ThunderCore (TT) Επεξήγηση: Αυτό το Blockchain θα προσπεράσει το Ethereum;

Τι είναι το Thundercore?

Το ThunderCore (TT) είναι ένα έξυπνη πλατφόρμα συμβάσεων υψηλής απόδοσης που επιτρέπει την εκτέλεση αποκεντρωμένων εφαρμογών (Dapps) και αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi). Το Thundercore υπόσχεται χαμηλές χρεώσεις και συμβατότητα με οποιαδήποτε εφαρμογή γραμμένο για τη δημοφιλή πλατφόρμα Ethereum. Το υποκείμενο νόμισμα στο Thundercore Network είναι ΤΤ, που χρησιμοποιείται ως μεταφορά αξίας και για συναφή τέλη αερίου στην πλατφόρμα.

Ο Thundercore προσπαθεί να λύσει την επεκτασιμότητα, επιτρέποντας επιβεβαιώσεις κάτω του ενός δευτερολέπτου. Τα τελευταία δύο χρόνια, πολλά έργα blockchain έχουν εργαστεί για την κλιμάκωση και τη βελτίωση των ταχυτήτων του δικτύου. Μέχρι πρόσφατα, φαινόταν σχεδόν αδύνατο να κλιμακωθούν blockchain με μεγάλα έργα όπως το Ethereum που δεν το έκαναν. ThunderCore φαίνεται να το έχει σπάσει και μπορεί να είναι σε καλό δρόμο για να νικήσει γίγαντες όπως το Ethereum για να κλιμακώσει την πλατφόρμα τους.

Ποιος είναι ο στόχος του ThunderCore?

Το ThunderCore στοχεύει να είναι ένα blockchain υψηλής απόδοσης που επιτρέπει τη μαζική υιοθέτηση των dApps. Υπόσχεται συγκριτικά μικρότερα τέλη συναλλαγών (χαμηλό κόστος φυσικού αερίου), συμβατότητα, ασφάλεια και ταχύτητα.

Επί του παρόντος, οι συναλλαγές στο blockchain είναι πολύ αργές. Αυτό οφείλεται στο “Blockchain Trilemma” ένας όρος που επινοήθηκε από τον Vitalik Buterin, τον ιδρυτή του Ethereum.

Επίλυση του Trilemma Blockchain

Ο Vitalik Buterin πρότεινε ότι ένα Blockchain μπορεί να έχει μόνο 2 από αυτές τις ιδιότητες

Σύμφωνα με την “Trilemma Blockchain“, Ένα blockchain έχει τρία κύρια χαρακτηριστικά: αποκέντρωση, επεκτασιμότητα και ασφάλεια.

Ωστόσο, το trilemma blockchain προτείνει ότι είναι πολύ δύσκολο για ένα έργο να έχει και τα τρία χαρακτηριστικά σε ικανοποιητική κατάσταση. Ένα δίκτυο που είναι αποκεντρωμένο και έχει σκληρή ασφάλεια δεν θα ήταν επεκτάσιμο. Ομοίως, ένα blockchain που είναι αποκεντρωμένο και επεκτάσιμο θα έχει λίγη ασφάλεια κ.λπ..

Ο Buterin πιστεύει σε θεμελιώδες επίπεδο, ένα δίκτυο blockchain μπορεί να επιτύχει μόνο δύο από τα τρία χαρακτηριστικά ανά πάσα στιγμή. Το trilemma blockchain θα μπορούσε να είναι η πηγή προβλημάτων κλιμάκωσης στα περισσότερα blockchain κρυπτογράφησης. Τα περισσότερα έργα κρυπτογράφησης δεν μπορούν να χειριστούν μεγάλο αριθμό συναλλαγών, διασφαλίζοντας παράλληλα την αποκέντρωση και την ασφάλεια του δικτύου.

Ωστόσο, η ThunderCore βρήκε μια λύση για αυτό το πρόβλημα.

Πώς επιλύει το ThunderCore το Trilemma Blockchain?

Πολλά έργα προσπάθησαν και απέτυχαν να συνεχίσουν να δίνουν έμφαση στην αποκέντρωση και την ασφάλεια, ενώ ενσωματώνουν την επεκτασιμότητα. Ο ThunderCore, ωστόσο, προσπαθεί να το κάνει με μοναδικό τρόπο. Το κάνουν δημιουργώντας ένα γρήγορο μονοπάτι και ένα αργό μονοπάτι. Το Fast Path είναι για αισιόδοξες συνθήκες. Ενώ το Slow Path είναι για τις χειρότερες περιπτώσεις.

Τι είναι το Fast Path και το Slow Path?

Το Fast Path είναι σαν αυτοκινητόδρομος, επιτρέποντας άμεσες επιβεβαιώσεις στο δίκτυο. Ωστόσο, εάν κάτι πάει στραβά στο Fast Path, οι χρήστες του ThunderCore μπορούν να καταφύγουν σε ένα Slow Path. Το Slow Path είναι παρόμοιο με ένα δίκτυο μικρότερων δρόμων. Δεν είναι πολύ γρήγορο, αλλά θα είναι αξιόπιστο.

Για το Fast Path, το ThunderCore διευκολύνει τη γρήγορη και εύκολη επιβεβαίωση με 2 τρόπους. Η «Επιτροπή», η οποία εκτελείται από μια επιτροπή ενδιαφερομένων. Και ο “Επιταχυντής” για την ευθυγράμμιση συναλλαγών και δεδομένων.

Το ThunderCore χρησιμοποιεί το Ethereum ως το Slow Path καθώς είναι ένα από τα πιο σταθερά δίκτυα στον κλάδο. Η αργή διαδρομή θα αντικατασταθεί όταν η κατάσταση του δικτύου είναι κακή ή / και εάν υπάρχει επίθεση. Λειτουργεί επίσης ως έλεγχος για να δει αν ο Επιταχυντής λειτουργεί.

Πώς να παιχτεί το Thundercore?

Το Thundercore δεν μπορεί να εξορύσσεται ως τρόπος δημιουργίας νέου TT ή απόκτησης παθητικού εισοδήματος, επομένως δεν υπάρχει εξόρυξη thundercore. Αντ ‘αυτού να παράγουν παθητικά το Thundercore, Το TT στοιχηματίζεται κλειδώνοντας το TT σε ένα συγκεκριμένο πορτοφόλι. Το ποσό των ανταμοιβών εξαρτάται από τη διάρκεια κλειδώματος, η οποία μπορεί να είναι 7 ημέρες, 30 ημέρες, 3 μήνες, 6 μήνες ή 1 έτος. Το Staking Thundercore είναι εύκολο, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το κινητό πορτοφόλι και συμμετέχοντας σε ένα στοίχημα.

Διάγραμμα ανταμοιβών Thundercore Staking Rewards.Thundercore Staking Rewards με την πάροδο του χρόνου

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται το ThunderCore (TT)?

Το ThunderCore (επίσης γνωστό ήταν ThunderToken ή TT) είναι η εγγενής κρυπτογράφηση του δικτύου ThunderCore. Ανάλογο με το ETH στο δίκτυο Ethereum, το ThunderToken χρησιμοποιείται για την πληρωμή τελών φυσικού αερίου και μεταφοράς αξίας.

Η ομάδα του ThunderCore

Ομάδα ThunderCore: Κρις Γουάνγκ (Διευθύνων Σύμβουλος), Έλαιν Σι και Rafael Pass

ο ομάδα αποτελείται από μηχανικούς, επιστήμονες και επιχειρηματίες. Εργάστηκαν προηγουμένως στη δημοσίευση ακαδημαϊκών εφημερίδων σχετικά με το Bitcoin και τα έξυπνα συμβόλαια. Είναι επίσης τα ιδρυτικά μέλη της Πρωτοβουλίας για κρυπτονομίσματα και συμβόλαια (IC3).

Ενημέρωση Αυγ 2019: Η επικεφαλής επιστήμονας Elaine Shi ανακοίνωσε ότι θα είναι αποχωρώντας από το ThunderCore Project.

Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση του ThunderCore?

Η πρώτη έκδοση Thunder θα είναι πλήρως συμβατή με το EVM (Ethereum Virtual Machine). Έτσι, επιτρέποντας την άμεση μετανάστευση του dApps.

Η ThunderCore έχει ήδη αναπτύξει το κύριο δίχτυ πριν από την κυκλοφορία. Επομένως, οι προγραμματιστές μπορούν ήδη να αρχίσουν να βασίζονται στο ThunderCore. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξεκινήσουν την ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο ThunderCore Mainnet?

Μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στο Thundercore αλλάζοντας τις ρυθμίσεις RPC στο Metamask ή αλλάζοντας το διακομιστή στο MyEtherWallet.

ThunderCore Mainnet Ρυθμίσεις για το Metamask

 1. Εγκατάσταση MetaMask: μπορείτε να εγκαταστήσετε το Επέκταση προγράμματος περιήγησης MetaMask στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο του Metamask και ρυθμίστε τα πρωτόκολλα ασφαλείας (για έναν πλήρη οδηγό δείτε τον Οδηγό Metamask).
 2. Λήψη ThunderToken (TT): Μπορείτε να λάβετε διακριτικά από την επέκταση προγράμματος περιήγησης Metamask. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε “προσαρμοσμένο RPC”. Μεταβείτε στο “νέο τμήμα δικτύου” και επιλέξτε “σύνθετη επιλογή”.
 1. Διεύθυνση URL Mainnet RPC: https://mainnet-rpc.thundercore.com
 2. Αναγνωριστικό αλυσίδας: 108
 3. Σύμβολο: ΤΤ
 • Το σύμβολο TT θα εμφανιστεί στο Metamask σας. Μπορείτε να λάβετε 50 δωρεάν μάρκες στο ThunderCore δικτυακός τόπος αντιγράφοντας και επικολλώντας τη διεύθυνση Metamask TT στο κατάλληλο πεδίο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία για να αγοράσετε μάρκες.
 • Αντιγράψτε και επικολλήστε τη σύμβαση ERC20: αντιγράψτε τον πηγαίο κώδικα έξυπνου συμβολαίου από το Github; (χρησιμοποιήστε το δικό μου εδώ: https://remix.ethereum.org/#version=soljson-v0.4.24+commit.e67f0147.js&βελτιστοποίηση = false&gist = 116b51b7e5bf2cd3f29f2136dac3f08f)
 • Ανάπτυξη μέσω αναγνωριστικού Remix. και
 • Ελέγχω https://scan.thundercore.com/.
 • Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ThunderCore

  Πλεονεκτήματα

  • Το ThunderCore είναι συμβατό με το δίκτυο Ethereum.
  • Το δίκτυο έχει ταχύτερη ταχύτητα συναλλαγής σε σύγκριση με το Ethereum.
  • Έξυπνα συμβόλαια ERC20 μπορούν να αναπτυχθούν σε αυτό το δίκτυο.
  • Η ομάδα εργάζεται σε νέες δυνατότητες που θα επιτρέπουν την αλληλεπίδραση dApp χωρίς αέριο.
  • Το ThunderCore επιτρέπει στους χρήστες και τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν υπάρχοντα εργαλεία όπως το Metamask και το Truffle κ.λπ. και
  • Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιούν γνωστές γλώσσες προγραμματισμού (π.χ. Στερεότητα) ενώ πραγματοποιούν έξυπνες συμβάσεις στο δίκτυο.

  Μειονεκτήματα

  • Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μόνο ένα “Accelerator” σε αυτό το δίκτυο. Αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με το πόση δύναμη θα συγκεντρωθεί. (Σημειώστε ότι ο επιταχυντής δεν μπορεί να παγώσει λογαριασμούς ή να θέσει σε παύση συναλλαγές επ ‘αόριστον, καθώς αυτό θα οδηγήσει σε επανεκλογή)

  Μετρήσεις διακριτικών & Κυκλοφορία εφοδιασμού

  Το Thundercore είναι εισηγμένο και διαπραγματεύεται Χούμπι. Το νόμισμα αναφέρεται ως Thunder Token στο CoinMarketCap.

  Ο Huobi κυκλοφόρησε τις μετρήσεις Token του ThunderToken (TT):

  Συνολικά αυξημένα: 50 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ

  Άγγελος γύρος: 0,01 USD / διακριτικό (κλειδαριά 2 ετών – έως τον Μάρτιο του 2020)

  Σπόρος γύρος: 0,02 USD / token (κλείδωμα 1 έτους – έως Απρίλιο-Μάιο 2019)

  Τελικός γύρος: 0,10 $ USD / διακριτικό (20% κυκλοφόρησε στις 28 Φεβρουαρίου, 40% θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου, 40% στις 28 Αυγούστου)

  Γύρος Huobi Lite: 0,015 USD / διακριτικό, πωλούνται μόνο μάρκες αξίας 500.000 USD

  Αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε από αυτό είναι ότι η αποτίμηση του ThunderCore μειώθηκε από τον τελικό χρόνο ιδιωτικής πώλησης – από 0,1 $ σε 0,15 $. Βεβαίως, τα κουπόνια Huobi Lite θα μπορούσαν επίσης να θεωρηθούν ότι πωλούνται με έκπτωση για να ενθαρρύνουν περισσότερους παίκτες να εισέλθουν. Υπάρχει διαμάχη σχετικά με την πώληση του TT Huobi Lite, καθώς η τιμή του διακριτικού ήταν πολύ χαμηλότερη από τον τελικό γύρο – αναστατώνοντας πολλούς αρχικούς επενδυτές και υποστηρικτές (όπως το ThunderFans).

  ThunderCore Hub (Παιχνίδια και Thundercore Giveaways)

  Το ThunderCore Hub είναι ένα πορτοφόλι και Dapp hub για κινητά τηλέφωνα

  Αυτήν τη στιγμή το ThunderCore Hub κάνει ένα Δώρο 150 TT για να δοκιμάσουν τη νέα τους εφαρμογή Android. Για την ποιότητα, επισκεφθείτε το ThunderCore Hub ιστότοπος και εγκαταστήστε το beta beta, εγγραφείτε για λογαριασμό και παίξτε παιχνίδια dApp για να λάβετε το δωρεάν TT.

  συμπέρασμα

  Το ThunderCore είναι διαφορετικό επειδή κλιμακώνει τόσο τις συναλλαγές όσο και τις έξυπνες συμβάσεις. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα blockchains μπορούν να έχουν χιλιάδες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την αποκέντρωση.

  Ενημέρωση (1 Μαΐου 2019): Διεύθυνση Mainnet RCP και μέλη της ομάδας & Προφίλ Linkedin

  Ενημέρωση (10 Μαΐου 2019): Προστέθηκαν πληροφορίες καταχώρισης στο Huobi

  Ενημέρωση (14 Μαΐου 2019): Προστέθηκαν ThunderCore Hub και TT Giveaway

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Please Follow Us
  Facebooktwitter
  Promo
  banner
  Promo
  banner