Mitkä ovat 7 suosituinta osakevalintaa vuodelle 2021?

Suosituimmat osakevalinnat vuodelle 2021

Haluatko tulla osakemarkkinoille vuoden 2021 kuluessa? Etsitkö parhaita osakkeita, joita voit ostaa vuodelle 2021?

Katso 7 parasta osaketta, jotka ovat upeita lisäyksiä osaksi tänä vuonna.

7 osakevalintaa vuodelle 2021

Uusi seikkailu osakekauppaan?

Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska meillä on seitsemän parasta osakevalintaa, joihin voit sijoittaa vuodelle 2021 ja jotka ovat häikäiseviä lisäyksiä, jotta voit pitää pidossa pitkällä aikavälillä.

Tässä ovat vilkkaasta vuodesta 2020 siirtymiseen eteenpäin uuteen todellisuuteen, tässä ovat parhaiten menestyvät osakkeet, jotka sinun pitäisi katsoa omistaviksi vuonna 2021 ja sen jälkeen.

7 suosituinta osakevalintaa vuodelle 2021:

1. Morgan Stanley (MS)

2. Amazon (AMZN)

3. PayPal Holdings Inc (PYPL)

4. Pinterest (PINS)

5. Etsy (ETSY)

6. Teladoc Health Inc. (TDOC)

7. Harvest Health & Virkistys Inc (HARV)


Voit ostaa kaikki nämä suosituimmat osakkeet, samoin kuin monet muut, osoitteesta eToro ja maksaa 0% palkkiot!

Mitkä ovat 7 vuoden 2021 suosituinta osakevalintaa?

Luettelo 7 markkinoiden parhaasta osakkeesta, jotka voivat osoittautua älykkäiksi lisäyksiksi salkkuusi vuonna 2021.

1. Morgan Stanley – MS

Amerikkalainen monikansallinen investointipankki osoittaa itseluottamusta siirtyessään vuoteen 2021.

MS: llä on tällä hetkellä Zacks-luokitus # 2a (Osta), ja 27 muuta tutkimusyritystä on antanut vahvan yksimielisen Buy-luokituksen. Investointipankki on yksi pankki, joka johtaa tietä eteenpäin joillekin kilpailijoilleen, jotka lähtevät uuteen vuoteen.

Joulukuussa se selvitettiin ja annettiin mahdollisuus jatkaa takaisinosto-ohjelmia, joihin Morgan Stanley hyppäsi suoraan ja hyväksyttiin 10 miljardin dollarin osakkeiden takaisinosto, joka on tarkoitus maksaa osakkeenomistajille tammikuusta 2021.

Nämä uutiset lisäävät tietysti yhtiön osakekannan etenemistä, ja tämä vahvistettiin uutisten ilmestyessä joulukuussa, kun jäsenvaltioiden osakkeiden kurssi nousi 5,2% ja on 25% vuoden aikana.

Tänään yhtiön osakekurssi on 76,47 dollaria.

Viimeisissä neljännesvuosituloksissa jäsenvaltiot ilmoittivat nettotulojensa kasvun 25 prosentin kasvun ohella tulojen kasvavan hieman yli 16 prosentin tullessa vuoteen 2021.

Yhtiöllä on myös luotettava ja hyvä osinko, jonka osinkotuotto on 2,04%.

Analyytikot antavat myös MS: lle keskimääräisen yksimielisyyden edistyneisyydestä, mikä osoittaa, että analyytikot uskovat, että osakkeen odotetaan toimivan paremmin kuin ennustettu markkinoiden tuotto.

Morgan Stanley ennustaa vahvan V-muotoisen elpymisen vuodelle 2021 ja tuleville vuosille yhtiön vuoden 2020 tulosten perusteella, mikä on lähtökohta saavuttaa ja saavuttaa 6,4 prosentin BKT: n kasvu vuonna 2021, mikä on yli ennustetun 5,4 prosentin ennusteen..

Kun maailma alkaa hitaasti avautua odotetusti tänä vuonna, MS: n kasvu maailmanlaajuisesti kasvaa.

Morgan Stanley -tutkimusraportin mukaan Yhdysvaltain talous osoittaa, että Yhdysvaltojen tilanne on onnistunut pysymään paikallaan ja sen ennustetaan kasvavan 5,9 prosenttia BKT: stä vuonna 2021.

Vaikka tuotemerkille on keskitytty enemmän Euroopassa, uusien tartuntojen määrä kasvaa merkittävästi ja talouden kasvu on hitaampaa, mutta MS: n ennusteen mukaan kasvu on 5 prosenttia.

Sen PE-suhde on 12,32%, sen osinkotuotot 2,04%, vahvat analyytikkojen ennusteet, tekevät Morgan Stanley -osakkeesta huippuvalinnan vuodelle 2021.

2. Amazon – AMZN

Amazon, maailmanlaajuinen monikansallinen teknologiayritys, joka on paljon enemmän. Kädet ovat mukana useilla eri tavoilla, kuten sähköinen kaupankäynti, digitaalinen suoratoisto ja pilvipalvelut muutamia mainitakseni.

Nimetty yhdeksi Yhdysvaltojen tietotekniikkateollisuuden viiden suurimmasta yrityksestä muiden maailmanlaajuisten tuotemerkkien kuten Microsoft, Google, Apple ja Facebook rinnalla.

Amazon on kiistatta ja se on nimetty maailman arvokkaimmaksi tuotemerkiksi.

Kun tarkastelet Amazonin taloudellisia lukuja, huomaat, että AMZN ei ole halvin osakekanta, johon sijoittaa, mutta pitkällä aikavälillä yhtiön vakaus ja kasvu ovat kaksi avaintekijää tämän menestyvän osakkeen määrittelemiseksi.

Amazon on saanut Zacks Rank -luokituksen # 3 Hold tällä hetkellä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että osaketta ei kannata ostaa; se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että on suositeltavaa, että ei ole suositeltavaa, jos olet nykyinen osakkeenomistaja ja säilytät asemasi ennen kuin jatkat liikkumista.

Tämän sanottuaan AMZN: n osakkeet on luokiteltu ”Strong Buy” -ostokseksi 35 Wall Streetin analyytikoksi, joista yksi neuvoo osaketta pitämään ”. Analyytikot ovat myös tarjonneet 12 kuukauden hintatavoitteen viimeisten 3 kuukauden aikana keskimääräisenä hintatavoitteena 3810,18 dollaria, mikä on 21,41% nousu edelliseen hintaan, korkean ennustetun hintatavoitteen ollessa 4350,00 dollaria.

Amazonin osakekurssi oli tammikuun 6. päivän päättyessä 3138,38 dollaria ja on tänään 3 186,02 dollaria.

Kun otetaan huomioon, että vuonna 2020 yritykset ovat saaneet suuren osuman ympäri maailmaa ja kaikilla teollisuudenaloilla, Amazon hyötyi siitä valtavasti. Sen vaikuttava ja näkyvä kasvu ja kehitys uusiksi tekniikoiksi, mukaan lukien uudet musiikin suoratoistopalvelut, siirtyvät uuteen vuoteen.

AMZN on myös vahvistanut viimeaikaisissa uutisissa, että se on tähän mennessä tallentanut suurimman ennätyksensä, yli 1,5 miljardia toimitusta maailmanlaajuisesti lomakauden aikana, ja odottaa yrityksen viimeisen neljänneksen tuloksen nousevan vaikuttavasti odotetulla 38 prosentilla.

Yrityksen ennusteet ovat korkealla pitkällä aikavälillä, minkä vuoksi Amazon on kuuma suurten yhtiöiden osake kasvavassa portfoliossasi.

3. PayPal Holdings Inc – PYPL

PayPal Holdings, online-maksujärjestelmä on hyötynyt ja siitä on tullut suositumpi kuin koskaan ennen. Myönnetään, että nykyinen pandemia on kannustanut yritystä tulemaan yhä suositummaksi, kun yksityishenkilöt kääntyvät verkkomaksuun lukitusmittausten vuoksi ja ihmiset vaativat ostamista verkosta, ja välittömät rahansiirrot ovat valtava etu.

Jälleen Amazonin tavoin PayPalin osakkeet voivat olla kalliita, mutta onko yrityksen tilastoja tarkasteltaessa todellakin niin kallista kuin ihmiset ovat neuvoneet? Emme usko, että näin on.

Suurikapasiteettisella osakkeella on tällä hetkellä Zackin luokitus ‘Hold’. 23 Wall Streetin analyytikosta 23: sta neuvoo osaketta “vahvana ostona”, 3 neuvoo osaketta “osta” ja 5 antaa “pitää” -luokitusta..

Kun on kyse analyytikoiden ennusteista tuleville vuosille, PayPalille on annettu keskimääräinen kolmen vuoden ennuste 34,4 miljardia dollaria, mikä on 63,39% enemmän. Yhtiön osakekohtaiselle tulokselle on myös annettu vastaava keskimääräinen nousu 4,77 dollariin, kasvua 78,65%.

PayPalin kokonaistulot vuonna 2020 olivat 3 142 miljardia dollaria, ja 13 Wall Streetin analyytikoiden ennusteen perusteella yhtiölle on annettu potentiaaliset tulot vuodelle 2021 olevan 4084 miljardia dollaria ja kallistuminen vuoteen 2022, ennustetaan PYPL: n tulojen olevan 5084 dollaria.

PYPL: n osakekurssi on tänään 233,86 dollaria.

PayPalin taloudellinen tilanne on myös vihreää, yhtiön varat ja velat ovat yli ja hyvin katettuja, ja PYPL: n 4,06 miljardin euron käyttökate pystyy mukavasti pitämään yrityksen 8,94 miljardin dollarin korkotason.

PayPalin marraskuun viimeisissä neljännesvuosituloksissa yritys osoittautui ylittäneen kaikki ennustetut ennusteet, ja sen liikevaihto oli 5,46 miljardia dollaria verrattuna analyytikoiden ennustettuun 5,41 dollarin lukuun ja sen osakekohtainen tulos (osakekohtainen tulos) 1,07 dollariin verrattuna analyytikoiden ennusteisiin. 0,94 dollaria.

Siirtymällä eteenpäin vuoteen 2021 ja tuleviin vuosiin, PayPal on osaketta, joka tulee olemaan pitkällä aikavälillä, ja osaketta, joka antaa suuren kasvun arvon ja arvon mukana, kun yritys jatkaa kasvuaan ja ihmiset edelleen menestyvät ja ostavat verkossa.

4. Pinterest – PINS

Pinterest Inc, epäilemättä yksi maailman luovimmista sosiaalisen median alustoista, jotka ovat tähän mennessä käytettävissä. Yhtiön alkuperäinen, ainutlaatuinen, luova muotoilu, jonka mukaan luovia kuvia ja videoita voidaan kiinnittää jaettavaksi omalle kuvapöydälle, houkuttelee miljardeja osallistumaan ja ohjaamaan pois negatiivisuudesta, jota jotkut sosiaaliset alustat aiheuttavat ja keskittyvät yksinomaan positiivisuuteen.

Vuonna 2020, kun yksilöt joutuivat jäämään kotiin tai heitä rajoitettiin koronaviruspandemian vuoksi, ihmiset näkivät ympäri maailmaa kirjautumisen sosiaaliseen foorumiin luomaan ja saamaan luovaa inspiraatiota.

Inspiraation lisäksi voit myös ostaa valitsemasi luovan mallin sosiaalisen median sovelluksen kautta, kun yritykset, kuten IKEA ja Shopify, lisäävät ostoluettelonsa sosiaaliseen alustaan..

Pin-board-sosiaalisen sovelluskannan ilmoitettiin kasvaneen huimasti 290% vuonna 2020, mikä on houkutellut sijoittajia ympäri maailmaa tarkastelemaan tarkkaan ja keskittymään tarkkaan luovaan sosiaaliseen alustaan.

PINS-osakekurssi oli viimeinen päivä 31. joulukuuta, jolloin se oli 65,90 dollaria, ja yhtiön nykyinen osakekurssi on 67,11 dollaria..

Kuten monet uskovat, että yritys aikoo parantaa digitaalisen mainonnan näkymiään, on yksi eduista sekä taloudellisista tekijöistä, joista sosiaalinen foorumi hyötyy.

19 Wall Streetin analyytikkoa on ennustanut, että PINS-osake on mukana, ja 14 antaa osakkeelle “vahvan oston” tällä hetkellä. Pinterestin Zacks Rank -luokitus on vahvistettu osakkeen pitoon.

Kun tarkastellaan yhtiön vuoden 2020 lukuja, yrityksen liikevaihto on kasvanut nopeammin kuin Yhdysvaltain markkinoiden keskiarvo 36,5% ja Yhdysvaltain Internet-sisältö & Tietoteollisuuden keskiarvo.

Sitä vastoin vuodelle 2021 yrityksen on ennustettu kasvavan upeasti 64,96% vuodessa, ja myös asiantuntijat ennustavat yrityksen neljännellä vuosineljänneksellä nousevan noin 60 prosenttiin edellisvuodesta.

Mitä tulee yrityksen koko vuoden ennusteeseen, asiantuntijat ovat ennustaneet 43 prosentin kasvun vuosina 2020/2021 ja kasvavan edelleen 2,4 miljardiin dollariin ensi vuonna.

PINS: n velkaantumisaste katsotaan myös kohtuulliseksi laskettaessa 0,19.

Vihreän valon saaminen analyyseistä pitkällä aikavälillä ja menestyksekäs vuosi 2020, kun ihmisistä tulee yhä luovempia ja kukoistavat luvut tekevät tästä kuplivasta varastosta täydellisen lisäyksen pitkäaikaisille sijoituksille.

5. Etsy Inc – ETSY

Suosittu verkkokauppasivusto Etsy on ollut voimakas voima vuonna 2020, ja sen on tarkoitus jatkaa siirtymistä uudelle vuodelle ja tuleville vuosille.

Jälleen kuten muutkin luettelossa olevat verkkokaupan yritykset, myös Etsy on hyötynyt pandemiasta, koska kuluttajilla on ollut lisäaikaa voidakseen ostaa ainutlaatuisia, käsityönä valmistettuja malleja juhlatuotteista hääpukuihin, Etsyllä on kaikki.

Etsy toimii kaikkialta maailmasta yhdistämällä räätälöityjä suunnittelijoita kuluttajiinsa mistä päin maailmaa tahansa.

Tänä vuonna kysyttyjä lisätuotteita ovat tekijöiden ainutlaatuiset kasvonaamarit, jotka ovat saaneet hyvän myynnin ympäri maailmaa..

Osakkeena, joka on luokiteltu aliarvostetuksi 4,92% sen käyvän arvon hinnan ja kassavirran vuoksi, kun näet, kuinka osakkeet ovat menestyneet edelleen osakkeiden termiiniennusteiden kanssa, voit halutessasi olla mukana tämä kasvava yritys.

Zacks Rank-luokitus on luokitellut ETSY-osakkeen tällä hetkellä ostettavaksi yhdessä 11 Wall Streetin sijoittajan kanssa 13: sta, jotka ovat arvioineet osakkeen “Vahva osto” -vaihtoehdoksi eteenpäin 1 “Osta” ja 1 “Pidä”.

Ja analyytikot ennustavat tällaisia ​​ennusteita, sillä on syynä siihen, että yrityksen bruttotuotteet osuivat pelkästään 10 miljardiin dollariin vuonna 2020, mikä on melkein kaksinkertainen edellisen vuoden luku.

The Wall Street Journalin mukaan Etsyn digitaalinen myynti kasvoi myös paremmin Cyber-maanantaina 73%: lla voittamalla joitain isompia tuotemerkkejä, mukaan lukien Amazon.

Yhtiön kolmannen vuosineljänneksen raportista nähdään myönteiset näkymät.

30. syyskuuta alkaen yhtiön liikevaihto 451 478 dollaria kasvoi 128,1% edellisvuodesta, ja sen markkinatulot olivat valtavat 341623 dollaria 141,2% enemmän kuin vuonna 2019..

Yhtiön taloudellisen kasvun ohella Etsyn aktiivisten ostajien määrä kasvoi 55,4% 44807: stä vuonna 2019 69649: een vuodesta 2020.

Analyytikoiden ennustama tulevaisuuteen siirtyminen näyttää hyvältä ETSY: lle.

Yhtiön liikevaihdon ennustetaan kasvavan 24,72% vuodessa ja keskimääräisen 3 vuoden ennustetulon olevan 2,7 miljardia dollaria, mikä on + 99,2% tämän vuoden ennusteista.

ETSY: n osakekohtaisella tuloksella on myös runsaat näkymät, sillä sen keskimääräinen ennuste vuodelle on 2,04 dollaria, mikä johtaa keskimääräiseen 3 vuoden ennusteeseen 4,55 dollaria + 135,65%.

Lopuksi Etsyn tulojen ennustetaan kasvavan 31,81% vuodessa.

Koska yhtiön liikevaihdon ennustetaan kasvavan 24,72% nopeammin kuin Yhdysvaltain markkinoiden keskiarvo, sen liikevaihdon odotetaan kiihtyvän tulevina vuosina ja ympäri maailmaa ennustettujen lukitusmittausten, jotka luovat enemmän myyntiä ohjaavaa verkkoa, tekee Etsyn osakkeista investointien lisäyksen ostaa ja säilyttää lähitulevaisuudessa.

6. Teladoc Health Inc – TDOC

Teladoc Health Inc oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan vuonna 2020, kun telelääketieteen teollisuus pyrkii edistämään tulevaisuutta.

Vuonna 2002 perustettu monikansallinen telelääketieteen ja virtuaalisen terveydenhuollon yritys on lisääntynyt koko vuoden 2020 ajan, kun ihmiset pysyivät kotona ja tekevät sitä edelleen ympäri maailmaa lukitusvaikutusten kanssa, joiden on tarkoitus tarttua Coronavirus-infektion leviämiseen.

Koska yksilöitä ei voitu nähdä henkilökohtaisissa tapaamisissa, aseta Teladoc Health -palveluun pelastaaksesi päivän, sillä tuotemerkki antaa ihmisille mahdollisuuden järjestää lääkärin tapaamisia terveydenhuollon ammattilaisten kanssa käytännössä verkossa.

Viime vuonna Teladocin osakkeet nousivat 139%, kun telelääketieteen markkinat alkoivat kasvaa tulevaisuutta varten.

Yrityksellä on nykyisin noin 51,5 miljoonaa aktiivista jäsentä ympäri maailmaa, jotka voivat hyötyä yhtiön palveluista.

Vaikka yrityksen menestys vuoden aikana voi asettaa ihmiset uskomaan, että yhtiö on hyötynyt vain Covid-19-taudinpurkauksesta, tämä ei todellakaan ole asia.

TDOC on ollut nousussa monien vuosien ajan, kun teollisuus johtaa tulevaisuuteen virtuaalisen lääketieteellisen läsnäolonsa ansiosta. Vuonna 2005 Teladoc järjesti enemmän virtuaalisia tapaamisia kuin mikään muu alan yritys 15 miljoonalla virtuaalisella tapaamisella.

Zacks Rank -luokitus on asetettu ”Hold” -luokitukselle yritykselle, jonka kasvu on luokiteltu ”A” -luokitukseksi. 15 Wall Street -analyytikosta 24 antaa arvosanan ”Strong Buy” ja yhdeksän antaa tuotemerkille ”Hold” -luokituksen..

Yhtiön ennustettu kasvutulo näyttää hyvältä poikkeuksellisen kasvun ollessa 76,31% vuodessa.

Lääketieteellisen kannan ensimmäisen vuoden keskimääräiseksi kasvuprosentiksi on asetettu 2,0 miljardia dollaria + 125,44%, ja odotamme tulevaisuudessa 3 vuoden keskiarvoa, jonka ennustetaan olevan 3,5 miljardia dollaria + 307,4 prosenttia.

Wall Streetin analyytikot ovat myös ennustaneet Teladocin osakekurssin mahdollisesti nousevan 230,04 dollariin tammikuuhun 2022 mennessä, kun taas yhtiön osakekurssi on tänään 219,29 dollaria.

Vaikka Teladoc Health odottaa edelleen yrityksen kannattavuutta, se on todistettu ja osoittaa, missä tuotemerkki johtaa.

Tämän osakkeen suorituskyky ei ole läheskään ohi, ja sen odotetaan kasvavan tulevina vuosina, kun siirrymme digitaaliseen tulevaisuuteen. Mikä tekee Teladoc Healthista ostettavan osakkeen vuonna 2021.

7. Sadonkorjuu & Recreation Inc – HARV

Koska vuonna 2021 valittu presidentti Joe Biden siirtyy Valkoisen talon johtoon, kannabisteteollisuus voi nousta.

Kanadalainen HARV-yhtiö on yksi nykypäivän markkinoilla olevista muista kannabiksevaroista pienemmillä yrityksillä, mutta sillä on merkittäviä etuja muihin verrattuna.

Tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena on 2,56 dollaria osaketta kohden analyytikko ja kannabiksen markkinoilla jo olevat sijoittajat suosittelevat, että osakkeet ovat “varastamishankintoja”, koska yhtiön potentiaalinen kasvu tulevina vuosina.

7 Wall Streetin analyytikkoa on antanut keskimääräisen yksimielisen Buy-luokituksen, jonka osakekohtainen tavoitehinta on 4,29 CAD, ottaen huomioon yhtiön taloudelliset luvut..

Vuonna 2020 myynti kasvoi 229 miljoonaa dollaria, vaikka liikevaihto laski hieman – 45,5 miljoonaa dollaria yrityksen nettovelan laskettua 167 miljoonaa dollaria.

HARV: n toisen vuosineljänneksen taloudellisessa raportissa yrityksen liikevaihto kasvoi 55,7 miljoonaa dollaria ja nousi 109% vuodesta 2019, jolloin se oli 26%.

Yhtiön kolmannen vuosineljänneksen raportin mukaan HARV ilmoitti kolmannen vuosineljänneksen liikevaihdon olevan 61,6 miljoonaa dollaria, kasvua 86% vuodesta 2019 ja oikaistua käyttökatetta 10,5 miljoonaa dollaria verrattuna toisen vuosineljänneksen tulokseen 4,1 miljoonaa dollaria.

Yhtiön nettotappio oli myös merkittävästi valaiseva raportissa, kun HARV ilmoitti nettotappion olevan 2,1 miljoonaa dollaria kolmannella vuosineljänneksellä verrattuna 39,1 miljoonan dollarin nettotappioon vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä..

Eteenpäin Harvest Health & Virkistys keskeytti osan heidän suunnitelmistaan ​​vuonna 2020 leikata pandemian vaikutuksista johtuvia kustannuksia, mutta laajennukset on tarkoitus suorittaa vuonna 2021, kun teollisuus kasvaa enemmän ja ansaitsee huomionsa.

Uuden vuoden ollessa täydessä vauhdissa kannabisteteollisuus on ala, jonka on määrä nousta Harvest Healthin kanssa & Recreation Inc on yksi suosituimmista varastohankinnoista melko uudella kannabisteteollisuudessa.

Osakevalinnat: Yhteenveto

Nämä valitut seitsemän parhainta osakevalintaa vuodelle 2021 tarjoavat monipuolisen valikoiman, koska nämä osakkeet ovat asetettu eri toimialoille, niillä on ja on arkistoitu upeita kasvutuloksia ja niiden on määrä menestyä pitkällä aikavälillä, kuten analyysi ja kunkin yrityksen johto ennustavat..

Kuinka sijoittaa 7 parhaan suorituskykyisen osakkeen joukkoon?

Seuraava askel kaupankäyntimatkaasi, kun olet tyytyväinen valitsemiisi osakkeisiin, on etsiä oikean välittäjän sijoittamistarpeisiin sopivaa.

Sijoittaminen on yksinkertaista, nopeaa ja helppoa, kun sinulla on oikeat yhteydet.

Ei, sinun ei tarvitse asettaa fyysisiä kokouksia tai käynnissä olevia puheluita, voit tehdä kaiken yksinkertaisesti kotisi mukavasti verkossa.

Johtava online-kaupankäyntialusta eToro on kaikki ja enemmän käsilläsi sijoitusmatkallesi. Jos olet aloitteleva sijoittamisessa, markkinoilla ei ole tähän mennessä parempaa alustaa.

Yli 12 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa, pääsy yli 800+ osakkeeseen sijoittaa, pääsy yli 16 kansainväliselle markkinoille, mukaan lukien kaksi suurinta markkinaa, Iso-Britannia ja USA, kaikilla tarjoamisen valtavilla lisäetuilla nolla palkkiota– palkkiot.

Jos tarvitset enemmän aikaa ja tutkimusta, eToro tarjoaa sinulle verkkokursseja, joilla voit täydentää osakekauppaa koskevaa tietämystäsi, tarvittaessa myös kaatumiskursseja käytännön henkilökohtaisen ohjaajan kanssa, jotta voit vastata huolenaiheisiin ja kyselyihin sinulla voi olla.

Kun olet avannut kaupankäyntitilisi, on vapaa-aika siitä, milloin haluat aloittaa kaupankäynnin.

Jos etsit opastusta matkan varrella, vaikka onkin järkevää olla ottamatta ihmisiä suusta suuhun kirjaimellisesti, eToro antaa sinulle edun, että voit nähdä muiden sijoittajien salkut ja käyttää niitä, jos haluat saada lisää inspiraatiota.

eToro – Top Stock Broker, Osta osakkeita 0% komissio

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luottavaiseksi osakemarkkinoilla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja voidaan periä

Tärkeimmät takeaways:

  • 7 parasta osakevalintaa vuodelle 2021 ovat myös varastoja, jotka pitävät pidossa pitkällä aikavälillä.
  • Valituilla parhaiten menestyvillä 7 osakkeella on edelleen omat riskielementtinsä, mikä on viisasta tehdä lisätutkimuksia tarkastellessasi valitsemiasi osakkeita.
  • Jos olet aloittelija, kannattaa omistaa hyvä valikoima osakkeita salkkuasi luodessasi.
  • Valitse välittäjäsi viisaasti, kun aiot aloittaa kaupankäynnin, koska se voi olla kallista.
  • Pidä aina varovainen muistutus siitä, että mitään ei taata sijoitettaessa, joten on viisasta olla aina tietoinen siitä, mihin olet menossa ennen rahasi sijoittamista.

Toivomme, että luettelo parhaista osakevalinnoista sijoittaa vuonna 2021 on ollut hyödyllinen. Riippumatta sijoitusstrategiastasi, nykyisten trendien ja ennusteiden seuraaminen on paras tapa rakentaa vahva salkku, joka on täynnä parhaita osakkeita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map