Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC trækker sig tilbage efter test af $ 28.000 psykologisk niveau

Daglig Bitcoin BTC-prisprognose

  • Bitcoin er trukket tilbage til $ 27.000.
  • Den 10-dages SMA er en stærk støttebarriere for BTC.

Bitcoin krydsede $ 28.000-niveauet og nåede et nyt heltidsniveau på $ 28.288,84 denne søndag. Prisen er imidlertid trukket tilbage siden da og har nået $ 27.000. Lad os tjekke 1-dags- og 4-timers-diagrammerne for at få et bedre perspektiv.

Bitcoin trækker sig tilbage fra $ 28.000-niveau

Den førende kryptokurrency har siddet smukt på den 10-dages SMA og har brugt dette niveau til at hoppe op og nå nye højder. Tyrerne er startet mandag stærkt, og det ser ud til, at de vil starte et angreb for prisniveauet på $ 28.000 igen efter at have genvundet den psykologiske zone på $ 27.000.

Billede: BTC / USD dagligt diagram

Man skal dog bemærke, at det relative styrkeindeks (RSI) har vandret ind i det overkøbte område. Dette viser, at aktivet i øjeblikket er overvurderet og muligvis snart møder en anden retracement. Lad os se på 4-timers diagrammet for at få en bedre idé om prishandling.

Billede: BTC / USD 4-timers diagram

Efter at have været afvist på $ 27.600 modstandsniveau, har prisen haft tre på hinanden følgende røde stearinlys og faldet til under 10-bar SMA. Køberne har formået at genvinde kontrollen og vende 10-bar SMA fra modstand til støtte. MACD viser vedvarende bullish momentum.

Mexicos næst rigeste mand: Bitcoin er “bedste investering nogensinde”

Ricardo Salinas Pliego, formand for konglomeratet Grupo Salinas, sagde for nylig, at han købte sin første Bitcoin i 2013. Pliego, Mexicos næst rigeste mand, fortalte Cointelegraph, at BTC-købet var hans “bedste investering nogensinde.”

Efter at have holdt det hele vejen indtil 2017-højderne solgte han alle sine positioner til $ 17.000 og købte det igen senere til en billigere pris. Salinas ejer i øjeblikket omkring 10% af sin likvide portefølje i BTC og planlægger ikke at sælge noget af det snart.

Jeg vil sidde i yderligere fem eller ti år.

Salinas bemærkede, at han oprindeligt blev tiltrukket af Bitcoin som et udvekslingsmiddel. Imidlertid er han nu overbevist om, at Bitcoins potentiale forbliver i dets lager af værdifunktioner. Ifølge ham er Bitcoins ejendomme særligt attraktive i latinamerikanske økonomier, hvor fiat-valuta nedlægges, og inflationen er voldsom.

Hvad der sker i Venezuela, i Argentina, hvor fiat-penge kollapser, er blevet en skandale (…) Det åbner virkelig dine øjne for problemet med fiat-kontanter.

Efter milliardærens opfattelse er Bitcoin det naturlige resultat af pengeudvikling, fra fysisk til digital.

Bitcoin er bits og bytes i æteren, men det gode er, at det ikke kan afværges, og det kan ikke konfiskeres så let.

Bitcoins markedsdækning er nu mere end visa

Efter Bitcoins juleprisboom har mønten overgået MasterCard og Visa til at blive det 11. største aktiv ved markedsværdi ifølge Asset Dash. Aktuelt er aktivets markedsværdi 461,9 milliarder dollars, to milliarder dollars højere end Visa-aktier, hvilket er 459,9 milliarder dollar. Markedsværdien for Mastercard er $ 332 mia.

For at overtage det næststørste aktiv efter markedsdækning, klasse B-aktier i Berkshire Hathaway, skal Bitcoin tilføje yderligere 70 mia. Dollars til sin markedsværdi. Berkshire Hathaway har en markedsværdi på $ 531,4 mia.

For at vende Berkshire Hathaway skal Bitcoin nå en pris på $ 28.602. Dette kan formodentlig irritere Berkshire Hathaway-administrerende direktør Warren Buffett, som tidligere har afskediget Bitcoin som “rottegift i kvadratet.” Hvis Bitcoin formår at toppe Berkshire Hathaway, bliver det det tiende største aktiv efter markedsværdi.

Gråtoner købte lidt over 12.000 BTC på 24 timer

Grayscale Bitcoin Trust tilføjede for nylig 12.319 Bitcoin på 24 timer, hvilket skubber de samlede kryptovalutaaktiver under forvaltning (AUM) over $ 15 mia. I henhold til Bybt.com har Grayscale nu næsten 589.000 Bitcoin sammen med 2,94 millioner Ethereum.

Den nylige akkumulering kommer efter, at Grayscale stoppede med at acceptere nye investorer i sine seks fonde. Virksomheden tiltrak for nylig stor opmærksomhed på grund af sin DropGold-reklamekampagne. Det rapporterede også en skaleringsinteresse i Ethereum tidligere i december.

Bitcoins seneste prisstigning har øget værdien af ​​Grayscales BTC-aktiver under forvaltning. Virksomhedens Bitcoin-aktiver samlede værdi ligger nu på omkring 14 milliarder dollars sammen med næsten 1,8 milliarder dollars af Ethereum-aktiver.

Bitcoin nøgleprisniveauer at se efter BTC

Når man ser på 1-dages diagrammet, kan vi se, at hvis den førende kryptokurrency står over for endnu en afvisning, vil den sandsynligvis teste 10-dages SMA til $ 24.500. Som nævnt før har dette niveau været stærkt for BTC. Tyrerne håber på, at den forbliver stærk, da de sigter mod $ 27.600 modstand.

En pause under den 10-dages SMA kan imidlertid være katastrofal, da den næste sunde støttevæg ligger helt nede ved 50-dages SMA ($ 19.600).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner