YFII Yield Farming – το αμφιλεγόμενο $ YFI πιρούνι

YFII (τώρα επίσημα γνωστό ως DFI.Money) είναι ένα πιρούνι του Έργο κερδίστε (YFI) το οποίο προσφέρει ένα διαφορετικό μοντέλο διανομής διακριτικών, όπου οι εκπομπές συμβόλων μειώνονται κατά το ήμισυ κάθε εβδομάδα (YIP-8). Αυτός ο οικονομικός σχεδιασμός ενθαρρύνει την ενεργό συμμετοχή στην εξόρυξη $ YFII, ενώ επιτρέπει στους καθυστερημένους να συνεχίσουν να κερδίζουν ανταμοιβές. Το YFII λειτουργεί ως διακριτικό διακυβέρνησης για την κοινότητα – καθώς τα διακριτικά απαιτούνται για να ψηφίσουν νέες αποφάσεις και υλοποιήσεις. Από αυτό το άρθρο, πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έχουν κλειδωθεί κάτω από το Πισίνα YFII 1– σημαίνει την ανάπτυξη μιας ισχυρής κοινότητας.

Το YFII έχει σχεδιαστεί για να έχει 3 διαφορετικά σύνολα με το καθένα να διανέμει 10.000 μάρκες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας (27 Ιουλίου), με το ποσό να μειώνεται στο ήμισυ κάθε επόμενη εβδομάδα.

Οι προγραμματιστές αρχικά σκόπευαν να εφαρμόσουν αυτήν την αλλαγή μέσω ψηφοφορίας διακυβέρνησης «YIP8“- Ωστόσο, αυτό δεν πέρασε από την κοινότητα. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία του πιρουνιού YFII που εφαρμόζει άμεσα ένα εβδομαδιαίο μοντέλο κατά το ήμισυ για τις εκπομπές YIP. Αυτό οδήγησε σε αυξανόμενη υποστήριξη για το έργο, ειδικά στην κινεζική κοινότητα. $ YFII μοιράζεται ένα 98% ομοιότητα κωδικού με το YFI, με τη βασική διαφορά να είναι η ρήτρα προσθήκης «αραίωσης» – για περισσότερα πληροφορίες ελέγξτε αυτήν τη σύγκριση.

Διακυβέρνηση YFII διεπαφή είναι επίσης ένα πιρούνι του Ygov.finance

YFII Έναρξη αντιπαραθέσεων

Η έναρξη του YFII ήταν αμφιλεγόμενη και αρχικά αντιμετώπισε κατηγορίες απάτης – καθώς η δυτική κοινότητα φοβόταν ότι το YFII ήταν απάτη εξόδου. Αυτό οφειλόταν κυρίως στην παρουσία πιθανών θυρών όπως διευθύνσεις «minter» και «διακυβέρνηση» που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν οποιονδήποτε αριθμό νέων tokens (άπειρος κίνδυνος token). Αυτά τα ζητήματα επιλύθηκαν αργότερα με την εγγραφή της «διεύθυνσης διακυβέρνησης» και αποσαφήνιση του «minter» διευθύνσεις.

Προειδοποίηση ανίχνευσης ηλεκτρονικού ψαρέματος Metamask

Είναι ασφαλές να αποδώσετε το αγρόκτημα YFII

Η YFII προσφέρει πολύ υψηλές αποδόσεις από την επένδυση, ενώ η ομάδα 2 προσφέρει πάνω από 2000% σε αυτό το άρθρο. Το σημαντικό ερώτημα τώρα είναι εάν είναι ασφαλές να παραχθεί το αγρόκτημα YFII. Η Metamask έχει εκδώσει προειδοποιήσεις ηλεκτρονικού “ψαρέματος” για τον ιστότοπο YFII, πιθανότατα αποτέλεσμα της αρχικής προειδοποίησης υποβολής “αναφοράς” κατά του έργου.

Το βασικό σημείο της διαμάχης ήταν η παρουσία ενός «κλειδιού κατόχου» που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας απεριόριστης παροχής YFII. Αυτό το ζήτημα διορθώθηκε από την κοινότητα μετά την εγγραφή του κλειδιού κατόχου – που σημαίνει ότι δεν μπορούν να δημιουργηθούν νέα διακριτικά χωρίς να συμφωνήσει η κοινότητα μέσω ψήφων διακυβέρνησης. Υπήρξαν επίσης μερικοί συναγερμοί από το έργο Balancer, όπου το σύνολο YFII-DAI διαγράφηκε προσωρινά.

Η κοινότητα των Κινέζων Wechat έκανε γρήγορες διαμαρτυρίες εναντίον μη θεμελιωμένων προδικαστών κατά του έργου. Πολλοί χαρακτήρισαν τον Balancer συγκεντρωτικό και ενδεχομένως αναξιόπιστο μετά από αυτές τις κατηγορίες / λογοκρισία frontend.

https://twitter.com/FinanceYfii/status/1288405347976192000?s=20

Υπάρχουν σίγουρα πολλοί κίνδυνοι από τη χρήση του YFII – όπως συμβαίνει με όλα τα αποκεντρωμένα χρηματοοικονομικά έργα και τις έξυπνες συμβάσεις.

Δύο πισίνες

Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο ομάδες για να κερδίσετε το διακριτικό $ YFI – το καθένα έχει διανομή 10.000 ανά εβδομάδα – μειώνοντας κατά το ήμισυ κάθε εβδομάδα (δείτε το διάγραμμα παρακάτω).

 • Pool 1: το pool pool χρησιμοποιεί τα κουπόνια που δημιουργούνται από το Y Pool στις Καμπύλη. Fi.
 • Πισίνα 2: Χρήσεις a Balancer Pool of 98% DAI: 2% YFII. Τα διακριτικά BPT από αυτήν την ομάδα πρέπει να στοιχηματιστούν YFII. Οικονομικά για να λάβετε διανομές.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκτιμώμενη ετήσια απόδοση ποσοστού (APY) που δημιουργείται από την YFII farming, ρίξτε μια ματιά στο εργαλείο εκτροφής από τον Weeb https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

Πώς παράγετε το αγρόκτημα YFII

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η καλλιέργεια απόδοσης είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και μπορεί να περιλαμβάνει κινδύνους όπως άπειρες ευπάθειες νομισματοκοπίας / έξυπνων συμβολαίων / αστάθεια τιμών. Αυτή η δραστηριότητα δεν είναι ΑΣΦΑΛΗ και πρέπει να θεωρηθεί ΠΟΛΥ πειραματικά. Σε έχω προειδοποιήσει*

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές μέθοδοι για την εξόρυξη του YFII – όλες αυτές δίνουν διαφορετικές αποδόσεις του YFII και έχουν διαφορετικούς σχετικούς κινδύνους. Δεν είναι απαραίτητο να μάθετε όλες τις μεθόδους – αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι έχουν διαφορετικά προφίλ κινδύνου.

 1. ΠΙΣΙΝΑ 1: Χρησιμοποιεί τα διακριτικά yCurve που δημιουργήθηκαν στις https://www.curve.fi/iearn.
 1. Συνδεθείτε https://www.curve.fi/iearn
 2. Στο Κατάθεση σελίδα, καταθέστε είτε USDT, USDC, TUSD ή DAI
 3. Αυτό θα δημιουργήσει διακριτικά yCurve
 4. Ενεργοποιήστε τα κουπόνια yCurve https://yfii.finance/#/ στο “λαχταρώ” πισίνα
 5. ΚΙΝΔΥΝΟΙ: Το Y Curve Pool χρησιμοποιεί σταθερά νομίσματα και τα επενδύει αυτόματα σε διαφορετικά πρωτόκολλα. Αυτό θεωρείται υψηλός κίνδυνος, καθώς τυχόν ευπάθειες σε οποιοδήποτε από τα πρωτόκολλα μπορεί να οδηγήσουν σε κλοπή χρημάτων.
 • Πισίνα 2: Αυτό χρησιμοποιεί το 98% DAI του Balancer: 2% YFFI pool ρευστότητας
  1. Ποντάρετε είτε YFII είτε DAI στο Balancer Liquidity Pool https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565
  2. Αυτό θα δημιουργήσει μάρκες BPT
  3. Ενεργοποιήστε τα διακριτικά BPT https://yfii.finance/#/ σε “Εξισορρόπηση (YFII-DAI)” Πισίνα
  4. ΚΙΝΔΥΝΟΙ: Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την αυτοματοποίηση της αγοράς – που σημαίνει ότι εάν η ξαφνική μεγάλη πώληση του YFII, τότε τα DAI tokens θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά του YFII. Αυτό σημαίνει ότι οι πτώσεις τιμών / μεταβλητότητα του YFII μπορεί να οδηγήσουν σε μείωση των συγκεντρωτικών περιουσιακών στοιχείων.
  5. Πισίνα 3: Ποντάρισμα του YFII στην ομάδα «διακυβέρνησης»
  6. Μετά το επιτυχημένο στοίχημα, θα πρέπει να μπορείτε να βλέπετε τις “διαθέσιμες ανταμοιβές” να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου με περισσότερα token YFFI Τα κουπόνια μπορούν να ζητηθούν ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας “ανταμοιβές αξίωσης”. Επιπλέον, τα στοιχήματα στοιχήματος μπορούν επίσης να αποσυνδεθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς κλείδωμα.

   Διακυβέρνηση YFII

   Κατά τη διάρκεια της φάσης εκκίνησης του YFII, οι προγραμματιστές επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν ένα μοντέλο διακυβέρνησης πολλαπλών υπογραφών, όπου η ισχύς μοιράζεται μεταξύ 11 υπογραφόντων. Για να ψηφιστεί και να τεθεί σε ισχύ ένα ψήφισμα, 7 από τους 11 υπογράφοντες πρέπει να εγκρίνετε την ενέργεια χρησιμοποιώντας ένα θησαυροφυλάκιο gnosis. Αυτό είναι ένα προσωρινό μέτρο που βελτιώνει την ταχύτητα της ανάπτυξης συμβολαίων ενώ η εξουσία μεταφέρεται στο DAO διακυβέρνησης YFII (οι ψηφοφόροι του YFII παίρνουν να ψηφίσουν για το τι πρέπει να εφαρμόσουν). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σχετικά με τους 11 υπογράφοντες & επαλήθευση twitter εδώ: https://keys.yfii.finance.

   Διανομή YFII

   Διάγραμμα διανομής YFII

   YFII Wechat Group (Κινέζικα)

   Η κοινότητα YFII έχει μια μεγάλη ομάδα Wechat. Για να βρείτε την ομάδα, πραγματοποιήστε αναζήτηση στο myGrassU και πληκτρολογήστε 3 για να λάβετε πρόσκληση στην ομάδα. Σε ανοιχτή επιστολή από το Κοινότητα YFII, ο δημιουργός του YFI αναγνωρίστηκε επίσημα με μια φωτογραφία badass.

   Οι λίστες του YFII στο Binance

   Η Binance παρουσίασε το DFI.Money (YFII) την 1η Σεπτεμβρίου 2020 με τα ακόλουθα ζεύγη συναλλαγών: YFII / BNB, YFII / BTC, YFII / BUSD και YFII / USDT. Δεν καταβλήθηκαν τέλη καταχώρισης από την YFII για αυτήν την καταχώριση – σαφώς η Binance καταχώρησε το YFII ως απάντηση στη συντριπτική δημοτικότητα των αγροτών και των ενθουσιωδών DeFi. Η δημοτικότητα και η κοινότητα είναι ένας τεράστιος παράγοντας που λαμβάνεται υπόψη στο Binance όταν αποφασίζει τι θα καταχωριστεί, όπως αποκάλυψε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Chengpeng Zhao (CZ) κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μας.

   Η καταχώριση του YFII στο Binance τους έδωσε μια τεράστια ώθηση, διπλασιάζοντας σχεδόν την αξία του token σε πάνω από 8.000 USD σε μία μόνο ημέρα.

   Συχνές ερωτήσεις

   Είναι ασφαλές το YFII?

   Το YFII έχει παρόμοια συμβόλαια με το Synthetix και το YFI – επομένως δεν είναι μια συνολική απάτη. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη αποδειχθεί εάν το YFII είναι ασφαλές λόγω πιθανών τρωτών σημείων. Το YFII δεν έχει ελεγχθεί ακόμη

   Πώς μπορώ να προσθέσω στο Balancer Pool 2

   Η ατυχής Balancer έχει καταργήσει τη δυνατότητα προσθήκης ρευστότητας στο Pool (λόγω φόβων για πιθανό άπειρο κίνδυνο κοπής). Για να προσθέσετε στο Pool 2 θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πιρούνι εξισορρόπησης που παρέχεται από το YFII

   Πού μπορώ να βρω τα πιο πρόσφατα στατιστικά για τη γεωργία YFII

   Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα ανεπίσημο που παρέχεται από το WeeMcGee – https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

   Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi) σειρά: σεμινάρια, οδηγοί και άλλα

   Με περιεχόμενο τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους χρήστες, ρίξτε μια ματιά στη σειρά YouTube DeFi που περιέχει μαθήματα σχετικά με τα ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ που χρειάζεστε για συναλλαγές στον χώρο DeFi, π.χ. MetaMask και Uniswap. Εκτός από μια βαθιά βουτιά σε δημοφιλή θέματα DeFi όπως το Reef.finance ($ REEF) και το Polkadot ($ DOT)

   Η σειρά DeFi σε αυτόν τον ιστότοπο καλύπτει επίσης θέματα που δεν έχουν εξερευνηθεί στο YouTube. Για μια εισαγωγή σχετικά με το τι είναι το DeFi, ανατρέξτε στην Επισκόπηση Αποκεντρωμένης Χρηματοδότησης (DeFi): Ένας οδηγός για την τάση HOTTEST στα κρυπτονομίσματα

   Σεμινάρια και οδηγοί για τα βασικά εργαλεία DEFI:

   • Οδηγός MetaMask: Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό; ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ συμβουλές και παραβιάσεις για προχωρημένους χρήστες
   • Αναθεώρηση και φροντιστήριο Uniswap: Οδηγός για αρχάριους και προηγμένες συμβουλές και κόλπα
   • Οδηγός και αναθεώρηση Serum DEX
   • Το SushiSwap ($ SUSHI) εξήγησε
   • 1inch Exchange, Mooniswap και Chi GasToken: Η απόλυτη κριτική και οδηγός

   Για σε βάθος πληροφορίες άλλα συγκεκριμένα έργα DeFi, ανατρέξτε στους οδηγούς διακριτικών DeFi. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο δημοφιλείς οδηγούς μας:

   • ΛΟΓΩ (ΔΑΝΕΙΟ $)
   • Αναθεώρηση Ampleforth ($ AMPL): Ο βασικός οδηγός για αυτό το πρωτόκολλο DeFi
   • Οδηγός ChainLink ($ LINK): Ένας βασικός σύνδεσμος στον χώρο DeFi
   • Cream Finance ($ CREAM): Τι είναι?
   • Οδηγός Curve Finance ($ CRV)
   • DODOEx ($ DODO): Ένας επαναστατικός πάροχος ρευστότητας On-Chain
   • Linear Finance ($ LINA): Το μέλλον των πλατφορμών συνθετικών ανταλλαγών?
   • Polkadot ($ DOT): Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αγάπη DeFi της Κίνας
   • RAMP DeFi: Πώς ξεκλειδώνει την αξία των στοιχημένων στοιχείων?
   • Reef Finance ($ REEF): Η πλατφόρμα All-In-One Defi
   • Ο Σολάνα ($ SOL) εξήγησε
   • Το γράφημα ($ GRT) – Το επόμενο επίπεδο αποκεντρωμένων εφαρμογών
   • Η Trustswap ($ SWAP) εξήγησε- Επόμενη γενιά συναλλαγών DeFi
   • Yearn.Finance συγχώνευση του DeFi Ecosystem
   • Wing Finance ($ WING) – Πλατφόρμα δανεισμού με βάση την πίστωση

   Περισσότερα βίντεο και άρθρα έρχονται σύντομα στο πλαίσιο της σειράς DeFi, οπότε φροντίστε να ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στο δικό μας Κανάλι Youtube και (προς το παρόν) ΔΩΡΕΑΝ εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο έτσι μπορείτε να ειδοποιηθείτε μόλις βγουν!

   Πόροι:

   1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://medium.com/@WhiteNoise1984/yfii-innovative-decentralized-defi-mining-pool-d745c032dfc0
   2. ΠΙΣΙΝΑ: https://pools.balancer.exchange/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565
   3. ΦΟΡΚΟ: https://bal.yfii.finance/#/pool/0x16cAC1403377978644e78769Daa49d8f6B6CF565 (Ανεπίσημο πιρούνι της ομάδας Balancer. Χρησιμοποιήστε με δική σας ευθύνη.)
   4. ΠΡΟΣΦΟΡΑ: https://yfii.finance/

    ΣΥΜΒΑΣΗ: 0xAFfcD3D45cEF58B1DfA773463824c6F6bB0Dc13a

   5. πώς να δείτε ανταμοιβές btw https://yieldfarming.info/yfii/yfii_dai/

   Ανακοίνωση YFII: https://medium.com/@WhiteNoise1984/yfii-innovative-decentralized-defi-mining-pool-d745c032dfc0

   Διεύθυνση διακριτικού YFII: 0xa1d0E215a23d7030842FC67cE582a6aFa3CCaB83

   Ανεπίσημες πληροφορίες γεωργικής απόδοσης:

   Πισίνα1: https://yieldfarming.info/yfii/ycrv/

   Πισίνα2: https://yieldfarming.info/yfii/yfii_dai/

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Please Follow Us
   Facebooktwitter
   Promo
   banner
   Promo
   banner