11 προσοδοφόρα προγράμματα θυγατρικών Bitcoin & Crypto που πρέπει να γνωρίζετε – 2020

Τα προγράμματα θυγατρικών Bitcoin και crypto προσφέρουν έναν ισχυρό τρόπο για να κερδίσετε χρήματα από το συγκεκριμένο crypto κοινό σας. Είτε εκτελείτε ένα δημοφιλές ιστολόγιο, έναν ιστότοπο ειδήσεων, ένα κανάλι YouTube ή έναν λογαριασμό Twitter, τα προγράμματα συνεργατών κρυπτογράφησης μπορούν να φέρουν μια επαναλαμβανόμενη ροή εσόδων στην οποία μπορείτε να βασιστείτε για μήνες και μερικές φορές τα επόμενα χρόνια.. 

Δυστυχώς, υπάρχουν εκατοντάδες προγράμματα εκεί έξω. Η προσπάθεια εύρεσης των καλύτερων είναι μια εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία. Ευτυχώς, η ομάδα των ερευνητών μας έχει κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς! Έχουμε ξοδέψει πολλές ώρες ώρες στο Διαδίκτυο για τα καλύτερα προγράμματα θυγατρικών bitcoin και crypto εκεί έξω. Αυτός ο οδηγός αποκαλύπτει τα ευρήματά μας.

Κορυφαία 11 προγράμματα θυγατρικών Crypto

πρόγραμμα συνεργατών crypto cryptohopper

1. CryptoHopper

Το CryptoHopper είναι ένα αυτοματοποιημένο bot συναλλαγών κρυπτογράφησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες ανταλλαγές. Το λογισμικό σας επιτρέπει να διαμορφώνετε διαισθητικά στρατηγικές συναλλαγών, να τις δοκιμάζετε ξανά σε ιστορικά δεδομένα και να κερδίζετε χρήματα από τις αγορές κρυπτογράφησης. Η ομάδα μας έχει χρησιμοποιήσει εκτενώς το πρόγραμμα συνεργατών CryptoHopper και είναι ισχυρό. Κερδίσαμε εκατοντάδες δολάρια το μήνα με τον σύνδεσμο συνεργατών μας μόνο από ένα μία ανάρτηση ιστολογίου!

Δείτε μερικές από τις Στατιστικά προγράμματος θυγατρικών CryptoHopper εδώ. Έχουν πληρώσει πάνω από 250.000 $ σε συνεργάτες τα τελευταία χρόνια και πάνω από 10.000 άτομα προωθούν τα προϊόντα τους. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία μιλούν από μόνα τους.

Με την πάροδο των ετών, η ομάδα μείωσε ελαφρώς την πληρωμή των συνεργατών, αλλά αξίζει να δείτε ότι πληρώνεστε κάθε μήνα καθώς το CryptoHopper είναι ένα προϊόν συνδρομής. Μπορείτε να δείτε πώς ορισμένες θυγατρικές προωθούν το προϊόν μέσω βίντεο εκπαιδευτικού περιεχομένου παρακάτω.

Πρόγραμμα συνεργατών HaasOnline

2. HaasOnline

HaasOnline είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αυτοματοποιημένες πλατφόρμες συναλλαγών για προχωρημένους εμπόρους και έχει αποδεδειγμένο ρεκόρ από το 2014. Παρόμοια με το Cryptohopper, το HaasOnline ενεργεί ως bot συναλλαγών που μπορεί να πραγματοποιεί συναλλαγές αυτόματα για λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας επικερδείς στρατηγικές συναλλαγών. Το εργαλείο υποστηρίζει πάνω από 22 ανταλλαγές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές σε όλα αυτά.

Το πρόγραμμα συνεργατών της HaasOnline είναι επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Μέχρι σήμερα έχει καταβάλει πάνω από 1.216.962 $ στις θυγατρικές που προωθούν τα προϊόντα της. Εάν έχετε ένα κοινό εμπόρων κρυπτογράφησης στον οποίο θέλετε να προωθήσετε προϊόντα, αυτό είναι ένα πρόγραμμα συνεργατών στο οποίο πρέπει να αγοράσετε.


Σήμερα πάνω από 8.000 συνεργάτες έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα HaasOnline. Η μέση πληρωμή προμήθειας είναι 72 $. Ρίξτε μια ματιά στο HaasOnline πρόγραμμα συνεργατών εδώ.

πρόγραμμα συνεργατών crypto paxful

3. Ευχάριστο 

Το Paxful είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πωλείτε bitcoin. Έχουν επενδύσει σημαντικό χρονικό διάστημα και πόρους της εταιρείας για την ανάπτυξη δικα τους πρόγραμμα συνεργατών αυτό είναι εξαιρετικά ευεργετικό για τη θυγατρική. 

Με το πρόγραμμα συνεργατών Paxful, λαμβάνετε το 50% των τελών ανταλλαγής κάθε φορά που ένας από τους αναφερόμενους πελάτες σας αγοράζει bitcoin μέσω της πλατφόρμας. Μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα στην ομάδα τους και να ζητήσετε πληρωμή όταν οι συνεργάτες σας πωλούν επίσης bitcoin.

Ένα επιπλέον ισχυρό χαρακτηριστικό με το πρόγραμμα Paxful είναι ότι λαμβάνετε προμήθειες συνεργατών 10% όταν οι χρήστες που αναφέρονται στη βαθμίδα 2 αγοράζουν bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσλάβετε άλλους συνεργάτες για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα παραπομπής Paxful και να κερδίζετε όταν οι πελάτες που παραπέμπουν αγοράζουν bitcoin. Αυτό είναι πολύ μοναδικό στον κλάδο και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν στρατό συνεργατών.

πρόγραμμα θυγατρικών bitcoin cryptotrader.ax

4. CryptoTrader.Tax

Από τότε που το IRS κυκλοφόρησε την επίσημη καθοδήγηση σχετικά με τη φορολογία κρυπτογράφησης και άρχισε να καταρρέει σε επενδυτές κρυπτογράφησης, υπολογιστές φόρου κρυπτογράφησης έχουν γίνει εργαλείο στο οπλοστάσιο πολλών εμπόρων. Συνδέοντας απλά λογαριασμούς ανταλλαγής μέσω κλειδιών API ή μέσω εισαγωγών CSV, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες φορολογικές αναφορές βάσει των ιστορικών δεδομένων τους με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτές οι αναφορές μπορούν να εισαχθούν στο TurboTax ή να σταλούν σε έναν φορολογικό επαγγελματία.

Το CryptoTrader.Tax προσφέρει ένα πρόγραμμα θυγατρικών προμήθειας διάρκειας 25% – το καλύτερο στη φορολογική βιομηχανία. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος κάνει κλικ στον σύνδεσμό σας και γίνει πελάτης, έχετε παθητικό εισόδημα για κάθε χρόνο που δημιουργούν τις φορολογικές τους εκθέσεις!

Εκτός από την προμήθεια, ο σύνδεσμος συνεργατών σας δίνει αυτόματα έκπτωση 10% στα άτομα, οπότε έχουν κίνητρα να κάνουν κλικ χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο συνεργατών σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το CryptoTrader.Tax πρόγραμμα συνεργατών εδώ.

Στο παρακάτω παράδειγμα μπορείτε να δείτε πώς οι YouTubers αξιοποιούν το πρόγραμμα συνεργατών.

Πρόγραμμα θυγατρικών Bitcoin IRA

5. Bitcoin IRA

Σήμερα, περισσότεροι από 50.000 κάτοχοι bitcoin και κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιούν το Bitcoin IRA για να διατηρούν κρυπτογραφημένα περιουσιακά στοιχεία στους λογαριασμούς συνταξιοδότησής τους.

Δεν είναι μυστικό ότι η επένδυση μέσω λογαριασμού συνταξιοδότησης μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια οφέλη εξοικονόμησης φόρου. Αυτό καθιστά την κατοχή bitcoin και άλλων κρυπτογράφων μέσω ενός λογαριασμού IRA εξαιρετικά ελκυστική για καταλαβαίνους επενδυτές που θέλουν να προστατεύσουν τον πλούτο τους από τον φορολογικό άνθρωπο.

ο Πρόγραμμα θυγατρικών Bitcoin IRA σας επιτρέπει να κερδίσετε έως και 75 $ για κάθε πελάτη που αναφέρεται και εγγραφεί σε λογαριασμό Bitcoin IRA. Με διάρκεια cookie 30 ημερών και όγκο συναλλαγών άνω των 400 εκατομμυρίων, το πρόγραμμα παρουσιάζει μια καλή επιλογή για συγκεκριμένους εμπόρους θυγατρικών.

Πρόγραμμα συνεργατών CoinRule

6. CoinRule

Καθώς όλο και περισσότεροι επενδυτές λιανικής αρχίζουν να αγοράζουν και να πωλούν crypto, αναζητούν συνεχώς πιο αυτοματοποιημένες λύσεις για να βοηθήσουν στις συναλλαγές τους. Κανόνας νομίσματος είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αυτοματοποιημένες λύσεις συναλλαγών χωρίς να απαιτείται κωδικοποίηση.

Μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερους από 150 κανόνες, όπως διακοπή απώλειας, εξισορρόπηση τάσεων, καθημερινή κορυφαία απόδοση και άλλα.

ο Πρόγραμμα συνεργατών CoinRule προσφέρει 20% επαναλαμβανόμενες προμήθειες για σχέδια σε συνεργάτες. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για συνεργάτες με κοινό που βασίζεται σε κρυπτογράφηση και απολαμβάνουν αυτοματοποιημένες συναλλαγές!

bitbit προγράμματος θυγατρικών bitcoin

7. Μπιτ

Το Bybit είναι ένα παράγωγο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που έχει αυξηθεί πρόσφατα στη δημοτικότητα. Πιθανότατα τα έχετε δει στο Twitter, στο YouTube ή στον ιστό, εάν είστε συνδεδεμένοι στον κλάδο. Ο λόγος που τους έχετε δει: το πρόγραμμα συνεργατών τους είναι ένα από τα καλύτερα και οι συνεργάτες τους κερδίζουν καλά προωθώντας το νέο παράγωγο ανταλλαγής.

Το πρόγραμμα θυγατρικών Bybit σας επιτρέπει να κερδίσετε προμήθεια για άτομα που αναφέρεστε, καθώς και για τα άτομα που αναφέρετε και παραπέμπουν σε άλλα άτομα. Είναι ένα σύστημα τύπου πυραμίδας που μπορεί να οδηγήσει σε αποτελέσματα. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα θυγατρικών Bybit εδώ.

crypto πρόγραμμα παραπομπής coinbase

8. Coinbase 

Όντας ένα τέτοιο εμπορικό σήμα στη βιομηχανία, δεν είναι καθόλου εγκεφάλου ότι το Πρόγραμμα συνεργατών Coinbase μπορεί να οδηγήσει τα αποτελέσματα για τους υποστηρικτές. Η Coinbase είναι συχνά η πρώτη εταιρεία που προσφέρεται σε ανθρώπους στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Είναι συνετό να χρησιμοποιείτε αυτό το γεγονός προς όφελός σας.

Το πρόγραμμα συνεργατών προσφέρει προμήθεια 50% για όλες τις χρεώσεις συναλλαγών κατά τους πρώτους 3 μήνες που ο χρήστης βρίσκεται στο Coinbase.com. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ατόμων που μπορείτε να αναφέρετε.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα συμπληρώνοντας Αυτή η μορφή. Μόλις εγκριθεί, μπορείτε να ξεκινήσετε την προώθηση χρησιμοποιώντας έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο συνεργατών. Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης επιλογές για γρήγορη παρακολούθηση καμπανιών και δυνατότητες αναφοράς θυγατρικών.

πρόγραμμα συνεργατών trezor crypto

9. Τρέζορ

Ένα άλλο οικιακό όνομα στον κόσμο της κρυπτογράφησης – το Trezor είναι ένα πορτοφόλι υλικού που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια την κρυπτογράφηση σας εκτός σύνδεσης. Οι Trezors είναι παντού, και ένας από τους λόγους που προτείνουμε αυτό το πρόγραμμα συνεργατών είναι λόγω αυτού του γεγονότος! Η μετατροπή του κοινού σας σε πελάτες είναι πολύ πιο εύκολη όταν η μάρκα έχει αποκτήσει αξιοπιστία.

ο Πρόγραμμα θυγατρικών Trezor προσφέρει προμήθεια 12-15% για παραπομπές. Ένα πράγμα που μας αρέσει για αυτό το πρόγραμμα συνεργατών είναι ότι μπορεί να πληρώσει σε bitcoin. 

Τα πορτοφόλια υλικού αποτελούν βασικό στοιχείο στον προηγμένο κόσμο της κρυπτογράφησης. Εάν έχετε ένα κοινό που βρίσκεται σε αυτό το στάδιο, αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα συνεργατών για μόχλευση. Δυστυχώς, όπως και οι άλλοι που αναφέρθηκαν παραπάνω, δεν διαθέτει στοιχείο συνδρομής, επομένως δεν δημιουργεί παθητική ροή εισοδήματος.

Πρόγραμμα συνεργατών Kucoin

10. Kucoin

Κουκουίν είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα κρυπτονομίσματα στον κόσμο. Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, 1 στους 4 κατόχους κρυπτογράφησης παγκοσμίως είναι με το Kucoin. Αυτό παρουσιάζει στους συνεργάτες μια μεγάλη ευκαιρία να προωθήσουν την πλατφόρμα και να κερδίσουν χρήματα με το Πρόγραμμα συνεργατών Kucoin.

Οι συνεργάτες της Kucoin μπορούν να λάβουν μεταξύ 30-50% των τελών διαπραγμάτευσης, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που ταξιδεύουν στην πλατφόρμα. Αυτή είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές θυγατρικών για ανταλλαγή στην αγορά. Επειδή το πρόγραμμα συνεργατών Kucoin είναι ακόμα τόσο νέο, πρέπει να εγκριθείτε χειροκίνητα για να εγγραφείτε ως συνεργάτης. Μπορείτε να εγγραφείτε και να εγγραφείτε ακριβώς εδώ.

πρόγραμμα συνεργατών changelly

11. Τσανγκλι

Χρησιμοποιείται από περισσότερα από 2 εκατομμύρια άτομα, το Changelly είναι ένα δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που προσφέρει 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και πάνω από 150+ κρυπτονομίσματα. Με μια διαφανή δομή τελών και μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή για προώθηση σε ένα πιο προηγμένο κοινό κρυπτογράφησης που αναζητά εναλλακτικές λύσεις για το Coinbase, το Binance κ.λπ.. 

Ακόμα καλύτερα, το Πρόγραμμα συνεργατών Changelly είναι αρκετά επικερδής. Προσφέρουν προμήθειες 50% για όλους τους αναφερόμενους χρήστες. Το πρόγραμμα θυγατρικών έχει προσελκύσει κορυφαία κέντρα κρυπτογράφησης μέσων όπως το CoinTelegraph, το Coin Market Cap, το Coin Gecko και άλλα για την προώθηση του Changelly μέσω του προγράμματος συνεργατών. Εάν εκτελείτε μια ιδιότητα πολυμέσων, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Έχουν επίσης ένα widget που μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στον ιστότοπό σας, σχεδιασμένο να αυξάνει τις μετατροπές. 

συμπέρασμα

Αυτα για τωρα! Η ομάδα μας θα συνεχίσει να παρακολουθεί διάφορα άλλα κρυπτονομίσματα προγράμματα θυγατρικών και θα προσθέσουμε σε αυτό το κομμάτι καθώς τα αναγνωρίζουμε. Φροντίστε να ελέγχετε κάθε τόσο συχνά. Εάν εκτελείτε ένα πρόγραμμα θυγατρικών κρυπτονομισμάτων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας. Θα χαρούμε να το ελέγξουμε και αν είναι αρκετά καλό, προσθέστε το σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map