Mitkä ovat 7 suosituinta televiestinnän osaketta, jotka ostetaan vuonna 2021?

Nämä 7 suosituinta tietoliikennevarastoa vuonna 2021 lupaavat mielenkiintoisen vuoden

Suunnitteletko sijoittamista parhaisiin tietoliikennekantoihin vuonna 2021? Haluatko pysyä osakekehityksen edellä? Onko vuosi 2021 hyvä sijoittaa telealan osakkeisiin? Haluatko lisätä telealan osakkeita salkkuusi? Katsokaa 7 parasta tietoliikennevarastoa, joihin voit sijoittaa ja pitää kiinni tulevaisuutta varten.

Mitkä ovat parhaat tietoliikennevarastot?

Luettelo seitsemän parhaana tietoliikennevarastosta vuodelle 2021:

1. Verizon Communications Inc (VZ)

2. Comcast Corporation (CMCSA)

3. Aakkoset Inc (GOOGL)

4. AT&T Inc (T)

5. Facebook Inc (FB)

6. Zoom Video Communications Inc (ZM)

7. Yandex N.V. (YNDX)

Voit ostaa kaikki nämä Telecomin suosituimmat osakkeet sekä monet muut osoitteesta eToro ja maksaa 0% palkkiot!

Televiestinnän osakkeet pitävät meidät yhteydessä digitaalisessa elämässämme, kun maailma kehittyy enemmän digitaaliseksi verkossa.

Viime vuonna sekä viestintä- että teknologiavarastot tuottivat merkittäviä tuloksia vuoden aikana, koska yksilöillä on enemmän vapaa-aikaa ja aktivoituminen verkossa.

Erilaisten käyttöympäristöjen avulla yksilöt voivat olla aktiivisia voidakseen olla sosiaalisesti yhteydessä perheeseen ja ystäviin sekä paikallisesti että kansainvälisesti, kun koronavirustartunta leviää ympäri maailmaa..

Lyhyen yhteenvedon antamiseksi televiestintäala koostuu kolmesta toimialan alasektorista, joihin kuuluvat telelaitteet, telepalvelut ja langaton viestintä.

Kolmella alasektorilla televiestintäteollisuudella on sekoitus erilaisia ​​yrityksiä, jotka yhdistävät yksilöitä ympäri maailmaa erilaisilla tavoilla tavoittaa puhelinta, Internetiä, aaltoja, kaapeleita ja langattomasti.

Vaikka viime aikoina teleteollisuus on yhä enemmän keskittynyt video- ja ääniliitäntöihin.

Televiestintäosakkeet tunnetaan houkutteleviksi sijoittajia säännöllisten tulojensa vuoksi. Koska suurin osa markkinoilla olevista telealan osakkeista on hyviä osinkovarastoja, mutta niillä on kuitenkin edelleen hyvät myyntivoitot ja ne tarjoavat.

Jos osinkokannat ovat sinun, voit lukea täältä Top 5 osinkokannat vuodelle 2021 saadaksesi selville, mitkä yritykset ovat asettaneet hyvää kasvua hyvillä osinkotuottoilla vuodelle 2021.

Palaa nopeasti takaisin tietoliikennevarastoihin lausunnossaan Phillip Nattermann, McKinseyn vanhempi kumppani & Yhtiö tiivisti COVID-19: n vaikutuksen teleteollisuuteen.

Lausunnossaan hän myös neuvoi, että teleteollisuus on “sietokykyä” kriisin keskellä samalla, kun teollisuus laajentaa palveluitaan vahvistuakseen tulevina vuosina.

“COVID-19-kriisin suurin vaikutus tähän mennessä teleteollisuuteen on ollut, että teollisuudesta on tullut yhä keskeisempi nykyaikaisen yhteiskunnan toiminnassa.

Ajattele, kuinka monella ihmisellä oli tarve työskennellä kotona ja kirjautua järjestelmään – videoneuvottelut ovat kukoistaneet; tiedostojen jakaminen on ollut kukoistavaa. “

Kun vuosi 2021 alkaa kehittyä, televiestintäala on kokonaisuudessaan vakaa pitkän aikavälin kasvusektori, jonka molemmat analyytikot ja uskomme, että nämä telealan osakkeet näyttävät edelleen menestyvän.

Katsotaanpa tarkemmin kunkin osakkeen näkymiä ja tilastoja saadaksemme selville, mitä tämän yhdistävän osakkeen edessä on.

7 parasta harkittavaa tietoliikennevarastoa vuonna 2021:

1. Verizon Communications Inc (VZ)

Verizon Communications on ensimmäisenä listalla yhdestä parhaista telealan osakkeista, joita on tarkoitus ostaa vuonna 2021.

VZ on tällä hetkellä Yhdysvaltojen suurin langaton operaattori markkinoilla.

Vuonna 1983 perustettu monikansallinen teleyritys, jonka pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, on kasvanut vuosien varrella ja toimistot sijaitsevat 148 toimipaikassa 135 300 työntekijän kanssa heinäkuussa 2020..

Vaikka yritys on alalla hyvin tunnettu, Verizon ei ole vielä saavuttanut etsimäänsä menestystä ja rehellisesti sanottuna se ansaitsee.

Verizon Communicationsin historiaan voidaan palata katsomalla, että vuonna 2015 Verizon osti AOL: n ja vuonna 2017 lisäsi Yahoo! seokseen muodostaen Verizon Media.

Vaikka yrityskaupalla oli tarkoitus olla suuri vaikutus, se ei vastannut odotuksia. Se on kuitenkin auttanut yritystä eteenpäin.

Verizonin osakekurssi on ollut heikompi vuosien varrella ja on noussut marginaalisesti 9.1.2019 päättyneistä osakkeista. Verizonin osakekurssi on 57,80 dollaria, hieman korkeampi kuin vuonna 56,37 dollari vuonna 2019..

Yhtiön vuoden 2020 taloudelliset luvut ovat laskeneet eri keinoja johtuen pandemiasta, joka on vallannut maailman.

Vuoden 2020 kolmannen vuosineljänneksen tulokset osoittivat, että yrityksen liiketulos laski 4,1% vuoden 2019 kolmannesta neljänneksestä, yhtiön osakekohtainen tulos (osakekohtainen tulos) oli 1,05 dollaria verrattuna 1,25 dollariin kolmannen vuosineljänneksen 2019 aikana.

Positiivisena seikkana on kuitenkin, että yhtiön rahavirta on kasvanut edellisvuodesta 32,5 miljardiin dollariin verrattuna 26,8 miljardiin dollariin vuonna 2019, samoin kuin yrityksen langattomat kokonaisliikevaihdot, jotka olivat 16,4 miljardia dollaria, kasvua 0,3% vuodessa – yli vuoden.

Verizonilla on myös vahva osinko, koska sen nykyinen osinkotuotto on 4,27%, mikä on sekä Yhdysvaltain vähittäiskaupan keskiarvoa että Yhdysvaltojen markkinoiden keskimääräistä korkeampi..

Tulevaisuuteen siirtyessään Verizon keskittyy vakaasti uuteen 5G-verkkoon, joka on vapautettu maailmalle ja johon VZ ylläpitää nopeinta matkaviestinverkkoa Yhdysvalloissa..

Verizonin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Hans Vestberg totesi lausunnossaan:

”Osoitamme edelleen vahvuuttamme ja joustavuuttamme tarjoamalla erittäin vahvat kolmannen vuosineljänneksen taloudelliset tulokset. 5G Ultra Wideband ja 5G valtakunnallinen muutosteknologia saa meidät voimaan. Tarkoituslähtöinen kulttuurimme yhdistettynä verkko-johtoomme muokkaavat tulevaisuutta parempaan suuntaan."

Tulevaisuuden ennusteennusteet näyttävät kaikki lupaavilta, sillä analyytikot ovat ennustaneet tulevan valoisan ja vahvan tulevaisuuden.

9 Wall Streetin analyytikkoa 16: sta on antanut yritykselle ‘Vahva Osta’ -arvosanan yhdellä ‘Osta’ ja 6 ‘Pidä’ -luokituksella.

Wall Streetin ennusteiden lisäksi yrityksellä on myös Zacks Rank -luokitus # 3 (Hold), kun VGM-pisteet ovat A-arvo, B-kasvu, C-momentti..

Myös VZ: n ennustettujen tulojen odotetaan kasvavan hienosti vuoden ja tulevien vuosien aikana, kun vuoden 1 keskimääräinen ennustettu liikevaihto on 138,2 miljardia dollaria ja keskimääräinen ennustettu tulo 3 vuodeksi, joka on asetettu 136,0 miljardiin dollariin + 5,94%.

Verizonin EPS-ennuste on asetettu kasvulle myös yhden vuoden keskiarvolla 5,02 dollaria ja korkeintaan 5,34 dollaria + 20,52% keskimääräisessä 3 vuoden ennusteessa.

Katsaus vuoteen 2021 on yrityksen 5G-verkon menestyvä liikkeellepaneva voima menestymisen saavuttamiseksi ensi vuonna ja tulevina vuosina, mikä tekee Verizonista ostettavan osakkeen.

Verizonin on tarkoitus julkaista ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksensa 21. huhtikuuta 2021.

2. Comcast Corporation (CMCSA)

comcast-hintakaavio

Jos olet uusi sijoittaminen, saatat ajatella, että Comcast Corporation oli yksinomaan mediakanta.

Olisit kuitenkin hyvin väärässä, koska yritys on yhtä lailla telekommunikaatiokanta kuin globaalilla media- ja teknologiasektorilla toimiva yritys.

CMCSA on tulojensa perusteella maailman toiseksi suurin lähetys- ja kaapelitelevisioyhtiö.

Yritys on myös luokiteltu suurimmaksi kaapeli-tv- ja Internet-Internet-palveluksi ja kolmanneksi suurin puhelinpalvelujen tarjoaja Yhdysvalloissa.

Monet eivät ehkä tiedä myös, että Comcast omistaa myös SKY Groupin, brittiläisen media- ja telekommunikaatioyhtiön, joka on itsessään voima.

Yhden maailman tunnetuimpien kaapelikanavien, kuten NBC, CNBC ja Bravo, omistamisen lisäksi vain kolme.

Comcast on vahva kilpailija Yhdysvalloissa laajakaistapalveluillaan, ja se on kasvanut viimeisen vuoden aikana ja kasvaa edelleen, kun vuosi ja tulevat vuodet etenevät.

Yhtiön kolmannen vuosineljänneksen raportissa Comcast ilmoitti kaksi suurta positiivista tulosta.

Vahvistettiin, että nopeiden Internet-asiakkaiden kokonaisverkkolisäykset osuivat kaikkien aikojen eniten arkistoituja lukuja vuosineljänneksen tulosraportissa, 633 000.

Mukana oli myös kaapeliviestinnän asiakassuhteiden nettolisäykset, jotka olivat myös parhaat ennätykselliset 556 000 neljännesvuosittaista tulosta.

Ja viimeiseksi, kaapeliviestinnän oikaistu käyttökate kasvoi 10,5%, mikä johtui nopean Internetin vahvuudesta. Näiden tulosten valossa sillä on sijoittajia, jotka katsovat yritystä tulevaisuuteen.

Suuremman kuvan näkymät osoittavat tosin, että yhtiötä on edelleen parannettava.

Comcast Corporation vahvisti, että yhtiön liikevaihto laski kolmannella vuosineljänneksellä 25,5 miljardiin dollariin 4,8%, sen nettotuotot laskivat 3,0 miljardiin dollariin -18,2%, oikaistu käyttökate laski 11,3% ja oikaistu nettotulomääritelmä laski 2,0 miljardiin dollariin, – 37,2%.

Yhtiön osakekohtainen tulos (EPS) laski myös kolmannella vuosineljänneksellä 37,1% 0,44 dollariin verrattuna vuoteen 2019.

Mutta yhtiö on vakaa ja vahva osingonsa suhteen.

Kolmannella vuosineljänneksellä yhtiö maksoi yhteensä 1,1 miljardia dollaria ja on maksanut syyskuuhun 2020 asti 3,1 miljardia dollaria osinkoja.

Joten mitä yritykselle on tulossa eteenpäin?

60% Wall Streetin analyytikoista on antanut osakkeelle arvosanan ”vahva osto”, 35 prosenttia antanut osakkeelle ”pito” -arvon ja 5 prosenttia arvosanan ”ostaa”.

Yhden vuoden hintatavoite on asetettu myös Comcastille keskimääräiseksi hintatavoitteeksi 54,37 dollaria. Yhtiön osakekurssiennuste on korkeimmillaan 65,00 dollaria ja alin osakekurssi 45,00 dollaria..

Koska yhtiön nykyinen osakekurssi on 51,54 dollaria, tämä nostaa 5,49%, jos ennustettu ennuste saavutetaan tulevana vuonna.

Tietoliikennepuolen lisäksi yrityksellä on erittäin vahva median puoli, joka on myös menestynyt hyvin vuonna 2020.

Sky-asiakkaiden trendit paranivat ja Premier League Viewership saavutti ennätyskorkean tason, kun kansakunta noudattaa kotona pidettäviä turvatoimia.

Tämä on vain kaksi elementtiä yrityksen tiedotusvälineissä.

Koska Comcast on tänään suuri voima televiestintä- ja mediamarkkinoilla, emme voi nähdä, että tämä osakekanta ei kukoistu, koska se saa edelleen vauhtia tulevina vuosina.

3. Aakkoset Inc (GOOGL)

google osakekurssikaavio

Aakkoset Inc: n emoyritys Googlelle on suurikapasiteettinen osakekanta, joka ylittää edelleen monet analyytikkojen ennusteet ja jatkuivat vuonna 2020 ja on tarkoitus tehdä niin vuonna 2021 ja sen jälkeen.

Aakkoset, jotka omistavat myös muita tunnettuja yrityksiä, kuten YouTube, Wave ja Nest, kiinnittävät huomiota kaikista näkökulmista.

Tästä päivästä lähtien yhtiön osakekurssi on saanut yrityksen saamaan konsensuksen Buy-luokituksen 30 tutkimusyritykseltä viimeisen viikon aikana. Yhdessä Zacks Rank -luokituksen kanssa # 2 (Osta) ja B-pisteet kasvulle yrityksen edetessä.

Alphabet-osakkeen osakekurssi on tänään 1797,83 dollaria, koska analyytikot ovat ennustaneet osakekurssin ennustetun nousun 3,4 prosentista 1859,00 dollariin tammikuuhun 2022 mennessä.

GOOGL on voittanut kaikki liikevaihto-odotukset, jotka yhtiölle ennustettiin ja on ennustettu vuonna 2020.

Aakkosilla on edelleen voimakasta kasvua huolimatta kaikista vuoden 2020 tuomista haasteista ja samalla kun se jatkuu COVID-19-pandemian kanssa.

29. lokakuuta 2020 oli yhtiön kolmannen vuosineljänneksen tulosten julkaisupäivä, ja Alphabet ei tuottanut pettymystä, koska kaikki alueet palavat vihreänä.

30. syyskuuta 2020 lähtien yhtiön liikevaihto kasvoi 46173 dollaria 14% enemmän kuin vuotta aiemmin. Analyytikkojen ennusteen ollessa 42,90 miljardia dollaria, osakekohtainen tulos 16,40 dollaria yli 11,29 dollaria odotettiin, yrityksen liiketulos kasvoi 11 213 dollariin ja liikevoittomarginaali oli 24% , Google Cloud, YouTube-mainokset ja liikenteen hankinta maksavat kaikki odotukset ylittäviksi.

Yrityksen raportissa Alphabetin ja Googlen toimitusjohtaja jakoivat ajatuksensa GOOGL: n kolmannen vuosineljänneksen kehityksestä.

“Meillä oli vahva vuosineljännes, joka on yhdenmukainen laajemman verkkoympäristön kanssa. Se on osoitus myös perusteellisista investoinneista tekoälyyn ja muihin tekniikoihin, jotta voimme tarjota palveluja, joihin ihmiset kääntyvät avun saamiseksi, suurina ja pieninä hetkinä.”

Siirtymällä yhtiön viimeiseen neljännekseen vahvistettiin, että telealan osakkeet saavat tuloja Google-pilviliiketoiminnastaan.

Jos haluat sukeltaa edelleen analyytikoiden asettamiin yhtiön tulevaisuuden ennusteisiin, kaikki alueet valaistaan ​​yhdellä värillä ja kaikki suuntaavat yhteen suuntaan ylöspäin.

80% Wall Streetin analyytikoista on asettanut yrityksen vahvaan ostoon, ja suurten osakkeiden ennustettu keskimääräinen yhden vuoden liikevaihdon kasvu on 179,7 miljardia dollaria, kun kolmen vuoden keskimääräinen tuloennuste on 240,7 miljardia dollaria + 40,17% vuodesta 1.

Myös GOOGL: n osakekohtaisen tuloksen odotetaan kasvavan 20,62% vuodessa.

Se ei tule suuremmaksi ja paremmaksi kuin Alphabet Inc. Koska tämä osake kasvaa edelleen, on myös upea osakkeesta olla osa pitkäaikaista sijoitusta.

4. AT&T Inc (T)

at & amp; t osakekurssikaavio

Okei, vaikka AT&T Inc ei ehkä ole ensimmäinen osake, joka saattaa tulla mieleen muiden yläpuolella, ostamaan heti uusien lukujensa vuoksi. Tämä osake on kuitenkin todella hyvä ostaa, kun tarkastellaan osakkeiden potentiaalista kirkasta ja vahvaa tulevaisuutta.

Koska yrityksen on määrä kehittyä edelleen viestinnänsä ja yhteyksiensä 5G-verkkoonsa, yrityksen aikaisemmat suoritukset on myös otettava huomioon tätä osaketta tarkasteltaessa.

AT&T on maailman suurin teleyritys, joka on myös suurin matkapuhelinpalveluiden ja suurimpien kiinteiden puhelinpalveluiden tarjoaja Yhdysvalloissa.

Sen lisäksi, että T on vakaa toimija tietoliikenneteollisuudessa, se osallistuu myös teknologia-, joukkotiedotusvälineiden ja viihdeteollisuuteen ja on WarnerMedian emoyhtiö..

Yrityksen menneisyydessä yhtiöllä on vankka ennätys.

Kuluneen vuoden aikana AT&T: n osakekurssi on noussut ja laskenut vuoden 2020 alussa, ja se on kohtuullisesti asetettu noin 40 dollariin. Vaikka yhtiön osakekurssi laski ja palautui koko vuoden, kunnes se saapui 29. joulukuuta, hintaan 28,54 dollaria.

Tästä päivästä lähtien AT&T-osakkeen kurssi on 29,02 dollaria.

Yhtiön kolmannen vuosineljänneksen raportissa T-osake vahvisti vankat tilaajavoitot langattomissa ja kuituja laajakaistapalveluissaan. Sen lisäksi, että yhtiö vahvisti, että sen velan lasku oli myös avaintekijä kolmannen vuosineljänneksen aikana.

Yhtiö vahvisti myös oikaistun osakekohtaisen tuloksensa 0,76 dollaria verrattuna 0,94 dollariin vuotta aiemmin ja laimennetun osakekohtaisen tuloksen 0,39 dollariin verrattuna 0,50 dollariin vuosi sitten.

Sen lisäksi, että vapaa kassavirta on 8,3 miljardia dollaria ja vahva osinkojen maksusuhde on 45%.

Tästä päivästä lähtien AT&T: n osinkotuotto on 7,23%, mikä on yksi alan korkeimmista osinkotuottoista, ja kuten kolmannen vuosineljänneksen raportissa vahvistettiin, T-osakkeissa tarkastellaan nyt korkean 50 prosentin osinkosuhdetta.

Tarkasteltaessa muita taloudellisia tuloksia, AT&T vahvisti, että yhtiön liikevaihto laski 5,1% edellisvuodesta 42,3 miljardiin dollariin muiden alojen laskiessa.

  • Entertainment Group – laski 10/2% vuotta aiemmin
  • WarnerMedia – laski -10% YoY
  • Business Wireline – laski 2,5% vuotta aiemmin
  • Latinalainen Amerikka – laski 19,3% vuotta aiemmin

Koska innokkaasti 5G-verkko tulee kaikkien saataville, AT&T seisoo lujasti nopealla, luotettavalla ja turvallisella 5G-verkollaan, jonka heidän odotetaan nousevan vuonna 2021.

Jeff McElfresh, AT&T: n AT: n toimitusjohtaja&T’s Communications jakoi näkymän uudesta 5G-verkosta heinäkuussa 2020.

“Aivan kuten elämämme on muuttunut viime kuukausien aikana, myös langattoman tekniikan odotukset ovat muuttuneet. AT: n kanssa&T 5G saavuttaa valtakunnallisesti, verkostomme on aloittamassa tietämyksemme yhteydenmuodostuksen asettamalla uuden palkin henkeäsalpaavia kokemuksia ja tehostamalla toimintaa.

McElfreshin näkymien mukaisesti Chris Sambar, teknologiaoperaatioiden johtaja, jakoi näkemyksensä AT: n sijainnista&T on kilpailijoidensa joukossa futuristinen verkosto.

”Kilpailijamme pyrkivät edelleen tarjoamaan saman yhdistelmän, joka voi kestää kuukausia tai jopa vuosia. Tarjonta on kuluttajien ja yritysten saatavilla tänään, emmekä hidasta. Kuten 144-vuotisen historiamme aikana, jatkamme innovaatioita ja investoimme verkkoomme laajentaaksemme 5G-kattavuuttamme useampiin kuluttajiin ja yrityksiin eri puolilla maata. “

Mikä on yhtiön 5G-verkkomenojen valossa T-osakkeen taloudellinen tulevaisuus??

Katse tulevaisuuteen, AT&T: lle on annettu vahva konsensus Hold-luokitus, jonka on antanut 40% 15 Wall Streetin sijoittajasta. 33,33%: n osake on luokiteltu ‘Vahva Osta’, 6,67% ‘Osta’ ja 20% ‘Vahva Myy’..

Osakkeiden ennustettujen tulojen osalta T-osakkeen ennustetaan yhden vuoden keskimääräisen liikevaihdon kasvun olevan 172,9 miljardia dollaria + 0,0,2% sekä yritysten osakekohtaisen tuloksen (EPS), jonka ennustetaan nousevan keskimääräisen 3 vuoden ennusteen ollessa 3,50 dollaria + 129,97%.

Kun menemme vuoteen 2021, AT&T on luvannut sekä yrityksille että kuluttajille “aivan uudenlaisen verkon” 5G-verkollaan.

Tarkasteltaessa yrityksen vaikuttavaa vahvuutta vuosien varrella sekä vahvaa taloudellista tilannetta uskomme, että se tekee T-osakkeesta osakkeen, jota kannattaa varoa ja osakekurssilla, lisätä salkkuun vuonna 2021..

5. Facebook Inc (FB)

facebook osakekurssikaavio

Facebook, osakekanta, joka ei vaadi ollenkaan tai lainkaan käyttöönottoa, kuuluu luetteloon siitä, että se on yksi parhaista viestintävälineistä, jota ostaa vuonna 2021.

Ensinnäkin, jos olet uusi sijoittamisessa, et ehkä tiennyt, että Facebook kuuluu tämän sektorin ja teknologiasektorin joukkoon, mutta FB on raskas molemmissa.

Sosiaalisen median alustojen kokoelmilla, kuten Instagram, Facebook ja Whatsapp, yhtiöllä on ollut ja on edelleen tilaa jatkuvalle kasvulle.

Huolimatta törmäyksistä tykillä, jonka suurkaupunkiyhtiö on ja tulee todennäköisesti jatkamaan vuosien ajan.

Pitäisikö siitä tai ei, yritys tuottaa vaikuttavia tuloja muun muassa digitaalisista mainospalveluista sekä Instagramissa että Facebookissa.

Kun tarkastellaan yhtiön vuoden 2020 tulosta, FB: n liikevaihto, joka koostuu huomattavasti mainosmyynnistä, nousi 21,47 miljardiin dollariin kolmannella vuosineljänneksellä, mikä voitti analyytikoiden ennusteet.

Facebookin nettotulot olivat myös 7,85 miljardia dollaria verrattuna 6,09 miljardiin dollariin vuonna 2019.

Yhtiön kuukausittainen aktiivisuus ylitti myös odotukset, koska yksilöt ympäri maailmaa joutuivat tekemään kotona -mittauksia, mikä johti sen aktiivisten käyttäjien kasvuun 2,74 miljardiin verrattuna ennustettuun 2,70 miljardiin.

Siirtymällä tiukasti vuoteen 2021 Facebook aiheuttaa huolta brändin potentiaalista tänä vuonna käynnissä olevan COVID-19-pandemian vuoksi.

Sosiaalisten alustojen mainokset ovat yksi vuoden 2021 pääkohteista, kuten useat analyytikot ovat vahvistaneet, mikä osoittaa, kuinka kestävä brändi on.

Tarkasteltaessa FB: tä luvuilla, megabrändille on annettu vahva yksimielinen ”Strong Buy” -luokitus 28: sta 32: sta Wall Streetin analyytikosta, joilla on 2 Osta- ja 2 Hold-luokitusta.

Zacks Rank -luokitus on asetettu myös osakkeelle # 2 (Osta), kun kasvua varten tarkoitettu B on eteenpäin.

Kuten olet ehkä arvannut, Facebookin tulojen on ennustettu kasvavan tulevina vuosina.

Facebookin kasvuprosentti on 22,87% vuodessa, ja vuoden keskimääräinen luokitus on 104,9 miljardia dollaria. Keskimääräinen kolmen vuoden liikevaihtoennuste on 146,7 miljardia dollaria + 85,7%.

Facebookin nykyinen osakekohtainen tulos (EPS) on 8,87 dollaria, jonka on ennustettu siirtyvän tänä vuonna 10,51 dollariin, matalalla osakekohtaisella osuudella 8,83 dollaria ja korkeimmalla osakekohtaisella ennusteella 12,94 dollaria.

Vuoden 2022 analyytikot ovat ennustaneet, että FB: n keskimääräinen osakekohtainen tulos on 12,86 dollaria. Alin osakekohtainen tulos oli 10,67 dollaria ja korkein ennuste 14,11 dollaria.

Tänään Facebookilla on 267,57 dollarin osakekurssi, jonka Wall Streetin analyytikot ovat ennustaneet nousevan 308,44 dollariin tammikuuhun 2022 mennessä, kasvua 15,27% vuoteen 2021 verrattuna..

Joten kuten näette, Facebook on edelleen kilpailussa, jonka on määrä toimia hyvin vuonna 2021 huolimatta haasteista, joita yritys on ja saattaa kohdata.

Facebook-osakkeet ovat osakkeita, jotka antavat sinulle kasvua, kun se kehittyy edelleen erilaisiksi keinoiksi ja vahvaksi taseeksi.

Nämä ovat vain kaksi keskeistä suurta tekijää, jotka lisätään päättelyyn, miksi sinun pitäisi etsiä ostoa tähän osakkeeseen seuraavan vuosikymmenen ajan.

6. Zoom Video Communications Inc (ZM)

zooma osakekurssikaavio

Kalifornian pääkonttori, Zoom Video Communication Inc on ollut iso juttu vuonna 2020, kun maailma sopeutui nopeasti kotona pysymisen rajoituksiin, jotka pakotettiin meidän kaikkien kesken.

Vaikka viestintäteknologiayritys oli jo suosittu ennen pandemiaa, ZM-osakekanta nousi uudelle korkeimmalle tasolleen vuonna 2020 tähtien suorituskyvyllä, joka johtaa edelleen vuoteen 2021 ja mahdollisesti edelleen tulevaisuuteen.

Viestintäyhtiö tarjoaa modernia videoviestintää, jolla on helppo ja luotettava pilviympäristö video- ja ääniviestintään eri järjestelmissä.

Vuodesta henkilökohtaisista keskusteluista konferensseihin, koulutustiloihin, luokkahuoneisiin ja sosiaalisiin kokouksiin liittyviin ZoomRoom-huoneisiin, se asettaa merkkinsä tiukasti maailmanlaajuisesti.

Tarkasteltaessa ZM: n suorituskykyä yhtiön viimeisimmässä kolmannen vuosineljänneksen raportissa, joka julkaistiin 30. marraskuuta 2020, ei ole epäilystäkään siitä, että osakkeet jatkavat aaltojen jatkamista ja johtavat sijoittajat ostamaan osakkeisiinsa.

Yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto oli 777,2 miljoonaa dollaria, kasvua 367% edellisvuodesta, mikä on upea tulos yritykselle.

Yhdessä asiakkaiden, jotka myyvät TTM-tuloja, yli 100 000 dollaria, kasvua 136% edellisvuodesta, sekä 433700 asiakasta, joilla on yli 10 työntekijää ja jotka liittyivät toimintaan ja kasvoivat vaikuttavalla 485 prosentilla edellisvuodesta.

Ei ole epäilystäkään siitä, että COVID-19-pandemia on tuonut meille kaikille paljon negatiivisia paitsi Zoom-varastoon, se ei ole tuonut muuta kuin positiivisuutta.

Kun tarkastellaan yrityksen tulevaisuutta koskevaa ennustetta, se asetetaan myös vahvasti. 7 Wall Streetin analyytikkoa on luokitellut osakkeen vahvaksi ostoksi, mutta enemmistö on antanut osakkeelle yksimielisen Hold-luokituksen.

Zacks Rank on myös antanut # 3 (Hold) -luokituksen, mutta A-pisteillä kasvulle.

Mitä tulee yhtiön taloudellisiin ennusteisiin, yhtiöllä on keskimääräinen yhden vuoden liikevaihtoennuste 2,6 miljardia dollaria + 31,72% keskimääräisen 3 vuoden tuloennusteen ollessa 4,3 miljardia dollaria + 120,95%.

Mitä tulee yhtiön osakekurssiin tänään 349,61 dollaria, Wall Streetin analyytikot ovat ennustaneet, että ZM: n osakekurssi voi nousta 468,00 dollariin tammikuuhun 2022 mennessä.

Zoomilla on myös vahva oman pääoman tuotto-ennuste, 41,97%.

Kun maailma etenee digitaaliseen avaruuteen, Zoom on yksi teleyritys, joka tulee olemaan siellä yhdistämässä meitä kaikkia riippumatta siitä, missä olemme maailmassa..

ZM: n tekeminen hyväksi osakekannaksi vuonna 2021 ja hyvä sijoitus pitkällä aikavälillä.

7. Yandex N.V (YNDX)

yandex osakekurssikaavio

Yandex N.V, venäläinen monikansallinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Moskovassa, Venäjällä. Yandex tarjoaa Internet-tuotteita ja -palveluja, ja sillä on yli 70 muuta palvelua tuotemerkin alla.

Vaikka verrattuna joihinkin tässä luettelossa oleviin nimiin, Yandex on melko uusi saapuminen teollisuudelle, joka on perustettu vuonna 1997, mutta jos olet Yhdysvalloissa, et ehkä ole niin perehtynyt tuotemerkkiin.

Yrityksellä on nyt toimistot 17 paikassa eri puolilla Eurooppaa, ja se on myös Venäjän suurin teknologiayritys. Sen lisäksi sillä on suurin markkinaosuus kaikista hakukoneista Euroopassa ja Kansainyhteisössä.

Yritys on nyt virallisesti vahvistettu olevan viidenneksi suurin hakukone maailmassa muiden johtavien hakukoneiden voimalaitosten takana.

Yandex ylittää myös joidenkin kilpailijoidensa, koska yritys on merkittävä esiintyjä sosiaalisen median ja sähköisen kaupankäynnin aloilla.

Mutta miten kalusto on suoriutunut vuoden aikana?

YNDX: n liikevaihto kasvoi 30% edellisen vuoden Q3-tulokseen verrattuna 732,1 miljoonaan dollariin, ja yhtiön nettotuotot antoivat myös suuren lausunnon, kasvaneet 356% Q3 2019: sta 275,0 miljoonaan dollariin.

Tällä hetkellä yhtiön osakekurssi on 70,90 dollaria, 52 viikon korkein 72,95 dollaria ja 52 viikon alin 27,93 dollaria..

Yhtiöllä on myös Forward P / E-suhde 51,01.

Joten mitä analyytikot ennustavat tulevaisuutta varten?

Viiden Wall Streetin analyytikon mukaan he ovat jakautuneet, mutta 60% antaa Yandex-osakkeelle konsensuksen ‘Hold’ -luokituksen ja loput 40% antaa osakkeelle ‘Buy’.

Zack Rank -luokitus on myös ollut oikeudenmukainen ja antanut osakkeelle # 3 (Hold) B: llä kasvua varten.

Joten siirtyminen uuteen vuoteen, kun yritys hakee kasvua, jatkaa todennäköisesti omistaja-arvoa.

Nyt on hyvä aika lisätä “Google of Russia” osakekokoelmaasi.

Muut tutkan Telecom-osakkeet vuodelle 2021

T-Mobile US Inc -osake (TMUS)

T-Mobile-osakkeet kukkivat juuri nyt ja se osoittaa, että jos et ollut osa tätä osaketta, sinun on tai on oltava, koska osakekanta nousi 67% viime vuonna.

5-verkkoon siirtyessään T-Mobile näyttää vahvalta tällä rintamalla, koska sen liikevaihdon odotetaan kasvavan edelleen, kun 5G-verkon laajennus näyttää kuluvan tulevina vuosina.

Viimeisen vuosineljänneksen positiivisten taloudellisten raporttien ohella T-Mobile lisäsi 5,5 miljoonaa jälkikäteen maksettua asiakasta vuonna 2020, mikä on suurin yritys koskaan lisännyt yhden vuoden aikana.

Pelkästään viimeisellä vuosineljänneksellä lisättiin 1,6 miljoonaa jälkimaksettua asiakasta. T-Mobilen asiakaskunta on nyt kilpailijoidensa yläpuolella, 102,1 miljoonaa.

Uuteen vuoteen siirtyessään yhtiö harjoittaa vahvaa ja aggressiivista lähestymistapaansa laajentamalla 5G-verkkoaan. Tavoitteena on mahdollistaa yli 280 miljoonan asiakkaan liittäminen ja yli 100 miljoonan asiakkaan liittäminen 5G: n erittäin nopeaan laajakaistaan.

Nykyisessä muodossaan T-Mobile on johtava 5G-verkon edellä Verizonia (VZ) ja AT: tä edellä&T (T) tarjoaa enemmän kattavuutta.

T-Mobilen toimitusjohtaja Mike Sievert jakoi ajatuksiaan teleyrityksestä sen viimeisen vuosineljänneksen raportissa.

"Keskitymme tuomaan vertaansa vailla olevaa arvoa ja kokemusta asiakkaille samalla kun rakennamme ja toimitamme maan parasta 5G-verkkoa, joka maksoi ennätykselliset tulokset vuonna 2020 – ja olemme edelleen langattoman verkon johtava johtaja. ”

"5G-johtoasemamme vahvistuu joka päivä. Osoitamme edelleen, että olemme 5G-kilpailua edellä ja olemme valmiita tulemaan maan yleiseksi verkonjohtajaksi. Täällä, juuri nyt tarjoamamme verkon suorituskyky on lähtökohta seuraavalle."

Missä T-Mobilen luvut ovat tänään ja mitä ennustetaan tulevaisuudelle?

T-Mobilen osakekurssi on tänään 135,06 dollaria, ja analyytikot ennustivat sen olevan 145,25 dollaria tammikuussa 2022, 7,54%: n nousu.

14 Wall Streetin analyytikkoa on myös antanut osakkeelle konsensusluokituksen ”Strong Buy”, joka etenee Zacks Rank -luokituksella # 3 (Hold) osakkeelle..

Yhtiön EPS-ennuste on asetettu positiivisesti, kun keskimääräinen 1 vuoden ennuste on 3,10 + 0,32 dollaria ja 3 vuoden keskiarvo 6,96 + 125,35%.

Yhtiön tuloksen ennakoidaan kasvavan 28,83% vuodessa.

Tänään yhtiön osakekohtainen tulos on positiivinen 31,66%, ja yhtiön viimeisen vuosineljänneksen raportissa ilmoitettiin, että T-Mobile tuli ulos 1,17 dollaria osakkeelta, mikä oli myös markkinoiden ennusteiden yläpuolella.

Suurin osa rahoitusmahdollisuuksista mukaan lukien T-Mobile-osakkeen on määrä kasvaa lähivuosina vahvan tuotemerkin sisäisen toiminnan perusteella, mukaan lukien 5G-verkon laajeneva kehitys, mikä puolestaan ​​lisää telealan positiivista taloudellista tilannetta..

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että nämä kahdeksan parasta telealan osaketta ovat menestyneet hyvin vuonna 2020, ja niiden odotetaan vakiintuvan entisestään tämän vuoden kasvun ja taloudellisten voittojensa myötä sekä eteenpäin tulevina vuosina, kun maailma jatkaa yhteyden muodostamista.

Jos haluat lisätä lisää johtavia osakkeita portfoliosi vuodelle 2021, tutustu 7 osakevalintaan vuodelle 2021 ja 10 aliarvostettuun UK-osakkeeseen vuodelle 2021.

Täältä löydät parhaiten menestyvät brittiläiset ja kansainväliset osakkeet, jotka jokaisen sijoittajan on otettava huomioon ja lisättävä salkkuunsa vuonna 2021.

Kuinka etsiä sijoittamista televiestinnän osakkeisiin?

Televiestintäosakkeisiin sijoittaminen on yhtä suoraviivaista, yksinkertaista, nopeaa ja helppoa kuin koskaan ennen.

Ensinnäkin ensimmäinen vaihe on löytää ja hankkia välittäjä, jotta voit aloittaa sijoitusmatkasi.

Välittäjää etsittäessä on suositeltavaa, että otat kaiken tarvitsemasi ajan ja valitset järkevästi.

Verkossa on runsaasti välittäjiä, mutta kaikilla välittäjillä, joita saatat kohdata, ei ole oikeita toimilupia säänneltyjen lakien mukaisesti..

Markkinoilla on nykyään monia online-kaupankäyntialustoja, jotka kaikki tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia sijoitustarpeisiisi sopiviksi.

Etoro, johtava online-kaupankäyntialusta, jota suosittelemme, antaa sinulle pääsyn kaikkeen. Sisältää fantastisen hyödyn tarjoamalla palkkioita.

Jos olet aloittelija kaupankäynnissä, eToro on loistava online-kaupankäyntialusta, jossa voit avata tilin, valita välittäjän ja olla valmis käymään kauppaa muutamassa minuutissa. Sen yksinkertaisen ja sujuvan ohjauksen jälkeen olet valmis aloittamaan kaupankäyntimatkan hetkessä.

Kun olet avannut kaupankäyntitilin onnistuneesti, olet valmis päästämään pörssin osakemarkkinoille.

Jos tarvitset enemmän ymmärrystä tavoista, joilla kaupankäynti toimii, kun olet avannut tilisi, voit käyttää demokauppatiliä, jossa voit harjoitella kaupankäyntiä 100 000 dollarin ilmaisella virtuaalirahastolla ja pystyä rakentaa demosalkku. Vaikka toinen etu, voit saada syvemmän käsityksen erilaisista kaupankäyntistrategioista.

EToro on johtava online-kaupankäyntialusta, jolla pääset yli 16 kansainväliselle osakemarkkinoille, ystävällisille online-välittäjille ja yli 8000 + osakkeelle, joihin voit sijoittaa, jotta saat kaupankäynnin maasta ja saavuttaaksesi suuren potentiaalin..

eToro – Top Stock Broker, Osta osakkeita 0% komissio

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luottavaiseksi osakemarkkinoilla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja voidaan periä

Tärkeimmät takeaways:

  • 7 parhaiten suoriutuvaa tietoliikennevarastoa vuodelle 2021 ovat vakaita ja kasvavia osakkeita, joihin sijoittaa pitkällä aikavälillä.
  • Telekommunikaatiovarastot asetetaan kasvavaksi vuodeksi 2021 yhdessä teknologiasektorin kanssa, minkä vuoksi yhden valitsemastasi 7 telealan osakkeesta lisääminen on sinulle erittäin hyödyllistä ja lisää myös monimuotoisuutta kasvavaan salkkuusi.
  • Televiestintäosakkeet ovat hyviä ja houkuttelevia osinkovarastoja sijoittajille, jotka haluavat saada säännöllisen tulonlähteen neljännesvuosittain.
  • Televiestintäosakkeilla ja niiden hehkuvilla positiivisilla ominaisuuksilla on omat riskielementtinsä.
  • Se on viisasta ja on suositeltavaa tehdä lisätutkimuksia valitsemistasi osakkeista ennen sijoittamista.
  • Lopuksi, välittäjän järkevä valinta on tärkeä avainasemassa, kun astut kauppakauppaan. Varmista, että ymmärrät kaikki sisään- ja ulospääsyt ennen kuin valitset välittäjän ja jokaiseen tekemäsi sijoituksen.

Lue lisää:

7 parasta UK-varastoa, joita etsitään vuonna 2021 ja sen jälkeen

Parhaat 15 keskisuurten yritysten osaketta vuonna 2021

Applen osakekurssiennuste vuodelle 2021 ja sen jälkeen

Kuinka valita osakkeita: Täydellinen opas uusille sijoittajille

Teslan osakekurssiennusteet vuodelle 2021 ja sen jälkeen

Huomaa: Aiempi kehitys ei osoita tulevaa kehitystä. Sijoitusten arvo voi laskea ja nousta. Kaikki tämän verkkosivuston mielipiteet, uutiset, tutkimukset, analyysit, hinnat tai muut tiedot ovat yleisiä markkinoiden kommentteja, eivätkä ne ole sijoitusneuvoja. Trading Education ei ole vastuussa mistään sijoituksista, jotka perustuvat suosituksiin, ennusteisiin tai muihin annettuihin tietoihin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner