Τα 16 καλύτερα ρομπότ Crypto Trading (Κριτική)

Τελευταία ενημέρωση: 28 Δεκεμβρίου 2020

Η απόκτηση κερδών από την εξαιρετικά ευμετάβλητη αγορά κρυπτονομισμάτων έχει να κάνει με το χρονοδιάγραμμα και την πρόσβαση σε υγιείς στρατηγικές συναλλαγών και τεχνική ανάλυση. Με εκατοντάδες περιουσιακά στοιχεία για να διαλέξετε και οι αγορές ανοιχτές 24/7, η καμπύλη εκμάθησης για νέους εμπόρους κρυπτογράφησης είναι πολύ πιο απότομη και η πιθανότητα απώλειας είναι συχνά πολύ μεγαλύτερη. 

Για αυτούς τους λόγους, τα bots κρυπτογράφησης και οι πλατφόρμες λογισμικού έχουν καταστεί απαραίτητες για πολλούς εμπόρους. Χρησιμοποιώντας λογισμικό για αυτόματες συναλλαγές εκ μέρους σας, όχι μόνο μπορείτε να εκτελέσετε συναλλαγές οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά πολλά bots συναλλαγών κρυπτογράφησης διαθέτουν δυνατότητες που πραγματικά σας βοηθούν να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις δικές σας στρατηγικές συναλλαγών. Στην εξαιρετικά ευμετάβλητη αγορά κρυπτογράφησης, πιθανότατα κάνετε ήδη συναλλαγές με ρομπότ είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι. 

Αυτός ο οδηγός παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση των καλύτερων bots συναλλαγών κρυπτογράφησης και των μοναδικών πλεονεκτημάτων που παρέχουν, αλλά πρώτα θα εξετάσουμε μια επισκόπηση υψηλού επιπέδου για τις πιο σχετικές δυνατότητες που πρέπει να γνωρίζετε όταν αναλύετε διάφορα bots συναλλαγών crypto, εργαλεία και πλατφόρμες.

Contents

Τι είναι το bot συναλλαγών και πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιήσετε ένα?

Κάθε αυτοματοποιημένο σύστημα συναλλαγών βασίζεται σε ένα σύνολο κανόνων που υπαγορεύουν πότε να αγοράζουν ή να πωλούν. Τα ρομπότ έχουν χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή χρηματιστηριακή αγορά από τη δεκαετία του 1980 για την επιμέλεια κεφαλαίων δεικτών και τη διαφοροποίηση χαρτοφυλακίων. Αυτά τα bots αυτοματοποιούν το έργο που οι επενδυτές έχουν πραγματοποιήσει ιστορικά, κάτι που μπορεί να εξοικονομήσει κρίσιμο χρόνο στην ταχέως κρυπτογράφηση. 

Στη συνέχεια, υπάρχουν τεχνικά ρομπότ που προβλέπουν τις κινήσεις των τιμών και εκτελούν συναλλαγές με βάση σήματα και δείκτες. Αυτά είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα bots, καθώς οι έμποροι κρυπτογράφησης συναγωνίζονται για να νικήσουν την αγορά με μια στρατηγική νίκης. 

Λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε σε bots και εργαλεία συναλλαγών κρυπτογράφησης

Δωρεάν δοκιμή

Όλα τα bots διαπραγμάτευσης που περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα έχουν ελεγχθεί καλά σε διάφορες κοινότητες και ιστότοπους συναλλαγών κρυπτογράφησης, αλλά τίποτα δεν χτυπάει να δοκιμάσετε το προϊόν μόνοι σας. Η πλειονότητα των εργαλείων και πλατφορμών σε αυτήν τη λίστα προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή, αλλά φροντίστε να ελέγξετε ξανά.

Κοινωνικές συναλλαγές

Εκτός από την ανάπτυξη των δικών σας στρατηγικών διαπραγμάτευσης, μπορεί να θέλετε να ακολουθήσετε άλλους εμπόρους και άλλες κοινές στρατηγικές που χρησιμοποιούνται με το προϊόν. Μια καλή αγορά στρατηγικών ενσωματωμένη στο εργαλείο διαπραγμάτευσης της επιλογής σας θα το κάνει εύκολο και οικονομικό να επωφεληθείτε από επικερδείς εμπορικές στρατηγικές. 

Επανεξέταση

Το Backtesting σάς επιτρέπει να δοκιμάζετε στρατηγικές διαπραγμάτευσης έναντι ιστορικών δεδομένων για να δείτε την απόδοση του αλγορίθμου ή της στρατηγικής συναλλαγών σας σε πραγματικές συνθήκες της αγοράς. Προφανώς, θέλετε να έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες δοκιμών που δημιουργούν τις πιο ρεαλιστικές προσομοιώσεις που σημαίνει ότι λαμβάνετε υπόψη την ολίσθηση και τον λανθάνοντα χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι η ακρίβεια του εργαλείου δοκιμής είναι εξίσου αξιόπιστη με τις ιστορικές πηγές δεδομένων από τις οποίες αντλεί. Θα θέλατε επίσης να αναζητήσετε μια ισχυρή κοινότητα εμπόρων που μοιράζονται τις διαμορφώσεις δοκιμών τους σε φόρουμ κοινότητας. 

Δείκτες 

Πολλά εργαλεία διαπραγμάτευσης προσφέρουν αυτοματοποίηση χαρτοφυλακίου και είναι σημαντικό να εξετάσετε πώς δημιουργούν τους δείκτες τους. Σε αντίθεση με τα αποθέματα και τα χρεόγραφα, δεν είναι δυνατό να διατηρηθεί ένας πλήρης δείκτης όλων των νομισμάτων που διαπραγματεύονται επί του παρόντος στην αγορά κρυπτογράφησης. Έτσι, ένα καλό bot συναλλαγών θα πρέπει να έχει εκπαιδευτικό περιεχόμενο που να περιγράφει ποια νομίσματα λαμβάνονται δείγματα και πώς σταθμίζονται τα όρια της αγοράς στο ευρετήριο. 

Βασισμένο σε σύννεφο έναντι διακομιστή

Τα περισσότερα από τα νεότερα crypto bots βασίζονται στο cloud, οπότε αν η ευκολία είναι υψηλή προτεραιότητα για εσάς, αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε. Εάν ένα εργαλείο διαπραγμάτευσης δεν βασίζεται στο cloud, θα πρέπει να διατηρείτε τον διακομιστή / υπολογιστή σας σε λειτουργία ανά πάσα στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε καμία συναλλαγή. Παρόλο που απαιτεί κάποια τεχνική τεχνογνωσία για την εκτέλεση λογισμικού διαπραγμάτευσης στον δικό σας διακομιστή, το πλεονέκτημα είναι ότι είναι πιο προσαρμόσιμο και συνήθως έχει υψηλότερη απόδοση. Εάν αυτό αποτελεί προτεραιότητα για εσάς, τότε υπάρχουν μερικά εξαιρετικά προγράμματα ανοιχτού κώδικα σε αυτήν τη λίστα. 

Εμπορικές κοινότητες

Όταν πρόκειται για συναλλαγές, η κοινότητα γύρω από ένα προϊόν μπορεί συχνά να είναι εξίσου σημαντική με το ίδιο το προϊόν. Πληρώνετε όχι μόνο για την τεχνολογία αλλά και για το εγχειρίδιο διαβίωσης που θα σας βοηθήσει να το χρησιμοποιήσετε πιο αποτελεσματικά. Εάν θέλετε πραγματικά να αξιοποιήσετε στο έπακρο το λογισμικό συναλλαγών σας, είναι καλή ιδέα να ελέγξετε την εμπορική κοινότητα που το χρησιμοποιεί. Πολλά από τα εργαλεία διαπραγμάτευσης σε αυτήν τη λίστα έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις στην ανάπτυξη της κοινότητας, ενώ άλλα είναι πιο κατάλληλα για τους μεμονωμένους εμπόρους λύκων. Συγκρίνετε πόσο ενεργές είναι οι εμπορικές κοινότητες στο Telegram, το Reddit ή το Discord. Είναι επίσης σημαντικό για εσάς να λάβετε υπόψη τη χώρα και τη γλώσσα της εμπορικής κοινότητας, καθώς οι κανονισμοί κρυπτογράφησης είναι διαφορετικοί σε όλο τον κόσμο. 

Υποστήριξη & Σεμινάρια

Καθώς εξετάζετε ποια εργαλεία διαπραγμάτευσης θα επενδύσετε, ρίξτε μια ματιά στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο. Προκειμένου να φτάσουν στην αναπτυσσόμενη αγορά νέων εμπόρων κρυπτογράφησης, πολλές από τις πλατφόρμες αυτής της λίστας έχουν αναπτύξει εκπαιδευτικές ενότητες, ιστολόγια και βίντεο για να εκπαιδεύσουν τους χρήστες τους. Επίσης, σκεφτείτε την υποστήριξη που προσφέρεται όταν τα πράγματα αναπόφευκτα πάνε στραβά. Με την αποκριτική συνομιλία ή την τηλεφωνική υποστήριξη, τα σφάλματα και οι ενημερώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν άμεσα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με τις συναλλαγές, διαφορετικά ενδέχεται να σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο αναμονής ή εβδομάδων για απάντηση μέσω email. 

Ενσωματώσεις λογισμικού Crypto Tax

Μπορεί να είναι εύκολο να συγκεντρώσετε μεγάλο αριθμό συναλλαγών όταν κάνετε συναλλαγές με crypto bots και αυτοματοποιημένα εργαλεία. Αυτό μπορεί να κάνει την αναφορά των κερδών και των ζημιών κρυπτογράφησης στους φόρους σας δύσκολη, αν δεν έχετε το σωστό λογισμικό. Είναι σημαντικό να κοιτάξετε τις εταιρείες λογισμικού κρυπτογράφησης που είναι συμβατές με την πλατφόρμα συναλλαγών της επιλογής σας. CryptoTrader.Tax είναι το κορυφαίο λογισμικό κρυπτογράφησης που συνεργάζεται με πολλά κορυφαία bots, τερματικά και εργαλεία συναλλαγών κρυπτογράφησης σε αυτήν τη λίστα. Έχοντας καλό λογισμικό φορολογίας κρυπτογράφησης που υποστηρίζει τη στρατηγική συναλλαγών κρυπτογράφησής σας, θα διατηρήσετε την αναφορά φορολογίας σας εξαιρετικά εύκολη και χωρίς άγχος. 

ολοκλήρωση παραγγελίας αυτός ο οδηγός για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της αναφοράς φορολογίας κρυπτογράφησης.

Καλύτερα Infographic Bots Trading Crypto

Οι εμπορικές πλατφόρμες επιλογής μας:

Καλύτερο για αρχάριους 

– Γαρίδες

– CryptoHopper

– Νόμισμα

Καλύτερο για προχωρημένους 

– Νόμισμα

– 3Commas

– HaasOnline

Καλύτερο για τιμή

– Zignaly

– HodlBot

Καλύτερο για UI

– Κρίλ

– Γαρίδες

Καλύτερο για κοινότητα

– 3Commas

– Gunbot

Αναλύοντας τα καλύτερα Bots Trading Crypto:

1. CryptoHopper

Bot συναλλαγών Cryptohopper

CryptoHopper είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα bots συναλλαγών στην αγορά και προσφέρει πολλές από τις δυνατότητες που πρέπει να αναζητά ένας αρχάριος: διαπραγμάτευση χαρτιού, backtesting, trailing stop-loss και ένα εργαλείο σχεδιασμού στρατηγικής που διευκολύνει την προσαρμογή της στρατηγικής συναλλαγών σας με τη βοήθεια περισσότερων από 130 δεικτών. Έχουν μια ισχυρή ενότητα σεμιναρίων για αρχάριους, καθώς και την επιλογή αγοράς των καλύτερων στρατηγικών και προτύπων από ειδικούς εμπόρους. Μέσα στον πίνακα ελέγχου του σήματος διευκολύνουν την εγγραφή σε πολλούς εξωτερικούς σηματοδότες. Το CryptoHopper βασίζεται σε σύννεφο και υποστηρίζει έως και 12 ανταλλαγές και προσθέτουν πάντα περισσότερα. Για προχωρημένους εμπόρους, το CryptoHopper διαθέτει μια αγορά δωρεάν και πληρωμένων σημάτων τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με τεχνικούς δείκτες για να προσαρμόσετε τη δική σας στρατηγική. 

Τιμές

Διαθέτουν ένα δωρεάν πακέτο Pioneer που επιτρέπει τη μη αυτόματη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση χαρτοφυλακίου, αλλά εάν θέλετε πραγματικά να αποκτήσετε νόημα για το bot συναλλαγών τους, θα πρέπει να δοκιμάσετε την 7ήμερη δωρεάν δοκιμή του πακέτου Explorer. Έχουν τρία πακέτα για μηνιαία συνδρομή που κυμαίνεται από 19 $ έως 99 $. 

Ανταλλαγές

Binance, Binance.us, Bitfinex, Bittrex, Coinbase Pro, Bitvavo, HitBTC, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

2. Bitsgap

Bitsgap Crypto Bot

Bitsgap είναι ένα νεότερο bot στην αγορά που επιτρέπει αυτόματη διαπραγμάτευση με προ-ενσωματωμένους αλγόριθμους. Αυτοί οι αλγόριθμοι επιτρέπουν στους χρήστες να επωφεληθούν από τις κυμαινόμενες κινήσεις της αγοράς και να δημιουργήσουν ιδανικά κέρδη από το ηλεκτρονικό εμπόριο. Εκτός από τους αλγόριθμους εκτός κουτιού, το Bitsgap προσφέρει σήματα στους χρήστες που σας ειδοποιούν για κέρματα με τις μεγαλύτερες δυνατότητες βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.

Το εργαλείο Bitsgap προσφέρει επίσης ένα πλήρες τερματικό συναλλαγών που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές απευθείας στην εφαρμογή. ολοκλήρωση παραγγελίας Bitsgap εδώ.

Τιμές

Η εταιρεία προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να ξεκινήσετε. Τα κλιμακωτά προγράμματα κυμαίνονται από 19 $ έως 110 $ ανά μήνα μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής.

Ανταλλαγές

Binance, Bitfinex, OKEX, Huobi, HitBTC, Bittrex, Kucoin, Exmo, Kraken, CEX.IO, Livecoin, Poloniex, Bitstamp, Coinbene, Coinex, Gemini, Gate.io, Liquid, Yobit, Bibox, Bit-Z, DDEX, BigOne, Bithump

3. HaasOnline

Πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης HaasOnline

HaasOnline είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αυτοματοποιημένες πλατφόρμες συναλλαγών για προχωρημένους εμπόρους και έχει αποδεδειγμένο ρεκόρ από το 2014. Ξεκίνησαν με μια πλατφόρμα βασισμένη σε διακομιστή, αλλά πρόσφατα πρόσθεσαν επίσης μια επιλογή βασισμένη σε σύννεφο. 

Η Haasonline διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα δοκιμών που αντλεί από έως και 56 εβδομάδες ιστορικών δεδομένων. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι το Flash crash bot, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε μια στρατηγική διάδοσης εντολών στην αγορά που επιλέγετε. Υποστηρίζουν επί του παρόντος 22 χρηματιστήρια και οι έμποροι περιθωρίου θα είναι ικανοποιημένοι με τη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων πλατφορμών συναλλαγών μελλοντικής εκπλήρωσης. Αν και είναι μια εξαιρετική επιλογή για προχωρημένους εμπόρους, ο Visual Editor απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας εμπορικών στρατηγικών χωρίς κωδικοποίηση. 

Τιμές

Η Haasonline προσφέρει τρία πακέτα για μια εφάπαξ πληρωμή 0,047 BTC για αρχάριους, 0,083 BTC για απλό και 1335 BTC για προχωρημένους. Δεν προσφέρουν μια εντελώς δωρεάν δοκιμή, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε το premium πρόγραμμα τους για 2 εβδομάδες με έκπτωση. 

Ανταλλαγές

Binance, Bilance Futures, Binance.us, Bitfinex, BitMEX, Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Cex.io, Coinbase Pro, Deribit, Gemini, HitBTC, Huobi Global, Ionomy, Kraken, Kraken Futures, KuCoin, OkCoin, OKEx, OKEx Futures, Poloniex

4. 3Commas

3Comas Trading Bot

3Commas είναι ένας νέος διεκδικητής στον αυτοματοποιημένο χώρο συναλλαγών που χρησιμοποιεί το Κόστος Δολάριο για να ενημερώσει τις εμπορικές αποφάσεις. Αυτή η πλατφόρμα ξεχωρίζει ειδικά για το εργαλείο της τελευταίας στάσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα ξαφνικό ράλι τιμών, επειδή η τελική στάση θα διατηρήσει τη θέση σας ανοιχτή όσο αυξάνεται η τιμή. Μόλις η τιμή αντιστραφεί, η θέση σας θα κλείσει αυτόματα. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του 3Commas είναι ότι προσφέρουν υποστήριξη σε πολλαπλά νομίσματα. 

Το 3Commas είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο και υποστηρίζει έως και 20 ανταλλαγές. Οι αρχάριοι μπορούν να ξεκινήσουν με τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης χαρτιού για να δοκιμάσουν τις στρατηγικές τους. Οι προχωρημένοι έμποροι θα κερδίσουν αξία από το εργαλείο SmartTrading που επιτρέπει τις συναλλαγές από πολλαπλά χρηματιστήρια και ζευγάρια μέσα από τη βελτιωμένη διεπαφή τους. 

Το 3Commas έχει επίσης συνεργάστηκε με το CryptoTrader.Tax για να φέρουν αυτοματοποιημένες φορολογικές αναφορές στους χρήστες τους.

Τιμές

Το 3Commas προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών για το πακέτο Pro, το οποίο σας επιτρέπει να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητές τους. Έχουν μηνιαία προγράμματα συνδρομής που κυμαίνονται από 22 $, 37 $ και 75 $. Υπάρχει έκπτωση 15% για συνδρομή 6 μηνών και έκπτωση 25% για ετήσια συνδρομή. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε σήματα της αγοράς που είναι μια πρόσθετη συνδρομή μέσω του Marketplace. 

Ανταλλαγές

Binance, Binance DEX, Bilance Futures, Binance.us, BitMEX, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, Bybit, Cex.io, Coinbase Pro, Exam, Gate.io, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex, YoBit

5. Γαρίδες

Shrimpy crypto trading bot

Γαρίδες είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης χαρτοφυλακίου που παρέχει επίσης εργαλεία για αυτοματοποιημένες συναλλαγές. Η Shrimpy έγινε διάσημη για το εργαλείο portofolio αυτόματης εξισορρόπησης. Ωστόσο, πρόσφατα η Shrimpy ξεκίνησε το δικό της τερματικό για διαπραγμάτευση σε πολλαπλά χρηματιστήρια. Το τερματικό σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές απευθείας από τη διεπαφή Shrimpy αντί να χρειάζεται να μεταβείτε σε ανταλλαγή. Αυτή είναι μια άλλη πλατφόρμα που ξεχωρίζει για το βελτιωμένο περιβάλλον χρήστη και την ισχυρή ενότητα εκμάθησης. Προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων, όπως δοκιμαστικές δοκιμές, κοινωνικές συναλλαγές και εξισορρόπηση χαρτοφυλακίου. 

Το Shrimpy έχει ενσωματωμένη μια εξαιρετική κοινότητα καθώς και δυνατότητες κοινωνικών συναλλαγών. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την κοινότητα μέσω Reddit, Telegram ή Discord για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς άλλοι χρήστες αξιοποιούν το εργαλείο και αποκομίζουν κέρδη.

Το Shrimpy έχει επίσης συνεργάστηκε με το CryptoTrader.Tax για να προσφέρει μια απλή λύση φορολογικής αναφοράς στους χρήστες του. Εάν γίνετε ένας γαρίδας χρήστης, μπορείτε να κοιμηθείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι η φορολογική σας αναφορά μπορεί να αυτοματοποιηθεί με αυτήν τη συνεργασία CryptoTrader.Tax..

Τιμολόγηση

Η έναρξη της δημιουργίας του αυτοματοποιημένου χαρτοφυλακίου σας είναι δωρεάν. Μόλις προχωρήσετε σε πιο προηγμένες δυνατότητες, το Shrimpy είναι 13- 19 $ ανά μήνα. Προσφέρουν επίσης επιχειρηματικές τιμές για επιχειρήσεις και εταιρείες κρυπτογράφησης που επιθυμούν να αξιοποιήσουν το λογισμικό τους για διαπραγμάτευση. 

Ανταλλαγές

Bibox, Binance, Binance.us, Bitfinex, BitMart, Bitstamp, Bittrex, Bittrex Global, Coinbase Pro, HitBTC, Huobi Global, Kraken, KuCoin, OKEx, Poloniex

6. Νομισμάτων

Coinigy Crypto Trading Bot

Νόμισμα είναι ένα από τα κορυφαία τερματικά κρυπτογράφησης στην αγορά. Παρόμοιο με μερικούς άλλους σε αυτήν τη λίστα, η πλατφόρμα Coinigy σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε άμεσα τις ανταλλαγές επιλογών σας και το εμπόριο σε όλες τις πλατφόρμες απευθείας από το Coinigy UI.

Το Coinigy είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο και εκτός από τον ιστό, προσφέρει εφαρμογές iOS και Android του προϊόντος της, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν συναλλαγές μέσω κινητών συσκευών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη σουίτα του Coinigy με περισσότερους από 75 τεχνικούς δείκτες, καθώς και τις εφαρμογές τους και ενσωματώσεις τρίτων για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια συναλλαγή.

Η πλατφόρμα Coinigy μπορεί να υπερηφανεύεται για εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες που αξιοποιούν τη σουίτα των εργαλείων διαπραγμάτευσης σήμερα, οπότε γνωρίζετε ότι είστε σε καλά χέρια. 

Επιπλέον, η ομάδα Coinigy συνεργάστηκε με το CryptoTrader.Tax για να επιτρέψει σε όλους τους χρήστες που διαπραγματεύονται στην πλατφόρμα του να έχουν πρόσβαση σε εύκολες φορολογικές αναφορές. Οι χρήστες του Coinigy μπορούν να εισάγουν τις συναλλαγές τους απευθείας στο CryptoTrader.Tax και το λογισμικό θα δημιουργήσει αυτόματα τις απαραίτητες φορολογικές φόρμες με βάση τα ιστορικά δεδομένα συναλλαγών τους. Δείτε περισσότερα για αυτό συνεργασία εδώ.

Τιμές

Η μηνιαία συνδρομή κυμαίνεται από δωρεάν (για μόλις ξεκινήσετε), έως 18,66 $, έως 99 $. Τα υψηλότερα επίπεδα έχουν πρόσβαση σε μεγαλύτερο βάθος δυνατοτήτων και εργαλείων.

Ανταλλαγές

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, Coinbase Pro, Huobi Pro, Kraken, Kucoin, Poloniex

7. Zignaly

Zignaly Crypto Trading Bot

Zignaly είναι ένα άλλο νέο τερματικό συναλλαγών που προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή με την επιλογή διαπραγμάτευσης χαρτιού. Αυτό που ξεκίνησε ως κορυφαίος πάροχος σημάτων κρυπτογράφησης, έχει εξελιχθεί σε μια πλήρη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης και μια σειρά εργαλείων για εμπόρους. 

Η Zignaly προσφέρει συναλλαγές αντιγράφων, bots συναλλαγών και ένα πλήρες τερματικό κρυπτογράφησης μέσα στην πλατφόρμα. Είναι λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο και η ομάδα επικεντρώνεται στο να είναι ένα χαμηλό εμπόδιο στην πλατφόρμα εισόδου που απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία από την αρχή έως το τέλος. 

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Zignaly είναι το βάθος των ενσωματώσεων των σημάτων τους. Μπορείτε να τραβήξετε σήματα από τον αγαπημένο σας πάροχο σημάτων για αυτόματη ανταλλαγή αυτών των σημάτων. 

Το Zignaly είναι μια άλλη πλατφόρμα συναλλαγών που έχει συνεργαστεί με το CryptoTrader.Tax για να φέρει αυτοματοποιημένη φορολογική αναφορά στους χρήστες της. Δείτε περισσότερα για το συνεργασία εδώ.

Τιμολόγηση

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Η Zignaly είναι εντελώς δωρεάν για χρήση ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους με διάφορες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα, και καθιστά την πλατφόρμα μια δοκιμή μη-brainer!

Ανταλλαγές

KuCoin, Binance, Περισσότερα σύντομα …

8. Κρυλ

Bot συναλλαγών κρυπτογράφησης Kryll

Όταν πρόκειται για την οικοδόμηση των δικών σας στρατηγικών συναλλαγών Kryll.io ηγείται της αγοράς με το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας τους. Ο επεξεργαστής στρατηγικής τους προσφέρει μια διαισθητική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια στρατηγική συναλλαγών γραφικά. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε τη στρατηγική σας σε λειτουργία επίδειξης δωρεάν. πρέπει να πληρώσετε μόνο όταν αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε για πραγματικές συναλλαγές.

Η Kryll έχει μια πολύ ενεργή εμπορική κοινότητα που καθιστά το Marketplace τους ανταγωνιστικό χαρακτηριστικό για την πλατφόρμα. Αν νομίζετε ότι έχετε δημιουργήσει μια στρατηγική νίκης, μπορείτε να επιλέξετε να δημοσιεύσετε τη στρατηγική σας στο Marketplace και να κερδίσετε προμήθεια από κάθε έμπορο που τη χρησιμοποιεί. Οι αρχάριοι έμποροι μπορεί να θέλουν να ξεκινήσουν με την ενοικίαση μιας στρατηγικής από το Marketplace. 

Τιμές

Το μοντέλο τιμολόγησης της Kryll βασίζεται στα τέλη συναλλαγής ανά συναλλαγή. Όλες οι χρεώσεις καταβάλλονται σε διακριτικό KRL και μπορείτε να μειώσετε αυτές τις χρεώσεις κρατώντας το KRL. Δεν προσφέρουν δωρεάν δοκιμή, αλλά το μοντέλο πληρωμής ανά χρήση σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το προϊόν λίγο κάθε φορά χωρίς να δεσμευτείτε για συνδρομή. Το Kryll είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για τους χρήστες του Binance καθώς η συνεργασία τους μπορεί να μειώσει τα τέλη συναλλαγών Binance έως και 20%.

Ανταλλαγές

Binance, Binance.us, Bitstamp, Bittrex, HitBTC, Kraken, KuCoin, Liquid 

9. Νόμισμα

Bot συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Coinrule

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το εμπόριο bot για πρώτη φορά, τότε θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμή με Νόμισμα είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε. Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, το Coinrule είναι ένα από τα νεότερα εμπορικά bots στην αγορά και το επίκεντρό τους είναι να κάνει το σχεδιασμό εμπορικής στρατηγικής όσο το δυνατόν πιο προσβάσιμο. Με την όμορφη διεπαφή χρήστη και μια εκτεταμένη ενότητα φροντιστηρίου γραμμένη με απλή ορολογία, αυτή η πλατφόρμα σχεδιάστηκε με γνώμονα τους αρχάριους. Στο πνεύμα της ονομασίας Coinrule, οι εντολές συναλλαγών αναφέρονται ως Κανόνες. Μπορείτε να αναπτύξετε αυτές τις στρατηγικές στην ενότητα Σελίδα κανόνα χρησιμοποιώντας τη λογική IFFTT (If-This-Then-That) Με αυτόν τον τρόπο, η διεπαφή σελίδας κανόνα απλοποιεί πραγματικά τη διαδικασία καθορισμού συνθηκών και ενεργειών για τις συναλλαγές σας, χωρίς να απαιτείται υπόβαθρο κωδικοποίησης. 

Η Coinrule δεν έχει καμία εταιρική σχέση φορολογικών αναφορών, όπως ορισμένες από τις άλλες επιλογές αυτής της λίστας.

Τιμές

Το Coinrule έχει μια δωρεάν δοκιμή που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το προϊόν με 1 ανταλλαγή και έως και 2 κανόνες. Για πληρωμένες επιλογές έχουν 3 πακέτα για μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Αυτές είναι οι μηνιαίες τιμές τους: Το πακέτο χόμπι είναι 29 $, το πακέτο Trader είναι $ 59 και στη συνέχεια ο πλήρης λογαριασμός Pro είναι 449 $. 

Ανταλλαγές 

Bitpanda Pro, Bitstamp, Bittrex, Coinbase Pro, HitBTC, Kraken, Liquid, Poloniex, OKEx

10. Εμπόριο Σάντα

TradeSanta crypto bot

TradeSanta είναι μια άλλη πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο και προσφέρει ένα υπέροχο δωρεάν πρόγραμμα, καθώς και μια δοκιμή 5 ημερών του βασικού τους προγράμματος. Το δωρεάν πακέτο τους σάς επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές με έως και 2 bots και το βασικό πακέτο έως και 49 bots. 

Ο ιστότοπος TradeSanta υπερέχει πραγματικά στο να κάνει την αυτοματοποιημένη διαπραγμάτευση απλή. Έχουν υπέροχα μαθήματα και υποστήριξη 24/7. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη στρατηγική σας χρησιμοποιώντας τα πρότυπα Long ή Short ή να προσαρμόσετε τη δική σας από το μηδέν. Προς το παρόν υποστηρίζουν 6 ανταλλαγές με υποστήριξη για το BitMEX που θα φτάσει σύντομα. 

Τιμές

Έχουν 4 προγράμματα τιμολόγησης με βάση μηνιαίες συνδρομές: Δωρεάν, $ 20 / μήνα, $ 100 / μήνα. Έχουν ένα ακόμη σχέδιο ως μέρος μιας ειδικής συνεργασίας με. HitBTC που είναι 30 $ / μήνα με 0% χρεώσεις συναλλαγών στο HitBTC. Λαμβάνετε απεριόριστα ζεύγη συναλλαγών και ανταλλαγές σε κάθε πρόγραμμα. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχετε πρόσβαση σε περισσότερα bots με τα πακέτα με τις υψηλότερες τιμές. 

Ανταλλαγές

Binance, Bitttrex, Bitfinex, HitBTC, Huobi, Upbit

11. HodlBot

Χόντμποτ

Χόλμποτ είναι ένα bot συναλλαγών που βασίζεται σε σύννεφο για δημιουργία χαρτοφυλακίου, ευρετηρίαση και εξισορρόπηση. Εάν είστε επενδυτής που θέλει να αυτοματοποιήσει εργασίες που θα κάνατε ήδη ούτως ή άλλως, το HodlBot είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το ισχυρότερο χαρακτηριστικό τους είναι οι δείκτες κρυπτογράφησης που αποτελούνται από τα κορυφαία 20 νομίσματα με ανώτατο όριο αγοράς τετραγωνικής ρίζας. Για να διατηρήσετε τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία στο χαρτοφυλάκιό σας, χρειάζεστε έναν καλά ερευνημένο δείκτη και αυτό είναι το πλεονέκτημα που παρέχει το HodlBot 

Τιμές

Μπορείτε να δοκιμάσετε το HodlBot δωρεάν με μια δοκιμή 7 ημερών και μετά από αυτό η τιμολόγηση βασίζεται στην αξία του χαρτοφυλακίου. Οι λογαριασμοί κάτω των 500 $ είναι 3 $ ανά μήνα. Από 500 $ – 100 $ μια συνδρομή είναι 6 $ ανά μήνα. 1000 $ και άνω είναι 14 $ ανά μήνα. 

Ανταλλαγές

Binance, Kraken, Kucoin

12. 4C-Συναλλαγές

Συναλλαγές 4C

4C-Συναλλαγές είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει συνδρομές σε πολλά εργαλεία κρυπτογράφησης. Η προσέγγισή τους είναι λίγο διαφορετική από άλλες πλατφόρμες, καθώς πρέπει να ξεκινήσετε με το πακέτο Trade Room προτού μπορέσετε να προσθέσετε bots και σήματα, αλλά βασίζεται στη δέσμευση για τη δημιουργία μιας μορφωμένης βάσης χρηστών. Το Trade Room περιλαμβάνει μια εκπαιδευτική ενότητα για αρχάριους, ένα νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο κάθε μέρα και πρόσβαση σε τρεις δείκτες TradingRoom, έναν προσαρμοσμένο δείκτη Trend Follower και την εβδομαδιαία έκθεση Diamond Market. Μια μηνιαία συνδρομή στο Trade Room είναι 99 $ ή 900 $ για το έτος. 

Με μια συνδρομή στο Trade Room, θα έχετε την επιλογή να εγγραφείτε σε bots και σήματα. Το ενσωματωμένο στο Telegram Smart USD Trading Bot είναι μια εξαιρετική επιλογή για νέους εμπόρους Binance με πλήρως αυτοματοποιημένες συναλλαγές στο ζεύγος BTC / USDT. Αυτό το bot σχεδιάστηκε με γνώμονα τους αρχάριους που θέλουν να αναπτύξουν σταθερά το χαρτοφυλάκιό τους. Με αυτό το γράφημα σύγκρισης, είναι σαφές ότι επικεντρώνονται στην εξυπηρέτηση των HODLERS που διαφορετικά θα διατηρούσαν το BTC τους σε ένα κρύο πορτοφόλι.

Ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο για νέους εμπόρους είναι η εγγραφή στα σήματα συναλλαγών Copy Trade για Binance και Bitmex. Με μια συνδρομή, μπορείτε να περιμένετε να λαμβάνετε περίπου 20-30 σήματα μέσω Τηλεγράφημα ανά μήνα με την επιλογή αυτόματης ανταλλαγής αντιγράφων μέσω API. Για όσους θέλουν να κάνουν τη δική τους έρευνα, το 4C εμφανίζει την απόδοση και τα αποτελέσματα των σημάτων τους στον πίνακα ελέγχου 4C.

Τιμές 

Μια μηνιαία συνδρομή στο Trade Room είναι 99 $ ή 900 $ για το έτος. Η προσθήκη του Smart Bot είναι 199 $ το μήνα ή 1788 $ για το έτος. Τα σήματα συναλλαγών είναι 75 $ ανά μήνα ή 900 $ ανά έτος.

13. ProfitTrailer

Bot ProfitTrailer

ProfitTrailer είναι ένα τεχνικό bot συναλλαγών που βασίζεται σε διακομιστή και εκτελεί πάνω από 16 στρατηγικές. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ στρατηγικής αγοράς bear, bull market και ουδέτερων αγορών. Έχει μια κομψή διάταξη που καθιστά εύκολη τη χρήση βασικών χαρακτηριστικών, όπως η μέση τιμή του δολαρίου, η οποία σας βοηθά να διαθέσετε στοιχεία χαμηλής απόδοσης. Το ProfitTrailer είναι μια εξαιρετική επιλογή για προχωρημένους εμπόρους, αλλά μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των σύνθετων και βασικών επεξεργαστών στρατηγικής κατά την ανάπτυξη των εμπορικών σας στρατηγικών. 

Τιμές

Μπορείτε να δείτε το προϊόν τους πριν από την αγορά χρησιμοποιώντας τη ζωντανή επίδειξη στον ιστότοπο, καθώς και μια δωρεάν επιλογή συναλλαγών χαρτιού. Υπάρχουν επίσης δύο δωρεάν εκδόσεις σε συνεργασία με τους Binance και Bybit. Οι πληρωμένες εκδόσεις κυμαίνονται από μηνιαία συνδρομή 30 $ έως δύο πακέτων διάρκειας ζωής για 799 $ ή 999 $

Ανταλλαγές

Poloniex, Bittrex, Binance, BinanceUS, Binance Futures, Binance Jersey, Binance DEX, Kucoin, Huobi, BitMEX, Bybit

14. Zenbot

Ζενμπότ

Ζενμπότ είναι ένα ανοιχτό bot που είναι εντελώς δωρεάν. Διακρίνεται από το Gekko Bot με τη φήμη ότι παρέχει καλύτερη υποστήριξη για συναλλαγές υψηλής συχνότητας. Πρέπει να είστε τεχνικά συνειδητοποιημένοι για να χρησιμοποιήσετε το Zenbot, καθώς είναι ένα bot συναλλαγών κρυπτογράφησης γραμμής εντολών χρησιμοποιώντας το Node.js και το MongoDB.

Το bot διαθέτει μια πλήρως αυτοματοποιημένη προσέγγιση διαπραγμάτευσης με βάση την τεχνική ανάλυση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο προσομοιωτή για στρατηγικές δοκιμής έναντι ιστορικών δεδομένων.

Εάν είστε προγραμματιστής που θέλει να ασχοληθεί με τις αυτοματοποιημένες στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης, το Zenbot μπορεί να είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για να επιταχύνετε την ανάπτυξη της στρατηγικής σας.

Τιμολόγηση

Δωρεάν και ανοιχτού κώδικα.

Ανταλλαγές

Binance, Bitfinex, Bitstamp, Bittrex, CEX.IO, GDAX, Gemini, HitBTC, Kraken, Poloniex, TheRockTrading

15. Gunbot

Bot συναλλαγών κρυπτογράφησης Gunbot

Gunbot είναι ένα πολύ προσαρμόσιμο bot συναλλαγών για προχωρημένους εμπόρους. Δεν βασίζεται σε σύννεφο και απαιτεί από εσάς να δημιουργήσετε τον δικό σας διακομιστή, οπότε εάν ανησυχείτε για την προστασία του απορρήτου σας, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το Gunbot είναι γνωστό για την ενθουσιώδη εμπορική του κοινότητα, όπου χιλιάδες έμποροι συμβάλλουν στη διόρθωση σφαλμάτων και στη βελτίωση της απόδοσης των προϊόντων, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υποστηρίζουν πάνω από 100+ ανταλλαγές. Εάν είστε αρχάριος, μπορείτε να ξεκινήσετε με τις προκαθορισμένες στρατηγικές τους. Διαφορετικά μπορείτε να προσαρμόσετε τη δική σας. 

Βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι στη δημιουργία αυτού του bot μόνοι σας. Θα πρέπει να έχετε εμπειρία και άνεση με τον κώδικα και να εγκαταστήσετε το δικό σας πρόγραμμα. 

Τιμές

Μπορείτε να αγοράσετε το Gunbot για μια εφάπαξ πληρωμή που περιλαμβάνει απεριόριστες ενημερώσεις και υποστήριξη. Οι τιμές κυμαίνονται από 0,02 BTC έως 0,125 BTC για λήψη.

Ανταλλαγές

100+

Λογισμικό Crypto Tax + Bot συναλλαγών σας

CryptoTrader.Tax

Πριν ξεκινήσετε την πρώτη σας αυτοματοποιημένη στρατηγική συναλλαγών με το αγαπημένο σας bot ή πλατφόρμα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σχέδιο φορολογικής αναφοράς.

Το Cryptocurrency αντιμετωπίζεται ως ιδιοκτησία κυβερνητικών υπηρεσιών όπως το IRS (το τμήμα εσόδων των Η.Π.Α.) που σημαίνει ότι πρέπει να αναφέρετε τα κέρδη κεφαλαίου σας και τις απώλειες κεφαλαίου από κάθε συναλλαγή κρυπτονομισμάτων στην ετήσια φορολογική σας δήλωση. 

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει με το χέρι, εάν έχετε πολλές συναλλαγές σε διάφορα χρηματιστήρια. Λογισμικό φόρου κρυπτονομισμάτων όπως CryptoTrader.Tax έχει σχεδιαστεί για την αυτοματοποίηση όλων των αναφορών φόρου κρυπτογράφησης, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε χειροκίνητη εργασία. Απλώς συνδέστε τις ανταλλαγές σας και δημιουργήστε τις φορολογικές σας αναφορές με το πάτημα ενός κουμπιού. 

CryptoTrader.Tax Βήμα 1

Το CryptoTrader.Tax συνεργάστηκε με πολλά από τα bots και τις πλατφόρμες συναλλαγών σε αυτήν τη λίστα, ώστε να είστε σίγουροι ότι η φορολογική σας αναφορά θα είναι εύκολη.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο φορολογίας των κρυπτονομισμάτων, τον τρόπο αναφοράς και τον τρόπο με τον οποίο το CryptoTrader μπορεί να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία, διαβάστε αυτό το άρθρο εδώ: Ο πλήρης οδηγός για τους φόρους κρυπτονομισμάτων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner