Πώς να αγοράσετε το Monero Coin το 2021 [Βήμα προς βήμα XMR Buyers Guide]

Γνωρίζουμε ότι ήρθατε εδώ για να μάθετε πώς να αγοράσετε το Monero και δεν θέλουμε να σας κάνουμε να σπαταλήσετε το χρόνο σας, αλλά πριν, πρέπει να ξέρετε γιατί ακριβώς οι άνθρωποι πηγαίνουν και αγοράζουν το Monero πρώτα.

Η ανωνυμία είναι ένα από τα ελκυστικά χαρακτηριστικά του κρυπτονομίσματος, ωστόσο, πολύ λίγα κρυπτονομίσματα ανταποκρίνονται σε αυτήν τη λειτουργία. Ωστόσο, το Monero είναι ένα νόμισμα προσανατολισμένο στην ιδιωτική ζωή. Δίνει στους χρήστες του πλήρη ανωνυμία, και αυτό το έβαλε στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας κρυπτογράφησης.

Το νόμισμα είναι ένα νόμισμα απορρήτου ανοιχτού κώδικα που δεν μπορεί να εντοπιστεί δημόσια. Σε αντίθεση με άλλα blockchain, η Monero σχεδίασε το δίκτυο blockchain για να αποκρύπτεται, αποκρύπτοντας έτσι τα στοιχεία συναλλαγής του αποστολέα.

Επομένως, εάν στείλετε το ποσό X του XMR σε έναν φίλο σας, οι ταυτότητες και το ποσό που αποστέλλονται θα είναι κρυμμένα. Ωστόσο, ο προορισμός κάθε συναλλαγής είναι ορατός στο μοναδικό κρυπτογραφικό κατακερματισμό.

Λόγω της ιδιωτικής του φύσης, πολλοί άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι το Monero λειτουργεί ακριβώς όπως πρέπει το Bitcoin. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πού ή πώς να αγοράσετε κέρμα Monero, και γι ‘αυτό το άρθρο.

Πώς να αγοράσετε το Monero

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Πώς να αγοράσετε το Monero

 1. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο Kraken
 2. Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας υποβάλλοντας σχετικά έγγραφα
 3. Επιλέξτε πληρωμές fiat μόλις εγκριθεί ο λογαριασμός σας. Επιλέξτε έναν τρόπο πληρωμής
 4. Στείλτε fiat ή Kraken και αγοράστε XMR
 5. Ή επιλέξτε κατάθεση Bitcoin
 6. Δημιουργήστε μια διεύθυνση κατάθεσης και στείλτε τα χρήματα από το υπάρχον πορτοφόλι bitcoin σας σε αυτήν τη διεύθυνση
 7. Μετατρέψτε το Bitcoin σε XMR

Πηγαίνετε στο Kraken

Πού να αγοράσετε XMR – Κορυφαίες 5 ανταλλαγές

Οι περισσότερες κορυφαίες ανταλλαγές δεν υποστηρίζουν XMR. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να αγοράσετε το Monero στο Coinbase. Ωστόσο, οι ακόλουθες ανταλλαγές μπορούν να σας επιτρέψουν να αγοράσετε MXR.

Όνομα Μέθοδος Κατάθεσης Αγορά
Κράκεν

 • Ηλεκτρονική μεταφορά κεφαλαίων
 • Τραπεζική μεταφορά (SEPA)
 • Τραπεζική μεταφορά
 • Ethana Custody
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Κάθισμα

ανταλλαγή δυαδικών συναλλαγών

 • Τραπεζική μεταφορά (ACH)
 • τραπεζική μεταφορά
 • Κρυπτονόμισμα
 • Χρεωστική κάρτα
 • Τραπεζική μεταφορά
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Bitfinex

 • Πιστωτική κάρτα
 • Κρυπτονόμισμα
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Αλλαγή μορφής

 • Κρυπτονόμισμα
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Τοπικό Μονόρο

 • Κρυπτονόμισμα
 • Μετρητά
 • Paypal
 • Πιστωτική κάρτα
Εκτίμηση: 5

Μεταβείτε στην Αγορά

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την αγορά XMR 

Όπως και άλλα κρυπτονομίσματα, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι αγοράς XRM. Ωστόσο, λόγω της ιδιωτικής του φύσης, η Monero δεν έχει δει πολλές υιοθεσίες όταν πρόκειται για εισαγωγή σε χρηματιστήρια.

Ωστόσο, θα εξετάσουμε τις αγορές και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποκτήσουμε το Monero.

Βήμα 1: Δημιουργήστε ένα πορτοφόλι XMR

Πριν πάρετε το XRM, ίσως χρειαστεί να έχετε ένα πορτοφόλι για να κρατάτε τα νομίσματά σας. Το καλύτερο στοίχημά σας θα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σκληρό πορτοφόλι. Για παράδειγμα, το Leger μπορεί να σας δώσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Ωστόσο, τα σκληρά πορτοφόλια μπορεί να είναι αρκετά ακριβά. Έτσι, ίσως θελήσετε να επιλέξετε άλλες εναλλακτικές λύσεις όπως η χρήση του επίσημη επιφάνεια εργασίας Monero πορτοφόλι, ή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι My Monero ή το πορτοφόλι Exodus.

Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε εύκολα BTC ή άλλα νομίσματα για XMR στο πορτοφόλι Exodus.

Βήμα 2: Αγορά με μετρητά.

Όταν πρόκειται για αγορά κρυπτονομισμάτων με μετρητά, πολύ λίγα χρηματιστήρια σάς επιτρέπουν να ανταλλάξετε χέρι-χέρι.

Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε το Monero με USD σε Crypto ATMs. Ίσως χρειαστεί να επισκεφτείτε το coinatmrader.com για να βρείτε το Monero ATM κοντά σας. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε το XMR σας με μετρητά, ανάλογα με τις προδιαγραφές του ATM.

Βήμα 3: Αγορά με PayPal

Μπορείτε να αγοράσετε το Monero με το PayPal (επίσης Bitcoin εδώ) χρησιμοποιώντας το Local Monero. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο LocalMonero, ο οποίος συνοδεύεται επίσης από ένα δωρεάν πορτοφόλι. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας στην αρχική σελίδα.

Το LocalMonero είναι μια πλατφόρμα peer-to-peer και μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε έμπορο με καλή φήμη και μεγάλο αριθμό συναλλαγών για αγορά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τη διαφήμιση του πωλητή και ότι συμφωνείτε με τους όρους συναλλαγής πριν κάνετε κλικ στην αγορά.

Μόλις κάνετε κλικ στην αγορά, υπάρχει διαθέσιμο παράθυρο πληρωμής εντός του οποίου πρέπει να πληρώσετε. Αφού πραγματοποιήσετε την πληρωμή, κάντε κλικ στο κουμπί “Έχω πληρώσει” και το XMR σας θα αποδεσμευτεί από το μεσεγγύηση.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε bitcoin με το PayPal και να μετατρέψετε το bitcoin σε Monero.

Βήμα 4: Αγορά με πιστωτική κάρτα. 

Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για να αγοράσετε το Monero, ανταλλαγές όπως το Kraken και το Bitfinex μπορούν να σας επιτρέψουν να το κάνετε. Ωστόσο, συνιστάται να αγοράσετε bitcoin με την πιστωτική σας κάρτα και στη συνέχεια να το μετατρέψετε σε bitcoin.

Ανταλλαγές όπως το Binance δεν θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε Monero με USD. Μπορείτε να αγοράσετε BUSD ή BTC στο Binance και να το μετατρέψετε σε XMR. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε Bitcoin στο CEX.io και να το στείλετε στο Πορτοφόλι Binance μετατρέποντάς το στο Monero.

Τα καλύτερα πορτοφόλια για να κρατήσετε το Monero 

Η επιλογή του κατάλληλου Πορτοφολιού για τη διατήρηση των κερμάτων σας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger μπορεί να μοιάζει με τη σωστή επιλογή, αλλά μόνο αν είναι προσιτό και έχετε σημαντική κατοχή του Monero.

Ωστόσο, ένα πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή όπως το My Monero ή ένα κινητό πορτοφόλι όπως το Exodus μπορεί επίσης να είναι κατάλληλο για τη διατήρηση των νομισμάτων σας, ειδικά για εύκολη πρόσβαση. 

NameTypeBuy
Το Monero μου

Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Πορτοφόλι GUI Monero

Πώς να αγοράσετε το Monero

Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Καθολικό Nano S

Σκεύη, εξαρτήματα Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Πορτοφόλι Έξοδος

 • Κινητό
 • Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή
Εκτίμηση: 5

Αποκτήστε το Πορτοφόλι

Περισσότερες πληροφορίες για το XMR [FAQS]

Τι είναι το XMR?

Το XMR είναι το αμάξι για το Monero, ένα νόμισμα απορρήτου. Το Monero είναι γνωστό ότι είναι ιδιωτικό, ανιχνεύσιμο, εύχρηστο και συναλλαγές που είναι ανθεκτικές στη λογοκρισία. Επί του παρόντος κατατάσσεται στα κορυφαία 100 νομίσματα ως νούμερο 15 και μπορεί να ανταλλαχθεί για άλλα κρυπτονομίσματα.

Είναι το XMR μια καλή επένδυση?

Το Monero μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο τα άλλα κορυφαία νομίσματα, αλλά στο cryptovere κατάφερε να διατηρήσει τα δικά του. Είναι αρκετά δημοφιλές μεταξύ εκείνων που πιστεύουν στην ιδιωτικότητα.

Το XMR δεν αναφέρεται σε πολλά χρηματιστήρια, αλλά μπορείτε ακόμα να κάνετε συναλλαγές, να αγοράσετε και να κρατήσετε το νόμισμα σε ορισμένες από τις ανταλλαγές που συζητήθηκαν νωρίτερα. Αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στα κορυφαία 100 νομίσματα και η κοινότητά της είναι αρκετά δυνατή και δεν ελέγχεται από τους δημιουργούς της. 

Δείτε επίσης: Πρόβλεψη τιμών Monero

Είναι ασφαλές να αγοράσετε το Monero?

Δεδομένου ότι το Monero είναι νόμισμα απορρήτου, οι περισσότεροι αναλυτές κρυπτογράφησης ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιείται στον σκοτεινό ιστό. Επίσης, σε ορισμένες ανταλλαγές δεν καταγράφηκε το νόμισμα για τις δυνατότητες απορρήτου του.

Αν και, σε αντίθεση με τη δημοφιλή άποψη, το Monero προσπαθεί να δημιουργήσει μια ασφαλή κοινότητα για τους χρήστες του. Το Monero σχεδιάστηκε χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο CryptoNight για εξόρυξη.

Ο αλγόριθμος χρησιμοποιείται επίσης για τη διανομή χρημάτων και τη σειρά συναλλαγών καθώς και την ψηφοφορία. Το απόρρητο του χρήστη προστατεύεται χρησιμοποιώντας το Ring Signature, μια τεχνολογία που αποκρύπτει την ταυτότητα των συναλλαγών, καθιστώντας τη γνωστή μόνο στον αποστολέα και τον παραλήπτη.

Το Monero μπορεί επίσης να εξορυχθεί εύκολα σε λειτουργικά συστήματα όπως Windows, macOS, Linux και Android. Οι προγραμματιστές προσπαθούν επίσης να δημιουργήσουν ένα συμμετέχον δίκτυο και οι χρήστες του καθορίζουν την ανάπτυξη του νομίσματος, καθώς δεν έχουν στοιχηματίσει κανένα περιουσιακό στοιχείο για τον εαυτό τους.

Ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε το Monero

Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την αποθήκευση του Monero σας, αλλά μια ανταλλαγή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των νομισμάτων σας, καθώς είναι ανοιχτά σε hacks.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα επιτραπέζιο πρόγραμμα-πελάτη ή ένα κινητό πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Αλλά το καλύτερο πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε το XMR σας αφού μάθετε πώς να αγοράζετε το Monero είναι ένα πορτοφόλι υλικού.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κέρματά σας εκτός σύνδεσης και όταν πρέπει να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή, μπορείτε να τα ενσωματώσετε στο διαδίκτυο. Πορτοφόλια υλικού όπως το Ledger Nano S μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διατηρήσουν τα κέρματα σας μαζί σας και ασφαλή. 

συμπέρασμα 

Εκτός από το Monero, υπάρχουν και άλλα νομίσματα απορρήτου, το Dash και το Z-Cash. Ωστόσο, το Monero έχει υψηλή βαθμολογία όσον αφορά τις ιδιότητες απορρήτου και ανωνυμίας. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό του Monero έχει το προβάδισμα έναντι των άλλων.

Με τη χρήση RingCT, Ring υπογραφών και διευθύνσεων που μοιάζουν μυστικά, η Monero κατάφερε να διατηρήσει τη λέξη της ως νόμισμα απορρήτου. Για λόγους ασφαλείας, δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα νομίσματά σας σε ανταλλαγή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger ή το MyMonero.com για να αποθηκεύσετε τα κέρματά σας. Επίσης, έχοντας υπόψη ότι είναι δύσκολο να λάβετε ανταλλαγές που σας επιτρέπουν να αγοράσετε Monero, ίσως θελήσετε να τηρήσετε αυστηρά τις απαιτήσεις που απαιτούνται για να αγοράσετε το Monero αμέσως.

Επί του παρόντος, η Monero κατατάσσεται στην 15η θέση στα 100 κορυφαία νομίσματα στο coinmarketcap.com και έχει καλύτερη απόδοση από τα άλλα διακριτικά απορρήτου. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner