Bitcoin-prisförutsägelse: BTC har sjunkit med> 7500 $ under de senaste 5 dagarna

Daglig Bitcoin BTC teknisk analys

  • Bitcoin har sjunkit med nästan 20% under de senaste fem dagarna.
  • MACD har vänt från hausseartat till baisseartat under denna nedåtgående spiral.

Bitcoin har sjunkit avsevärt under de senaste fem dagarna och kraschat ner med mer än 7 500 dollar. Från och med nu strimlar priset lite över 32 500 dollar. Är en krasch under $ 30 000 i korten? Låt oss ta en titt.

BTC sjunker med nästan 20%

Bitcoin har framgångsrikt vänt $ 38.000 och $ 35.000 barriärerna från stöd till motstånd. Från och med nu sitter den främsta kryptovalutan ovanpå 20-dagars SMA. Det ser dock inte ut som att den här nivån kommer att hålla. MACD har vänt från grönt till rött, vilket visar att den totala marknadsmomentet är baisseartat.

btc / usd dagligt diagram 011321

Bild: BTC / USD dagligt diagram

När Bitcoin bryter under 20-dagars SMA kommer det att möta två hälsosamma stödväggar på $ 31 000 och $ 29 000. På den tidigare nivån hade 337 000 adresser köpt 250 000 BTC-tokens. Det verkar som en tillräckligt stark nivå för att absorbera en hel del försäljningspress.

btc / usd volymdiagram 011321

Bild: IntoTheBlock

50-bar SMA har korsat över 20-bar SMA för att bilda det baisseartade korsmönstret i 4-timmarsramen. Detta kan signalera att ytterligare kort faller. Enligt den paraboliska SAR är det totala marknadssentimentet på väg att vända från hausse till baisse.

btc / usd 4-timmarsdiagram 011321

Bild: BTC / USD 4-timmarsdiagram

Bitcoinvalar fortsätter att köpa doppet

Mitt i Bitcoins plötsliga korrigering till drygt 30 000 dollar verkar det som om många valadresser samlar tillgången. BTC-priserna sjönk med 23% nyligen efter att token ökade till en rekordhög nivå nära $ 42 000 under helgen. Valadresser har dock visat sig ackumuleringsbeteende, vilket tyder på att stora investerare köper det nuvarande fallet.

Plånboksadresser med mer än 1 000 BTC har fortsatt att växa trots den plötsliga nedgången i värdering, enligt data som presenteras av forskaren Elias Simos. Simos drog slutsatsen att valar “slukade” Bitcoin under en panikförsäljning som genererades av privatinvesterare.

Marknadsdata visar en ökning av valadresserna med 4% sedan den 2 december, medan antalet mindre adresser (mindre än 0,01 BTC) har minskat med mer än 6%.

Analytikern Lark Davis varnade nyligen BTC-investerare för att de bör undvika att bli “valmat” under doppet. Enligt honom skakar stora investerare marknaden medan de kortsluter den för att göra vinst.

PayPal värd $ 242 miljoner Crypto-handel under 24 timmar

Betalningsjätten PayPal har fördubblat sitt tidigare kryptovalutavolymrekord, med virtuella tillgångar på 242 miljoner dollar som bytte händer på plattformen nyligen. Betalningsföretaget verkar bli mer populärt bland detaljhandlare eftersom företagets senaste volymrekord pågår bland Bitcoins pågående prisrally.

En Twitter-användare Toomas Zobel spekulerade i att volymökningen troligen har orsakats av kapitulation i detaljhandeln, enligt en rapport från Cointelegraph.

Många i kryptovaluta-samhället har berömt PayPals inträde i krypto eftersom det driver nya användare mot digitala tillgångar. Flera andra har emellertid kritiserat PayPal för att skapa en “gated” kryptovaluta-community som inte stöder uttagsfunktioner.

En Twitter-användare Toomas Zobel spekulerade i att volymökningen troligen har orsakats av kapitulation i detaljhandeln, enligt en rapport från Cointelegraph.

Finns det ett sätt att se om det här var köp- eller säljvolym? I denna enorma soptipp kan det bara vara detaljhandelsförsäljare som kapitulerar snarare än att skapa köpstryck.

PayPals kryptotjänster nås via Paxos ItBit-utbyte.

Mark Cuban: Bitcoin Is "En butik med värde"

Mark Cuban, en miljardärföretagare och investerare, delade nyligen sina åsikter om kryptomarknaden. Enligt hans åsikt kommer några digitala tillgångar som Bitcoin, Ethereum och vissa altcoins att överleva den nuvarande spekulativa bubblan precis som startups som Amazon och eBay överlevde dot-com-bubblan medan resten misslyckades.

Kuban noterade att “krypto, ungefär som guld, är utbuds- och efterfrågestyrd.” På frågan om Bitcoin (BTC) sa han att han tänker på det som “en värdebutik” och tillade att den inte har “något verkligt nytta”.

I december 2020 hade kubanska tagit till Twitter för att meddela att de som använde BTC för att köpa Dallas Mavericks varor skulle få 25% rabatt. Kubanska är majoritetsägare i det professionella basketlaget Dallas Mavericks.

Enligt en Blitz Weekly-rapport har Mavs accepterat Bitcoin som betalningsmedel för spelbiljetter och varor under det senaste halvåret. De använder BitPay för att bearbeta Bitcoin-betalningar.

Viktiga prisnivåer att titta på för BTC

Priset på bitcoin till $ 31 000 supportbarriär är helt avgörande i de övergripande utsikterna i prisdiagrammet. Om priset på Bitcoin bryter under den här zonen kommer den paraboliska SAR att vända sig från hausseartad till baisseartad i 4-timmarsdiagrammet och be om en paus till 29 000 $ -nivån.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner