Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC genopretter efter at være faldet under $ 30.000

Daglig Bitcoin BTC teknisk analyse

  • Bitcoin var faldet til $ 27.700 efter at have blinket salgssignalet i det daglige diagram.
  • BTC har nu fundet support i det midterste Bollinger Band i 4-timers diagrammet.

Bitcoin har haft en tumultuøs mandag, hvor den første kryptovaluta åbnede til $ 33.000 og nåede et lavpunkt på $ 27.700. Siden da har køberne formået at komme tilbage og skubbe prisen tilbage til $ 32.700 niveauer.

Bitcoin dypper under $ 30.000 … Og genopretter derefter

Når vi ser på det daglige diagram, kan vi se, at prisen har blinket salgssignalet i form af en lysestage med grøn-ni i TD-sekventiel indikator. Efter dette steg prisen op til $ 34.500 og er dyppet til $ 27.700.

btc / usddaily diagram 010521

Billede: BTC / USD dagligt diagram

Relativt styrkeindeks (RSI) svæver stadig i den overkøbte zone, hvilket viser, at aktivet stadig er for dyrt. MACD i 4-timers diagrammet viser vedvarende bearish momentum. På den anden side har prisen fundet støtte på det midterste Bollinger Band, efter at prisen hoppede op fra det nedre Band.

btc / usd 4-timers diagram 0010521

Billede: BTC / USD 4-timers diagram

BTC-hvaler holder fast

Ifølge Santiment, en on-chain adfærdsanalyseplatform, er antallet af adresser med 10-1.000 BTC faldet med over 1.000 i den forløbne uge. Det ligner dog hvaler (adresser, der holder >1.000 BTC) er steget med mindst 50.

bitcoin adresser diagram 010521

Dette er et positivt tegn, da det indikerer, at hvaler ikke snart sælger deres bedrift.


Detailinvestorer, der oftest ikke er involveret i BTC Bull Run

Bitcoin har slået alle sine tidligere prisrekorder, da det for nylig flyttede forbi $ 34.500-mærket. Tilbage i 2017 blev BTC’s bull run i vid udstrækning tilskrevet detailinvestorer, der placerede spekulative væddemål på et voksende kryptokurrencymarked fra det oprindelige møntudbud (ICO).

Dengang styrede den “gennemsnitlige Joe” BTCs 1.300 +% gevinst i henhold til en Wall Street Journal-rapport af Chris Weston, chefmarkedsstrateg i IG Group. I 2020 har institutionelle investorer imidlertid været ansigtet med demonstrationen. Disse investorer forventes for det meste at indtage langvarige beholdningspositioner uden planer om at sælge snart.

Disse institutionelle investorer strømmer også til Bitcoin-futuresmarkederne, hvor åben interesse på Chicago Mercantile Exchange for nylig overgik $ 1 mia. De ser ud til at styrke deres balancer med Bitcoin snarere end at lade det sidde kontant. Mange af virksomhedens giganter, der støtter og investerer i Bitcoin, var nu voldsomt imod mønten for få år tilbage.

En anden væsentlig forskel er, at Bitcoins pris startede i 2017 og handlede til omkring $ 1.000. I 2020 begyndte møntprisen at handle på $ 7.200. Aktivet er åbenbart meget dyrere i dag. Ikke alle detailinvestorer indser muligvis, at de ikke behøver at købe en hel Bitcoin for at få eksponering for aktivet. I modsætning til i 2017 har østasiatiske investorer angiveligt afladet deres Bitcoin i år i et hidtil uset tempo.

Mike Novogratz Credits Institutional Adoption For Bull Run

Mike Novogratz, administrerende direktør for Galaxy Digital, har tilskrevet Bitcoins igangværende prisrally til institutionelle investorer. I et nylig interview med BBC World News sagde Novogratz, at regeringerne rundt om i verden udskrev penge og “nedværdigede fiat-penge” var drivkraften for den igangværende Bitcoin (BTC) bull run. Imidlertid kan institutionelle spillere, der investerer i kryptoaktiver, være den større historie efter hans mening.

Administrerende direktør bemærkede, at mange større virksomheder har ændret deres holdning til kryptokurver i nyere tid og potentielt påvirket udbuddet af tilgængelige mønter. Han sagde:

Nu ser vi steder som PayPal – hos 340 millioner kunder – der betjener Bitcoin og sælger Bitcoin [sammen med] store forsikringsselskaber i USA. Når institutionerne flytter ind, er der bare ikke meget forsyning […] Der er meget mere end 21 millioner millionærer derude.

Echoing Novograts erklæring sagde investor Raoul Pal, at han mener, at det er muligt for BTC at nå "mellem $ 400K og $ 1,2 mio" inden udgangen af ​​2021, hvis tendenser skulle fortsætte. Pal bemærkede, at i november blev 98% af hans likvide nettoværdi investeret i BTC og Ether (ETH), men tilføjede, at han “stadig [ikke] ejer nok.”

Novogratz har også ændret sin mening om, hvor stor en procentdel investorer skal allokere til Bitcoin. Før november havde han sagt, at Bitcoiners skulle have investeret op til 3% i BTC. Men i sidste måned fortalte han, at nye investorer tildelte 5% til BTC, fordi “Bitcoin går ikke tilbage til nul.”

VanEck fornyer Bitcoin ETF-bud

VanEck, et investeringsstyringsselskab, er klar til at lancere en Bitcoin ETF. Virksomheden indgav for nylig godkendelse af “VanEck Bitcoin Trust” hos US Securities and Exchange Commission (SEC).

Tilbage i september 2019 havde VanEck trukket sit skub til en Bitcoin ETF hos SEC. Som foreslået i sin tidligere arkivering handlede ETF på Cboe BZX Exchange. Indtil videre har Kommissionen afvist alle forsøg på at lancere en BTC ETF.

Flere eksperter er dog nu håbefulde på grund af Bitcoins præstation og vedtagelse i 2020. Aktivet har fanget institutionelle investorers opmærksomhed i år og har samlet sig over $ 34.000 $.

MicroStrategy CEO Michael Saylor sagde, at firmaet har planer om at eje Bitcoin til en værdi af 1 milliard dollars. I mellemtiden har andre større virksomheder som Square og forsikringsmasse MassMutual foretaget mindre indsatser på flagskibets kryptokurrency.

Konsekvenserne af en Bitcoin ETF ville sandsynligvis være betydelige. Makroanalytiker og investor Raoul Pal siger, at en tidevandsbølge af institutionelle investorer venter på lanceringen af ​​en sådan tillid.

Nøgleprisniveauer at se på BTC

På hovedet forbliver det vigtigste niveau for Bitcoin på $ 34.500. Køberne har brug for at komme forbi dette psykologiske niveau for at fortsætte deres angreb. Bjørnene bliver nødt til at bryde under det midterste Bollinger Band ($ 32.000) for at vende dette opadgående momentum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map