3 suosituinta kasvuosaketta, jotka on parasta ostaa nyt

Sijoittajien ei ole vielä myöhäistä kokeilla käsiään markkinoiden huipputason osakkeissa. Jopa suuren markkinoiden nousun jälkeen vuonna 2020 joitain suosittuja teknisiä osakkeita ei ole vielä ostettu liikaa, ja sijoittajilla on hyvät mahdollisuudet sijoittaa näihin kasvuosakkeisiin juuri nyt.

Kasvuosakkeisiin sijoittamisella on etuja. Pohjimmiltaan tavoitteena on turvata varakas tulevaisuus pitkille matkoille. Ne lisäävät tulojaan markkinoilla keskimääräistä nopeammin, mikä tekee siitä parhaan pitkän aikavälin sijoituksen. Tässä on kolme parasta osaketta, jotka voit ostaa juuri nyt turvattua tulevaisuutta varten.

Parhaiten kasvavat varastot, jotka on paras ostaa nyt

Jotkut parhaista kasvuosakkeista ovat edelleen tuottoisa kenttä sijoittajille ja ansaitsevat hyvin korkean hinnan. Tässä on tarkempi kuvaus markkinoiden kolmesta parhaasta kasvuosakkeesta, joiden avulla voit selvittää, mitkä osakkeet kannattaa ostaa kannattavaa tuottoa varten.

# 1: Twilio (TWLO)

Vaikuttavien asiakaspalvelumittareiden avulla pilvipohjaisen viestinnän asiantuntija Twilio nousee uusille korkeuksille. Koneoppimisen, pilvipalvelujen ja mobiilisovellusten avulla Twilio auttaa yrityksiä olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa päivittäin. Maailmanlaajuisen pandemian seurauksena maailma muuttui täysin digitaaliseksi. Siksi pilvipalvelualustat, kuten Twilio, ovat kasvaneet nousussa, kun ihmiset siirtyvät fyysisistä kontaktikeskuksista pilvipohjaisiin alustoihin. Tulojen osuuden suuren piikin ansiosta Twilion asiantuntijat ovat yli kolminkertaistuneet.

Vaikka Twilio on tuottanut alle 2 miljardia dollaria 12 kuukauden jälkeisistä tuloista, Twilio on ylpeä lähes 70 miljardin dollarin markkina-arvosta. Sen liikevaihto kasvoi 57% ensimmäisellä neljänneksellä, 46% toisella neljänneksellä ja 52% vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä. Twilion liikevaihto oli 65% viimeisellä neljänneksellä, ja sen liikevaihto on 548,1 miljoonaa dollaria, mikä tekee siitä yhden parhaat osakkeet ostaa nyt.

Syyskuusta lähtien Twiliossa oli 208 000 aktiivista asiakastiliä, mikä kasvoi yhteensä 221 000: een. Vahvan asiakaskasvun ja voimakkaiden parannusten ansiosta Twilion vauhti on voimistanut merkittävää kasvua sen ylimmän rivin kasvaessa 59% vuosittain. Korostaen sen vauhtia Twilion perustaja ja toimitusjohtaja Jeff Lawson sanoi sen, "teknologiayritys hyödyntää a "sukupolven mahdollisuus."

Monipuolisen asiakaskunnan ja jyrkän, nopean nousun viimeisellä neljänneksellä osakkeella on riittävästi tilaa kasvulle pitkällä aikavälillä. Twilio käyttää myös melko paljon rahaa back-office-prosesseihin, myyntiin ja markkinointiin aikomuksenaan kohdistaa uusia mahdollisuuksia. Sijoittajilla voi olla mahdollisuus saada hyviä tuottoja, kun Twilio on valmis kasvattamaan ja mahdollistamaan tulevaisuudessa.

# 2: Facebook (FB)

Facebookilla, sosiaalisen median jättiläisellä, on ollut eeppinen juoksi julkisen altistumisensa jälkeen vuonna 2012. Viime vuodet olivat Facebookille rankkoja aikoja, joihin liittyi yksityisyyttä koskevia, poliittisia ja useita oikeudellisia kysymyksiä, jotka jopa media otti haltuunsa. Mutta kaikkien näiden haastavien aikojen keskellä Facebook tuotti nettotuloja 17,9 miljardia dollaria vuoden 2020 kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana. Facebook on ollut erittäin kannattava, sillä sen liikevaihto oli 57,9 miljardia vuoden 2020 kolmannen vuosineljänneksen loppuun mennessä..

Massiivinen maailmanlaajuinen lisäys aktiivisiin tilaajiinsa on lisännyt Facebookin osakkeiden nousua lähes 450%. Kaikista Facebookia koskevista kiistoista huolimatta sen kuukausittainen keskimääräinen käyttäjämäärä kasvoi lähes 14% edellisvuodesta. Tämä tekee siitä yhden rikkaimmista organisaatioista ja yhden parhaista kasvuosakkeista, jolla on runsaasti mahdollisuuksia sijoittajille.

Facebook ja sen tytäryhtiöt Instagram ja WhatsApp ovat edelleen suosittuja kuin koskaan, ja kuluttajat äänestävät ajastaan ​​ja dollareistaan. Yhtiöllä on lähes 2,6 miljardia aktiivista käyttäjää päivittäin sosiaalisten verkostojen perheessä, johon kuuluvat Facebook, Messenger, WhatsApp ja Instagram. Ja tulevina vuosina tämän käyttäjäkannan odotetaan kasvavan dramaattisesti digitaalisen muutoksen myötä. Facebook ajaa puolet tämän digitaalisen mainontaympäristön mainosten voitosta ja virtuaalitodellisuusliiketoiminnan Oculuksen kasvusta.

Rikkaalla aktiivisella käyttäjäkunnalla ja kannattavalla markkinoilla olevalla yrityksellä Facebook on valmiina korkealaatuiseen osakkeeseen, jolla on kannattava pitkäaikainen arvo. Jos etsit kasvukantaa, joka voisi tehdä sinusta omaisuuden pitkällä matkalla, tämä on se.

# 3: Tesla (TSLA)

Myynnin ja tulojen kasvun myötä viime vuosina Teslalla on huomiota herättävä arvo markkinoilla tänään. Se on yksi parhaista osakkeista, joita ostaa nyt, koska se on arvoltaan maailman suurin autovalmistaja. Jopa pandemian keskellä Teslan tulot ovat kasvaneet merkittävästi. Se on osakekanta, jolla on riittävästi tilaa kasvulle tulevina vuosina ja toivo sijoittajille.

Kuten Morningstar USA: n markkinaindeksissä mainitaan, Tesla on osakemarkkina-arvoltaan kuudenneksi suurin markkina-arvo 825 miljardia dollaria. Sillä on ennätysmäärä sekä tuotantoa että toimituksia viime vuosina, mikä on tehnyt Teslasta maailman suurimman autoyhtiön. Yritys oli melkein lähellä toimittamaan 499 647 tuotetta ympäri maailmaa.

Teslan johtoryhmä näkee enemmän mahdollisuuksia toimituksille tulevaisuudessa. Tesla on päättänyt vuoden 2020 vahvemmalla vuosineljänneksellä ja on siten erinomainen lisä sijoitussalkkuusi. Arviot kertovat, että Teslan automyynti kasvaa puolesta miljoonasta vuonna 2020 3,6 miljoonan kevyiden ajoneuvojen vuotuiseen myyntiprosenttiin vuonna 2029.

Teslan markkina-arvon kasvulla on toivoa nykyisellä tuotannollaan ja myyntitasollaan. Ilmoittamalla 189750 sähköauton toimituksesta viimeisellä vuosineljänneksellä Tesla on tuottanut uuden vuosineljänneksen ennätyksen ja on edelleen yksi markkinoiden parhaista kasvuosakkeista.

Älä missaa: Teslan osakekurssiennuste vuodelle 2021 ja sen jälkeen

Parhaat varastot ostaa nyt: Lopuksi

Osakemarkkinat palautuvat kaksinkertaisella voimalla, kun pandemian jälkivaikutukset asettuvat hitaasti. On paras aika sijoittaa kovalla työllä ansaitut säästösi kasvuosakkeisiin, koska niillä on potentiaalinen toivo hyvälle tulevaisuuden tuotolle. Edellä mainitut kolme osaketta ovat osoittaneet tiettyä liiketoiminnan vauhtia, vahvoja historiallisia tuloja ja potentiaalista kasvua pitkällä aikavälillä, mikä tekee niistä parhaat ostettavat osakkeet nyt ja lähitulevaisuudessa.

eToro – Osta osakkeita 0%: n palkkioilla

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luottavaiseksi osakemarkkinoilla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja voidaan periä

Tarkista:

9‌ ‌Varastot‌ ‌Että‌ ‌Voisi‌ ‌Tehdä‌ ‌Sinä‌ ‌A‌ ‌Miljonääri

15 parasta varastoa räjähtävät vuonna 2021

5 pysäyttämätöntä varastoa kaikkien aikojen korkeimmillaan, joita voit silti ostaa

7 parasta pitkäaikaista “miljonääri-valmistajan” varastoa ostettavaksi vuonna 2021

Kymmenen suurinta brittiläistä osaketta, jotka otetaan huomioon vuonna 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner