Τα καλύτερα ανώνυμα πορτοφόλια Bitcoin για χρήση το 2020

Η χρήση του Bitcoin είναι υπέροχη.

Η χρήση του Bitcoin ανώνυμα είναι δύσκολη.

Αλλά η πραγματική μαγεία συμβαίνει μόνο όταν χρησιμοποιείτε το Bitcoin ανώνυμα.

Αυτό συμβαίνει επειδή μόνο τότε θα γίνετε ο πραγματικός κύριος της χρήσης του Bitcoin χωρίς να αφήσετε ίχνος χρήσης του. Αλλά όπως είπα, η χρήση του Bitcoin ανώνυμα είναι δύσκολη και μπορεί να γίνει εύκολη μόνο χρησιμοποιώντας το ανώνυμο πορτοφόλι bitcoin.

Σημείωση: Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς σκέφτεστε; Λοιπόν, δεν ήταν το Bitcoin ανώνυμο?

Κοίτα:

Δεν είναι και ως εκ τούτου η χρήση τέτοιων πορτοφολιών που εγγυώνται την ανωνυμία ενώ η συναλλαγή στο Bitcoin καθίσταται απαραίτητη σε αυτό το σημείο.

Όνομα Πορτοφολιού Τύπος
Καθολικό Nano X (Συνιστάται) Πορτοφόλι υλικού
Καθολικό Nano S Σκεύη, εξαρτήματα & Πορτοφόλι Ιστού
Πορτοφόλι Σαμουράι Πορτοφόλι για κινητά
Πορτοφόλι PINT Πορτοφόλι για κινητά
Bitcoinpaperwallet.com Πορτοφόλι χαρτιού
BitLox Πορτοφόλι υλικού
Electrum Επιφάνεια εργασίας & Πορτοφόλι για κινητά

Κορυφαία Bitcoin Ανώνυμος Πορτοφόλια του 2020

Ας ξεκινήσουμε με τις καλύτερες επιλογές μας για τα Ανώνυμα Πορτοφόλια Bitcoin για ασφαλή αποθήκευση το 2020 και μετά:

# 1. Καθολικό Nano X [Προτεινόμενο πορτοφόλι]

Καθολικό Nano X Το Πορτοφόλι είναι ο διάδοχος του Καθολικό Nano S συσκευή υλικού.

Το Nano X κυκλοφόρησε φέτος και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, έχει δημιουργήσει ένα όνομα για τον εαυτό του για την ασφάλεια των κρυπτονομισμάτων σας.

Είναι μια πληρωμένη συσκευή και παρέχει αξία για τα χρήματα, καθώς είναι μια εξαιρετικά φορητή συσκευή με δυνατότητα Bluetooth. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα με όλες τις συσκευές iOS και Android.

Από την πλευρά της ασφάλειας, είναι ένα πορτοφόλι μη-φύλαξης όπου ελέγχετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια μολυσμένη συσκευή και σας δίνει ακόμα την ηρεμία. Το Ledger Nano X μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα αξιόπιστο ανώνυμο πορτοφόλι BTC εάν εσείς αποκρύψτε τον ISP σας χρησιμοποιώντας ένα VPN και δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πάντα αγοράστε το Ledger Nano X από αυτόν τον επίσημο ιστότοπο, Οι αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω άλλων πηγών, όπως η Amazon, έχουν αναφερθεί ελαττωματικές, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα χρήματα των χρηστών.

Και αν αγοράζετε οποιαδήποτε συσκευή Ledger Σιγουρέψου ότι χρησιμοποιήστε το Avira VPN για πλήρη ανωνυμία καθώς προσφέρει μια κλεμμένη προσφορά 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στο ετήσιο πακέτο τους.

 

Στο μέλλον, μπορείτε να περιμένετε περισσότερες ανώνυμες δυνατότητες να είναι διαθέσιμες στο Ledger Nano X και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτιμώ και το πορτοφόλι μου για την αποθήκευση bitcoin.

  • Σχετιζομαι με: Πλήρης κριτική για το Ledger Nano X για το 2020

Αγοράστε το Ledger Nano X τώρα

# 2. Καθολικό Nano S [Ασφαλές πορτοφόλι υλικού]

Το Ledger Nano S Wallet είναι το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας Ledger SAS από την κυκλοφορία του το 2015.

Αν και το Ledger Nano S δεν διαθέτει λειτουργίες όπως το Ledger Nano X, κάνει αρκετά καλή δουλειά για την εξασφάλιση των κρυπτονομισμάτων σας. Εάν το χρησιμοποιείτε κατάλληλο VPN, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Ledger Nano S ως ένα ασφαλές και ανώνυμο πορτοφόλι Bitcoin.

Όντας ένα πορτοφόλι HD, το οποίο δεν είναι εθελοντικό, δίνει σιγουριά στους χρήστες του καθώς ελέγχουν πάντα τα ιδιωτικά τους κλειδιά. Έτσι, εάν έχετε χαμηλό προϋπολογισμό και θέλετε ακόμα ένα ανώνυμο πορτοφόλι υλικού Bitcoin, το Ledger Nano S θα μπορούσε να είναι αυτό !!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πάντα αγοράστε το Ledger Nano S από αυτόν τον επίσημο ιστότοπο, Οι αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω άλλων πηγών, όπως η Amazon, έχουν αναφερθεί ελαττωματικές, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα χρήματα των χρηστών.

Και αν αγοράζετε οποιαδήποτε συσκευή Ledger Σιγουρέψου ότι χρησιμοποιήστε το Avira VPN για πλήρη ανωνυμία καθώς προσφέρει μια κλεμμένη προσφορά 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στο ετήσιο πακέτο τους.

 

Δείτε το Ledger Nano S τώρα

# 3. Πορτοφόλι Σαμουράι (Πορτοφόλι Android)

Το πορτοφόλι Samourai είναι για τους εμμονή.

Το πορτοφόλι Samourai χαρακτηρίζεται ως «το πιο ιδιωτικό και ανώνυμο πορτοφόλι bitcoin». 

Είναι ένα νέο πορτοφόλι για τους δρόμους για να διατηρείτε τις συναλλαγές BTC σας ιδιωτικές, την ταυτότητά σας κρυμμένη και τα χρήματά σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Και η ομάδα πίσω από το πορτοφόλι Samourai είναι εξαιρετικά σοβαρή για το τι κάνει, και αυτό αντικατοπτρίζεται επίσης στην εισαγωγή τους εδώ:

Είμαστε ακτιβιστές απορρήτου που έχουν αφιερώσει τη ζωή μας στη δημιουργία του λογισμικού στο οποίο η Silicon Valley δεν θα κατασκευάσει ποτέ, οι ρυθμιστικές αρχές δεν θα επιτρέψουν ποτέ και οι VC δεν θα επενδύσουν ποτέ. Χτίζουμε το λογισμικό που αξίζει το Bitcoin.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πορτοφόλι Samourai έχει δεσμευτεί βαθιά να διατηρήσει το απόρρητο συναλλαγών ενώ πραγματοποιεί συναλλαγές στο Bitcoin και έχει τις ακόλουθες δυνατότητες στην εφαρμογή για κινητά:

  • Χωρίς επαναχρησιμοποίηση διεύθυνσης: Πρόκειται για ένα πορτοφόλι HD που διασφαλίζει ότι δεν χρησιμοποιείτε ξανά οποιαδήποτε διεύθυνση περισσότερες από μία φορές και επίσης σας ειδοποιεί εάν πρόκειται να στείλετε οποιαδήποτε συναλλαγή σε προηγούμενη χρησιμοποιημένη διεύθυνση. Επομένως, αποφύγετε την ακούσια επαναχρησιμοποίηση διευθύνσεων.
  • Συμμετοχή: Χρησιμοποιώντας την τεχνική STONEWALL της Samourai είναι δυνατή η δημιουργία συναλλαγών υψηλής εντροπίας που μοιάζουν. CoinJoin.
  • Αποφύγετε τη σύνδεση προηγούμενων εξόδων αλλαγής: Η Samourai αναλύει όλες τις προηγούμενες συναλλαγές πριν δημιουργήσει μια νέα συναλλαγή για να βεβαιωθεί ότι δεν διαρρέει πολύτιμα μεταδεδομένα για εσάς και το πορτοφόλι σας.
  • Βραχώδης κορυφή & Ενεργοποιημένο VPN: Το Samourai είναι ενεργοποιημένο με υποστήριξη Tor και VPN που σας επιτρέπει να δρομολογείτε όλες τις συναλλαγές μέσω ανώνυμης διεύθυνσης IP.

Κατεβάστε το πορτοφόλι Samourai δωρεάν (Μόνο για Android)

# 4. Πορτοφόλι PINT (Πορτοφόλι για κινητά)

Το PINT είναι ένα πορτοφόλι HD πολλαπλών νομισμάτων που είναι πολύ διαισθητικό για αποθήκευση, διαχείριση, λήψη και αποστολή έξι στοιχείων blockchain όπως Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Dogecoin (DOGE) συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin.

Είναι επίσης ένα αυτο-φιλοξενούμενο πορτοφόλι όπου ελέγχετε τα προσωπικά σας κλειδιά δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας του σπόρου μαζί σας.

Εκτός από αυτό, δεν χρειάζεται να αποκαλύπτετε προσωπικά στοιχεία όπως αριθμό τηλεφώνου, email κ.λπ. κατά τη χρήση του πορτοφολιού PINT.

Έχοντας πει ότι ο λόγος για τον οποίο μιλάμε για την εφαρμογή PINT είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία Tor που σας βοηθά να παραμείνετε ανώνυμοι ενώ πραγματοποιείτε συναλλαγές σε BTC και άλλα στοιχεία.

Κάντε λήψη του PINT τώρα στη συσκευή σας Android

# 5. Πορτοφόλι χαρτιού

Το χάρτινο πορτοφόλι για το Bitcoin είναι επίσης εξαιρετικά ανώνυμο.

Ένα χαρτί πορτοφόλι για το Bitcoin είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί στο οποίο εκτυπώνονται το ιδιωτικό και δημόσιο κλειδί σας (ή οι διευθύνσεις). Και χρησιμοποιώντας αυτό το πορτοφόλι, ο καθένας μπορεί να πάρει τα bitcoin σας εάν χαθεί.

Όμως, ως φυσικό αντικείμενο, όπως χαρτί, είναι πολύ απλούστερο να το διατηρείτε κρυμμένο και ακόμη και αν αποκαλυφθεί δημόσια, είναι αδύνατο να ανακαλύψετε από τις διευθύνσεις ποιος κατέχει το πορτοφόλι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα χάρτινα πορτοφόλια είναι ένας άλλος ανώνυμος αλλά απλός τρόπος διατήρησης και συναλλαγής των bitcoin σας από ένα άτομο σε άλλο.

Δείτε το Bitcoinpaperwallet.com

# 6. BitLox (Πορτοφόλι υλικού)

Το BitLox είναι μια εκκίνηση που βασίζεται στο Χονγκ Κονγκ και δημιουργεί πορτοφόλια υλικού υψηλής ασφάλειας για τους πελάτες της.

Κάνουν επί του παρόντος τρεις τύπους πορτοφολιών υλικού:

  • Προηγμένο BitLox
  • BitLox Ultimate
  • Σετ απορρήτου BitLox Extreme

Το σετ απορρήτου BitLox Extreme είναι αυτό που μας ενδιαφέρει επειδή είναι ένα εξαιρετικά ιδιωτικό και ανώνυμο πορτοφόλι για προσεκτικούς χρήστες όπως εσείς.

Πέρα από αυτό:

Το BitLox παρέχει την απόλυτη καλύτερη λύση απορρήτου στην κατηγορία μέσω ενός ασυναγώνιστου συνδυασμού BitLox Ultimate Hardware Bitcoin Wallet και BitLox Military Grade USB Vault με προεγκατεστημένο το TAILS OS.

Έτσι, χρησιμοποιώντας αυτό μπορείτε να στείλετε και να λάβετε χρήματα σε απόλυτο απόρρητο χρησιμοποιώντας το TAILS plus, το BitLox και το εργαλείο ιστού συμβατό με TOR. Και με αυτόν τον τρόπο το διαμορφώνετε για πρώτη φορά:

Αγοράστε το BitLox τώρα

# 7. Λειτουργικό σύστημα Electrum On Tails (Ανώνυμο πορτοφόλι για κινητά)

Η χρήση πορτοφολιού Electrum σε ουρές που λειτουργούν το σύστημα είναι ένας άλλος έξυπνος τρόπος ανωνυμίας κατά τη χρήση του Bitcoin.

Αναρωτιέστε τι είναι οι ουρές?

Λοιπόν, το Tails είναι ένα λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διατηρεί το απόρρητο του διαδικτύου.

«Το Tails είναι ένα ζωντανό σύστημα που στοχεύει στη διατήρηση του απορρήτου και της ανωνυμίας σας. Σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο ανώνυμα και να παρακάμψετε τη λογοκρισία σχεδόν οπουδήποτε πηγαίνετε και σε οποιονδήποτε υπολογιστή, αλλά δεν αφήνετε κανένα ίχνος, εκτός εάν το ζητήσετε ρητά. Είναι ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για χρήση από USB stick ή DVD ανεξάρτητα από το αρχικό λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή. είναι Ελεύθερο λογισμικό και βασίζεται στο Debian GNU / Linux. “

Και για εσάς που δεν γνωρίζετε το Electrum.

Το Electrum είναι ένα από τα παλαιότερα ελαφριά πορτοφόλια για το Bitcoin που λειτουργεί σε αυτόν τον χώρο από το 2011. Το να είστε ελαφρύς πελάτης σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη ολόκληρου του blockchain ενώ πραγματοποιείτε συναλλαγές μέσω αυτού.

Επιπλέον, είναι ένα αυτο-φιλοξενούμενο πορτοφόλι όπου ελέγχετε πάντα τα ιδιωτικά σας κλειδιά.

Προς το παρόν, είναι διαθέσιμο για Windows, Mac OSX, Linux και Android.

Ελέγξτε το Electrum

Δημιουργήστε ασφαλείς ανώνυμες εφαρμογές πορτοφολιού Bitcoin το 2020

Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν ανώνυμες συναλλαγές Bitcoin.

Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι.

Σήμερα, σε αντίθεση με νωρίτερα, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πολλές ρυθμίσεις Tor ή VPN για να κάνετε ανώνυμες συναλλαγές Bitcoin. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω πορτοφόλια για να κάνετε ιδιωτικές και εντελώς ασφαλείς ανώνυμες συναλλαγές.

Και αν εξακολουθείτε να είστε μπερδεμένοι μεταξύ των οποίων θα διαλέξετε, θα ψηφίσω υπέρ των BitLox και Rahakott επειδή είναι ένα από τα καλύτερα αυτής της επιχείρησης.

Για να το ολοκληρώσετε όλα:

Είναι λυπηρό που το ανώνυμο πορτοφόλι Bitcoin για iPhone δεν έχει φτάσει ακόμη στην αγορά, αλλά σύντομα θα βγουν με το πορτοφόλι Samourai.

Σημείωση: Μην πέσετε για απάτες όπως CoinCure η οποία είναι μια απόλυτη υπηρεσία απάτης που ισχυρίζεται ότι είναι το ασφαλέστερο ανώνυμο πορτοφόλι Tor-Bitcoin στον κόσμο. Επίσης, παλιά έργα όπως το Dark Wallet και το Bitcoin Fog που στοχεύουν να κάνουν τα πορτοφόλια Tor-Bitcoin για ανωνυμία δεν είναι πλέον λειτουργικά, οπότε μείνετε μακριά από αυτά και αυτά.

Αυτό είναι όλο από την πλευρά μου σε αυτό το άρθρο ανώνυμων πορτοφολιών Bitcoin και ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει στην επιλογή του σωστού πορτοφολιού.

Σας αρέσει αυτή η ανάρτηση; Μοιραστείτε το με τους φίλους σας στο Facebook & Κελάδημα!!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner