Πώς να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά στο Walmart [2021 Ενημερώθηκε]

Το Bitcoin είναι ένα αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα που τροφοδοτείται από ένα τεράστιο, κατανεμημένο δίκτυο υπολογιστών. Σήμερα, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων όπου μπορεί να αγοράσει καφέ ή να αγοράσει προϊόντα από Walmart. Το ερώτημα τώρα είναι δυνατόν να αγοράσετε Bitcoin στο Walmart.

Κάποτε ήταν ότι θα μπορούσατε να αγοράσετε Bitcoins σε συναλλαγές, αλλά αυτές τις μέρες είναι μια μακρινή μνήμη. Προς το παρόν μπορείτε να τα πάρετε σε μια ποικιλία από μέρη που πωλούνται σε κοντινά σημεία λιανικής. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να τα πάρετε στο Walmart.

Πολύ καλά μπορεί να είναι ένας ενοχλητικός κύκλος σε περίπτωση που είστε νέοι στο παιχνίδι. Προσπαθήστε να μην τονίζετε, έχουμε την πλάτη σας. Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να κάνετε την πρώτη σας συναλλαγή χωρίς άγχος.

Η αγορά bitcoin σε ένα Walmart μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο, αλλά είναι δυνατό. Προκειμένου το Bitcoin να είναι ένα νόμισμα αντικατάστασης, οι άνθρωποι πρέπει να αρχίσουν να το αγοράζουν στο κατάστημα και όχι να το ανταλλάσσουν.

Σε αυτό το άρθρο, θα δείξει στους αναγνώστες πώς να αγοράσουν bitcoin με μετρητά και πώς το εμπορικό τους κατάστημα μπορεί να μετατραπεί σε ένα μέρος όπου μπορούν εύκολα να αγοράσουν Bitcoin

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά στο Walmart 1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στο P2P exchange στο LocalBitcoins

2. Μόλις εισέλθετε, μεταβείτε στην επιλογή γρήγορης αγοράς.

3. Αλλάξτε τον τρόπο πληρωμής σε Walmart 2 Walmart.

4. Περιηγηθείτε στη λίστα Πωλητών και επιλέξτε μία.

5. Συμφωνείτε με τους όρους της πώλησης.

6. Πληρώστε με μετρητά σε οποιοδήποτε κατάστημα της Walmart με το Walmart 2 Walmart για να μεταφέρετε την πληρωμή στον πωλητή.

Πού και πώς μπορώ να αγοράσω Bitcoin με μετρητά?

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά στη Walmart

Χώροι συναλλαγών Peer-to-Peer με μεταφορά χρημάτων Walmart2Walmart

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε έναν πωλητή σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους, το LocalBitcoins, Ευχάριστο, ή LocalCryptos, πρόθυμοι να αποδεχτούν ένα Walmart2Walmart μεταφορά χρημάτων. Προτείνουμε το LocalBitcoins, το Paxful και το LocalCryptos, επειδή προσφέρουν υπηρεσία escrow που παρέχει έναν αρκετά ασφαλή χώρο για την αγορά και πώληση bitcoin.


Χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες, πρέπει να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας και να προσέχετε τους απατεώνες. Αναζητήστε χρήστες με καλή φήμη που έχουν κάνει επίσης μεγάλο αριθμό συναλλαγών. Το ασφάλιστρο για τη χρήση αυτής της υπηρεσίας είναι ακριβό.

Όλοι οι χρήστες υπηρεσιών πωλούν πολύ πάνω από την αγοραία αξία, δεδομένου ότι οι αγοραστές προσφέρουν επίσης πωλήσεις πολύ κάτω από την αγοραία αξία, οπότε όλα έχουν να κάνουν με το χρονισμό της αγοράς.

Αφού επιλέξετε έναν πωλητή και έχετε δεσμευτεί στο εμπόριο, θα πρέπει να μεταβείτε στη Walmart και να κάνετε την κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων Walmart2Walmart και να περιμένετε, το BTC θα πρέπει να αποδεσμευτεί στο λογαριασμό σας σύντομα μετά την παραλαβή της πληρωμής.

Η Walmart λειτουργεί όπως ένας πράκτορας μεταβίβασης και δεν φέρει καμία ευθύνη για το πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας. Κανένα μέρος δεν χρειάζεται να δημιουργήσει λογαριασμό στη Walmart για να μεταφέρει χρήματα και, συνεπώς, απαλλάσσει τη Walmart από οποιαδήποτε ευθύνη του πελάτη, εάν παραβιαστεί. Η Walmart επίσης δεν απαιτεί από εσάς να εγγραφείτε ως πελάτης και να συμφωνήσετε με ένα είδος συμβολαίου.

Bitcoin ATM και Walmart

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά στη Walmart

ΑΤΜ Bitcoin

Ας υποθέσουμε ότι έχετε μετρητά και είστε πρόθυμοι να φύγετε από το σπίτι. Τα ATM ATM Bitcoin θα ήταν το επόμενο καλύτερο βήμα σας, αγοράζοντας bitcoin με μετρητά. Τα ATM ATM Bitcoin είναι διαθέσιμα παντού στις ΗΠΑ και περισσότερα εμφανίζονται συνεχώς παντού.

Δυστυχώς, θα χρειαστείτε μια ταυτότητα κατάστασης για την επαλήθευση KYC και ένα κινητό τηλέφωνο για να αγοράσετε bitcoin. Μπορείτε πάντα να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα προπληρωμένο τηλέφωνο, το οποίο θα κρύψει περαιτέρω την ταυτότητά σας.

Για τον υπόλοιπο κόσμο, η χρήση ενός bitcoin ATM (BATM) είναι πολύ απλή. Θα χρειαστείτε; μετρητά, ένα κινητό τηλέφωνο και ίσως ένα κινητό πορτοφόλι. Ως προειδοποίηση, προσέξτε τα χαρτοφυλάκια που εκτυπώνονται από τα BATM’s. Κάποιος μπορεί εύκολα να το σαρώσει και να κλέψει το BTC σας.

Οι τοποθεσίες της BATM θα μπορούσαν να έχουν εγκατεστημένο CCTV που μπορεί να δει το πορτοφόλι χαρτιού που σας εκθέτει σε πιθανούς κινδύνους.

Θα μπορούσατε επίσης να το χάσετε ή ακόμη και να το πετάξετε κατά λάθος με άλλες αποδείξεις. Για αυτόν τον λόγο, προτείνουμε ένα πορτοφόλι για κινητά. Μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας πορτοφόλι όπως Πορτοφόλι Wasabi ή Πορτοφόλι Σαμουράι σε πορτοφόλι υλικού για επιπλέον ασφάλεια.

Αποφύγετε την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας σε ένα καυτό πορτοφόλι. Θα ήταν καλύτερο αν είχατε πάντα ένα πορτοφόλι υλικού στο μείγμα ασφαλείας σας. Τα οφέλη ασφαλείας υπερτερούν κατά πολύ της ταλαιπωρίας από τη χρήση τους.

Η χρήση ενός bitcoin ATM συνοδεύεται επίσης από ένα premium και θα πληρώνετε υψηλότερα από την τιμή spot του BTC. Πρόκειται για έναν λογικό συμβιβασμό για την ασφάλεια, καθώς δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και είναι λιγότερο πιθανό να αποκτήσετε λερωμένα νομίσματα.

Bitcoin ATM στο Walmart

Η λήψη bitcoin στο Walmart με BATM δεν είναι ακόμη διαθέσιμη. Η Walmart δεν διαθέτει φυσικά BATM bitcoin αυτήν τη στιγμή και δεν τοποθετεί εξαργυρώσιμα κουπόνια bitcoin στους μετρητές τους.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε bitcoin απευθείας από τη Walmart, μπορείτε να αγοράσετε bitcoin στο Walmart χρησιμοποιώντας τις οικονομικές τους συσκευές. Το σύστημα μεταφοράς χρημάτων Walmart2Walmart προσφέρει έναν τρόπο εξαργύρωσης μετρητών και bitcoin, όπως έχουμε συζητήσει προηγουμένως.

Με τον ταχέως αυξανόμενο αριθμό BATM, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιος στο πλησιέστερο Walmart.

Κάρτα δώρου Walmart για αγορά Bitcoin

Η Walmart δεν υποστηρίζει αυτόν τον τύπο συναλλαγής. Εάν ένας χρήστης διαθέτει κάποια επιπλέον δωροκάρτα Walmart, μπορεί να βρει κάποιον που έχει Bitcoin και να το μοιραστεί με τον χρήστη. Εάν και οι δύο συμφωνούν και υπάρχει συμφωνία ανταλλαγής καρτών Walmart με BTC. Είναι μια win-win κατάσταση και για τους δύο.

Φυσική συνάντηση

Η μόνη εναλλακτική λύση είναι να βρεις κάποιον που θέλει να ανταλλάξει. Η συνάντηση με άτομα με τα οποία συνομιλείτε στο διαδίκτυο στην πραγματική ζωή δεν είναι καλή ιδέα γενικά, η συμμετοχή χρημάτων σε μια συνάντηση το καθιστά ακόμη πιο ανασφαλές. Ακόμα κι αν συναντηθήκατε σε αστυνομικό τμήμα ή σε πολυσύχναστο χώρο, δεν θα το συνιστούσαμε, αλλά αυτό θα ήταν μια καλή αρχή.

Ανταλλαγή αγαθών με μετρητά

Εάν έπρεπε να αγοράσετε bitcoin με δωροκάρτες Walmart, πρώτα θα κοιτάγατε σε ένα ενεχυροδανειστήριο για να δείτε τι χάνει τη λιγότερη αξία. Αγοράστε αυτά τα πράγματα με τις κάρτες δώρων στο Walmart και, στη συνέχεια, πουλήστε αυτά τα πράγματα στο ενεχυροδανειστήριο.

Στη συνέχεια, θα λάβετε τα έσοδα από την πώληση και θα χρησιμοποιήσετε τα μετρητά σε ένα bitcoin ATM. Θα μπορούσατε επίσης να ζητήσετε από τους φίλους και την οικογένειά σας να αγοράσουν τις δωροκάρτες από εσάς και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα bitcoin ATM για να αγοράσετε bitcoin.

Ενώ πιστεύουμε ότι είναι υπέροχη ιδέα να πείτε σε όλους για το bitcoin και τις χρήσεις του, δεν πιστεύουμε ότι είναι καλή ιδέα να πείτε σε άτομα που σας ανήκουν το bitcoin για λόγους ασφαλείας.

Διαδικτυακό Peer-to-Peer

Εκτός από όλες τις υπάρχουσες υπηρεσίες, τώρα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δωροκάρτα Walmart για να αγοράσετε bitcoins στο Paxful. Η Paxful κάνει τη διαδικασία αγοράς BTC με Walmart Gift Card πολύ πιο απλή. Πληρώστε με τη δωροκάρτα Walmart για να έχετε bitcoin στο πορτοφόλι σας Paxful μόλις επαληθευτεί η συναλλαγή.

Μπορείτε είτε να αγοράσετε από μία από τις πολλές προσφορές που αναφέρονται από προμηθευτές για την πώληση του BTC τους χρησιμοποιώντας τη δωροκάρτα Walmart ή να δημιουργήσετε τη δική σας προσφορά για να πουλήσετε το bitcoin σας στο υπόλοιπο της κάρτας δώρων Walmart. Στην Paxful, οι πωλητές μπορούν να ορίσουν τις δικές τους τιμές και να αποφασίσουν τα περιθώριά τους. Επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει περισσότερο κατά την αγορά και τη δημιουργία προσφορών με τις καλύτερες πιθανότητες μετατροπής.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά στη Walmart

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με προπληρωμένες κάρτες?

Αυτό εξαρτάται από την προπληρωμένη κάρτα, αλλά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Local Bitcoins, Paxful ή LocalCryptos. Αυτή θα ήταν η προτιμώμενη μέθοδος απορρήτου μας. Μια προπληρωμένη κάρτα και ένα προπληρωμένο τηλέφωνο προσφέρουν την μεγαλύτερη ανωνυμία στον αγοραστή. Αυτό εξαρτάται από το ποσό στο οποίο πραγματοποιείτε συναλλαγές και από ποια υπηρεσία χρησιμοποιείτε.

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τον καλύτερο τρόπο αγοράς Bitcoin με προ-φορτωμένη κάρτα, τότε θα χαρείτε να συνειδητοποιήσετε ότι πολλά στάδια που αναγνωρίζουν τη Visa και την Mastercard προσφέρουν αυτήν την εναλλακτική λύση.

Το Bitcoin Revolution ισχυρίζεται ότι βοηθάει τα φυσιολογικά άτομα να εισέλθουν στην αγορά κρυπτογράφησης μέσω ενός μηχανισμού ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Οι προφορτωμένες κάρτες δεν είναι ίδιες με τις κάρτες χρέωσης, καθώς δεν είναι συνδεδεμένες με τα οικονομικά σας αρχεία. Οι προφορτωμένες κάρτες σάς επιτρέπουν να αγοράζετε εμπορεύματα ή διοικήσεις με μετρητά που έχετε στοίβα στην κάρτα μέχρι σήμερα.

Ανεξάρτητα από το αν αυτή η στρατηγική για την εξασφάλιση των Bitcoin δεν είναι η πιο συνηθισμένη, υπάρχουν μερικές διοικήσεις που σας δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσετε τα κέρματα χρησιμοποιώντας προ-φορτωμένες κάρτες.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά στη Walmart

συμπέρασμα

Τώρα που ξέρετε πώς να αγοράσετε bitcoin με μετρητά στο Walmart. Η επόμενη ερώτηση είναι, θα πρέπει να αγοράσετε bitcoin στο Walmart; Δεν το πιστεύουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι η καλύτερη πορεία δράσης για εσάς. Η χρήση των διαθέσιμων συστημάτων και εργαλείων στο οικοσύστημα bitcoin και cryptocurrency μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται να είναι η εμπειρία σας εάν κάνετε κάποια έρευνα και δείτε πώς έχουν γίνει απάτες οι άνθρωποι, ποιες υπηρεσίες προσφέρονται και εάν αυτές οι υπηρεσίες λειτουργούν με τις παραμέτρους κινδύνου σας.

Θα περάσετε υπέροχα χρησιμοποιώντας το κρυπτοσύστημα. Όλα σχεδιάστηκαν από τη βάση προς τα πάνω έχοντας κατά νου την ασφάλεια. Η ανωνυμία είναι επίσης διαθέσιμη εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα εργαλεία. Σας συνιστούμε να διαβάσετε πολλά, ξεκινώντας από το Mastering Bitcoin. Εάν δεν είναι η ταχύτητά σας, θα μπορούσατε να διαβάσετε το βιβλίο Little Bitcoin ή το The Bitcoin Standard, το οποίο εξερευνά τα οικονομικά του bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map