Πού να αγοράσετε το Vertcoin (VTC) άμεσα: [Πλήρης οδηγός για αρχάριους]

Τα κρυπτονομίσματα αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα χρήματά μας και ενώ υπάρχουν ήδη πολλά στην αγορά, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε πού να αγοράσετε το Vertcoin. Εάν είστε νέοι στον κόσμο των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, ίσως έχετε ακούσει για το Bitcoin και το Ethereum. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε το Vertcoin.

Είναι ένα αναδιοργανωμένο νόμισμα που ελπίζει να αποθαρρύνει την εξόρυξη ASIC υπέρ της εξόρυξης με GPU. Αυτή η λεπτομέρεια καθιστά αυτά τα νομίσματα πολύ πιο δημοκρατικά, διότι ο καθένας μπορεί να εξορύξει εύκολα από τους υπολογιστές του στο σπίτι.

Συγκριτικά, το Bitcoin κυριαρχείται τώρα από την εξόρυξη ASIC, γεγονός που καθιστά δύσκολη την παραγωγή πραγματικών χρημάτων αυτές τις μέρες. Το Vertcoin δημιουργήθηκε το 2014, γεγονός που το καθιστά παλαιότερο στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Ως εκ τούτου, είχε χρόνο να αποδείξει την αξιοπιστία του, αν και οι περισσότεροι άνθρωποι το ορυχείο αντί να επενδύουν στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα, θέλετε να μάθετε πού να αγοράσετε το Vertcoin και αυτό θα σας δείξουμε.

Πού να αγοράσετε το Vertcoin

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ VERTCOIN?

Το καλύτερο μέρος του Vertcoin είναι ότι διατηρεί μια αποκεντρωμένη προσέγγιση, όπου οι χρήστες κρατούν όλες τις κάρτες αντί για εξόρυξη ομίλων. Ο λόγος είναι ότι έχει έναν αλγόριθμο ανθεκτικό στις ASIC και ενώ άλλα κρυπτονομίσματα έχουν προσπαθήσει να εφαρμόσουν μια τέτοια μέθοδο, το Vertcoin είναι το καλύτερο σε αυτό. 

Ο αλγόριθμός του προσαρμόζεται για να παραμείνει μπροστά από τους ανθρακωρύχους ASIC. Επομένως, η εξόρυξη GPU έχει προτεραιότητα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το κάνουν από τους υπολογιστές ή τις κάρτες γραφικών τους. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WALLET ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ VERTCOIN?

Πρώτα απ ‘όλα, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι για να διατηρήσετε το Vertcoin σας και ευτυχώς μπορεί να βρεθεί το επίσημο εδώ. Ωστόσο, άλλα πορτοφόλια όπως το Electrum και το Coinomi υποστηρίζουν το νόμισμα, ενώ ορισμένα πορτοφόλια υλικού όπως το Ledger Nano S το κάνουν επίσης. 

Πού να αγοράσετε το Vertcoin το καλύτερο πορτοφόλι

ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ VERTCOIN?

Τώρα που γνωρίζετε τα οφέλη και έχετε ένα πορτοφόλι για την κρυπτογράφηση σας, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε πού να αγοράσετε το Vertcoin! Θα βοηθούσε αν βρήκατε την πιο κατάλληλη πλατφόρμα ανταλλαγής για εσάς. Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές για να διαλέξετε, όπως Dove Wallet, QBTC, YoBit, Altilly, SouthXchange και άλλα. Αλλά εδώ είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας:

BITTREX

Μια ευεργετική πτυχή αυτής της ανταλλαγής είναι ότι η έδρα της βρίσκεται στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Ιδρύθηκε το 2013 από πρώην εμπειρογνώμονες ασφαλείας από τη Microsoft. Είναι ένας άλλος γίγαντας στον κλάδο που δέχεται σχεδόν όλα τα είδη κρυπτονομισμάτων εκεί έξω. 

Σε ένα σημείο, είχαν τόσο πολλούς εμπόρους που η Bittrex έπρεπε να απαγορεύσει νέους πελάτες από την πλατφόρμα, κάτι που ήταν ατυχές για οποιονδήποτε ξεκίνησε στον κόσμο των κερμάτων κρυπτογράφησης. Ευτυχώς, επέστρεψαν και ο καθένας μπορεί να πάρει τον λογαριασμό του γρήγορα. 

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της Bittrex είναι ότι έχουν μια τυπική χρέωση για συναλλαγές, επίσης γνωστή ως «κατ ‘αποκοπή τέλη». Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 0,25%.

Bittrex

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτή η ανταλλαγή προέρχεται από τη Νότια Κορέα και έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με την Bittrex. Από την κυκλοφορία του το 2017, ανέβηκαν στην κορυφή της αγοράς συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Το 2018, άρχισαν να αναπτύσσονται προς τη Νοτιοανατολική Ασία. Μέχρι το τέλος του ίδιου έτους, άρχισαν να εργάζονται στη Σιγκαπούρη και το 2019 είχαν δραστηριότητες στην Ινδονησία. 

Από τη γραφή, κατατάσσονται 3η στον κόσμο και η πρώτη στη Νότια Κορέα. Επαληθεύονται επίσης από το Blockchain Transparency Institute, το οποίο το καθιστά μία από τις πιο αξιόπιστες εμπορικές υπηρεσίες εκεί έξω. 

Όσον αφορά τις χρεώσεις, το UpBit έχει διαφορετικά ανάλογα με τη συναλλαγή σας. Το τέλος λήψης είναι 0,25%, ενώ το τέλος του κατασκευαστή είναι 0,025%. Επιπλέον, έχουν προμήθεια ανάληψης 0,0005BTC. 

Upbit

COINEGG

Αυτή η πλατφόρμα blockchain εδρεύει στην Ευρώπη και λειτουργεί με κρυπτονομίσματα από το 2013. Οι δύο κύριες αγορές τους ασχολούνται με την BTC και την USC. Δεδομένου ότι δεν δέχεται χρήματα fiat, οι εξωτερικές συναλλαγές γίνονται σε κρυπτογράφηση. 

Επομένως, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να διατηρείτε τα πράγματα ανώνυμα και να τα κάνετε γρήγορα. Το πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της πλατφόρμας είναι οι χαμηλές προμήθειες, καθώς είναι μόνο 0,1% για παραγγελίες. Όσον αφορά τις αναλήψεις, εξαρτάται από το διακριτικό. Αλλά είναι συνήθως 1%. 

Υποστηρίζουν επίσης πολλά altcoins όπως το Ripple και το Docademic, εκτός από τα κορυφαία στην αγορά όπως το Bitcoin και το Ethereum. 

ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ VERTCOIN ΣΤΟ BITTREX

 • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Bittrex. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα σωστά εδώ. Θα ζητήσουν προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και διεύθυνση κατοικίας. Ο ιστότοπος απαιτεί επίσης ένα ιδιωτικό έγγραφο για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας. Θα μπορούσε να είναι διαβατήριο ή άδεια οδήγησης. 

Πώς να αγοράσετε Vertcoin με το Bittrex

 • Βάλτε κάποια χρήματα στο λογαριασμό σας. Το Bittrex επιτρέπει συναλλαγές με USD, Bitcoin και πολλά άλλα altcoins. 
 • Αν θέλετε να τοποθετήσετε USD, ωστόσο, πρέπει να εγκριθείτε για συναλλαγές fiat και πρέπει να προέρχεται από τραπεζικό λογαριασμό η εφαρμογή.  
 • Αργότερα θα πρέπει να ελέγξετε αν ο λογαριασμός σας έχει επιτραπεί. Στον λογαριασμό σας στο Bittrex, μεταβείτε στις καρτέλες Holdings και κάντε κλικ στο “Δολάριο ΗΠΑ”. Επιλέξτε Ανάληψη στην ενότητα Ενέργειες. Εμφανίζεται μια λίστα με κάθε εγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό. 
 • Πρέπει να δημιουργήσετε τον κωδικό κατάθεσης σε δολάρια ΗΠΑ, τον οποίο θα χρειαστείτε για όλες τις τραπεζικές μεταφορές από εκεί. Πρέπει επίσης να το προσθέσετε στο πεδίο χαρτονομισμάτων της τράπεζάς σας κατά την καλωδίωση.  
 • Ο ιστότοπος λέει ότι πρέπει να μεταβείτε απευθείας στην τράπεζά σας για να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας τραπεζική μεταφορά, ώστε να μπορούν να σας βοηθήσουν περαιτέρω. 
 • Εάν δεν θέλετε να περιμένετε να χρησιμοποιήσετε το USD απευθείας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin ή το Ethereum. Προς το παρόν, ας χρησιμοποιήσουμε το Bitcoin: 
 • Μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο Bittrex. 
 • Κάντε κλικ στο σύμβολο συν δίπλα στο πορτοφόλι Bittrex Bitcoin. Πρέπει να στείλετε το Bitcoin από το Πορτοφόλι από το οποίο το αγοράσατε (όπως το Coinbase ή το Τοπικό Bitcoin) σε αυτό στο Bittrex.
 • Μόλις εμφανιστεί το Bitcoin στο Πορτοφόλι Bittrex, κάντε κλικ στο Ƀ Αγορές στην κορυφή και γράψτε VTC. 
 • Θα δείτε τη σελίδα αγοράς του Vertcoin. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνετε μια παραγγελία. 
 • Εάν θέλετε να ξοδέψετε όλο το Bitcoin που στείλατε, ρυθμίστε τις Μονάδες σε Μέγιστο στον πίνακα Αγορά Vertcoin. 
 • Επιλέξτε το αναπτυσσόμενο μενού Τιμή και, στη συνέχεια, Τελευταίο ή Ερώτημα. 
 • Κάντε κλικ στην επιλογή Αγορά Vertcoin και επιβεβαιώστε την παραγγελία.
 • Μπορείτε να δείτε την κατάσταση των Παραγγελιών. 
 • Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, θα δείτε το Vertcoin που αγοράσατε στο Πορτοφόλι. 
 • Μπορείτε να το στείλετε στο Πορτοφόλι Vertcoin.

Πυρήνας Vertcoin

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ USD ΣΕ VERTCOIN

Μπορεί επίσης να αναρωτιέστε πόσο αξίζει το Vertcoin σε δολάρια ΗΠΑ, κάτι που αποτελεί άλλη ανησυχία εάν θέλετε να επενδύσετε σε αυτό το κρυπτογράφηση. 

Walletinvestor.com λέει ότι το ποσοστό μετατροπής είναι:

USD σε Vertcoin

Εν τω μεταξύ, εδώ είναι το ποσοστό μετατροπής για το Bitcoin:

Vertcoin σε Bitcoin

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΕ VERTCOIN?

Τώρα που ξέρουμε πού να αγοράσουμε το Vertcoin και πώς ήρθε η ώρα να μάθουμε αν είναι μια καλή επένδυση. Ένα από τα οφέλη που απολαμβάνουν οι χρήστες όταν πρόκειται για το Vertcoin είναι η μεγάλη αναπτυσσόμενη ομάδα.

Είναι επίσης ένα εντελώς κοινοτικό νόμισμα. Ενώ πολλά κρυπτονομίσματα έχουν μια αίσθηση κοινότητας σε αυτά, το Vertcoin βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο.

Αυτά τα χρήματα δεν ανήκουν σε εταιρεία, τράπεζα ή κυβέρνηση. Όλα διευθύνονται από εθελοντές, οι οποίοι μερικές φορές παίρνουν δωρεές. Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν και να ξεκινήσουν τις συναλλαγές για να κερδίσουν χρήματα. Ωστόσο, χρειάζεται χρόνος.

Κάντε το Vertcoin Worth

Πρέπει να δουλέψετε σκληρά σε αυτό, αλλά αξίζει τον κόπο, ειδικά λόγω του αποκεντρωμένου χαρακτηριστικού του Vertcoin.

Όσον αφορά την αξία, το Vertcoin δεν ξεπέρασε ποτέ τα 10 $ ανά κέρμα. Ωστόσο, τα πολλά οφέλη που έχει σε σύγκριση με το Bitcoin κάνουν τους ειδικούς να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να αυξηθεί πολύ πάνω από άλλα altcoins στο μέλλον. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να χρειαστούν λίγα χρόνια.

Εν τω μεταξύ, για το 2020, οι περισσότερες προβλέψεις δείχνουν ότι ενδέχεται να πέσει από την τρέχουσα αξία του.

Εδώ είναι Walletinvestor.comΗ 1χρονη προβολή για το Vertcoin:

Πρόβλεψη 1 έτους Vertcoin 

Διάγραμμα Vertcoin

Είναι δύσκολο τώρα. Αλλά δεν πρέπει να το αφήσεις να σε αποθαρρύνει. Το Vertcoin είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές σε μικρούς αριθμούς και μόνοι σας. Για να ξεπεράσει τον ανταγωνιστή του, το κέρμα crypto πρέπει να βελτιώσει το λογισμικό του. Υπάρχουν τόνοι δυνατοτήτων.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε την κοινότητά τους Reddit, όπου οι χρήστες είναι πάντα έτοιμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να εξηγήσουν περισσότερα. Δεδομένου ότι είναι ένα αποκεντρωμένο νόμισμα, είναι υπέροχη η συμμετοχή σε αυτό και η λήψη ενημερώσεων με αυτόν τον τρόπο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τώρα που ξέρετε πού να αγοράσετε το Vertcoin, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε αν θέλετε να προχωρήσετε ή όχι. Το Vertcoin εξακολουθεί να είναι ένα ακμάζον νόμισμα κρυπτογράφησης με πολλές δυνατότητες για το μέλλον, παρά τις τρέχουσες προβλέψεις.

Υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τα Πορτοφόλια, κάτι που είναι τέλειο επειδή μπορείτε να επιλέξετε το πιο βολικό για εσάς. Ίσως έχετε ήδη ένα αγαπημένο Πορτοφόλι για άλλα νομίσματα και είναι υπέροχο αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο για το Vertcoin.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανταλλαγών, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τις καλύτερες στην αγορά. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ήδη πολύ εξοικειωμένοι με το Bittrex, γεγονός που καθιστά τα πράγματα πολύ πιο εύκολα μακροπρόθεσμα. Δέχεται επίσης χρήματα fiat, και ορισμένοι χρήστες το θεωρούν μάλλον ευεργετικό για τις ανάγκες τους.

Οι χρήστες που έχουν ήδη Bitcoin μπορούν να ανταλλάξουν αρκετά γρήγορα και χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά.

Προς το παρόν, δεν είναι το είδος του νομίσματος που θα πηδήξει εν μία νυκτί και θα σας κάνει πλούσιους. Είναι το είδος όπου πρέπει να εργαστείτε, να ιδρώσετε και να κατανοήσετε τις συναλλαγές για να κερδίσετε χρήματα. Ευτυχώς, η σκληρή δουλειά δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Καν ‘το!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner