Top 3 prisforudsigelse Bitcoin, Ethereum, Ripple: Tidevand vender til fordel for kryptotyr, men hvor længe?

  • Bitcoin jubler opmuntrende nyheder fra Fed, stigende amerikanske inflationsforventninger, men stadig forsigtige.
  • Ethereum risikerer et fald mod tirsdagens lave på manglende accept af over $ 1650-1700.
  • Rippel sidder fast mellem nøglesnit på det daglige diagram og afventer en stærk katalysator for en rækkevidde.

Efter at have afholdt et forfærdeligt show i starten af ​​denne uge, ser kryptotyrene ud til at have fundet deres fødder, da en strøm af optimisme fejer kryptopladen på torsdag. På trods af vendingen i stemningen forbliver markederne stadig ubemærket midt i den nylige reflationsbrummer og ikke så opmuntrende kommentarer fra verdens rigeste.

Tidligere fulgte salg af kryptomarkedet, da investorer revurderede den nylige rekordkørsel efter de forsigtige bemærkninger fra den amerikanske finansminister Janet Yellen, Teslas grundlægger Elon Musk og Microsoft medstifter Bill Gates.

Men med den amerikanske centralbank (Fed), der har offentliggjort de nye forudsætninger for udstedelse af en digital dollar og stigende inflationsforventninger, er tyre igen blevet håbefulde. Fed’s forudsætninger antydede, at det er langt, indtil dets centralbanks digitale valuta (CBDC) vil blive lanceret.

I mellemtiden er de amerikanske inflationsforventninger steget til de højeste i næsten et årti, drevet af udsigterne til en stor finanspakke, fremskridt med udbredelse af vacciner og inddæmpet forbrugerefterspørgsel, hvilket gør flagskibet cryptocurrency, Bitcoin, mere attraktivt som en afdækning mod inflation.

Hertil kommer, at Coinbase Global Inc., den største S-kryptokursudveksling, har tilføjet den bredere markedsoptimisme med den første store direkte notering, der finder sted på Nasdaq, sagde selskabet i en ansøgning til US Securities and Exchange Commission torsdag.

Lad os se på, om de tekniske diagrammer også afspejler det samme for et par af de mest dominerende kryptokurver midt i den fornyede optimisme..

Bitcoin tyre insisterer, men ikke ud af træet endnu

Opmærksomheden vender igen mod tærsklen på $ 60.000, da Bitcoin ser ud til at have fundet en solid støtte omkring midten af ​​$ 45.000. Imidlertid vil BTC-tyre sandsynligvis stå over for en opadgående kamp mod nord, som det er vist i det fire timers kort.

Det givne diagram viser, at verdens mest foretrukne digitale aktiv har genvundet det bearish 21-simple glidende gennemsnit (SMA) til $ 50.899, efter at have forsvaret den vandrette 50-SMA på $ 50.094 i de sidste to handelssessioner..

Selvom det fornyede uptick i BTC / USD løb tør for damp langt under $ 52.000 niveau, da prisen kæmper $ 51.000, som skrivende. Relativt styrkeindeks (RSI) kanter højere, men forbliver under midterlinjen, hvilket antyder, at salgsforstyrrelsen stadig er intakt.

Derfor, hvis den kritiske 50-SMA-support giver plads, kan et kraftigt fald mod denne uges lave nær $ 45.500 være i offing. Det næste relevante mål for bjørnen ses på $ 42.569, hvor den lidt hausse 200-SMA er justeret.

BTC / USD: Fire timers diagram

Alternativt er der brug for en fire timers lysestage, der lukker over 21-SMA-barrieren, for at genopretningsmomentet kan få trækkraft. Den $ 52.000 runde figur ville udfordre købernes forpligtelser og udsætte den vandrette 100-SMA til $ 52.733.

Accept over sidstnævnte kunne se en massiv stigning mod rekordhøjderne på $ 58.367. Det næstbedste bud for tyrerne er $ 60.000 tærsklen.

Ethereum: Forsvar af 200-SMA er afgørende for tyre

Ethereum kører højere på den optimistiske tone set over kryptokomplekset og ser et vedvarende træk over $ 1700-forhindringen. Det er værd at bemærke, at ETH-tyrerne ikke har fundet et stærkt fodfæste over sidstnævnte lige siden det har forsøgt at komme sig fra denne uges salg til næsten $ 1350 niveauer.

Set fra et teknisk perspektiv fortsætter sælgere med at lure på højere niveauer, da RSI handler sløvt under midterlinjen, i øjeblikket 45,50. I mellemtiden har tyre brug for overbevisning for at krydse den bearish 21-SMA til $ 1648. Imidlertid kunne kun et vedvarende træk over $ 1700-niveauet genoplive det bullish momentum.

Et forestående bjørnekors på den nævnte tidsramme, hvor 50-SMA ønsker at gennembore 100-SMA ovenfra, bakker også sagen for truende tilbagegang for nr. 2-kryptomønten.

Onsdagens lave på $ 1500 ville være på sælgernes radar med det næste nedadrettede mål set på $ 1400 niveau.

ETH / USD: Fire timers diagram

På bagsiden afventer kraftig modstand på omkring $ 1800 niveau – sammenløbet af 1 – og 50-SMA’erne, hvis købstrykket accelererer over onsdagens høje på 1714 $.

Gå ikke glip af: Ethereum-prisforudsigelse

Ripple konsoliderer denne uges sammenbrud, risici ved nedadgående væv

XRP-tyrene har forsøgt en lunken hoppe på torsdag og snappet en to-dages nedadgående tendens, selvom risikoen fortsat er skæv til nedadrettede, da de tekniske indikatorer fortsat favoriserer bjørnene.

På det daglige diagram har XRP / USD dannet en doji-lysestage, hvilket tyder på, at tyre mangler en følge, selvom der er skævhed efter, at stedet kollapsede så lavt som 0,4397 tidligere på ugen.

14-RSI leder også lavere under 50,00-niveauet, hvilket indikerer, at ulempen ser mere overbevisende ud for Ripple-forhandlerne.

Det øjeblikkelige træk lavere kunne beskyttes af den mildt sagt bullish 100-SMA til $ 0,4293, hvis sælgerne tager de ugentlige nedture.

Længere mod syd kunne den opad skrånende 50-SMA til $ 0,3992 komme til redning for XRP-tyre. Hvis salgstrykket intensiveres, kunne den kritiske vandrette understøttelse ved 200-SMA på $ 0,3427 blive udfordret.

XRP / USD: Dagligt diagram

Hvis køberne formår at modstå over onsdagens (ugentlige) lav, kan reboundet samle fart mod den psykologiske magnat på 0,50 $.

Stærk modstand ved 21-SMA på $ 0,5162 kunne være den næste vigtige forhindring for mønt nr. 7.

For at konkludere er der brug for en stærk katalysator for at hjælpe med at bekræfte en breakout for XRP / USD i begge retninger. Indtil da vil rækkevidden sandsynligvis fortsætte i de kommende dage.

Tjek ud: Sådan køber du Ripple – Beginner’s Guide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner