Vuoden 2020 11 parhaiten menestyvää kannabisvarastoa

Suosituimmat kannabiksen varastot

Etsitkö kannabiksen osakemarkkinoille vuonna 2021? Haluatko tietää kannabiksen osakemarkkinoiden menestyneimmät uudelle vuodelle? Katsotaanpa vuoden 2020 kannabiksen huippukantoja ja näytetään johtavaa tietä vuodelle 2021.

Jos mietit, luetko tätä oikeutta, kyllä, kannabiksen varastot ovat olemassa ja niillä on laillista kauppaa ja sijoittamista. Itse asiassa nämä markkinat ovat yhä suositumpia sijoittajien keskuudessa vuosien varrella, joten katsotaanpa perustelut sille, miksi tämä jännittävä ala kiinnittää monien katseita.

Kanadassa marihuana on ollut laillista sekä virkistyskäyttöön että lääketieteelliseen käyttöön, mutta Yhdysvalloissa vain useissa osavaltioissa tai tarkalleen 12 valtiossa on laillistettu marihuanan tai potin virkistyskäyttö, joka on nimi, johon sitä yleisimmin kutsutaan. Muissa osavaltioissa se on kuitenkin edelleen laitonta ja on käytettävissä vain lääketieteelliseen käyttöön. Yhdistyneessä kuningaskunnassa tämä pätee myös, ja se on laitonta koko maassa, ja vain lääketieteelliseen käyttöön on asetettu vain rajoitettu määrä marihuanaa.

Mutta mitä vetovoimaa kannabiksen varastot saatat kysyä?

Vastauksena kysymykseen on, että tällä alalla on ja on ollut paljon kiinnostusta sijoittajilla ympäri maailmaa tällä alalla johtuen merkittävistä muutoksista Yhdysvaltojen ja Canadainin laissa eri osavaltioissa, jotka tekevät marihuanasta laillisen. Kuluttajien kysyntä kaikkialla maailmassa on korkea ja lääketieteellisen käytön vuoksi edelleen vaaditaan luomaan tehokkaimpia lääkkeitä yhdessä, mikä on syy siihen, miksi teollisuuden varastot ovat kasvaneet merkittävästi vuodesta 2018.

Vuodesta 2018 viime aikoihin asti uutiset Joe Bidenin voitosta tulossa Yhdysvaltain uudeksi presidentiksi ovat kuitenkin herättäneet toiveita siitä, että tämä ala palaa jälleen pian takaisin valokeilaan ja vahvistaa, jos marihuanan lait lakkaavat. kehittää edelleen lääketieteen ja virkistyskäytön molempiin käyttötapoihin eri osavaltioissa tai tehdä siitä laillista koko maassa.

Kun tunnetut yritykset koputtavat jatkuvasti näiden valtioiden ovia, joissa esteet ovat tiukkojen marihuanan käyttöä koskevien lakien kanssa, kummallakin tavalla tuloksella on suuri vaikutus kannabiksen osakemarkkinoilla.

Osavaltiot, mukaan lukien New Jersey, Arizona ja Montana, näkivät äänestäjien 3. marraskuuta 2020 hyväksyvän marihuanan virkistyskäytön laillistamisen osavaltioissaan. Mississippi hyväksyi marihuanan laillistamisen vain tiukasti lääketieteelliseen käyttöön.

Kannabiksen osakekurssit tänä vuonna ovat saattaneet vain olla kunnossa joillekin, mutta toisille on silti menestynyt loistavasti, kun otetaan huomioon haasteet, jotka vuosi 2020 on syntynyt meille kaikille tai joillekin he ovat kokeneet tappioiden pahenevan useiden tekijöiden vuoksi. Yksi tärkeimmistä tekijöistä on Yhdysvaltain vaalit, mutta toiseksi yritykset ovat investoineet liiketoimintaansa nopeuttaakseen valmistus- ja jakeluprosessia ostamalla laitteita, jotka tuovat tuloja nopeammin. Yhdysvaltojen vaalien jälkeen kannabisvarastojen hinnat ovat kuitenkin nousseet hetkessä ollenkaan eri yrityksille, ja toiveet kannabiksen uusista muutoksista vuoteen 2021.

Jos mietit mitä kannabiksen kannat ovat, ymmärryksesi käy selväksi, kun siirrymme seuraavaan osioon.

Mitä ovat kannabiksen kannat?

Kannabikseteollisuus on kulkenut pitkän matkan vuosien varrella, ja tuhannet tai melkein miljoonat turistit parvenevat Amsterdamiin, jossa marihuanan virkistyskäyttö on laillistettu monien vuosien ajan. Lääketieteellisesti marihuana on arvostettu huume, joka auttaa eri sairaudet vakiintuvat.

Mutta mikä on kannabiksen kanta?


Kannabisvarastot ovat yksinkertaisesti varastoja, joita voit ostaa laillistetuista kannabisyrityksistä, jotka luovat kannabista lääketieteelliseen käyttöön ja nyt, kun se on laillistettu virkistyskäyttöön, sekä yksityisiltä että julkisilta yrityksiltä..

Mutta tätä tuotetta maailmanlaajuisesti ympäröivä hype aiheuttaa sen merkittävän nousun osakekursseissa. Kun yhä useampi henkilö tukee tämän tuotteen laillistamista, se on saanut julkiset ja yksityiset yritykset kasvamaan nopeasti, mikä on nähnyt sijoittajien pitävän tarkasti silmällä tätä nopeasti kehittyvää alaa, joka on johtanut monet sijoittajat tulemaan osaksi vasta tuore, dynaaminen, kasvava teollisuus, joka näyttää ja jolla on potentiaalia menestyä erittäin hyvin nykyisillä ja pitkillä matkoilla.

Ja todisteita on nähtävissä, vuodesta 2018 alkaen kannabisteteollisuus kertoi 13,8 miljoonaa dollaria sekä julkisilta että yksityisiltä yrityksiltä. Pienellä takaiskulla tänä vuonna teollisuus pyrkii nousemaan vuoteen 2021 mittakaavassa, joka voi yllättää sekä sijoittajia että ei-sijoittavia yksityishenkilöitä, mikä on nyt oikea aika oppia tuntemaan uuden kukoistavan teollisuuden yksityiskohdat ja Tarkastellaan kannabiksen huippukantoja, jotka ovat menestyneet hyvin vuonna 2020 ja joiden on määrä johtaa vuoteen 2021 ja sen jälkeen.

Parhaiten suoriutuvat kannabisvarastot vuonna 2020

Teollisuuden viime vuosina kokeneista ylä- ja alamäistä ei ole epäilystäkään siitä, kuinka tulevaisuus näyttää kehittyvän kannabiksen tulevaisuutta.

Tietojen mukaan marihuanateollisuuden on määrä kasvaa vuoteen 2025 mennessä yli 38 miljardin dollarin teollisuuteen, minkä vuoksi tätä mahdollisuutta olla osa tällaista nopeaa kasvua ei pidä hukata.

Älkäämme tuhlaa enää aikaa ja tarkastelemme vuoden 2020 11 parasta kannabiksen esiintyjää, jotka haluavat myös räjäyttää edelleen vuonna 2021.

Kannabiksen 11 parasta kantaesittäjää sinulle vuonna 2021:

 1. GW Pharmaceuticals (GWPH)
 2. Canopy Growth Corporation (CGC)
 3. Aphria (APHA)
 4. Scotts Miracle-Gro (SMG)
 5. ETFMG Alternative Harvest ETF (MJ)
 6. Novartis ADR (NVS)
 7. Green Thumb Industries (GTBIF)
 8. Cresco Labs (CRLBF)
 9. Aurora-kannabis (ACB)
 10. Cronos (CRON)
 11. Sadonkorjuu, terveys & Vapaa-aika (HRVSF)

1. GW Pharmaceuticals (GWPH)

gw pharmaceuticals osakekurssikaavio

Ensimmäinen listalle tullut yritys on GW Pharmaceuticals (GWPH). Brittiläinen yritys, joka on asettanut nimensä vakaasti teollisuudelle, on tuottanut kaksi lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettuja kannabiksen tuotteita, jotka tunnetaan ja jaetaan yli 30 maahan ympäri maailmaa..

Nabiximols, joka oli ensimmäinen luonnollinen kannabislaitos, sai hyväksynnän ja luvan paitsi Isossa-Britanniassa, myös kaikissa maissa, joissa marihuanan jakelu on mahdollista lääketieteelliseen käyttöön, ja toisen Epidiolexin, josta on tullut toinen tuote, joka on hyväksytty äskettäin Yhdysvaltain ruoka- ja huumeidenvalvojien on odotettavissa olevan uusi menestys yritykselle, jolla on lupa lailliseen käyttöön.

Erikoistunut tutkimaan ja kehittämään reseptilääkkeitä sisältäviä kannabislääkkeitä sellaisille sairauksille, kuten multippeliskleroosi, josta GWPH on maailmankuulu, ja tekemään lisätutkimuksia onnistuneen lääkityksen luomiseksi lapsuuden epilepsian harvoille ja katastrofaalisille muodoille.

Biofarmaseuttisen yrityksen, jonka markkina-arvo on 4 miljardia dollaria, odotetaan olevan menestymisen tiellä, koska on vahvistettu, että yhtiö toi kesäkuussa 2020 tulojaan 442 miljoonaa dollaria, kun yritys johti vuoteen 2021. nähdä potentiaaliset hämmästyttävät luvut uusimmasta lääkekehityksestä ja horisontissa asetettujen uusien tuotteiden kanssa.

Vaikka yritys ei ole kirjoittanut alun perin ennustamiaan ja ennakoimaansa lukuja tänä vuonna, yritys on tiettävästi kasvanut vuoden alussa 25%.

Uusien lääketieteellisten tuotteiden ollessa tekemisissä, ei ole epäilystäkään, että tämä osto on pitkällä aikavälillä erittäin kannattavaa.

2. Canopy Growth Corporation (CGC)

CGC osakekurssikaavio

Canopy Growth Corporation, kanadalainen kannabisyritys, joka perustettiin vuonna 2013 ja joka sijaitsee Smith Fallsissa, Ontario, Kanada.

CGC on tällä hetkellä yksi yritys, jota sijoittajat seuraavat tarkoin vaaleja seuraten vahvistaakseen Joe Biddenin, joka on tarkoitus tulla yhdysvaltojen uudeksi presidentiksi, on saanut monet uskomaan tai spekuloimaan, että marihuanan laillistaminen voidaan mahdollisesti laillistaa useimmissa maissa. Yhdysvaltain osavaltiot, kuten varapuheenjohtaja Kamala-Harris on ilmaissut kannabiksen käytön laillistamisen ja tukenut sitä.

Vaikka johtava organisaatio, jonka markkina-arvo on noin 10 miljardia dollaria, on tänä vuonna laskenut, yritys on viimeaikaisten tapahtumien valossa irtisanonut työntekijöitä ja nähnyt useiden kasvihuoneiden sulkemisen vähentääkseen menojaan, kun yritys ilmoitti 1,3 miljardin dollarin nettotappion johtuen merkittävistä korjauksista yrityksen sisällä, koska tunnelin päässä on nähty valoa tällaisen käännöksen jälkeen.

Kanadalaisen yrityksen kannatus positiivisen muistiinpanon saavuttamiseksi tänä vuonna on kuitenkin noussut 38% ja menestyy edelleen huomattavasti maailmanlaajuisten vaikutusten vuoksi, ja se on jopa nimetty markkinoiden suurimmaksi pottiosakkeeksi. 1,32 miljardin dollarin liikevaihto.

Kun uudet osakkeenomistajat Constellation Brands ja uusi toimitusjohtaja David Klein johtavat uudistunutta yritystä, menestyvien brändien menestys jatkuu myös uudelle vuodelle ja sen jälkeen.

3. Aphria (APHA)

apha osakekurssikaavio

Toinen kanadalainen kannabisyritys, joka on saanut listan parhaiten menestyvistä kannabisyrityksistä vuonna 2020, ja yksi ostettavista tai pidettävistä kannoista on Aphria.

Aphria on luokiteltu Kanadassa tulojen ykkösyritykseksi, ja suurin osa tulee marihuanan virkistyskäytöstä. Yritys, jonka markkina-arvo on tällä hetkellä 1,29 miljardia dollaria, on edelläkävijä, kun liikevaihto kasvaa suurimmaksi osaksi tai kaikista kilpailijoistaan, mikä osoittaa sen 16 prosentin nousua edellisvuodesta ja on 12. sijalla 240 lääketieteellisestä varastosta.

Kanadalainen lääkeyhtiö on nähnyt haittapuolensa myös tänä vuonna, ja sen raportoitu tappio oli 5,1 miljoonaa dollaria ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, mutta se oli silti yksi parhaiten menestyvistä yrityksistä kilpailijoidensa keskuudessa tappioista, joita kukin yritys on kärsinyt vuonna 2020.

Aphrian ja Canopy Growthin välillä näillä kanadalaisilla tuotemerkeillä on ollut paljon valoa siihen, että molempia verrataan toisiinsa nähdäkseen, kuka tulee paremmin esiin uuden vuoden tullessa, mutta todellisuudessa molemmat ovat yhtä vahvoja yrityksiä erillään.

Vaikka katoksen kasvu on vakiintunutta, CGG: n markkinaosuudet ovat suuremmat ja sen liikevaihto kasvaa nopeammin, Aphriaa ei pidä unohtaa, koska tämä yritys on menestynyt hyvin ja on tähän mennessä osoittautunut.

4. Scotts Miracle-Gro (SMG)

SMG on yksi Yhdysvaltojen suurimmista valmistusyrityksistä, joka tunnetaan yleisemmin ympäri maailmaa nurmikollaan ja tuholaistorjuntatuotteistaan..

Tämän vuoden viimeaikaisten tapahtumien vuoksi miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat rajoittuneet pysymään kotona toimenpiteillä ja tuotteidensa myynti on kasvanut merkittävästi.

Viime aikoina yhtiö on tiennyt kannabikseteollisuuteen ja siitä on tulossa katsottava, koska niiden hydroponiset tuotteet, jotka ovat elintärkeitä monien kasvipohjaisten tuotteiden, mutta erityisesti kannabiksen, kasvattamiselle, ovat edelläkävijöitä myynnissä.

Ei ole mikään yllätys, että yritys on asettumassa suuruudelle, kun Scotts otti vuonna 2018 käyttöön uuden lisäyksen kasvavaan Sunlight Supply -organisaatioon, joka kasvoi merkittävästi ja ilmoitti 59 prosentin kasvun syyskuusta 2020 lähtien.

9,6 miljardin dollarin markkina-arvon omistavan yrityksen on määrä nousta nousemaan tulevina vuosina ja se on osoittautunut suositummaksi kannabista kasvavien ammattilaisten ja yritysten keskuudessa, jotka hankkivat kannabiksen omaa kasvua, mikä tekee tästä yrityksestä yhden. osa tulevaisuuteen menoa.

5. ETFMG: n vaihtoehtoinen sadonkorjuu ETF (MJ)

MJ osakekurssikaavio

Jos olet perehtynyt kannabikseteollisuuteen, olet epäilemättä kuullut tai törmännyt ETFMG Alternative Harvest EFT: hen (MJ).

MJ on Yhdysvaltain pörssiyhtiö, joka seuraa seuraamaan yrityksiä, jotka todennäköisesti hyötyvät kannabiksen erilaisista käytöstä. Ylivoimaisen 569,69 miljoonan dollarin nettovarallisuuden ansiosta organisaatio tietää hyvän liiketoiminnan, jonka se näkee, mukaan lukien kaksi kanadalaista yritystä, jotka tekivät listan Canopy Growth group ja Aphria ovat MJ: n top 10 -listalla..

Rahasto etsii kannabisyrityksiä, jotka ovat valmistautuneet tekemään siitä maailmanlaajuista teollisuutta, ja yrityksiä, joilla on laillinen toiminta oikeilla luvilla ja lisensseillä. Kannabisyritysten lisäksi MJ etsii myös yrityksiä, joilla on potentiaalia laajentaa liiketoimintaansa tällä alalla.

Joidenkin kannabiksen parhaan suorituskyvyn omaavien kannabiksen pelaajien vyön alla tämä organisaatio on kiistatta alan suuri voima

6. Novartis ADR (NVS)

NVS osakekurssikaavio

Novartis International on sveitsiläinen lääkeyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Baselissa, Sveitsissä.

Maailmanlaajuisesti jaettuja terveydenhuollon tuotteita valmistava yritys on markkina-arvoltaan ja liikevaihdoltaan yksi suurimmista lääkeyrityksistä, mikä osoittautuu pysäyttämättömäksi voimaksi teollisuudessa.

Sen markkina-arvo on tällä hetkellä 200,9 miljardia dollaria, ja sen yhteys marihuanaan syntyy sopimuksella, joka allekirjoitettiin vuonna 2018 Tilray-kumppaneiden kanssa tuotemerkkien ensimmäisen globaalin kumppanuuden kanssa, jotta heidän tavoitteensa “laajentua useammilla markkinoilla nopeammin”.

NVS, kuten muutkin yritykset, on toiminut vakaasti vuoteen -3,2%.

Lääkkeiden avulla, joita lääkeyhtiö pyrkii tuottamaan, ja heidän osallistumisellaan kannabikseteollisuuteen johtaa siihen, että tämä yritys on yksi menestyneimmistä yrityksistä vuonna 2020 ja etsi menestystä monien vuosien ajan..

7. Green Thumb Industries (GTBIF)

GTBIF varastossa

Green thumb Industries (GTBIF) on amerikkalainen kannabisyritys, joka sijaitsee Chicagossa, Illinoisissa. Yritys, joka tuottaa kannabista sekä lääketieteellisiin että virkistystarkoituksiin Yhdysvalloissa.

GTBIF: n läsnäolo Yhdysvalloissa on lisääntymässä, sillä nykyisin niiden tavoitteena on yrittää perustaa ja sijoittaa vähittäismyymälä jokaiseen osavaltioon, jonka on tarkoitus tehdä virkistysmarihuanasta laillista. Kuten valtioissa, joissa rikkaruoho on tällä hetkellä laillistettu, mikä on 12 valtiota ajan tasalla, tuotemerkki on tehnyt selväksi läsnäolonsa operatiivisilla haavaumilla yleisölle.

Vaikka heidän varastonsa on tällä hetkellä kasvanut 1,74% viime viikolla ja uutiset vahvistavat tuotemerkkien 50. myymälän, joka on tarkoitus avata Rise Kendallissa Floridassa.

Tämä kannabisyritys on yksi parhaista esiintyjistä vuonna 2020, ja ulkonäöltään se on yksi yritys, joka on asetettu paljon enemmän vuonna 2021.

8. Cresco Labs (CRLBF)

CRLBF varastossa

Cresco Labs, toinen Illinoisissa sijaitseva marihuanayritys, tulee seuraavaksi parhaiden esiintyjien listalle, jolla on loistava vuosi huolimatta siitä, että osakkeet ovat tänä vuonna noin 20% alhaisemmat, toimivat edelleen loistavasti ja ovat jopa ylittäneet jotkut johtavista kanadalaisista marihuanayrityksistä.

Paitsi että tämä yhdysvaltalainen yritys on hallinnut taitavasti alaa, yrityksen näkymät ovat asettamassa uudelle vuodelle ja tulevina vuosina suunnitellaan loistavasti jo.

Yhtiö on asettamassa strategista suunnitelmaa pyörien liikkeellepanon ohella, jotta myymälät sijaitsevat osavaltioissa, jotka ovat äänestäneet virkistysmarihuanan laillistamisesta..

Puhutaan askeleen edellä, koska on edelleen olemassa vaara, että näille valtioille ei anneta valtaa.

Hyvien tulojen, johdonmukaisten tulojen ja etenemissuunnitelman ansiosta tämä yritys on jo matkalla tulevaisuuteen.

9. Aurora kannabis (ACB)

ACB-osakekurssikaavio

Aurora Cannabis, kanadalainen marihuanaa tuottava yritys, joka on kehittynyt huomattavasti vuosien mittaan perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2013.

Vaikka monien muiden lääkeyhtiöiden tavoin tämä vuosi alkoi haastavasti, eikä tämä yritys ole myöskään poikkeus, sen osakekanta laski noin 60%, mutta vaaliuutisten mukaan ACB: n rahoitus kasvoi ja kasvaa edelleen, kun yritys käy nopeasti tapa uudelle jännittävälle polulle vuonna 2021.

Tänä vuonna vastuuhenkilön yhtiön uudella toimitusjohtajalla Miguel Martinilla on vankat tavoitteet tehdä ACB: stä alan jatkuvia johtavia yrityksiä sanomalla “Aiomme osoittaa, että Aurora voi olla kannattava, kasvuhakuinen ja johtava kannabinoidimarkkinoilla”.

Kun ACB: n uusi toimitusjohtaja ja yrityksen houkuttelevat näkymät etenevät, tämä yritys ei ole vain yksi tämän vuoden parhaista yrityksistä, vaan sen on määrä saavuttaa menestystä vuoden 2021 sisällä.

10. Cronos (CRON)

CRON-osakekurssikaavio

Yksi tämän osakkeen tärkeimmistä mainittavista seikoista on, että sen suurella osakkeenomistajalla Altrialla on valtava osa liiketoiminnan strategisessa suunnittelussa, joka on osoittautunut paitsi valtavaksi, myös avainasemaksi liiketoiminnalle.

Syyskuun lopussa Cronos ylitti YTD-lukunsa ja saavutti 11 miljoonaa dollaria, mikä on kaksinkertainen verrattuna edellisen vuoden kolmannen vuosineljänneksen tulokseen.

Hyvän tulotasapainon ansiosta yhtiö on keskittynyt myös muihin alueisiin, kuten hyvinvointi- ja terveystuotevalikoimaan, mikä mahdollisti suuremman kasvun lisäämisen yhden heidän tuotemerkkinsä alle.

Viimeiseksi mainittakoon, että Cronos on myös allekirjoittanut sopimuksen Ginkgo Bioworksin kanssa, joka on kannabiksen kantoja innovoiva biotekniikkayritys, joka toteutetaan lääketieteelliseen käyttöön.

11. Sadonkorjuu, terveys & Vapaa-aika (HRVSF)

HRVSF varastossa

Sadonkorjuu, terveys & virkistys on vertikaalisesti integroitu kannabiksen yritys, joka perustettiin vuonna 2007 Arizonassa Yhdysvalloissa.

HRVSF on suurin lääketieteellisesti hyväksytty kannabisyritys Arizonassa ja äskettäin nähnyt äänestäjien äänestävän valtion myöntävän lainsäädännön virkistyskäyttöä varten, mikä on yrityksen suuri generaattori..

Tälle yritykselle on ennustettu 225 miljoonaa dollaria, jonka yhtiö ansaitsee tulonsa vuoden lopussa, ja lisäämällä toivottavia uutisia virkistyskäytöstä lisää kasvua vakiintuneelle Arizonian yritykselle, joka johtaa vuoteen 2021.

Suosituimmat kannabiksen varastot – Yhteenveto

Ja siellä on joitain kannabiksen parhaita esiintyjiä vuoden 2020 aikana. Vaikka on enemmän yrityksiä, jotka ovat menestyneet arkistoinnissa tulevana vuonna, kannattaa aina pitää silmällä myös muita yrityksiä, jotka ovat tulossa ja tulossa.

Kuten tiedämme, kaikki on mahdollista ja jopa lyhyessä ajassa.

Nyt kun olemme selvittäneet, ketkä huippupelaajat olivat vuonna 2020, on nyt opittava investoimaan niihin kannabiksen kantoihin ja olemaan osa niitä.

Kuinka sijoittaa kannabisvarastoihin?

Kun haluat sijoittaa kannabiksen varastoihin, sinulla on oltava aikaa, ymmärrystä kannabisteteollisuudesta ja jokaisen sinua kiinnostavan yrityksen ymmärrystä, oppia ja nähdä, mitä yrityksellä on tarjottavanaan, ja heidän taustansa, mukaan lukien positiiviset ja positiiviset riskit, jotka ympäröivät kutakin ennen kuin yrität sijoittaa mihin tahansa yritykseen. Siksi viettää aikaa oppimiseen ja tutkimukseen on elintärkeää, kun halutaan sijoittaa mihin tahansa teollisuuteen.

Ensinnäkin, kuten tiedät nyt, on olemassa kahden tyyppisiä marihuanatuotteita, lääketieteellinen ja virkistysmarihuana, joten tämä kohta on sinun tasoitettava itse, mitä reittiä haluat mennä. Teollisuuden tutkiminen neuvojen mukaan ja yritysten positiiviset ja mahdolliset riskit ovat ensimmäinen ja tärkein lähtökohta.

Kun olet suorittanut kaikki tarvittavat tutkimuksesi ja tunnet olevasi varma oppimisestasi, seuraava askel on avata välitystili. Ei tarvitse huolehtia, jos olet aloittelija tai sijoittaja, joka haluaa käydä kauppaa kannabisteteollisuudessa, eToro online-kaupankäyntialusta voi auttaa sinua alusta alkaen.

Välitystilin avaamisesta aina valmiina olemiseen, kun olet valmis aloittamaan matkan kannabisvarastoissa, sekä monipuolisen salkun parhaiten toimivista lääketieteellisistä marihuanavarastoista.. eToro on myös pääsy Yhdysvaltain markkinoille, mikä antaa sinun sijoittaa joihinkin Yhdysvaltojen parhaiten menestyviin yrityksiin.

Kun olet avannut tilisi ja vahvistanut välittäjän, voit aloittaa jännittävän matkan sijoittaa kannabiksen varastoihin. Ei tarvitse olla paniikkia, vaikka parhaiden ostosten selaamisen yhteydessä saat myös kuvauksen valitsemastasi yrityksestä, josta saat yrityksille todellisuustilastot ennen hyppäämistä, tilastot, kuten välittäjien luokitukset ja osinkomaksut, kaikki tiedot ovat käytettävissäsi edessäsi milloin tahansa.

eToro – Top Stock Broker, Osta osakkeita 0% komissio

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luottavaiseksi osakemarkkinoilla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja voidaan periä

Tärkeimmät takeaways

 • Tutki aina valitsemiasi osakkeita
 • Huomaa – marihuanatuotteita on kahta lääketieteellistä marihuanaa ja virkistysmarihuanaa
 • Varmista, että ymmärrät marihuanateollisuuteen sijoittamisen riskit (yhdessä muiden varastojen kanssa)
 • Sijoita varovasti ja viisaasti marihuanan varastoihin
 • Lopuksi vie aikaa.

Vastuuvapauslauseke: Tätä tietoa ei tule tulkita futuurien, osakkeiden, ETF: ien, CFD: n, optioiden tai minkä tahansa erityisen tarjoajan, palvelun tai tarjouksen hyväksymiseksi. Sitä ei pidä luottaa sijoitusneuvontaan eikä tulkita tarjoavan minkäänlaisia ​​suosituksia. Futuurit, osakkeet, ETF-rahastot ja optiokaupat sisältävät huomattavan tappioriskin, eivätkä ne siten sovi kaikille sijoittajille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map