Πώς να κερδίσετε ενδιαφέρον για Bitcoin & Crypto το 2020;

  • Θέλετε να κερδίσετε τόκους σε κρυπτονομίσματα που μοιάζουν με Bitcoin?

Είστε εκεί στο επίκεντρο αυτής της συζήτησης. Αλλά πριν σας πω πώς να το κάνετε ακριβώς, θέλω να ξέρετε ότι τα περισσότερα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin είναι αυτοδύναμα χρήματα.

Δηλαδή, πρέπει να κρατούνται και να φροντίζονται από τον ιδιοκτήτη μόνο από το σχεδιασμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παράδοσή του σε κάποιον άλλο είναι αντίθετο με τον ίδιο λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκαν!!

Πολλοί επενδυτές κρυπτογράφησης διατηρούν το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματά τους σε βαθιά κρύα αποθήκευση – τον σωστό τρόπο. Ενώ υπάρχουν και κάποιοι απρόσεκτοι που τους διατηρούν σε ανταλλαγές κρυπτογράφησης που είναι επιρρεπείς σε κρυπτογράφηση !!

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, το να κρατάτε τα κρυπτονομίσματά σας δεν αυξάνει τον πλούτο σας. (εκτός από την ανατίμηση τιμής του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου).

Για παράδειγμα:

Εάν έχετε 1 BTC που αγοράσατε για 2.000 $, μπορεί να είναι 10.000 $ τώρα, αλλά το 1 BTC σας παραμένει το ίδιο, δεν γίνεται 1,15 ή 1,25 BTC.

Αλλά τι θα μπορούσε να γίνει?

Υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες δανεισμού και δανεισμού κρυπτογράφησης που φροντίζουν αυτήν την περίπλοκη διαδικασία με ελαχιστοποιημένο κίνδυνο.

Θα φτάσουμε σε αυτές τις υπηρεσίες σε ένα δευτερόλεπτο, αλλά πριν από αυτό, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί τόσο για άτομα όσο και για επιχειρήσεις.

Κερδίστε Bitcoin & Crypto Interest: Καλύτεροι λογαριασμοί εξοικονόμησης τόκων Bitcoin

Ο ευκολότερος τρόπος για να αρχίσετε να κερδίζετε τόκους στο BTC ή στα κρυπτονομίσματα είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου κρυπτογράφησης / Bitcoin με δημοφιλείς υπηρεσίες δανεισμού κρυπτογράφησης.

Πολλοί δανειστές κρυπτογράφησης ξεφυτρώνουν σε όλο τον κόσμο, αλλά, σύμφωνα με εμένα, δεν αξίζουν όλοι το χρόνο σας. Μερικοί από τους παίκτες που πιστεύω ότι αξίζουν προσοχή είναι αυτοί:

Καλύτερος λογαριασμός ταμιευτηρίου Bitcoin Επιτόκιο έως (APR) Επιτρεπόμενες καταθέσεις
YouHodler 12% USDT
BlockFi (Μόνο ΗΠΑ) 6,2% BTC & ETH
Κελσίου 3,9% BTC, ETH, + 14 ακόμη στοιχεία
Nexo 8% EUR, DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού κρυπτογράφησης / ταμιευτηρίου μαζί τους θα σας φέρει οπουδήποτε μεταξύ 4-7% τόκου για τις κρυπτογραφικές σας συμμετοχές που είναι πάρα πολύ από ό, τι παίρνετε από τις τράπεζες. Ειδικά σε έναν κόσμο όπου πολλά κρατικά ομόλογα έχουν αρνητικές αποδόσεις.

Τι είναι το Bitcoin (BTC) ή το Crypto ενδιαφέρον & Πώς λειτουργεί ο λογαριασμός ενδιαφέροντος Bitcoin?

Δεν ήταν δυνατή η απόκτηση ενδιαφέροντος για τα bitcoin και τα altcoins σας πριν από λίγα χρόνια, αλλά τώρα με αυξημένη ρευστότητα και αναγνώριση από επενδυτές σε όλο τον κόσμο, αυτό κατέστη δυνατό.

Είναι το 2019 και ο κρυπτογραφημένος δανεισμός επιτρέπει στους δανειστές (επενδυτές) να κερδίζουν ένα επιπλέον ποσό στο αδρανές κεφάλαιο κρυπτογράφησης.

Επιπλέον, αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση νέα ιδέα.

Οι πλούσιοι εκατομμυριούχοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτήν την παλιή μέθοδο για να κάνουν τα χρήματά τους να δουλέψουν για αυτούς, δανείζοντας το επιπλέον κεφάλαιο που έχουν σε κάποια μορφή ή άλλο.

Στον παραδοσιακό κόσμο, οι επενδυτές / δανειολήπτες χρησιμοποιούν συνήθως ακίνητα ή μετοχές ή ομόλογα για να εκδώσουν ή να πάρουν δάνεια και, συνεπώς, κάνουν περισσότερα με τα κεφάλαιά τους.

Ομοίως, στην κρυπτοσφαιρία, οποιοσδήποτε έχει επιπλέον bitcoin ή κρυπτονομίσματα μπορεί να το δανείσει στους δανειολήπτες για να κερδίσει ένα σταθερό επιτόκιο στα δάνειά τους.

Πώς κερδίζετε τα καλύτερα επιτόκια Bitcoin (BTC) ή Crypto?

Δεν υπάρχει επιστήμη πυραύλων σε αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο.

Είναι με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν οι τράπεζες. Αυτές οι υπηρεσίες δανεισμού κρυπτογράφησης λαμβάνουν τις καταθέσεις σας και τις δανείζουν περαιτέρω σε ελεγμένους δανειολήπτες με επιτόκιο 10-16% και σας δίνουν 4-7% τόκους από αυτήν την μετοχή.

Το ποσό υπολοίπου που δημιουργείται από τη διαφορά στο επιτόκιο των δανείων δανεισμού και ταμιευτηρίου είναι το περιθώριο κέρδους αυτών των πλατφορμών δανεισμού κρυπτογράφησης. Αυτό το περιθώριο αντιπροσωπεύει επίσης τον κίνδυνο που διατρέχουν αυτοί οι παίκτες κρατώντας τα κρυπτογράφημά σας και το δανείζουμε περαιτέρω.

Επιπλέον, τα χρήματά σας δανείζονται μόνο σε άτομα ή ιδρύματα που έχουν ελεγχθεί έναντι υπερασφάλιστων περιουσιακών στοιχείων του ιδρύματος ή του ατόμου, ακριβώς όπως δάνεια με δανεισμό με κρυπτογράφηση.

Κερδίστε παθητικό εισόδημα στα ιδανικά περιουσιακά στοιχεία Bitcoin / Crypto

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε επιπλέον παθητικό εισόδημα στα αδρανείς κρυπτονομίσματα σας, συμπεριλαμβανομένων των BTC, ETH ή άλλων altcoins και stablecoins.

Για να ξεκινήσετε με αυτό, απλά πρέπει να επαληθεύσετε τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω πλατφόρμες και να ολοκληρώσετε τις καταθέσεις σας Bitcoin / crypto.

Μόλις τα χρήματα αυτά επιβεβαιωθούν μέσω του blockchain, αρχίζουν να συγκεντρώνουν τόκους σύμφωνα με το συμφωνημένο επιτόκιο.

Ανάλογα με την πλατφόρμα που επιλέγετε για τον αποταμιευτικό λογαριασμό σας και τον τύπο κρυπτογράφησης που καταθέτετε μαζί με τους όρους της αγοράς αποφασίζετε το επιτόκιο που θα λάβετε.

Υπάρχουν όμως υπηρεσίες στην αγορά που πληρώνουν έως και 7% τόκους σε ορισμένα νομίσματα.

Επίσης, όσον αφορά την πληρωμή, αυτές οι υπηρεσίες διαφέρουν λίγο. Ορισμένες υπηρεσίες όπως το BlockFi θα σας πληρώσουν τόκους για το BTC ή το ETH ανάλογα με το τι έχετε καταθέσει.

Το Κελσίου κάνει το ίδιο, εάν καταθέσετε BTC, έχετε το ενδιαφέρον για BTC και ETH για κατάθεση ETH.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν μερικοί όπως ο Nexo που τους αρέσει να πληρώνουν σε BTC για κάθε είδους κατάθεση που διατηρείτε μαζί τους. Και υποθέτω, το Nexo κάνει επίσης το ίδιο όταν κρατάτε τα σταθερά σας νομίσματα και πληρώνουν επίσης μερίσματα σε BTC στους κατόχους διακριτικών Nexo.

Ακολουθεί η κατά προσέγγιση εκτίμηση της κατοχής 1 BTC με BlockFi στον λογαριασμό ταμιευτηρίου κρυπτογράφησης:

Επίσης, ακολουθούν οι προβολές για τη διατήρηση 1 BTC με Κελσίου στην τρέχουσα τιμή του Bitcoin σε δολάρια ΗΠΑ:

Σαφώς, BlockFi κερδίζει πάνω από τον Κελσίου αν δούμε από την άποψη του ενδιαφέροντος.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι λογαριασμοί τόκων αποταμίευσης Crypto / Bitcoin?

Πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι παίκτες δανεισμού κρυπτογράφησης κάνουν φανταστική δουλειά στην εξυπηρέτηση της αγοράς και επιτρέπουν στους επενδυτές / κατόχους κρυπτογράφησης να κάνουν περισσότερα με τα κρυπτογραφημένα τους.

Αλλά όλα είναι ελαφρώς διαφορετικά μεταξύ τους.

Όταν συγκρίνετε ως προς το προσφερόμενο επιτόκιο και την ευελιξία ανάληψης των καταθέσεων σας, ο Κέλσιος κερδίζει έναντι των άλλων.

Με το Celsius, λαμβάνετε 7% APR για τις καταθέσεις σας στο stablecoin, αλλά όταν πρόκειται για ETH και BTC, είναι αρκετά χαμηλό. Θα λάβετε περίπου 3,9% APR για ETH και 3% APR για καταθέσεις BTC, που υπολογίζονται και διανέμονται κάθε Δευτέρα.

Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να καταθέσετε BTC ή ETH, θα πρέπει να λάβετε υπόψη BlockFi (Μόνο για ΗΠΑ) γιατί προσφέρει 6,2% ΣΕΠΕ στις καταθέσεις σας που υπολογίζονται και διανέμονται κάθε μήνα.

Αλλά όταν πρόκειται για stablecoin όπως το USDT, YouHodler παρέχει ένα Επιτόκιο 12% APR το οποίο είναι το υψηλότερο στον κλάδο, υπό την προϋπόθεση ότι θα κρατήσετε για ένα χρόνο.

Όσον αφορά την ανάληψη, μπορείτε να περιμένετε την επεξεργασία των χρημάτων την ίδια ημέρα, αλλά το BlockFi διατηρεί το δικαίωμα έως και 7 ημερών για την επεξεργασία αναλήψεων.

Τέλος, κατά τη γνώμη μου, αν είστε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, πρέπει να σκεφτείτε BlockFi για τους καταθετικούς σας λογαριασμούς και Nexo ή Κελσίου για τον υπόλοιπο κόσμο…

Μερικές συχνές ερωτήσεις:

  • Βασίζεται σε ενδιαφέροντα Bitcoin?

Όχι, το Bitcoin δεν είναι ένα μέσο βάσει τόκων, αλλά με τη διαιτησία σχετικά με τις κινήσεις των τιμών του και, ως εκ τούτου, το δανείζετε / δανείζεστε, μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέρον για αυτό. Όπως ακριβώς κάνουν οι τράπεζες, αλλά αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο.

  • Μπορεί το Bitcoin να κερδίσει ενδιαφέρον?

Όχι, το Bitcoin δεν μπορεί να κερδίσει τόκους από μόνο του. Δεν έχει εγγενή αξία, αλλά το ενδιαφέρον μπορεί να δημιουργηθεί με βάση τις μεταβολές των τιμών του. Ακριβώς όπως κάνουν οι ανταλλαγές περιθωρίων κρυπτογράφησης.

Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το λεπτομερές άρθρο σχετικά με την απόκτηση ενδιαφέροντος για τα κρυπτονομίσματά σας. Εάν σας άρεσε, παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω και θα προσπαθήσουμε πιο σκληρά για να σας προσφέρουμε περισσότερο τέτοιο ενημερωτικό περιεχόμενο στο μέλλον !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner