Τι είναι το AAVE ($ LEND);

Πρωτόκολλο Aave με το δικό τους διακριτικό, το $ LEND είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi). Η Εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες της να έχουν πρόσβαση στο πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα και μη-στερητικό της για τη δημιουργία χρηματαγορών, συμμετέχοντας σε μια αυξανόμενη λίστα έργων όπως το Compound για να φέρουν αποκεντρωμένες επιλογές στις μάζες. Εξετάζουμε ποιος είναι ο Aave ($ LEND), οι χρήσεις του και πώς διαφέρει από άλλα έργα όπως η Compound Finance.

Τι είναι ο Aave?

Ονομάστηκε από τη φινλανδική λέξη για το «φάντασμα», η εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο, Aave, ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 μετά από μια επιτυχημένη αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) το προηγούμενο έτος για το διακριτικό ETHLend που συγκέντρωσε 16,2 εκατομμύρια δολάρια. Η εκτελεστική ομάδα του ETHLend μετανάστευσε στον Αάβ κατά την ίδρυσή της με την ETHLend να γίνει θυγατρική της Aave. Τον Ιανουάριο του 2020, το ETHLend ανακοίνωσε ότι ήταν δεν λειτουργεί πλέον και ο ιστότοπός του θα παρέμενε ενεργός μόνο για τους τρέχοντες χρήστες να κλείσουν τα υπάρχοντα δάνεια τους.

Στόχος της Aave είναι να καλύψει τα κενά που άφησαν οι κεντρικοί γίγαντες της fintech, όπως το PayPal, το Skrill και το Coinbase. Το κύριο προϊόν τους είναι το πρωτόκολλο Aave, ένα πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα και μη στερητικό για τη δημιουργία χρηματαγορών στο Ethereum blockchain.

Ποια είναι η ομάδα πίσω από τον Aave?

Η Aave έχει πληθώρα ταλέντων και εμπειρίας στην ομάδα της. Ο Stani Kulechov (CEO) και ο Jordan Lazaro Gustave (COO) διατήρησαν και μετανάστευσαν τους ρόλους τους από το ETHLend, φέρνοντας τον πλούτο των γνώσεών τους στον Aave. Η διαφορετική ομάδα των 18 ατόμων συγκεντρώνει πλούσια εμπειρία στη σκηνή της εκκίνησης.

Τι είναι το πρωτόκολλο Aave?

Η μεγαλύτερη και πιο αναπόσπαστη πτυχή της Aave είναι το πρωτόκολλο Aave που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020. Η αλλαγή του από το ETHLend σηματοδότησε μια σημαντική αλλαγή στη στρατηγική για την εταιρεία. Πηγαίνοντας από αποκεντρωμένο δανεισμό P2P σε μια στρατηγική που βασίζεται σε pool, το πρωτόκολλο Aave είναι ένα ανοιχτό λογισμικό ένα μη-στερητικό πρωτόκολλο που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους αποκεντρωμένες αγορές χρήματος στο blockchain Ethereum.

Πρωτόκολλο AaveΠρωτόκολλο Aave

Οι καταθέτες παρέχουν ρευστότητα με την κατάθεση κρυπτονομισμάτων σε ομάδες δανεισμού που θα τους επιτρέψουν στη συνέχεια να κερδίσουν τόκους. Εν τω μεταξύ, οι δανειολήπτες μπορούν να λάβουν δάνεια αξιοποιώντας αυτές τις πιστώσεις δανείων είτε με υπερβολικά είτε με ασυνεχή τρόπο. Τα δάνεια δεν χρειάζεται να ταιριάζουν μεμονωμένα, δηλαδή ένας δανειστής σε έναν δανειολήπτη. Αντ ‘αυτού, οι καταθέσεις στο σύνολο και τα ποσά που δανείστηκαν / εξασφάλιση χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση άμεσων δανείων με βάση την κατάσταση του ομίλου. Υπάρχουν επί του παρόντος 2 αγορές χρημάτων στις οποίες μπορούν να εισέλθουν οι χρήστες, αυτές είναι οι Aave και Uniswap.

Aave αγορέςAave αγορές

Δάνεια Flash

Η Aave έχει ένα χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Τα δάνεια flash επιτρέπουν στους πελάτες ή να λαμβάνουν δάνεια χωρίς καμία ασφάλεια. Αυτά τα flash δάνεια επιτρέπουν σε ένα προσαρμοσμένο έξυπνο συμβόλαιο να δανειστεί περιουσιακά στοιχεία από τα αποθεματικά της Aave σε μία συναλλαγή. Το δάνειο πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση ότι η ρευστότητα επιστρέφεται στο απόθεμα πριν από τη λήξη της συναλλαγής. Ωστόσο, εάν δεν έχει εξοφληθεί έως τότε, η συναλλαγή αντιστρέφεται – η οποία θα αναιρέσει αποτελεσματικά τυχόν ενέργειες που έχουν εκτελεστεί μέχρι το σημείο αυτό και θα εγγυηθεί την ασφάλεια των χρημάτων στο αποθεματικό.

Η λειτουργία Fast Loan έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές ώστε να δημιουργούν εργαλεία που απαιτούν κεφάλαια για σκοπούς arbitrage, refinancing ή liquidating. Αάβ εξήγησε Τα δάνεια Flash λένε ότι είναι «σχεδιασμένο για προγραμματιστές / άτομα με κάποια τεχνική γνώση», με το όφελος των δανείων χωρίς κίνδυνο. Η Aave χρεώνει χρέωση 0,09% για δάνεια flash.

Αλλαγή ρυθμού


Η εναλλαγή τιμών είναι ένα άλλο μοναδικό σημείο πώλησης για την Aave, η οποία έφτασε τον Μάιο αναβαθμίζω των δανείων / επιτοκίων τους. Η εναλλαγή επιτοκίων επιτρέπει στους δανειολήπτες να κάνουν εναλλαγή μεταξύ σταθερών και κυμαινόμενων επιτοκίων, κάτι χρήσιμο σε μια ευμετάβλητη αποκεντρωμένη αγορά. Για υψηλά επιτόκια, οι χρήστες συνήθως επιλέγουν το σταθερό επιτόκιο, αλλά όταν είναι πιο ευμετάβλητο και αναμένεται να είναι χαμηλότερο, θα μπορούσε κάποιος να επιλέξει την κυμαινόμενη επιλογή για τη μείωση του κόστους δανεισμού. Το σταθερό επιτόκιο μπορεί να αλλάξει, αλλά μόνο όταν το επιτόκιο κατάθεσης αυξάνει πάνω από το σταθερό επιτόκιο δανεισμού, καθώς το σύστημα θα μπορούσε να είναι ασταθές πληρώνοντας περισσότερα από όσα πληρώθηκαν. Εάν ναι, το σταθερό επιτόκιο εξισορροπείται με το νέο σταθερό επιτόκιο. Από την άλλη πλευρά, όταν το μεταβλητό επιτόκιο είναι χαμηλότερο από το σταθερό επιτόκιο κατά 20%, το δάνειο θα μειωθεί αυτόματα για να ληφθεί υπόψη η διαφορά.

Ποια διακριτικά κρυπτονομισμάτων είναι συνδεδεμένα?

Υπάρχουν 19 μάρκες διαθέσιμα στο Aave. Αυτά περιλαμβάνουν DAI, USD Coin (USDC), TrueUSD (TUSD), USDT Coin (USDT), sUSD, Binance USD (BUSD), Ethereum (ETH), Basic Attention Token (BAT), Kyber Network (KNC), ChainLink (LINK ), Decentraland (MANA), Maker (MKR), Augur (REP), SNK, Enjin Coin (ENJ), REN, WBTC Coin (WBTC), Yearn.finance (YFI) και Ox Coin (ZRX).

Παρακαλώ σημειώστε: Κάθε στοιχείο έχει διαφορετική απαίτηση ασφάλειας. Αυτό οφείλεται στις διαφορές στην αστάθεια των τιμών. Τα σταθερά νομίσματα δίνουν φυσικά δείκτες δανείου προς αξία, λόγω της σταθερότητας των τιμών τους. Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη ανάλυση της διαδικασίας βαθμολόγησης του Aave Πλαίσιο κινδύνου.

Παράλληλα με αυτά τα διακριτικά, υπάρχει επίσης ένα εγγενές διακριτικό που χρησιμοποιεί η Aave και το οποίο ονομάζεται Lend. Ακολουθεί μια εξήγηση και ανάλυση του διακριτικού.

LEND ($ LEND) Κουπόνι

Συχνά αναφέρεται και ως ETHLend, το διακριτικό κρυπτογράφησης LEND έχει μετατραπεί για να γίνει το εγγενές διακριτικό της Aave μετά την εκκαθάριση των εργασιών της ETHLend τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Αν και έχει διατηρήσει το όνομα, η νέα έκδοση Aave του Lend είναι σε μεγάλο βαθμό διαφορετική από την προηγούμενη.

Μετρήσεις διακριτικών LENDΜετρήσεις διακριτικών LEND

Βασικές μετρήσεις Binance στο Lend

Κατασκευασμένα με βάση το πρότυπο ERC-20, τα διακριτικά $ LEND μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μειώσεις χρεώσεων. Τα κουπόνια καίγονται από τις χρεώσεις που συλλέγονται από το Πρωτόκολλο Aave, με περίπου 80% των τελών πλατφόρμας να χρησιμοποιείται. Αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι τα διακριτικά Lend θα αξίζουν περισσότερο με την πάροδο του χρόνου. Οι ιδιοκτήτες LEND μπορούν επίσης να ζητήσουν χρεώσεις πρωτοκόλλου με αντάλλαγμα την πρώτη γραμμή άμυνας σε περίπτωση γεγονότων ρευστότητας από κακόβουλους δανειολήπτες.

Επιπλέον, τα διακριτικά $ LEND μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ψηφοφορία σε Aave Improvement Proposals (AIPs). Επιπλέον, οι κάτοχοι LEND μπορούν να ψηφίσουν με το LEND τους που έχει κατατεθεί στην πλατφόρμα Aave, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως ασφάλεια. Προς το παρόν, αυτή η λειτουργία έχει προ-εκτοξευτεί στο δοκιμαστικό δίκτυο Ropsten πριν ξεκινήσει στο Ethereum mainnet. Αυτό είναι έτσι ώστε η κοινότητα Aave να μπορεί να ψηφίσει προτάσεις χωρίς να επιφέρει τεράστιο κόστος φυσικού αερίου, να δοκιμάσει τη μονάδα και να δώσει σχόλια στην ομάδα Aave προτού ξεκινήσει επίσημα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα όλων των ψήφων στο testnet δεν θεωρούνται μακροπρόθεσμα έγκυρα.

Ψηφοφορία στον AaveΨηφοφορία στον Aave

Πώς να δανείσετε τον Aave

Η κατάθεση και η απόκτηση τόκου στο Aave είναι μια απλή διαδικασία. Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να επισκεφθείτε https://app.aave.com/ και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι ιστού 3.0, όπως το Metamask, το Coinbase Wallet ή το Fortmatic.

Η κατάθεση είναι εύκολη, απλώς επιλέξτε το περιουσιακό στοιχείο που θέλετε να επενδύσετε και, στη συνέχεια, επιτρέψτε στην Aave πρόσβαση στο στοιχείο. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της συναλλαγής και επιβεβαιωθεί το επιτόκιο, μπορείτε να ελέγξετε τις αλλαγές επιτοκίου στην εφαρμογή Aave. Τα κέρδη που κερδίζουν τόκους ονομάζονται aTokens που είναι παρόμοια με τα διακριτικά C της Compound.

Διακριτικά που δημιουργούν ενδιαφέροντα

Υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των διακριτικών της Compound και του aToken. Το κυριότερο είναι ότι το aToken διατηρεί την υποκείμενη τιμή του ενεργητικού του και θα αυξήσει το ποσό των ιδιοκτησιακών διακριτικών όταν η τιμή ανεβαίνει αντί να αυξήσει την τιμή των διακριτικών.

Aave vs Compound ($ COMP)

Τόσο η Compound Finance όσο και η Aave φαίνεται να είναι οι δύο κορυφαίες πλατφόρμες δανεισμού DeFi. Ωστόσο, και οι δύο έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν. Η Compound έχει USDT ως χρησιμοποιήσιμο περιουσιακό στοιχείο, αλλά η Aave έχει ένα ευρύτερο φάσμα προσφορών που προσφέρονται. Για την Aave, τα νέα επιτόκια και οι κανονισμοί τους, όπως η εναλλαγή επιτοκίων, τους δίνει ένα ελαφρύ πλεονέκτημα. Για χρήστες για πρώτη φορά, η Aave προσφέρει εξαιρετικές τιμές κινήτρων. Ωστόσο, τα επιτόκια δανεισμού και τα τέλη δανεισμού είναι υψηλότερα κατά μέσο όρο με την Aave. Ωστόσο, ο Aave έχει αποδείξει μια καλή προσθήκη στην κοινότητα Defi και πρέπει να αποδειχθεί δημοφιλής. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Compound ($ COMP) εδώ.

Βασικά χαρακτηριστικά του Aave 2.0

Το Aave 2.0 ήταν ανακοίνωσε στις 14 Αυγούστου 2020. Η Aave Market προσφέρει τώρα 19 περιουσιακά στοιχεία, ενώ η Αγορά Uniswap προσφέρει διαφορετικά ζεύγη Uniswap ως ασφάλεια. Η πλατφόρμα έχει επίσης αυξηθεί σε περισσότερους από 15.000 χρήστες. Εδώ είναι μερικά από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά που μπορούν να αναμένονται στη Φάση 2 του Aave.

Πληρώστε με ασφάλεια

Προς το παρόν, εάν οι χρήστες θέλουν να εξοφλήσουν το δάνειο τους με μέρος της ασφάλειας τους, πρέπει να κάνουν 4 ξεχωριστές συναλλαγές σε διάφορα πρωτόκολλα: ανάληψη της ασφάλειας, αγοράζοντας το κρυπτογράφηση που δανείζεται, αποπληρωμή του χρέους και ξεκλείδωμα όλων των κατατεθειμένων εξασφαλίσεων. Με αυτήν τη νέα λειτουργία, οι χρήστες του Aave μπορούν να αποπροσαρμόσουν ή να κλείσουν τις θέσεις τους πληρώνοντας απευθείας με ασφάλεια σε 1 συναλλαγή.

Διαγραφή χρέους και εγγενής πιστωτική αντιπροσωπεία

Οι θέσεις χρέους των χρηστών θα είναι μάρκες, δηλαδή οι χρήστες θα λαμβάνουν μάρκες που αντιπροσωπεύουν το χρέος τους. Αυτό επιτρέπει τη μεταβίβαση εγγενούς πίστωσης στο πρωτόκολλο Aave, εκτός από άλλες δυνατότητες, όπως η διαχείριση εγγενών θέσεων από κρύα πορτοφόλια και στρατηγικές καλλιέργειας απόδοσης για συγκεκριμένους χρήστες.

Κατάθεση σταθερού επιτοκίου

Οι καταθέσεις στο Aave μπορούν να δημιουργήσουν προβλέψιμα επιτόκια που δεν δεσμεύονται από διακυμάνσεις της αγοράς.

Βελτιωμένο σταθερό επιτόκιο δανεισμού

Αυτό θα εξασφαλίσει περαιτέρω την προβλεψιμότητα των επιτοκίων κλειδώνοντας το επιτόκιο δανεισμού τους σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο.

Ιδιωτικές αγορές

Η Aave θα επιτρέψει στη διακυβέρνηση να ανοίξει ιδιωτικές αγορές για να ανοίξει ιδιωτικές αγορές για να υποστηρίξει όλους τους τύπους των στοιχείων ενεργητικού. Η ομάδα της Aave εργάζεται επίσης σε συνεργασία με την RealT, η οποία θα φέρει υποθήκες στο Ethereum.

Βελτιωμένα aTokens

aTokens είναι τα τοκοφόρα κουπόνια της Aave που κόβονται όταν πραγματοποιείται κατάθεση και στη συνέχεια καίγονται όταν εξαργυρώνονται. Το aToken συνδέεται 1: 1 με την αξία του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου που κατατίθεται στην Aave. Στο Aave 2.0, θα υπάρχει τώρα μια έκδοση 2 του aToken που ενσωματώνει το EIP 2612 που επιτρέπει εγκρίσεις χωρίς αέριο.

Βελτιστοποιήσεις αερίου

Αυτή η δυνατότητα βρίσκεται σε εξέλιξη και θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση του κόστους συναλλαγής για τις περισσότερες από τις αλληλεπιδράσεις στο Aave. Για ορισμένες αλληλεπιδράσεις, το κόστος αερίου μπορεί ακόμη και να μειωθεί κατά 50%. Η έκδοση 2 του Aave θα εφαρμόσει επίσης την εγγενή υποστήριξη GasToken.

Ασφάλεια

Στην έκδοση 2, ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει απλοποιηθεί, η αρχιτεκτονική έχει επίσης βελτιωθεί, ώστε να είναι πιο επίσημη επαλήθευση. Η Aave συνεργάζεται επίσης με κορυφαίους ελεγκτές όπως η Consensys Diligence και η Certora- μια κορυφαία εταιρεία στις τεχνολογίες αυτόματης επαλήθευσης.

Εγγενείς λειτουργίες συναλλαγών

Το Aave v2 θα εισαγάγει τη δυνατότητα για τους χρήστες να ανταλλάσσουν εγγενώς τη θέση του χρέους τους από ένα στοιχείο σε άλλο, δηλαδή μπορείτε να δανειστείτε DAI και εάν το USDC γίνει φθηνότερο να δανειστεί, θα μπορούσατε να αλλάξετε τη θέση του χρέους σας σε USDC σε μία συναλλαγή.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν τα κατατεθέντα περιουσιακά στοιχεία τους σε διάφορα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται από την Aave, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται ως ασφάλεια.

Η διαπραγμάτευση περιθωρίου εισάγεται επίσης στην έκδοση 2, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν άμεσα θέσεις long και short με μοχλό χωρίς να χρησιμοποιούν υπηρεσίες τρίτων. Αντίθετα με το περιθώριο δανεισμού, οι πάροχοι ρευστότητας μπορούν να αυξήσουν το βάρος των καταθέσεων τους για να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες.

Διακυβέρνηση

Η έκδοση 2 του Aave παρουσιάζει επίσης πολλά νέα χαρακτηριστικά διακυβέρνησης. Τώρα, οι κάτοχοι διακριτικών AAVE μπορούν να εκχωρήσουν το βάρος ψήφου τους σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση. Ο Aave πιστεύει ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση Πρωτόκολλων Πολιτικών, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των συνομηλίκων τους να τους εκχωρήσουν τις ψήφους τους. Αλλά σε αντίθεση με τις περισσότερες αντιπροσωπευτικές δημοκρατίες που βλέπουμε σήμερα σε όλο τον κόσμο, η εκχώρηση ψήφων είναι μια υγρή δημοκρατία, οπότε αυτό σημαίνει ότι ένας χρήστης μπορεί να αφαιρέσει αμέσως την αντιπροσωπεία σε μία μόνο συναλλαγή, εάν το επιθυμεί.

Η ομάδα του Aave αναγνωρίζει επίσης τα βασικά σημεία της ανάγκης να μετακινήσετε μάρκες σε άλλη τοποθεσία για να συμμετάσχετε στη διακυβέρνηση. Έτσι, η Aave επιτρέπει στους χρήστες να μπορούν να υπογράφουν μηνύματα από το κρύο πορτοφόλι τους για να συμμετέχουν στο Aave Governance. Αυτό με τη σειρά του θα μειώσει τον κίνδυνο ασφάλειας.

Βιβλιογραφικές αναφορές:

AsiaCrypto Σήμερα: https://www.asiacryptotoday.com/aave/

Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) σειρά: σεμινάρια, οδηγοί και άλλα

Με περιεχόμενο τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους χρήστες, ρίξτε μια ματιά στη σειρά YouTube DeFi που περιέχει μαθήματα σχετικά με τα ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ που χρειάζεστε για συναλλαγές στον χώρο DeFi, π.χ. MetaMask και Uniswap. Εκτός από μια βαθιά βουτιά σε δημοφιλή θέματα DeFi όπως το Reef.finance ($ REEF) και το Polkadot ($ DOT)

Η σειρά DeFi σε αυτόν τον ιστότοπο καλύπτει επίσης θέματα που δεν έχουν εξερευνηθεί στο YouTube. Για μια εισαγωγή σχετικά με το τι είναι το DeFi, ανατρέξτε στην Επισκόπηση Αποκεντρωμένης Χρηματοδότησης (DeFi): Ένας οδηγός για την τάση HOTTEST στα κρυπτονομίσματα

Σεμινάρια και οδηγοί για τα βασικά εργαλεία DEFI:

 • Οδηγός MetaMask: Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό; ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ συμβουλές και παραβιάσεις για προχωρημένους χρήστες
 • Αναθεώρηση και φροντιστήριο Uniswap: Οδηγός για αρχάριους και προηγμένες συμβουλές και κόλπα
 • Οδηγός και αναθεώρηση Serum DEX
 • Το SushiSwap ($ SUSHI) εξήγησε
 • 1inch Exchange, Mooniswap και Chi GasToken: Η απόλυτη κριτική και οδηγός

Για σε βάθος πληροφορίες άλλα συγκεκριμένα έργα DeFi, ανατρέξτε στους οδηγούς διακριτικών DeFi. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς μας:

 • ΛΟΓΩ (ΔΑΝΕΙΟ $)
 • Αναθεώρηση Ampleforth ($ AMPL): Ο βασικός οδηγός για αυτό το πρωτόκολλο DeFi
 • Οδηγός ChainLink ($ LINK): Ένας βασικός σύνδεσμος στον χώρο DeFi
 • Cream Finance ($ CREAM): Τι είναι?
 • Οδηγός Curve Finance ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): Ένας επαναστατικός πάροχος ρευστότητας On-Chain
 • Linear Finance ($ LINA): Το μέλλον των πλατφορμών συνθετικών ανταλλαγών?
 • Polkadot ($ DOT): Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αγάπη DeFi της Κίνας
 • RAMP DeFi: Πώς ξεκλειδώνει την αξία των στοιχημένων στοιχείων?
 • Reef Finance ($ REEF): Η πλατφόρμα All-In-One Defi
 • Ο Σολάνα ($ SOL) εξήγησε
 • Το γράφημα ($ GRT) – Το επόμενο επίπεδο αποκεντρωμένων εφαρμογών
 • Η Trustswap ($ SWAP) εξήγησε- Επόμενη γενιά συναλλαγών DeFi
 • Yearn.Finance συγχώνευση του DeFi Ecosystem
 • Wing Finance ($ WING) – Πλατφόρμα δανεισμού με βάση την πίστωση

Περισσότερα βίντεο και άρθρα έρχονται σύντομα στο πλαίσιο της σειράς DeFi, οπότε φροντίστε να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στο δικό μας Κανάλι Youtube και (προς το παρόν) ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο έτσι μπορείτε να ειδοποιηθείτε μόλις βγουν!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map