7 Yhdistyneen kuningaskunnan osinkovarastoa, jotka tarjoavat houkuttelevan tulovirran

Nämä 7 suosituinta UK-osinkovarastoa lupaavat houkuttelevan tulovirran

Parhaat Yhdistyneen kuningaskunnan osinkovarastot vuonna 2021

Oletko aloittelija osakekaupassa ja haluatko lisätä monimuotoisuutta ja säännöllisiä tuloja osakekannassasi? Vai oletko sijoittaja, joka haluaa lisätä parhaat brittiläiset osinkokannat kokoelmaasi, mutta et ole varma siitä, mitkä osinkokannat ovat parhaita osakkeita? Katsokaa, koska olemme valinneet 7 brittiläistä osinkokantaa ostamaan nyt, jotka tarjoavat houkuttelevan tulovirran.

7 parasta Yhdistyneen kuningaskunnan osinkovarastoa Osta heti

Ennen kuin tarkastelemme tarkemmin Yhdistyneen kuningaskunnan parhaita osinkokantoja vuonna 2021, tässä on 7 suosituinta valintamme:

1. PayPoint PLC

2. Laillinen & General Group PLC

3. GlaxoSmithKline

4. Unilever PLC

5. Moneysupermarket.com Group PLC

6. Tate & Lyle Oyj

7. Wm Morrisons Supermarketit

Voit ostaa kaikki nämä parhaat uk-osinkokannat sekä monet muut osoitteesta eToro ja maksaa 0% palkkiot!

Ison-Britannian osinkovarastot houkuttelevalla tulovirralla

Monille sijoittajille useimmat sijoittajat pyrkivät saamaan hyvän voiton, kun he haluavat aloittaa sijoittamisen markkinoilla. Mutta mitä monet sijoittajat jättävät huomiotta ja eivät ehkä ymmärrä, on se, että osinkovarastot voivat tarjota sinulle suuria etuja, mukaan lukien suuret tuotot, ja niiden katsotaan myös olevan nopeammat ja turvallisemmat vedot kuin kasvuosakkeet.

Osinko-osakkeet tarjoavat sinulle sijoittajana molempien maailmojen parhaat puolet. Osallistua planeetan tunnetuimpiin jännittäviin yrityksiin, joilla on tilaa potentiaaliselle kasvulle, samoin kuin turvaverkko, jotta ei menetetä paljon rahaa matkan varrella.

Kasvuosakkeet ovat myös hyviä sijoituksia, koska ne antavat sinulle hyvän tuoton, lähinnä osakkeiden osakekurssista. Kasvukannat ovat kuitenkin pidempiä sijoituksia rahan ansaitsemisessa, ja niiden katsotaan olevan riskialttiimpia kuin osinkokannat. Mutta ovat yhtä luonnollisesti hyviä sijoituksia.

Joten jos olet kärsivällinen sijoittaja, joka haluaa olla osa molempia maailmoja, suosittelemme, että sinulla on monipuolinen kokoelma molempia.

Jos aiot selvittää, mitkä ovat parhaat kasvukannat sijoittaa vuoteen 2021, muista lukea 10 tärkeintä brittiosaketta vuonna 2021.

Mutta jos tavallinen passiivinen tulovirta on sitä, mitä etsit kaupankäyntimatkallasi, katsotaanpa nyt seitsemän Yhdistyneen kuningaskunnan parhainta osinkokantaa, jotka voivat tarjota sinulle houkuttelevia tuottoja.

TOP 7 UK-osinkovarastot, jotka ostetaan nyt ja jotka tarjoavat houkuttelevan tulovirran

Tässä on luettelo 7 Yhdistyneen kuningaskunnan osinkokannasta, jotka näyttävät olevan houkuttelevimmat osakkeet Britannian markkinoilla tänään. Katsotaanpa tarkemmin, kuinka hyvin nämä varastot voisivat toimia tulevina vuosina. Pidä silmällä heitä! He voivat menestyä poikkeuksellisen hyvin ensi vuonna.

1. PayPoint PLC (PAY.L)

Osinkotuotto: 6,01%

Ensimmäinen brittiläinen osinkokanta, joka tulee listalle, on PayPoint plc.

Tämä vuonna 1996 perustettu englantilainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Welwyn Garden Cityssä, toimii myös Romaniassa Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa. Yritys on suunniteltu auttamaan ihmisiä maksamaan laskut nopeasti ja yksinkertaisesti muutamalla napin painalluksella.

Sen lisäksi, että yhtiö on kasvanut ja sen odotetaan kasvavan edelleen tulevina vuosina, yhtiö maksaa myös luotettavan osingon osakkeenomistajilleen, ja aikaisempi osinko maksettiin 29. joulukuuta 2020 7,80 osaketta osaketta kohden ja yhtiön seuraava maksu erääntyy. maksettu 8. maaliskuuta 2021.

Tämä Ison-Britannian osake näyttää siltä, ​​että se jatkuu ja on asetettu hienosti eteenpäin vuodeksi yritysten äskettäisestä kaupankäyntiraportista, joka julkaistiin 21. tammikuuta 2021.

Yhtiö ilmoitti, että vaikka jatkuvien toimintojen taustalla oleva konsernin nettotuotot laskivat 10,8%: sta 3,0 miljoonaan puntaan 27,5 miljoonasta punnasta vuonna 2020, samoin kuin Yhdistyneen kuningaskunnan vähittäiskaupan nettotuotot laskivat 1,4%: lla 10,6 miljoonaan puntaan, yhtiö on silti osoittanut jonkin verran vahvat tulokset.

Vaikka Ison-Britannian vähittäiskaupan palvelutuotot laskivat, korttimaksutapahtumat kasvoivat samalla, kun uusi liiketoiminta-alue voitti digitaaliset maksut. Suuret asiakkaat uudistivat yrityksen vähittäiskauppiaiden ehdotusta kasvattaakseen.

Kasvun laajentamisen suunnitelman odotetaan jatkuvan, kun yritys ilmoitti, että sekä Handepay että Merchant Rentalsin yrityskauppa on tarkoitus saada päätökseen vuoden 2021 alussa hyväksynnän saamiseksi. Yhdessä marraskuun 2020 lopussa valmistuneen i-movon oston kanssa, joka luo brändille mielenkiintoisempia mahdollisuuksia.

Huomaten, että tämä yritys toimii myös Romaniassa, yhtiö on vahvistanut pyrkivänsä luovuttamaan liiketoiminnan Romanian puolen, mikä antaa yritykselle mahdollisuuden saada merkittäviä vapaita voittoja voidakseen jatkaa Ison-Britannian liiketoiminnan kasvua ja kehittyä Yhdistyneen kuningaskunnan strategian liike.

Mitkä ovat analyytikoiden ajatukset ja ennusteet tälle osakkeelle eteenpäin?

Se vahvistettiin, vaikka yhtiö kasvoi edelleen 3,7% liikevaihdosta viime vuoden aikana.

Etenen eteenpäin, neljä viidestä kaupungin analyytikoista on antanut tälle osakkeelle yksimielisen ostoluokituksen 12 kuukauden keskimääräisen hintatavoitteen ollessa 880,60p..

2. Laillinen & General Group Oyj (LGEN.L)

Osinkotuotto: 6,97%

Vakuutusyhtiö Legal & General on luotettava ja vakaa jaettu Ison-Britannian osake, johon kannattaa harkita ostamista.

Antaakseen sinulle erittelyn LGEN: n tarjoamista yhtiö tarjoaa erilaisia ​​vakuutustuotteita sekä palvelujaan kaikkialla maailmassa, ja se toimii eri segmenteillä, kuten eläkkeellä, sijoitushallinnassa, pääomassa ja vakuutuksessa..

Vuonna 2020 yhtiö maksoi osinkoa 4,93p osakkeelta, joka maksettiin 24. syyskuuta 2020.

Vuoden 2020 meille kaikille osoittaman epävarmuuden seurauksena tällä vakuutusryhmällä on mennyt hyvin viimeisen vuoden aikana, ja tulevaisuuteen vakuutusyritykselle on annettu kasvutulosennuste 9,24% vuodessa.

Vakuutusyhtiö, joka on jatkuvasti tuottanut kaksinumeroisia tuloja viime vuosikymmenen aikana, totesi yhtiöiden marraskuun 2020 raportissa viimeisimmissä luvuissaan, että vuosi 2020 on taukovuosi, koska koko liiketoiminta on pyrkinyt saavuttamaan vuoden 2019 liikevoiton 2,3 puntaa miljardia viimeaikaisten tapahtumien valossa.

Mutta yhtiön tavoitteiden, jotka etenevät kaikilla viidellä vahvalla liiketoiminta-alueella, ennustetaan kasvavan edelleen edelleen maailmanlaajuisesti. Tarjoamalla uusia tuotteita yhdessä ratkaisujen kanssa niiden käyttöönottostrategioihin.

Mitä analyytikot uskovat tämän osakkeen tuottavan tulevaisuudessa?

Jos seuraat viimeisimpiä sijoitusuutisia, tälle brittiläiselle osakkeelle on juuri annettu tarkistettu Zacks Rankin konsensusluokitus ”Hold” -luokkaan. Suuremmassa kuvassa tämä tarkoittaa itse asiassa sitä, että nyt voisi olla hyvä aika hypätä tähän osakkeeseen.

12 kaupungin analyytikoista on suosinut tätä osaketta, ja 5 analyytikkoa on antanut hänelle ostoluokituksen, 4 antaa osakkeelle ‘Hold’ ja 3 ‘Sell’ -luokituksen..

Analyytikot ovat myös antaneet osakkeelle 12 kuukauden hintatavoitteen 245,82p, matalan hintatavoitteen 165,00p ja korkean hintatavoitteen 344,00p.

Vaikka tällä osakkeella on ollut päinvastainen luokitus, tämä osinkokanta tarjoaa edelleen paljon potentiaalia, mukaan lukien kaksi suurta tekijää kasvunäkymien ja osinkotuottojen suhteen. Tämän tekeminen yhdeksi seitsemästä Yhdistyneen kuningaskunnan osinkokannasta.

3. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Osinkotuotto: 5,51%

Brittiläinen monikansallinen lääkeyhtiö on yksi Ison-Britannian osinkokanta, jonka olet todennäköisesti kuullut tai nähnyt paljon tästä osakkeesta parin viime kuukauden aikana, koska se ansaitsee huomion.

Koska Coronavirus-infektio on ottanut haltuunsa vuoden 2020, kaikki alan yritykset ovat olleet yrityksen varoa, mutta GSK: lla on hieman enemmän tarjottavaa kuin muilla.

Yhtenä maailman suurimmista lääkeyrityksistä yhtiö on vasta äskettäin nähnyt uuden keksintönsä ‘Cabenuva’, ViiV-tuotemerkillä FDA: n hyväksymäksi, mikä on ensimmäinen pitkäaikainen lääke aikuisten HIV-1-infektioiden hoitoon.

Yhdessä yrityksen kanssa, joka toimittaa ensimmäisen malariarokotteen, RTS, S vuonna 2014.

Lääkeyhtiöllä on monia avenue-seikkailuja, ja se on jopa liittynyt yhteen vuonna 2018 johtavan organisaation Pfizerin kanssa, joka yhdistää kuluttajien terveysjaottelut.

Yhtiön tuoreessa taloudellisessa raportissa on selvää nähdä, että lääkealan segmentti on tärkein vastustaja globaalissa tuotemerkissä, sillä sen liikevaihto nousee muiden segmenttien yläpuolelle 4,2 miljardilla -3 prosentilla verrattuna rokotussegmenttiin 2,0 miljardiin puntaan – 9% ja sen kuluttajasegmentti 2,4 miljardilla punaisella + 2%.

Terveydenhuollon tuotemerkki osoittaa vaikuttavia tuloksia vuonna 2020.

Yhtiön viimeinen osinko maksettiin osakkeenomistajille 14.1.2021 klo 19.00p / osake.

Mitä analyytikot ajattelevat tämän farmaseuttisen osinkokannan etenemisestä?

Kun tarkastellaan sitä, että yhtiön tulos on kasvanut 39,7% viime vuoden aikana, ei ole ihme, että yrityksen on ennustettu arkistoivan kasvun vuoteen 2021.

Tuloksen on ennustettu kasvavan 4,76% vuodessa, ja 19 Wall Streetin analyytikkoa antoi osakkeelle 10 analyytikon antaman tietoisen ‘Hold’ -arvosanan, 7 analyytikon antaessa osakkeelle ‘Osta’ ja 2 antaa osakkeelle ‘Myydä’. luokitus.

12 kuukauden hintatavoitteeksi on annettu 1732,38P, matala hintatavoite 1300,00P ja korkea hintatavoite 1732,38P.

Yhdessä yrityksen kanssa, joka maksaa luotettavaa osinkoa 5,51%.

Kun otetaan huomioon maailman nykyiset kokemukset ja luonnollisesti, tarvitsemme tulevaisuudessa lisää rokotteita ja lääkkeitä, tämä Yhdistyneen kuningaskunnan osinkokanta tekee ostettavaksi, mutta myös pitämään ja pitämään hyvin pitkään, täydellinen eläkesijoitus.

4. Unilever PLC (ULVR.L)

Osinkotuotto: 3,4%

Okei, brittiläinen monikansallinen kulutustavarayhtiö Unilever Plc: llä on todennäköisesti pienin osinkotuotto tässä luettelossa, jossa on 7 ostettavaa Yhdistyneen kuningaskunnan osinkoa. Tämä osake on kuitenkin päässyt luetteloon useista syistä, ja yksi syy on tietysti sen luotettava osinko myös vaikeina aikoina.

Unilever (ULVR) on brittiläinen kulutustavarayhtiö, joka asuu joidenkin maailman tunnetuimpien tuotemerkkien alla, mukaan lukien Dove, Hellman’s ja Lipton, ja mainitsee vain kolme viidestätoista yrityksestä, jotka tuovat yksin yli miljardi euroa. Tämä ei tarkoita sitä, että johtavan kuluttajabrändin siivessä on yhteensä yli 400 tuotemerkkiä.

Kulutustavaroiden alalla tällä varastossa on vaikuttava kokoelma tuotemerkkejä, joita kuluttajat ovat kysyttäneet ympäri maailmaa, ei vain Isosta-Britanniasta..

Vuonna 2020 yhtiö teki Brexit-sopimuksen valossa päätöksen yhdistää Unilever N.V. ja Unilever plc., Joka ilmoitettiin 30. marraskuuta 2020 ja vahvisti, että sillä on nyt yksi osakelaji..

Yritys on myös esittänyt tukensa terveydenhuollon työntekijöille ja koko maassa Covid-19-pandemian valossa, koska he ovat auttaneet lahjoittamalla yli 100 miljoonaa euroa saippuoita, käsinpuhdistusaineita, valkaisuainetta ja ruokaa.

Yhtiön lokakuun 2020 raportissa yhtiö ilmoitti myynnin kasvun olevan 4,4% vuoteen 2019 verrattuna ja 9 yhdeksän kuukauden USG: n 1,4%.

Yhtiö haluaa muuttaa näkymiään ja haluaa olla ympäristöystävällisempi, koska he ovat vahvistaneet suunnitelmansa kasvattaa kasvipohjaisten liha- ja maitotuotteiden vuotuista myyntiään 200 miljoonaan euroon 5-7 vuoden aikana. Yhdessä CleanFuture-tuotemerkkien käyttöönoton kanssa pyritään poistamaan fossiilisten polttoaineiden hiili puhdistusaineista vuoteen 2030 mennessä.

Koska yhtiö ilmoitti, että heidän keskitytään edelleen “kasvuun, absoluuttisen voiton ja vapaan kassavirran tuottamiseen”.

Miltä tulevaisuus näyttää yritykselle?

Unileverille on annettu ansioiden kasvuennuste 5,63% vuodessa sekä luotettava osinko 3,4%.

Kyseisen osakkeen kattavien 10 Wall Streetin ja kaupungin analyytikoiden mukaan sille on annettu tietoinen ”Hold” -luokitus, jossa 5 analyytikkoa on antanut osakkeelle ”Buy”, 2 “Hold” -luokituksen ja 3 „Sell” -luokituksen. Osakkeelle on ennustettu 12 kuukauden hintatavoite 4822,00, matalan hintatavoitteen ollessa 3800P ja korkean hintatavoitteen 5500P

5. Moneysupermarket.com Group PLC (MONY.L)

Osinkotuotto: 4,33%

Ison-Britannian vertailusivusto on kiistatta yksi tunnetuimmista, samoin kuin yksi kansakunta valitsi vertailusivustot markkinoilla tänään.

Erikoistunut rahoituspalveluihin, joihin kuuluu yksilöiden mahdollisuus verrata parhaita tarjouksia vakuutuksista, kotipalveluista, asuntolainoista, matkavakuutuksista, luottokorteista ja muusta. Yritys on ollut menestys koko maassa, ja ihmiset etsivät aina hyvää tai parempaa sopimusta, etenkin vaikeina aikoina.

Rahoitusguru Martin Lewis, yksi niistä maista, jotka menevät kustannusten leikkaamiseen ja säästämiseen, oli Money Saving Expert -yrityksen omistaja, kunnes hän myi yrityksen Moneysupermarketille vuonna 2012..

Yhtiön viimeinen osinko maksettiin 11. syyskuuta 2020 3,10 prosentilla osakkeelta.

Miltä tulevaisuus näyttää tälle osakkeelle?

Tämän osakkeen tulevaisuuden näkymät näyttävät edelleen positiivisilta. Yrityksen taloudellinen terveydentila on mukava, kasvunäkymät ja sen velka katettu hyvin.

Analyytikot ovat antaneet osakkeelle tulosennusteen 12,84% vuodessa, samoin kuin yksimielinen ‘Hold’ -luokitus, jonka 6: sta 11 kaupungin analyytikosta on antanut..

Tämä osake näyttää hyvältä ostaen, kun otetaan huomioon kaikki näihin ennennäkemättömiin ja haastaviin aikoihin liittyvä epävarmuus, ihmiset etsivät parhaita tarjouksia kaikilla tavoilla. Ja kun ajat muuttuvat normaalemmiksi, ihmisluonnon on saada paljon.

Yhtiön osinkotuotto on tällä hetkellä 4,33%.

6. Tate & Lyle Oyj (TATE.L)

FTSE 250: n kilpailija Tate & Lyle Oyj on luotettava osinkokanta, jonka on tarkoitus ostaa vuonna 2021.

Maailmanlaajuinen elintarvike- ja juomatoimittaja tarjoaa ravintoaineita sisältäviä makeutusaineita yhdessä terveys- ja hyvinvointiruokien ainesosien kanssa.

Viimeisissä uutisissa tuotemerkki on vahvistanut yrityksen kasvusuunnitelmat, kun brändi on laajentanut tapioka-pohjaisten tärkkelysten tuotevalikoimaansa. Tällä pyritään parantamaan ja toimittamaan parempia tuotteita parannetun prosessin avulla.

Yhdessä yhtiön salkun lisäämisen kanssa brändi on ilmoittanut myös talousjohtajasta, joka tulee voimaan toukokuussa 2021.

Tavoitteena on parantaa elämää. Yhtiön vuoden 2020 taloudellisessa raportissa yrityksen myynti oli jopa 2 882 miljoonaa puntaa, sen voitto ennen veroja jopa 296 miljoonaa puntaa edellisvuodesta, ja oikaistu vapaa verovirta osoittaa valtavan eron 247 miljoonaa puntaa verrattuna 212 miljoonaan puntaa vuonna 2019 ja lopuksi pääoman tuotto 17,5 prosenttiin.

Miltä osakkeet ennustavat tulevaisuutta?

Tulevaisuudessa tämä varasto näyttää hyvältä toimittamalla parhaat ja terveelliset elintarvikkeiden ainesosat ja juomat ympäri maailmaa, koska kysyntä on ilmeistä.

Kun tulot kasvoivat 6,9% viime vuoden aikana, kasvuennusteeksi on asetettu 4,84% vuodessa.

Yhdeksästä analyytikosta 5 on antanut osakkeelle yksimielisen Hold-luokituksen, 3 on antanut osakkeelle ‘Buy’ ja 1 ‘Sell’ -luokituksen. Keskimääräinen 12 kuukauden hintatavoite on 706,67P, matala hintatavoite 630 ja korkea hintatavoite 770P.

Kun lukitusmittaukset ovat tällä hetkellä käytössä Isossa-Britanniassa, ja useammat ihmiset valitsevat terveellisemmän elämäntavan, tämä osinkokanta näyttää täydelliseltä pitkäaikaisena sijoituksena.

7. Wm Morrisons Supermarkets (MRW.L)

Osinkotuotto: 4,1%

Viimeinen Yhdistyneen kuningaskunnan osinkokanta, joka tulee viimeisimmäksi 7 parhaan osakkeen joukosta, jotka voivat tarjota houkuttelevan tulovirran, on Wm Morrisons Supermarket (MRW).

Brittiläisestä supermarketbrändistä on tulossa vahva haastaja osingonmaksun yhteydessä, kun yhtiö maksoi erityisen osingon 4,00 puntaa 25. tammikuuta 2021..

MRW: n on määrä maksaa seuraava osinko 24. kesäkuuta 2021.

Tämä erityinen osinko syntyy vaikuttavista tulotuloista, jotka johtava supermarkettibrändi on tuonut vuoden aikana ja etenkin yrityksen myöhempinä kuukausina, ja se on hyvää joulujuhlien myyntiä.

Yhdessä Morrisonin supermarket ilmoitti nostavansa työntekijöidensä kansallisen vähimmäispalkan 10 puntaan tunnissa, mihin MRW on ainoa johtava supermarket, joka maksaa henkilöstölleen tämän palkan eniten kiinni kansallisesta vähimmäispalkasta.

Morrison’s on etsinyt uusia tapoja tavoittaa asiakkaansa näinä haastavina ja vaikeina aikoina, jotka Covid-19 on tuonut mukanaan, koska heidän verkkokauppansa on toiminut hyvin yhdessä Amazon Prime -tilauksen kautta tilattavien perheen esteiden kanssa..

Tuoreissa uutisissa Morrisons-supermarketit ovat vahvistaneet osoittavansa edelleen tukeaan ruokapankeille, koska ne antavat 5 miljoonan punnan sitoumuksen pitää ruokapankit varastoituna näinä epävarmoina ja haastavina aikoina..

Mitä analyytikot ajattelevat tästä osakkeesta tulevaisuuteen?

Kolme kuudesta analyytikosta on antanut osakkeelle ‘Osta’ -luokituksen, joista 2 antaa osakkeelle ‘Hold’ ja yksi osakkeelle ‘Sell’ -luokituksen..

Supermarkettibrändin keskimääräinen 12 kuukauden hintatavoite on 194P, matala hintatavoite 175P ja korkea hintatavoite 221P.

Yhdessä tulosennusteen odotetaan kasvavan 16,27% vuodessa.

Tämä supermarkettimerkki on yksi Ison-Britannian osinkokanta, joka on ollut kilpailijana viimeisten 10 vuoden aikana osinkoillaan ja joka haluaa jatkaa myös tulevaisuuteen.

Yhdistyneen kuningaskunnan osinkovarastot – yhteenveto

Ja siellä sinulla on valitsemamme 7 Yhdistyneen kuningaskunnan osinkokantaa harkittavaksi, mikä voisi antaa sinulle houkuttelevan tulovirran läpi vuoden ja asettaa hyvälle pitkäaikaiselle sijoitukselle.

Nämä 7 suosituinta Yhdistyneen kuningaskunnan osinkokantaa eivät ole vain osoittaneet hyviä tuloksia haastavana vuonna 2020, kun ne ovat kasvaneet edelleen, mutta ne ovat myös osoittaneet vahvan tuloskehityksen monien vuosien ajan ja kasvavat edelleen, kun siirrymme eteenpäin tulevaisuuteen.

Päätelmänä voidaan todeta, että nämä osakkeet osoittavat kasvua, turvallisuutta ja houkuttelevaa osinkotuottoa. Kolme avainkysymystä on otettava huomioon, kun halutaan sijoittaa osinkoihin.

Tästä huolimatta, vaikka nämä osakkeet ovat osoittaneet vaikuttavia tuloksia aiemmin, on viisasta olla jatkamatta osakkeen menneisyyttä sijoittaessaan. Vaikka se antaa sinulle viitteitä siitä, kuinka osakkeet voivat ja ovat toimineet, on kuitenkin olemassa riski, joka on ajateltava ennen sijoittamista.

Kuinka sijoittaa Ison-Britannian osinkovarastoihin?

Nyt olemme tarkastelleet 7 parasta Yhdistyneen kuningaskunnan osinkokantaa, nyt katsotaanpa, miten aloittaa matkanne investoimaan niihin ja saada sinut osaksi toimintaa.

Osakkeisiin sijoittaminen on nykyään paitsi jännittävää ja erittäin suosittua, myös suoraviivaista, yksinkertaista ja helppoa. Niin kauan kuin sinulla on oikea ohjaus ja oikea ajattelutapa, tämä pätee koko kaupankäynnin aikana.

Tältä osin on viisasta olla ottamatta yksittäisiä vihjeitä tai ottamatta suusanaisia ​​vinkkejä, ellet ole tehnyt omaa tutkimustasi ja ymmärrä vakaasti, että tämä kanta on jotain, johon haluat olla osa /.

Ensinnäkin, ensimmäinen askel on tutkia välittäjän hankkimista sijoittamaan valitsemiisi osakkeisiin.

Valittavana on monia kaupanvälittäjiä, koska olen varma, että jos olet tehnyt jonkin verran tutkimusta, näet, että kaupankäyntialustoja on runsaasti yhdessä yksittäisten välittäjien kanssa..

Mutta yksi valtava hyödyllinen neuvo on valita välittäjäsi viisaasti ja varmistaa, että välittäjällä tai kaupankäyntialustalla on oikeat lisenssit kauppaa varten.

Säännellyt lisenssit löytyvät verkkokauppasivustojen verkkosivustolta, ja välittäjälisenssit ovat saatavilla tai pyynnöstä.

Kun olet löytänyt valitsemasi välittäjän tai verkkokaupan alustan, olet realistisesti valmis menemään.

Vaikka etsit pitkää ja menestyvää reittiä osakekauppaan, sinun on käytettävä aikaa ja vaivaa aikaa viemään aikaa valitsemasi tai kiinnostavien osakkeiden tutkimiseen..

Jos etsit luotettavaa online-kaupankäyntialustaa sijoitusmatkasi aloittamiseen, suosittelemme palkitun verkkokaupan alustaa, eToro.

Luotettu online-kaupankäyntialusta eToro on täydellinen foorumi, jos olet aloitteleva sijoittaja, joka on vasta aloittamassa matkanne aikana. Yksinkertaisen asettelun ja hyödyllisen ohjauksen avulla teet pian kaupankäyntimatkasi todellisuudeksi. Sen lisäksi, että sinulla on paljon opetusmateriaalia kursseista lukemiseen, online-tutor-luokat, jotta ammattilaiset voivat vastata kaikkiin epäilyihisi.

Etorolla on nyt yli 19 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa, ja sinulla on pääsy yli 16 kansainväliselle markkinoille, jotta voit käydä kauppaa, joihin sisältyy myös nämä 7 Yhdistyneen kuningaskunnan osinkokantaa ja paljon muuta. Kaikilla lisäetuilla on nollapalkkioiden tarjoaminen, kun sijoitat valitsemiisi osakkeisiin.

Tilin avaaminen osoitteessa eToro sinun tarvitsee vain seurata suoria ohjeita yhtiön kotisivulla. Muutamassa minuutissa löydät, että sinulla on kaupankäyntitili yhdessä valitun välittäjän kanssa ja sinulla on pääsy virtuaaliseen online-alustaan, jotta voit oppia ja harjoitella 100 000 dollarin arvosta virtuaalisia varoja, jotta voit oppia, harjoitella ja luoda sijoittajan salkun.

Sujuvan, yksinkertaisen ja helpon kaupankäynnin tekemiseksi osakekaupan maailmaan eToro on luotettava foorumi, joka voi saada kaupankäynnin sujumaan ja toteutumaan.

eToro – Osta parhaat Yhdistyneen kuningaskunnan osinkovarastot ilman komissiota

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luottavaiseksi osakemarkkinoilla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja voidaan periä

Avainkohdat:

Jos muistat jotain parhaista UK-osinkovaroista, jotka haluat ostaa nyt, tee siitä nämä avainkohdat.

  • Tänään ostettavat 7 Yhdistyneen kuningaskunnan osinkokantaa tarjoavat houkuttelevan tulovirran, jonka voit lisätä ylimääräisiin taloudellisiin tuloihisi.
  • Osinkovarastot ovat osakkeita, jotka tarjoavat sinulle taloudellisia maksuja, jotka tunnetaan osinkoina.
  • Osinko maksetaan usein neljännesvuosittain (3 kuukautta) osakkeenomistajilleen, jotka saadaan yhtiön kertyneistä voittovaroista.
  • Osinkovarastojen katsotaan olevan turvallisempia ja niiden tiedetään olevan hieman luotettavampia kuin kasvukannat.
  • Osingonjaot tarjoavat monipuolisen valikoiman salkkuusi, jos haluat lisätä kasvuosakkeita myös sekoitukseen.
  • Osingonjaot ovat upeita pitkäaikaisia ​​sijoituksia.
  • Vaikka osinkovarastoilla on paljon etuja, niillä on omat riskielementtinsä, joten on suositeltavaa tehdä lisätutkimuksia ennen sijoittamista valitsemiisi osakkeisiin.
  • Valitse luotettava välittäjä ja kaupankäyntialusta, jotta pääset mukaan matkalle osakekauppaan.
  • Sijoita aina mahdollisuuksien mukaan.

Huomaa: Aiempi kehitys ei osoita tulevaa kehitystä. Sijoitusten arvo voi laskea ja nousta. Kaikki tämän verkkosivuston mielipiteet, uutiset, tutkimukset, analyysit, hinnat tai muut tiedot annetaan yleisenä markkinakommenttina, eivätkä ne ole sijoitusneuvoja. Trading Education ei ole vastuussa mistään sijoituksista, jotka perustuvat suosituksiin, ennusteisiin tai muihin annettuihin tietoihin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner