Enjin Wallet Review and Tutorial (2020)

Enjin Wallet ReviewEnjin Wallet Review

Enjin Wallet Review

Enjin tegnebog er en sikker og nem at bruge mobil cryptocurrency-tegnebog (iOS / Android). Det er ekstremt nemt at bruge og indeholder avancerede funktioner som Dapp Browser, QR-kode airdrops og Cryptocurrency Exchange. Det er den mest sikre mobil tegnebog, vi har testet med en to-lags sikkerhedskryptering og sikkert tastatur. Enjin tegnebog understøtter en bred vifte af kryptokurver som Bitcoin, Ethereum (alle ERC-20 og ERC-1155 tokens), Binance Chain og Litecoin. Enjin tegnebog er skabt af som en ledsager til Enjin-platformen.

Bedste Software Wallet Award

Enjin Wallet er vores Vinder af guldpris i kategorien Gratis / software-tegnebog. Vi var imponeret over tegnebogens sikkerhedsfunktioner såsom brugerdefineret hukommelsesfejning og dobbelt kryptering. Enjin tegnebog er vores bedste anbefaling til enhver nybegynder, der ønsker at holde deres kryptokurver sikre.

Er Enjin tegnebog sikker at bruge?

Sikkerhed er den største bekymring for tegnebøger, da hackere vides at angribe forskellige tegnebøger og forsøge at stjæle penge. Enjinwallet tilbyder den bedste sikkerhed i klassen til mobile tegnebøger.

  • To-lags kryptering: Hardware AES og softwarekryptering anvendes på henholdsvis det nederste og applikationslaget
  • Sikkert tastatur: De beskyttede tastaturbjælker keyloggers og / eller data sniffer fra at trykke på din mobile enhed for at stjæle data. Det kan også randomiseres for at øge sikkerheden.
  • Screenshot blocking og Random Access Memory (RAM) kryptering: Tegnebogens operativsystemniveau begrænser skærmbilleder og videooptagelse. På hukommelsesniveau udføres transaktioner på et sikkert RAM.
  • Brugerdefinerede biblioteker: Enjin Wallet har brugerdefinerede biblioteker, der fjerner de private nøgler fra enhedens hukommelse efter brug – hvilket reducerer angrebetjenesten markant.
  • Fejl i beskyttelsesprocessoren: der er indført en særlig kode til at håndtere fejl i ARM-processorer.
  • Sikkerhedsrevision: ORU-sikkerhedsteam fandt ingen problemer, der kunne bruges til at kompromittere tegnebogen eller de kryptografiske nøgler, der er gemt i systemet (fuld sikkerhedsrapport her)
  • Samsung Blockchain Keystore support: Enjin understøtter Samsung Blockchain Keystore til beskyttelse af private nøgler under Samsungs militære sikkerhedsknox Knox.

Mobile tegnebøger er klassificeret som en “Hot Wallet” – hvilket betyder, at denne tegnebog er forbundet til internettet. Enjin-teamet har udtænkt specielle modforanstaltninger for at håndtere hackere, der forsøger at stjæle kryptokurver. Alle private nøgler er dobbeltkrypteret de private nøgler, så selvom hackere stjal filen, kan den ikke dekrypteres. Oven i dette beskæftiger det specielt designede Enjin-tastatur sig med nøgleloggere – og sørger for, at dekrypteringsprocessen på enheden er sikker. Endelig brugte Enjin tilpassede biblioteker til at slette den private nøgle fra enhedens hukommelse, når transaktionen er sendt – i modsætning til andre mobile tegnebøger.

Vi tilføjede mange sikkerhedsfunktioner, som almindelige tegnebøger ikke har. Enjin Wallet kan ikke nulstilles og ikke påvirkes af CPU-fejl som Meltdown og Specture.

Witek Radomski CTO for Enjin

Varme tegnebøger betragtes generelt som mindre sikre på grund af mulige enhedsbaserede sårbarheder (CPU- eller hukommelsesfejl), som kan kompromittere mobiltelefonens sikkerhed. Når det er sagt, kan Enjin-tegnebog betragtes som det bedste ud af alle mobile tegnebøger. Til store mængder kryptovalutalagring anbefaler vi brug af kolde tegnebøger som Ledger Nano X.

Vi fandt, at sikkerheden ved Enjin Wallet var den bedste blandt mobile tegnebøger med eksterne sikkerhedsrevisioner bekræfter vores synspunkt. Vi giver den den højeste sikkerhedsklassificering på 4/5 – den højest mulige bedømmelse af “hot wallets”.

Sikkerhed: 4/5

Hvilke kryptokurver understøtter Enjin tegnebog?

Enjin-tegnebogen understøtter opbevaring af Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB), Binance Chain-tokens (BEP2) og Ethereum-baserede tokens. For Ethereum-baserede tokens understøtter Enjin dem, der er oprettet ved hjælp af ERC20- og ERC1155-standarderne. Vælg ERC-721 samleobjekter understøttes også, nemlig for Guds unchained, CryptoKitties, Blockchain Cuties og Axe Infinity.

Vidste du, at Enjin introducerede ERC1155-tokenstandarden? Lær mere med vores ERC1155 token forklaring.

ERC1155-tokens passer ind i Enjin-økosystemet, da disse tokens kan repræsentere aktiver i spillet. Dette passer perfekt ind i Enjins spiludviklingsøkosystem til blockchain-baserede spil.

Tegnebogen giver brugerne mulighed for at sortere, se og vise virtuelle valutasaldoer i din lokale valuta. Enjins partnere Bancor, Kyber, og Changelly giver dig mulighed for nemt at bytte tokens.

Multi-valuta support: 4/5

Enjin Wallet Exchange-grænsefladeEnjin Wallet Cryptocurrecy Exchange-interface

Design og interface

Enjin-tegnebogen har et rent og intuitivt design. Tegnebogen giver dig også mulighed for nemt at skifte fra at se dine saldi i kryptokurrency eller det tilsvarende i din lokale fiat-valuta. Dette er yderst nyttigt til at give dig mulighed for at vide, hvor meget din portefølje er værd med et enkelt blik.

Hvad der også er nyttigt er evnen til let at oprette ekstra tegnebøger. Så sig, hvis du sender eller modtager kryptokurver til forskellige formål, kan du oprette en tegnebog til hver af dem (som at have partitioner i din faktiske fysiske tegnebog), hvilket gør det nemt at spore din økonomi og let at spore.

Et lille greb, jeg har om Enjin-tegnebogen, er, at når du ser på de enkelte kryptokurrencybalancer i din tegnebog, er der en uoverensstemmelse i saldoen vist øverst og nederst (hvilket er den korrekte balance). Selvom dette ikke påvirker din brug af tegnebogen, skal du bare vide og acceptere, at fejlen er der.

Forkert balance vistDe viste vægte er inkonsekvente, den, der er cirklet i rødt, er faktisk korrekt

På trods af dette kompenserer Enjin-tegnebogen med det faktum, at den har den reneste grænseflade derude og yderligere funktioner, der ikke ses i nogen anden softwarepung. For som vi vil se nedenfor, er Enjin-tegnebogen mere end en rigtig god softwaretegnebog. Tegnebogen er kun en lille del af Enjins hele spiløkosystem. Snarere åbner tegnebogen yderligere funktioner såsom en QR-kodescanner, tegnebog til samleobjekter i spillet og markedsplads for dig at handle med disse samlerobjekter.

Andre funktioner på Enjin tegnebogAndre funktioner på Enjin-tegnebogen

Software design: 5/5

Brugervenlighed: 5/5

Afsluttende tanker – mine oplevelser med Enjin tegnebog

Jeg gemmer personligt små mængder krypto på Enjin Wallet, så jeg kan handle eller betale eller modtage krypto på farten. Det har en letforståelig grænseflade med en bred vifte af understøttede mønter. Så jeg tøver ikke med at bruge den som min primære tegnebog. Jeg havde venner, der var nye i kryptokurrency og var helt overvældede, da jeg hørte andre mennesker tale om hardware-tegnebøger, udvekslinger og skøre hacks. Jeg viste dem min Enjin Wallet, og det tog dem kun mindre end 30 minutter at installere og mestre. Mit gæt er, at uden Enjin-tegnebogs enkle og letforståelige design ville de overhovedet ikke have generet sig af kryptokurver. 6 måneder senere handler de nu regelmæssigt kryptokurver.

Enjin Wallet Ecosystem

Støtte til samleobjekter

Enjin har oprettet sin egen ERC-1155 digitale tokenstandard, som kan bruges til at skabe både fungible (valutaer) og ikke-fungible (NFT) (digitale kort, kæledyr og in-game skins) aktiver på Ethereum Network.

Med Enjin-tegnebogen kan du modtage, sende eller smelte disse NFT’er. NFT’erne kan være genstande, der kan samles eller aktiver i spillet.

Du kan bruge tegnebogen til at handle NFT’er med dine venner, og der er Telegram-fora dedikeret til at købe og handel samleobjekter!

Boxmining NFT samlerobjekterBoxmining NFT samlerobjekter

At lære om alle spil i Enjin Multiverse. Tjek guide produceret af Everything Enjin. Ved Enjin Mintshop du kan endda oprette dine helt egne NFT’er!

Boxmining samlerobjekter gives ofte som en måde at sige “Tak !!” til vores fans. Abonner til Boxmining’s YouTube-kanal og klik på beskedklokken, så du ikke går glip af det!

Scan efter QR Airdrops (Enjin Beam)

Enjin Beam QR-giveawayEnjin Beam QR-giveaway

Den bedste Enjin Wallet-funktion er Enjin Beam – alias – QR Giveaway. Giveaways kan gøres gældende på Enjin Wallet via funktionen “Scan QR”. Disse gaver kan findes på forskellige hjemmesider, spil og kampagner på Boxmining Channel.

Enjin Wallet Marketplace

Samlerobjekter opført til salg på Marketplace i Enjin Wallet

Digitale samlerobjekter (ERC-1155 tokens) kan sælges direkte på Enjin markedsplads ved hjælp af de indbyggede funktioner i Enjin Wallet. Denne første af en slags funktion giver gamere mulighed for at handle varer sikkert uden risiko ved at bruge ethereum-smarte kontrakter. Varer kan vises på markedet ved hjælp af funktionen “Sælg” i fanen Samlerobjekter. Proceduren er en 1-trins proces, hvor sælgeren direkte angiver en salgspris og bekræfter ved at udføre kontrakten på Ethereum (betaler gas i processen). Varen vil blive angivet direkte på Enjin Marketplace til offentligt køb.

Udvekslingsfunktion

Enjins partnere Changelly, Bancor, Kyber og CoinSwitch tillad brugere at let skifte mellem forskellige kryptokurver. Alt hvad du skal gøre er at indtaste mængden og typen af ​​kryptokurrency, du vil konvertere, og den kryptokurrency, du vil konvertere den til. Det beløb, du modtager, og detaljerne i transaktionen beregnes automatisk og viser dig. Hvis mere end en udveksling tilbyder den type konvertering, du ønsker, vises oplysningerne, som du kan sammenligne og vælge den, der passer bedst til dig. Derefter er alt hvad du skal gøre, at trykke på “konverter”, og det er færdigt!

UdvekslingsfunktionEnjin tegnebogs udvekslingsfunktion

Markedsplads

Enjin-tegnebogen giver dig også direkte adgang til deres Marketplace, hvor du kan gennemse og købe forskellige NFT’er. Betaling kan ske direkte fra din Enjin-tegnebog.

MarkedspladsfunktionEnjins markedsplads for NFT’er

Dapp-browser

Enjin Dapp-browsersupportEnjin Dapp-browsersupport

Enjin-tegnebogen indeholder en af ​​de bedste decentrale appbrowsere, vi nogensinde har set. Den rene brugergrænseflade fortrænger de forskellige børser, finansielle, spil og sociale mediatjenester.

{ "@sammenhæng": "http://schema.org/", "@type": "Software Anvendelse", "mærke": "Enjin PTE LTD", "operativ system": "ANDROID", "applicationCategory": "Finansiere", "navn": "Enjin tegnebog", "billede": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/09/EnjinWalletReview.jpg", "beskrivelse": "Enjin-tegnebog er en sikker og nem at bruge mobil kryptovaluta-tegnebog.", "anmeldelse": { "@type": "Anmeldelse", "overskrift": "Enjin Wallet Review", "navn": "Enjin tegnebog", "beskrivelse":"Enjin-tegnebog er en sikker og nem at bruge mobil kryptovaluta-tegnebog.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/liveplanet-vr-review", "reviewBody": "Enjin-tegnebog er en sikker og nem at bruge mobil kryptovaluta-tegnebog. Det er ekstremt enkelt og intuitivt med avancerede funktioner som Dapp Browser, QR-kode airdrops og Cryptocurrency Exchange. To-lags sikkerhedsfunktioner er førende inden for mobile enheder. Enjin tegnebog er absolut vores bedste anbefaling.", "dato Udgivet": "2019-9-30", "anmeldelseBedømmelse": { "@type": "Bedømmelse", "ratingValue": "4.5", "værsteBedømmelse":"0", "bestRating": "5" }, "forfatter": { "@type": "Person", "navn": "Angela Wang" }, "forlægger": { "@type": "Organisation", "navn": "Boxmining", "logo": { "type": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}}

Husk at tjekke vores Enjin-guide for at lære mere om Enjins økosystem og hvad der er næste for Enjin.

Enjin tegnebog tutorial: Sådan oprettes Enjin tegnebog

Download og opsætning af din Enjin-tegnebog er super nemt og vigtigst af alt, det er GRATIS.

Først skal du Hent Enjin tegnebog-appen fra Apple App Store eller Google Play Butik.

Download Enjin tegnebog

Åbn appen, vælg “kryptotegnebog” og så “Opret tegnebog“.

VælgVælg “crypto wallet” og derefter “create wallet”

Vælg adgangskoden du vil have til din tegnebog. Når du opretter dine adgangskoder og senere sikkerhedskopierer din tegnebog, skal du sørge for at være i et sikkert miljø, hvor du ikke bliver optaget. Tyve vil have adgang til din tegnebog, hvis de får disse oplysninger.

Derefter, vælg hvilke kryptokurver du vil have i din tegnebog. Du kan altid tilføje eller fjerne flere typer kryptokurver senere. Tryk derefter på “Opret tegnebog“.

Vælg din adgangskode og kryptokurverVælg din adgangskode og de kryptokurver, du vil have din tegnebog i

Appen spørger derefter, om du vil sikkerhedskopier din tegnebog. Dette er for at du kan genindstille din tegnebog på et senere tidspunkt, for eksempel når du skifter telefon og har brug for at geninstallere alt. Så det anbefales stærkt at gøre dette trin, selvom det kan virke kedeligt.

Sikkerhedskopien er en gendannelsessætning på 12 ord, som du bliver nødt til at indtaste korrekt igen for at genindstille din tegnebog. Så hold disse 12 ord registreret og opbevaret et sikkert sted. Se her for nogle ideer og tip til, hvordan du beskytter din sætning til genopretning.

Sikkerhedskopierer din tegnebogSikkerhedskopierer din tegnebog

Du bliver derefter bedt om at bekræft din adgangssætning ved at indtaste 2 af din 12-ords gendannelsesfrase tilfældigt. Derefter føres du til menuen Vælg mønter, hvor du har en ny chance for at vælge de mønter, du vil have i din tegnebog. Igen kan du vælge at tilføje andre mønter senere. Hvis du er tilfreds med den valgte liste over mønter, skal du klikke på “Opret tegnebog“. Det opsætningen er derefter afsluttet og du bliver derefter ført til hovedsiden i din tegnebog.

Bekræft adgangssætning, og opret tegnebogSikkerhedskopierer din tegnebog

Sådan sendes og modtages kryptovaluta ved hjælp af Enjin-tegnebogen

Afsendelse af kryptokurrency

På hovedsiden i din tegnebog, vælg den kryptokurrency, du vil sende.

Til denne demo sender jeg Bitcoin, så jeg valgte “BTC”.

Vælg derefter “på næste side (andet billede nedenfor)”sende“. På denne side kan du også se din transaktionshistorik for denne kryptokurrency. Bemærk: balancen vist øverst til venstre på det andet billede nedenfor er undertiden unøjagtig. Dette er en fejl i appen, som endnu ikke er rettet. Dette er dog kun et skærmproblem og påvirker ikke din faktiske tegnebogssaldo, der vises i den større skrifttype.

På sendesiden (tredje billede nedenfor) vælger jeg normalt “Avanceret tilstand”Som giver dig mulighed for at indtaste antallet af satoshier pr. Byte, du vil sende din kryptokurrency med. Jo flere satoshier pr. Byte, jo hurtigere sendes og selvfølgelig jo højere transaktionsgebyr.

Afsendelse af kryptokurrencyAfsendelse af kryptokurrency

På sendesiden har du 3 muligheder for at indtaste modtagerens adresse, enten: (a) type i adressen (b) sæt ind adressen; eller (c) scanne modtagerens QR kode adresse.

Til demoen scanner jeg modtagerens QR-kode adresse, så jeg valgte QR-kodeikon i øverste højre hjørne, som åbner min telefons kamera som vist på det andet billede nedenfor. Der kan jeg enten vælge en QR-kode fra mit fotogalleri, eller i dette tilfælde scannede jeg modtagerens QR-kode.

IndgangsmodtagelsesadresseIndgangsmodtagelsesadresse

Når du har scannet modtagerens QR-kode, bringes du tilbage til sendesiden (første billede nedenfor) med modtagerens adresse udfyldt. I sekund indgang du kan indtaste det beløb, du vil sende, eller blot klikke på “ALT” for at sende hele saldoen i din tegnebog. Og i tredje indgang antallet af Satoshis pr. byte, som som nævnt bestemmer, hvor hurtigt din transaktion vil blive sendt.

For at se, hvor mange satoshier pr. Byte, jeg vil sende min kryptokurrency med, går jeg på hjemmesiden whatthefee. Dette websted giver et skøn over, hvor hurtigt min transaktion vil gå igennem til enhver tid (andet billede nedenfor). På bordet repræsenterer tallene i sort den procentvise sandsynlighed for, at en transaktion tager en given tid. Tallene i midten repræsenterer antallet af satoshier pr. Byte. Så for eksempel betyder den grønne skraverede post i øverste højre hjørne, at med 20,1 satoshier pr. Byte ville der være en 95% chance for, at din transaktion gennemgår i løbet af 0,5 timer. Jo højere satoshierne per byte er, desto hurtigere bliver min transaktion og følgelig højere transaktionsgebyret.

Indtast detaljerne, og bekræftIndtast detaljerne, og bekræft

Når du har indtastet modtagerens adresse, skal du sende beløb og satoshier pr. Byte, klikke på “Næste skridt“. Dette bringer dig til siden med bekræftelse af transaktion (tredje billede ovenfor). Her kan du dobbelttjekke, at detaljerne er korrekte, hvis det er, klik på “Send nu“. Nu er du færdig!

Modtagelse af kryptokurrency

På hovedsiden i din tegnebog, vælg den kryptokurrency, du ønsker at modtage. Hvis den kryptokurrency, du vil modtage, ikke vises, skal du klikke på knappen “+” øverst til højre, vælge den mønt, du vil modtage, og derefter klikke på “opdater møntliste”.

Til denne demo modtager jeg Bitcoin, så jeg valgte “BTC”. Vælg derefter på den følgende side “modtage“. Din Bitcoin-adresse vises derefter i form af en række bogstaver og tal eller en QR-kode, der repræsenterer din adresse. Du kan derefter enten (a) kopiere adressen og give den til den, der sender dine kryptokurver; eller (b) få dem til at scanne din QR-kode adresse.

Bemærk: balancen vist øverst til venstre på det andet billede nedenfor er undertiden unøjagtig. Dette er en fejl i appen, som endnu ikke er rettet. Dette er dog kun et skærmproblem og påvirker ikke din faktiske tegnebogssaldo, der vises i den større skrifttype.

Modtagelse af kryptokurrencyModtagelse af kryptokurrency

Når kryptovalutaen er sendt til din tegnebog, opdateres saldoen på din hovedside. Tip: Du kan vælge de små cirkulære pile ud for “værdi”For at vise saldoen i din lokale valuta eller selve kryptovalutaen.

med succes modtagetVellykket modtaget – din saldo på pungens hovedside opdateres

Tillykke! Du er klar!

Opsæt din Enjin-tegnebog med succes? Lærte hvordan man sender og modtager krypto? Nu er det tid til at komme i gang med handel med Bitcoin og andre kryptovalutaer! Tjek mit kursus oprettet i samarbejde med Jeff Kirdeikis fra Uptrennd- Bitcademy: Lær, invester & Handel med Bitcoin – på under en time

Opdatering 25. april 2020: Tilføjet ofte stillede spørgsmål og yderligere funktioner i Enjin-tegnebogen

Ofte stillede spørgsmål

Sådan downloades Enjin Wallet?

Tegnebogen er tilgængelig til brug på mobile enheder, der drives af iOS- eller Android-operativsystemer. Download Enjin-tegnebogen på Apple App Store eller Google Play Butik.

Kan jeg importere kryptokurver fra andre tegnebøger til Enjin-tegnebogen?

Enjin-tegnebogen gør det muligt at importere mønter fra andre cryptocurrency-tegnebøger. Eksempler på cryptocurrency-tegnebøger er: Bread, Eidoo, Exodus, Coinomi, MetaMask, Trezor Model T, Ledger Nano S, Ledger Nano X og Jaxx.

Tegnebogen bruger en ekstremt interaktiv og sikker brugergrænseflade. Dette eliminerer forvirringen mellem kopiering og indsættelse af adresser.

Hvordan bringer Enjin NFT’er til videospil?

En af nøglefunktionerne, der er unikke for Enjin Wallet, er evnen til at binde tegnebogen til forskellige videospil. Så sammen med muligheden for at sende og modtage, scanne QR-koder og deres Marketplace kan spillere få NFT-tokens, der repræsenterer forskellige varer i spillet og importere dem til forskellige videospil. Dette giver spillerne mulighed for virkelig at eje digitale aktiver – varerne lagres ikke centralt i databaser, men i stedet for Ethereum blockchain.

Link Enjin Wallet InterfaceLink Enjin Wallet Interface i Glemte artefakter

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner