KingsCrown: Το Crypto Legend μιλάει

Το KingsCrown είναι θρυλικό στον χώρο κρυπτογράφησης – ξεκινώντας από το 2010 και από τότε συμβάλλει συνεχώς στο χώρο. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τον ιστότοπο Financial Underground Kingdom (https://fuk.io/) με αποκλειστικές συνεντεύξεις και σημαντικά άρθρα. Σήμερα μπορούμε να του κάνουμε κάποιες προκλητικές ερωτήσεις και να μάθουμε για τις απόψεις του στη σκηνή κρυπτογράφησης.

Πώς μάθατε για τα κρυπτονομίσματα?

Το 2010 ένας φίλος από την Αυστραλία ήρθε σε μένα λέγοντας, “Φίλε, ας αγοράσουμε και να ορυχείω Bitcoin θα είμαστε πλούσιοι!” Μου έδωσε λίγο BTC, έστησε έναν ανθρακωρύχο και μου είπε να χρησιμοποιήσω βρύση του Γκάβιν Άντρσεν. Η βρύση έδωσε τότε 1 BTC ή 1,5 BTC ανά λογαριασμό Gmail. Αλλά ξέρεις τι; Δεν άξιζε τίποτα, οπότε μερικές φορές ήμουν πολύ βαριεστημένος για να το κάνω κλικ. Αλλά πήρα λίγο BTC από αυτό.

Έχω επίσης εξόρυξη με GPU κ.λπ. Είχαμε κάποια παιχνίδια μπιλιάρδου και πόκερ με BTC. Η αίθουσα πόκερ έγινε από τους χάκερς, το μπιλιάρδο δεν ήταν υπέροχο, αλλά το πλήρωσα. Πήραμε δηλαδή BTC για 1 USD και πουλήσαμε για 20 τότε. Σούπερ κέρδη, σωστά; Όχι πολλοί από αυτούς έμειναν μαζί μου μέχρι το 2013 καθώς σταμάτησα να κοιτάζω το έργο για πάνω από 1,5 χρόνο. Και φίλε μου, είναι πλούσιος; Πέρασε τα πάντα στο Silkroad το 2013 &# 128521;

Ναι, θα μπορούσαμε να τον ακούσουμε το 2010/2011 και να αγοράσουμε φορτία .. αλλά κανένας από εμάς δεν το έκανε και πουλήσαμε με 1000% ακίδα όλων των πανίσχυρων 20 USD.

Αργότερα είχα μετοχές σε μία από τις γνωστές ομάδες altcoin που έκλεισαν, αλλά δηλώνει στο ToS ότι μοιράζεται δεδομένα με το δικό μου ιστολόγιο κρυπτονομισμάτων και μερικοί άνθρωποι εξέπληξαν ότι έλαβαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από νέο ιστολόγιο που το αποκαλούσαν ανεπιθύμητο. Διαβάστε τα παιδιά ToS και απολαύστε δωρεάν πληροφορίες στο ενημερωτικό δελτίο μου. Τέλος πάντων παλιές μέρες .. 2013/2014. Έχω επαληθεύσει μέλη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τότε για νεκρούς πολλές φορές. Κανείς δεν χρειάζεται λίστα αλληλογραφίας με άτομα που δεν τη διαβάζουν.

Ήσασταν ποτέ ύποπτοι για την κρυπτογράφηση – αν ναι, τι συνειδητοποίησε το αληθινό

Όχι πραγματικά. Αλλά το 2011 δεν κατάλαβα γιατί υπάρχει BTC και οι άνθρωποι κάνουν άλλα cryptos. Όπως – wtf, είναι δύσκολο να αρχίσετε τους χρήστες να αρχίζουν γιατί κλωνοποιείτε. Τα πρώτα altcoins που αγόρασα το 2013 – LTC και NMC. Στο BTC-E. Μου άρεσε πολύ αυτή η ανταλλαγή καθώς με έσωσε από το MTGox και άλλες απάτες. Δυστυχώς με εξαπάτησε στο τέλος όταν πέθανε ο Wex. Θα μπορούσα να βγάλω μετρητά από αυτό, αλλά αφού είχαν μπάλες για να αντισταθούν στη SEC / FBI, ήθελα να τους αφήσω κάποια χρήματα και όχι ανάληψη, για να τους δώσω ένα λάκτισμα. Δυστυχώς πέθαναν και αμφιβάλλω ότι δεν τα βλέπω ποτέ.

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να πείσετε την οικογένειά σας να έρθει σε κρυπτογράφηση?

Καθόλου. Δεν προσπαθώ να κάνω νέους ανθρώπους να έρθουν στο crypto καθώς δεν θέλω να κατηγορηθώ. Βοηθάω μόνο άτομα που βρίσκονται ήδη σε κρυπτογράφηση να βγάλουν περισσότερα χρήματα με τις δωρεάν πληροφορίες μου. Υπάρχουν αρκετά χρήματα για όλους, επομένως προσπαθώ να τα κρατήσω δωρεάν και δημόσια, ώστε οι απατεώνες με μαθήματα επί πληρωμή και ομάδες να μην μπορούν να κερδίσουν χρήματα από αρχάριους. Ο καθένας είναι αρχάριος σε κάποια στιγμή σε όλα.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας κρυπτονομίσματα (Top 5) & Γιατί

Αξίζει να αναφέρω αρχικά ότι έχω πιθανώς πάνω από 300 νομίσματα / μάρκες αλλά μεγάλες θέσεις και τα αγαπημένα μου .. Φυσικά το έχω. Μερικά νομίσματα έχω ελάχιστη αξία 0,001BTC – πολύ καλά αν δεν αντλήσουν x10000.

Το Litecoin είναι η πρώτη αγάπη. Το πρώτο νόμισμα που αγόρασα και ήταν καλό για μένα. Είμαι επίσης πολύ κοντά με την ομάδα. Επίσης, μου αρέσει το πόσο διαφανείς είναι με την απάντηση σε όλο το μίσος κ.λπ. Διασκεδαστικό γεγονός πριν ο Segwit προχωρήσει στο LTC Έκανα ένα δημόσιο στοίχημα για την ημερομηνία του με τον Xinxii έναν από τους επικεφαλής του πυρήνα. Με έχασε και με πλήρωσε. Επίσης, μία από τις πρώτες συνεντεύξεις στο crypto blog μου ήταν με το TheMage of LTC.

EXCL που είναι το παλαιότερο Proof of Stake fork od DASH. Έχει πλέον μια ανταλλαγή αλυσίδων και ανταλλάσσεται σε κορυφαίες θέσεις όπως το Bittrex από το 2014. 5 χρόνια στο παιχνίδι με τους παίκτες να προωθούν τον κώδικα και τις αλλαγές, αυτό πρέπει να το δούμε. Δεν μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσει η νέα αλυσίδα, ανάλογα με το πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το άρθρο, η ζωντανή αλυσίδα είναι μόλις ζωντανή ή θα είναι καθόλου δευτερόλεπτο καθώς πρόκειται για μια εβδομάδα που θα γίνει από τώρα.

BNB, ναι το νόμισμα του Binance. Μπορείτε να πείτε αυτό που θέλετε σχετικά με τη συγκέντρωση, αλλά αυτό το κέρμα έχει τεράστια κέρδη, έχει πολλές χρήσεις και δεν φαίνεται να σταματάει ειδικά με το DEX τους να κυκλοφορεί. Πιστεύω ότι η BNB και η αλυσίδα τους είναι κάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε για τρελές αντλίες.

IOTA, το Διαδίκτυο των πραγμάτων είναι τα πράγματα. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο νικητής, αλλά αυτό έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των ορθήρων, της ωραίας κοινότητας, των ανταλλαγών και των καλών κερδών. Από τεχνολογική άποψη, δεν είναι το καλύτερο για το IoT, αλλά αισθάνομαι με κάποιες ενημερώσεις που θα φτάσουν εκεί.

Το πέμπτο θα ήταν το ETH. Όχι ότι μου αρέσει, αλλά είναι πώς είναι. Κερδίζει χρήματα και έχει πολλά προϊόντα και μάρκες. Ίσως το EOS ή το TRX να ξεπεράσουν το σημείο, αλλά προς το παρόν IMHO θα πρέπει να έχετε ETH εάν είστε σε κρυπτογράφηση.

Ποια είναι τα πιο μισητά έργα

Δεν είμαι τύπος μίσους πραγματικά, καθώς πιστεύω ότι όλοι μπορούν να βρουν ένα σημείο στη σφαίρα κρυπτογράφησης. Σίγουρα δεν μου αρέσουν τα νομίσματα και τα έργα που χρωστάω χρήματα σε μένα και σε άλλους – ORMEUS, Cobinhood, ANON, HitBTC, Cryptopia. Η ANON / ORMEUS έκανε ανταλλαγές αλυσίδων με απατηλούς τρόπους λαμβάνοντας χρήματα από ανθρώπους, η Cobinhood και η Cryptopia δεν αφήνουν αναλήψεις και τα δικά τους κουπόνια απορρίπτονται αμέσως. Το HitBTC είναι το λιγότερο περιγραμματικό καθώς έχουν υψηλά τέλη ανάληψης και πήραν μόνοι τους όλες τις πληρωμές θυγατρικών και κλειδωμένα φορτία πορτοφολιών. Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτά τα 5 βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μίσους μου, αν μπορούμε να πούμε. Όχι ότι κανένα από αυτά έχει σημασία, μόνο το HitBTC έχει κάποιο όγκο και χρήματα.

Πού χρησιμοποιείτε κρυπτονομίσματα

Κυρίως διαπραγματεύομαι αλλά αγοράζω VPN μαζί τους. Για μένα τα cryptos είναι αποθήκευση αξίας, αλλά δεν είναι η ίδια η επιλογή πληρωμής. Ω και φυσικά τα χρησιμοποιώ για να συμβουλεύω άλλους. Μου αρέσει αυτό για την κρυπτογράφηση που μπορείτε εύκολα να συμβουλεύσετε κάποιον για τη δουλειά του.

Παίρνω επίσης πάντα BTC όταν ταξιδεύω, δεν ξέρετε ποτέ αν υπάρχει ευκαιρία να κάνετε συναλλαγές κάπου δροσερό.

Είναι το έτος 2025 – πώς μας βλέπετε να χρησιμοποιούμε τεχνολογία κρυπτογράφησης / blockchain

Αυτό είναι πάρα πολύ μπροστά μου, δεν κάνω τέτοιου είδους μακροπρόθεσμες προβλέψεις ή σχέδια. Είμαι συνήθως daytrader. Αλλά αν θα συνεχίσει με τον τρόπο που είναι, πολλοί άνθρωποι θα χρησιμοποιούν blockchain και δεν το γνωρίζουν καν. Πρέπει ακόμη να διακρίνουμε τα δύο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain με κρυπτονομίσματα. Γι ‘αυτό το βρίσκω αστείο όταν οι άνθρωποι σκέφτονται ότι η προσθήκη blockchain, δηλαδή η νομοθεσία, τα πράγματα θα βοηθήσουν το BTC. Δεν θα είναι διαφορετική χρήση. Νομίζω ότι έως το 2025 BTC μπορεί να αξίζει πάνω από 100k USD. Ωστόσο, θυμηθείτε πώς αυτές οι αστείες προφητείες μιλούν «μπορεί να είναι». Δεν σημαίνει τίποτα. Όπως δεν ξέρω τίποτα επίσης. Μακάρι να ήταν!

Κάθε πρόβλεψη που δηλώνει “μπορεί να είναι” με ημερομηνία ή “θα είναι” χωρίς ημερομηνία, δεν έχει νόημα.

Το Bitcoin θα αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ είναι η πρόβλεψή μου. Δεν δίνω ημερομηνία. Check in 2222. Αξίζει τον κόπο; Οχι. Λοιπόν, είπα ότι θα είναι, δεν είπα πότε.

Τι σας έκανε να ενδιαφέρεστε για το Steemit

Γνώρισα τον Dan τον δημιουργό του Steemit από τον Bitshares. Μου είπε ότι κάνει κάτι νέο. Ήμουν ο πρώτος blogger που έγραψε για το STEEM οπουδήποτε στο blog μου https://fuk.io και το ένωσα με το μήνυμά του. Ήταν φρέσκο, θα μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα μόνο κάνοντας τις ίδιες δημοσιεύσεις όπως στο Facebook κ.λπ. Δεδομένου ότι είχα ήδη οπαδούς των φόρουμ όταν είμαι περισσότερο ή λιγότερο ακολούθησε άτομο, το δικό μου blog .. η προσοχή στο Steemit ήταν φυσική. Έχω γίνει ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς.

Τι χτίζετε αυτήν τη στιγμή;

Πιέζω το δικό μου blog και το δωρεάν ebook το οποίο ενημερώνεται συχνά για το παθητικό εισόδημα από το crypto όσο περισσότερο μπορώ. Προσπαθώ σχεδόν να κάνω περισσότερους ανθρώπους να με γνωρίζουν και να μην απωθούνται από copy-cats. Βοηθάω τα έργα να εμπορεύονται τα προϊόντα τους με τα ακόλουθα και από στόμα σε στόμα.

Μου ζητήθηκαν μερικές φορές να είμαι αποκλειστικός για ένα έργο, αλλά προτιμώ να επιλέξω απλώς αυτό που μου αρέσει και να ενημερώσω τον κόσμο για αυτό. Το να είσαι ανεξάρτητος είναι το καλύτερο IMHO.

Πού βλέπετε το Steem going – πρωτόκολλο ή πλατφόρμα δημιουργών.

Νομίζω ότι το Steem πρόκειται να διαιρεθεί ως επί το πλείστον σε πλατφόρμα πρωτοκόλλου. Υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι που δημιουργούν πράγματα στην αλυσίδα και η αρχική βάση απλώς πλατφόρμας blogging θα σκιάσει. Έχουμε τώρα παιχνίδια σε αυτό, πύλες βίντεο. Θα τελειώσει ως μια τεράστια αλυσίδα φορτίων dApps και Tokens όπως Ethereum ή Bitshares αλλά με διαφορετικές λειτουργίες. Θυμηθείτε – οι συναλλαγές στο Steem είναι δωρεάν. Όπου και αν πάει, θα είμαι εκεί, παρόλο που έχω blog και followers πριν ο Steem με φέρνει σε νέο επίπεδο. Τώρα είμαι κοντά σε 30 χιλιάδες άτομα που διαβάζουν τα πράγματά μου.

Γιατί χτίζετε το FUK.io

Στην πραγματικότητα το κάνω εδώ και πολύ καιρό μόλις το ξεκίνησε πρόσφατα. Είχα αυτόν τον διασκεδαστικό τομέα https://fuk.io που δεν ήξερα τι να κάνω. Στη συνέχεια, έκανα ένα όνομα Financial Undgerground Kingdom και πρόσθεσα μηνιαίες προβλέψεις για το ποια altcoins θα γοητεύσουν. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αλλά είχα ποσοστό επιτυχίας 70-90%, έτσι οι άνθρωποι άρχισαν να ακολουθούν. Έχω δημοσιεύσει έως και 2 φορές το μήνα, οπότε έχω προσθέσει λίστα αλληλογραφίας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες όταν το κάνω. Μιλώ εδώ για την περίοδο 2013-2014.

Άρα το blog ανεβαίνει. Τότε βαρέθηκα και σταμάτησα τις αναρτήσεις, όχι πλήρως αλλά έφταναν 1-2 φορές κάθε 2-3 μήνες. Αργότερα αποφάσισα ότι θα έπρεπε να συνεχίσω το blogging, έτσι έκανα και έκανα αποκλειστικά τη λίστα αλληλογραφίας στο blog. Εγγραφείτε εκεί παίρνετε δωρεάν ebook με ωραίες πληροφορίες και ωραίες μηνιαίες συμβουλές και κόλπα. Τότε ήρθε ο Steemit που μου έδωσε ακόμη περισσότερα. Τώρα https://fuk.io είναι για συνεντεύξεις, ενημερωμένο ebook για παθητικό εισόδημα από κρυπτογράφηση και μηνιαία ιδιωτική αλληλογραφία με συμβουλές και προβλέψεις. Έτσι, ακόμη και αν με ακολουθήσετε παντού δεν θα έχετε όλα όσα μοιράζομαι Εάν δεν είστε στο ενημερωτικό δελτίο του FUK.IO. Έχω περισσότερους από 10.000 οπαδούς email εκεί και συνήθιζα να είμαι 22.000 σε μια ακίδα, αλλά μετά την εκκαθάριση και τον έλεγχο των χρόνων που έπεσε, συρρικνώθηκε σε μέγεθος.

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που αγοράσατε κάθε φορά με κρυπτογράφηση

Δεν κάνω ναρκωτικά. Τίποτα. Σε αυτό το σημείο, δεν χρησιμοποιώ πραγματικά το crypto ως επεξεργαστή πληρωμών, παρά ως φύλακα αξίας ή ως στοιχείο διαπραγμάτευσης. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών αγόρασα τους ανθρακωρύχους bitcoin από εργαστήρια πεταλούδας, στη συνέχεια για το KNC και στη συνέχεια ορισμένα VPN ή τομείς. Ποτέ δεν αγόρασα άλλα πράγματα. Όλοι αυτοί οι ανθρακωρύχοι πεταλούδων ήρθαν καθυστερημένοι κ.λπ. αλλά έκαναν ακόμα χρήματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner