Ethereum-prisförutsägelse: ETH Bulls skjuter pris mot $ 1500

Daglig Ethereum ETH teknisk analys

  • Ethereum-priset har studsat upp från 20-dagars SMA.
  • 4-timmars ETH-prisdiagrammet blinkar tre olika köpsignaler.

Ethereum-priset studsade upp från 20-dagars SMA och hoppade från 1 245 dollar till 1 365 dollar under de senaste två dagarna. Som saker ser ut gör ETH ett kraftigt steg mot sin höga nivå som den nådde förra veckan.

Ethereum på väg att nå sin höga nivå

Ethereum-priset kommer troligen att nå sin höga nivå igen och göra ett hopp mot den $ 150 psykologiska nivån. Relativt styrkaindex (RSI) har fortfarande lite utrymme att växa innan det vågar in i den överköpta zonen.

eth / usd dagligt diagram 012921

Bild: ETH / USD dagligen

IOMAP berättar att Ethereum-priset stöds väl till $ 1310 där 389 000 adresser tidigare hade köpt 8,2 miljoner ETH-token. Denna nivå ser tillräckligt stark ut för att absorbera en enorm mängd försäljningspress.

volymdiagram eth / usd 012921

Bild: IntoTheBlock

Nu, när vi ser diagrammet på fyra timmar, kan vi se att Ethereum-priset har blinkat tre olika köpsignaler inom denna tidsram.

eth / usd 4-timmarsdiagram 012921

Bild: ETH / USD 4 timmar

  1. MACD visar ökande hausseartad fart.
  2. Den paraboliska SAR har vänt från baisse till hausse.
  3. ETH-priset har lyckats vända 20-bar och 50-bar SMAs från motstånd till support.

Framåt möter Ethereum-priset styvt motstånd på 1 435 dollar, vilket tvingat ETH att bilda det dubbla toppmönstret. Om tjurarna erövrar denna linje bör ETH enkelt flytta till den psykologiska nivån på $ 1500.

Miljardär Mark Cuban pratar om Ethereum och “Obegränsad” uppåt med DeFi

Den populära miljardärinvesteraren Mark Cuban delade nyligen sina tankar om Bitcoin, Ethereum, decentraliserad finansiering (DeFi) och icke-fungibelt token (NFT). Tidigare denna månad hade kubanska tagit till Twitter för att dela sin åsikt om flera kryptotillgångar.

Kubanska hade noterat att Bitcoin, Ethereum och vissa altcoins kan överleva den nuvarande spekulativa bubblan, liknande hur startups som Amazon, eBay och Priceline överlevde dot-com-bubblan medan resten misslyckades.

Han hade också sagt att Bitcoin är en “butik med ett värde.” I en nyligen CoinDesk-intervju talade han om några digitala tillgångar. Han kommenterade decentraliserad finansiering (DeFi) och Ethereum och sa att han gillar Ether (ETH) och tillade att det är den primära grunden för DeFi..

På tal om DeFi-bommen sa han:

Vi måste komma igenom vilda västperioden, men det finns så lite friktion i transaktioner jämfört med traditionell bankverksamhet. Om de kan komma bort från rädslan för KYC och andra regler och låta produkterna utnyttja sina fördelar, kan det verkligen förändra banker, dramatiskt.

På frågan om det totala blockchain-utrymmet sa kubanska att “uppåtsidan är verkligen obegränsad.” Han tillade att det är en plattform “för ett antal fantastiska applikationer som överträffar sina traditionella finansiella motsvarigheter.”

Han delade sina åsikter om Bitcoin och sa att de flesta inte kunde hantera volatilitet, vare sig det är krypto eller traditionella tillgångar. Enligt honom finns det ett ökande tryck när priset på BTC ökar.

Det är svårt att spendera $ 35 000 på en enda BTC och inte bli nervös.

Han tillade att hans tankar om flaggskeppskrypto inte har förändrats. “Jag trodde aldrig att det var något mer än en butik med värde,” noterade kubanska. På Bitcoins potential sa han:

Beror på hur många människor och institutioner som ersätter guld med BTC … Problemet är att valarna kontrollerar spelet. Det finns inte tillräckligt med stora ägare av bitcoin. För mycket finns i för få händer. Det skapar marknadslikviditet och marknadsmakare utmaningar.

Reddit ansluter sig till styrkor med Ethereum Foundation

Reddit, ett populärt nätverk för sociala medier, går samman med Ethereum Foundation för att öka sin Community Points-infrastruktur. Reddit kommenterade partnerskapet:

[Partnerskapet] kommer att öka [företagets] engagemang för blockchain, påskynda skalning och resurser för Ethereums ekosystem och ge värdet och oberoende av blockchain-teknologin till miljontals redditors.

Reddit noterade att samarbetet startade redan i juni 2020 med sin Scaling Bake-Off. Ansträngningen försökte använda blockchain för att hantera webbplatsens communitypointsystem. Tjugotvå blockchain-projekt hade skickat in förslag till Reddit. Så småningom introducerades Ethereum-baserade poäng till två subreddits: r / CryptoCurrency och r / FortNiteBR. Poäng representerar varje användares ägande i en grupp och tjänar som belöningar.

Reddit har nu meddelat att Community Points kommer att utökas över hela plattformen och att verktygen som används för att introducera dessa funktioner kommer att vara offentliga. Företagets detaljerade planer är dock fortfarande oklara. Aya Miyaguchi, verkställande direktör vid Ethereum Foundation, sa att teamet är upphetsat över samarbetsinsatser.

Reddit tillade att den är i kontakt med många andra blockchain-projekt. En platsrepresentant sa:

Vi har varit väldigt imponerade av svaren vi har fått från skalningsbaken och vi har kontakt med några få team för att utforska dessa alternativ mer detaljerat.

Ethereum-pris förväntas nå dessa nivåer

Med Ethereum-priset på uppgång, om tjurarna lyckas föra fram denna positiva fart och bryta över motståndet på 1 435 dollar, bör de nå den nya rekordhöga tiden och bryta sig in på den psykologiska nivån på 1 500 dollar..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner