Πώς να αγοράσετε το πρώτο σας Bitcoin το 2020 [Οδηγός βήμα προς βήμα]

Το Bitcoin υπάρχει για έναν λόγο.

Είναι εκεί για να σας προσφέρει τα εναλλακτικά μέσα για την προστασία της αγοραστικής σας δύναμης.

Η αγοραστική δύναμη, την οποία η κυβέρνησή σας διαβρώνει καθημερινά και κάθε μήνα.

Αλλά υποθέτω ότι γνωρίζετε ήδη αυτά τα πράγματα. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος που είστε εδώ για να αγοράσετε μερικά bitcoin για να διασφαλίσετε το οικονομικό σας μέλλον.

Επιτρέψτε μου να σας πω:

Είναι μια εξαιρετική απόφαση πρώτα απ ‘όλα.

Θα πρέπει τουλάχιστον να αγοράσετε λίγο προσβλητικά μικρό ποσό Bitcoin και να βγείτε από το μηδέν αυτή τη φορά. Δεν πρόκειται για αγορά ολόκληρου Bitcoin. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα κλάσμα του Bitcoin με μόλις 100 $ περίπου.

Σε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα, θα σας βοηθήσουμε να αγοράσετε το πρώτο σας Bitcoin. Σε αυτήν την κατεύθυνση, θα χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία Coinbase, η οποία, κατά τη γνώμη μου, είναι η πιο φιλική προς το χρήστη ανταλλαγή Bitcoin. Επίσης, είναι διαθέσιμα σε 100+ χώρες και οι πιθανότητες είναι επίσης διαθέσιμες στη χώρα σας &# 128578;

Ας δούμε λοιπόν πώς να χρησιμοποιήσουμε το Coinbase για αυτόν τον σκοπό:

Πώς να αγοράσετε το πρώτο σας Bitcoin το 2020?

Βήμα 1. Μεταβείτε στο Coinbase.com και συμπληρώστε τα στοιχεία για να εγγραφείτε στο Coinbase χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό email σας όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Δώρο: Επίσης, αποκτήστε δωρεάν Bitcoin αξίας 10 $ όταν πραγματοποιείτε αγορά 100 $ ή παραπάνω στο Coinbase σήμερα !!

ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Αυστραλία, Σιγκαπούρη & πολλές χώρες μπορούν να αγοράσουν BTC χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία.

Σημείωση: Κρατάτε τα αποδεικτικά ταυτότητας φωτογραφιών σας εύχρηστα μαζί σας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, διότι χωρίς αυτό δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία και επομένως δεν θα μπορείτε να αγοράσετε bitcoin.

Βήμα 2. Καθώς κάνετε κλικ στο «Τραγουδήστε» κουμπί, θα δείτε αυτήν την οθόνη να σας ζητά να πάτε και να ελέγξετε τα εισερχόμενά σας για επιβεβαίωση του email σας.

Βήμα # 3. Μεταβείτε στα εισερχόμενά σας και ελέγξτε για μια αλληλογραφία από το Coinbase. Επίσης, ελέγξτε το φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων εάν δεν μπορείτε να βρείτε το μήνυμα. Μόλις βρείτε το email κάντε κλικ στο ‘Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου’ όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Βήμα # 4. Καθώς κάνετε κλικ στο  ‘Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου’ όπως φαίνεται πάνω από την οθόνη που εμφανίζεται στο βήμα # 2 θα αλλάξει σε αυτό και θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας όπως φαίνεται παρακάτω. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου και κάντε κλικ στο ‘Στέλνω κωδικό.’

Βήμα # 5. Καθώς κάνετε κλικ στο ‘Στέλνω κωδικό’ Θα δείτε αυτήν την οθόνη που εμφανίζεται παρακάτω και θα λάβετε επίσης έναν 7ψήφιο κωδικό στον αριθμό τηλεφώνου σας. Πρέπει να εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό για να επαληθεύσετε τον αριθμό του κινητού σας:

Βήμα # 6. Μόλις εισαγάγετε τον κωδικό, κάντε κλικ στην «Υποβολή» όπως φαίνεται παραπάνω και θα δείτε αυτήν την οθόνη να σας ζητά να εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Όλες οι λεπτομέρειες είναι υποχρεωτικές.

Βήμα # 7. Εισαγάγετε όλες τις λεπτομέρειες που έχουν ζητήσει και κάντε κλικ στο κουμπί «Συνέχεια» όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Βήμα # 8. Στη συνέχεια, θα δείτε αυτήν την οθόνη να σας ζητά να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας υποβάλλοντας οποιοδήποτε από τα σχετικά έγγραφα που έχετε. Ανεβάστε γρήγορα τα έγγραφα που έχετε στη διάθεσή σας !!

Σημείωση: Συνήθως γίνονται δεκτές ταυτότητες που εκδίδονται από το κράτος, όπως άδεια οδήγησης ή εθνική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Βήμα # 9. Σε αυτό το σεμινάριο, θα χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα της ταυτότητας με φωτογραφία. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλες επιλογές. Κάνε κλικ στο “Αναγνωριστικό φωτογραφίας” επιλογή όπως φαίνεται παραπάνω, και θα δείτε την παρακάτω οθόνη που σας ζητά να ανεβάσετε τα έγγραφα.

Βήμα # 10. Κάντε κλικ στην επιλογή «Μεταφόρτωση αρχείου» που εμφανίζεται στην παραπάνω εικόνα και αυτή η οθόνη θα εμφανιστεί ζητώντας σας να ανεβάσετε το μπροστινό και το πίσω μέρος της ταυτότητάς σας.

Βήμα # 11. Καθώς κάνετε κλικ στο ‘Να συνεχίσει’ Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε ένα selfie με το έγγραφο απόδειξης ταυτότητας. Αυτό είναι ένα υποχρεωτικό βήμα και δεν μπορείτε να το παρακάμψετε. Καθώς το κάνετε αυτό, η ταυτότητά σας θα επιβεβαιωθεί σε λίγα λεπτά. Θα ειδοποιήσουν επίσης μέσω email μόλις επιβεβαιωθεί η ταυτότητά σας. Σημείωση: Αυτό το βήμα είναι κρίσιμο. δεν θα μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin χωρίς να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, οπότε να είστε υπομονετικοί.

Βήμα # 13. Μόλις γίνει αυτό, ενδέχεται να δείτε αυτήν την οθόνη. Εάν δεν το βλέπετε, σας προτείνω να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Coinbase χρησιμοποιώντας το ίδιο αναγνωριστικό email και τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου για να δείτε αυτόν τον πίνακα ελέγχου:

Βήμα # 14. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο «Προσθήκη τρόπου πληρωμής» επιλογή όπως φαίνεται παραπάνω, και θα μεταβείτε στην επόμενη οθόνη ζητώντας σας να προσθέσετε τον κατάλληλο τρόπο πληρωμής. Αυτή η οθόνη ενδέχεται να διαφέρει λίγο ανάλογα με τη χώρα σας, αλλά σας προτείνω να επιλέξετε την επιλογή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, επειδή αυτός είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε τα bitcoin σας. Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε άλλες μεθόδους που αναφέρονται εδώ.

Βήμα # 15. Για αυτό το σεμινάριο, θα κάνουμε κλικ στην επιλογή «Χρεωστική κάρτα» όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα και καθώς κάνετε κλικ σε αυτήν, θα δείτε αυτήν την οθόνη να σας ζητά να προσθέσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Προσθέστε τα στοιχεία της κάρτας εδώ και κάντε κλικ στο «Προσθήκη κάρτας».

Βήμα # 16. Καθώς πηγαίνετε στην επόμενη οθόνη, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την κάρτα σας. Αυτό είναι για τη δική σας ασφάλεια. Για αυτό, θα πρέπει να εισαγάγετε τα δύο μεγαλύτερα ποσά που διατηρεί η Coinbase. Μπορείτε να λάβετε λεπτομέρειες για το ίδιο κοιτάζοντας το ιστορικό συναλλαγών του τραπεζικού σας λογαριασμού. Καθώς εισάγετε τα ποσά και κάντε κλικ στο “Επαλήθευση κάρτας” η κάρτα σας θα επαληθευτεί αμέσως. Σημείωση: Μην ανησυχείτε, το ποσό που διατηρείται σε αναμονή επιστρέφεται.

Βήμα # 17. Τώρα μεταβείτε στην επιλογή “Αγορά / Πώληση” πάνω αριστερά. Επιλέξτε Bitcoin και την επιλογή πληρωμής ως «Visa / Mastercard» ή ό, τι έχετε προσθέσει προηγουμένως, εάν δεν έχετε ήδη επιλέξει. Εισαγάγετε το ποσό σε USD ή το τοπικό σας νόμισμα που θέλετε να ανταλλάξετε με BTC όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα και κάντε κλικ στο «Αγορά Bitcoin αμέσως» κουμπί.

Βήμα # 18. Στη συνέχεια θα δείτε αυτήν την οθόνη να σας ζητά να επιβεβαιώσετε ότι αγοράζετε. Απλώς κάντε κλικ στο “Επιβεβαίωση αγοράς” επιλογή, όπως φαίνεται στην παρακάτω οθόνη.

Βήμα # 19. Όπως επιβεβαιώνετε, αμέσως η αγορά BTC θα είναι επιτυχής και το BTC θα πιστωθεί αμέσως στον λογαριασμό σας στο Coinbase

Βήμα # 20. Τέλος, απλώς ελέγξτε τον λογαριασμό σας στο Coinbase για να επαληθεύσετε εάν το BTC έχει πιστωθεί εκεί όπως επιβεβαιώνεται στην παρακάτω εικόνα.

Συγχαρητήρια !! Το έχεις κάνει !!

Πως & Πού να αγοράσετε ένα μικρό ποσό Bitcoin?

Το Coinbase είναι ένα μέρος για να πάτε αν θέλετε να αγοράσετε ένα μικρό ποσό Bitcoin. Ωστόσο, το ελάχιστο όριο αγοράς είναι 2 USD (ή 2 EUR ή ισοδύναμο) προτείνουμε να αγοράσετε τουλάχιστον 100 δολάρια ή ευρώ και να επωφεληθείτε από την απόκτηση επιπλέον Bitcoin αξίας 10 $.

Εγγραφείτε τώρα στο Coinbase δωρεάν (προτού ανασταλούν οι εγγραφές)

Το Plus Coinbase είναι αρκετά γρήγορο. Αν έχετε πιστωτική / χρεωστική κάρτα, χρησιμοποιήστε το Coinbase και εάν είστε από την περιοχή της Ευρώπης ή του ΗΒ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταφορές SEPA, αλλά δεν είναι τόσο γρήγορες. Ομοίως, η μεταφορά Swift ή ACH διαρκεί επίσης λίγο χρόνο, αλλά είναι καλές επιλογές για να δοκιμάσετε αν θέλετε.

Πώς μπορώ (εσείς) να αγοράσω Bitcoin?

Το Bitcoin πωλείται σαν καυτή πατάτα αυτές τις μέρες, ειδικά στις αγορές ταύρων.

Αλλά και στην αγορά αρκούδων, ορισμένοι συνεχίζουν να το αγοράζουν ανεξάρτητα από την τιμή. Αυτό οφείλεται στο ότι πιστεύουν στο να ποντάρουν τα satoshis και πιστεύουν ότι το BTC θα είναι τεράστιο στο μέλλον.

Γι ‘αυτό τώρα ελπίζω να καταλάβετε πώς μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin για τον εαυτό σας; Το Bitcoin είναι υπέροχο και ως δώρο. Ωστόσο, είτε θέλετε να το αγοράσετε ως επένδυση είτε να το δώσετε σε κάποιον ως δώρο, φροντίστε να διατηρήσετε το Bitcoin σας ασφαλές.

Υπάρχουν πορτοφόλια Bitcoin ειδικού σκοπού για τη διατήρησή τους ασφαλή και μερικά από τα ασφαλέστερα πορτοφόλια Bitcoin είναι εδώ για την κριτική σας.

Αλλά αν ψάχνετε για μία πρόταση, θα σας πρότεινα να πάτε για το Ledger Nano X το οποίο είναι το πιο πρόσφατο και το πιο μοντέρνο πορτοφόλι Bitcoin.

Τέλος, μην αφήνετε ποτέ τα bitcoin σας στα χρηματιστήρια από όπου αγοράζετε τα νομίσματα. Ποτέ δεν σημαίνει, ΠΟΤΕ.

Καμία ανταλλαγή δεν είναι αρκετά ασφαλής. Πρόσφατα, το Binance, υποτίθεται ότι το πιο αξιόπιστο κρυπτογραφημένο χρηματιστήριο παραβιάστηκε. Επομένως, αποφύγετε τη διατήρηση των κρυπτονομισμάτων με κάθε κόστος στις ανταλλαγές.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να μας πυροβολήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων και θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να τις απαντήσουμε. Μέχρι τότε συνεχίστε να συμμετέχετε στην επανάσταση του Bitcoin με τους TheMoneyMongers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner