Sijoita näihin viiteen parempaan osakkeeseen voi tehdä sinusta omaisuuden vuonna 2021

Osakemarkkinat ovat täynnä lukemattomia mahdollisuuksia turvata itsellesi varakas tulevaisuus. Päätös mihin osakkeeseen sijoittaa ei ole kakkukävely, mutta vaatii hyvää tutkimusta, tietoa ja pääomaa. Nämä auttavat sinua ostamaan viisi parasta osaketta, jotka voivat tasoittaa tietä miljonääri tulevaisuudelle.

Parhaat varastot, jotka ostetaan nyt kannattavaa tulevaa tuottoa varten

On viisi erinomaista osaketta, jotka ovat valmiita palkitsemaan sijoittajansa tänä vuonna. Jokainen näistä osakkeista on houkuttelevin osta ja on valmis palkitsemaan sinut komealla tulevalla tuotolla pitkällä aikavälillä.

Tässä on 5 parasta osaketta, jotka voisivat saada sinut omaisuuteen vuonna 2021:

# 1: Walt Disney (DIS)

Disney ampuu tällä hetkellä kaikkia sylintereitä, ja jos etsit yhtä parhaista osakkeista, jotka voit ostaa nyt ja joka auttaa sinua turvaamaan tulevaisuuden, älä enää mieti. Sijoittajat ovat erittäin innoissaan Disneyn tulevaisuudesta, koska se julkaisi hämmästyttävän alokaskauden Disneyssä +.

Pandemiaaalto on laskeutumassa, ja Disney odottaa puistojen, lomakohteiden ja risteilylinjojen uudelleen avaamista kaikilla turvatoimilla. Kun se avataan uudelleen, ei ole epäilystäkään siitä, että se on täynnä Disney-ystävien parvia, mikä lopulta lisää sen tuloja ja voittoa. Seuraava todellinen Disney-osakekannan kasvua vauhdittava tekijä on suuren budjetin teatterijulkaisut.

Disney + tulee tuottamaan odotettua enemmän tuloja, kun sen tilaajat ovat nousseet melkein 86 miljoonaan. Jos tämä luku nousee edelleen, johto odottaa näkevänsä jopa 260 miljoonan luvun vuoteen 2024 mennessä, mikä tekee siitä yhden pitkän aikavälin parhaista kannattavista osakkeista. Disneyn suoratoistopalvelu kasvaa merkittävästi, eikä ole epäilystäkään siitä, että se tulee olemaan yksi parhaista omistettavista osakkeista vuonna 2021.

# 2: Limonadi (LMND)

Lemonade on vakuutusteknologiayritys, joka on noussut miljoonaan asiakkaaseen hieman yli neljän vuoden ajan. Hyödyntämällä tekoälyä, teknologista kehitystä ja asiakasystävällistä lähestymistapaa he aikovat luoda saumattoman ja edistyneemmän vakuutuskokemuksen. Heidän korvausprosessinsa on nopea ja kivuton, ja henkilökohtaisen vakuutussuunnitelman luominen on vain 90 sekunnin asia heidän tekoälyllä toimivalla sovelluksellaan.

Lemonade on nopeasti saamassa osuutta asunnon omistajista, vuokraajista ja lemmikkivakuutusmarkkinoista näiden epätavallisten aikojen ja kustannussäästöjen keskellä. Yhtiö ilmoittaa aloittaneensa henkivakuutustuotteen testaamisen. Jos tuote luo menestyksekkäästi laadukkaan asiakaskokemuksen yli miljoonalle ihmiselle, tämä kanta voi olla pelinvaihtaja ja yksi parhaista ostettavista osakkeista nyt.

Limonadilla ei ole aikomusta pysäyttää kasvua, mikä tekee siitä parhaan kannan tulevaa ajaa varten. Autovakuutuksen kaltaisten tuotteiden odotetaan olevan horisontissa, kuten johto mainitsi. Lisäksi yhtiö laajentaa rajojaan kansainvälisesti onnistuneella lanseerauksella Ranskassa vuonna 2020. Tulevina kuukausina tällä häiritsevällä käynnistysyrityksellä on enemmän suunnitelmia päästä 800 miljardin dollarin pitkäaikaisiin henkivakuutusmarkkinoihin, mikä auttaa heitä nousemaan voittoon. Se on melkein totta, että kun elämä antaa sinulle "sitruunat," purista heitä omistamaan tulevaisuuden omaisuutesi tällä kannattavalla varastossa.

# 3: Edistyneet mikrolaitteet (AMD)

Advanced Micro Devices on noussut osakemarkkinoiden parrasvaloihin ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan ja omilla tuotteillaan tekniikan ja innovaatioiden laukauksella. Tämä Piilaakson käynnistys on maailmanlaajuinen puolijohdelaitteiden valmistaja, jota käytetään korkean suorituskyvyn tietojenkäsittelyyn esimerkiksi pöytätietokoneissa, Pc: n työasemissa jne. AMD pystyi kasvattamaan pandemiansa aikana enemmän ihmisiä työskentelemällä ja oppimalla kotoa. Henkilökohtaisia ​​tietokoneita myytiin huomattavasti, ja maailmanlaajuiset PC-toimitukset nousivat yli 13% vuoden aikana 300 miljoonaan vuonna 2020.

AMD keskittyy pääasiassa grafiikan käsittelyyn, kuvien renderoinnin nopeuden parantamiseen ja suurten pilvi- ja palvelinkeskussovellusten tietojenkäsittelyyn. Sen liikevaihto kasvoi 56% vuoden aikana 2,8 miljardiin dollariin kolmannella neljänneksellä.

Koska tekniikka on edelleen etenemisvaiheessa, AMD: n kaltaiset yritykset ovat huomattavasti paras osake, jota voidaan ostaa onnen turvaamiseksi tulevaisuudessa. Tämän lisäksi AMD tuottaa siruja myös Sonyn PlayStation 5- ja Microsoft Xbox Series X -konsoleille. Kun PC-markkinoiden odotetaan nousevan voimakkaammin tulevina vuosina ja pelijärjestelmien nopean myynnin maailmanlaajuisesti, sijoittajat voivat odottaa hyvää tuottoa sijoittamalla tähän kannattavaan osakkeeseen.

# 4: Moderna (MRNA)

Pandemiavuosi oli todellakin käytännönläheinen ja kannattava vuosi bioteknologiayritykselle Modernalle. Moderna ei ollut suosittu nimi lääketeollisuudessa, ennen kuin se esitteli messenger RNA (mRNA) -tekniikkansa ja kehitti rokotteen, jolla voisi olla merkittävä rooli COVID-19: n leviämisen hidastamisessa. Koronavirusrokote sai luvan useissa maissa, ja siitä tuli toinen yritys, joka voitti hyväksynnän kymmenien kilpailujen kilpailussa.

Modernan koronavirusrokote on sisällöltään ainutlaatuinen, koska se sisältää mRNA: ta, joka työntää kehoamme tuottamaan rakenteen, joka on samanlainen kuin viruksen piikkiproteiini. Tämä laukaisee immuunijärjestelmämme edelleen luomaan tauteja torjuvia vasta-aineita ja T-soluja, jotka suojaavat meitä virukselta.

Tämä varasto kehittää nyt 24 muuta lääkekandidaattia, mukaan lukien potentiaaliset rokotteet kausiluonteiselle influenssalle ja ihmisen immuunikatovirukselle (HIV) COVID-rokotteesta saatavalla rahalla. Koska Moderna on niin visionääri lääketeollisuudessa, se on yksi parhaista osakkeista, joita ostaa nyt tulevaa tuottoa varten.

# 5: Neliö (SQ)

Square on maksu- ja myyntipisteyritys, joka on kasvanut valtavasti viime vuosina. Yrityksellä oli valtava kysyntä pandemian aikana, ja se tarjosi ihmisille palveluja, kuten luottokorttien käsittelyä, verkkosivustojen rakentamista ja liiketoiminnan rahoitusta. Auttaessaan kauppiasasiakkaitaan liiketoiminnan kasvattamiseen Square kasvattaa voittojaan rinnalla.

Taloudellisen laajenemisen kestävyys sen supistumisten suhteen, mikä suosii kuluttajien menoja, ja se, että Square saa GPV: n suuremmilta yrityksiltä, ​​joiden vuotuinen GPV on vähintään 125 000 dollaria, tekee siitä yhden parhaista osakkeista, joita ostaa nyt ja ennakoitavissa tulevaisuudessa.

Squaren laajasti suosittu vertaismaksujärjestelmä Cash App on merkittävä rooli kasvun veturina. Joulukuun 2017 ja kesäkuun 2020 välisenä aikana Cash Appin kuukausittaisen aktiivisen käyttäjän (MUA) määrä kasvoi 7 miljoonasta yli 30 miljoonaan ihmiseen. Kun uusi käteisrahatapahtumien normi raivaa tietään ja Cash App -sovelluksen kasvu, Square tuottaa suuria voittoja tulevina vuosina, ja osakkeenomistajat ovat valmiita hyötymään siitä.

Bottom Line

Vuosi 2021 on tuonut mukanaan lukuisia kannattavia mahdollisuuksia osakemarkkinoilla. Jos aiot sijoittaa ansaitut rahasi unelmaan varakkaan tulevaisuuden turvaamiseksi. Älä enää ajattele, koska nämä ovat parhaita ostettavissa olevia osakkeita, jotka ovat valmiita kasvamaan räjähdysmäisesti tulevaisuudessa.

eToro – Osta osakkeita 0%: n välityspalkkiolla

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luottavaiseksi osakemarkkinoilla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja voidaan periä

Lue lisää:

15 parasta varastoa räjähtävät vuonna 2021

5 pysäyttämätöntä varastoa kaikkien aikojen korkeimmillaan, joita voit silti ostaa

9 parasta varastoa, jotka tekevät sinusta rikkaan

Kymmenen suurinta brittiläistä osaketta, jotka otetaan huomioon vuonna 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner