Binance Exchange Review (2020) Best Crypto Exchange;

Κάθαρση είναι το πιο δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με τον μεγαλύτερο οργανικό όγκο συναλλαγών. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων που αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης μαζί με ισχυρά εργαλεία διαπραγμάτευσης όπως μοχλό συναλλαγών, επιλογές συναλλαγών και πλατφόρμα δανεισμού Η ταχεία προσθήκη νέων δυνατοτήτων στο Binance εκπλήσσει συχνά εμπειρογνώμονες στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, με πολλούς κριτικούς να σχολιάζουν την ταχεία ανταπόκριση του CEO της Binance Zhao “CZ” Changpeng στα γεγονότα. Πάνω από την κύρια ανταλλαγή Binance.com, η εταιρεία διαθέτει επίσης πολλές μοναδικά χαρακτηρισμένες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του καταστήματος των ΗΠΑ Binance ΗΠΑ, Μπινάνς Τζέρσεϋ και Binance DEX. Σε αυτήν την κριτική επισημαίνουμε κάθε μια από τις διάφορες δυνατότητες και αντιπαραθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Βασικά πλεονεκτήματα του Binance

 • Του κόσμου δημοφιλέστερος ανταλλαγή με τον υψηλότερο όγκο συναλλαγών.
 • Προσφέρει το μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών με ορισμένα που δεν βρέθηκαν καν αλλού.
 • Διατηρεί ΑΣΦΑΛΙΣΗ ενάντια στην κλοπή και τις παραβιάσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Binance (νέο) Σύνθετη διεπαφή συναλλαγών

Binance (Binance.com)

Κάθισμα (Binance.com) είναι το κύριο ανταλλακτικό, είναι το πιο δημοφιλές και διαθέτει την πλήρη σουίτα υπηρεσιών που προσφέρει το Exchange. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Πλέον υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα (πάνω από 1.000 νομίσματα).
 • Λόγω της δημοτικότητάς του, έχει το υψηλότερος όγκος συναλλαγών Παγκόσμιος.
 • Πρόσβαση σε Binance Launchpad, μια πλατφόρμα αρχικής προσφοράς ανταλλαγής (IEO) για την εισαγωγή νέων κρυπτονομισμάτων.
 • Λειτουργία Stop-Limit Η παραγγελία θα εκτελεστεί μόλις επιτευχθεί η δεδομένη τιμή στάσης. Έτσι, η εντολή stop-limit θα γίνει οριακή εντολή αγοράς ή πώλησης στην οριακή τιμή ή καλύτερη.
 • Δανεισμός Binance. Οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν τα κρυπτονομίσματά τους στο Exchange για μια καθορισμένη χρονική περίοδο και να κερδίσουν τόκους.

Binance US (Binance.us)

Binance ΗΠΑ (Binance.us) ήταν η απάντηση του Binance στους κανονισμούς των ΗΠΑ που απαγορεύουν στους πολίτες να κάνουν εμπόριο στο Binance. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Σύμφωνα με τους κανονισμούς των ΗΠΑ
 • Διαθέτει ζεύγη συναλλαγών fiat to cryptocurrency. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το USD για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα απευθείας στο Exchange.
 • Η σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού είναι διαθέσιμη.

Ιστορία του Binance

Το Binance ιδρύθηκε από τον Changpeng (CZ) Zhao το 2017. Το όνομα προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων «Binary» και «Finance». Το Binance κατάγεται από την Κίνα. Ωστόσο, λόγω των σκληρών διαδικασιών ρύθμισης κρυπτογράφησης στη χώρα, το Χρηματιστήριο μετακινήθηκε σε πιο ευνοϊκές δικαιοδοσίες εκτός της Κίνας.

«Σε απάντηση στην απόφαση της Κίνας, μεταφέρουμε τα IP μας από το Χονγκ Κονγκ σε μια υπεράκτια τοποθεσία… Επομένως, είμαστε εγγεγραμμένοι σε πολλές τοποθεσίες και έχουμε άτομα σε πολλές τοποθεσίες. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα επηρεαστούμε ποτέ από έναν ρυθμιστικό φορέα. “

Changpeng Zhao (CZ), Διευθύνων Σύμβουλος της Binance (2017)

Επί του παρόντος, το Binance εδρεύει σε πολλές δικαιοδοσίες, όπως η Μάλτα, η Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ και οι διακομιστές της βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Ο κύριος ιστότοπός τους προσφέρει υποστήριξη στα Αγγλικά, Κινέζικα, Κορεάτικα, Ιαπωνικά, Ρωσικά, Ισπανικά και Γαλλικά.

Πράγματι, το Binance είναι ένας τεράστιος παίκτης στον χώρο κρυπτογράφησης, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο, τον Απρίλιο του 2020, απέκτησε το Coinmarketcap, αναμφισβήτητα τον πιο γνωστό πόρο για τις βαθμολογίες, τα διαγράμματα και άλλα δεδομένα της αγοράς κρυπτονομισμάτων..

Υποστηριζόμενες χώρες

Binance (Binance.com) υποστηρίζεται στις περισσότερες χώρες εκτός από τις ΗΠΑ.

Οι πολίτες των ΗΠΑ μπορούν να ανταλλάσσουν ΜΟΝΟ Binance US (Binance.us), εκτός από εκείνες από τις ακόλουθες πολιτείες:

Αλαμπάμα Κονέκτικατ Φλόριντα
Γεωργία Χαβάη Αϊντάχο
Λουιζιάνα Βόρεια Καρολίνα Νέα Υόρκη
Τέξας Βερμόντ Βάσιγκτων

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα και τρόποι πληρωμής

Binance (Binance.com)

Το Binance υποστηρίζει συναλλαγές 1300 κρυπτονομίσματα συμπεριλαμβανομένων των δικών του κρυπτονομισμάτων, του Binance Coin (BNB). Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για το Binance Coin (BNB).

Η Binance δέχεται πληρωμές χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα (Visa και MasterCard), χρεωστική κάρτα και κρυπτογράφηση. Ωστόσο Οι πληρωμές με χρεωστική και πιστωτική κάρτα είναι περιορισμένες στις ακόλουθες τοποθεσίες:

 • ΗΠΑ: Νέα Υόρκη, Κονέκτικατ, Χαβάη, Γεωργία, Νέο Μεξικό και Ουάσιγκτον.
 • Αρκετές κινεζικές τράπεζες? και
 • Ορισμένες χώρες εντελώς π.χ. Αφγανιστάν, Ιράκ και Λιβύη.

Οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν μόνο USD ή EUR για να αγοράσουν Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH / BCHABC) ή Ripple (XRP) χρησιμοποιώντας χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες στο Binance.

Το Binance είναι μόνο μια ανταλλαγή crypto-to-crypto. Έτσι, οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν πρώτα τα παραπάνω κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το fiat, προτού μπορέσουν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με άλλα κρυπτονομίσματα στο Exchange.

Binance US (Binance.us)

Binance ΗΠΑ, που κυκλοφόρησε πρόσφατα τον Σεπτέμβριο του 2019 υποστηρίζει μόνο 20 κρυπτονομίσματα. Αλλά αναμένεται να προστεθούν περισσότερα στο μέλλον.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις χρεωστικές τους κάρτες για να μεταφέρουν απευθείας USD από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς στον λογαριασμό τους Exchange μέσω ACH ή τραπεζικού εμβάσματος.

Τέλη κατάθεσης και ανάληψης

Για Binance.com και Binance ΗΠΑ, τα τέλη είναι διαφορετικά ανάλογα με το κρυπτογράφηση που θα μεταφερθεί. Τα τέλη χρεώνονται στο αντίστοιχο κρυπτογράφηση που θα μεταφερθεί. Για παράδειγμα, οι αναλήψεις Bitcoin (BTC) κοστίζουν 0,0005 BTC ανά συναλλαγή. Υπάρχουν όχι προμήθειες κατάθεσης.

Για μεταφορές fiat, στις Binance ΗΠΑ, Οι τραπεζικές αναλήψεις USD κοστίζουν 15 USD / 35 USD για εσωτερικές ή διεθνείς αναλήψεις αντίστοιχα. Οι καταθέσεις γενικά και οι αναλήψεις ACH είναι δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ για τις δομές τελών του Binance.com και Binance ΗΠΑ αντίστοιχα.

Τέλη συναλλαγών

Προμήθειες συναλλαγών για Binance.com και Binance ΗΠΑ είναι γενικά 0,1% για κατασκευαστές και κατασκευαστές με τις ακόλουθες εξαιρέσεις:

 • Binance.com και Binance.us: Οι χρήστες με μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών ή κατέχουν ένα καθορισμένο ποσό BNB δικαιούνται να γίνουν VIP. Τα υψηλότερα επίπεδα VIP σας δίνουν χαμηλότερα τέλη συναλλαγών. Και για όλους τους χρήστες, υπάρχει έκπτωση 25% εάν καταβάλλονται τέλη χρησιμοποιώντας το BNB.

Το Binance έχει ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών σε σύγκριση με κάποια άλλα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων. Για παράδειγμα:

 • Νομισματική βάση: 0,50% της συναλλαγής συν μια επιπλέον χρέωση Coinbase ανάλογα με το ποσό της συναλλαγής. Πλευρική σημείωση: ξέρατε ότι μπορείτε αποφύγει τα ακριβά τέλη ανάληψης; Μάθετε περισσότερα στο CoinBase Fees – Πώς να τα αποφύγετε?
 • Κράκεν: 0,16% (κατασκευαστής) / 0,26% (λήψης)
 • Bittrex: 0,25% (κατασκευαστής και λήψης)
 • Poloniex: 0,15% (κατασκευαστής) / 0,25% (λήπτης) (Σημείωση: Η Poloniex έχει προεξοφλήσει τις προμήθειές τους στο 0,00% έως τις 31 Δεκεμβρίου 2019)
 • OceanEX: 0,10%, προσφέρονται εκπτώσεις για πληρωμές με το νόμισμα OceanEx.
 • Κουκόιν: 0,10%, προσφέρονται εκπτώσεις για πληρωμές με το νόμισμα KCS.
 • Χούμπι: 0,20%
 • Εντάξει: 0,10% (κατασκευαστής) / 0,15% (λήψη)
 • BitMEX: -0,025% (κατασκευαστής) (δηλαδή παρέχεται έκπτωση) / 0,075% (λήψης). Αυτό το Ανταλλαγή, ωστόσο, ασχολείται μόνο στο εμπόριο περιθωρίου.
 • BitFinex: 0,10% (κατασκευαστής) / 0,20% (λήψη)
 • BitMax: 0,085% (κατασκευαστής και αγοραστής) για μεγαλύτερα νομίσματα κεφαλαίου αγοράς, 0,10% για άλλα νομίσματα

Κατατάξαμε τις προαναφερθείσες ανταλλαγές από “πιο χρησιμοποιούμενες” σε “αποφυγή με κάθε κόστος”. Πού εμπίπτει κάθε μία από αυτές τις ανταλλαγές; Ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων του 2020 και μάθετε.

Διαμάχες

Όπως κάθε ανταλλαγή, το Binance δεν είναι ξένο στις αντιπαραθέσεις. Από τα κλεμμένα bitcoin μέχρι τη βάση δεδομένων του Know Your Customer (KYC), πολλοί ρωτούν εάν το Binance είναι ασφαλές; Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές πρόσφατες αντιπαραθέσεις.

Binance hack: Κλέφθηκαν 7.000 Bitcoin

Στις αρχές Μαΐου 2019, η Binance ενημέρωσε το κοινό ότι οι χάκερ απέσυραν 7.000 Bitcoins (τότε αξίας περίπου 40 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ) σε μια παραβίαση ασφαλείας μεγάλης κλίμακας. Η ανταλλαγή λέει ότι οι χάκερ χρησιμοποίησαν μια ποικιλία τεχνικών όπως το ηλεκτρονικό “ψάρεμα” και οι ιοί για να αποκτήσουν τα δεδομένα σύνδεσης των χρηστών του.

Το Exchange χρησιμοποίησε το SAFU χρηματοδότηση – το ταμείο ασφάλισης έκτακτης ανάγκης για την πλήρη κάλυψη τυχόν ζημιών των επηρεαζόμενων χρηστών.

Παραβίαση δεδομένων Binance KYC

Τον Αύγουστο του 2019 ένας χάκερ ισχυρίστηκε ότι είχε αποκτήσει ένα τεράστιο τμήμα των δεδομένων Γνωρίστε τον πελάτη (KYC) του Exchange. Ο χάκερ δημιούργησε αρκετές ομάδες Telegram που φέρεται να διαθέτουν αυτά τα ιδιωτικά δεδομένα. Ο χάκερ ζήτησε επίσης συνολικά 300 bitcoin (τότε αξίας περίπου 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ) από το Exchange, διαφορετικά θα κυκλοφορούσαν περισσότερα δεδομένα.

Κάθαρση αξιώσεις τα δεδομένα που διέρρευσαν ήταν από τον Φεβρουάριο του 2018, όταν το Exchange χρησιμοποιούσε τρίτο πάροχο υπηρεσιών για την επεξεργασία των επαληθεύσεών του KYC. Ωστόσο, μερικά γλένε οι παραμελητές ότι ο Binance πρέπει να φέρει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για το περιστατικό.

Για να διορθώσει την κατάσταση, ο Binance προσέφερε μια ανταμοιβή σε οποιονδήποτε μπορεί να παρέχει πληροφορίες για την αναγνώριση του εισβολέα. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει βρεθεί ο χάκερ.

Εν τω μεταξύ, η ανταλλαγή προσφέρεται συνδρομή VIP καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής και προνομιακές χρεώσεις και υπηρεσίες συναλλαγών στους επηρεαζόμενους χρήστες.

Είναι ασφαλές το Binance το 2020?

Έχουμε δει πολλές ανταλλαγές να γίνονται θύματα παραβίασης. Μερικοί, όπως το χάκετ ανταλλαγής Cryptopia ήταν τόσο σοβαρό που το Exchange τέθηκε σε εκκαθάριση και οι χρήστες δεν μπόρεσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους.

Το Binance, ως η μεγαλύτερη ανταλλαγή στον κόσμο θα ήταν σαφώς πρωταρχικός στόχος για τους χάκερ. Πράγματι, τα 2 hacks το 2019 το απέδειξαν. Ωστόσο, η Binance χειρίστηκε τις παραβιάσεις αποζημιώνοντας τους επηρεαζόμενους χρήστες από το ασφαλιστικό του ταμείο και παρέχοντάς τους διάφορα οφέλη.

Έτσι, το Binance είναι ακόμα ασφαλές το 2019; Θα λέγαμε ότι από τα ιστορικά αρχεία, όταν είχε παραβιαστεί, το Exchange θα παρεμβαίνει για να αποκαταστήσει την απώλεια σας. Ωστόσο, τονίζουμε ότι καμία ανταλλαγή δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, τονίζουμε τη σημασία της κατάργησης των κρυπτονομισμάτων σας από την ανταλλαγή και την αποθήκευσή τους σε πορτοφόλια υλικού εκτός σύνδεσης. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο διατηρείτε πλήρης επιμέλεια των κρυπτονομισμάτων σας.

Ποιο πορτοφόλι υλικού πρέπει να λάβετε; Δείτε τη σύγκριση των 3 κορυφαίων πορτοφολιών υλικού στην αγορά. Ή μεμονωμένες λεπτομερείς κριτικές για τα Ledger Nano X, Trezor Model T και KeepKey.

Μπορείτε επίσης να δείτε το βίντεό μου συγκρίνοντας το Ledger Nano S (τον προκάτοχο του Nano X), το Trezor Model T και το KeepKey παρακάτω:

Οδηγός Trezor Model T & Ανασκόπηση: Σύγκριση με το Ledger Nano S και το KeepKey

Συμπέρασμα: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Binance

Πλεονεκτήματα

 • Ανταλλαγή με τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών στον κόσμο.
 • Παρακολουθήστε τη λήψη μέτρων για την αποκατάσταση των επηρεαζόμενων χρηστών κατά την παραβίαση.
 • Ανταγωνιστικές χρεώσεις συναλλαγών.
 • Μεγάλο ποσό υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων.
 • Προσφέρει πολλές μοναδικές υπηρεσίες και δυνατότητες.

Μειονεκτήματα

 • Η δημιουργία επαληθευμένου λογαριασμού KYC μπορεί να διαρκέσει έως και 2 εβδομάδες.
 • Ζητήματα κατά την αγορά κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα.

Εγγραφείτε στο Binance εδώ:

Ενημερώθηκε στις 25 Απριλίου 2020: Καταργήθηκε παλιό περιεχόμενο και σύνδεσμοι. Ενημερωμένος πίνακας κριτικών και συχνές ερωτήσεις

{ "@συμφραζόμενα": "http://schema.org/", "@τύπος": "Προϊόν", "μάρκα": "Κάθισμα", "όνομα": "Ανταλλαγή Binance", "εικόνα": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/binancelogowhite.png", "περιγραφή": "Το Binance είναι το πιο δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με τον μεγαλύτερο όγκο οργανικών συναλλαγών. Έχει αρκετές μοναδικές λειτουργίες όπως Binance, Binance US, Binance Jersey και Binance DEX. Σε αυτήν την κριτική επισημαίνουμε κάθε μια από τις διάφορες δυνατότητες και αντιπαραθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε.", "ανασκόπηση": { "@τύπος": "Ανασκόπηση", "επικεφαλίδα": "Επανεξέταση Binance Exchange – Σύγκριση, Τέλη και Λειτουργίες", "όνομα": "Ανταλλαγή Binance", "περιγραφή":"Το Binance είναι το πιο δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με τον μεγαλύτερο όγκο οργανικών συναλλαγών. Έχει πολλές μοναδικά χαρακτηρισμένες εκδόσεις, όπως Binance, Binance US, Binance Jersey και Binance DEX. Σε αυτήν την κριτική επισημαίνουμε κάθε μια από τις διάφορες δυνατότητες και αντιπαραθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε. Έτσι, το Binance είναι ακόμα ασφαλές το 2019; Θα λέγαμε ότι από τα ιστορικά αρχεία, όταν είχε παραβιαστεί, το Exchange θα μπαίνει για να αποκαταστήσει την απώλεια σας. Ωστόσο, τονίζουμε ότι καμία ανταλλαγή δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, τονίζουμε τη σημασία της κατάργησης των κρυπτονομισμάτων σας από την ανταλλαγή και την αποθήκευση τους σε πορτοφόλια υλικού εκτός σύνδεσης Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο διατηρείτε την πλήρη προστασία των κρυπτονομισμάτων σας.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/binance-exchange-review/", "κριτικήBody": "Το Binance είναι το πιο δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με τον μεγαλύτερο όγκο οργανικών συναλλαγών. Έχει πολλές μοναδικά χαρακτηρισμένες εκδόσεις, όπως Binance, Binance US, Binance Jersey και Binance DEX. Σε αυτήν την κριτική επισημαίνουμε κάθε μια από τις διάφορες δυνατότητες και αντιπαραθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε. ", "ημερομηνία δημοσίευση": "2019-11-1", "Αξιολόγηση": { "@τύπος": "Εκτίμηση", "βαθμολογία Αξία": "4.5", "χειρότερη βαθμολογία":"0", "καλύτερη βαθμολογία": "5" }, "συντάκτης": { "@τύπος": "Πρόσωπο", "όνομα": "Άντζελα Γουάνγκ" }, "εκδότης": { "@τύπος": "Οργάνωση", "όνομα": "Πυγμαχία", "λογότυπο": { "τύπος": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "προσφορές": { "@τύπος": "Προσφορά", "τιμή νομίσματος": "Δολ ΗΠΑ", "τιμή": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

Συχνές ερωτήσεις

Exchange Ecosystem- Τι είναι το Binance Jersey και το Binance DEX?

Binance Jersey (Binance.je)

Μπινάνς Τζέρσεϋ (Binance.je) είναι παρόμοιο με το Binance US για χρήστες που δεν είναι πολίτες των ΗΠΑ. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Αγορά / πώληση κρυπτονομισμάτων με fiat (USD / EUR).
 • Σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού για τράπεζες από το Ηνωμένο Βασίλειο και ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Binance DEX (Binance.org)

Binance DEX (Binance.org) είναι επίσης γνωστή ως Αλυσίδα Binance. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Πρόκειται για μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή που αναπτύχθηκε στο blockchain της Binance Chain.
 • Οι χρήστες διατηρούν την επιτήρηση και τον έλεγχο των ιδιωτικών τους κλειδιών και χρημάτων. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα των χρηστών είναι πολύ λιγότερο ευάλωτα σε παραβιάσεις ή κλείσιμο ανταλλαγών. και
 • Γίνονται δεκτές μόνο οριακές παραγγελίες. Σε αντίθεση με άλλες ανταλλαγές, το Binance DEX δεν ταιριάζει συνεχώς με παραγγελίες. Αντίθετα, ταιριάζει με τις ανοιχτές παραγγελίες που λαμβάνονται μέσω περιοδικής δημοπρασίας.

Μάθετε περισσότερα για το Binance DEX εδώ.

Ποιες χώρες δέχονται το Binance Jersey και το Binance DEX?

Binance Jersey (Binance.je)

Μπινάνς Τζέρσεϋ είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες χώρες:

Αργεντίνη Eswatini (πρώην Σουαζιλάνδη) Λιχτενστάιν Σιγκαπούρη
Αρμενία Φινλανδία Λιθουανία Σλοβακία
Αυστραλία Γαλλία Λουξεμβούργο Σλοβενία
Αυστρία Γερμανία Μακάο Νότια Αφρική
Αζερμπαϊτζάν Γιβραλτάρ Μάλτα Νότια Κορέα
Βέλγιο Ελλάδα Μαυρίκιος Ισπανία
Βραζιλία Χονγκ Κονγκ Μεξικό Σουηδία
Βουλγαρία Ουγγαρία Μονακό Ελβετία
Καναδάς Ισλανδία Ολλανδία Τουρκία
χιλή Ιρλανδία Νέα Ζηλανδία Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ)
Κροατία Ισραήλ Νορβηγία Ηνωμένο Βασίλειο (UK)
Κύπρος Ιταλία Περού Ουρουγουάη
Τσεχική Δημοκρατία Ιαμαϊκή Πολωνία
Δανία Φανέλα Πορτογαλία
Εσθονία Λετονία Ρουμανία

Binance DEX (Binance.org)

Το Binance DEX είναι διαθέσιμο στις περισσότερες άλλες χώρες εκτός από τα ακόλουθα:

ΗΠΑ Αλβανία Λευκορωσία Βοσνία
Μπουρμάν Δημοκρατία Κεντρικής Αφρικής Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας
Ακτή Ελεφαντοστού Περιοχή της Κριμαίας της Ουκρανίας Κροατία Κούβα
Ερζεγοβίνη Ιράν Ιράκ Κοσσυφοπέδιο
Λίβανος Λιβερία Λιβύη Μακεδόνια
Μολδαβία Σερβία Σομαλία Σουδάν
Νότιο Σουδάν Συρία Βενεζουέλα Γέμενη
Ζιμπάμπουε

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner