3 parasta varastoa, jotka voivat tehdä sinusta miljonäärin

Sijoita näihin kolmeen pysäyttämättömään varastoon

Pörssisijoitusten myötä miljonääriksi tuleminen ei ole pelkkä unelma, vaan toteutettavissa oleva vaihtoehto myös niille, joilla on hyvin vaatimattomat keinot.

Vuosi 2020 on osoittanut volatiliteetin ja kuinka asiat voivat mennä ylösalaisin yön yli. Vaikka se lisäsi työttömyysastetta, pandemian vuosi ja karhumarkkinat olivat epäilemättä paras aika sijoittaa rahasi. Härkämarkkinat kesti pitkän matkan karhumarkkinoihin verrattuna. Potilaat sijoittajat antoivat sijoitustensa pelata vuoden aikana ja saivat selville osakkeet, jotka voisivat tehdä sinusta miljonäärin epävarmoina aikoina.

Nyt esiin nouseva monivuotinen kysymys on, minne sijoittaa ja mitkä ovat parhaat osakkeet, jotka voivat täyttää unelmat olla miljonääri pitkällä matkalla. Tässä on kolme parasta osaketta, joiden avulla miljonääriunelmasi toteutuvat. Suhteellisesti näillä osakkeilla on innovaatioita ja aineettomuutta pitkäaikaisten investointien ja kasvupotentiaalin varmistamiseksi.

Kolme parasta parasta osaketta, jotka voivat tehdä sinusta miljonäärin

1. Pinterest

Vuonna 2010 perustetusta Pinterestistä tuli julkinen yhtiö yhdeksän vuoden kuluttua. Liiketoimintaa hoitava sosiaalisen median yritys ei ollut helppo kakkukävely, mutta se oli melko rankkaa näinä epävarmoina aikoina. Se oli todellakin Pinterestin nousu- ja alamäkiä, näennäisesti hyvä alku, mutta pettymys kolmas vuosineljännes, jota seurasi vankempi Q4.

Covid-19-taudinpurkauksen aikana kanta nousi melkein 500 prosenttiin maaliskuun alhaisesta kurssista. Sijoittajille Pinterest on siis todellakin osakekanta, jolla on potentiaalisia pusseja.

Pinterestiä käyttää melkein 60% vuosituhannista, mikä luo hyvän vahvuuden mainospohjaisilla tuloilla. Tämä auttoi Pinterestiä nousemaan ennätykseen 443 miljoonaa dollaria Q3-vaiheessa kokonaistuloissa. Todisteet Pinterestin härkätapauksen vahvuudesta näkyvät sen kuukausittain aktiivisissa käyttäjissä (MUA: t). Viime vuosina, pandemian päivät mukaan lukien, he ovat lisänneet 116 miljoonaa käyttäjää, kasvaneet MAU: nsa 416 miljoonaan, mikä on 39% lisäys.

Yli 90% uusista käyttäjistä tulevat kansainvälisiltä markkinoilta, mikä on todellakin merkittävä huomattava tekijä, koska se auttoi Pinterestiä kaksinkertaistamaan kansainvälisen ARPU: n (keskimääräinen liikevaihto käyttäjää kohden). Taantumat Pinterestissä ovat hyvin vähäisiä, mikä tarkoittaa, että ulkomaiset käyttäjät ovat odotettavissa oleva pitkän aikavälin kasvun lähde.

Sähköisen kaupankäynnin lisääntyminen on Pinterestin kiehtovin katalysaattori. Yritys yrittää yhdistää käyttäjät pieniin yrityksiin, jotka ovat erikoistuneet tuotteisiin ja palveluihin, jotka vastaavat heidän etujaan. Käyttäjillä on itsenäinen foorumi, jolla käyttäjät voivat jakaa kiinnostuksen kohteitaan. Pinterest levittää edelleen sivuliikettään yhdistämällä käyttäjät muihin muihin palveluihin.

Shopify-kumppanuus ja useat muut integroidut ominaisuudet, kuten napsautettavat kauppapainikkeet ja houkuttelevat videomainokset, antavat Pinterestille yhdenmukaisen kaksinumeroisen vuotuisen kasvupotentiaalin. Tutkijoiden mukaan vuoteen 2023 mennessä tämä ylittää helposti 100 miljardin dollarin markkinoilla, mikä tekee siitä kannattavan osakemarkkinan sijoittajille maailmanlaajuisesti.

2. Teladoc Health

Teladoc-terveys on ollut yksi Covid-19-kriisin yksiselitteisistä edunsaajista. Tarve ylläpitää sosiaalista etäisyyttä ja lähestyvä pelko viruksen leviämisestä on johtanut Telehoc-verkon tilaajien ja muiden tilaajien puhelinpalvelun kävijöiden nopeaan lisääntymiseen. Tämä on saanut aikaan mullistavan muutoksen liiketoiminnan tuloissa, ja nyt telelääketieteen jättiläinen on täynnä upeita työkaluja, jotka tekevät sinusta miljonäärin.

Teladoc sai päätökseen monen miljardin dollarin hankinnan johtavasta digitaalisen diabeteksen hoitoyrityksestä, Livongo Healthistä, myynnin kasvun lisäksi. Tämä on nostanut sen osakkeen kaikkien aikojen uudelle korkeimmalle, sijoittamalla sen toimittajan suosikkilistan kärkeen. Sekä Teladoc Health että Livongo Health ovat sulautuminen käteis- ja osakekaupassa.

Livongon terveydenhuoltoratkaisut tarjoavat potilaille, joilla on krooninen sairaus, mahdollisuus elää terveellisempää elämää. Vaikka Livongon diabetesta on rekisteröity vain 1,2% kaikista diabeetikoista Yhdysvalloissa, diabeteksen määrä on kaksinkertaistunut vuosi vuodelta. Yhtiö on myös tuottanut kolme peräkkäistä neljännesvoitoa. Laajentumalla uusiin käyttöaiheisiin, kuten painonhallintaan ja hypertensioon, potentiaalinen potilasjoukko kasvaa korkeammalle, mikä lisää sen arvoa markkinoilla. Tämä Teladocin ja Livongon tappava yhdistelmä on tarkkuuslääketieteen tulevaisuuden kasvot, ja ne ovat osakkeita, jotka voivat tehdä sinusta miljonäärin.

Virtuaalihoitomarkkinat kasvavat täydessä kallistumisvauhdissa, ja vuoteen 2023 mennessä Teladoc ja Livongo odottavat tuottavansa yli 3 miljardia dollaria myyntiä ja yli 600 miljoonaa dollaria käyttötuotot vähennettynä ei-käteisillä kuluilla, kuten mainitsi raportti.

3. Neliö

Maailma on siirtymässä kohti käteisrahaa koskevia tapahtumia, ja tämä suuntaus on yksi voimakkaimmista ja nopeasti kasvavista tulevina vuosikymmeninä. Visa ja Mastercard jatkavat merkittävää roolia luotto- ja veloitustapahtumissa. Mutta maksu- ja myyntipisteitä tarjoava yritys Square tarjoaa lupaavaa kasvua ja on merkittävä osakekanta tulevina vuosina. Viimeisen viiden vuoden aikana sen liikevaihto on kasvanut 40,9%: n vuotuisella kasvuvauhdilla, ja tähtien myynti on kasvanut jopa 140% vuodessa.

Vuonna 2012 yhtiön myyjäekosysteemin bruttomaksumäärä (GPV) oli kasvanut 6,5 miljardista dollarista 106,2 miljardiin dollariin vuonna 2019. On kaksi suuntausta, jotka osoittavat, että Squaren myyjäekosysteemi nousee edelleen korkeuksiin epävarmoina aikoina. Yksi on taloudellisen kasvun kestävyys supistumiseen verrattuna, mikä on hyvä kulutus kuluttajille. Toinen tekijä on, että Square saa GPV: nsä suuremmilta yrityksiltä, ​​joilla on vähintään 125 000 dollaria vuotuisessa GPV: ssä. Pienyritysten maksujen välittäjänä, jos tunkeutuminen suurempien yritysten kanssa on mahdollista, sen kauppiasmaksut osuvat loputtomiin korkeuksiin.

Squaren vertaisverkkomaksualustalla, Cash Appilla, on tärkeä rooli sen nykyisessä kasvussa. Cash Appin kuukausittaisen aktiivisen käyttäjän (MUA) määrä nousi 7 miljoonasta yli 30 miljoonaan joulukuusta 2017 kesäkuuhun 2020. Siirretty saldo nopeutuu, kun käyttäjä käyttää tavallista maksukorttia, joka on liitetty yksilön Cash App -saldoon tavaroiden tai palveluiden ostamiseen. Näin Square tuottaa suuren osan tuloistaan ​​Cash App -sovelluksesta. Yli 100 miljardin dollarin arvolla analyytikot odottavat osakekohtaisen tuloksen 38 prosentin vuotuista kasvua seuraavien viiden vuoden aikana, mikä tekee siitä ihanteellisen perustan sijoittamisen harkinnalle, koska osakkeella voi tehdä sinusta miljonäärin.

Tiivistettynä

Osakemarkkinat ovat todellakin hedelmällinen maaperä sijoittajille passiivisten tulojen saamiseksi, ja ne ovat käytännöllisin ja suoraviivaisin tapa varmistaa hyvin rahoitettu tulevaisuus. Nämä kolme pysäyttämätöntä yritystä, joilla on hyvä kasvu ja suhteellisen merkittävä markkina-arvo, ovat parhaat osakkeet, jotka voisivat tehdä sinusta miljonäärin pitkällä matkalla.

eToro – Osta osakkeita 0%: n palkkion avulla

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luottavaiseksi osakemarkkinoilla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja voidaan periä

Lue lisää:

Mitkä top 15 varastot räjähtävät vuonna 2021?

Kuinka valita parhaat varastot ostaa nyt

10 Yhdistyneen kuningaskunnan osaketta vuonna 2021 voisi kaksinkertaistaa rahasi

Mitkä ovat 7 vuoden 2021 suosituinta osakevalintaa?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner