Ασταμάτητοι τομείς: Ετοιμαστείτε για ένα ανοσοποιητικό μέλλον λογοκρισίας

Ασταμάτητοι τομείς είναι ένας νέος τύπος τομέα διαδικτύου που βασίζεται στο Web 3.0. Το βασικό χαρακτηριστικό των ασταμάτητων τομέων είναι ότι είναι ανθεκτικό στη λογοκρισία – είναι αδύνατο για κάθε μεμονωμένη οντότητα να απαιτήσει την κατάργηση ενός τομέα. Αυτό είναι σημαντικό καθώς βιώνουμε όλο και περισσότερη λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Τελικά, ο στόχος των ασταμάτητων τομέων είναι να καταστεί ανθεκτική στη λογοκρισία του Διαδικτύου και στις πληροφορίες ελεύθερα προσβάσιμες. Αντί να βασίζεστε σε κεντρικές υπηρεσίες για αγορά και πώληση ονομάτων τομέα (π.χ., Όνομα ή GoDaddy), Οι ασταμάτητοι τομείς χρησιμοποιούν αποκεντρωμένες πλατφόρμες Ethereum και Zilliqa Blockchain ως ουδέτερο τρίτο μέρος. Αυτό δίνει στους καταχωρισμένους τομείς ασυλία λογοκρισίας καθώς καμία κυβέρνηση ή οντότητα δεν μπορεί να περιορίσει ή να καταργήσει την πρόσβαση σε αυτόν τον τομέα. Για περαιτέρω βελτίωση της αντίστασης λογοκρισίας, είναι δυνατό να φιλοξενήσετε το περιεχόμενο στο Inter Planetary File System (IPFS) μια αποκεντρωμένη υπηρεσία φιλοξενίας όπου το περιεχόμενο δεν μπορεί να καταργηθεί.

Μία από τις πρώτες χρήσεις του Unstoppable Domains είναι η δημιουργία του εύκολο να το θυμάστε διευθύνσεις κρυπτονομισμάτων. Ένα πράγμα που τρομάζει τους ανθρώπους από την κρυπτογράφηση είναι η διεύθυνση. Ένας μεγάλος συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών παγώνει σχεδόν τους χρήστες κρυπτογράφησης όποτε θέλουν να στείλουν ή να λάβουν τον ψηφιακό πλούτο τους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να απλοποιηθεί με τους Ασταμάτητους Τομείς σε τομέα “.zil” ή “.crypto”, όπως boxmining.zil.

Τι είναι ασταμάτητοι τομείς?

Λογότυπο ασταμάτητων τομέωνΛογότυπο ασταμάτητων τομέων

Ασταμάτητοι τομείς εργάζεται στην τεχνολογία του από το 2017. Είναι εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για να δώσει δύναμη στους ανθρώπους και να διευκολύνει τον τρόπο αλληλεπίδρασης ανθρώπων και κρυπτονομισμάτων.

Για να βελτιώσει την αλληλεπίδραση, το Unstoppable Domains έχει δανειστεί κάποιες ιδέες από το Διαδίκτυο τόσο στην τρέχουσα ηλικία όσο και κατά τις πρώτες μέρες του. Για παράδειγμα, κατά τις πρώτες μέρες του Διαδικτύου, οι χρήστες έπρεπε να γεμίσουν διευθύνσεις IP, οι οποίες ήταν ο μόνος τρόπος για να στείλουν μηνύματα από το ένα άτομο στο άλλο. Παρόλο που το σύστημα λειτούργησε, απομνημονεύοντας αριθμούς και τελείες “.” ήταν πάρα πολύ.

Για να ξεπεραστεί η πρόκληση, η διεύθυνση IP τοποθετήθηκε πίσω από τα παρασκήνια και μεταφέρθηκε στην Υπηρεσία Ονομάτων Χώρου (DNS). Το σύστημα DNS το έκανε απλούστερο, δεδομένου ότι δόθηκε μια αναγνώσιμη από τον άνθρωπο διεύθυνση, και στο παρασκήνιο, ήταν συνδεδεμένη με την περίπλοκη διεύθυνση IP. Επομένως, ένας χρήστης του Διαδικτύου απλώς πληκτρολόγησε το όνομα, π.χ. Facebook.com και το σύστημα DNS, έχοντας συνδέσει το Facebook.com με τη διεύθυνση IP του, διευκόλυνε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες είδαν και αλληλεπίδρασαν με το Διαδίκτυο.

Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική, το Unstoppable Domains επιδιώκει να θέσει τις σύνθετες διευθύνσεις κρυπτογράφησης πίσω από ένα όνομα αναγνώσιμο από τον άνθρωπο. Ως εκ τούτου, αντί να στέλνετε απευθείας κρυπτογράφηση σε μια διεύθυνση, χρησιμοποιείτε το όνομα που είναι αναγνώσιμο από τον άνθρωπο.

Η ιδέα πίσω από το Unstoppable Domains εξηγείται συνοπτικά από τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Mather Gould, «Είμαστε λάτρεις της κρυπτογράφησης από το 2012 και πιστεύουμε ότι οι πληρωμές κρυπτογράφησης ήταν πολύ περίπλοκες για να γίνουν mainstream. Ακριβώς όπως οι διευθύνσεις IP αντικαταστάθηκαν με το σύστημα DNS, πιστεύουμε ότι οι διευθύνσεις κρυπτογράφησης θα αντικατασταθούν με ονόματα αναγνώσιμα από τον άνθρωπο. ”

Τομέας “.crypto” για όλες τις διευθύνσεις κρυπτογράφησης?

Πρόσφατα οι Unstoppable Domains ανακοίνωσαν τον agnostic domain blockchain .crypto. Η ιδέα πίσω από αυτόν τον τομέα είναι η ενοποίηση διευθύνσεων κρυπτογράφησης για Bitcoin, Ethereum, Ziliqa και άλλα.

Τρόπος χρήσης Ασταμάτητων τομέων με IPFS

Οι ασταμάτητοι τομείς πρόσθεσαν τη νέα δυνατότητα για να δουλέψουν με την ασύγκριτη αποκεντρωμένη υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων IPFS. Αυτό θα επιτρέψει τη μόνιμη φιλοξενία περιεχομένου στο Διαδίκτυο με πλήρη ασυλία έναντι κυβερνητικών ή πολιτικών παρεμβάσεων. Το IPFS φιλοξενεί αρχεία που διανέμονται σε πολλές τοποθεσίες με αποκεντρωμένο τρόπο, οπότε ακόμη και αν καταργηθεί ένας διακομιστής, το περιεχόμενο θα εξακολουθεί να είναι προσβάσιμο.

Διεκδικήστε προστατευόμενες επωνυμίες σε Ασταμάτητους Τομείς

Για να αποφευχθεί η κλοπή ηλεκτρονικού ψαρέματος και ονόματος domain, το Unstoppable Domains προστατεύει αυτόματα τα εμπορικά σήματα όπως το apple.crypto και το boxmining.crypto. Μόνο επαληθευμένες ταυτότητες μπορούν να αξιώσουν τέτοια ονόματα τομέα μέσω του δωρεάν εργαλείου αξίωσης:


Ένα όνομα για όλα τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης?

Πίνακας διαχείρισης τομέα που δεν μπορεί να σταματήσει

Δεν είναι μόνο αυτό; θα χρειαστείτε μόνο ένα όνομα για όλα τα πορτοφόλια σας. Ναι, μόνο ένα. Βλέπετε, το Unstoppable Domains αναζητά τρόπους για να οδηγήσει την υιοθέτηση κρυπτογράφησης. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να κάνετε την αποστολή κρυπτογράφησης τόσο απλή όσο η αποστολή αλληλογραφίας.

Επομένως, οι φίλοι μπορούν να σας στείλουν Bitcoin, Ether, Litecoin κ.λπ., χρησιμοποιώντας ένα μόνο όνομα. Στη συνέχεια, στο παρασκήνιο, η τεχνολογία από το Unstoppable Domains δρομολογεί τα διάφορα κρυπτονομίσματα στα αντίστοιχα πορτοφόλια τους. Αυτό εξαλείφει ακόμη και την ανάγκη σάρωσης κωδικών QR, καθώς η ανάγνωσή τους δεν είναι 100% ακριβής.

Σύνδεση με το Zilliqa Blockchain

Η έκδοση DNS του Unstoppable Domain είναι ενσωματωμένη στο Zilliqa blockchain.

Το Zilliqa είναι ένα κλιμακούμενο οικοσύστημα blockchain έξυπνων συμβάσεων που διευκολύνει τη δημιουργία κλιμακούμενων αποκεντρωμένων εφαρμογών.

Ωστόσο, η Zilliqa παρέχει μόνο μια πλατφόρμα για Unstoppable Domains για τη δημιουργία του DNS που επικεντρώνεται σε blockchain. Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία blockchain name, παρόλο που είναι χτισμένη στην πλατφόρμα Zilliqa, υποστηρίζει εξωτερικά cryptos όπως Ethereum, Bitcoin, Stellar Lumens κ.λπ. Υποστηρίζει επίσης τη χρήση πιστωτικών καρτών.

Καθώς είναι χτισμένο στο blockchain Zilliqa, οι τομείς θα έχουν επέκταση a.zil.

Ασταμάτητοι ή ανθεκτικοί στη λογοκρισία τομείς

Εκτός από το ότι βοηθάει το ευρύ κοινό να αλληλεπιδράσει εύκολα με τα κρυπτονομίσματα, το Unstoppable Domains επιθυμεί να παρέχει τομείς ανθεκτικούς στη λογοκρισία.

Με αυτούς τους τομείς, ο κάτοχος του ονόματος τομέα έχει τον πλήρη έλεγχο του τομέα και του περιεχομένου του. Τα παραδοσιακά στοιχεία τομέα αποθηκεύονται για λογαριασμό σας από θεματοφύλακες, για παράδειγμα η Google.

Ωστόσο, ένας τομέας blockchain αποθηκεύεται στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης που ελέγχετε μόνο εσείς. Επομένως, καμία εταιρεία, η επιβολή του νόμου ή ακόμη και οι Ασταμάτητοι Τομείς δεν μπορούν να το πάρουν από εσάς.

Δεν τελειώνει εκεί. Οι πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για την καταχώριση του τομέα σας παραμένουν ιδιωτικές. μπορείτε να επιλέξετε να μην δώσετε προσωπικά στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να παρακολουθείτε ένα άτομο χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα δεδομένα. Επίσης, το περιεχόμενο που παρέχεται στον ιστότοπο δεν μπορεί να λογοκριθεί από τρίτο μέρος. έχετε τον πλήρη έλεγχο.

Οι ασταμάτητοι τομείς θα είναι ασταμάτητα?

Οι Ασταμάτητοι Τομείς προετοιμάζονται για ένα δύσκολο ταξίδι που θα βλέπει την κρυπτογράφηση να υιοθετείται από περισσότερα άτομα. Επιπλέον, με

ιστοσελίδες ανθεκτικοί στη λογοκρισία, ο έλεγχος ανατίθεται τελικά στους ανθρώπους.

Οι Ασταμάτητοι Τομείς έχουν σίγουρα τη δύναμη να γίνει ασταμάτητος. Πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση 4 εκατομμυρίων δολαρίων στη Σειρά Α με επικεφαλής τους Draper Associates και Boost VC. Έλαβαν επίσης επιχορηγήσεις από το Ίδρυμα Ethereum και Ίδρυμα Zilliqa.

Μόλις κλείσαμε τη Σειρά Α με επικεφαλής τον Draper Associates! https://t.co/8TXhzZhIY1

– Ασταμάτητοι τομείς (@unstoppableweb) 23 Μαΐου 2019 Το Unstoppable Domains ανακοινώνει ότι συγκέντρωσε 4 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ

Στο δικό τους AMA με τον CEO Matt Gould στις 15 Μαΐου 2019, η Unstoppable Domains αποκάλυψε τον χάρτη πορείας ανάπτυξης για το 2019. Κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού θα εργαστούν για εργαλεία επιβίβασης και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Το φθινόπωρο, το μεγαλύτερο μέρος της εστίασης θα είναι ιστότοποι.

Από την πλευρά της λιανικής, η δημοπρασία για τα ονόματα top.zil θα λήξει το καλοκαίρι του 2019. Στη συνέχεια, όλοι θα μπορούν να αγοράσουν το δικό τους όνομα. Zil. Κοιτάζοντας περαιτέρω, το φθινόπωρο και το χειμώνα 2019, η υποστήριξη ιστότοπων και προγραμμάτων περιήγησης αναμένεται να γίνει λειτουργική.

Χάρτη πορείας ασταμάτητων τομέων για το υπόλοιπο του 2019 Χάρτης πορείας για ασταμάτητους τομείς για το υπόλοιπο του 2019

Απόφαση τελικής εξέτασης

Οι ασταμάτητοι τομείς παρέχουν έναν νέο τρόπο αποτροπής της λογοκρισίας στο μοχλό τομέα χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain. Η ανάπτυξη και η υιοθέτηση επιταχύνεται από την πρόσφατη ομάδα Αύξηση σειράς 4 εκατομμυρίων δολαρίων επικεφαλής της Draper Associates. Αυτός ο νέος γύρος χρηματοδότησης δίνει στην ομάδα περισσότερα κεφάλαια για τη δημιουργία συνεργασιών για την αύξηση της υιοθέτησης. Αυτήν τη στιγμή περιμένουμε περισσότερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης να δεχτούν τις διευθύνσεις .zil – προς το παρόν το MyCrypto και το Moon πρόκειται να ενσωματωθούν σύντομα.

Πλεονεκτήματα:

  • Ισχυρή υποστήριξη και ομάδα για παράδοση προϊόντων
  • Καλή χρήση της τεχνολογίας Blockchain (Zilliqa Blockchain)
  • Καθαρή διεπαφή χρήστη

Μειονεκτήματα:

  • Μόνο πριν από την πώληση – η υιοθέτηση και η ενσωμάτωση θα έρθουν σύντομα

Βαθμολογία κριτικής: 4.5 / 5

Κριτική από τον Michael Gu στις 31 Μαΐου

19/10/2019 Ενημερώθηκε για να συμπεριλάβει τον τομέα.crypto

{ "@συμφραζόμενα": "http://schema.org/", "@τύπος": "Προϊόν", "μάρκα": "Ασταμάτητοι τομείς", "όνομα": "Ασταμάτητοι τομείς", "εικόνα": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/05/Unstoppable-Domains-Logo-2.jpg", "περιγραφή": "Οι ασταμάτητοι τομείς είναι ένας νέος τύπος τομέα διαδικτύου που είναι ανθεκτικός στη λογοκρισία και οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες ελεύθερα ενσωματωμένες στο Web 3.0", "ανασκόπηση": { "@τύπος": "Ανασκόπηση", "επικεφαλίδα": "Ασταμάτητοι τομείς: Ετοιμαστείτε για ένα ανοσολογικό μέλλον λογοκρισίας", "όνομα": "Ασταμάτητοι τομείς", "περιγραφή" : "Οι ασταμάτητοι τομείς είναι ένας νέος τύπος τομέα διαδικτύου που είναι ανθεκτικός στη λογοκρισία και οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες ελεύθερα ενσωματωμένες στο Web 3.0", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/ledger-nano-x-review/", "κριτικήBody": "Οι ασταμάτητοι τομείς είναι ένας νέος τύπος τομέα διαδικτύου που βασίζεται στο Web 3.0. Το βασικό χαρακτηριστικό των ασταμάτητων τομέων είναι ότι είναι ανθεκτικό στη λογοκρισία – είναι αδύνατο για κάθε μεμονωμένη οντότητα να απαιτήσει την κατάργηση ενός τομέα. Αυτό είναι σημαντικό καθώς βιώνουμε όλο και περισσότερη λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Τελικά, ο στόχος των ασταμάτητων τομέων είναι να καταστεί ανθεκτική στη λογοκρισία του Διαδικτύου και στις πληροφορίες ελεύθερα προσβάσιμες. Αντί να βασίζεται σε κεντρικές υπηρεσίες για την αγορά και πώληση ονομάτων τομέα (π.χ. Namecheap ή GoDaddy), οι ασταμάτητοι τομείς χρησιμοποιούν αποκεντρωμένες πλατφόρμες Ethereum και Zilliqa Blockchain ως ουδέτερο τρίτο μέρος. Αυτό δίνει στους καταχωρισμένους τομείς ασυλία λογοκρισίας καθώς καμία κυβέρνηση ή οντότητα δεν μπορεί να περιορίσει ή να καταργήσει την πρόσβαση σε αυτόν τον τομέα. Για την περαιτέρω βελτίωση της αντίστασης λογοκρισίας, είναι δυνατό να φιλοξενήσετε το περιεχόμενο στο Inter Planetary File System (IPFS) μια αποκεντρωμένη υπηρεσία φιλοξενίας όπου το περιεχόμενο δεν μπορεί να αφαιρεθεί. ", "ημερομηνία δημοσίευση": "2020-5-1", "Αξιολόγηση": { "@τύπος": "Εκτίμηση", "βαθμολογία Αξία": "4.5", "χειρότερη βαθμολογία":"0", "καλύτερη βαθμολογία": "5" }, "συντάκτης": { "@τύπος": "Πρόσωπο", "όνομα": "Μάικλ Γκου" }, "εκδότης": { "@τύπος": "Οργάνωση", "όνομα": "Πυγμαχία", "λογότυπο": { "τύπος": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "προσφορές": { "@τύπος": "Προσφορά", "τιμή νομίσματος": "Δολ ΗΠΑ", "τιμή": "40", "url":"https://unstoppabledomains.com/r/4e8eeeec11004b3" }}

Πόροι:

Ιστότοπος ασταμάτητων τομέων: https://unstoppabledomains.com/

Κανάλι τηλεγράφου: https://t.me/unstoppabledomains

Ενημέρωση ειδήσεων Unstoppable Domains: https://www.asiacryptotoday.com/unstoppable-domain-why-blockchain-needs-it/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map