Bitstamp VS Coinbase: Ποιο Crypto Exchange είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε;

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την επιλογή της ανταλλαγής κρυπτογράφησης που θα χρησιμοποιήσετε; Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει σχετικά με αυτό το θέμα! Σήμερα πρόκειται να βάλουμε δύο πολύ δημοφιλείς και σημαντικές ανταλλαγές πρόσωπο με πρόσωπο: Bitstamp εναντίον Coinbase.

Εκατομμύρια άνθρωποι αγοράζουν / πωλούν κρυπτογράφηση κάθε μέρα, όλη την ημέρα, χωρίς διακοπή χρησιμοποιώντας πλατφόρμες συναλλαγών. Πώς ξέρετε ποια είναι η σωστή επιλογή για εσάς?

Πιθανότατα προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να συμμετάσχετε σε αυτήν την ενέργεια και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε εκεί!

Αφού ολοκληρώσετε αυτό το άρθρο, θα έχετε αναπτύξει τα δικά σας κριτήρια για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποια από αυτές τις δύο πλατφόρμες είναι αυτή που θα σας ωφελήσει περισσότερο και θα αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Bitstamp εναντίον Coinbase

Ας αρχίσουμε!

Bitstamp εναντίον Coinbase: Ποια είναι η κύρια διαφορά?

Αν μπορούσαμε να τα συνοψίσουμε όλα θα ήταν έτσι. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε το Coinbase ως προμηθευτή / πάροχο για τους χρήστες να αγοράζουν / να πωλούν κρυπτονομίσματα για fiat (κανονικά χρήματα) απευθείας από την Coinbase. Το Bitstamp είναι αυτό που μπορούμε να ονομάσουμε μια επίσημη ανταλλαγή που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν crypto / fiat σε ζεύγη συναλλαγών. Είναι τόσο εύκολο.

-Τι εννοείς με το ζεύγος συναλλαγών?

Τα ζεύγη συναλλαγών είναι εξαιρετικά συνηθισμένα όταν ανταλλάσσετε ένα εικονικό νόμισμα σε μια ανταλλαγή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν Bitcoin για συναλλαγές με άλλα κρυπτονομίσματα, αλλά υπάρχουν πολλά διαθέσιμα ζεύγη συναλλαγών (για παράδειγμα Ether, Litecoin).

Σε αυτήν την περίπτωση, πώς λειτουργούν τα ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης?

Τα ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο σαν να πηγαίνατε σε ένα κατάστημα και να δείτε τι αξίζει ένα συγκεκριμένο προϊόν. Αυτό δημιουργεί αξία.

Παρόλο που είναι υπερβολικά απλοποιημένο, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί, η μόνη διαφορά είναι ότι οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν πολλαπλά νομίσματα για καθημερινές συναλλαγές, όπως γίνεται με την κρυπτογράφηση. Τα ζεύγη συναλλαγών συμβάλλουν στον προσδιορισμό της αξίας ενός στοιχείου όταν διαπραγματεύεται για άλλο στοιχείο!

Bitstamp εναντίον Coinbase: Χρησιμοποιούμενα νομίσματα

Τι ακριβώς μπορώ να κάνω συναλλαγές; Ας δούμε καθεμία από τις συναλλαγές συναλλάγματος που προσφέρονται από ανταλλαγές:


Διαπραγμάτευση νομίσματος Fiat

Τα νομίσματα Fiat είναι πολύ εύκολα κατανοητά. Είναι βασικά το νόμισμα που υποστηρίζεται νομικά από μια εθνική κυβέρνηση. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν:

Δολάριο Καναδά (CAD) ή Δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών (USD) και ούτω καθεξής. Αυτά τα νομίσματα αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος του ανεπτυγμένου κόσμου.

Οι συναλλαγές με νομίσματα fiat (ευρώ και δολάρια ΗΠΑ) είναι διαθέσιμες με το Bitstamp, για όσους αναρωτιούνται εάν Το Bitstamp λειτουργεί στις ΗΠΑ ή με δολάρια ΗΠΑ.

Με το Coinbase, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νόμισμα μιας συγκεκριμένης χώρας για να αγοράσετε Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα. Το Coinbase είναι διαθέσιμο σε 32 χώρες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτές οι πληροφορίες είναι ζωτικής σημασίας για τους αρχάριους εμπόρους. Εάν χρησιμοποιείτε το Bitstamp ή το Coinbase, τα οποία επιτρέπουν την ανταλλαγή νομισμάτων fiat, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως και να μην χρειαστεί να ανακαλύψετε αργότερα.

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Bitstamp προσφέρει 5 επιλογές συναλλαγών εικονικού νομίσματος και 11 μοναδικά ζεύγη συναλλαγών.

Τα κρυπτονομίσματα που μπορούν να ανταλλαχθούν στο Bitstamp είναι Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) Litecoin (LTC)

Νομισματική βάση διαφέρει λίγο από το Bitstamp ως προς αυτό. Μπορείτε ακόμη να πείτε ότι το Bitstamp μοιάζει με μια αγορά, που φέρνει κοντά αγοραστές και πωλητές. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο νόμισμα που θέλετε να αγοράσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο τιμής, τότε τα Bitstamps θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτό το ταίριασμα. Λοιπόν, αυτό ακούγεται ωραίο, έτσι δεν είναι; Αλλά τι βγάζει το Bitstamp; Χρεώνουν ένα ποσοστό για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα τους.

Το Coinbase λειτουργεί κάπως διαφορετικά. Το Coinbase είναι μεσιτεία. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζει και πωλεί κρυπτονομίσματα για νόμισμα fiat. Οι αγοραστές / πωλητές ανταλλάσσουν απευθείας με το Coinbase αντί για το ένα το άλλο.

Τα κρυπτονομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μετατροπής Coinbase είναι:

Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH)

Διαφέρουν οι τιμές στο Bitstamp έναντι του Coinbase?

Καμία υπηρεσία ανταλλαγής δεν είναι πλήρης χωρίς το μερίδιό της. Δεν υπάρχει «ένα μέγεθος για όλους» όσον αφορά τις χρεώσεις εδώ, αλλά θα αναφερθούμε σε μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις για Bitstamp και Coinbase.

Τέλη Bitstamp

Το Bitstamp προσφέρει μερικές από τις χαμηλότερες χρεώσεις σε σύγκριση με άλλες στην ίδια αγορά.

Η χρέωση είναι αρκετά βασική: 0,25% για όλες τις συναλλαγές κάτω των 20.000 USD. Αγορά ή πώληση; Είναι το ίδιο ποσό χρέωσης. Εξαιρετικό για αρχάριους!

Η μόνη άλλη χρέωση που πρέπει να γνωρίζετε είναι η χρέωση πιστωτικής κάρτας Bitstamp, η οποία είναι 5% του ποσού αγοράς.

Τέλη Coinbase

Με το Coinbase είναι μια διαφορετική ιστορία. Οι χρεώσεις συναλλαγών Coinbase μπορούν σίγουρα να αυξηθούν, μερικές φορές έως και 6 φορές υψηλότερες από τις χρεώσεις του Bitstamp. Βασικά, είναι χρέωση 1,49% για οποιαδήποτε συναλλαγή αγοράς / πώλησης και αυξάνεται στο 3,99% για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα.

Παρόλα αυτά, σε σύγκριση με τις ανταλλαγές, τα τέλη Coinbase εξακολουθούν να είναι αρκετά χαμηλά.

Είναι διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά?

Ναί! Και οι δύο, αλλά εδώ είναι οι διαφορές.

Το σκορ του Bitstamp είναι 1,7 στα 5 στο κατάστημα της Apple. Ναι! Η εφαρμογή για κινητά του Bitstamp έχει σίγουρα το μερίδιο των καταγγελιών από χρήστες, κυρίως για την έλλειψη χαρακτηριστικών που διαθέτει η εφαρμογή. Επίσης, πολλές κριτικές δείχνουν ότι η εφαρμογή είναι αργή και έχει πολύ λίγες ενημερώσεις.

Από την άλλη πλευρά, η Coinbase είναι πολύ καλή με πολύ ευνοϊκές κριτικές. Η βαθμολογία 4,7 δείχνει ότι οι πελάτες της είναι σίγουρα ευχαριστημένοι με τις απλές και εύχρηστες δυνατότητές του.

Κατεβάστε το Coinbase για Android ή iOS

Λήψη Bitstamp για Android ή iOS

Τι γίνεται με τη φιλικότητα των χρηστών?

Το Coinbase είναι συνήθως η πρόταση για αρχάριους λόγω μιας απλούστερης πλατφόρμας. Ενώ η πλατφόρμα του Bitstamp είναι ψηλά όσον αφορά το σχεδιασμό, είναι πολύ περιορισμένη σε ό, τι μπορείτε να κάνετε. Όχι μόνο αυτό, αλλά και η σελίδα Tradeview στην πλατφόρμα του Bitstamp μπορεί να είναι πολύ δύσκολη για τους αρχάριους. Ολόκληρη η διεπαφή μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένη.

Διεπαφή Coinbase:

διεπαφή coinbase

Διεπαφή Bitstamp:

διεπαφή bitstamp

Η Coinbase κερδίζει αυτήν τη δυνατότητα, καθώς η πλατφόρμα της μοιάζει πολύ με τις διαδικτυακές τραπεζικές εφαρμογές. Η διάταξη είναι απλή και καθαρή.

Σύγκριση μεγέθους

Και οι δύο ανταλλαγές είναι μάλλον «νέοι» από επιχειρηματική άποψη, ωστόσο, το πετάνε έξω από το πάρκο. Κοιτάξτε αυτά τα δεδομένα! Η πλατφόρμα Coinbase έχει εξυπηρετήσει για αγορά / πώληση αξίας άνω των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων και περιλαμβάνει 32 χώρες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 10 εκατομμύρια πελάτες.

Η λίστα των 212 χρηματιστηρίων του CoinMarketCap κατατάσσεται στο Bitstamp ως # 15. 195.091.734 Δολάρια ΗΠΑ διαπραγματεύονται σε 24ωρο παράθυρο.

Μπορώ να βασίζομαι στην κατοχή ασφάλειας?

Το Bitstamp το παίρνει πραγματικά σοβαρά και πολύ ασφαλές ανταλλακτικό στη χρήση. Τον Ιανουάριο του 2015, 19.000 BTC κλέφτηκαν από το Bitstamp και ήταν μια κλήση αφύπνισης για αυτούς. Η πλατφόρμα αναδημιουργήθηκε με νέες αναβαθμίσεις ασφαλείας, όπως ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αποθήκευσης ψυχρής αποθήκευσης, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και άλλα για να παρέχουν στους πελάτες της ηρεμία.

Το Coinbase δεν έχει ποτέ παραβιαστεί, αλλά μερικές φορές κλέβονται κωδικοί πρόσβασης, και τέτοιες καταστάσεις. Δεν υπάρχει καμία σχέση με την πλατφόρμα σε αυτήν την περίπτωση.

Το Coinbase μπορεί να καυχηθεί για ένα μεγάλο ρεκόρ ασφαλείας σε σύγκριση με τις περισσότερες άλλες ανταλλαγές. Βοηθά επίσης ότι το 98% των χρημάτων τους διατηρείται εκτός σύνδεσης και διατηρεί τα χρήματα των πελατών ξεχωριστά από τα πραγματικά χρήματα Coinbase.

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη βόλτα μαζί μας. Είστε έτοιμοι να επιλέξετε?

συμπέρασμα

Το Bitstamp και το Coinbase είναι εξαιρετικές αξιόπιστες επιλογές για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο crypto.

Και οι δύο πλατφόρμες έχουν υψηλά πρότυπα ασφάλειας και έχουν ευχαριστημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ενώ το Coinbase είναι ιδανικό για αρχάριους, το Bitstamp θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολο να μάθει, αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε πώς λειτουργεί μια επαγγελματική ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Ίσως φτάσετε ακόμη και σε ένα σημείο στο οποίο μεταφέρετε από το Coinbase στο Bitstamp!

Από τώρα, προτείνουμε το Coinbase για όσους αρχίζουν να δραστηριοποιούνται στον κόσμο της κρυπτογράφησης και μόλις γίνετε έμπειρος έμπορος, το Bitstamp θα είναι εκεί που περιμένει. Τότε, λίγο μετά θα είστε ξανά εδώ για να μας πείτε όλα για την εμπειρία σας με το Bitstamp εναντίον του GDAX.

Δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα? Ενημερώστε μας στα σχόλια ποια πλατφόρμα προτιμάτε και πότε σκοπεύετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Ανυπομονώ να ακούσω απο εσένα.

Δείτε επίσης:

  • Bitstamp VS Kraken
  • Changelly VS Coinbase
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map