Οι καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης για εμπόρους ΗΠΑ (2020)

Ο κανονισμός Cryptocurrency έχει αλλάξει δραματικά από την κυκλοφορία του Bitcoin blockchain το 2009. Η πρώτη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων – η πλέον ανενεργή που ξεκίνησε το 2010 BitcoinMarket.com – ξεκίνησε το 2010, ακολουθούμενη από το πλέον περίφημο Mt. Πλατφόρμα συναλλαγών Gox.

Το οικοσύστημα διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων έχει εξελιχθεί από μια σε μεγάλο βαθμό μη ρυθμιζόμενη «άγρια ​​Δύση» στην οποία οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ανταλλάσσει κρυπτονομίσματα χωρίς να παρέχει πληροφορίες ταυτότητας σε μια πολύ ρυθμιζόμενη χρηματοπιστωτική αγορά που εποπτεύεται από τις απαιτήσεις της KYC και της AML για τα περισσότερα μεγάλα χρηματιστήρια.

Ενώ η αυξημένη εποπτεία επέτρεψε στα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια να προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και αξιοπιστίας, αυστηρές κανονιστικές απαιτήσεις έχουν δημιουργήσει ένα κατακερματισμένο οικοσύστημα συναλλαγών στο οποίο η διαθεσιμότητα ανταλλαγής διαιρείται με γεωγραφική τοποθεσία και δικαιοδοσία.

Υπάρχουν πλέον εκατοντάδες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στο διαδίκτυο – η επιλογή του σωστού σημαίνει προσεκτική εξισορρόπηση διάφορων παραγόντων όπως η αξιοπιστία, η ασφάλεια, το ιστορικό, η δομή των χρεώσεων και τα υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα. 

Αν ψάχνετε για μια συλλογή των καλύτερων ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας που περιγράφει λεπτομερώς το Οι καλύτερες ανταλλαγές Crypto το 2020. Ωστόσο, εάν έχετε έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεχίστε να διαβάζετε – οι καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για εμπόρους με έδρα τις ΗΠΑ είναι λίγο διαφορετικές.

Contents

Γιατί ορισμένες ανταλλαγές Crypto δεν είναι διαθέσιμες στις Ηνωμένες Πολιτείες?

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ασκούν σημαντική ρυθμιστική πίεση στις ανταλλαγές κρυπτογράφησης, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τους εμπόρους κρυπτογράφησης που εδρεύουν στις ΗΠΑ να προσδιορίσουν ποιες πλατφόρμες συναλλαγών είναι κατάλληλες για τις ανάγκες τους. Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που λειτουργούν στις Ηνωμένες Πολιτείες υπόκεινται σε ρύθμιση από το Επιτροπή διαπραγμάτευσης μελλοντικών εμπορευμάτων (CFTC), που επιβάλλει διάφορα προγράμματα και απαιτήσεις κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ΦΙΝΚΕΝ κανονισμού, καθώς και άλλους κανόνες και κανονισμούς σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες.

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που λειτουργούν στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα, θεωρούνται υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων – αναγκάζοντας τις ανταλλαγές που λειτουργούν στην περιοχή να αποκτήσουν συγκεκριμένη αδειοδότηση. Πολλά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές σε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης που ορίζονται ως τίτλοι σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία περί κινητών αξιών των ΗΠΑ πρέπει επίσης να διασφαλίζουν ότι συμμορφώνονται με διάφορες απαιτήσεις SEC.

Η ρύθμιση του κρυπτονομίσματος στις Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησε ένα οικοσύστημα αγοράς στο οποίο οι έμποροι με έδρα τις ΗΠΑ δεν είναι σε θέση να κάνουν συναλλαγές ή να εγγραφούν σε ορισμένα μεγάλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης ή πρέπει να χρησιμοποιούν αποκλειστικές ανταλλαγές για συγκεκριμένες ΗΠΑ. Το Binance, για παράδειγμα, λειτουργεί a ειδική ανταλλαγή ειδικά για χρήστες με έδρα τις ΗΠΑ.

Ο καθορισμός των ανταλλαγών που συμμορφώνονται με τους κανονισμούς των ΗΠΑ προσφέρουν το μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας, υπηρεσιών και ανταγωνιστικών τελών μπορεί να είναι μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Αυτό το άρθρο θα παρουσιάσει τις 5 καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για εμπόρους και επενδυτές κρυπτογράφησης με έδρα στις ΗΠΑ. 

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ανταλλαγής κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ

Υπάρχουν ορισμένοι τυπικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της σωστής ανταλλαγής κρυπτογράφησης, όπως το επίπεδο τεκμηρίωσης αναγνώρισης που απαιτείται για εγγραφή, όρια συναλλαγών, υποστήριξη νομισμάτων και χρεώσεις συναλλαγών.

Η επιλογή της σωστής ανταλλαγής κρυπτογράφησης όταν εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο, θέτει μερικές πρόσθετες απαιτήσεις στους εμπόρους. Εκτός από τον έλεγχο των δομών αμοιβών, της ασφάλειας και των μεθόδων κατάθεσης ή ανάληψης, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι μια ανταλλαγή επιτρέπεται νόμιμα να λειτουργεί εντός της δικαιοδοσίας σας.

Κατά την αξιολόγηση μιας ανταλλαγής κρυπτογράφησης που είναι συμβατή με τις ΗΠΑ, είναι σημαντικό να αξιολογείτε τους ακόλουθους παράγοντες:

Κανονιστική Συμμόρφωση


Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων εντός των ΗΠΑ σημαίνει διαπραγμάτευση σε μια ανταλλαγή που συμμορφώνεται με τον κανονισμό κρυπτογράφησης των ΗΠΑ

Απαιτήσεις ταυτότητας

Πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που είναι προσβάσιμες στις ΗΠΑ θα απαιτήσουν περισσότερα έγγραφα αναγνώρισης από τα διεθνή αντίστοιχα, όπως απόδειξη διεύθυνσης.

Υποστήριξη νομίσματος Fiat

Υπάρχουν ορισμένα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης που δεν προσφέρουν υποστήριξη νομισμάτων fiat, τα οποία μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τον απαιτούμενο αριθμό δεδομένων ταυτότητας για τη δημιουργία λογαριασμού. Εάν σκοπεύετε να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα για USD, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η ανταλλαγή που χρησιμοποιείτε προσφέρει υποστήριξη σε δολάρια ΗΠΑ.

Όρια συναλλαγών

Ορισμένες ανταλλαγές κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμες στις Ηνωμένες Πολιτείες θέτουν περιορισμούς στο ποσό κρυπτογράφησης που μπορεί να αγοραστεί ή να διαπραγματευτεί σε μία μέρα.

Ζεύγη συναλλαγών

Εάν θέλετε να ανταλλάξετε μια συγκεκριμένη κρυπτογράφηση, είναι καλύτερο να ελέγξετε για να βεβαιωθείτε ότι ένα χρηματιστήριο υποστηρίζει το κρυπτογραφικό στοιχείο που θέλετε να διαπραγματευτείτε πριν εγγραφείτε. Ορισμένες ανταλλαγές με έδρα τις ΗΠΑ, όπως η Gemini, δεν υποστηρίζουν τόσα διαφορετικά κρυπτονομίσματα όσο και τα μεγάλα διεθνή χρηματιστήρια.

Hacks και ασφάλεια

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και οι έμποροι στοχεύονται συχνά από χάκερ. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η ανταλλαγή σας διαθέτει ισχυρό ιστορικό ασφάλειας και προσφέρει ισχυρές δυνατότητες ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ποιες είναι οι καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στις Ηνωμένες Πολιτείες?

Τα ακόλουθα 5 ανταλλακτικά κρυπτογράφησης προσφέρουν τα καλύτερα ζεύγη ασφάλειας, χρεώσεων και συναλλαγών για εμπόρους κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ σήμερα:

Coinbase US Crypto Exchange

1. Coinbase

Νομισματική βάση είναι το πιο δημοφιλές και επιτυχημένο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέρει μια εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη διεπαφή χρήστη και εμπειρία συναλλαγών. Ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, το Coinbase είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για νέους εμπόρους όσο και για επαγγελματίες επενδυτές.

Οι χρήστες του Coinbase μπορούν να ανταλλάξουν μια απλή διεπαφή μεσιτείας κρυπτονομισμάτων με απλοποιημένα στοιχεία ελέγχου συναλλαγών ή μια διεπαφή Coinbase Pro πλούσια σε χαρακτηριστικά ιδανική για πιο περίπλοκες απαιτήσεις συναλλαγών. Η πλατφόρμα Coinbase είναι προσβάσιμη μέσω μιας διεπαφής ιστού ή μιας ειδικής εφαρμογής smartphone και προσφέρει ισχυρές δυνατότητες ασφαλείας.

Το σημαντικό είναι ότι η Coinbase δεν υπέφερε ποτέ από ένα μεγάλο χάκερ κρυπτογράφησης και έχει ένα ισχυρό αρχείο ασφαλείας. Εκτός από την προστασία χρημάτων χρηστών, το Coinbase αποτρέπει ενεργά τους χρήστες από την αποστολή κρυπτογράφησης σε γνωστές διευθύνσεις απάτης, παρέχοντας στους νεότερους εμπόρους ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Τα χρήματα που διατηρούνται στο Coinbase είναι ασφαλισμένα από την FDIC, πράγμα που σημαίνει ότι το νόμισμα fiat που κατατίθεται στην πλατφόρμα Coinbase από κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ασφαλισμένο έως και 250.000 $ κατ ‘ανώτατο όριο.

Απαιτήσεις ταυτότητας

Οι κάτοικοι των ΗΠΑ θα πρέπει να παρέχουν ένα έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας που εκδίδεται από την κυβέρνηση κατά την επαλήθευση ενός λογαριασμού με το Coinbase εκτός από μια εικόνα selfie.

Όρια εμπορίου

Το Coinbase επιτρέπει στους κατοίκους των ΗΠΑ να ανταλλάσσουν απεριόριστο ποσό κρυπτογράφησης σε καθημερινή βάση, αλλά περιορίζει τις αναλήψεις σε 25.000 $ την ημέρα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αμοιβές συναλλαγών

Η Coinbase δεν προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις στην αγορά σήμερα, με τέλη λήψης μεταξύ 0,05% και 0,25% και τέλη κατασκευαστή από 0% έως 0,15%. Ωστόσο, τα σχετικά τυπικά τέλη αντισταθμίζονται από το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και εξυπηρέτησης πελατών.

Υποστήριξη νομίσματος Fiat

Το Coinbase υποστηρίζει καταθέσεις σε USD και μια ποικιλία άλλων νομισμάτων fiat.

Κατάθεση & μέθοδοι απόσυρσης

Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις μπορούν να γίνουν μέσω ACH. Για αγορές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ισχύει επιπλέον χρέωση 3,99%, ενώ οι αναλήψεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος επιβαρύνονται με χρέωση 10 $.

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Το Coinbase υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα 39+ κρυπτονομισμάτων συμπεριλαμβανομένων των BTC, ETH, DASH, EOS, LINK, XRP και πολλά άλλα. Το Tether, ωστόσο, δεν υποστηρίζεται από το Coinbase – οι χρήστες του Coinbase των ΗΠΑ παρέχονται με USDC ως σταθερό Bitcoin.

Binance ΗΠΑ

2. Binance.US

Το Binance είναι αφιερωμένο Έκδοση Binance μόνο για ΗΠΑ, ένα από τα πιο δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμενα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Η πλατφόρμα Binance US κυκλοφόρησε προκειμένου να συμμορφωθεί με συγκεκριμένες κανονιστικές απαιτήσεις των ΗΠΑ για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και, όπως το Coinbase, εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο. 

Η πλατφόρμα Binance US κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 και είναι υπεύθυνη για περίπου το 15% της παγκόσμιας κίνησης της Binance. Μια σημαντική διαφορά μεταξύ της Binance US και της παγκόσμιας πλατφόρμας ανταλλαγής Binance είναι ο αριθμός των διαθέσιμων στοιχείων κρυπτογράφησης. που μπορούν να ανταλλαχθούν στο Binance US.

Παρά τη σχετικά περιορισμένη επιλογή διαθέσιμων κρυπτονομισμάτων στο Binance US, το Binance UI είναι σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματίες επενδυτές και κρυπτογράφους που αναζητούν πιο σύνθετα εργαλεία διαπραγμάτευσης. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το Binance US δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο για εμπόρους των ΗΠΑ που εδρεύουν στη Νέα Υόρκη.

Απαιτήσεις ταυτότητας

Όπως το Coinbase, το Binance US απαιτεί ταυτότητα που εκδίδεται από την κυβέρνηση και μια εικόνα selfie για να επαληθεύσει έναν λογαριασμό. 

Όρια εμπορίου

Η Binance δεν επιβάλλει αυστηρά εμπορικά όρια, αλλά επιβάλλει προοδευτικό σύστημα ορίων κατάθεσης και ανάληψης για κατοίκους των ΗΠΑ. Οι χρήστες Binance στις ΗΠΑ μπορούν να καταθέσουν ή να πραγματοποιήσουν ανάληψη έως και $ 5.000 USD, το οποίο αυξάνεται έως και 30.000 $ και υψηλότερα με τις επόμενες καταθέσεις ή αναλήψεις.

Αμοιβές συναλλαγών

Η Binance προσφέρει προμήθειες spot trading 0,1%, με 0,5% έξοδα άμεσης αγοράς / πώλησης. Τα τέλη διαπραγμάτευσης καθορίζονται με βάση τον όγκο συναλλαγών 30 ημερών, με υψηλότερους όγκους εμπόρους να επωφελούνται από χαμηλότερες χρεώσεις.

Υποστήριξη νομίσματος Fiat

Το Binance US επιτρέπει καταθέσεις και αναλήψεις σε USD.

Κατάθεση & μέθοδοι απόσυρσης

Η Binance US υποστηρίζει καταθέσεις ή αναλήψεις μέσω ACH

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Η Binacne US προσφέρει περιορισμένη υποστήριξη για κρυπτονομίσματα, τα οποία περιλαμβάνουν BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB και USDT.

CEX.io US Crypto Exchange

3. CEX.io

CEX.io είναι μια σχετικά νέα προσθήκη στη λίστα ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων που συμμορφώνονται με τις ΗΠΑ, αποκτώντας πρόσφατα άδεια για πομπό χρημάτων σε εννέα πολιτείες στις ΗΠΑ το 2019. Η νέα αδειοδότηση της πλατφόρμας επέκτεινε την εμβέλεια του CEX.io, το οποίο προηγουμένως περιοριζόταν σε κράτη όπου τα χρήματα Δεν απαιτείται αδειοδότηση πομπού.

Η ανταλλαγή CEX.io είναι τώρα διαθέσιμη σε κατοίκους των ΗΠΑ σε 28 πολιτείες. Ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2014, το CEX.io κυκλοφόρησε αρχικά ως πάροχος εξόρυξης cloud, αλλά συγκεντρώθηκε σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων λίγο μετά. Το CEX.io προσφέρει στους Αμερικανούς εμπόρους ένα ευρύ φάσμα κρυπτογράφησης που περιλαμβάνει σημαντικά περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης όπως Bitcoin, Ethereum και Ripple, καθώς και μικρότερα περιουσιακά στοιχεία όπως Matic, Ontology και Cosmos.

Όπως το Coinbase, το CEX.io προσφέρει δύο διαφορετικές πλατφόρμες συναλλαγών που απευθύνονται σε αρχάριους και επαγγελματίες εμπόρους. Οι περιστασιακοί ή διαλείποντες επενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μεσιτείας του CEX.io, η οποία απλοποιεί την αγορά κρυπτογράφησης, ενώ οι επαγγελματίες έμποροι επωφελούνται από μια ισχυρή, πλούσια σε χαρακτηριστικά διεπαφή συναλλαγών.

Απαιτήσεις ταυτότητας

Το CEX.io διαχωρίζει τους χρήστες με βάση το επίπεδο επαλήθευσης. Η βασική επαλήθευση απαιτεί επαλήθευση ταυτότητας που εκδίδεται από το κράτος, ενώ οι υψηλότερες βαθμίδες απαιτούν επαλήθευση διεύθυνσης.

Όρια εμπορίου

Οι βασικοί επαληθευμένοι λογαριασμοί μπορούν να αγοράζουν ή να αποσύρουν κρυπτογράφηση αξίας έως 1.000 $ σε καθημερινή βάση. Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί διεύθυνσης μπορούν να αγοράζουν κρυπτογράφηση αξίας έως 10.000 $ κάθε μέρα και να κάνουν ανάληψη έως και 50.000 $,

Αμοιβές συναλλαγών

Τα τέλη συναλλαγών CEX.io λειτουργούν σε μοντέλο κατασκευαστή / λήψης, με προμήθειες που κυμαίνονται μεταξύ 0,16 και 0,25 τοις εκατό. Η χρηματοδότηση του SEPA συνεπάγεται χρέωση 2,99 τοις εκατό, ενώ τα τέλη ανάληψης επιβαρύνονται με 3 τοις εκατό επιπλέον του τέλους υπηρεσίας 25 $ ανάλογα με τη μέθοδο ανάληψης που χρησιμοποιείται.

Υποστήριξη νομίσματος Fiat

Το CEX.io υποστηρίζει USD, EUR, GBP και RUB. Οι έμποροι με έδρα στις ΗΠΑ εγγράφονται αυτόματα στο USD ως το προεπιλεγμένο νόμισμα λογαριασμού.  

Κατάθεση & μέθοδοι απόσυρσης

Το CEX.io επιτρέπει στους εμπόρους που εδρεύουν στις ΗΠΑ να καταθέσουν και να πραγματοποιήσουν ανάληψη μέσω μεταφορών ACH, καθώς και SWIFT. Αναλήψεις ή καταθέσεις σε ευρώ μπορούν να γίνουν μέσω μεταφορών SEPA.

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Το CEX.io προσφέρει μια σχετικά ευρεία επιλογή στοιχείων κρυπτογράφησης για πελάτες με έδρα τις ΗΠΑ και παρέχει ισχυρή ρευστότητα για BTC, ETH, Ripple, DASH, LINK και Litecoin.

Ανταλλαγή Gemini US

4. Δίδυμοι

Δίδυμοι είναι ένα από τα λίγα χρηματιστήρια που εδρεύουν στις ΗΠΑ και συμμορφώνονται πλήρως με τον νόμο της πολιτείας της Νέας Υόρκης και εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Ξεκίνησε από τους αδελφούς Winklevoss το 2014, το Gemini είναι μια εξαιρετικά ρυθμιζόμενη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που συνεργάζεται στενά με τις ρυθμιστικές αρχές για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση – η οποία μπορεί να κάνει τη διαδικασία επαλήθευσης Gemini κάπως περίπλοκη.

Όλες οι καταθέσεις σε δολάρια που πραγματοποιούνται στο Gemini είναι ασφαλισμένοι από την FDIC, γεγονός που καθιστά το Gemini μια ελκυστική επιλογή για εμπόρους κρυπτογράφησης μεγάλης κλίμακας και θεσμικούς εμπόρους. Η Gemini είναι επί του παρόντος θεματοφύλακας πάνω από το 1% του συνολικού όγκου Bitcoin στον κόσμο και υπόκειται στον τραπεζικό νόμο της Νέας Υόρκης – καθιστώντας την την πιο ασφαλή επιλογή για εμπόρους κρυπτογράφησης με έδρα τις ΗΠΑ.

Απαιτήσεις ταυτότητας

Η Gemini επιβάλλει αυστηρές απαιτήσεις επαλήθευσης ταυτότητας, απαιτώντας ταυτότητα με φωτογραφία που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση, επαλήθευση διεύθυνσης με λογαριασμό κοινής ωφέλειας κάτω των 90 ημερών και εικόνα selfie.

Όρια εμπορίου

Η Gemini δεν επιβάλλει όρια συναλλαγών, αλλά περιορίζει το ποσό της κρυπτογράφησης που μπορεί να αγοραστεί με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σε 500 $ την ημέρα. Δεν υπάρχουν όρια στις τραπεζικές μεταφορές ή στις συναλλαγές ψηφιακών στοιχείων για επαληθευμένους χρήστες.

Αμοιβές συναλλαγών

Η Gemini λειτουργεί σε μια δομή τελών κατασκευαστή / λήψης που ξεκινά από 0,25%. 

Υποστήριξη νομίσματος Fiat

Το Gemini υποστηρίζει USD, επιπλέον HKD, CAD και AUD.

Κατάθεση & μέθοδοι απόσυρσης

Η Gemini υποστηρίζει τοπικές μεταφορές τραπεζικών λογαριασμών στις ΗΠΑ, καθώς και τραπεζικές μεταφορές και αγορές μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Το Gemini προσφέρει ένα εντυπωσιακό εύρος ζεύγη συναλλαγών 26 USD, τα οποία περιλαμβάνουν BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, LINK, OXT και DAI.

Ανταλλαγή Kraken για ΗΠΑ

5. Κράκεν

Κράκεν είναι ένα από τα πιο μακροχρόνια χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων που εξυπηρετούν τις Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέρει μια σχετικά απλή προσέγγιση στο εμπόριο κρυπτονομισμάτων. Σε αντίθεση με το Coinbase, το Kraken επικεντρώνεται κυρίως σε έμπειρους εμπόρους κρυπτογράφησης και προσφέρει σύνθετες υπηρεσίες διαπραγμάτευσης όπως η διαπραγμάτευση περιθωρίου.

Η πλατφόρμα Kraken είναι προσβάσιμη μόνο μέσω διαδικτύου, αλλά μια εφαρμογή για κινητά βρίσκεται υπό ενεργή ανάπτυξη και δοκιμάζεται επί του παρόντος στη Γερμανία, την Ισπανία και τις Κάτω Χώρες. Η πρόσβαση στο Kraken είναι δυνατή σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, εκτός από την πολιτεία Washington και τη Νέα Υόρκη.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στους εμπόρους των ΗΠΑ από την Kraken περιλαμβάνουν όλες τις επιλογές διαπραγμάτευσης που διατίθενται σε διεθνείς εμπόρους, με εξαίρεση τα ζεύγη συναλλαγών EUR ή τις καταθέσεις για κατοίκους του New Hampshire ή του Τέξας.  

Απαιτήσεις ταυτότητας

Το Kraken απαιτεί επαλήθευση ταυτότητας και διεύθυνσης που εκδίδεται από την κυβέρνηση για εμπόρους με έδρα στις ΗΠΑ.

Όρια εμπορίου

Ο Kraken υπολογίζει τα όρια συναλλαγών και ανάληψης με βάση το επίπεδο επαλήθευσης – τα ημερήσια όρια για τις αναλήψεις κρυπτογράφησης ξεκινούν από 5.000 $ που κυμαίνονται έως και 10 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα, ανάλογα με τον όγκο συναλλαγών και το επίπεδο επαλήθευσης. 

Αμοιβές συναλλαγών

Τα τέλη συναλλαγών Kraken κυμαίνονται μεταξύ 0,14% και 0,26% για εμπόρους με μηνιαίο όγκο συναλλαγών κάτω των 100.000 $. 

Υποστήριξη νομίσματος Fiat

Το Kraken υποστηρίζει καταθέσεις και αναλήψεις USD για επαληθευμένους χρήστες, εκτός από EUR, CAD, AUD, GBP, CHF και JPY.

Κατάθεση & μέθοδος απόσυρσης

Το Kraken προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών απόσυρσης για εμπόρους με έδρα τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των FedWire και SWIFT. 

Υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα

Το Kraken προσφέρει εκτεταμένη υποστήριξη για διάφορα κρυπτονομίσματα, παραθέτοντας σημαντικά κρυπτογράφηση όπως BTC, ETH και XRP, καθώς και μικρότερα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης όπως ADA, LINK, REP, DAI και FIL.

Βασικές επιλογές

Το εξελισσόμενο οικοσύστημα ρύθμισης κρυπτονομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει δημιουργήσει μια αγορά στην οποία οι έμποροι στις ΗΠΑ παρέχονται οφέλη και ασφάλεια που δεν διατίθενται σε άλλες χώρες – όπως η ασφάλιση FDIC για καταθέσεις σε δολάρια ΗΠΑ – με το μειονέκτημα πρόσθετων απαιτήσεων επαλήθευσης ταυτότητας.

Όταν επιλέγετε την καλύτερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για πελάτες από τις ΗΠΑ, είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με μια ανταλλαγή που είναι πλήρως συμβατή με τους κανονισμούς κρυπτογράφησης στη συγκεκριμένη σας κατάσταση. 

Λογισμικό Crypto Tax

Λογισμικό φόρου Cryptocurrency

Το IRS λαμβάνει σοβαρά υπόψη τη συμμόρφωση με τη φορολογία κρυπτογράφησης και τα περισσότερα μεγάλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης με έδρα στις ΗΠΑ στείλτε 1099 στο IRS για να διασφαλίσουν ότι όλοι οι έμποροι κρυπτογράφησης που εδρεύουν στις ΗΠΑ πληρούν τις υποχρεώσεις τους για φορολογική αναφορά. Προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις φορολογικής δήλωσης ως έμπορος ή επενδυτής κρυπτογράφησης με έδρα στις ΗΠΑ, είναι σημαντικό να διατηρείτε ένα λεπτομερές αρχείο καταγραφής όλων των συναλλαγών κρυπτογράφησης, καθώς κάθε συναλλαγή είναι ένα πιθανό φορολογητέο γεγονός.

CryptoTrader.Tax είναι η κορυφαία πλατφόρμα λογισμικού φόρου κρυπτογράφησης που εξορθολογίζει τη διαδικασία συλλογής πληροφοριών συναλλαγών κρυπτογράφησης για φορολογική αναφορά, καθιστώντας εύκολη την γρήγορη εισαγωγή ολόκληρων ιστορικών συναλλαγών από ανταλλαγές με απλή ενοποίηση. 

Με την ενσωμάτωση απευθείας σε όλες τις μεγάλες ανταλλαγές, το CryptoTrader.Tax δημιουργεί αυτόματα το δικό σας απαραίτητα φορολογικά έντυπα από την επενδυτική σας δραστηριότητα κρυπτογράφησης με λίγα απλά κλικ, μειώνοντας τη διοικητική τριβή και διασφαλίζοντας ότι η αναφορά φόρου κρυπτογράφησης εκτελείται με ακρίβεια.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για πώς λειτουργεί το CryptoTrader.Tax εδώ, ή μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για πώς λειτουργούν οι φόροι κρυπτογράφησης εδώ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map