10 καλύτερα κρυπτονομίσματα για επένδυση τώρα

Αντώνιος Πλακιάνο, Ιδρυτής & Ο συνεργάτης της Morgan Creek Digital λέει «Η ιστορία θα είναι κακή για εκείνους που γνώριζαν για το Bitcoin νωρίς και δεν έκαναν τίποτα».

Και δεύτερα μαζί του.

Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι «η ιστορία θα είναι άσχημη για όσους δεν είναι πρόθυμοι να προσαρμοστούν και να αγκαλιάσουν τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία blockchain γενικά».

Θυμάμαι:

Δεν το εννοώ αυτό μόνο στο επενδυτικό πεδίο αλλά συνολικά με ολιστικό τρόπο.

Αλλά όταν έχετε την επενδυτική ευκαιρία σε αυτήν την τεχνολογία που μπορεί να είναι το μέλλον του ψηφιακού νομίσματος, γιατί να μην το κάνετε?

Πολλοί από εσάς δεν μπορούσατε να συμμετάσχετε στην έκρηξη του Διαδικτύου της δεκαετίας του ’90, οπότε γιατί όχι τώρα; Όταν έχετε την ευκαιρία να χτυπήσετε την πόρτα σας.

Φυσικά, δεν είμαι εδώ για να πείσω κανέναν, αλλά θέλω να μοιραστώ τη σκέψη μου και να σας πω ποια είναι η καλύτερη κρυπτογράφηση για να επενδύσετε το 2020!!

Αλλά όταν έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε σε αυτήν την τεχνολογία, γιατί να μην το κάνετε?

Εάν είστε ένας από αυτούς ρωτάτε τους φίλους σας που κάνουν συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα «Ποια κρυπτονομίσματα θα επενδύσουν το 2020; »

Βρίσκεστε στο σωστό μέρος !!

Σημείωση: Δεν πρόκειται για επενδυτικές συμβουλές και η ομάδα TheMoneyMongers ή ο Συγγραφέας δεν φέρει καμία ευθύνη για κέρδη ή απώλειες. Όσοι από εσάς θέλετε να μάθετε τους λόγους για την επένδυση σε κρυπτονομίσματα θα πρέπει να το διαβάσετε μέχρι το τέλος.

Ας πάρουμε λοιπόν:

Cryptocurrencies Για επένδυση το 2020 Σύνδεσμοι γρήγορης αγοράς
Bitcoin Αγοράστε BTC τώρα 
 Αιθέριο Αγορά ETH τώρα
Τέζος Αγοράστε το XTZ τώρα
Litecoin Αγοράστε LTC τώρα
Κέρμα Binance Αγοράστε το BNB τώρα
Μονόρο Αγοράστε το XMR τώρα
Nexo Αγοράστε Nexo τώρα
Cardano Αγοράστε το ADA τώρα
VeChain Αγορά VET τώρα
Μπάνκορ Αγοράστε το BNT τώρα

Καλύτερο Cryptocurrency για αγορά τώρα το 2020

Ακολουθεί μια λίστα με τα 10 καλύτερα Κρυπτονομίσματα για Επένδυση τώρα το 2020:

# 1. Bitcoin (BTC)

Πρώτο πράγμα πρώτο:

Μην αγνοείτε το Bitcoin.

Η αγορά Bitcoin είναι αναμφίβολα η καλύτερη μακροπρόθεσμη επένδυση στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης το 2020. Η τιμή του Bitcoin είναι πιο λογική τώρα και απομένουν πολύ λίγα bitcoin για αγορά.

Όλα όσα είπε και έκαναν, το Bitcoin εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο ασφαλή κρυπτονομίσματα για επενδύσεις και ολόκληρη η κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων κινείται παράλληλα. Σκεφτείτε το ως επένδυση στο ψηφιακό νόμισμα μελλοντικών ετών ή δεκαετιών.

Επιπλέον, η τεχνική ικανότητα του Bitcoin με Segwit, Schnorr υπογραφές, MAST, MimbleWimble, Bulletproofs, Confidential Transactions, Sidechains, Drivechains, Lightning Network αυξάνεται καθημερινά καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολο για οποιαδήποτε άλλη κρυπτογράφηση.

Η αγορά Bitcoin από οποιαδήποτε δημοφιλή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων όπως το Coinbase είναι εύκολη και για την ασφαλή αποθήκευση του Bitcoin σας, διατίθεται ένα ευρύ φάσμα Ιστού καθώς και πορτοφόλια υλικού για Bitcoin. Επομένως, δεν βλέπω κανένα λόγο να μην έχω Bitcoin στο χαρτοφυλάκιο κανενός και μπορεί να φτάσει το 40-50% του συνολικού χαρτοφυλακίου.

Τώρα, ξέρω ότι πρέπει να έχετε φαγούρα για να μάθετε το επόμενο κρυπτογράφηση στη λίστα των καλύτερων κρυπτονομισμάτων που θα επενδύσετε το 2020 και το Litecoin του.

Αγοράστε Bitcoin τώρα

# 2. Ethereum (ETH)

Πάντα ήμουν αισιόδοξος στο Ethereum crypto, αλλά πρόσφατα τα προβλήματα κλιμάκωσής του έχουν γίνει ένα μεγάλο ανοιχτό μυστικό για τον κόσμο.

Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο στόχος Ethereum είναι επίσης πολύ φιλοδοξίες «να είμαστε ο παγκόσμιος υπολογιστής» και γι ‘αυτό είναι εντάξει να περιμένουμε τέτοιες δυσκολίες στο μεταξύ.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί με το Ethereum είναι ότι ο κόσμος χτίζει πάνω του και έχει την πιο εξέχουσα ομάδα προγραμματιστών στον κόσμο.

Το Plus Ethereum είναι πρωτοπόρος στον τομέα των αποκεντρωμένων εφαρμογών και των έξυπνων συμβάσεων που αποτελεί από μόνη της έναν τεράστιο παράγοντα.

Ωστόσο, δεν αγνοώ το γεγονός ότι το Ethereum είναι πολύ πίσω στο πρόγραμμά του και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κλιμάκωσης καθώς και προβλήματα διακυβέρνησης, αλλά νομίζω ότι θα επιστρέψει ομαλά

Αυτήν τη στιγμή οι τιμές έχουν φτάσει στο χαμηλότερο σημείο και φαίνεται αρκετά ελκυστική για ένα μακροπρόθεσμο χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης ή συναλλαγών.

Αποκάλυψη: Κρατάμε το Ethereum 10% στο πορτοφόλι μου και τώρα μετά τα 5 κορυφαία κρυπτονομίσματα που θα επενδύσω το 2020, θα μοιραστώ τα επόμενα πέντε. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείτε μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια Ethereum που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε το ethereum σας με ασφάλεια.

Αγοράστε το Ethereum τώρα

# 3. Litecoin (LTC)

Το Litecoin, το ανοιχτό κώδικα και το αποκεντρωμένο πιρούνι του Bitcoin, που δημιουργήθηκε από τον Charlie Lee είναι από τα δεύτερα καλύτερα αγαπημένα μου κρυπτονομίσματα στο HODL.

Το Litecoin δημιουργήθηκε για να συμπληρώσει το Bitcoin ως ασήμι στο χρυσό του Bitcoin και μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει να βρεθεί στη λίστα των κορυφαίων 10 κρυπτονομισμάτων από το 2012.

Επίσης, το Litecoin crypto έχει χρησιμεύσει ως βάση δοκιμών για το Bitcoin πρωτοπορώντας την εφαρμογή segwit, atomic swaps και αστραπής στο mainnet του.

Το Plus Litecoin έχει μοναδικές πληρωμές για τις οποίες χρησιμοποιείται σε αξιοπρεπή όγκο συναλλαγών. Σε αυτήν την αργή αγορά επίσης θα βρείτε κατά μέσο όρο ότι η Litecoin επεξεργάζεται 25 χιλιάδες συναλλαγές κάθε μέρα.

Περισσότερη δουλειά γίνεται από την πλευρά της κλιμάκωσης και της ιδιωτικής ζωής από το Ίδρυμα Litecoin, το οποίο δεσμεύεται να προωθήσει την αφήγηση του #PayWithLitecoin

Έχω 10-15% χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης στο Litecoin και θα συνεχίσω να συσσωρεύω το 2020 εάν η κεφαλαιοποίηση της αγοράς πέσει ακόμα κάτω από αυτό που είναι τώρα, γιατί, την τελευταία φορά LTC όταν από 4 έως 370 $ σε διάστημα 7 μηνών.

Αγοράστε το Litecoin τώρα

# 4. Binance Coin (BNB)

Το Binance, επίσης γνωστό ως Binance coin (BNB) είναι το εγγενές κρυπτονομίσμα του Binance exchange.

Το δικό του νόμισμα που βασίζεται σε κρυπτογράφηση Binance κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017 με την έναρξη της ανταλλαγής του για τη διευκόλυνση της απαλλαγής των τελών συναλλαγής σε χρήστες ανταλλαγής Binance.

Αλλά τώρα η Binance επεκτείνει την εμβέλειά της γρήγορα και πρόκειται να ξεκινήσει τη δική της Binance Chain καθώς και την Binance DEX όπου αυτό το κέρμα BNB θα βρει περισσότερη χρησιμότητα.

Το νόμισμα Plus Binance ωφελεί έμμεσα τους χρήστες του, επειδή κάθε τρίμηνο χρησιμοποιούν το 20% των κερδών τους για να αγοράσουν πίσω κέρματα BNB και να τα καταστρέψουν για να δημιουργήσουν ψηφιακή έλλειψη για να ανταμείψουν τους κατόχους κρυπτογράφησης της BNB. Και αυτό θα συνεχιστεί έως ότου τελικά αγοράσουν το 50% του συνόλου του BNB (100M).

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επιβραβεύσετε τους κατόχους κερμάτων και, επιπλέον, με την Binance Chain και την Binance DEX, η BNB θα έχει περισσότερη χρησιμότητα καθώς και ρευστότητα, η οποία τελικά θα οδηγήσει σε αύξηση των τιμών το 2020 και μετά.

Αγοράστε το Binance Coin τώρα

# 5. Τέζος (XTZ)

Η Tezos είναι ένας ανταγωνιστής της Ethereum που είχε μια πολύ ασταθής αρχή ακόμη και μετά τη συγκέντρωση 232 εκατομμυρίων δολαρίων στο ICO της.

Αλλά τώρα η Tezos έχει ξεκινήσει το mainnet της και ετοιμάζεται να είναι η επόμενη κυρίαρχη πλατφόρμα για αποκεντρωμένες εφαρμογές και έξυπνες συμβάσεις.

Το Tezos είναι ένα blockchain που μπορεί να εξελιχθεί αναβαθμίζοντας τον εαυτό του. Τα ενδιαφερόμενα μέρη ψηφίζουν τις τροπολογίες του πρωτοκόλλου, συμπεριλαμβανομένων των τροποποιήσεων στην ίδια την ψηφιακή διαδικασία ψηφοφορίας, για να επιτύχουν μια κοινωνική συναίνεση επί των προτάσεων. Η Tezos υποστηρίζει έξυπνα συμβόλαια και προσφέρει μια πλατφόρμα για την κατασκευή ψηφιακών αποκεντρωμένων εφαρμογών.

Τέλος, τον Ιούλιο του 2018, οι Cameron και Tyler Winklevoss έχουν προσθέσει ήσυχα την κρυπτογράφηση Tezos (XTZ) στο Winklevoss Capital (εταιρείες χαρτοφυλακίου), το οποίο είναι από μόνο του ένα πολύ ανοδικό σήμα. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείτε μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια Tezos που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε το XTZ σας με ασφάλεια.

Αγοράστε το Tezos τώρα

# 6. Monero (XRM)

Ψάχνετε για κάτι ιδιωτικό και ανώνυμο στο χαρτοφυλάκιό σας?

Λοιπόν, το Monero είναι για σένα.

Το Monero είναι ένα ανοικτού κώδικα και αποκεντρωμένο κρυπτογράφηση που είναι δημοφιλές στους ανθρώπους που εκτιμούν την ψηφιακή τους προστασία και την ασφάλειά τους.

Το Monero είναι εξαιρετικά ιδιωτικό και αυτό δίνει μια βάση δεδομένων. Και είναι ενδιαφέρον ότι το Monero χρησιμοποιείται επίσης κατά κύριο λόγο σε συναλλαγές σε deep web και είναι αδύνατο να εντοπιστεί.

Ωστόσο, επιτρέψτε μου επίσης να επισημάνω ότι το απόρρητο είναι κάτι που είναι μια συνεχής διαδικασία και ακόμη και το Monero νωρίτερα φέτος διέρρευσε μερικά από τα πληροφορίες συναλλαγής, αλλά όπως πρότεινε ο κύριος προγραμματιστής της Riccardo ότι «δεν υπάρχει εύκολη λύση».

Ωστόσο, η Monero εργάζεται σε συναρπαστικές τεχνικές γνωστές ως Ring υπογραφές, RingCT, Kovri και Stealth address για να βελτιώσει τις συναλλαγές και την εντολή απορρήτου της, γι ‘αυτό είναι πιο ισχυρός διεκδικητής από την Zcash όταν πρόκειται για επενδύσεις.

Επιπλέον, το Monero έχει το ποσοστό πληθωρισμού πολύ χαμηλότερο από το Zcash που είναι ένας άλλος καλός λόγος να έχει τουλάχιστον 3-5% Monero στο χαρτοφυλάκιό σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείτε κάποια από τα κορυφαία πορτοφόλια Monero που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε το XMR σας με ασφάλεια.

Αγοράστε το Monero τώρα

# 7. NEXO (NEXO)

Nexo – Τα πρώτα άμεσα κρυπτογραφημένα δάνεια στον κόσμο τροφοδοτούνται από την Credissimo – έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό όμιλο FinTech με ιστορικό 10 ετών.

Επομένως, εάν είστε κάποιος που δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει με τα κρυπτονομίσματά του σε αυτήν την αγορά κρυπτογράφησης αρκούδας και εξακολουθεί να θέλει ίδια κεφάλαια για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Nexo.

Τα δάνεια Nexo εκδίδονται αμέσως όταν εξασφαλίσετε τα κρυπτονομίσματά σας. Από τώρα, το Nexo υποστηρίζει 200+ δικαιοδοσίες και 40+ δημοφιλή νομίσματα και δίνει πραγματικά μερίσματα στους κατόχους διακριτικών Nexo που είναι ακόμη περισσότερα από το S&P500 εταιρείες.

Έτσι, εάν ψάχνετε για ένα έργο blockchain που λειτουργεί και αποφέρει κέρδη για τους ενδιαφερόμενους, το Nexo είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξετε αυτή τη στιγμή.

Αγοράστε Nexo τώρα

# 8. Cardano (ADA)

Το Cardano είναι η πλατφόρμα blockchain τρίτης γενιάς για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών και έξυπνων συμβάσεων.

Είναι επίσης μια ανοιχτή πηγή και αποκεντρωμένη πλατφόρμα όπως το Ethereum, αλλά βασίζεται σε μια υψηλότερη υπόσχεση ότι είναι επεκτάσιμη, κυβερνήσιμη και διαλειτουργική.

Επίσης, πριν από την ανάπτυξη του Cardano, η εργασία του έχει αξιολογηθεί διεξοδικά και βασίζεται αποκλειστικά σε υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκή έρευνα.

Αν ψάχνετε για μακροπρόθεσμες επενδύσεις, το νόμισμα Cardano μπορεί να ταιριάξει πολύ καλά με το χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων σας. Το Cardano έχει έναν πολύ μεγάλο χάρτη πορείας που δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, αλλά το blockchain είναι ζωντανό.

Το Next Cardano έχει μια νέα έξυπνη γλώσσα συμβολαίου που θα πάρει λίγο χρόνο για να προσελκύσει τους προγραμματιστές.

Λόγω αυτού, το Cardano είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση, αλλά σίγουρα πιστεύω ότι θα είναι ένας σκληρός ανταγωνιστής για την Ethereum και μια άλλη πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων. Επίσης, μην ξεχάσετε να δείτε μερικά από τα δημοφιλή πορτοφόλια Cardano από τη συνιστώμενη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε το XMR σας με ασφάλεια.

Αγοράστε το Cardano τώρα

# 9. VeChain (ΕΕΚ)

Η Vechain είναι ένας νέος πάροχος λύσεων blockchain σε επίπεδο επιχείρησης που στοχεύει να αξιοποιήσει την τεχνολογία blockchain για τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού οικοσυστήματος χωρίς εμπιστοσύνη, το οποίο είναι αυτοκυκλοφορημένο και επεκτάσιμο.

Νωρίτερα το 2017, επικεντρώθηκαν στο να γίνουν ένα blockchain διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού που αξιοποιεί την τεχνολογία που βασίζεται σε IoT, αλλά αργότερα επέκτειναν το όραμά τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εφαρμόσει με επιτυχία λύσεις τεχνολογίας blockchain σε διάφορες βιομηχανίες, όπως είδη πολυτελείας, ποτά και γεωργία.

Και μην με παίρνετε λάθος γιατί αυτές οι περιπτώσεις χρήσης ξεπερνούν το επίπεδο Proof-of-Concept και έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά παγκοσμίως.

Το VeChain μετονομάστηκε πρόσφατα στο VeChain Thor με το νέο του όραμα και τώρα έχει το δικό του blockchain που αναπτύσσεται για μελλοντική επεκτασιμότητα.

Αγοράστε το VeChain τώρα

# 10. Μπάνκορ (BNT)

Πολλά μπορεί να μην συμφωνείτε μαζί μου καθώς βάζω την Bancor εδώ, αλλά αξίζει να μιλήσουμε για το δίκτυο ρευστότητας της Bancor σε αυτήν την εξαιρετικά ρευστή κεφαλαιοποίηση της αγοράς, ειδικά όταν δεν υπάρχουν μάρκες ασφαλείας.

Η Bancor είναι το πρώτο αποκεντρωμένο δίκτυο ρευστότητας στον κόσμο που επανασχεδιάζει τον τρόπο δημιουργίας και κοινής χρήσης των χρηστών διασφαλίζοντας συνεχή ρευστότητα εντός της αλυσίδας μεταξύ των στοιχείων που βασίζονται σε blockchain.

Και το καλό με το πρωτόκολλο Bancor είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε ρευστότητα για σχεδόν οποιοδήποτε διακριτικό που είναι σπάνια στην κρυπτοσφαίρα.

Και έχει το εγγενές διακριτικό BNT που βοηθά στη διατήρηση ενός αποθεματικού και στην παροχή ρευστότητας, οπότε κατά τη γνώμη μου είναι πολύτιμο να έχετε στο χαρτοφυλάκιό σας.

ΑγοράBancor τώρα

Ακόμα μπερδεμένος?

Θυμάμαι:

Η επένδυση κρυπτονομισμάτων (αποκεντρωμένη, ανοιχτού κώδικα) δεν εξαρτάται από τη χώρα ή τη γεωγραφία σας, επομένως δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε !! Μη διστάσετε λοιπόν να επενδύσετε σε αυτά τα κρυπτονομίσματα από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία ή την Ινδία.

Τέλος, όταν επενδύετε σε κρυπτονομίσματα από καιρό σε καιρό, θα πρέπει να έχετε καλά πορτοφόλια για να διατηρείτε τα χρήματά σας ασφαλή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω αναφέρει μόνο εκείνα τα κρυπτονομίσματα που έχουν αξιοπρεπή πορτοφόλια για την κατοχή αυτών των κρυπτονομισμάτων.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Έχω τους Ledger Nano S και Trezor για να προστατεύσω τα περισσότερα κρυπτονομίσματα. [Απολαμβάνω τώρα το Ledger Nano X, καθώς είναι πολύ ανώτερο από τα δύο αυτά πορτοφόλια, διαβάστε την κριτική μου για το Ledger Nano X εδώ. ]

Αυτό είναι λοιπόν από την πλευρά μου σήμερα και τώρα μας πείτε ποια είναι τα αγαπημένα σας ή ποια cryptos επιλέγετε για το 2020?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner