Mitkä ovat 5 tärkeintä osinkovarastoa, joihin sijoittaa vuonna 2021?

Etsitkö sijoittajaa, joka haluaa säännöllisempiä tuloja? Haluatko lisätä monimuotoisuutta kasvavaan portfolioosi?

Katsokaa 5 osinkokantaa, jotka ovat suuria mahdollisuuksia vuoteen 2021 ja jotka pitävät kiinni pitkän matkan.

5 parhaiten menestyvää osinkovarastoa

Koska vuosi 2020 on osoittanut, kaikki voi tapahtua odottamatta milloin tahansa ja voi myös osoittautua erittäin epävakaaksi.

Tästä huolimatta se on hyvin samanlainen myös osakemarkkinoilla, koska mitään ei voida taata, koska varastot voivat siirtyä tai siirtyä toiseen milloin tahansa.

Monilla uusilla sijoittajilla, jotka ovat vasta aloittamassa kaupankäyntimatkansa, ja sijoittajilla, jotka ovat olleet kentällä jonkin aikaa, on yleensä yksi yhteinen tavoite, saada varallisuutta.

Monet sijoittajat joskus jättävät kuitenkin huomiotta osinkokannat, kun sijoittajat pyrkivät houkuttelemaan kasvuosakkeita menestyksensä saavuttamiseksi.

Siitä huolimatta potentiaaliset tulot, jotka sijoittaja voi lisätä osinkovarastoistaan ​​tuottamaansa tulovirtaan, voivat olla erittäin palkitsevia.

Oppimasta ymmärrystä siitä, mitä osinkokannat ovat ja miten ne voivat hyötyä kaupankäyntimatkastasi, tutkimiseen 5 parhaiten palautuvasta osinkokannasta, jotka odottavat sinun kaltaistensi sijoittajien lisäämistä kasvuun tai jos olet kokenut sijoittaja , lisäämällä nämä orastavat osinkokannat vakiintuneeseen salkkuusi.

Tutkitaan nyt, mitä osinkokannat ovat ja mitkä ovat niiden kiinnostavat edut, joita sinulle tarjotaan sijoittajana.

Siksi olemme koonneet luettelon vuoden 2021 parhaista osinkokannoista, joita voit harkita.

Joten ilman jatkojalostusta …

Viiden parhaan parhaan osinkovaraston vuosi 2021:

1. Verizon Communication Inc (VZ)

2. Kanadan kuninkaallinen pankki (RY)

3. Nike Inc (NKE)

4. Enbridge Inc (ENB)

5. McDonald’s (MCD)

Mitä ovat osinkovarastot?

Jos olet uusi sijoittamisessa, osinkovarastot ovat osakkeita, joita haluat todennäköisesti pitää tutkaasi, koska näillä osakkeilla on sinulle monia etuja sijoitusmatkasi aikana.

Yksinkertaisuuden vuoksi osinkovarastot ovat vain osuus yrityksen tuloksesta.

Joka neljännes (joka kolmas kuukausi) yritys jakaa osan tuloksestaan ​​osakkeenomistajilleen, joka maksetaan joko käteisenä tai osakkeina, joka tunnetaan osinkona.

Sijoittajille osinkovarastot ovat hyviä pitkällä aikavälillä, koska ne ovat osoittaneet ja tuottaneet suurta sijoitustuotoa. Lyhyellä aikavälillä osinkokannat ovat edelleen kannattavia, mutta eivät kuitenkaan ole yhtä hyödyllisiä kuin pitkäaikaiset sijoitukset.

Loistava esimerkki osinkokannasta, joka on menestynyt ja toimii edelleen hyvin ja tutkijoille vuoteen 2021 johtavalla sijoittajalla, on Broadcom (AVGO).

Amerikkalainen fabless-puolijohdeyhtiö on osoittanut hyvää kasvua viimeisten viiden vuoden aikana vakaalla 75%: n kasvulla ja 237%: n varastotuotolla.

Kun yhtiö jatkaa kasvuaan, muut tekijät, jotka on tutkittava ennen osinkokantaan sijoittamista, tarkastelevat osinkojen maksusuhdetta, osinkotuottoa ja osingon vakauskerrointa, joka on luokiteltu asteikolla nollasta 99: een, ja 99 on kaikkein epävakaisin.

A osinkotuotto on prosenttiosuus rahasta, jonka yritys maksaa osakkeenomistajilleen, jaettuna sen nykyisellä osakekurssilla. AVGO-osakkeilla on tällä hetkellä 14,40 dollaria vuosittaista osinkoa 3,34 prosentin osinkotuotto.

Yrityksen osinkosuhde on prosenttiosuus, joka maksetaan tai arvioidaan maksettavaksi osakkeenomistajille.

Viimeisen kohdan lisäksi yrityksen osinkovakauskerroin osoittaa, kuinka vakaa yrityksen asema on, kun se maksaa osakkeenomistajilleen yhtiön tuloksesta. Yritys, joka maksaa hallittavan määrän tuloja osinkojen kautta, luokitellaan vakaina ja sillä on tulevaisuudessa potentiaalia, että osingonmaksut kasvavat ajan myötä.

Vaikka on suositeltavaa tutkia ja ymmärtää valitsemasi osakkeet ennen sijoittamista, sinun on tiedettävä, että vaikka osakkeet ovat menestyneet ja toimivat edelleen hyvin, se ei vahvista, että näin on varmasti tulevaisuudessa.

Koska yrityksen johto, analyytikot ja sijoittajat voivat vain odottaa ja ennustaa tulojaan, ja jos vuosi 2020 on opettanut meille mitään, tämä vuosi on osoittanut kaiken tapahtuvan.

Ero osinkovarastojen ja kasvuosakkeiden välillä

Vaikka molemmat keinot ovat hyviä tapoja laskea, osinkovarastot tarjoavat etuja, joita myös kasvukannat eivät kykene.

Merkittävin etu, jonka osinkovarastoilla on jo ennestään ilmoitettuihin kasvuosakkeisiin nähden, on se, että osinkovarastot maksavat joka vuosineljänneksen antaen sinulle säännöllisemmän tulolähteen. Kasvukannat sijoittavat tulonsa takaisin yhtiöön kasvun ja korkeamman tuoton saamiseksi.

Suuremmassa osiossa osinkovarastojen katsotaan olevan vähemmän riskialttiita kuin kasvuosakkeet, ja niiden on tosiasiallisesti tiedetty toimivan jo vuosia paremmin kuin kasvukannat.

Voittojen osalta kasvuosakkasijoitusten voitot syntyvät, kun joko osakkeita myydään tai lunastetaan. Osinkoja maksetaan kolmen kuukauden välein kassavirrana tai osakkeina, mutta osakkeita ei tarvitse myydä.

Syy siihen, miksi osinkovarastot luokitellaan johdonmukaisemmiksi ja vähemmän riskialttiiksi kuin kasvuosakkeet, johtuu siitä, että kassavirta vapautetaan säännöllisin väliajoin, mikä osoittautuu johdonmukaisemmaksi kuin kasvuosakkeet. Suositelluilla kasvuosakkeilla on kuitenkin potentiaalinen korkeampi tuotto sijoittajille pitkällä aikavälillä, mutta ne eivät tarjoa säännöllistä kassavirtaa.

Kaiken kaikkiaan osinkokannat on tarkoitettu sijoittajille, jotka haluavat saada kassavirtaa osakkeista, jotka maksetaan säännöllisin väliajoin ja lyhyemmässä ajassa, kasvuosakkeiden sijaan.

Kasvuosakkeet on tarkoitettu sijoittajille, jotka ovat pitkän matkan varrella, ja kassavirta on käytettävissä vain osakkeen myynnin tai lunastuksen yhteydessä..

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos säännölliset tulot haluat saavuttaa lisäämällä johdonmukaisuutta ja vakautta, osinkovarat ovat sinulle.

Osinkovarastot ovat myös tunnettuja yrityksiä

Yksi tekijä, josta monet uudet sijoittajat eivät ehkä ole tietoisia, on se, että osinkokannat ovat myös joitain maailman tunnetuimpia yrityksiä.

McDonald’s, Johnson & Yhdysvaltalainen superkauppa Johnson ja Target ovat vain kolme isoa nimeä joukossa menestyviä osinkovarastoja.

Kaikki suuret tuotemerkit eivät ole kasvuosakkeita, kuten Amazon, Facebook ja Apple, jotka ovat sijoittavien kasvuosakkeiden suurimpien nimien luettelossa.

Jos haluat lukea ja löytää lisää, 20 parhaiten menestyvää osaketta vuodelle 2021 sisältää sinulle kaiken yhdistelmän.

Löydä ja ymmärrä joitakin parhaiten menestyvistä kasvuosakkeista, jotka ovat täydellinen lisä salkkuusi, ja lisäetuja uusista osinkovaroista, jotka ovat suuria varoja ja tulonlähteitä nykyisille tulovirroillesi.

Mitkä ovat 5 tärkeintä osinkovarastoa, joihin sijoittaa vuonna 2021?

Katsotaanpa viittä parhaiten tuottavaa osinkokantaa, jotka ovat jatkuvasti siirtymässä vuoteen 2021 ja asettaneet hyville potentiaalisille osinkosijoituksille tuleviksi vuosiksi.

1. Verizon Communication Inc (VZ)

Osinkotuotto: 4,1%

verizonin osakekurssikaavio

Yksi maailman suurimmista viestintätekniikkayrityksistä on myös markkinoiden parhaiten tuottavia osinkokantoja energia-alalla, Verizon Communications.

New York Cityssä sijaitsevan yhtiön pääkonttori ilmoitti vuonna 2019 olevan 131,9 miljardia dollaria. Samana vuonna osakkeenomistajille maksettiin 10,02 miljardia dollaria käteisosinkoja.

Ja yhtiö, joka on menestynyt vuosien varrella, on asetettu kuohuviinille tulevaisuudelle, kun se edelleen kukoistaa.

Verizonin osinko / osake on tällä hetkellä 65,75c, mikä on kasvanut 1,25c osaketta kohden edellisestä neljänneksestä.

Kun 5G-verkosta on tullut helposti saatavilla ja kaikkien käytettävissä oleva osa olla mukana ja kun langaton tekniikka jatkaa maailman valloittamista, ei ole ihme, että tämä osake kasvaa osakkeensa hinnassa.

5G: n kohteena oleva Verizon on asettanut tavoitteensa tiukasti uuden 5G-verkon investoinnille ja panostamiselle. VZ on kertonut käyttäneensä noin 15 miljardia dollaria investointeihin tuotteidensa ylläpitoon ja hankintaan, jolle vakiintunut yritys voi varata mukavasti tällaiset kulut ja jopa maksaa noin 10 miljardin dollarin käteisosinkoja rinnalla.

Suurin teknologiayritys on ilmoittanut uuden osinkotuoton 4,1%.

Yritys on vuosien varrella luokiteltu anteliaaksi maksamalla vuosittain, koska se on kasvanut tasaisesti. Yritykselle, joka on nyt yksi suurimmista viestintätekniikan yrityksistä, se ansaitsee ansaitsemansa luoton.

Vezionin hinta / tulos -suhde p / e on tällä hetkellä asteikolla 12, mikä on kohtuullista.

Tulevaisuudessa yritys on erottautunut vertaisverkkoonsa nähden, koska 5G-verkon jatkuva rekisteröinti saa vauhtia.

Osaketta, jota monet pitävät vahvana ja vankana osinkokantana, on myös syytä lisätä luetteloosi.

2. Royal Bank of Canada (RY)

Osinkotuotto: 4,1%

Parhaiten menestynyt pankki vuonna 2020 on ollut Kanadan kuninkaallinen pankki, joka on myös asetettu hyväksi vakaan osinkokannaksi pitämään pitoa pitkällä aikavälillä.

Pankki- ja finanssiala on kärsinyt kovasti kuten monet teollisuudenalat tänä vuonna Covid-19-pandemian takia, mutta muihin yrityksiin verrattuna RY on toiminut hyvin.

Vaikka tilastot osoittavat, että toisella, kolmannella ja neljännellä vuosineljänneksellä prosenttiosuudet olivat laskeneet viime vuoteen verrattuna, tulokset olivat kuitenkin vain marginaalisia laajemmassa kuvassa ja verrattuna alan muihin yrityksiin mainittuihin RBC johtaa vankka polku vuoteen 2021.

Katse tulevaisuuteen, Royal Bank of Canada on ilmaissut näkevänsä talouskasvun johtavan vuoden 2021 jälkipuoliskoon, mikä väistämättä kasvattaa yhtiön osakekohtaista tulosta, jos heidän ennustuksensa toimivat heidän hyväkseen..

Nykytilanteessa yhtiön osakekurssi on tällä hetkellä 105,23, kuten suurin osa RBC: n taloudellisista luvuista, ja ne on asetettu vihreäksi kaikkialla.

Yhtiön nykyinen maksusuhde on 54,84%, mikä tarkoittaa, että tämä prosenttiosuus on maksettu osinkoina sen 12 kuukauden osakekannasta (osakekohtainen tulos).

Viime vuoteen verrattuna yhtiön vuotuinen osingonkasvu on kasvanut 1,7% ja kun yritys pyrkii kasvamaan enemmän, se nostaa osinkoa keskimäärin 8,14% vuodessa.

Luotettavan 4,1 prosentin osinkotuoton ansiosta vankka tavoite kasvuun on kasvanut ja kaikki luvut palavat vihreänä, mikä osoittaa, että tämä osake on yksi hyvä lisä, joka antaa sinulle lisätuloja lisäämällä osinkokannan salkkuusi.

3. Nike Inc (NKE)

Osinkotuotto: 0,83%

nike osakekurssikaavio

Amerikkalainen monikansallinen urheilukonserni on tullut parrasvaloihin vasta äskettäin monista syistä. Yksi tärkeimmistä syistä on tuotemerkin vaikuttavat tulot vuoden 2020 toisella neljänneksellä.

Suurten cap-urheiluvaatteiden jättiläiset ovat tuottaneet odotettua parempia tuloksia toisen vuosineljänneksen aikana, vaikka varastot ovatkin tänä vuonna jo nousseet yli 35%, mikä on ylittänyt odotetut tulokset.

Tämän vuoden valossa Nike on yksi tuotemerkki, joka haluaa menestyä uudessa vuodessa vahvistaen uusien myymälöiden avaamisen vuoden 2021 toisella puoliskolla ja haluavansa avata lisää vuoden 2022 sisällä.

Kun markkinaosuus on 222,15 miljardia dollaria, Nike maksaa keskimäärin 59,46% tuloksestaan ​​osinkona ja kasvattaa osinkojen keskiarvoa 12% vuodessa.

Viime kuussa tuotemerkki ilmoitti, että yhtiö nostaa osinkoa 12 prosenttiin, joka on maksettava sijoittajille 29. joulukuuta 2020 alkaen.

Koska tämä vuosi on tuonut tuhannet ihmiset ympäri maailmaa hankkimaan ja harjoittamaan terveellisiä elämäntapoja pandemian takia, on nähnyt Niken digitaalisen myynnin nousevan ja lisänneen merkittävästi sen hehkuvia tuloksia, jotka ovat nousseet 37% tänä vuonna.

Monilla eduilla, kuten kassavirralla, brändeillä eteenpäin ajattelevilla muodikkailla ja futuristisilla urheilumalleilla, sen vahvalla digitaalisella läsnäololla, joka on ollut pitkä Covid-19-pandemian aikana, sen tähän mennessä vaikuttavalla ennätyksellä ja viime kädessä yrityksen todistetulla menestyksellä kasvavien osinkojen maksamisessa vuosien saatossa.

4. Enbridge Inc (ENB)

Osinkotuotto: 8,1%

enbridge osakekurssikaavio

Kanadalainen monikansallinen energiankuljetusyritys, jolla on jopa Nasdaq kirjoittaa, on Enbridge.

Kanadalaisyhtiö nimettiin Candian Stock Channel -kanavan “DividendRank” -raportin mukaan parhaaksi osinkokannaksi, joka yhdessä tuotemerkkien vakuuttavien lukujen kanssa on kiinnittänyt huomiota moniin.

Ja olkaamme totuudenmukaisia, suurten yhtiöiden osakkeiden vaikuttava tuotto, ellei se ole korkein, on varmasti siellä.

Viimeisen viiden vuoden aikana yhtiö on kasvattanut osinkojaan vuosittain, ja viime aikoihin asti yhtiön osakekurssi on laskenut ja on 40,95, mutta nämä kaksi tekijää ovat kaksi avaintekijää siitä syystä, että osinkotuotto on yhtä korkea kuin se on.

Koska öljyteollisuus kärsi tänä vuonna pandemian takia, Covid-19-elpyminen näyttää optimistiselta öljy- ja kaasuyhtiölle.

Yhtiö on keskittynyt viime aikoina ydinvahvuuksiinsa, velan maksamiseen ja omaisuuden myyntiin rakenneuudistussuunnitelmassa, joka luo tietä yrityksen tulevaisuudelle.

ENB on nimetty turvallisimmaksi ja laadukkaimmaksi nimivirran energiakuljetusyritykseksi Pohjois-Amerikassa, ja yhtiön johto on myös ennustanut kasvua ajan mittaan 6% yhtiön osinkotuottoon, joka on vaikuttava 8,1%.

Koska yrityksen jälleenrakennussuunnitelmat ovat käynnissä, se mahdollistaa vakaan kassavirran, jotta yritys voi jatkaa tulojen kasvua. Suunnitelmien etenemisen myötä ENB odottaa kasvavansa osinkokassavirtaan potentiaaliseen 7 prosenttiin vuoteen 2022 mennessä.

Yhtiö on pyrkinyt hyvään maksusuhteeseen, joka on 65% tai hieman alle vuoden 2021 lopussa.

Öljyn ja kaasun kysynnän ennustetaan kasvavan tulevan vuoden kehittyessä. Pitkän aikavälin ilme näyttää rohkaisevalta, terveeltä ja valoisalta Enbridgelle, mikä tekee tästä suuren monikansallisen energiankuljetusyrityksen tulosalkkuusi.

5. McDonald’s (MCD)

Osinkotuotto: 2,41%

mcdonalds -osakekurssikaavio

Vuonna 2021 ostettavien viiden suurimman osinkokannan listalle tuleminen on johtava ja ikoninen McDonald’s-ruokaketju.

Miljardien sydämeen ympäri maailmaa tarttunut superruokaketju on ollut vankka ja luotettava esiintyjä monien vuosien ajan eikä hidastu pian.

Globaali jälleenmyyjä on levinnyt yli 100 maahan ympäri maailmaa, ja sen läsnäolo näkyy ja tuntuu yli 38 000 paikassa.

Tuotemerkki on ollut luotettava ja vakaa osake viimeisten 20 vuoden aikana, koska se on edelleen kasvattanut osinkojaan neljännesvuosittain. Osakekohtaisten osinkojen kasvu viimeisten 10 vuoden aikana on ollut vaikuttavaa ja tulossa vajaat 9% vuodessa..

Vaikka MCD on kärsinyt kovasti kuten koko vieraanvaraisuusala vuonna 2020, joka on epäilemättä ollut yksi suurimmista aloista, jotka ovat menettäneet valtavasti tänä vuonna surullisten tapahtumien vuoksi, McDonald’s on sopeutunut Covid-19-turvatoimenpiteisiin erittäin tehokkaasti ja nopeasti, koska myymälät avataan uudelleen, jotka ovat enimmäkseen franchising-palveluja ympäri maailmaa.

Kun McDonald’s-tuotemerkki avasi myymälänsä vähitellen ympäri maailmaa, nousu oli ilmeistä, kun jonoja muodostui päivittäin ja yrityksen liikevaihto laski vain 0,23% kolmannen vuosineljänneksen aikana edellisvuodesta..

Kun otetaan huomioon Covid-19: n vaikutus brändiin ja koko hotellialaan, se ei ole ollenkaan huono tulos.

Kun ihmiset ympäri maailmaa rokotetaan Covid-19-virusta vastaan, johtavan megabrändin kasvun odotetaan kasvavan vastaavasti uudella vuonna analyytikot ennustavat MCD: n tulojen kasvavan 13,7%.

Siitä ei ole epäilystäkään siitä, miksi analyytikot ja sijoittajat pitävät tätä osaketta siipiensä alla ja neuvoo MCD: n osaketta “varastossa ostettavaksi vuodeksi 2021”, koska se on hieno lisä tulovirtaasi.

Kuinka sijoittaa osinkovarastoihin

Kun olet hajottanut viisi parasta osinkokantaa, on nyt aika valmistautua aloittamaan jännittävä kaupankäyntimatka osinkokannoissa.

Ensinnäkin, tutkimus on avainasemassa, koska tiedon saaminen siitä, mihin osinkokantoihin haluat olla osa on ensimmäinen ja tärkein askel.

Aloittelijaksi tuleminen yrityksen osakkeenomistajaksi on erittäin jännittävä hetki, mutta on järkevää tutkia osinkokannoista aina niin paljon kuin mahdollista ja varmistaa, että tiedät ja ymmärrät, mitä osinkokannoissa on täysin, ennen kuin hyppäät suoraan sisään.

Toiseksi, tutkimuskohdan jatkaminen on varmistaa, että arvioit avainkohdat, joita sinun on tarkasteltava, kun vertailet tai etsit oikeita osinkoja, joihin voit sijoittaa.

Yritysten osinkotuottojen tarkastelu yhdessä yhtiön osinkosuhteiden kanssa ovat kaksi avaintekijää, joita on tarkasteltava tarkasti.

Vaikka jotkut luvut saattavat kiinnittää huomionne, kannattaa aina kaivaa se hieman pidemmälle.

Yrityksen osakemaksuosuus on yksi tärkeä näkökohta tutkittaessa tutkimusta, koska se osoittaa, kuinka paljon tuloja yritys maksaa osinkoina, mikä on myös hyvä osoitus siitä, mitä yritys haluaa arkistoida eteenpäin.

Jos yrityksen maksusuhde on yli 50%, tämän voidaan katsoa olevan mahdollisesti epävakaa, koska tämä tarkoittaa, että vähintään 50% maksetaan osinkoina vain osakkeenomistajille, ottamatta huomioon muita yrityksen vastuulla olevia menoja..

Joten sen lisäksi, että osinkokannan, jonka osakkeiden maksusuhde on vähintään 80%, näkemisen pitäisi olla valitettavasti vältettävä tuolloin, koska heillä on suuri riski joutua merkittävään velkaan pelkästään osinkojen maksamiseksi..

Viimeisenä vastaavana huomautuksena on viisasta saada käsitys siitä, kuinka monta osaketta haluat ostaa, ja olla tietoinen siitä, että on myös suositeltavaa, että vahvan salkun luominen on hyvä sekoitus monimuotoisuutta valitsemiesi osakkeiden kanssa.

Sijoittaminen osinkokantoihin on helppoa ja se voidaan tehdä nopeammin kuin uskot.

On paljon online-alustoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman osinkoja, joihin voi sijoittaa, vaikka haluatkin hypätä ensimmäiselle alustalle, jonka näet, välittäjän ja luotettavan alustan valitseminen on yhtä tärkeää kuin tutkia valitsemiasi osakkeita.

Siksi suosittelemme palkittua luotettua online-kaupankäyntialustaa, eToro.

EToron avulla voit pitää kaiken sormenpäiden alla. Tilin avaaminen on yksinkertaista ja helppoa, jossa voit valita välittäjän sekä kaupankäyntitilin avaamisen, jota on aina suositeltavaa pitää henkilökohtaiset rahoitustilit erillään lisätulotiliäsi (kaupankäyntitiliä) varten.

Kun sinulla on välittäjä ja kaupankäyntitilisi, olet kaikki valmis aloittamaan kaupankäyntimatkan omalla vapaa-ajallaasi.

Jos sinusta tuntuu, että tarvitset lisää opastusta ja käytännön kokemusta opastuksemme lisäksi, eToro tarjoaa myös runsaasti kaupankäyntitietoja ja kaatumiskursseja, jotta pääset vauhtiin kaupankäyntimatkallasi ja lisäetuna, että sinulla on henkilökohtainen ohjaaja verkossa.

Mutta yksi suurimmista eduista eToro tarjoukset aloittelijoille on ilmainen virtuaalinen kaupankäyntialusta. Täällä voit harjoitella päivällä ja yöllä, kunnes tunnet olosi täysin mukavaksi kaupankäynnin suhteen. Kaupankäynnin oppimisen lisäksi näet, opit ja ymmärrät kaupankäyntistrategiat hyödyksi siitä, että et sijoita omaa rahaa, koska sinulle annetaan virtuaalisia varoja harjoitella.

Suosituimpien osinkovarastojen lisäksi eToro tarjoaa myös osakekauppaa, kryptovaluuttoja sekä CFD-varojen kaupankäynnin ja tarjoaa 0%: n palkkion, kun avaat verkkokauppatilisi..

Suosituin osakevälittäjä, osta osakkeita 0%: n välityspalkkiolla

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luottavaiseksi osakemarkkinoilla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja voidaan periä

Tärkeimmät takeaways

  • Nämä Top 5 osinkovarastot, joihin sijoittaa vuodelle 2021, tarjoavat sijoittajille monia etuja, kuten neljännesvuosittaiset osingonmaksut, vakauden ja suuren sekoituksen monimuotoisuutta kasvavaan salkkuun.
  • Osinkovarastojen katsotaan menestyvän paremmin kuin kasvuosastot niiden vakauden ja kassavirtamaksujen vuoksi, jotka ne vapauttavat osakkeenomistajille joka neljännes.
  • Sinulla voi olla sekoitus sekä osinko- että kasvuosakkeita salkkuun, tämä tarjoaa sinulle hyvän monipuolisen seoksen, jonka keräät salkkuusi.
  • Osinkovarastot ovat myös tunnettuja osakkeita, minkä vuoksi on järkevää tehdä mahdollisimman paljon tutkimusta valitessasi osakkeitasi sen selvittämiseksi, onko osake kasvu- tai osinkokanta.
  • Ole valppaana tehdessäsi tutkimusta valituista osakkeista, vaikka osinkokannoilla on voinut olla vahva suorituskyky, se ei välttämättä tarkoita, että ne toimisivat hyvin tulevaisuudessa, koska mitään ei koskaan taata.
  • Viimeiseksi sijoita viisaasti ja nauti matkastasi sijoittamiseen osinkoihin.

Jos pidit lukemasta Top 5 osinkovarastoja, joihin sijoittaa vuodelle 2021, jaa kenenkään muun kanssa, jonka mielestäsi se kiinnostaa.

Huomaa: Aiempi kehitys ei osoita tulevaa kehitystä. Sijoitusten arvo voi laskea ja nousta. Kaikki tämän verkkosivuston mielipiteet, uutiset, tutkimukset, analyysit, hinnat tai muut tiedot annetaan yleisenä markkinakommenttina, eivätkä ne ole sijoitusneuvoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner