Kraken vs Coinbase: 2021 Οδηγός σύγκρισης ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Τόσο το Kraken όσο και το Coinbase είναι από μόνα τους εξαιρετικές ανταλλαγές. Ενώ και οι δύο εξυπηρετούν εντελώς το διαχωρισμό των αγορών λόγω των χαρακτηριστικών ανταλλαγής, των κερμάτων που προσφέρονται και των μεθόδων κατάθεσης, ας κάνουμε ένα Kraken εναντίον Coinbase σύγκριση, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποιο είναι πιο βολικό για εσάς.

Μέσα στο οικοσύστημα, ενεργούν επίσης σε διαφορετικά άκρα του φάσματος, αρχάριος έναντι επαγγελματίας, επενδυτής έναντι εμπόρου και ETF έναντι συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης.

Και οι δύο αυτές ανταλλαγές είναι η επιτομή των εμπιστευμένων τρίτων μερών λόγω της φύσης τους ως ανταλλαγών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τόσο το Kraken όσο και το Coinbase έχουν πολύ αυστηρές διαδικασίες επαλήθευσης που αψηφούν τον σκοπό του crypto ethos. Η Coinbase έχει ασφάλιση FDIC και η Kraken έχει συναλλαγές περιθωρίου για πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύγκριση Kraken vs Coinbase

KrakenCoinbase
Κράκεν Νομισματική βάση
Kraken εναντίον Coinbase Kraken εναντίον Coinbase
Η βαθμολογία μας: 5 Η βαθμολογία μας: 5
Εταιρεία Luanch: 2011 Εταιρεία Luanch: 2012
Τοποθεσία εταιρείας: Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια Τοποθεσία εταιρείας: Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια
Τύπος ανταλλαγής: Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων περιθωρίου ΗΠΑ Τύπος ανταλλαγής: Εύκολη ανταλλαγή μεθόδων αγοράς / πώλησης
Διαθέσιμα κρυπτονομίσματα: 32 Διαθέσιμα κρυπτονομίσματα: 19
Ζεύγη συναλλαγών: 131 Ζεύγη συναλλαγών: 19
Μέθοδος αγοράς / κατάθεσης: Cryptocurrency, τραπεζική μεταφορά Μέθοδος αγοράς / κατάθεσης: Τραπεζική μεταφορά, πιστωτική κάρτα, χρεωστικό καλάθι
Μέθοδος πώλησης / ανάληψης: Τραπεζική μεταφορά, Cryptocurrency Μέθοδος πώλησης / ανάληψης: Τραπεζική μεταφορά, Paypal, Cryptocurrency
Αμοιβές: Χαμηλός Αμοιβές: Μεσαίο
Ασφάλεια: Εξοχος Ασφάλεια: Μεγάλος
Κοινοτική εμπιστοσύνη: Μεγάλος Κοινοτική εμπιστοσύνη: Μεγάλος
Απαιτείται επαλήθευση: Ναί Απαιτείται επαλήθευση: Ναί
Υποστήριξη πελατών: Καλός Υποστήριξη πελατών: Καλός
Εφαρμογή για κινητό: Οχι Εφαρμογή για κινητό: Ναί
Φιλικό για αρχάριους: Οχι Φιλικό για αρχάριους: Ναί
Επισκεφτείτε το Exchange Επισκεφτείτε το Exchange

Ανταλλαγές

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν από τη σύγκριση Kraken εναντίον Coinbase είναι να τα γνωρίσετε, οπότε ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ένα για να κατανοήσουμε καλύτερα τα διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Τι είναι ο Kraken?

Kraken εναντίον Coinbase

Το Kraken είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2011 από την Jesse Powell. Η Jesse Powell εργάστηκε στο Mt. Ο Gox και σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να κάνει καλύτερα, και έκανε όπως ο Kraken δεν υπέστη ούτε ένα hack από την έναρξή του. Το Kraken εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Το Kraken ήταν το πρώτο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που παρουσίασε δεδομένα συναλλαγών σε ένα τερματικό Bloomberg. Ο Kraken είναι επίσης ο Διοικητής του Τόκιο που έχει διοριστεί από την κυβέρνηση του Τόκιο και η Fidor Bank που ελέγχεται από τη BaFin.

Ο Kraken ήταν ένας από τους πρώτους που προσέφερε μοχλευμένο περιθώριο και ήταν επίσης ο πρώτος που πέρασε έναν κρυπτογραφικά επαληθεύσιμο έλεγχο απόδειξης αποθεματικών

Οι επενδυτές Kraken περιλαμβάνουν Blockchain Capital, Digital Currency Group, Hummingbird Ventures, Money Partners Group και SBI Investment.

Τι είναι το Coinbase?

Kraken εναντίον Coinbase

Το Coinbase είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2012 από τους Brian Armstrong και Fred Ehrsam. Η Coinbase ήθελε να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Mt. Gox με 30 εκατομμύρια χρήστες, και το έχουν κάνει. Η Coinbase εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.


Η Coinbase έχει κάνει πολλή κανονιστική συμμόρφωση για να εγγραφεί ως Business Services Money με τη FinCEN και συμμορφώνεται με το Bank Secrecy Act, το USA Patriot Act και τους διάφορους νόμους και κανονισμούς για τη μεταφορά χρημάτων από το κράτος..

Το Cryptocurrency που προστατεύεται μέσω Διαδικτύου από την Coinbase είναι ασφαλισμένο από μια κοινοπραξία της Lloyd’s of London. Τα υπόλοιπα πορτοφολιών πελατών των ΗΠΑ στις ΗΠΑ καλύπτονται από ασφάλιση FDIC έως και 250.000 $.

Οι επενδυτές του Coinbase περιλαμβάνουν τους Fred Wilson, Andreessen Horowitz, Union Square Ventures (USV), Ribbit Capital, Draper Fisher Jurvetson (DFJ), το New York Stock Exchange (NYSE), USAA και πολλές τράπεζες.

Kraken vs Coinbase: Κριτικές

Κριτική Kraken

ανταλλαγή kraken

Το Kraken είναι περίπλοκο στη χρήση από το σχεδιασμό. Αυτή η αρχική σύγχυση οφείλεται στα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχουν ενσωματωθεί για να επιβάλουν την ασφάλεια των χρηστών.

Ο Κράκεν φημίζεται για το ότι δεν ανταποκρίνεται σε παράπονα εισιτηρίων / χρηστών. Έχουν κάνει πολλά για να εργαστούν σε αυτό και τα πρόσφατα στατιστικά τους δείχνουν βελτίωση.

Εάν η αγορά κρυπτονομισμάτων βρίσκεται σε ύφεση, το Kraken σας επιτρέπει να συντομεύσετε. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που απαιτείται για το συνεχές εμπόριο μιας αγοράς.

Πλεονεκτήματα Kraken

 • Χαμηλές χρεώσεις
 • Ένας μεγάλος αριθμός κρυπτονομισμάτων και ζεύγη συναλλαγών
 • Η μεγαλύτερη ρευστότητα στις αγορές ευρώ
 • Ποτέ δεν έχει παραβιαστεί
 • Διαπραγμάτευση περιθωρίου

Κρακ Μαν

 • Μια δύσκολη διεπαφή χρήστη για να εξοικειωθείτε
 • Οι χρόνοι επαλήθευσης είναι μεγαλύτεροι
 • Ο διακομιστής δημιουργεί προβλήματα όταν η αγορά έχει τεράστιες διακυμάνσεις

Επισκεφτείτε το Exchange

Αναθεώρηση Coinbase

Το Coinbase είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση. Αυτός ο σχεδιασμός διευκόλυνε τους επενδυτές Mom και Pop να διαφοροποιήσουν τις συμμετοχές τους.

Το Coinbase προσφέρει υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και email. Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι σωστός πελάτης. Αυτή η δυνατότητα διευκολύνει την εμπιστοσύνη των ηλικιωμένων και των νέων στην υπηρεσία. Η ιδέα του να μιλάς σε έναν άνθρωπο και όχι σε ένα bot ηρεμεί τους ανθρώπους και η Coinbase πήρε οριστικά αυτό το δικαίωμα.

Η ασφάλιση FDIC σημαίνει τα πάντα για ορισμένους επενδυτές, αλλά η αδυναμία συντόμευσης είναι μια δίκαιη αντιστάθμιση για την ασφάλιση. Γνωρίζοντας ότι ακόμη και αν η Coinbase χρεοκοπήσει, τα χρήματά σας εξακολουθούν να είναι δικά σας και κανένα τρίτο μέρος δεν έχει το δικαίωμα να τα διεκδικήσει είναι απλά θαυμάσιο όταν κοιμάστε κάθε βράδυ γνωρίζοντας ότι οι χάκερ διερευνούν τα πάντα που αναζητούν αδυναμία.

Πλεονεκτήματα Coinbase

 • Άμεση αγορά ενώ τα χρήματα είναι εκκαθαρισμένα
 • Τραπεζικές μεταφορές, πιστωτικές κάρτες και χρεωστικές κάρτες
 • Φιλικό προς τον χρήστη για αρχάριους
 • 98 τοις εκατό εκτός χώρου ψυκτική αποθήκευση
 • Συμμορφώνεται με διάφορους κανονισμούς των ΗΠΑ
 • Ασφάλιση FDIC

Μειονεκτήματα Coinbase

 • Υψηλά τέλη
 • Τα πορτοφόλια χρήστη έχουν προβλήματα ασφαλείας λόγω σφάλματος χρήστη
 • Παρακολούθηση και αναφορά σε διάφορες αμερικανικές υπηρεσίες

Επισκεφτείτε το Exchange

Αμοιβές

Τέλη Kraken

Το Kraken έχει τη φήμη ότι είναι το φθηνότερο χρηματιστήριο σε σύγκριση με το Coinbase. Αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η ανταλλαγή. Οι χρήστες Kraken πραγματοποιούν συναλλαγές πολλές φορές σε ένα μήνα, ανοίγοντας και κλείνοντας πολλές συναλλαγές κατά μέσο όρο σε διάφορα νομίσματα. Η προσέγγιση του όγκου συναλλαγών είναι πολύ επικερδής.

Τέλη Kraken πρέπει να αναθεωρηθούν και να κατανοηθούν για το αποτελεσματικό εμπόριο. Οι προσφερόμενες βαθμίδες μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά με τη μηνιαία κατώτατη γραμμή για έναν επαγγελματία έμπορο ή επενδυτή. Το κόστος διαπραγμάτευσης μπορεί να είναι αστρονομικό για το υπόλοιπο συναλλαγών του χρήστη όταν δεν λαμβάνονται υπόψη.

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, ίσως χρειαστεί να μεταβείτε στην τράπεζά σας για να πραγματοποιήσετε μια διεθνή τραπεζική συναλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι θα σας υποβάλουν ερωτήσεις σχετικά με το γιατί το κάνετε αυτό, από πού προέρχονται τα χρήματα και να εφαρμόσετε τη φορολογία για να εκκαθαρίσετε τα χρήματα στους λογαριασμούς σας.

Τέλη Coinbase

Το Coinbase έχει την αντίθετη φήμη ότι είναι το πιο ακριβό χρηματιστήριο σε σύγκριση με τον Kraken. Αυτό μπορεί να συνοψιστεί με τον τύπο ανταλλαγής που προσφέρει το Coinbase – απλό, εύκολο στη χρήση και σχεδιασμένο για λάτρεις της κρυπτογράφησης Mom και Pop.

Η μαζική έκκληση αυτής της ανταλλαγής ως το πρώτο σημείο επαφής δημιουργεί έναν τεράστιο όγκο επενδυτών. Οι χρήστες τους μπορούν να αγοράζουν μία φορά το μήνα και να πωλούν εξίσου συχνά. Αυτή η προσέγγιση όγκου βάσει χρήστη είναι επίσης εξαιρετικά προσοδοφόρα για την κατώτατη γραμμή του Coinbase.

Τέλη Coinbase, Όπως και με τον Kraken, πρέπει να γίνει κατανοητό για να επενδύσετε με επιτυχία. Αυτά τα τέλη είναι άκαμπτα και μπορούν να καταναλώσουν πολύ γρήγορα το κεφάλαιο κίνησής σας. Όλες οι συναλλαγές πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά από τον μικρό έμπορο ή τον επενδυτή.

Τα τέλη Coinbase είναι ακριβά επειδή προσφέρουν πολλαπλούς τρόπους εισαγωγής κρυπτογραφικών χρεωστικών καρτών, πιστωτικών καρτών και τραπεζικών εμβασμάτων. Η διεθνής τραπεζική δεν είναι φθηνή αλλά αποτελεσματική στη ρύθμιση και την εξασφάλιση νομικών συναλλαγών.

Οι διεθνείς τραπεζικές μεταφορές είναι μια επιλογή, και ενώ αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, πρέπει να γίνουν κάποιες θυσίες για την ασφάλεια.

Ασφάλεια και εμπιστοσύνη

Είναι το Kraken ασφαλές?

Το Kraken είναι η ασφαλέστερη ανταλλαγή μέχρι στιγμής που δεν υφίσταται ούτε ένα χάκερ. Αυτό είναι σχεδιαστικά και όχι τυχαία. Οι μηχανικοί της Kraken έχουν αφιερώσει χρόνο για να σχεδιάσουν ένα σύστημα που λειτουργεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επί το πλείστον.

Η αυτόματη αποσύνδεση είναι μια ενόχληση, αλλά αυτός ο μικρός ερεθισμός είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας και πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε συνδεδεμένους ιστότοπους.

Ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό είναι ο έλεγχος ταυτότητας 2FA ή 2-factor. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε 2 παράγοντες / πράγματα για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Σε αυτήν την περίπτωση, πρώτα, συνδέεστε κανονικά. Δεύτερον, παρέχετε έναν κωδικό που συνήθως δημιουργείται στο τηλέφωνό σας από τον Επαληθευτή Google για τον εν λόγω ιστότοπο. Κάθε κωδικός δημιουργείται ειδικά για το όνομα χρήστη και τον ιστότοπό σας σε πραγματικό χρόνο. οι παλιοί κωδικοί δεν θα λειτουργήσουν και οι τυχαίοι κωδικοί σίγουρα δεν θα λειτουργήσουν.

Ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό είναι το Global Settings Lock. Αυτή η δυνατότητα αποκλείει διευθύνσεις IP που δεν σχετίζονται με τον λογαριασμό.

Αυτό μπορεί να πλαστογραφηθεί / δημιουργηθεί έτσι ώστε να φαίνεται ότι χρησιμοποιείται άλλη διεύθυνση από την πραγματική διεύθυνση προέλευσης, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να μοιάζει με υπολογιστές μέσω του Διαδικτύου από την Αυστρία. Αυτό θα πρέπει να είναι μια στοχευμένη επίθεση και, ως επί το πλείστον, πιθανώς το σφάλμα του χρήστη. Αυτό δεν θα είχε καμία σχέση με τον Kraken.

Είναι ασφαλές το Coinbase?

Ενώ οι πελάτες του Coinbase έχουν παραβιαστεί, το ίδιο το Coinbase είναι ασφαλές. Έχουν μια μεγάλη πισίνα και το 98% της κρυπτογράφησης των πελατών τους είναι εκτός σύνδεσης σε πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης. Αυτά τα πορτοφόλια εκτός ψυχρής αποθήκευσης διατηρούνται σε ασφαλή θησαυροφυλάκια και θυρίδες ασφαλείας σε όλο τον κόσμο.

Το Coinbase χρησιμοποιεί SMS 2FA. Το Coinbase θα στείλει SMS στο κινητό σας έναν αριθμό που πρέπει να εισαχθεί μετά τα στοιχεία σύνδεσής σας. Αυτό είναι ασφαλές εκτός εάν κάποιος βρει τα στοιχεία σας στο διαδίκτυο και αναφέρετε τα ενδιαφέροντά σας για την κρυπτογράφηση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Authenticator.

Kraken vs Coinbase: Συμπέρασμα

Όταν εξετάζουμε το Kraken εναντίον Coinbase, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε ότι οι δύο εξυπηρετούν δύο εντελώς διαφορετικές κοινότητες. Η αναλογία τρώει μπριζόλα με μαχαίρι και πιρούνι.

Οι επενδυτές (πιρούνι) και οι έμποροι (μαχαίρι) προχωρούν στη διαδικασία αγοράς κρυπτογράφησης για διαφορετικούς λόγους. Και οι δύο πρέπει να πραγματοποιήσουν την ίδια συναλλαγή κρυπτογράφησης αγοράς (κατανάλωση μπριζόλας).

Το Kraken είναι για τον πιο προχωρημένο χρήστη που επιθυμεί να ενεργεί ενεργά. Ως εκ τούτου, παρέχει περισσότερα ζεύγη συναλλαγών και μικρότερα τέλη που επιτρέπουν μεγαλύτερο αριθμό αγορών και πωλήσεων. Με το Kraken, μπορείτε επίσης να κλείσετε κρυπτονομίσματα (να πουλήσετε πρώτα και να αγοράσετε αργότερα) που συμβάλλουν στην εξισορρόπηση της αγοράς.

Το Coinbase είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη. Το Coinbase επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν κρυπτογράφηση ενώ περιμένουν να εκκαθαριστεί μια τραπεζική μεταφορά, κάτι που είναι εκπληκτικό. Το Coinbase σχεδιάστηκε για τους παραδοσιακούς επενδυτές να συμμετέχουν στο crypto και το έκαναν εξαιρετικά καλά, ωθώντας την τιμή υψηλότερα.

Συμπερασματικά, η ερώτηση: Kraken εναντίον Coinbase, “Ποιο είναι καλύτερο;” εξαρτάται από την ικανότητα του χρήστη και τι θέλει να επιτύχει ο επενδυτής.

Δείτε επίσης: Πώς να μεταφέρετε το Bitcoin από το Coinbase στο Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map