Πώς να πουλήσετε Ethereum (ETH) για USD, EUR και CAD [Πλήρης οδηγός]

Αναπτύχθηκε στις αρχές του 2014, το Ethereum είναι μια παγκοσμιοποιημένη πλατφόρμα για κρυπτογράφηση και άλλες ψηφιακές εφαρμογές που είναι εξαιρετικά εύκολο να αλληλεπιδράσει και απαιτεί λίγη γνώση της μηχανικής λογισμικού ή της κωδικοποίησης υπολογιστών. Αν και το Bitcoin έχει διαδώσει τη χρήση του blockchain, το Ethereum χρησιμοποιεί επίσης το blockchain για να ξεπεράσει τη βασική χρήση των χρηματικών συναλλαγών και να παρέχει ένα μέσο για την ταχεία δημιουργία σύνθετων, παγκοσμιοποιημένων εφαρμογών. Οι δυνατότητες για αυτήν την τεχνολογία είναι απεριόριστες, από την ηλεκτρονική ψηφοφορία έως τη ρύθμιση του ψηφιακού εμπορίου και όχι μόνο. Στον σημερινό οδηγό θα συζητήσουμε πώς να πουλήσουμε το Ethereum για άλλα νομίσματα.

Πώς να πουλήσετε Ethereum

Το Ethereum blockchain βασίζεται σε ένα cryptocurrency γνωστό ως Ether, αν και διαφέρει από το Bitcoin με μερικούς τρόπους. Ενώ το Bitcoin επικεντρώνεται στη δυνατότητα παρακολούθησης συναλλαγών, αγορών, ιδιοκτησίας και διανομής συναλλαγών σε περιβάλλον peer-to-peer, το δίκτυο Ethereum επικεντρώνεται περισσότερο στη φιλοξενία ευέλικτου κώδικα για πολλές διεπιστημονικές εφαρμογές. Ο Ether έρχεται στην εικόνα παίζοντας έναν ρόλο όχι μόνο ως εμπορεύσιμο κρυπτογράφηση αλλά και ως μέθοδος που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές για να χρηματοδοτήσουν τα τέλη συναλλαγής τους στην πλατφόρμα Ethereum. Ενώ άλλα δίκτυα blockchain, όπως το Bitcoin, είναι περιορισμένα στις δυνατότητές τους, Αιθέριο δημιουργήθηκε για να έχουν τη δυνατότητα οι προγραμματιστές να δημιουργούν απεριόριστο αριθμό προγραμμάτων.

Βασικές μετρήσεις Ethereum

Δύο βασικά στοιχεία συντελούν στην επιτυχία του Ethereum. Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχει λίγο περιθώριο για απάτη ή παρέμβαση τρίτων. Η Ethereum εκτελεί κωδικούς υπολογιστών που ονομάζονται «έξυπνα συμβόλαια», αυτο-λειτουργικά συστήματα που ξεκινούν την ανταλλαγή ψηφιακών νομικών προσφορών εφόσον πληρούνται σταθερές προϋποθέσεις. Δεύτερον, η ύπαρξη του Ethereum Virtual Machine (EVM), ενός λογισμικού Turing που επιτρέπει σε κάθε χρήστη να εκτελεί την εφαρμογή ανεξάρτητα από τη γλώσσα προγραμματισμού, καθιστά το δίκτυο Etherum πολύ πιο λειτουργικό και προσβάσιμο από κάποιες άλλες πλατφόρμες blockchain. Μια βασική κατανόηση αυτού του ιστορικού είναι ζωτικής σημασίας για να μάθετε πώς να αγοράζετε και να πουλάτε.

Ethereum BlockGeeks

Πώς να πουλήσετε Ethereum: USD

Όπως με κάθε κρυπτογράφηση, η γνώση που είναι συγκεκριμένη για την επιθυμητή περιοχή σας είναι κρίσιμη. Η πώληση Ethereum είναι πολύ πιο απλή όταν ανταλλάσσεται με νόμισμα fiat, για παράδειγμα, δολάρια ΗΠΑ. Το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε ανταλλαγή είναι να εγγραφείτε σε μια πλατφόρμα ή πρόγραμμα που απαριθμεί το ETH (Ethereum) για συναλλαγές για USD, φροντίζοντας να σταθμίσετε προσεκτικά τις διαθέσιμες επιλογές βάσει ανεξάρτητων αναγκών. Το Coinbase είναι η κορυφαία επιλογή για αρχικούς χρήστες, με ένα χαρτοφυλάκιο που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί όλα τα εικονικά νομίσματα σε μια συνεπή τοποθεσία, μια ποικιλία νομισμάτων που προσφέρονται, μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, μια ασφαλιστική εγγύηση και μια εφαρμογή για κινητά διαθέσιμα για ευκολία. Αντίθετα, μια πλατφόρμα όπως το Kraken εστιάζει στην ικανότητα να προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και χαμηλά τέλη συναλλαγών για χρήση από εμπόρους από την αρχή έως την πρόοδο. Οι αμερικανοί έμποροι μπορεί επίσης να βρουν μια πλατφόρμα όπως η Coinmama πιο κατάλληλη καθώς, παρά τις υψηλότερες χρεώσεις, επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν ψηφιακό νόμισμα χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα.

Ανάλογα με την επιλεγμένη πλατφόρμα, ενδέχεται να απαιτείται από τους χρήστες να επαληθεύουν την ταυτότητά τους πριν αγοράσουν και πουλήσουν. Συνιστάται επίσης η ενεργοποίηση εξουσιοδότησης 2 παραγόντων, καθώς αυτός ο λογαριασμός θα έχει νόμισμα και θα πρέπει να προστατεύεται. Μετά την επαλήθευση, οι χρήστες θα πρέπει να εξάγουν τις εξωτερικές τους συμμετοχές ETH στο λογαριασμό δικτύου. Μόλις μεταφερθούν αυτές οι διακρατήσεις, μπορούν να ανταλλαχθούν για USD και να αποσυρθούν σε εξωτερικό λογαριασμό. Οι περισσότερες πλατφόρμες παρέχουν στους χρήστες τους τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες και άλλες σχετικές πληροφορίες για να τους βοηθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό εμπόριο. Οι χρεώσεις συναλλαγών και ανάληψης διαφέρουν ανάλογα με την πλατφόρμα, οπότε φροντίστε να ελέγξετε όλες τις συναλλαγές πριν τις ολοκληρώσετε, καθώς και τις μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να ανταλλάξετε, να μεταφέρετε και να αποσύρετε χρήματα.

Ethereum σε USD

Πώς να πουλήσετε Ethereum: EUR

Οι Coinbase, Kraken και CEX.IO είναι όλες οι πλατφόρμες διαθέσιμες για χρήση κατά τη διαπραγμάτευση ETH σε EUR (ευρώ) επίσης. Από τα τρία, το CEX.IO συνιστάται ιδιαίτερα για συναλλαγές ETH σε EUR, δεδομένης της ικανότητάς του να παρέχει σταθερή ρευστότητα και να επεξεργάζεται τραπεζικές μεταφορές σε ευρώ γρήγορα, αξιόπιστα και άμεσα. Το CEX.IO προσφέρει επίσης άμεσες μεταφορές καρτών με επαληθευμένη τραπεζική κάρτα, προσαρμόσιμη εφαρμογή για κινητά για ευκολία και δυνατότητα πραγματοποίησης άμεσων συναλλαγών. Παρόλο που ο ιστότοπος χρεώνει προμήθεια με βάση την επιλεγμένη μέθοδο συναλλαγής και το ποσό, είναι ωφέλιμο για τους ενεργούς εμπόρους που αναζητούν απλότητα, λόγω των σαφών απεικονίσεων των μεταβολών της ευρωπαϊκής αγοράς και των ευανάγνωστων διαγραμμάτων αγοράς, ιδανικοί για ανάλυση μεμονωμένων χρηστών βάσει παρουσίασε ακριβή δεδομένα και στατιστικά στοιχεία.

Για όσους διαπραγματεύονται σε πολλά νομίσματα fiat και αναρωτιούνται πώς να πουλήσουν το Ethereum για τις διάφορες επιλογές στο χαρτοφυλάκιό τους, η πραγματική πραγματικότητα είναι ότι η διαπραγμάτευση ETH σε USD και EUR διαφέρει πολύ πολύ. Ενδέχεται να απαιτούνται διαφορετικές πλατφόρμες, ανάλογα με την πλατφόρμα που επιλέγει ο χρήστης με βάση τις προσωπικές του προτιμήσεις, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Οι τιμές μπορεί επίσης να διαφέρουν, αλλά μπορεί να μην εξαρτώνται από την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς. Επειδή οι αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης είναι τόσο παρόμοιες, οι κανονισμοί μπορεί επίσης να είναι παρόμοιοι. Είναι σημαντικό οι χρήστες που επιθυμούν να κάνουν συναλλαγές και στα δύο νομίσματα fiat να γνωρίζουν τις διαφορές μεταξύ USD και EUR, καθώς είναι παρόμοια.

Πώς να πουλήσετε Ethereum: CAD

Μόλις εξοικειωθείτε με τη διαδικασία αγοράς και πώλησης Ethereum, η εκμάθηση πώς να πουλάτε Ethereum στον Καναδά είναι εξίσου απλή διαδικασία. Οι χρήστες πρέπει να εξερευνήσουν πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με βάση τον Καναδά, όπως το Coinbase, το bitbuy.ca ή το Quebex, και να εξοικειωθούν με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε πλατφόρμας, λαμβάνοντας υπόψη λεπτομέρειες όπως τέλη συναλλαγής, χρόνος μεταφοράς, αποδεκτές μεθόδους πληρωμής, ευκολία χρήση, όρια αγοράς και πόσο γρήγορα ενημερώνονται οι συναλλαγματικές ισοτιμίες και άλλες σχετικές πληροφορίες αγοράς στην πλατφόρμα. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται για την ψηφιακή ανταλλαγή με έδρα τον Καναδά θα πρέπει επίσης να διαθέτουν ανοιχτό λογαριασμό σε τράπεζα εντός των συνόρων του Καναδά και να μπορούν να επαληθεύουν αυτές τις πληροφορίες μόλις ανοίξουν λογαριασμό στην πλατφόρμα επιλογής τους. 

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε πλατφόρμα, όταν οι χρήστες μεταφέρουν ETH στο πορτοφόλι δικτύου τους, μπορούν να το πουλήσουν στον Καναδά μέσω συναλλαγών που πραγματοποιούνται στο δίκτυο. Μια άλλη βιώσιμη, λιγότερο επίσημη επιλογή περιλαμβάνει τη χρήση ενός προγράμματος που ονομάζεται LocalEthereum, το οποίο προωθεί συναλλαγές peer-to-peer που αποφεύγουν το κόστος συναλλαγής. Αν και δεν εξαρτάται από ένα σύστημα κωδικών για την πραγματοποίηση αυτών των συναλλαγών, οι συναλλαγές peer-to-peer έχουν αποκτήσει δημοτικότητα για τα fiat και τα κρυπτονομίσματα για την ευκολία χρήσης τους και την έλλειψη πρόσθετου κόστους για τους εμπόρους.

Είναι τώρα καλή στιγμή για να πουλήσετε το Ethereum?

Δεδομένου ότι το Ethereum είναι μια κρυπτογράφηση αξίας αγοράς, μπορεί να προκύψουν συνεχείς μετατοπίσεις στην αγορά που μπορεί να αλλάξουν γρήγορα την τρέχουσα αξία συναλλαγών. Εκτός από αυτό, τα σημεία τιμών πώλησης εξαρτώνται επίσης κάπως από το νόμισμα στο οποίο διαπραγματεύεται το ETH και εάν αυτό το νόμισμα είναι ή όχι ψηφιακό νόμισμα. Αν και το Bitcoin εξακολουθεί να ηγείται σταθερά στην αγορά ψηφιακού νομίσματος, το Ethereum είναι ένα πολύ στενό, συνεπές δεύτερο, με τον τιμητικό τίτλο του ως το πρώτο δίκτυο blockchain που επιτρέπει τη διευκόλυνση των έξυπνων συμβάσεων. Το να επισημανθεί ως τέτοιο υποδηλώνει ότι το Ethereum δεν είναι μόνο πολύτιμο ως κρυπτογράφηση, αλλά και ως περιουσιακό στοιχείο με επιχειρηματική αγορά πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Όσοι αναζητούν μακροπρόθεσμες επενδύσεις, όλο και περισσότερο, επιλέγουν να υποστηρίξουν το Ethereum.

Με αυτά τα λόγια, το Ethereum, κατά μέσο όρο, αποδίδει ελαφρώς πάνω από το Bitcoin. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι το Ethereum υπερδιπλασιάζει το ποσοστό επαλήθευσης συναλλαγών του Bitcoin και εν μέρει λόγω της κατάστασης της Ethereum ως πρωτοπόρου υποστηρικτή των έξυπνων συμβάσεων. Όταν εξετάζουμε τους παράγοντες που αναλύουν εάν είναι κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε το Ethereum, οι πηγές από το τέλος του 2020 είναι αισιόδοξες. Όπως συμβαίνει με όλα τα κρυπτονομίσματα, το ETH υπόκειται, φυσικά, σε ραγδαία σκαμπανεβάσματα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε άνοδο, και οι ειδικοί προβλέπουν ότι μια γρήγορη ανάκαμψη θα ακολουθήσει ακόμη και μια συντριβή. Με υπομονή και προσοχή στις προβλέψεις της αγοράς και τις τρέχουσες αλλαγές, ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να γίνει επιτυχημένος επενδυτής σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

Είναι ώρα να πουλήσετε ETH;

Μετά από την κορυφή του 2018, το Ethereum είναι και πάλι σε άνοδο. 

Μπορώ να εξαργυρώσω Ethereum σε λογαριασμούς Paypal?

Όπως με άλλες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, το Ethereum πρέπει να ανταλλάσσεται με πίστωση Paypal χρησιμοποιώντας μια διαδικτυακή πλατφόρμα μετατροπής ανταλλαγής. Επειδή πρόκειται για κρυπτογράφηση με ψηφιακή μεταφορά νομίσματος, είναι συγκρίσιμη με την πώληση Ethereum για πίστωση Paypal. Ωστόσο, οι συναλλαγματικές ισοτιμίες εξακολουθούν να ισχύουν, ανάλογα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για τη μετατροπή. Εκτός αυτού, οι συνήθεις παράγοντες πρέπει να λαμβάνονται προσεκτικά υπόψη κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας μετατροπής: ευκολία χρήσης, κόστος συναλλαγής, χρόνος αγοράς και όρια ανταλλαγής. 

Οι επιλογές ανάληψης Paypal ποικίλλουν ευρέως. Το LocalCryptos προσφέρει συναλλαγές peer-to-peer που κόβουν τα περισσότερα από τα τέλη και τους μεσολαβητές, ενώ είναι εντελώς αυτοεξυπηρετούμενα και βαθιά κρυπτογραφημένα για την ασφάλεια που υποστηρίζεται από τους χρήστες. Αντίθετα, μια πλατφόρμα όπως το eToro λειτουργεί ως μεσίτης και διαθέτει καταλύματα για 14 ξεχωριστά κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένης της πίστωσης Paypal. Το Exmo είναι ένα συνάλλαγμα που διαπραγματεύεται σε πραγματικό χρόνο και προσφέρει πολλές επιλογές πληρωμής. Οι CEX.IO και Coinbase, που αναφέρονται παραπάνω στο άρθρο, προσφέρουν επίσης πίστωση Paypal, μεταξύ άλλων. Το LitBit προσφέρει ανταλλαγή Paypal για Ευρωπαίους προμηθευτές. Το ALFACashier είναι μια άλλη επιλογή για μια λογικά τυπική ανταλλαγή. 

Συναλλαγή ETH στο PayPal

συμπέρασμα

Ως στενός υποψήφιος του Bitcoin, με μια πολύ πιο ολοκληρωμένη, καινοτόμο πλατφόρμα που υποστηρίζεται από χρήστες, υποστηριζόμενη από blockchain και μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον, δεν υπάρχει χρόνος σαν το παρόν για επένδυση στο Ethereum. Οι συστάσεις που βρέθηκαν σε αυτό το άρθρο φέρνουν τα ενδιαφερόμενα μέρη ένα βήμα πιο κοντά στην περαιτέρω γνώση των εσωτερικών λειτουργιών του ανερχόμενου εμπορίου κρυπτονομισμάτων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner