Πώς να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα [2021 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Από την κυκλοφορία του το 2009, το Bitcoin έχει γίνει αναγνωρισμένο μέσο ανταλλαγής σε πολλές χώρες του κόσμου. Ωστόσο, παρά την υιοθέτηση του bitcoin και την τεράστια χρήση του, πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να αγοράσουν bitcoin με πιστωτική κάρτα.

Αυτό μπορεί να ακούγεται εκπληκτικό, αλλά δεν είναι παρά η αλήθεια. Τα περισσότερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης προσφέρουν διαφορετικά μέσα αγοράς bitcoin. Ωστόσο, η αγορά με την πίστωσή σας φαίνεται να είναι η ευκολότερη και ασφαλέστερη διαδρομή για τους περισσότερους ανθρώπους.

Υπάρχει η επιλογή αγοράς peer-to-peer, αλλά μερικές φορές οι χρήστες μπορούν να βρουν τη διαδικασία, εφόσον η ανταλλαγή μπορεί να λειτουργήσει ως μεσεγγύηση και να κρατήσει τα νομίσματα / fiat εν αναμονή της έγκρισης από τον αγοραστή / πωλητή ότι έχει λάβει το BTC ή USD.

Αυτή η κριτική θα εξετάσει διάφορες ανταλλαγές που μπορούν να σας επιτρέψουν να αγοράσετε bitcoin καθώς και πώς να αγοράσετε BTC από αυτές τις πλατφόρμες.

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο CEX.io
 2. Εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το email σας και επιβεβαιώστε τον λογαριασμό σας με τον αριθμό τηλεφώνου σας.
 3. Εισαγάγετε την απόδειξη ταυτότητάς σας, τη χώρα διαμονής σας, επιλέξτε τη μορφή ταυτότητάς σας και ανεβάστε φωτογραφίες των εγγράφων σας.
 4. Τραβήξτε μια φωτογραφία του εαυτού σας κρατώντας το έγγραφο και ανεβάστε τις φωτογραφίες.
 5. Μετά την αναγνώριση, πρέπει να επαληθεύσετε την πιστωτική σας κάρτα. Συμπληρώστε τις πληροφορίες στην πιστωτική σας κάρτα και τραβήξτε και ανεβάστε ένα selfie που κρατάτε την πιστωτική κάρτα.
 6. Αγοράστε crypto με την κάρτα σας

Μεταβείτε στο Cex.IO

Πού να αγοράσετε Bitcoin Top 5 Exchange

Όνομα Μέθοδος Κατάθεσης Αγορά
Bitfinex

 • Πιστωτική κάρτα
 • Κρυπτονόμισμα
Εκτίμηση:

Μεταβείτε στην Αγορά

Κάθισμα

ανταλλαγή δυαδικών συναλλαγών

 • Τραπεζική μεταφορά (ACH)
 • τραπεζική μεταφορά
 • Κρυπτονόμισμα
 • Χρεωστική κάρτα
 • Τραπεζική μεταφορά
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Huobi Global

 • Πιστωτική κάρτα
 • Κρυπτονόμισμα
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Coinbase Pro

 • Κρυπτονόμισμα
 • Πιστωτική κάρτα
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Κράκεν

 • Κρυπτονόμισμα
 • Πιστωτική κάρτα
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Οδηγός βήμα προς βήμα για την αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα

Αρχικά, η αγορά bitcoin δεν ήταν τόσο εύκολη. Στην πραγματικότητα, το 2010, ο Laszlo Hanyecz αγόρασε δύο πίτσες του Papa John για 10.000. Η πρώτη ανταλλαγή bitcoin Bitcoinmarket.com δεν υπάρχει πλέον. Παρόλα αυτά, έδωσε χώρο για περισσότερες γεννήσεις ανταλλαγών και για τους ανθρώπους να έχουν εύκολη πρόσβαση στο bitcoin.

Έτσι, όταν αγοράζετε Bitcoin, θα χρειαστείτε μια ανταλλαγή για να αγοράσετε το BTC σας και ένα πορτοφόλι για να κρατήσετε τα νομίσματά σας. Μπορείτε να αγοράσετε bitcoin χρησιμοποιώντας παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής, όπως τραπεζική μεταφορά, πληρωμές μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, πληρωμές σε μετρητά ή ακόμα και χρησιμοποιώντας ένα bitcoin ATM.

Ωστόσο, υπάρχουν μειονεκτήματα για την αγορά Bitcoin. Οι περισσότερες χώρες έχουν εγκρίνει πλατφόρμες bitcoin και οι τράπεζες θέτουν επίσης περιορισμούς στη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών σε ορισμένες συναλλαγές.

Υπάρχει επίσης ο φόβος ότι οι άνθρωποι αποφεύγουν να πληρώνουν φόρους χρησιμοποιώντας το Bitcoin, το οποίο έχει οδηγήσει σε συγκεκριμένες πολιτείες των ΗΠΑ να επιβάλλουν κυρώσεις σε ορισμένες πλατφόρμες bitcoin.

Αγορά Bitcoin από το Binance

Το Binance κυκλοφόρησε το 2017 από τον Changpeng Zhao, ο οποίος ήταν στο παρελθόν στο OKCoin. Η ανταλλαγή κατάφερε να συγκεντρώσει 15 εκατομμύρια δολάρια σπόρων κατά την αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) τον Ιούλιο του 2017.

Το μειονέκτημα της χρήσης της ανταλλαγής Binance είναι ότι υπάρχει περιορισμός στους χρήστες στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ. Ο περιορισμός δεν περιλαμβάνει τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, την Αλαμπάμα, την Αλάσκα, τη Φλόριντα, το Κονέκτικατ, τη Γεωργία, τη Χαβάη, το Αϊντάχο, το Τέξας, τη Λουιζιάνα, τη Βόρεια Καρολίνα και το Βερμόντ.

Ωστόσο, για άλλους χρήστες, το BTC μπορεί να είναι μόλις 50 $ και έως 20.000 $. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα στο Binance.

ΒΗΜΑ 1: Πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Binance και, στη συνέχεια, να επαληθευτείτε παρέχοντας έγγραφα ταυτότητας.

ΒΗΜΑ 2: Κάντε κλικ στο “Αγορά με μετρητά” στην αρχική σελίδα. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε αγορά με P2P ή με την πιστωτική και χρεωστική σας κάρτα.

Πώς να αγοράσετε bitcoin με πιστωτική κάρτα

ΒΗΜΑ 3: Εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να αγοράσετε, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις και επιβεβαιώστε την παραγγελία σας bitcoin.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Binance έχει αρκετούς τρίτους παρόχους πληρωμών που χρησιμοποιεί στις πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Περιλαμβάνουν Simplex, Koinal, Trusttoken, Paxos και Banxa. Θα χρησιμοποιούμε το Simplex ως παράδειγμα μας.

ΒΗΜΑ 4: Εισαγάγετε τα στοιχεία χρέωσης και πιστωτικής κάρτας. Θα πρέπει επίσης να εισαγάγετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία στο Simplex καθώς και να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να λάβετε έναν κωδικό OTP. Μόλις εισαγάγετε τον κωδικό, θα χρειαστούν περίπου 2-5 λεπτά για να λάβετε τα Bitcoin στο πορτοφόλι σας.

Αγορά Bitcoin από τη COINBASE

Το Coinbase παρέχει υποστήριξη σε περισσότερες από 100 χώρες και είναι ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε και να στείλετε bitcoin εάν η χώρα σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα που υποστηρίζεται.

Ωστόσο, ενδέχεται να μην μπορείτε να αγοράσετε bitcoin. Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης με έδρα το Σαν Φρανσίσκο ιδρύθηκε στις 20 Ιουνίου 2012 από τους Brian Armstrong και Fred Ehrsam.

Δείτε πώς μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα στο Coinbase.

ΒΗΜΑ 1: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Coinbase και επαληθεύστε

ΒΗΜΑ 2: Μεταβείτε στη σελίδα Τρόπος πληρωμής

ΒΗΜΑ 3: Στο επάνω μέρος της σελίδας πληρωμής, κάντε κλικ στο “Προσθήκη πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας”.

ΒΗΜΑ 4: Εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και τη διεύθυνση χρέωσης, τα οποία πρέπει να ταιριάζουν με τη διεύθυνση της κάρτας.

ΒΗΜΑ 5: Θα οδηγηθείτε σε ένα παράθυρο που αναφέρει την προσθήκη πιστωτικής κάρτας. Τώρα μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αγορά” για να αγοράσετε bitcoin.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι χρήστες στις ΗΠΑ μπορούν να λάβουν bitcoin μόνο μέσω τραπεζικής μεταφοράς, χρεωστικής κάρτας και τραπεζικού εμβάσματος. Για χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, η επιλογή πιστωτικής κάρτας είναι διαθέσιμη μόνο εάν η κάρτα υποστηρίζει 3D ασφαλή.

Αγορά Bitcoin από το OKEx

Το OKEx είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης και παραγώγων. Κυκλοφόρησε το 2014 και εδρεύει στη Μάλτα. Δείτε πώς μπορείτε να αγοράσετε bitcoin με πιστωτική κάρτα Εντάξει.

ΒΗΜΑ 1: Εγγραφείτε και δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο OKEx. Θα χρειαστείτε έναν κωδικό από το email σας για να καταχωρήσετε τον λογαριασμό σας.

ΒΗΜΑ 2: Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στην ασφάλεια και παρέχοντας έγγραφα ταυτότητας. Θα πρέπει να περάσετε από 3 επίπεδα επαλήθευσης, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής τριών κωδικών, SMS, Email και ελέγχου ταυτότητας Google για να μπορέσετε να αγοράσετε bitcoin με την πιστωτική σας κάρτα.

ΒΗΜΑ 3: Κάντε κλικ στο Γρήγορο εμπόριο.

ΒΗΜΑ 4: Επιλέξτε το νόμισμα στο οποίο θέλετε να πληρώσετε και το ποσό του bitcoin που θέλετε να αγοράσετε

ΒΗΜΑ 5: Επιλέξτε την πιστωτική κάρτα με την οποία θέλετε να πληρώσετε, Master ή Visa.

ΒΗΜΑ 6: Επιλέξτε “Αγορά BTC”

ΒΗΜΑ 7: Κάντε κλικ στο “Ιστορικό” για να ελέγξετε την κατάθεσή σας.

Τα καλύτερα πορτοφόλια για να κρατήσετε το Bitcoin (BTC)

Επιλέγοντας ένα πορτοφόλι για να κρατάτε το bitcoin σας, έχετε ένα ευρύ φάσμα πορτοφολιών για να διαλέξετε. Σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, το Bitcoin διαθέτει ένα ευρύ φάσμα παρόχων υπηρεσιών πορτοφολιών από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε.

Αλλά, για χάρη αυτού του άρθρου, θα εξετάσουμε μόνο μερικά. Μπορείτε να αποφασίσετε να διατηρήσετε το bitcoin σας σε ένα πορτοφόλι υλικού ή χαρτιού, ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή ή ένα κινητό πορτοφόλι.

Πρέπει να σημειώσετε ότι η διατήρηση του bitcoin σας σε ανταλλαγή δεν είναι ασφαλής και εάν δεν κρατάτε τα ιδιωτικά κλειδιά στο πορτοφόλι σας, δεν είστε ο απόλυτος κάτοχος του bitcoin.

NameTypeBuy
Blockchain

 • Android, IOS
 • Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή
Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Εξοδος πλήθους

 • Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή
 • Android, IOS
Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Καθολικό Nano S

 • Σκεύη, εξαρτήματα
Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Νομισματική βάση

 • Android, IOS
 • Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή
Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα [FAQS]

Τι είναι το Bitcoin?

Δημιουργήθηκε το 2009, το Bitcoin είναι ένα αποκεντρωμένο νόμισμα που δεν υποστηρίζεται από την κεντρική τράπεζα οποιασδήποτε χώρας στον κόσμο. Είναι μια μορφή ηλεκτρονικών μετρητών που μπορεί να σταλεί από έναν χρήστη σε έναν τρίτο με τρόπο ομότιμης παρέμβασης που διευκολύνεται από το blockchain, το οποίο εξαλείφει την ανάγκη για παραδοσιακούς μεσολαβητές.

Είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση?

Ναι είναι. Κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας του, το Bitcoin αξίζει μηδέν δολάρια. Αλλά μέχρι το 2017, η τιμή ενός bitcoin ήταν περίπου 20.000 $, καθώς τη στιγμή της σύνταξης του Bitcoin, το κόστος ενός bitcoin είναι 11.575 $. Θεωρείται μια από τις καλύτερες επενδύσεις της δεκαετίας.

συμπέρασμα

Το Bitcoin μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως πληρωμή για δίδακτρα, ξενοδοχεία και εισιτήρια πτήσεων, καθώς και σε εστιατόρια. Το να έχετε κάποιο bitcoin στα ταμεία σας ως επένδυση είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα.

Το Bitcoin μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές έναντι άλλων εναλλακτικών νομισμάτων και fiat. Τώρα που ξέρετε πώς να αγοράσετε bitcoin με πιστωτική κάρτα, μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο crypto.

Να θυμάστε πάντα να διατηρείτε τα ιδιωτικά σας κλειδιά και τον κωδικό πρόσβασης Υπάρχουν επίσης άλλες επιλογές για την αγορά bitcoin με πιστωτική κάρτα, όπως η χρήση bitcoin ATM, όπου μπορείτε να το αγοράσετε φυσικά.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner