Πώς να αγοράσετε Dogecoin το 2021 [Οδηγός αγοράς βήμα προς βήμα]

Ολόκληρος ο κόσμος κρυπτογράφησης χαίρεται όταν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά χρηματιστήρια στον κόσμο, το Binance, αποκάλυψε στην κοινότητα κρυπτογράφησης ότι καταγράφει το Dogecoin. Μια υψηλή λίστα ανταλλαγών κρυπτογράφησης όπως αυτή αναζητείται ιδιαίτερα από πολλά έργα blockchain και η καταχώριση στο Binance έγινε έκπληξη για πολλούς. Είναι ευρέως γνωστό ότι το Binance είναι εξαιρετικά δύσκολο με ορισμένα έργα που δηλώνουν ξεκάθαρα εξαιρετικά ακριβό. Ωστόσο, οι δυνάμεις που βρίσκονται στο Binance φαίνεται να έχουν λατρεύει το κρυπτογράφηση και είχαν καταχωρήσει το Dogecoin χωρίς πάρα πολλά. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε λογαριασμό Binance, μπορείτε να αγοράσετε το Dogecoin από το χρηματιστήριο.

Γρηγορότερος τρόπος για να λάβετε Dogecoin – Άμεση ανταλλαγή παρακάτω

(Σημείωση: εάν το ζεύγος είναι ανενεργό, περιμένετε λίγο & φορτώστε ξανά τη σελίδα για να δοκιμάσετε ξανά)

Εναλλακτική γρήγορη ανταλλαγή

Κάντε κλικ εδώ για ΑΜΕΣΗ ανταλλαγή Bitcoin σε Dogecoin!

Ελέγξτε την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία

Η ανταλλαγή νομισμάτων για Dogecoin είναι εύκολη στο CoinSwitch. Κάντε κλικ παρακάτω για να το δοκιμάσετε!

Λοιπόν, πώς παίρνετε τα χέρια σας σε αυτό το κρυφό κόσμημα; Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τους αποκτήσετε δωρεάν μέσω βρύσης, αν και σε μικρές ποσότητες. Αλλά αν σκέφτεστε σοβαρά να επενδύσετε στο Dogecoin τότε ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε ένα σημαντικό ποσό, γρήγορα και εύκολα, είναι απλά να τα αγοράσετε. Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το πού μπορείτε να αγοράσετε το dogecoin με ασφάλεια χωρίς υπερβολικό κίνδυνο, γράψαμε αυτόν τον οδηγό «πώς να αγοράσετε Dogecoin» για να ακολουθήσετε.

Κορυφαία 5 μέρη για αγορά Dogecoin

Όνομα Μέθοδος Κατάθεσης Αγορά
Κάθισμα

ανταλλαγή δυαδικών συναλλαγών

 • Τραπεζική μεταφορά (ACH)
 • τραπεζική μεταφορά
 • Κρυπτονόμισμα
 • Χρεωστική κάρτα
 • Τραπεζική μεταφορά
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Ρομπέν των Δασών

 • Τραπεζική μεταφορά (ACH)
 • τραπεζική μεταφορά
 • Απευθείας κατάθεση
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Αλλαγή ΤΩΡΑ

 • Πιστωτική κάρτα
 • Κρυπτονόμισμα
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Coinswitch

 • Πιστωτική κάρτα
 • Κρυπτονόμισμα
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Τσανγκλι

 • Πιστωτική κάρτα
 • Χρεωστική κάρτα
Εκτίμηση: 4

Μεταβείτε στην Αγορά

Κράκεν

 • Ηλεκτρονική μεταφορά κεφαλαίων
 • Τραπεζική μεταφορά (SEPA)
 • Τραπεζική μεταφορά
 • Ethana Custody
Εκτίμηση: 4

Μεταβείτε στην Αγορά

Τι είναι το Dogecoin?

Το Dogecoin δημιουργήθηκε από τον Billy Markus ο οποίος βασίστηκε στον κωδικό του από το luckycoin που με τη σειρά του βασίστηκε επίσης σε ένα άλλο κρυπτογράφηση που ονομάζεται Litecoin. Περίπου την ίδια στιγμή, μετά από πολλά κίνητρα από μέλη της κοινότητας στο Twitter, ο Τζάκσον Πάλμερ απέκτησε το dogecoin.com. Ο Μπίλι το είδε αυτό να τον ώθησε να φτάσει στο Πάλμερ για να κάνει το dogecoin πραγματικότητα και στις 6 Δεκεμβρίου 2013, το Δίκτυο Dogecoin ξεκίνησε. Σε αντίθεση με το Bitcoin του οποίου η προσφορά είναι πεπερασμένη, το dogecoin έχει απεριόριστη προσφορά. Το Dogecoin έχει επίσης μια αξιολάτρευτη μασκότ που ονομάζεται Doge, η οποία είναι μια ιαπωνική φυλή σκύλου που διαδόθηκε ως online meme και αντιπροσωπεύει το Dogecoin.

πώς να αγοράσετε dogecoin

Ο κύριος στόχος του Dogecoin είναι να έχει ένα αποκεντρωμένο, ομότιμο ψηφιακό νόμισμα που είναι πιο διασκεδαστικό και φιλικότερο στη χρήση. Επιτυγχάνει ένα διασκεδαστικό και φιλικότερο περιβάλλον μέσω των προσπαθειών μιας ζωντανής, ανθεκτικής και διασκεδαστικής κοινότητας που περιγράφει τον εαυτό του ως τακτικούς λαούς που τους αρέσει να διαδίδουν καλή ατμόσφαιρα. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει σχετική εμπορική υπόθεση, το Dogecoin έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κρυπτονομίσματα στην αγορά και τώρα χρησιμοποιείται ευρέως ως ανατρεπόμενο κρυπτογράφηση για διαδικτυακό περιεχόμενο που δημιουργείται σε πολλά καταστήματα κοινωνικών μέσων.

Ως απόδειξη της δημοτικότητάς του, η Doge διαπραγματεύεται επί του παρόντος σε περισσότερες από 300 αγορές κρυπτογράφησης και έχει εισαχθεί στις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές αγορές παγκοσμίως. Αυτό περιλαμβάνει τις αμερικανικές ανταλλαγές Binance.us, Bittrex, Poloniex και Kraken. Εκτός από αυτό, το Dogecoin μπορεί να συγχωνευτεί με το Litecoin δημιουργώντας μια συμβιωτική σχέση με το 7ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση στον κόσμο με κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Το πιο σημαντικό, αυτό δίνει στο Dogecoin επιπλέον ασφάλεια στο δίκτυό του με περισσότερους ανθρακωρύχους που εξορύσσουν το Dogecoin.

Τι χρειάζεστε για να αγοράσετε το Dogecoin

Πριν αγοράσουμε το Dogecoin πρέπει να πάρουμε ένα πορτοφόλι Dogecoin όπου μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε με ασφάλεια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, όπως τα πορτοφόλια υλικού, τα προγράμματα πορτοκαλιών πορτοφολιών και τα πορτοφόλια cloud. Ωστόσο, για απλότητα και λιγότερα έξοδα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι που δεν είναι στερητικό. Ένα μη θεματολογικό πορτοφόλι είναι απλά ένα πορτοφόλι που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσωπικά κρυπτογραφικά κλειδιά από εσάς και μόνο εσείς γνωρίζετε. Εκτός από την υψηλή ασφάλεια, μπορείτε πάντα να ανακτήσετε τα στοιχεία σας χρησιμοποιώντας άλλους τύπους συσκευών ή προγραμμάτων από τα κλειδιά που δημιουργήσατε.

Υπάρχουν πολλά πορτοκαλί πορτοφόλια εκεί έξω, αλλά πιστεύουμε ότι το καλύτερο είναι το πορτοφόλι που προέρχεται από τον επίσημο

δικτυακός τόπος. Το Dogecoin.com έχει συνδέσμους προς το πορτοφόλι dogecoin τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητές συσκευές. Η έκδοση της επιφάνειας εργασίας ονομάζεται multidoge η οποία είναι διαθέσιμη για λήψη σε Windows, OSX και Linux. Το Multidoge είναι ένα ελαφρύ πορτοφόλι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ένα αντίγραφο ολόκληρου του blockchain του dogecoin. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο ασφαλές από τον πλήρη πυρήνα του dogecoin. Παρακάτω εμφανίζεται η διαδικασία εγκατάστασης στα παράθυρα εάν χρησιμοποιείτε άλλο λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να βρείτε τον οδηγό OSX και Linux εδώ

Διαδικασία εγκατάστασης PC Multidoge

1. Κατεβάστε το Πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin

2. Μόλις κάνετε κλικ στο “Λήψη τώρα!” θα πρέπει να ξεκινήσει τη λήψη του αρχείου. Ο υπολογιστής σας μπορεί να σας προειδοποιήσει για τη λήψη αγνοήστε το και προχωρήστε στη λήψη του αρχείου εγκατάστασης.

3. Όταν ολοκληρώσετε τη λήψη του αρχείου εγκατάστασης, εκτελέστε το πρόγραμμα. Το λειτουργικό σας σύστημα πιθανότατα θα σας προειδοποίησε για το αρχείο για άλλη μια φορά, το αγνοήστε ξανά και προχωρήστε στην εκτέλεση του προγράμματος εγκατάστασης. Αυτό θα σας οδηγήσει σε αυτό το παράθυρο. Το παράθυρο εγκατάστασης ενδέχεται να εμφανίζει μια διαφορετική έκδοση εγκατάστασης του Multidoge καθώς μια νέα έκδοση κυκλοφορεί κατά καιρούς.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin

4. Η εγκατάσταση του dogewallet δεν διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναφέρονται στο παράθυρο. Όπως πολλές εγκαταστάσεις, θα σας ζητήσει πρώτα να συμφωνήσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του. Θα σας ρωτήσει επίσης ποιος κατάλογος πρέπει να εγκατασταθεί, συνήθως απλώς αφήνετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, εκτός εάν θέλετε να καθορίσετε σε ποιον κατάλογο θέλετε να εγκατασταθεί. Η εγκατάσταση γίνεται όταν φτάσετε σε αυτό το παράθυρο.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin

5. Το πρόγραμμα εγκατάστασης θα δημιουργήσει επίσης ένα αρχείο εγκατάστασης και θα σας δείξει πού βρίσκεται πριν κλείσετε το παράθυρο εγκατάστασης.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin [Οδηγός αγοράς βήμα προς βήμα]

6. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πορτοφόλι multidoge μεταβαίνοντας στον κατάλογο στον οποίο ήταν εγκατεστημένο και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο multidoge.exe ή στη συντόμευση που δημιουργήθηκε στην επιφάνεια εργασίας εάν επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα κατά την εγκατάσταση.

Πώς να αγοράσει

7. Μόλις ανοίξετε το πορτοφόλι, θα σας υποδεχτεί ένα μήνυμα που θα εξηγεί τη διάταξη του πορτοφολιού καθώς και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του. Προς το παρόν, χρειαζόμαστε μόνο τη διεύθυνση πορτοφολιού σας, επομένως πηγαίνουμε κατευθείαν στο παράθυρο όπου μπορείτε να το λάβετε. Για να λάβετε τη διεύθυνση πορτοφολιού σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο μενού “Αίτημα”, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Πώς να αγοράσει

Όπως μπορείτε να δείτε μόλις ανοίξετε το πορτοφόλι, το πρόγραμμα δημιούργησε αυτόματα ένα πορτοφόλι για εσάς. Λέει επίσης ότι συγχρονίζεται με το δίκτυο. Για να είστε ασφαλείς, περιμένετε έως ότου γίνει ο συγχρονισμός πριν χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση πορτοφολιού.

8. Κάνοντας κλικ στο μενού “Αίτηση” θα μεταφερθείτε σε αυτό το παράθυρο. Αυτό σας δείχνει τη διεύθυνση πορτοφολιού Dogecoin.

σκύλος

9. Αντιγράψτε τη διεύθυνσή σας και δημιουργήστε ένα αντίγραφο όπου μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο ως το πορτοφόλι σας, μπορείτε να κατεβάσετε ένα έκδοση για κινητά στο Google Play Store. Δυστυχώς, αυτό το πορτοφόλι υποστηρίζει μόνο την έκδοση Android. Εάν κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιείτε iOS μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε Παγκόσμιο πορτοφόλι Coinomi που υποστηρίζει πολλές μπλοκ αλυσίδων. 

Διαδικασία εγκατάστασης του Mobile Dogecoin Wallet

1. Κατεβάστε το πορτοφόλι στο Google Play Store. Απλώς αναζητήστε το “Dogecoin Wallet” Η εικόνα φαίνεται παρακάτω. Μπορεί να υπάρχουν αρκετά πορτοφόλια στο Google Play Store που έχουν την ίδια εικόνα, επιλέξτε την εφαρμογή που κυκλοφόρησε από το “Langerhands”

Πώς να αγοράσει

2. Απλώς πατήστε στο πράσινο κουμπί “εγκατάσταση” για να ξεκινήσετε τη διαδικασία λήψης και εγκατάστασης. Αυτό δεν πρέπει να διαρκέσει πολύ, καθώς το αρχείο είναι μόλις 3,8 MB. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, απλώς ανοίξτε το πορτοφόλι και πάνω από τον κωδικό QR που βρίσκεται επάνω δεξιά για να εμφανιστεί η διεύθυνση του πορτοφολιού σας.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin

Τα καλύτερα πορτοφόλια για να κρατήσετε το Dogecoin

NameTypeBuy
TREZOR Ένα

ένα τρελό

Σκεύη, εξαρτήματα Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Καθολικό Nano X

Σκεύη, εξαρτήματα Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Καθολικό Nano S

Σκεύη, εξαρτήματα Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Ατομικό πορτοφόλι

Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή Εκτίμηση: 4

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Πορτοφόλι Dogecoin

Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή / κινητό Εκτίμηση: 4

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Που να αγορασετε το Dogecoin?

Τώρα που έχετε τη διεύθυνση πορτοφολιού σας, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα για την αγορά Dogecoins. Πρέπει να βρείτε ένα ασφαλές και νόμιμο μέρος για να τα αγοράσετε. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλοί χώροι όπου μπορείτε να αγοράσετε το Dogecoin. Οι επιλογές σας περιορίζονται μόνο από τα μέσα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να τις αγοράσετε. Για αρχάριους, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να τα αγοράσετε σε χώρους όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα ή χρησιμοποιώντας τραπεζικές μεταφορές. Ευτυχώς, πολλές ανταλλαγές υποστηρίζουν αγορές κρυπτογράφησης τραπεζικής κάρτας.

Υπάρχουν πολλοί τύποι ανταλλαγών εκεί, που περιλαμβάνουν άμεση ανταλλαγή, κεντρική ανταλλαγή, αποκεντρωμένη ανταλλαγή και P2P Ανταλλαγές. Παρόλο που πολλά από αυτά υποστηρίζουν αγορές κρυπτονομισμάτων με πιστωτική κάρτα και τραπεζική μεταφορά, τα περισσότερα από αυτά επιτρέπουν μόνο την αγορά μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων όπως bitcoin, ethereum ή XRP. Η άμεση αγορά Dogecoin χρησιμοποιώντας τραπεζικές κάρτες και τραπεζική μεταφορά είναι περιορισμένη, αλλά είναι διαθέσιμη. Φυσικά, υπάρχει πάντα η επιλογή να αγοράσετε bitcoin και στη συνέχεια να το ανταλλάξετε σε dogecoin, αυτό μπορεί να είναι λίγο πολύ προχωρημένο ειδικά για τους αρχάριους, επομένως θα σας δείξουμε τον ταχύτερο και ευκολότερο τρόπο για το πώς να αγοράσετε το Dogecoin.

Πώς να αγοράσετε το Dogecoin?

Ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για να αγοράσετε το Dogecoin είναι μέσω της χρήσης άμεσων ανταλλαγών και ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά στιγμιαία ανταλλακτικά συμβάλλει στην υποστήριξη άμεσων αγορών Dogecoin χρησιμοποιώντας πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Η Changelly έχει όρια αγοράς κατά την αγορά Dogecoin χρησιμοποιώντας τραπεζικές κάρτες. Ωστόσο, αυτό το όριο αυξάνεται στις επόμενες αγορές. Τα όρια αγοράς εξαρτώνται από τη δικαιοδοσία σας, επομένως θα ήταν καλή ιδέα να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα σημαντικό ποσό Dogecoin. 

Πώς να αγοράσετε Dogecoin στο Changelly Instant Exchange

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Changelly και κάντε κλικ στο κουμπί που λέει “Αγορά crypto VISA” και για να συνεχίσετε τη συναλλαγή σας

Τσανγκλι

2. Η επόμενη σελίδα θα σας ζητήσει να εισαγάγετε πόση αξία του Dogecoin θέλετε να αγοράσετε, ποια χώρα εκδόθηκε η τραπεζική σας κάρτα και τη διεύθυνση πορτοφολιού dogecoin όπου θα σταλεί το dogecoin. Απλώς κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin

3. Η επόμενη σελίδα είναι απλώς μια σελίδα επιβεβαίωσης όπου μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες των συναλλαγών σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση πορτοφολιού Dogecoin. Δεν είναι δυνατή η επαναφορά νομισμάτων που στάλθηκαν σε λάθος διεύθυνση. Αν νομίζετε ότι όλα είναι εντάξει προχωρήστε στο επόμενο βήμα και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί για άλλη μια φορά.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin

4. Πριν πραγματοποιήσετε οποιεσδήποτε πληρωμές, η Changelly θα σας δείξει το αναγνωριστικό συναλλαγής της αγοράς σας, καθώς και τα όρια συναλλαγών των αγορών όταν χρησιμοποιείτε τραπεζικές κάρτες. Δείχνει ότι η διαμονή από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία περιορίζεται σε όριο 200 USD για την πρώτη συναλλαγή, η οποία θα αυξηθεί σε 500 USD στην επόμενη συναλλαγή μετά από 5 ημέρες και, στη συνέχεια, θα αυξηθεί ξανά σε 3.000 USD μετά από 7 ημέρες. Για να προχωρήσετε στην πληρωμή, απλώς κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί με την ένδειξη Pay with Visa / Mastercard

Πώς να αγοράσετε Dogecoin

5. Θα εμφανιστεί ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο όπου θα χρειαστεί να εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας για την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Το σύστημα θα πρέπει να αναγνωρίσει την πληρωμή σε λίγα δευτερόλεπτα και θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Η συναλλαγή θα πρέπει να ολοκληρωθεί μετά από λίγα λεπτά.

Πώς να αγοράσετε Dogecoin

Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να αγοράσετε dogecoin, αλλά αυτή η μέθοδος είναι μακράν ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να αποκτήσετε απευθείας το dogecoin. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το άρθρο μας, μην διστάσετε να δημοσιεύσετε τις ερωτήσεις σας στην ενότητα σχολίων αυτού του άρθρου.

Δείτε επίσης: Πώς να αγοράσετε το OmiseGO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner