10 καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων του 2020

Φαίνεται ότι αναζητάτε το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε κρυπτογράφηση.

Πρέπει να πω ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Στο TheMoneyMongers πιστεύουμε στην ενδελεχή έρευνα και σύσταση. Και αυτή τη φορά επίσης έχουμε κατανοήσει την ανάγκη σας και προχωρήσαμε στη χρήση πολλών ανταλλαγών κρυπτογράφησης τις τελευταίες εβδομάδες.

Τούτου λεχθέντος, διαθέτουμε μια λίστα αξιόπιστων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες.

Αλλά πριν μοιραστούμε τη λίστα, θα θέλαμε να σας πούμε, ποιες είναι όλες οι παράμετροι που έχουμε στο μυαλό μας για να επιλέξουμε αυτές τις ανταλλαγές και εδώ είναι αυτές:

 • Ανταλλαγή χρόνου λειτουργίας & χρόνος αργίας
 • Η φήμη της εταιρείας & ομάδα
 • Αμοιβές & δομή έκπτωσης
 • Ρευστότητα της ανταλλαγής
 • Σύστημα υποστήριξης πελατών κ.λπ..

Με βάση αυτά τα πράγματα, έχουμε επιμεληθεί αυτή τη λίστα ανταλλαγών όπου μπορείτε να αγοράσετε / πουλήσετε κρυπτονομίσματα και altcoin με μυριάδες διαφορετικούς τρόπους.

Χωρίς περαιτέρω πρόσθετο εδώ είναι η λίστα:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κάνετε έναν λογαριασμό σε 3-4 ανταλλαγές χρησιμοποιώντας αυτήν τη λίστα, ακόμη και αν σκοπεύετε να κάνετε συναλλαγές μόνο σε ένα από αυτά, επειδή μερικές φορές λόγω της μαζικής εισροής νέων χρηστών, αυτές οι ανταλλαγές αναστέλλουν νέες εγγραφές, καθώς η πρόσβαση σε πολλαπλές ανταλλαγές είναι μια καλή επιλογή.

Δημοφιλείς κρυπτογραφικές ανταλλαγές Σύνδεσμοι γρήγορης αγοράς
CEX.io (Ολες οι χώρες) Προσπαθήστε τώρα
bitFlyer [ΕΕ, Ιαπωνία, ΗΠΑ] Προσπαθήστε τώρα
Νομισματική βάση (ΗΒ, ΗΠΑ, Ευρώπη, Καναδάς κ.λπ.) Προσπαθήστε τώρα
CoinSwitch (Ολες οι χώρες) Προσπαθήστε τώρα
Τσανγκλι (Ολες οι χώρες) Προσπαθήστε τώρα
Κοινμάμα (Ολες οι χώρες) Προσπαθήστε τώρα
Wirex (Ευρώπη & ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ) Προσπαθήστε τώρα
Binance.je (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ & Ευρώπη) Προσπαθήστε τώρα
Κάθισμα (Εκτός ΗΠΑ) Προσπαθήστε τώρα
Τοπικά Bitcoin (Ολες οι χώρες) Προσπαθήστε τώρα
Bitit (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Αυστραλία, Καναδάς κ.λπ.) Προσπαθήστε τώρα

Κορυφαία επισκόπηση ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων

# 1. CEX.io

Διαθέσιμα ζεύγη συναλλαγών στη Fiat
Bitcoin BTC / USD
Αιθέριο ETH / USD
Αστρικός XLM / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
Zcash ZEC / USD
Bitcoin μετρητά BCH / USD
Παύλα DASH / USD
Bitcoin χρυσό BTG / USD

CEX.io είναι ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων που λειτουργούν σε αυτόν τον χώρο από το 2013. Το CEX εδρεύει από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι λίγο πιο χαλαρό περιβάλλον για τα κρυπτονομίσματα.

Άρχισα να χρησιμοποιώ το CEX το 2016 και έκτοτε ήταν η ανταλλαγή μου για την αγορά δημοφιλών κρυπτονομισμάτων για fiat ή BTC.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε BTC σε διάφορα νομίσματα fiat από το CEX.

Αλλά για να ξεκινήσετε με το CEX πρέπει πρώτα να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό email σας και να συμμορφώνεστε με τους κανόνες AML-KYC. Μετά την επαλήθευση (η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες), είστε ελεύθεροι να καταθέσετε και να πραγματοποιήσετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat όπως USD ή EUR.

Ένα πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ για το CEX είναι, σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτονομίσματα απευθείας μέσω της κάρτας Visa / MasterCard σας, αλλά πριν από αυτό, πρέπει να επαληθεύσετε την κάρτα σας (συνήθως χρειάζονται μερικές ώρες για την επαλήθευση). Επίσης, εργάζονται προληπτικά για να αναπτύξουν την πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin Margin.

Εκτός από αυτό, το CEX είναι τόσο ασφαλές όσο το Coinbase και έχει εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων και υποστήριξη πελατών 24/7.

Εγγραφείτε στο CEX δωρεάν

# 2. bitFlyer

bitFlyer είναι ένα από τα παλαιότερα κρυπτονομίσματα στον κόσμο Λειτουργούν σε αυτόν τον χώρο από το 2014 και έχουν εξυπηρετήσει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο για αγορά / πώληση κρυπτονομισμάτων.

Είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο στην Ιαπωνία και το μοναδικό χρηματιστήριο με άδεια λειτουργίας στην Ιαπωνία, την ΕΕ και τις ΗΠΑ (46 πολιτείες συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης).

Η υποδομή του bitFlyer έχει κατασκευαστεί από βετεράνους της Wall Street για επαγγελματίες εμπόρους με όλα τα χαρακτηριστικά και την ισχύ που θα περίμενε κανείς από ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια του κόσμου. Χρησιμοποιώντας το bitFlyer μπορεί κανείς να ανταλλάξει εύκολα Bitcoin, Ethereum και άλλα νομίσματα σε 24 × 7 βάση με τεράστια αποθέματα ρευστότητας.

Το bitFlyer έχει φτάσει τα 250 δισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο μέχρι σήμερα και κατατάσσεται ως ανταλλαγή «AA» από την CryptoCompare. Το BitWise τα έχει συμπεριλάβει επίσης στη λίστα των κορυφαίων 10 ανταλλαγών με πραγματικούς όγκους με διάφορους τύπους παραγγελιών και ανταγωνιστικές δομές προμηθειών στη διάθεσή σας..

Οι τραπεζικές καταθέσεις και τα τραπεζικά εμβάσματα είναι αποδεκτά στο bitFlyer και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από καιρό σε καιρό όποτε θέλετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα όπως BTC, ETH, ETC, LTC, & BCH, οπότε τι περιμένεις, δοκιμάστε το.

Εγγραφείτε στο bitFlyer δωρεάν

# 2. Νομισματική βάση

 • Εξυπηρέτηση χωρών: Το Coinbase εξυπηρετεί 42 χώρες.
 • Υποστηριζόμενο Fiat: USD, EUR, GBP (μέσω SEPA)
 • Απαιτήσεις AML / KYC: Απαιτείται υποχρεωτικό AML / KYC

Το Coinbase είναι ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα ανταλλακτικά bitcoin από όπου μπορείτε να αγοράσετε / να πουλήσετε δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Ιδρύθηκε το 2012 και έκτοτε βοήθησε πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες να ταξιδέψουν στην κρυπτογράφηση.

Η ανταλλαγή βασίζεται στις ΗΠΑ και εξυπηρετεί πελάτες σε 90+ χώρες. Ειδικά, εάν είστε από ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Σιγκαπούρη, Αυστραλία, κ.λπ..

Ο μεσίτης Coinbase υποστηρίζει BTC, ETH, BCH, & LTC από τώρα.

Αλλά γίνεται καλύτερα:

Ένα άλλο καλό πράγμα με αυτήν την πιο δημοφιλή ανταλλαγή κρυπτογράφησης είναι ότι σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως BTC, ETH, LTC, ETC, BCH κ.λπ. έναντι ζευγών fiat.

Έτσι, εάν είστε κάποιος που θέλει να αγοράσει Bitcoin για νομίσματα fiat όπως USD, EUR κ.λπ. ή θέλετε να ανταλλάξετε BTC για fiat, το Coinbase Pro είναι το ιδανικό μέρος !!

Τέλος, οι νέοι χρήστες του Coinbase μπορούν να λάβουν ένα επιπλέον μπόνους 10 $ σε BTC όταν εγγραφούν χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο και κάνουν μια συναλλαγή τουλάχιστον $ 100 !!

Εγγραφείτε στο Coinbase δωρεάν

# 4. CoinSwitch

Το CoinSwitch είναι ένας συσσωρευτής ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που συνδέεται με διάφορα χρηματιστήρια όπως το Bittrex, το Binance, το KuCoin κ.λπ. για να σας προσφέρει ρευστότητα για το εμπόριο κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση.

Και το καλό είναι ότι δεν απαιτεί από εσάς να κάνετε λογαριασμό ή εγγραφή σε οποιαδήποτε ανταλλαγή, ούτε καν στο CoinSwitch.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές που έχετε στη διάθεσή σας για ένα συγκεκριμένο ζεύγος κρυπτονομισμάτων που θέλετε να ανταλλάξετε.

Απλώς αγοράστε, πουλήστε, ανταλλάξτε πάνω από 300 κρυπτονομίσματα, altcoin, μάρκες όπως Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) κ.λπ. χρησιμοποιώντας το CoinSwitch.

Δοκιμάστε το CoinSwitch τώρα

# 5. Τσανγκλι

Το Changelly είναι μια υπηρεσία ανταλλαγής / ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, αλλά απαιτεί να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό email σας.

Αλλά μπορείτε απλά να το παρακάμψετε χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο αναγνωριστικό email και σε αντάλλαγμα, θα έχετε πρόσβαση σε ένα πλήρες ελεγχόμενο ιστορικό συναλλαγών στον λογαριασμό σας στο Changelly.

Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων απευθείας χωρίς να μπείτε στον πονοκέφαλο των βιβλίων παραγγελιών. Το Changelly υποστηρίζει πλέον περισσότερα από 130 κρυπτονομίσματα και θεωρώ ότι το περιβάλλον εργασίας του είναι αρκετά καθαρό για να το καταλάβει κανείς. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την ειδική κριτική μας στην Υπηρεσία Changelly Exchange.

Και γίνεται καλύτερο:

Χρεώνουν ένα αρκετά χαμηλό τέλος προμήθειας (0,25%) και προσφέρουν την καλύτερη διαθέσιμη τιμή τη στιγμή που ολοκληρώνεται η συναλλαγή.

Δοκιμάστε το Changelly τώρα

# 6. Κοινμάμα

Διαθέσιμα ζεύγη συναλλαγών στη Fiat
Bitcoin BTC / USD
Αιθέριο ETH / USD
ADA ADA / USD
XRP XRP / USD
Litecoin LTC / USD
QTUM QTUM / USD
Bitcoin μετρητά BCH / USD
Κλασικό Ethereum ETC / USD

Θέλετε να αγοράσετε / πουλήσετε περισσότερη ποικιλία κρυπτονομισμάτων?

Λοιπόν, θα πρέπει να δείτε το Coinmama – το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε κρυπτογράφηση.

Το Coinmama είναι αναμφίβολα ο ευκολότερος και γρήγορος τρόπος αγοράς κρυπτονομισμάτων για fiat από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η υπηρεσία είναι ενεργή από το 2012 και έχει ήδη εξυπηρετήσει εκατομμύρια πελάτες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αξιοπιστία τους.

Αγοράστε κρυπτονομίσματα απευθείας σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Visa ή MasterCard, αλλά πριν από αυτό, πρέπει να εγγραφείτε στο Coinmama και να ολοκληρώσετε την επαλήθευσή σας (συνήθως χρειάζονται μερικές ώρες για να επαληθευτεί μόλις υποβάλετε τα έγγραφά σας)

Ουσιαστικά, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα (8 cryptos) σε οποιοδήποτε νόμισμα μέσω της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας μέσω Coinmama σχεδόν αμέσως.

Εγγραφείτε στο Coinmama δωρεάν

# 7. Wirex

Το Wirex είναι μια άλλη υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν ενδιαφέρεστε για δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως BTC, ETH, LTC, XRP, DAI.

Η υπηρεσία είναι αξιόπιστη καθώς λειτουργεί από το 2015 εκτός Λονδίνου, Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι ενδιαφέρον ότι συνδέετε την κρυπτογράφηση με έναν πλήρη τραπεζικό λογαριασμό για να λειτουργείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ευρωζώνη με κρυπτονομίσματα.

Εκδίδει επίσης κρυπτογραφικές χρεωστικές κάρτες, αλλά το κύριο USP του είναι η ευκολία που μπορείτε να ανταλλάξετε τα χρήματα σας σε κρυπτονομίσματα

Ο τραπεζικός λογαριασμός που είναι συνδεδεμένος με κρυπτογράφηση είναι ρυθμισμένος και σας επιτρέπει να διατηρείτε πολλά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων Bitcoin, USD, EUR, GBP. Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε το λογαριασμό με νομίσματα fiat από άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα από αυτόν.

Σημείωση: Η Wirex άρχισε επίσης να υποστηρίζει χώρες όπως η Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη, η Νότια Κορέα και η Ταϊβάν. Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε τη χρεωστική κάρτα Wirex, λαμβάνετε 0,5% επιστροφή χρημάτων σε Bitcoin.

Δοκιμάστε το Wirex δωρεάν τώρα

# 8. Binance.je

Το Binance.je (ανταλλαγή Binance Jersey) είναι η αδελφή ανταλλαγή ανταλλαγής Binance που ξεκίνησε ειδικά για κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης για να τους βοηθήσει να αγοράσουν BTC, BNB, LTC, ETH ή BCH σε νομίσματα fiat όπως EUR ή GBP.

Φυσικά, πρέπει να συμπληρώσετε ένα KYC σε αυτήν την ανταλλαγή, αλλά η διαδικασία είναι λίγο πιο εύκολη από άλλες ανταλλαγές. Αν λοιπόν είστε κάτοικος Ευρώπης ή ΗΒ και θέλετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στα νομίσματά τους, το Binance είναι ο τρόπος να πάτε !!

Binance.je

# 9. Κάθισμα

Έχετε ήδη BTC ή ETH και θέλετε να ανταλλάξετε άλλα κρυπτονομίσματα?

Λοιπόν, πρέπει να δείτε στη συνέχεια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance.

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance κυβέρνησε την αγορά το 2019 και είναι πιθανό να κάνει το ίδιο το 2020.

Το Binance είναι μια ανταλλαγή crypto-to-crypto μόνο όπου μπορείτε να ανταλλάξετε 100s μάρκες και κρυπτονομίσματα καταθέτοντας BTC ή ETH όπως νομίσματα.

Το Binance ξεκίνησε το 2017 από την Κίνα και τώρα έχει γίνει το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης όσον αφορά τη ρευστότητα και τους χρήστες.

Είναι μια ανταλλαγή βιβλίων παραγγελιών όπου οι λάτρεις της κρυπτογράφησης όπως εσείς μπορούν να υποβάλουν προσφορά σε πραγματικό χρόνο και να απολαύσουν άλλες προηγμένες λειτουργίες χαρτογράφησης.

Με την ανταλλαγή Binance, δεν χρειάζεται να περάσετε από έναν αυστηρό έλεγχο KYC, αλλά εάν θέλετε να απολαύσετε υψηλότερα όρια ανάληψης, θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια απλή επαλήθευση Binance.

 • Επαληθευμένος λογαριασμός: ανάληψη 100BTC ανά 24 ώρες
 • Μη επαληθευμένος λογαριασμός: ανάληψη 2BTC ανά 24 ώρες

Τέλος, όσον αφορά τις χρεώσεις συναλλαγών, το Binance είναι μια από τις πιο οικονομικές πλατφόρμες συναλλαγών, διότι χρεώνει μόνο 0,1% ως προμήθεια συναλλαγών στην οποία μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση έως και 50% εάν επιλέξετε να πληρώσετε το τέλος συναλλαγής στο Binance Coin ( BNB), σύμφωνα με το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Εγγραφείτε στο Binance τώρα

# 10. Τοπικά Bitcoin

Το LocalBitcoins aka LBC, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι μια ανταλλαγή peer to peer μόνο για Bitcoin, όπου μπορείτε να συναντήσετε πραγματικούς αγοραστές / πωλητές Bitcoin σε 200+ χώρες.

Μπορείτε να τους συναντήσετε online ή εκτός σύνδεσης σύμφωνα με την προσφορά αγοράς / πώλησης με την οποία επιλέγετε να αλληλεπιδράσετε και αυτή τη στιγμή η υπηρεσία είναι παρούσα σε 15000+ πόλεις ανά τον κόσμο.

Επιπλέον, είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε μεσεγγύηση, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάποιον που τρέχει με τα bitcoin σας επειδή κρατούνται σε escrow.

Και η υπηρεσία αμοιβής μεσεγγύησης είναι επίσης τόσο χαμηλή όσο 1%, νομίζω ότι είναι απολύτως δίκαιο για την παρακολούθηση συναλλαγών Bitcoin στην πλατφόρμα του.

Λοιπόν, τι περιμένετε?

Δημιουργήστε τώρα λογαριασμό LocalBitcoin

# 11. Bitit

Η Bitit εδρεύει από τη Γαλλία και λειτουργεί σε αυτόν τον χώρο από το 2015.

Ο μοναδικός στόχος του Bitit είναι να κάνει την αγορά κρυπτονομισμάτων απρόσκοπτα εύκολη και προς αυτήν την κατεύθυνση, έχουν ενσωματώσει 10+ νομίσματα fiat και 15+ κρυπτονομίσματα στην πλατφόρμα τους.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ χρησιμοποιείτε το Bitit, αλλά οι πιο δημοφιλείς παραμένουν μέσω τραπεζικού εμβάσματος και πιστωτικών καρτών.

Έτσι, εάν είστε κάποιος που θέλει να αγοράσει γρήγορα Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία κ.λπ., μπορείτε να δείτε το Bitit.

Ελέγξτε το Bitit

Σε εσάς τώρα

Ξέρω:

Η επιλογή μιας αξιοπρεπούς ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια πρόκληση, δεδομένου ότι έχουμε τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω.

Αλλά θυμίσου:

Δεν πρέπει να βασίζεστε τυφλά σε οποιαδήποτε ανταλλαγή και πρέπει πάντα να ελέγχετε για τα μέτρα ασφαλείας, τη ρευστότητα, τις προσφορές νομισμάτων, την υποστήριξη πελατών πριν αποφασίσετε.

Ξέρω ότι μερικοί από εσάς σκέφτεστε, πώς ξέρετε για την υποστήριξη πελατών?

Λοιπόν, χρησιμοποιήσαμε όλες αυτές τις ανταλλαγές και το επιβεβαιώσαμε επίσης μέσω μερικών από τα καλύτερα σχόλια ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μέσω του Reddit.

Μερικοί από εσάς μπορεί επίσης να λείπουν Kraken και BitStamp όπως ανταλλαγές, αλλά λυπάμαι, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πολύ, επομένως δεν τα έχω αναφέρει εδώ.

Επιπλέον, ελπίζω ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να μην διατηρήσετε τα κρυπτονομίσματά σας σε αυτές τις ανταλλαγές, επειδή καμία ανταλλαγή δεν είναι ασφαλής για αποθήκευση κρυπτονομισμάτων.

Επίσης, αποκτήστε ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger Nano X ή το Trezor που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε 90% αυτών των κρυπτονομισμάτων που σκοπεύετε να αγοράσετε.

Πριν κλείσουμε, θέλω να απαντήσω σε μερικές από αυτές Συχνές ερωτήσεις γρήγορα?

 • Ποια είναι η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για αρχάριους?

Το Cex.io και το Changelly είναι η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για αρχάριους. Το σύστημα υποστήριξής τους έχει επίσης σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους αρχάριους να ξεκινήσουν στο crypto.

 • Ποια είναι η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για ημερήσιες συναλλαγές

Το Binance είναι το καλύτερο ανταλλακτικό κρυπτογράφησης για ημερήσιες συναλλαγές. Έχει την υψηλότερη ρευστότητα στην αγορά και αυτό είναι που χρειάζεστε όταν κάνετε ημερήσιες συναλλαγές.

 • Ποια είναι η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο & Ινδία?

Για το USA-Coinbase Pro, Ηνωμένο Βασίλειο & ΗΠΑ- CEX.io και για την Ινδία- Βάζιρξ έφαγα τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπου όλοι μπορούν να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα εύκολα

Τέλος, ελπίζω ότι αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τη σωστή ανταλλαγή. Θα σας συνιστούσα να έχετε λογαριασμό σε τουλάχιστον 4-5 ανταλλαγές, επειδή η διαφοροποίηση όσον αφορά τις ανταλλαγές είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο.

Ωστόσο, μοιραστείτε μαζί μας ποια ανταλλαγή επιλέγετε τελικά?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner