Topp 3 prisförutsägelse Bitcoin, Ethereum, Ripple: Tidvattnet vänder sig till förmån för kryptotjurar men hur länge?

  • Bitcoin jublar uppmuntrande nyheter från Fed, stigande amerikanska inflationsförväntningar men fortfarande försiktiga.
  • Ethereum riskerar en nedgång mot tisdagens låg på ett misslyckande med att hitta acceptans över $ 1650-1700.
  • Rippel fastnat mellan nyckelmedelvärdet i det dagliga diagrammet, väntar på en stark katalysator för ett intervallutbrott.

Efter att ha lagt upp en skrämmande show i början av den här veckan verkar kryptotjurarna ha funnit sina fötter, eftersom en ström av optimism sveper kryptoplanen på torsdag. Trots vändningen i känslan förblir marknaderna fortfarande nervösa mitt i den senaste tidens reflexionssus och de inte så uppmuntrande kommentarerna från världens rikaste.

Tidigare uppstod försäljningen av kryptomarknaden, när investerare omvärderade den senaste rekordkörningen efter de försiktiga uttalandena från USA: s finansminister Janet Yellen, Teslas grundare Elon Musk och Microsoft grundare Bill Gates.

Men med den amerikanska centralbanken (Fed) som har publicerat de nya förutsättningarna för utfärdande av en digital dollar och stigande inflationsförväntningar har tjurarna återigen blivit hoppfulla. Fed: s förutsättningar antydde att det är långt innan dess centralbank digitala valuta (CBDC) skulle lanseras.

Under tiden har de amerikanska inflationsförväntningarna stigit till de högsta på nästan ett decennium, driven av utsikterna till ett stort finanspaket, framsteg med utbyggnad av vaccin och uppdämpad konsumentefterfrågan, vilket gör flaggskeppskryptovalutan, Bitcoin, mer attraktiv som en säkring mot inflation.

Dessutom, genom att lägga till den bredare marknadsoptimismen, har Coinbase Global Inc., den största S-kryptovalutabörsen, lämnat in för att bli offentlig, med den första stora direkta noteringen som sker på Nasdaq, säger företaget i en ansökan till US Securities and Exchange Commission på torsdagen.

Låt oss ta en titt om de tekniska diagrammen återspeglar detsamma för några av de mest dominerande kryptovalutorna bland den förnyade optimismen..

Bitcoin tjurar insisterar men inte ur träet än

Uppmärksamheten vänder återigen mot tröskeln på $ 60.000, eftersom Bitcoin verkar ha hittat ett solidt stöd runt mitten av $ 45.000. Men BTC-tjurar kommer sannolikt att möta en uppförsbacke norrut, som avbildas av fyra-timmarsdiagrammet.

Det givna diagrammet visar att världens mest populära digitala tillgång har återfått det baisseartade 21-enkla glidande genomsnittet (SMA) till $ 50 899, efter att ha försvarat den horisontella 50-SMA till $ 50 094 under de senaste två handelssessionerna.

Även om den förnyade uppgången i BTC / USD slutade ånga långt under $ 52 000-nivån, eftersom priset strider mot $ 51 000, i skrivande stund. Relative Strength Index (RSI) kanter högre men förblir under mittlinjen, vilket tyder på att försäljningsförspänningen fortfarande förblir intakt.

Om det kritiska 50-SMA-stödet skulle ge vika, kan därför en kraftig nedgång mot den här veckans låga nära 45 500 dollar vara på väg. Nästa relevanta mål för björnarna ses på $ 42 569, där den något hausse 200-SMA är inriktad.

BTC / USD: Fyra timmars diagram


Alternativt behövs en fyra timmars ljusstake som stänger ovanför 21-SMA-barriären för att återhämtningsmomentet ska få grepp. Siffran på 52 000 $ skulle utmana köparens åtaganden och exponera den horisontella 100-SMA till 52 733 $.

Accept över den senare kan se en massiv stigning mot rekordhöjderna på 58 367 dollar. Den näst bästa insatsen för tjurarna är tröskeln på $ 60 000.

Ethereum: Att försvara 200-SMA är avgörande för tjurarna

Ethereum rider högre på den optimistiska tonen som ses över kryptokomplexet och ser ett ihållande drag över $ 1700-hindret. Det är värt att notera att ETH-tjurarna har misslyckats med att hitta ett starkt fotfäste ovanför det senare sedan det har försökt återhämta sig från veckans försäljning till nära $ 1350-nivåer.

Ur ett tekniskt perspektiv fortsätter säljarna att lura på högre nivåer, eftersom RSI handlar lustlöst under mittlinjen, för närvarande 45,50. Under tiden måste tjurarna övertygas för att korsa den baisseartade 21-SMA till 1648 $. Men endast ett ihållande drag över $ 1700-nivån kan återuppliva den hausseartade momentum.

Ett förestående björnkors på nämnda tidsram, med 50-SMA som vill genomtränga 100-SMA uppifrån, stöder också fallet för hotande nedgång för kryptomynt nr 2.

Onsdagens låga nivå på $ 1500 skulle vara på säljarnas radar, med nästa nedåtriktade mål på $ 1400-nivån.

ETH / USD: Fyra timmars diagram

På baksidan väntar kraftfullt motstånd på cirka $ 1800-nivå – sammanflödet av 1 – och 50-SMA om köptrycket skulle accelerera över onsdagens högsta värde på 1714 $.

Missa inte: Ethereum Price Prediction

Ripple konsoliderar veckans kollaps, nackdelar riskerar

XRP-tjurarna har försökt en ljummet studs på torsdag och snappat en två dagars nedåtgående trend, även om riskerna fortfarande är snedställda till nackdelen, eftersom de tekniska indikatorerna fortsätter att gynna björnarna.

På det dagliga diagrammet har XRP / USD bildat en doji-ljusstake, vilket tyder på att tjurarna saknar en följd men förspänning efter att platsen kollapsade så lågt som 0,4397 tidigare i veckan.

14-RSI går också lägre under 50,00-nivån, vilket indikerar att nackdelen verkar mer övertygande för Ripple-handlarna.

Den omedelbara flyttningen lägre kan bevakas av den milt hausseartade 100-SMA till $ 0,4293 om säljarna tar ut veckovärdet.

Längre söderut kan den uppåtlutande 50-SMA till 0,3992 USD komma till undsättning för XRP-tjurar. Om försäljningstrycket intensifieras kan det kritiska horisontella stödet vid 200-SMA på 0,3427 dollar utmanas.

XRP / USD: Dagligt diagram

Om köparna lyckas motstå över onsdagens (veckovisa) låg kan återhämtningen få fart mot den psykologiska magnaten på 0,50 dollar.

Starkt motstånd vid 21-SMA på $ 0,5162 kan vara nästa betydande hinder för mynt nr 7.

Avslutningsvis behövs en stark katalysator för att bekräfta en breakout för XRP / USD i båda riktningarna. Fram till dess kommer sannolikt intervallspelet att fortsätta de kommande dagarna.

Kolla in: Hur man köper Ripple – Nybörjarguide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map