Τρόπος εξόρυξης DigiByte (DGB): Ένας περιεκτικός οδηγός

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μαζί σας πώς να ορυχείο DigiByte (DGB) και όλα τα μικρά ιδιορρυθμία που συνοδεύουν. Ξεκινάμε δίνοντάς σας μερικές βασικές πληροφορίες για το DigiByte, ακολουθούμενες από τις διαφορετικές απαιτήσεις για να ξεκινήσετε την περιπέτεια εξόρυξης.

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι μια από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες στον χώρο κρυπτογράφησης. Ενώ πολλά κρυπτονομίσματα σήμερα δεν απαιτούν εξόρυξη στο δίκτυό τους, η μεγάλη πλειοψηφία των κορυφαίων 10 κρυπτονομισμάτων με κεφαλαιοποίηση αγοράς εξακολουθούν να ισχύουν.

Στην πραγματικότητα, τα δύο κορυφαία κρυπτονομίσματα, το Bitcoin και το Ethereum, και τα δύο απαιτούν εξόρυξη κρυπτονομισμάτων για την ορθή λειτουργία του blockchain τους. Τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που εξορύσσονται θεωρούνται τα πιο ασφαλή και πιο αποκεντρωμένα στον κλάδο.

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Τρόπος εξόρυξης Digibyte

1. Προετοιμάστε την GPU σας για εξόρυξη. Εγκαταστήστε τα πιο πρόσφατα σταθερά προγράμματα οδήγησης από τον επίσημο ιστότοπο.

2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση ενός Πορτοφολιού Digibyte. Λάβετε τη διεύθυνση πορτοφολιού σας. Αυτό θα χρησιμεύσει ως όνομα χρήστη στο Digihash mining pool.

3. Πραγματοποιήστε λήψη του DigiByte 1-Click miner και εκτελέστε το λογισμικό. Το σύστημα ασφαλείας του υπολογιστή σας ενδέχεται να επισημάνει το πρόγραμμα ως ιό. Αυτό είναι ένα ψευδώς θετικό.

4. Εκτελέστε τον ανθρακωρύχο με 1 κλικ και διαμορφώστε την ομάδα εξόρυξης. Εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού DigiByte ως όνομα χρήστη.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να ξεκινήσετε την εξόρυξη.

Μεταβείτε στο Εργαλείο εξόρυξης με ένα κλικ

Πίνακας σύγκρισης αλγορίθμου εξόρυξης Digibyte

Πίνακας σύγκρισης αλγορίθμου εξόρυξης Digibyte

AlgorithmEquipmentPools
Αλγόριθμος Εξοπλισμός Πισίνες

Γκρόστλ

GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Suprnova.cc

Κουμπίτ

CPU, GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Suprnova.cc

Scryp

ASIC

DigiHash, TheBlocksFactory, P2Πολύ

SHA-256

ASIC

DigiHash, TheBlocksFactory, Ispace.co.uk

Κουβάρι

GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, MiningField

Τι είναι το DigiByte

ο DigiByte (DGBΤο Blockchain επικεντρώνεται στην παροχή στους χρήστες του υψηλής ασφάλειας υψηλής τεχνολογίας. Μέσω κρυπτογραφικά ασφαλούς δικτύου αποκέντρωσης και χρόνων συναλλαγών που είναι 40 φορές πιο γρήγοροι από τους Bitcoin.

Το Blockchain της Digibyte μπορεί να χωριστεί σε 3 επίπεδα:

  1. Applications / DigiAssets Layer – χρησιμοποιείται από τους περισσότερους χρήστες του οικοσυστήματος για τις καθημερινές τους εφαρμογές. Το DGB παρέχει επίσης το επίπεδο DigiAssets εδώ για να αναπτυχθεί.
  2. Ψηφιακό επίπεδο περιουσιακού στοιχείου / δημόσιου βιβλίου – είναι τα διακριτικά DGB, τα οποία ενθαρρύνουν την κοινότητα να εξορύξει και να αναπτύξει το έργο και, το σημαντικότερο, ασφαλές DGB.
  3. Core Communications Protocol / Global Network Layer – υποστηρίζει όλες τις υποδομές DigiByte.

Οι ανθρακωρύχοι λειτουργούν στο δεύτερο επίπεδο, εξασφαλίζοντας το DigiByte με πολλούς αλγόριθμους. Αυτό γίνεται με την επεξεργασία νέων συναλλαγών στο αμετάβλητο δημόσιο καθολικό και κερδίζοντας DGB ως ανταμοιβή τους για την επίλυση του τρέχοντος μπλοκ με επιτυχία. Ας αρχίσουμε να διερευνούμε πώς μπορείτε να γίνετε ανθρακωρύχος και να συμμετάσχετε σε αυτό το καταπληκτικό μέρος του οικοσυστήματος blockchain.

Πορτοφόλια DigiByte DGB

Πριν ξεκινήσετε την εξόρυξη, πρέπει να εξοικειωθείτε με το Πορτοφόλι DigiByte. Τα ορυχεία νομίσματα πρέπει να σταλούν σε μια διεύθυνση εξόρυξης μετά την εξόρυξη επιτυχώς.

Σας συνιστούμε να ελέγξετε πολλά, να αναζητήσετε κριτικές και προηγούμενα ζητήματα. Όπου είναι δυνατόν, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού, καθώς αυτό προσθέτει το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Μια διεύθυνση ανταλλαγής μπορεί πάντα να χρησιμοποιηθεί, αλλά συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην το κάνετε αυτό.

Εξόρυξη DigiByte DGB

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι πώς θα εξορύξετε το Digibyte. Το DGB είναι ένα μοναδικό blockchain, καθώς μπορεί να εξορυχθεί με 6 αλγόριθμους εξόρυξης. Skein, Groestl, SHA-256, Scrypt, Qubit και Odocrypt. Το Skein και το Groestl χρησιμοποιούνται για εξόρυξη GPU, το Qubit, το SHA-256 και το Scrypt κυριαρχούνται από ανθρακωρύχους ASIC και το Odocrypt χρησιμοποιείται για εξόρυξη FPGA.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε CPU για να εξορύξετε το DGB με Qubit, SHA-256 και Scrypt, θα ήταν χάσιμο χρόνου και χρημάτων, αλλά θα μπορούσε να είναι μια καλή άσκηση πριν ξοδέψετε μεγάλα χρηματικά ποσά σε μια ειδική εξόρυξη. Το να βυθιστείτε σε ολόκληρο το οικοσύστημα ενός έργου είναι η καλύτερη χρήση του ερευνητικού σας χρόνου πριν δεσμευτείτε σε χρηματοοικονομικές επενδύσεις.

Οι υπολογιστές εξόρυξης είναι απαραίτητοι εάν ο στόχος είναι να είναι κερδοφόρα. WhatToMine έχει μερικές καταπληκτικές αριθμομηχανές για κάθε αλγόριθμο Skein, SHA-256, Scrypt, Qubit και Odocrypt. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το Groestl δεν υποστηρίζεται.

Χρήση καρτών γραφικών

Υπάρχουν απλές και περίπλοκες απαντήσεις σχετικά με τον τρόπο να χρησιμοποιώ το DigiByte Νβίδια κάρτες γραφικών. Το απλό είναι να εγκαταστήσετε το Skein connect σε μια πισίνα εξόρυξης Skein και να συλλέξετε το DGB καθώς εξορύσσονται. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με το χρόνο και τα χρήματα, εάν αυτό είναι το πιο κερδοφόρο νόμισμα για τη δική μου και θα καλύψει τα εξορυκτικά νομίσματα το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η δημιουργία κέρδους είναι μια δευτερεύουσα ανησυχία σε σύγκριση με την κάλυψη του κόστους και όχι την επανεπένδυση κάθε μήνα στο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

Χρησιμοποιείτε πάντα μια αριθμομηχανή εξόρυξης και διαιρέστε το κέρδος στο μισό για 2 λόγους:

  • Πρώτον, η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά κερδοσκοπική, με τις τιμές κρυπτογράφησης να κυμαίνονται βίαια.
  • Δεύτερον, οι εξέδρες εξόρυξης αποτυγχάνουν να παραδώσουν όπως υποσχέθηκε λόγω του χρόνου λειτουργίας. Το περιβάλλον των εγκαταστάσεων εξόρυξης, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και η ροή του αέρα είναι οι 2 μεγαλύτερες ανησυχίες. Η αύξηση της θερμοκρασίας θα προκαλέσει υπερθέρμανση των κυκλωμάτων και δεν θα λειτουργήσει στη βέλτιστη απόδοσή τους.

Εάν εκτελείτε κάτι παραπάνω από 1 εξέδρα εξόρυξης DigiByte, πρέπει να εξετάσετε τον ήχο και να προσελκύσετε ανεπιθύμητη προσοχή στις εξορυκτικές σας δραστηριότητες. Πολλές ανησυχίες αποσύρουν περιττή προσοχή.

Αυτά τα 3 πιο πιεστικά είναι ακραίες περιπτώσεις, αλλά είναι νόμιμοι κίνδυνοι που πρέπει να σκεφτούν και να μετριαστούν: κλοπή του εξοπλισμού εξόρυξης, απαγωγή για λύτρα ή όμηρος και αναγκασμένος να μεταφέρετε όλα τα ψηφιακά σας στοιχεία.

Χρησιμοποιήστε το Groestl και ένα Groestl Mining Pool εάν θέλετε να εξορύξετε το DGB με ένα AMD κάρτα γραφικών που έχει όλες τις προαναφερθείσες πολυπλοκότητες ως Nvidia πρέπει να ληφθεί υπόψη. Κατά τη δημιουργία μιας μηχανής εξόρυξης, ακολουθήστε πάντα τους βήμα προς βήμα οδηγούς, καθώς μικρά σφάλματα θα μπορούσαν να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα αργότερα.

Η AMD και η Nvidia είναι μοναδικά στη ρύθμιση τους και οποιαδήποτε κάρτα γραφικών δεν θα είναι τόσο κερδοφόρα όσο η επόμενη. ο DGB wiki έχει μια λίστα με υποστηριζόμενες κάρτες GPU.

Πώς να ορυχείο Digibyte

Εξόρυξη DigiByte με μηχανήματα ASIC

Αν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με την εξόρυξη DGB, η εξόρυξη ASIC είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ξεκινήσετε την εξόρυξη ως επιχείρηση. Η εξόρυξη μπορεί να δημιουργήσει ένα παθητικό εισόδημα εάν μπορείτε να διατηρήσετε τους σωστούς δείκτες κόστους και κέρδους. Ανθρακωρύχος ASIC κερδοφορία συσχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την αγοραία αξία των κερμάτων και την ηλικία του μηχανήματος. Κάντε πολλή έρευνα πριν αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο μηχάνημα.

Η εξόρυξη ASIC κυριαρχείται από τις κατασκευές της ASIC και τις μεγάλες εκμεταλλεύσεις εξόρυξης με πρώτα δικαιώματα για νέο υλικό. Έχουν ένα άδικο πλεονέκτημα της οικονομίας της κλίμακας καθώς στα μεγαλύτερα αγροκτήματα προσφέρεται μειωμένη τιμή για μεγαλύτερες παρτίδες, συγκεντρώνοντας έτσι τα περισσότερα δίκτυα blockchain (ακόμη και αν με περιορισμένο τρόπο, το δίκτυο τελικά αποδυναμώθηκε).

Αυτές οι πρακτικές περιορίζουν τις ικανότητες των μικρών εκμεταλλεύσεων να διαφοροποιούν και να επεκτείνουν την περίοδο απόδοσης επένδυσης (ROI), οδηγώντας τελικά σε λιγότερες επενδύσεις σε κέρματα ASIC λόγω των καλύτερων ROI αλλού. Το μόνο νόμισμα που μπορεί πραγματικά να επιβιώσει είναι το Bitcoin.

Πώς να ορυχείο DigiByte

Εξόρυξη DigiByte με μηχανήματα FPGA

Η εξόρυξη FPGA έχει ένα πρόσθετο όφελος σε αυτό εκτός από το να είναι κερδοφόρα. επαναφέρει τον κατανεμημένο χαρακτήρα των αποκεντρωμένων αποκλεισμών. Το FPGA δεν είναι άνοσο στα δικά του προβλήματα. είναι πολύπλοκες κάρτες γραφικών υπολογιστών που απαιτούν μια καλή κατανόηση πληροφορικής για να λειτουργήσει με επιτυχία.

Υπάρχουν πολλοί πόροι για να εξετάσετε, συνιστούμε να ξεκινήσετε με το DigiByte wiki και BitcoinTalk. Κάθε κάρτα μπορεί να βελτιστοποιηθεί περαιτέρω προσθέτοντας ένα bitstream, το οποίο κάνει overclock την κάρτα FPGA και μπορεί να οδηγήσει σε αποτυχία σε λίγες ώρες, εάν δεν έχει ρυθμιστεί σωστά. Για υλικό FPGA και bitstreams, σας συνιστούμε fpga.guide. ο DGB wiki έχει μερικές προτεινόμενες κάρτες FPGA.

Μεταλλευτικές πισίνες

Η εξόρυξη με χρήση μιας δεξαμενής εξόρυξης δεν είναι υποχρεωτική, αλλά το κόστος ευκαιρίας της ατομικής εξόρυξης δεν αξίζει τον κίνδυνο, εκτός εάν πρόκειται να λειτουργήσετε ένα μεγάλο ορυχείο από την 1η ημέρα των εργασιών εξόρυξης. Το Solo Mining είναι το ισοδύναμο της συμμετοχής στη λαχειοφόρο αγορά και παρόμοια με τα τυχερά παιχνίδια, εκτός αν το κάνετε σωστά με το DGB.

Δυστυχώς, αυτή είναι μια φοβερή επιλογή. Το ποσοστό κατακερματισμού δικτύου είναι υψηλό και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σας. Για σόλο εξόρυξη, μπορείτε να δείτε SHA256, Σκρυπ, Κουμπίτ, και Οδόκρυπτο.

Συνιστούμε τις δεξαμενές εξόρυξης καθώς αξιοποιούν έναν μεγάλο αριθμό μικρών επιχειρήσεων σε μια μεγάλη δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Εδώ μπαίνει μια αριθμομηχανή εξόρυξης, όπως μπορείτε να προβλέψετε, με εύλογη βεβαιότητα, τι θα είναι τα κέρδη σας από τη λειτουργία εξόρυξης DGB.

Για μια λεπτομερή ανάλυση των δεξαμενών εξόρυξης, μπορείτε να δείτε miningpoolstats.stream. Κάθε αλγόριθμος αναλύεται για να σας δώσει μια καλύτερη εικόνα του δικτύου Κουβάρι, SHA256, Σκρυπ, Κουμπίτ, και Οδόκρυπτο.

Ορυχεία GPU

Ορυχεία Groestl

Ορυχεία Skein Mining

Ορυχεία ASIC

Πισίνες εξόρυξης Qubit

Scrypt Mining Pools

SHA256 Μεταλλευτικές πισίνες

Ορυχεία FPGA

Ορυχεία Odocrypt

Για επιπρόσθετες πληροφορίες συγκέντρωσης, η DigiByte έχει δημιουργήσει μια λίστα δεξαμενών εξόρυξης, ελέγξτε προσεκτικά κάθε δεξαμενή εξόρυξης και αναζητήστε τον εαυτό σας εάν είναι απάτες ή όχι.

Εξόρυξη Cloud DigiByte

Η εξόρυξη σύννεφων είναι η γρήγορη και εύκολη λύση για να κάνετε τους επαγγελματίες ανθρακωρύχους να εξορύξουν κέρματα για εσάς. Και τα δυο HashFlare και NiceHash έχουμε αρκετά αξιοπρεπή φήμη για να τους προτείνουμε, προτιμούμε τελικά το NiceHash, αλλά το HashFlare είναι εξίσου ικανό.

Ωστόσο, η εξόρυξη σύννεφων έχει τους δικούς της κινδύνους. Αν και δεν χρειάζεται να συντηρείτε εξοπλισμό, είστε υπεύθυνοι για το κόστος της σύμβασης και ενδέχεται να μην ανακτήσετε την αρχική σας επένδυση εάν η αγορά μειωθεί κάτω από την τιμή κόστους σας.

Εξόρυξη με ένα κλικ DigiByte

Οι προγραμματιστές DigiByte έχουν αναπτύξει ένα ανθρακωρύχος με ένα κλικ. Χωρίς εντοπισμό σφαλμάτων ή σύνθετες ρυθμίσεις, εγκατάσταση και εκτέλεση.

Εχουν ένα GitHub αποθετήριο για Windows και Linux. Το πρόγραμμα είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Η DBG έχει μειώσει το εμπόδιο εισόδου σε οποιονδήποτε έχει πρόσβαση σε υπολογιστή με κάρτα γραφικών Nvidia ή AMD.

Δωρεάν εξόρυξη DigiByte

Η εξόρυξη δεν σημαίνει δωρεάν κέρματα, πολλή δουλειά πρέπει να επενδυθεί στην έρευνα, τον σχεδιασμό και τη διάταξη. Κάθε μία από τις διαθέσιμες μεθόδους έχει κάποιο κόστος. Εάν έχετε ήδη έναν αδρανές υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε ορυχεία μέσω CPU ή GPU.

Αυτό, ωστόσο, έχει ημερήσιο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και θα μειώσει τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων σας, καθώς η εξόρυξη είναι φυσικά έντονη για την εκτέλεση υπολογιστών. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοκιμάσετε εξόρυξη σε DGB ή το αγαπημένο σας νόμισμα. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν δεν μπορούν να διαβαστούν και να αποκτηθούν, πρέπει να εξασκηθεί.

συμπέρασμα

Η εξόρυξη είναι τόσο εργασία αγάπης όσο και για κέρδος. Το DigiByte έχει μια σταθερή κοινότητα που θα σας βοηθήσει εάν τη χρειάζεστε. Το DigiByte ομάδα εξόρυξης τηλεγραφήματος κατέχει πληθώρα πληροφοριών και, το πιο σημαντικό, άτομα που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν να γίνετε ανθρακωρύχος ή καλύτερος ανθρακωρύχος.

Εάν δεν έχετε κάνει ποτέ νάρκες, ξεκινήστε με μια μηχανή τυχερών παιχνιδιών μεσαίας κατηγορίας, αντιμετωπίστε την εξόρυξη ως χόμπι, όχι για κέρδος, για να μετρήσετε αν αυτό είναι κάτι που πραγματικά θέλετε να κάνετε. Ενώ μπαίνετε στην εξέλιξη των πραγμάτων, η εμπειρία θα συγκεντρωθεί καθώς η εξόρυξη έχει μια σειρά από ενδιαφέροντα προβλήματα για να αντιμετωπίσει.

Τα περισσότερα προβλήματα απαιτούν τη δημιουργική χρήση μηχανών αναζήτησης για να βρουν παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν. Εάν όχι, το BitcoinTalk έχει σχεδόν πάντα μια λύση για σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα. Εάν δεν το κάνει, κάποιος μπορεί να προβληματίσει το πρόβλημα μαζί σας.

Ποτέ μην επενδύετε περισσότερα από όσα είστε διατεθειμένοι να χάσετε εντελώς. Οποιαδήποτε μηχανή εξόρυξης μπορεί να υποστεί ζημιά πέρα ​​από τη δημοσιονομικά υπεύθυνη οικονομική επιδιόρθωση από ένα κύμα ισχύος ή ένα φλιτζάνι πρωινό καφέ.

Παρά αυτούς τους κινδύνους, οι μπλοκ αλυσίδες πρέπει να εξορύσσονται, διαφορετικά όλα τα αποκεντρωμένα αποδεικτικά στοιχεία της εργασίας θα πάψουν να υπάρχουν. Η απόδειξη των κερμάτων πονταρίσματος δεν είναι αρκετά αποκεντρωμένη ώστε να αντέχει σε κυβερνητικές κανονιστικές παρεμβάσεις με ένα σταθερό αέρα σε αυτά τα έργα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner