Τέλη Coinbase – Πώς να τα αποφύγετε

Coinbase, όπως οι περισσότερες χρεώσεις ανταλλαγής τέλη ανάληψης. Ωστόσο, υπάρχει ένα τακτοποιημένο τέχνασμα που σας επιτρέπει να αποφύγετε τέλη ανάληψης. Το Coinbase είναι τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στις Η.Π.Α. και στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της δυνατότητας άμεσης αγοράς κρυπτονομισμάτων με fiat, καθώς και ένα από τα λίγα χρηματιστήρια που επιτρέπουν στους πολίτες των ΗΠΑ να πραγματοποιούν συναλλαγές. Πολλοί όχι μόνο χρησιμοποιούν το Coinbase για να αγοράζουν κρυπτονομίσματα, αλλά και για να αποθηκεύουν τα κρυπτονομίσματά τους. Έτσι, με τη συχνή χρήση του Exchange, τα τέλη ανάληψης μπορούν σίγουρα να αυξηθούν. Ακολουθούν μερικές κορυφαίες συμβουλές και παραβιάσεις για την αποφυγή ή τη μείωση των χρεώσεων Coinbase.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στον Οδηγό μας.

Μειώστε τις χρεώσεις Coinbase κατά την αποστολή Bitcoin

Νομισματική βάση και Coinbase Pro (παλαιότερα γνωστό ως GDAX είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες σε όλο τον κόσμο όπου οι άνθρωποι μπορούν να αγοράζουν, να πωλούν και να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα. Νομισματική βάση και το Coinbase Pro λειτουργούν επί του παρόντος στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη. Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum και Litecoin.

Coinbase vs Coinbase Pro: Ποιες είναι οι διαφορές?

Το Coinbase και το Coinbase Pro είναι στην πραγματικότητα δύο ξεχωριστά αλλά σχετικά προϊόντα. Το Coinbase κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012 και στόχευε να παρέχει μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα για άτομα χωρίς εμπειρία να αγοράζουν και να πωλούν bitcoin μέσω τραπεζικών εμβασμάτων. Το 2015, με το αυξανόμενο ενδιαφέρον και τη δημοτικότητα σε κρυπτονομίσματα, η Εταιρεία επεκτάθηκε για να δημιουργήσει το Coinbase Exchange – μια ανταλλαγή Bitcoin με έδρα τις ΗΠΑ για να επιτρέψει την ανταλλαγή Bitcoin και κρυπτονομισμάτων. Επειδή το Coinbase Exchange ήταν πέρα ​​από το αρχικό πεδίο για τους πιο «απλούς» χρήστες τους, αποφάσισαν να το μετονομάσουν στο GDAX – Global Digital Asset Exchange (το οποίο είναι τώρα γνωστό ως Coinbase Pro).

Συγκρίθηκαν τα GDAX και Coinbase

Συγκρίθηκαν τα GDAX και Coinbase

Νομισματική βάση – ένα μέρος όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν, να πωλούν, να στέλνουν, να λαμβάνουν και να αποθηκεύουν τα κρυπτονομίσματά σας.

Coinbase Pro (πρώην GDAX ή Coinbase Exchange) – ανταλλαγή επαγγελματιών εμπόρων. Εκτός από τις ίδιες λειτουργίες με το Coinbase, το Coinbase pro επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κάνουν τα εξής:

  • Συναλλαγή μεταξύ διαφορετικών κρυπτονομισμάτων.
  • αγορά, περιορισμός και διακοπή παραγγελιών. και
  • να έχετε πιο λεπτομερή διαγράμματα συναλλαγών για να αναλύσετε τις βραχυπρόθεσμες τάσεις (π.χ. βιβλίο παραγγελιών, τόμος κ.λπ.).

Το πιο σημαντικό, Το Coinbase Pro έχει χαμηλότερες χρεώσεις και σε ορισμένες περιορισμένες συναλλαγές, μηδενικές χρεώσεις.

Ποιες είναι οι χρεώσεις για το Coinbase και το Coinbase Pro?

Τέλη συναλλαγής αγοράς / πώλησης Coinbase

Το Coinbase έχει τα πιο ακριβά τέλη σε σύγκριση με άλλα που θεωρούμε ως Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων κατηγορίας 1. Το Coinbase χρεώνει ένα 0,50% χρέωση για αγορές και πωλήσεις κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, η Coinbase χρεώνει επίσης μια χρέωση Coinbase. Η χρέωση Coinbase είναι η μεγαλύτερη (1) κατ ‘αποκοπή χρέωση ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας. (2) α μεταβλητό ποσοστό ανάλογα με την περιοχή και τον τύπο πληρωμής σας.

Ακολουθούν οι κατ ‘αποκοπή χρεώσεις που χρεώνει η Coinbase:

Συνολικό ποσό συναλλαγής Χρέωση συναλλαγής (USD, EUR, GBP)
Λιγότερο από 10 $ 0,99 $, 0,99 €, 0,99 £
Περισσότερα από 10 $, λιγότερο από 25 $ 1,49 $, 1,49 €, 1,49 £
Περισσότερα από 25 $, λιγότερο από 50 $ 1,99 $, 1,99 €, 1,99 £
Περισσότερα από 50 $, λιγότερο από 200 $ 2,99 $, 2,99 €, 2,99 £

Κατ ‘αποκοπή αμοιβή


Παρακάτω είναι το μεταβλητό ποσοστό για χρήστες στις ΗΠΑ. Ελέγξτε εδώ για το μεταβλητά ποσοστά για άλλες χώρες.

Μεταβλητό ποσοστό ΗΠΑΜεταβλητό ποσοστό ΗΠΑ

Ακολουθεί μια εικόνα για τον τρόπο υπολογισμού της χρέωσης συναλλαγής αγοράς / πώλησης. Για παράδειγμα, είμαι στις Ηνωμένες Πολιτείες και θέλω να αγοράσω Bitcoin αξίας 20 $ χρησιμοποιώντας τη χρεωστική μου κάρτα. Η κατ ‘αποκοπή χρέωση θα είναι 1,49 USD $, επειδή το συνολικό ποσό συναλλαγής υπερβαίνει τα 10 $ USD, αλλά λιγότερο από 25 $ USD. Ενώ το μεταβλητό ποσοστό θα είναι 3,99% επειδή πληρώνω με χρεωστική κάρτα. Σε αυτήν την περίπτωση, Η Coinbase θα με χρεώσει 1,49 USD επειδή το κατ ‘αποκοπή τέλος είναι υψηλότερο από το μεταβλητό ποσοστό.

Κόστος μετατροπής από κρυπτονομίσματα σε κρυπτονομίσματα

Για μετατροπές crypto σε crypto π.χ. USDC σε BTC ή BTC σε ETH, η Coinbase χρεώνει περιθώριο κέρδους έως 2%. Το ακριβές περιθώριο εξαρτάται από τις διακυμάνσεις της αγοράς εκείνη τη στιγμή.

Προμήθειες συναλλαγών Coinbase Pro

Το Coinbase Pro, από την άλλη πλευρά, λειτουργεί με ένα μοντέλο χρέωσης κατασκευαστή. Θα θεωρούσατε «λήπτης“Εάν υποβάλετε μια παραγγελία στην αγοραία τιμή και αυτή η παραγγελία συμπληρώνεται αμέσως. Από την άλλη πλευρά, είστε «κατασκευαστής“Εάν η παραγγελία που υποβάλατε δεν ταιριάζει αμέσως με υπάρχουσα παραγγελία. Σε περίπτωση που μόνο ένα μέρος της παραγγελίας σας αντιστοιχιστεί αμέσως, θα πληρώνατε μόνο την προμήθεια για αυτό το τμήμα. Στη συνέχεια, θα πληρώνατε την αμοιβή του κατασκευαστή για το υπόλοιπο της συνολικής παραγγελίας όταν ταιριάζει.

Οι χρεώσεις του Coinbase Pro χρεώνονται ως ποσοστό της εν λόγω συναλλαγής. Όσον αφορά το ποσοστό, θα εξαρτηθεί από το συνολικό ποσό που διαπραγματεύονται οι χρήστες σε 1 μήνα ως εξής:

Χρέωση συναλλαγής Coinbase ProΧρέωση συναλλαγής Coinbase Pro

Με βάση τα παραπάνω, για χρήστες μικρού όγκου, π.χ. Όσοι διαπραγματεύονται λιγότερο από 10.000 $ το μήνα, τα τέλη τους θα είναι 0,50% κάθε συναλλαγής.

Φυσικά, μια πιθανή μέθοδος για τη μείωση των εμπορικών προμηθειών είναι να εργαστείτε προς ένα υψηλότερο επίπεδο αυξάνοντας τον μηνιαίο όγκο συναλλαγών σας. Για παράδειγμα, εάν περισσότερα από 10.000 δολάρια ΗΠΑ διαπραγματεύονται σε ένα μήνα, τα τέλη Maker και Taker μειώνονται στο 0,35%, αυτό σημαίνει μείωση 15% στα τέλη συναλλαγών.

Coinbase hack: χρησιμοποιήστε το Coinbase Pro (GDAX) για να αποφύγετε τέλη ανάληψης από το Coinbase

Νομισματική βάση τέλη ανάληψης μπορεί να είναι πολύ υψηλό. Όταν οι χρήστες αποσύρουν τα κέρματά τους από την πλατφόρμα Coinbase, το Coinbase θα χρεώσει στους χρήστες μια αμοιβή βάσει της εκτίμησής τους για τα τέλη συναλλαγής δικτύου που αναμένουν ότι θα πληρώσουν. Η Coinbase δήλωσε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, το τέλος που καταβάλλει η Coinbase ενδέχεται να διαφέρει από την εκτίμηση. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα να είναι το εκτιμώμενο τέλος που πρέπει να πληρώσουν οι χρήστες ΠΙΟ ΨΗΛΑ από το τέλος συναλλαγής δικτύου που πραγματικά πληρώθηκε από την Coinbase.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει τρόπος να αποφύγετε τα τέλη ανάληψης του Coinbase. Σύμφωνα με την Coinbase, δεν χρεώνουν για τη μεταφορά κρυπτονομισμάτων από το ένα πορτοφόλι Coinbase στο άλλο. Δεδομένου ότι τα Coinbase και Coinbase Pro (GDAX) ανήκουν στην ίδια εταιρεία, η αποστολή των χρημάτων σας από το Coinbase στο Coinbase Pro θα ήταν άμεση και δωρεάν, καθώς πρόκειται για μεταφορά από ένα πορτοφόλι Coinbase σε άλλο.

Το Coinbase Pro προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τέλη ανάληψης για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως το BitcoinΤο Coinbase Pro προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τέλη ανάληψης για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως το Bitcoin

Το κλειδί εδώ είναι αυτό Το Coinbase Pro δεν χρεώνει τέλη ανάληψης. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε τα κρυπτονομίσματα σας από το Coinbase Pro σε οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι εκτός της πλατφόρμας Coinbase χωρίς να πληρώνετε τέλη μεταφοράς δικτύου.

Ανάληψη σε άλλο κρυπτογράφηση

Το Bitcoin έχει τα πιο ακριβά έξοδα μεταφοράς στο Coinbase. Ένας τρόπος μείωσης των τελών μεταφοράς είναι η ανταλλαγή Bitcoin με άλλο κρυπτογράφηση όπως το Litecoin ή το Bitcoin Cash. Αυτά τα νομίσματα θα είναι φθηνότερα για μεταφορά και θα μπορούσαν να ανταλλαχθούν πίσω στο Bitcoin μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά στο χρηματιστήριο παραλαβής.

Χρησιμοποιήστε άλλο Exchange

Εάν τα τέλη Coinbase είναι πολύ ακριβά για εσάς, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε άλλο ανταλλακτικό όπως το Binance ή το FTX Exchange. Αυτές οι ανταλλαγές προσφέρουν πιο ανταγωνιστικά ποσοστά ανάληψης και έχουν επίσης περισσότερους τύπους επιλογών κρυπτογράφησης. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στον Οδηγό μας.

Είναι ακριβό στη χρήση του Coinbase?

Τα τέλη Coinbase συμφωνούν με άλλα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων, με χρέωση 2,99 $ για συναλλαγές μεταξύ 50-200 δολαρίων. Ωστόσο, για μεγαλύτερες συναλλαγές, η Coinbase χρεώνει μεταβλητό ποσοστό 1,49%. Για οτιδήποτε άνω των 10.000 $ USD, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε γραφεία διαπραγμάτευσης Over The Counter (OTC) τα οποία είναι καλύτερα στο χειρισμό μεγάλων όγκων με πιο ευέλικτες τιμές. Ακολουθεί μια λίστα με τα κορυφαία 5 γραφεία OTC.

Περαιτέρω ανάγνωση

Για να μάθετε περισσότερα για το Bitcoin, τα κρυπτονομίσματα και πώς να ξεκινήσετε, ρίξτε μια ματιά στο μάθημά μου που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Jeff Kirdeikis του Uptrennd- Bitcademy: Μάθετε, Επενδύστε & Ανταλλάξτε Bitcoin – σε λιγότερο από μία ώρα

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map