Coinigy vs TradingView 2021: Σύγκριση, Κριτικές και Ασφάλεια πλατφόρμας συναλλαγών

Το λογισμικό χαρτογράφησης είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας τεχνικός αναλυτής ή χάρτης. Οι υπολογιστές σχεδιάστηκαν για να αποθηκεύουν και να υπολογίζουν δεδομένα ενώ παρέχουν χρήσιμες ερμηνείες σε μορφή αναγνώσιμη από τον άνθρωπο και κατανοητή. Για τους περισσότερους εμπόρους και επενδυτές το λογισμικό χαρτογράφησης είναι πόνος. Τους ξεπερνούν γρήγορα ή καταλήγουν σε ένα απρόσιτο πρόβλημα κωδικοποίησης λόγω της υποκείμενης γλώσσας που χρησιμοποιείται. Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε Coinigy Vs TradingView να αποφασίσει ποιο είναι καλύτερο για χρήση από τους εμπόρους κρυπτογράφησης.

Πίνακας σύγκρισης Coinigy VS TradingView

CoinigyTradingView
Νόμισμα TradingView
Η βαθμολογία μας: 5 Η βαθμολογία μας: 5
Εκκίνηση εταιρείας: 2013 Εκκίνηση εταιρείας: 2011
Τοποθεσία εταιρείας: Μιλγουόκι, Ουισκόνσιν Τοποθεσία εταιρείας: Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη
Κατάταξη Alexa: 52,321 Κατάταξη Alexa: 196
Screener κρυπτονομισμάτων: Σε παραγωγή Screener κρυπτονομισμάτων: Ναί
Κοιτάξτε μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Σε παραγωγή Κοιτάξτε μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ναί
Προβολή arbitrage: Ναί Προβολή arbitrage: Οχι
Προσαρμοσμένα σενάρια: Οχι Προσαρμοσμένα σενάρια: Ναί
Αμοιβές: Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών – 99,99 $ ανά μήνα Αμοιβές: Δωρεάν – 59,95 $ ανά μήνα
Ασφάλεια: Μεγάλος Ασφάλεια: Μεγάλος
Κοινοτική εμπιστοσύνη: Εξοχος Κοινοτική εμπιστοσύνη: Εξοχος
Υποστήριξη πελατών: Εξοχος Υποστήριξη πελατών: Εξοχος
Υποστήριξη πελατών: Καλός Υποστήριξη πελατών: Καλός
Εφαρμογή για κινητό: Ναί Εφαρμογή για κινητό: Ναί
Φιλικό για αρχάριους: Ναί Φιλικό για αρχάριους: Ναί
Επισκεφτείτε το Exchange Επισκεφτείτε το Exchange

Τι είναι το Coinigy?

νομίσματα

Νόμισμα είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών που εστιάζει στην κρυπτογράφηση. Λειτουργούν από το 2013 στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ. Με μεγάλη έμφαση στην παροχή γραφημάτων διαπραγμάτευσης και εργαλείων για σκοτεινές ανταλλαγές. Έχουν επίσης όλες τις μεγάλες ανταλλαγές.

Τι είναι το TradingView?

Tradingview είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών ικανή να αναλύει μετοχές, ομόλογα, εμπορεύματα, νομίσματα, κρυπτονομίσματα, δείκτες, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και CFD. Ιδρύθηκαν το 2011 στη Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.

Το Tradingview παρείχε εξαιρετικά προσαρμόσιμη χαρτογράφηση σε ένα κλάσμα του κόστους άλλων μεγάλων παικτών, Reuters, Bloomberg και CQG. Η ικανότητα αγοράς δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από τις περισσότερες μεγάλες αγορές σε ένα μέρος χωρίς μεσίτη είναι επαναστατική.

Πλατφόρμες γραφημάτων και συναλλαγών

Νόμισμα

Το Coinigy είναι ένα λογισμικό χαρτογράφησης επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων, ανεξάρτητο από πλατφόρμα (χωρίς εγκατάσταση), που βασίζεται σε τροφοδοσίες δεδομένων σε επίπεδο ιδρύματος. Μπορείτε να χαρτογραφήσετε 38 ανταλλαγές, 3.349 αγορές και 6.957 νομίσματα. Οι δυνατότητες του βιβλίου συναλλαγών προσφέρουν οριζόντιες και κάθετες προβολές για οπτικούς εμπόρους. Αγοράζονται και πωλούνται τοίχοι είναι εύκολα ορατοί.

Οι αγορές και οι ανταλλαγές είναι εντυπωσιακές, τα σκοτεινά νομίσματα μπορούν να βρεθούν και να χαρτογραφηθούν, κάτι που δεν είναι μικρό επίτευγμα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ρευστότητα μπορεί να είναι $ 1000.

Το API τους είναι καταπληκτικό επιτρέποντας την εκτέλεση παραγγελίας χωρίς καθυστέρηση. Τα υπόλοιπα λογαριασμών είναι ορατά, διανομή ανταλλαγής προβολών γραφημάτων (παρακολουθεί τα υπόλοιπά σας σε ανταλλαγή με ποσοστά). Εμφανίζεται ένα γράφημα πίτας, το οποίο είναι ιδανικό για μείωση του κινδύνου, εάν κάποιος αποτύχει προσωρινά ή μόνιμα για οποιονδήποτε λόγο.

Το Coinigy διαθέτει ένα κουμπί εφαρμογής που οδηγεί σε επιπλέον εργαλεία. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν: Φύλλα Google για την οργάνωση συναλλαγών και υπολοίπων. Ένα καλώδιο ειδήσεων για ζωντανές τρέχουσες εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να διεγείρουν τους ταύρους ή τις αρκούδες. Πρόσθετο Crypto ticker chrome για παρακολούθηση αγοράς ενώ εκτελείτε άλλες εργασίες στο Διαδίκτυο. Sms ειδοποιήσεις που έχουν επιπλέον χρέωση.

ανταλλαγή νομισμάτων

Ο πίνακας Arb (arbitrage) είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την παρακολούθηση διακυμάνσεων τιμών στις αγορές, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν εάν οι χρόνοι αποκλεισμού είναι αρκετά γρήγοροι και η διαφορά τιμής είναι αρκετά υψηλή. Πρόσθετες προειδοποιήσεις στο πρόγραμμα περιήγησης που βασίζονται στην ανταλλαγή και στο ticker είναι διαθέσιμες. Μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν τα email, τα SMS ή οι συναγερμοί ήχου συστήματος. Το Coinigy επιτρέπει την αποθήκευση γραπτών σημειώσεων για κάθε ζεύγος, εύκολα ορατό σε πλαϊνή καρτέλα.


Οι διατάξεις οικονομικών δεδομένων εξηγούν πού μπορούν να βρεθούν πληροφορίες για κέρματα. Αυτές περιλαμβάνουν περιγραφές για το έργο, κοινωνική σύνδεση με την κοινότητα και τον ιστότοπο, τη Λευκή Βίβλο, τον εξερευνητή μπλοκ, τις ανταμοιβές ανθρακωρύχων, τις επιβεβαιώσεις, τον χρόνο αποκλεισμού και τους αλγορίθμους εξόρυξης.

Η Coinigy έχει σχέδια για σαρωτή γραφημάτων και κοινωνικό σαρωτή. Προς το παρόν, η έκδοση 2.0 Beta είναι διαθέσιμη για δοκιμή. Και οι δύο 1.0 και 2.0 έχουν δυνατότητες hotkey που μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές γρηγορότερες.

TradingView

Το TradingView είναι ένα λογισμικό χαρτογράφησης επιτραπέζιου και κινητού τηλεφώνου που βασίζεται στον ιστό (χωρίς εγκατάσταση) ανεξάρτητο από πλατφόρμα με ροές δεδομένων σε επίπεδο ιδρύματος. Με πρόσβαση σε πολλές αγορές, είναι ένα ευρέως βασισμένο χρηματοοικονομικό εργαλείο. Για την ανάλυση μετοχών, ομολόγων, εμπορευμάτων, νομισμάτων, κρυπτονομισμάτων, δεικτών, μελλοντικών συμβολαίων και CFD.

Το Tradingview είναι ένα κοινωνικό δίκτυο με εμπόρους και επενδυτές από όλο τον κόσμο που μοιράζονται ιδέες συναλλαγών ιδιωτικά ή δημόσια. Η πλατφόρμα τους έχει σχεδιαστεί για αρθρωτή σκέψη γύρω από χρηματοοικονομικά μέσα.

Η πλατφόρμα είναι πολύ κοινωνική και η κοινότητα είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει ακόμη και όταν δεν συμφωνούν μαζί σας. Θα σας πουν γιατί εξαρτάται από εσάς να παραμείνετε καταδικασμένοι και να κάνετε τη σωστή ή λάθος κλήση ή να αλλάξετε γνώμη και να κάνετε τη σωστή ή λάθος κλήση.

Το Tradingview επιτρέπει την εκτέλεση προσαρμοσμένων σεναρίων / προγραμμάτων στο σύστημά τους. Το Tradingview έχει τη γλώσσα προγραμματισμού του, Σενάριο πεύκου. Αν και δεν είναι κακό, είναι λίγο περίπλοκο σε ορισμένες περιοχές. Ωστόσο, ως επί το πλείστον, απλώς αντιμετωπίζει τη λογική του υπολογιστή και εργάζεται με τους περιορισμούς γλώσσας. Αυτοί οι περιορισμοί σημαίνουν απλώς την εκ νέου κωδικοποίηση, η κοινότητα κωδικοποίησης είναι έτοιμη να βοηθήσει.

ανταλλαγή συναλλαγών

Το screener είναι καταπληκτικό. Εξετάζει τα σήματα δεικτών και μπορεί να σας συμβουλεύσει για τις ρυθμίσεις συναλλαγών που πληρούν τα κριτήρια του συστήματός σας. Τα γραφήματά τους είναι πέρα ​​από σταθερά και η προσθήκη λειτουργιών πολλαπλών παραθύρων θα κάνει τον καθένα να νιώσει σαν έμπορος της Wall Street.

Το TradingView είναι ένα χρηματοοικονομικό εργαλείο πολλαπλών αγορών, που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό και σας επιτρέπει να βλέπετε τις παγκόσμιες αγορές και τη συμπεριφορά των επενδυτών. Αυτή η πλήρης εικόνα είναι απαραίτητη ανάλογα με το στυλ συναλλαγών.

Οι δυνατότητες δοκιμής του Tradeviews είναι εκπληκτικές με αμέτρητα προ γραπτά σενάρια για να διαλέξετε ή να δημιουργήσετε. Οι δυνατότητες hotkeys και note είναι ίδιες και στις δύο πλατφόρμες. Η επανάληψη του μπαρ είναι ένας εξαιρετικός πόρος δοκιμών για scalpers. Επιτρέποντάς τους να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους χρησιμοποιώντας δείκτες ή δομή αγοράς. Ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ανακεφαλαιώσετε την ημέρα και να βελτιώσετε τις προσωπικές μεθόδους συναλλαγών.

Coinigy VS TradingView: Κριτικές

Αυτό εξαρτάται από τον σκοπό της χρήσης και του τρόπου διαπραγμάτευσης. Ορισμένοι έμποροι / επενδυτές χρειάζονται πολλές πληροφορίες για να κάνουν συναλλαγές, ενώ άλλοι απλά πρέπει να γνωρίζουν την τιμή και τη διάρθρωση της αγοράς του επιλεγμένου περιουσιακού τους στοιχείου.

Επισκόπηση Coinigy

κριτική νομισμάτων

Το Coinigy είναι ένα εκλεπτυσμένο προϊόν συναλλαγών κρυπτογράφησης που προσφέρει μια εξατομικευμένη λύση για τις αγορές κρυπτονομισμάτων. Παραθέτει περισσότερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων σε σύγκριση με το Tradingview. Δεν επιτρέπει την ανταλλαγή ιδεών διαπραγμάτευσης στο σύστημά του. Δεν έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες δοκιμής για χρήση από τον λαό.

Ενώ και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν την ίδια ανταλλαγή, το Tradingview έχει καλύτερα εργαλεία και θα χρησιμοποιηθεί για χαρτογράφηση. Για εκτέλεση παραγγελιών, το Coinigy API είναι απαράμιλλο και ορισμένοι έμποροι κρυπτογράφησης δεν πρέπει να είναι χωρίς. Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι ενσωμάτωσης API σε ένα προσαρμοσμένο ή αγορασμένο πρόγραμμα.

Πλεονεκτήματα Coinigy

 • Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων
 • API
 • Arb Matrix
 • Υπολογιστικά φύλλα Google
 • Η κρυπτογράφηση επικεντρώθηκε
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα Coinigy

 • Δεν υπάρχει εσωτερικό κοινωνικό δίκτυο
 • Χωρίς Screener
 • Προσαρμοσμένα σενάρια

Επισκεφτείτε το Exchange

Αναθεώρηση TradingView

αναθεώρηση εμπορικής προβολής

Το TradingView μπορεί να παρέχει μια ευρεία εικόνα των αγορών. Η κοινότητά τους θα σας προκαλέσει αν είστε κοινωνικοί. Αυτό μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικό στη διαμόρφωση απόψεων και να μην παραμεληθεί από ένα καλό εμπόριο. Μπορούν επίσης να επισημάνουν εσφαλμένους υπολογισμούς που έχουν παραβλεφθεί, οι οποίοι θα μπορούσαν να σώσουν ένα κακό εμπόριο από το χειρότερο.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε άλλες ιδέες και να μετρήσετε τη συναίνεση της αγοράς. Οι γνώσεις από βετεράνους της αγοράς σχετικά με ορισμένες συνθήκες και πιθανά αποτελέσματα από προηγούμενα γεγονότα ή εμπορικές ρυθμίσεις μπορεί να είναι πολύτιμες για νέους και έμπειρους εμπόρους.

Πλεονεκτήματα του TradingView

 • Κοινότητα
 • Κοσκινίζων
 • Προσαρμοσμένα σενάρια
 • Προφίλ όγκου
 • Πολλαπλά παράθυρα
 • Παγκόσμιες αγορές
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα του TradingView

 • Αριθμός ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων
 • API

Επισκεφτείτε το Exchange

Αμοιβές

Νόμισμα

Το Coinigy προσφέρει έναν αρχικό λογαριασμό 30 ημερών, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε και τις δύο συνδρομές επί πληρωμή. Ωστόσο, οι δυνατότητες είναι περιορισμένες, η εφαρμογή Arb matrix – arbitrage matrix δεν είναι διαθέσιμη.

Η Coinigy έχει 2 μοντέλα συνδρομητικών πληρωμένων.

Pro Trader στα 21,95 $ / μήνα

API Developer Pro στα 99,99 $ / μήνα

Το Pro Trader είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για μη αυτόματους εμπόρους (εισάγετε συναλλαγές με το χέρι). Τα εργαλεία τους επιτρέπουν την εφαρμογή βιομηχανικών προτύπων και ιδιόκτητων δεικτών. Οι δείκτες περιορίζονται σε ό, τι είναι διαθέσιμο.

Η έκδοση API για προγραμματιστές παρέχει πρόσβαση backend σε ανταλλαγές, επιτρέποντας στα bots να εκτελούν πολύπλοκες οριακές παραγγελίες και να πραγματοποιούν συναλλαγές όταν οι γενικοί χρήστες δεν μπορούν. Γενικά, οι συναλλαγές API εκτελούνται ακόμη και αν οι ανταλλαγές έχουν σφάλματα υποβολής.

Τα ιστορικά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν και απαιτούν μια εξαιρετική τιμή. Το backtesting και η εκτέλεση ιδεών με προηγούμενα δεδομένα μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες ενός συστήματος συναλλαγών / bot ή ενός εμπόρου / επενδυτή. Το παρελθόν αντικατοπτρίζει με ακρίβεια το μέλλον εάν γνωρίζετε πώς να ερμηνεύσετε τα δεδομένα. Οι εκλογικοί κύκλοι είναι ένα μόνο παράδειγμα κυκλικών αγορών.

Η Coinigy πωλεί επίσης ιστορικά δεδομένα.

BITF: BTC / USD (RAW)

04/05/2014 – 26/2/2020 2583,60 $

BMEX: XBT / USD (RAW)

05/12/2016 – 02/26/2020 1108,00 $

Coinigy Tradingview Καλύτερα

TradingView

Το TradingView προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε και τις 3 αρχικές συνδρομές επί πληρωμή.

Το TradingView έχει 5 συνδρομές.

Βασική τιμή 0,00 $ ΗΠΑ / μήνα

Pro στα 14,95 δολάρια ΗΠΑ / μήνα

Pro + στα 29,95 $ / μήνα

Premium με 59,95 $ ΗΠΑ / μήνα

Υπάρχει ένα μυστικό μοντέλο συνδρομής, το The Rookie στα 5 $. Αυτό το πακέτο είναι διαθέσιμο μόνο αν ξεκινήσετε με τη δοκιμαστική περίοδο, τότε ξεκινήσετε τη διαδικασία ακύρωσης της μηνιαίας χρέωσής σας. Πριν ακυρώσετε εντελώς τη συνδρομή, θα σας προσφερθεί το μειωμένο πακέτο πρωτάρης. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι μια περιορισμένη έκδοση της συνδρομής Pro, δεν παρέχονται δεδομένα προφίλ όγκου.

Η βασική έκδοση παρέχει όλα όσα θα μπορούσατε να χρειαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την έκδοση Pro αλλά είστε αφοσιωμένοι, όλη η δύναμη του Tradingview είναι διαθέσιμη. Είναι πιο δύσκολο να έχεις πρόσβαση γιατί πρέπει να δουλέψεις για αυτό. Μαθαίνοντας να κωδικοποιείτε σενάριο πεύκου μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Η κοινότητα θα σας βοηθήσει επίσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, απλά πρέπει να βρείτε τον δείκτη στη βιβλιοθήκη σεναρίων τους.

Η έκδοση Pro έχει προφίλ έντασης (που αξίζει την τιμή που ζητήθηκε), επιπλέον δείκτες ανά γράφημα και 2 γραφήματα ανά καρτέλα.

Το Pro + έχει 4 γραφήματα ανά καρτέλα, βλέποντας πολλές ροές δεδομένων αγορών, επιτρέποντας μια πιο ολιστική εικόνα του τι συμβαίνει. Η Crypto δεν διαθέτει κεντρικές αγορές, Apple Inc. (APPL) Έχει μόνο μία τιμή. Κάθε cryptocurrency έχει μια τιμή ανά ανταλλαγή ανά ζεύγος. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες arbitrage, καθώς οι τιμές δεν είναι σταθερές ή σταθερές μεταξύ των ανταλλαγών. Οι γραμμές προσαρμοσμένης εμβέλειας (περίοδοι κεριών και ράβδων) είναι διαθέσιμες για 5 ημέρες για παράδειγμα.

Το Premium προσφέρει απεριόριστες διατάξεις γραφήματος, 24 ενδείξεις και δυνατότητα δημοσίευσης δεικτών μόνο πρόσκλησης. Αυτό είναι όπου ένας προγραμματιστής μπορεί να δημιουργήσει έσοδα από την εργασία του και να κλειδώσει την πρόσβαση σε χρήστες που δεν πληρώνουν και να δημιουργήσει μια βάση πελατών, η οποία γενικά χρεώνει μια εφάπαξ χρέωση 100 έως 500 $, κάτι που αποτελεί κανόνα του κλάδου.

Το Tradingview επιτρέπει την εξαγωγή όλων των δεδομένων γραφήματος σε CSV.

Ασφάλεια, εμπιστοσύνη και υποστήριξη

Ασφάλεια νομισμάτων

Το Coinigy είναι ασφαλές ως επί το πλείστον. Η ασφάλειά τους είναι το βιομηχανικό πρότυπο 2FA και οι ειδοποιήσεις σύνδεσης μέσω email. Αυτή είναι η εμπιστοσύνη που προσφέρουν οι περισσότερες εταιρείες. Το να δώσετε σε οποιονδήποτε ή σε μια εταιρεία ένα κλειδί API είναι ένας κίνδυνος που πρέπει να αιτιολογήσετε στο ευρύτερο πρόγραμμα συναλλαγών σας.

Εάν μεταφέρετε τα χρήματά σας σε ανταλλαγές όταν κάνετε συναλλαγές και εκτός ανταλλαγής όταν δεν είστε και αποθηκεύστε τα νομίσματα σε ένα πορτοφόλι υλικού τον υπόλοιπο χρόνο. Η παραχώρηση κλειδιού API μπορεί να είναι εξαιρετική για συναλλαγές ή επενδύσεις.

Η ασφάλειά τους είναι το βιομηχανικό πρότυπο 2FA και οι ειδοποιήσεις σύνδεσης μέσω email. Αυτή είναι η εμπιστοσύνη που προσφέρουν οι περισσότερες εταιρείες. Η Coinigy προσφέρει μια φανταστική εξυπηρέτηση. Το προσωπικό υποστήριξής τους έχει επιλύσει προβλήματα εντός της ώρας, αλλά η εμπειρία σας μπορεί να διαφέρει λόγω της πολυπλοκότητας της εργασίας.

Ασφάλεια TradingView

Η προβολή διαπραγμάτευσης για κρυπτογράφηση είναι ασφαλής. Μπορεί να γίνει ασφαλέστερο εάν εγγραφείτε στην υπηρεσία με μη συνδεδεμένο μη περιγραφικό λογαριασμό email, μη περιγραφικό όνομα χρήστη και χρησιμοποιείτε μια τυχαία εικόνα που δεν σχετίζεται με τη ζωή σας. Αγοράστε ένα προπληρωμένο κινητό τηλέφωνο για ειδοποιήσεις και προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες. Τα υπόλοιπα είναι η προσωπική εθιμοτυπία ασφάλειας στο Διαδίκτυο.

Η υποστήριξή τους είναι καταπληκτική. Η κοινότητα είναι πάντα διαθέσιμη για να βοηθήσει με προβλήματα κωδικοποίησης, ιδέες συναλλαγών και εκπαιδευτικές πληροφορίες. Η τεχνική υποστήριξη Tradingviews επιλύει ζητήματα με αποτελεσματικό τρόπο. Οι γνώσεις υποστήριξης μπορούν να απαντήσουν σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις.

Τελικό συμπέρασμα Coinigy vs TradingView

Και τα δύο αυτά εργαλεία αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια, ανοίγοντας τις αγορές κρυπτογράφησης σε τεχνική και θεμελιώδη ανάλυση, ενώ βλέπουν τον χρηματοοικονομικό κλάδο. Η κοινότητα Tradingview μπορεί να αξιοποιηθεί για να σας κάνει έναν καλύτερο έμπορο / επενδυτή με τις ιδέες της αγοράς και το screener τους. Το API του Coinigy μπορεί να πραγματοποιήσει συναλλαγές μέσω σφαλμάτων ανταλλαγής.

Εάν ο προϋπολογισμός δεν είναι πρόβλημα, πάρτε και τα δύο. Εκτελέστε το Tradingview για ανάλυση αγοράς και Coinigy για εκτέλεση. Εάν έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε μόνο ένα Coinigy, εκτός εάν κάνετε συναλλαγές με προφίλ όγκου και η ανταλλαγή σας υποστηρίζεται από το Tradingview. Το Tradingview μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν, ίσως χρειαστεί να εργαστείτε πιο σκληρά για να συγκεντρώσετε όλα τα δεδομένα συναλλαγών σας. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μάθετε να κωδικοποιείτε για να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map