Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στη Χαβάη

Από τότε που η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Coinbase τερμάτισε τις δραστηριότητές της στη Χαβάη το 2018, υπήρξαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το πού κατευθύνεται η συναλλαγή κρυπτονομισμάτων στην πολιτεία. Μερικοί αναρωτήθηκαν ακόμη και αν ο νόμος για τα bitcoin της Χαβάης έκανε ακόμη και την παράνομη συναλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν αναρωτιέστε πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στη Χαβάη, διαβάστε παρακάτω.

Είναι πλέον το Bitcoin παράνομο στη Χαβάη?

Σίγουρα όχι. Η Εξόρυξη Bitcoin, η κατοχή, η διαπραγμάτευση και η επιχειρηματική δραστηριότητα με bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα εξακολουθούν να είναι νόμιμα στη Χαβάη. Το κράτος λαμβάνει πολλά έσοδα από τουρίστες που επισκέπτονται από την Ασία, μεταξύ των οποίων η χρήση κρυπτονομισμάτων είναι αρκετά διαδεδομένη, επομένως είναι λογικό για τη Χαβάη να μην απαγορεύει τη χρήση κρυπτογράφησης. Υπάρχουν ακόμη και πολλά ΑΤΜ bitcoin. Οπότε όχι. Δεν είναι παράνομο με κανένα τρόπο.

Τι συνέβη λοιπόν με το Coinbase?

Η Coinbase υπέβαλε αίτηση για άδεια λειτουργίας στη Χαβάη ήδη από το 2014 και άρχισε να λειτουργεί στην πολιτεία αμέσως μετά. Ωστόσο, έκτοτε οι νόμοι κρυπτογράφησης της Χαβάης έχουν αλλάξει. Στα τέλη του 2017, το τμήμα χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της Χαβάης ανακοίνωσε ότι θα θεσπιστούν νέοι κανονισμοί. Σύμφωνα με αυτούς τους κανονισμούς, οποιοσδήποτε φορέας εκμετάλλευσης ψηφιακών νομισμάτων (συμπεριλαμβανομένων των ανταλλαγών κρυπτογράφησης) απαιτείται να διαθέτει αρκετά αποθεματικά για να καλύψει όλα τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχουν οι κάτοικοι της Χαβάης. Αυτά τα αποθεματικά θα πρέπει να είναι σε ρευστά περιουσιακά στοιχεία. Δεδομένου ότι η Χαβάη δεν θεωρεί τα κρυπτονομίσματα ως ρευστά περιουσιακά στοιχεία, τα αποθεματικά του χειριστή θα πρέπει να είναι σε μετρητά.

Από τώρα, αυτό θα σήμαινε ότι για κάθε bitcoin που κατέχει ένας κάτοικος της Χαβάης, η Coinbase θα πρέπει να διατηρήσει ένα αποθεματικό 9500 δολαρίων. Εάν 150.000 κάτοικοι (μόνο 0,1% του πληθυσμού της πολιτείας) κατέχουν 1 BTC ο καθένας, αυτό θα σήμαινε ότι η Coinbase θα αναγκαζόταν να διατηρήσει ένα αποθεματικό πάνω από 1,4 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η Coinbase δήλωσε ότι αυτοί οι κανονισμοί είναι υπερβολικά σκληροί και δεν είναι πρακτικοί για οποιονδήποτε τύπο διαχειριστή νομισμάτων οπουδήποτε στον κόσμο και δεν θα μπορούσαν να συμμορφωθούν, οπότε σταμάτησαν να λειτουργούν στο κράτος.

Οι νόμοι κρυπτογράφησης της Χαβάης δεν έχουν καταστήσει παράνομες τις συναλλαγές κρυπτογράφησης στην πολιτεία. Μόλις δημιούργησαν πολύ πρακτικές συνθήκες για ανταλλαγές.

Εάν, αφού διαβάσετε τις παραπάνω πληροφορίες, σκέφτεστε ότι η απάντηση στο πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στη Χαβάη είναι μια σταθερή «δεν μπορείτε», τότε κάνετε λάθος. Είναι πραγματικά πολύ απλό. Αλλά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Coinbase. Αντ ‘αυτού, θα χρησιμοποιήσουμε μια εναλλακτική λύση στο Coinbase.

Ποιες εναλλακτικές λύσεις Coinbase υπάρχουν για τη Χαβάη?

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης, τόσο με έδρα τις ΗΠΑ όσο και διεθνείς, που οι κάτοικοι της Χαβάης μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα. Τα Kraken, Bitstamp, Gemini και Coinmama είναι όλα διαθέσιμα. Οι ιστότοποι συναλλαγών κρυπτογράφησης Peer-to-peer όπως το Localbitcoins.com είναι επίσης μια επιλογή. Τέλος, ορισμένοι πάροχοι ηλεκτρονικών πορτοφολιών, όπως η Skrill και η Uphold προσφέρουν την επιλογή αγοράς πολλών κρυπτογράφησης.

Δείτε επίσης: Το καλύτερο Cryptocurrency Under a Penny Worth Αγορά

Πώς να αγοράσετε Cryptocurrency στη Χαβάη

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αγοράσετε μερικά διακριτικά Ripple (XRP). Θα σας δώσω έναν αναλυτικό οδηγό για το πώς να αγοράσετε το Ripple στη Χαβάη χρησιμοποιώντας το Uphold.

1. Δημιουργία και χρηματοδότηση του Uphold λογαριασμού σας:


Το Uphold είναι στην πραγματικότητα μια λύση e-wallet. Από αυτή την άποψη, είναι παρόμοιο με το PayPal. Αλλά σε αντίθεση με τον πιο γνωστό ανταγωνιστή της, η Uphold υποστηρίζει επίσης λειτουργίες κρυπτογράφησης. Μπορεί να μην είναι η επιλογή με τα χαμηλότερα τέλη συναλλαγής, αλλά η διεπαφή της –αν και ασυνήθιστη για ανταλλαγή κρυπτογράφησης– είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη και προσφέρει γρήγορες αξιόπιστες συναλλαγές.

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Uphold, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν κλικ εδώ. Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό, πρέπει να τον επαληθεύσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την άνοδο σας. Η επαλήθευση είναι εύκολη και χρειάζεται μόνο να προσκομίσετε μια φωτογραφία ταυτότητας που εκδίδεται από την κυβέρνηση και μια selfie.

Όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας, θα δείτε πολλές «κάρτες» στον πίνακα ελέγχου σας. Αυτές οι κάρτες μοιάζουν με τις διαφορετικές διευθύνσεις πορτοφολιών που έχετε σε άλλα χρηματιστήρια, επομένως έχετε μια «κάρτα δολαρίου», μια «κάρτα Bitcoin», μια «κάρτα κυματισμού» και ούτω καθεξής.

Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση στη Χαβάη

 1. Το πρώτο μας βήμα θα είναι η χρηματοδότηση της κάρτας σας σε USD. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη χρημάτων”
 2. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές για την προσθήκη χρημάτων στην κάρτα σας USD: από έναν τραπεζικό λογαριασμό των ΗΠΑ, από έναν τραπεζικό λογαριασμό σε ευρώ μέσω SEPA, από μια πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με κρυπτογράφηση. Κάντε κλικ στο “από τον τραπεζικό λογαριασμό των ΗΠΑ”.

  νόμος περί bitcoin της Χαβάης

 3. Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες, αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και κάντε κλικ στο “Δημιουργία”. Λάβετε υπόψη ότι το πεδίο “Ονομάστε αυτόν τον λογαριασμό” είναι έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα όνομα που είναι εύκολο να εντοπίσετε, σε περίπτωση που συνδέσετε πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στον λογαριασμό σας. Το όνομα στον ίδιο τον τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να ταιριάζει με το όνομα στον λογαριασμό σας. Μόλις συνδεθεί ο λογαριασμός, μπορείτε να τον επιλέξετε ως επιλογή κατά την προσθήκη χρημάτων στην κάρτα σας USD. Οι μεταφορές χρειάζονται περίπου 5 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθούν.

  νόμοι κρυπτογράφησης της Χαβάης

2. Αγορά κρυπτονομισμάτων με USD σε άνοδο

 1. Μόλις τα χρήματα βρίσκονται στην κάρτα σας, ήρθε η ώρα να αγοράσετε τα κουπόνια Ripple. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αγοράσετε XRP αξίας 20 δολαρίων. Αρχικά, πρέπει επίσης να δημιουργήσετε τις κάρτες για τα κουπόνια που θέλετε να αγοράσετε. Για να δημιουργήσετε την κάρτα Ripple κάντε κλικ στο “Προσθήκη κάρτας / νομίσματος” από τον πίνακα ελέγχου σας. Δώστε στην κάρτα σας ένα όνομα, επιλέξτε “XRP” από την αναπτυσσόμενη λίστα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Δημιουργία”.

  αγοράστε κρυπτογράφηση με υποστήριξη

 2. Τώρα επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου σας, κάντε κλικ στην κάρτα σας USD, όπως και πριν, και θα μεταφερθείτε στην ίδια οθόνη από την οποία συνδέσατε τον λογαριασμό σας. Αλλά τώρα, αντί να κάνετε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη χρημάτων”, κάντε κλικ στο “Αποστολή στην κάρτα που υποστηρίζεται”. Θα εμφανιστεί η ακόλουθη οθόνη:

  coinbase εναλλακτική Χαβάη

 3. Επιλέξτε την κάρτα Ripple από την αναπτυσσόμενη λίστα. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε (σε USD). Θα εμφανιστεί η τρέχουσα τιμή, το τέλος και το τελικό ποσό πίστωσης. Εάν όλα είναι ικανοποιητικά, κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση» και η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί σε δευτερόλεπτα. Συγχαρητήρια! Τώρα αγοράσατε το Ripple σας.

Η μετάβαση σε ανταλλαγές κρυπτογράφησης όπως το Kraken ή η εύρεση ομότιμων στο Localbitcoins.com είναι επίσης πολύ απλές διαδικασίες.

Συμπερασματικά…

Ακόμα κι αν οι νόμοι κρυπτογράφησης έχουν δημιουργήσει συνθήκες που ορισμένοι μπορεί να θεωρήσουν ανέφικτους ή πολύ περιοριστικούς, η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων εξακολουθεί να είναι απολύτως νόμιμη στη Χαβάη. Ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Coinbase μετά την αποχώρησή του από την πολιτεία, αλλά υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές στη διάθεσή σας. Οι πάροχοι ηλεκτρονικών πορτοφολιών όπως το Uphold είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Ενημερώστε μας εάν έχετε απορίες σχετικά με την αγορά κρυπτογράφησης στη Χαβάη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map