Ripple Price Analyse: XRP Reeling Fra SEC-retssag Fallout

Daglig prognose for Ripple XRP-pris

  • Ripple har været det hotteste diskussionsemne de sidste 24 timer.
  • XRP er faldet under Tether i top 10 efter markedskapitaliste.

I henhold til Santiment har Ripple domineret kryptomedierne de sidste 24 timer.

For dem der kender, er dette slet ikke en overraskelse. Det faktum, at Ripple er ved at modtage en retssag fra SEC, har haft en ødelæggende effekt på XRPs prishandling. Som et resultat er Ripple faldet under Tether i top 10-kryptovalutaer efter markedsværdiliste.

Ripple CEO beroliger medarbejderne

Da den amerikanske retssag mod Securities and Exchange Commission (SEC) mod Ripple nærmer sig, har virksomhedens administrerende direktør Brad Garlinghouse delt en note til sine medarbejdere. Mens han kaldte nyhederne “utroligt frustrerende”, understregede Garlinghouse også sin vilje til at kæmpe videre.

Han bad sine ansatte om ikke at bekymre sig om retssagen, som han forventer at trække i lang tid:

Hvad jeg IKKE ønsker, er at du skal bekymre dig. Vi kommer igennem dette, og vi vil bevise vores sag i retten. Vi har et fænomenalt juridisk team, og som jeg sagde, vi er til højre for loven til at begynde med. Ved dog, at retssystemet er langsomt, og dette er kun begyndelsen på en lang, civil proces.

SEC meddelte for nylig sine anklager mod Ripple. Vagthunden beskyldte Ripple for at have nettet anslået 1,3 milliarder dollars gennem et “uregistreret, udadvendt” XRP-tilbud. Jake Chervinsky, generaladvokat for Compound, siger, at klagen er “ganske dårlig” for Ripple.

Dette er ret dårligt for Ripple. Ikke ligefrem værste tilfælde, det ville være værdipapirbedrageri, men tæt. XRP er dybest set ubrugelig, hvis det betragtes som en sikkerhed. Påstand om overtrædelser gennem nutidens dag er et drabsslag.

Dragten er rettet mod Garlinghouse og tidligere administrerende direktør Chris Larsen. Ovennævnte note siger også, at de to ledere havde en mulighed for at afvikle separat, men de valgte at kæmpe i stedet.

MoneyGram vedtager vent-og-se-tilgang

MoneyGram har sagt, at det endnu ikke har oplevet nogen “negativ indvirkning” i sit mangeårige forretningsaftale med Ripple. Betalingsselskabet sagde dette, da den amerikanske Securities and Exchange (SEC) retssag mod Ripple nærmer sig hurtigt.

Ifølge en Coindesk-rapport sagde en MoneyGram-talsmand:

MoneyGram vil fortsat overvåge situationen, når den udvikler sig. MoneyGram har fortsat brugt sine andre traditionelle valutahandelsparter i løbet af aftalen med Ripple.

SEC har påstået Ripple for at bruge sit XRP-token til at gennemføre et løbende salg på 1,3 milliarder dollars af uregistrerede værdipapirer. Ripple ejer over 4% af MoneyGram og betalte MoneyGram $ 9,3 millioner tidligere på året for at levere likviditet til Ripples XRP-baserede grænseoverskridende afviklingsnetværk. Alt i alt har Ripple givet MoneyGram 52 millioner dollars for at bruge Ripples on-demand likviditetstjeneste (ODL).

MoneyGram har udnyttet Ripples ODL til at bevæge sig ind og ud af fire valutaer siden juni 2019. I SEC’s klage synes autoriteten at nævne MoneyGram, når den hævder, at “ombordstigning på ODL ikke var organisk eller markedsdrevet”, men snarere “subsidieret af Ripple. ”

Selvom MoneyGram ikke blev identificeret ved navn i klagen, specificerede det, at Ripple betalte den ikke-navngivne pengesender 52 millioner dollars i gebyrer frem til september 2020 i et arrangement, der begyndte i 2019. SEC fortsatte med at hævde:

Pengetransmitteren blev endnu en kanal til Ripples uregistrerede XRP-salg på markedet, hvor Ripple modtog den ekstra fordel, at den kunne udnytte sin uorganiske XRP-brug og handelsvolumen for XRP.

Ethereum-grundlægger kalder XRP en “Shitcoin”

Vitalik Buterin, administrerende direktør for Ethereum, kritiserede Ripple for at antyde, at den kinesiske regering kontrollerer Bitcoin og Ethereum. I en tidligere artikel med titlen “Resumé af Ripple’s Wells Submission” hævdede Ripples team, at XRP er et bedre aktiv end BTC og ETH på grund af bredere vedtagelse og dets manglende evne til at blive centraliseret af den kinesiske regering.

Et uddrag fra artiklen lyder:

Politiske grunde fraråder at finde XRP som en investeringskontrakt.

A. Innovation i kryptovalutaindustrien vil blive afstået fuldt ud til Kina. Bitcoin og Ethereum blockchains er meget modtagelige for kinesisk kontrol, fordi begge er underlagt simpelt flertal, mens XRPL forhindrer sammenlignelig centralisering.

Som svar på dette kaldte Buterin XRP en “shitcoin”.

Alt dette kommer efter, at SEC har anlagt sag mod Ripple, hvori det hævdede, at Ripple brugte XRP til at gennemføre et løbende salg på 1,3 milliarder dollars af uregistrerede værdipapirer..

XRP fortsætter med at falde

I løbet af de sidste fem dage er det grænseoverskridende pengeoverførselstoken faldet fra $ 0,584 til $ 0,26 og faldt med næsten 55%. MACD viser, at det bearish markedsmomentum stiger støt. Det betyder, at prisen kan falde endnu mere.

Billede: XRP / USD dagligt diagram

Under dette dramatiske fald er XRP faldet under 20-dages, 50-dages og 200-dages SMA sammen med det nederste Bollinger-bånd. Når man ser på prishistorikken, er der kritisk support på $ 0,172. Hvis dette ikke holder prisen op, kan det være helt ødelæggende for XRP.

Nøgleprisniveauer at se på Ripple XRP

200-dages SMA ($ 0,293) er det vigtigste niveau for XRP. Hvis sælgerne holder prisen under dette, er der et fald på $ 0,172 supportbarrieren på kortene. Men hvis køberne vender 200-dages SMA fra modstand til støtte, kunne de bruge det som en base for operationen til at klatre op igen til 50-dages SMA (0,46 $).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner