Bityard Review: Η καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών για νέα συμβόλαια;

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων υπήρχε εδώ και λίγο και, στη μέση της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να το εξερευνούν ως τρόπο να κερδίσουν επιπλέον χρήματα από το σπίτι. Αλλά η διαπραγμάτευση κρυπτογράφων δεν είναι το μόνο είδος συναλλαγών που μπορείτε να κάνετε. Από τότε που τα έξυπνα συμβόλαια ξεκίνησαν στο blockchain Ethereum, η συμβάσεις Trading ήταν επίσης μια πιθανότητα. Ιστότοποι όπως το BitMex και το Bybit προσφέρουν εξαιρετικές πλατφόρμες όπου έμπειροι έμποροι μπορούν να ασχοληθούν με το Συμβόλαιο. Αλλά αυτές οι πλατφόρμες έχουν χαρακτηριστικά και διεπαφές που μπορούν να κατακλύσουν τους αρχάριους εμπόρους. Μπείτε στο Bityard; μια υπηρεσία που στοχεύει στην παροχή μιας απλής, φιλικής για αρχάριους πλατφόρμας για Συμβάσεις Εμπορίου. Διαβάστε παρακάτω για μια ολοκληρωμένη Bityard αναθεώρηση των βασικών χαρακτηριστικών του.

Τι είναι το Bityard?

Η Bityard ιδρύθηκε στη Σιγκαπούρη το 2019 με συγκεκριμένο στόχο την παροχή μιας εύχρηστης πλατφόρμας για συναλλαγές επιλογών κρυπτογράφησης που αντικατοπτρίζεται στο σύνθημά τους «Σύνθετες συμβάσεις – απλό εμπόριο». Άλλες πλατφόρμες όπως το BitMex ή το Bybit μπορεί να έχουν πιο προηγμένες δυνατότητες, αλλά στοχεύουν σε έμπειρους εμπόρους.

Τι κάνει το Bityard διαφορετικό?

Η βασική διαφορά μεταξύ των πλατφορμών Bityard και άλλων συμβολαίων είναι η απλότητα. Επειδή το Bityard απευθύνεται ειδικά σε αρχάριους εμπόρους, έχουν προχωρήσει πολύ στην παροχή μιας καθαρής, εύχρηστης διεπαφής που δεν θα κατακλύζει τον χρήστη με πολλές δυνατότητες και επιλογές.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις διεπαφές συναλλαγών για BitMex και Bityard…

Η διεπαφή του BitMex είναι γεμάτη από επιλογές. Ενώ αυτές οι επιλογές είναι κατανοητές και πολύ χρήσιμες για τους ειδικούς, ένας έμπορος για πρώτη φορά σίγουρα θα χαθεί σε αυτό το περιβάλλον χρήστη. Και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις επιλογές δεν είναι απαραίτητες για τον έμπορο νέων επιλογών. Η διεπαφή του Bityard, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιο απλή, πιο καθαρή και πιο κατανοητή. Τώρα, μην με παρεξηγείτε. Τόσο το BitMex όσο και το Bybit είναι εξαιρετικές πλατφόρμες συναλλαγών… στοχεύουν μόνο σε ένα διαφορετικό είδος εμπόρου.

Ποια άλλα πλεονεκτήματα προσφέρει η Bityard?

Η απλότητα και η ευκολία χρήσης μπορεί να αποτελούν μεγάλο μέρος της ελκυστικότητας του Bityard, αλλά απέχει πολύ από το μοναδικό πλεονέκτημα. Υπάρχει επίσης:

  • Κανονισμός λειτουργίας: αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά με άλλες πλατφόρμες συναλλαγών συμβολαίων. Η Bityard συμμορφώνεται με διάφορα σύνολα κανονισμών και διαθέτει άδεια βάσει του ACRA της Σιγκαπούρης, του AUSTRAC της Αυστραλίας, του MTR της Εσθονίας και του MSB των ΗΠΑ από το Δίκτυο Επιβολής Οικονομικών Εγκλημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

  • Καταθέσεις Fiat: Από την αρχή, το Bityard είναι μια από τις λίγες πλατφόρμες συναλλαγών συμβολαίων που δέχονται καταθέσεις σε νόμισμα fiat.

  • Πολλαπλές επιλογές για καταθέσεις Cryptocurrency: Προς το παρόν, η Bityard δέχεται καταθέσεις σε επτά διαφορετικά διακριτικά κρυπτογράφησης: USDT (OMNI / TRC20 / ERC20), BTC, ETH, XRP, TRX, Huobi Token, EOS και BYD (εγγενές διακριτικό Bityard). Αυτό είναι κάτι περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα συναλλαγών συμβάσεων.

  • Έχουν το δικό τους νόμισμα πλατφόρμας: Η Bityard ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παρουσιάσει δραστηριότητα εξόρυξης που θα ανταμείβεται με το δικό τους διακριτικό BYD. Αυτό το νόμισμα κατευθύνεται προς έναν ICO και θα εισαχθεί σε πολλά μεγάλα χρηματιστήρια. Το δυναμικό για το BYD θα μπορούσε να ταιριάξει με το διακριτικό BNB του Binance.

  • Πρεσβευτής της μάρκας: Αυτό είναι κάτι που δεν ενοχλούν καν άλλες πλατφόρμες ανταλλαγής. Αλλά η Bityard έχει επενδύσει στο να έχει πρεσβευτή μάρκας στον ταϊλανδέζικο πρωταθλητή πυγμαχίας Buakaw Banchamek. Μπορείτε να κατευθυνθείτε εδώ να διαβάσει την ανάρτησή του σχετικά με τη συνεργασία με τον Bityard.

  • Λειτουργία συναλλαγών επίδειξης: Αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε οποιονδήποτε ιστότοπο διαπραγμάτευσης: ένας τρόπος για τους χρήστες να νιώσουν άνετα με τις δυνατότητες της πλατφόρμας πριν επενδύσουν οποιοδήποτε από τα κεφάλαιά τους.

  • Αμοιβές: Η Bityard χρεώνει μια τυπική χρέωση συναλλαγής 0,05% τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους κατασκευαστές. χαμηλότερη από άλλες ανταγωνιστικές πλατφόρμες.

  • Υποστήριξη: Κατά τη διαπραγμάτευση, θα έχετε κάποιες ερωτήσεις ή αμφιβολίες ή θα αντιμετωπίσετε κάποια μορφή τεχνικού ζητήματος κατά καιρούς. Αυτό είναι όταν θέλετε να έρθετε σε επαφή με την υποστήριξη πελατών και θέλετε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, ώστε το πρόβλημά σας να επιλυθεί γρήγορα. Το Bityard προσφέρει περισσότερες επιλογές υποστήριξης από άλλες πλατφόρμες. μπορείτε να λάβετε βοήθεια μέσω e-mail, ηλεκτρονικής υποστήριξης πελατών ή της επίσημης ομάδας τηλεγράφων τους.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει μια πιο λεπτομερή σύγκριση μεταξύ Bityard και άλλων πλατφορμών συναλλαγών:

ItemBitMEXBybitDeribitBityard
Αρχηγείο Σεϋχέλλες Σιγκαπούρη Παναμάς Σιγκαπούρη
Αδεια Άδεια διαπραγμάτευσης κινητών αξιών Επιτροπή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών MTR AUSTRAC, ACRA, MTR, FinCEN
Τέλος συναλλαγής 0,075% 0,075% 0,075% 0,05% (Η ανταμοιβή εξόρυξης μπορεί να αφαιρεθεί κατά άλλο 10%)
Κατάθεση Fiat? Οχι Οχι Οχι Ναί
Υποστηριζόμενο νόμισμα κατάθεσης Μόνο 1 (BTC) 5 (BTC, ETH, EOS, XRP, USDT) 2 (BTC, ETH) 7 (BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK)
Ελάχιστο περιθώριο 1 USDT 5 USDT 0,1 BTC / 1 ETH 5,00 USDT
Αριθμός επιλογών περιουσιακών στοιχείων 8 4 2 10
Λειτουργία επίδειξης Ναί Ναί Ναί Ναί
Αναγκαστική εκκαθάριση? Ναί Οχι Οχι Οχι
Μέγιστη. απόσυρση Κανένας 10 BTC Κανένα με το KYC 100.000 USDT
KYC? Οχι Οχι Αναλήψεις > 1BTC Οχι
Μόχλευση 1-100χ 1-100χ 1-100χ 10-100χ
Υποστήριξη πελατών Email, Τηλεγράφημα Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Διαδικτυακός πελάτης ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Telegram, Διαδικτυακός πελάτης
Πρεσβευτές μάρκας Κανένας Κανένας Κανένας Μπουακάου Μπαντσάμεκ

Συμπέρασμα αξιολόγησης Bityard…

Εάν είστε έμπειρος ειδικός που αναζητά προηγμένες δυνατότητες για διαπραγμάτευση συμβολαίων, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές πλατφόρμες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Αλλά αν είστε νέος έμπορος συμβολαίων ή αν θέλετε απλά μια καθαρή, εύχρηστη διεπαφή, θα διαπιστώσετε ότι το Bityard είναι αξεπέραστο από την άποψη της απλότητας. Και αν αυτή η απλότητα έρχεται επίσης με χαμηλότερα τέλη συναλλαγών, περισσότερες επιλογές τόσο σε καταθέσεις fiat όσο και σε κρυπτονομίσματα και περισσότερες επιλογές υποστήριξης πελατών, τόσο το καλύτερο. Η επιλογή του Bityard ως απλής πλατφόρμας για διαπραγμάτευση συμβολαίων είναι απλώς μη-μυαλό. Επομένως, εάν σκέφτεστε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στη διαπραγμάτευση επιλογών κρυπτογράφησης, φροντίστε να δείτε το Bityard.

Καλή συναλλαγή, όλοι!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner