Αναθεώρηση BitQS: Είναι απάτη ή νόμιμο;

Τι είναι το BitQS? 

Το BitQS είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει νέους και έμπειρους χρήστες να πετύχουν στην αγορά κρυπτογράφησης. Το σύστημα συναλλαγών είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, που σημαίνει ότι βασίζεται σε έναν αλγόριθμο για τη σάρωση της αγοράς για κερδοφόρα εμπορικά σήματα. Αυτά τα εμπορικά σήματα στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση συναλλαγών για λογαριασμό των χρηστών. Ο αλγόριθμος μπορεί να ακολουθήσει εμπορικά πρότυπα, να πραγματοποιήσει τεχνική ανάλυση και να σαρώσει παγκόσμια χρηματοοικονομικά νέα. Όλοι αυτοί οι παράγοντες λαμβάνονται υπόψη κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών. Ένας αλγόριθμος προγραμματισμένος για να απαντά σε ερωτήσεις. Το BitQT αποτελείται από 200 από αυτούς τους αλγόριθμους, όλοι μαζί σε συνεργασία για να διασφαλίσουν ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε συνεδρία συναλλαγών. 

Είναι το BitQS μια απάτη? 

Από δοκιμές που διεξήγαγε η εσωτερική μας ομάδα, διαπιστώσαμε ότι το BitQS είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό σύστημα συναλλαγών. Στην πραγματικότητα, εάν επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του BitQS, θα βρείτε μια ολόκληρη σειρά από κριτικές που άφησαν οι χρήστες που είχαν θετικές εμπειρίες στη χρήση του συστήματος συναλλαγών. Επιπλέον, βρήκαμε ότι: 

 • Το BitQS σας προσφέρει ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.
 • Το σύστημα συναλλαγών λειτουργεί με ρυθμιζόμενους και αδειοδοτημένους μεσίτες.
 • Απαιτείται ελάχιστη κατάθεση Є250 για συναλλαγές. Ποιο είναι χαμηλότερο από άλλα παρόμοια εμπορικά συστήματα.
 • Το σύστημα είναι ασφαλές και ασφαλές και οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την κλοπή των πληροφοριών τους, εκτός εάν αμελούν τον λογαριασμό τους. 

Ξεκινήστε τις συναλλαγές με το BitQS

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία, επειδή εάν δεν το κάνετε δεν θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία βήμα προς βήμα. 

 • Εγγραφή 

Αυτό είναι το πρώτο βήμα εγγραφής. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα με τις βασικές σας πληροφορίες. Μόλις συμπληρωθεί αυτή η φόρμα, θα επικοινωνήσετε με έναν ειδικό μεσίτη που θα χειριστεί τον λογαριασμό σας. Προσθέστε έναν αριθμό τηλεφώνου που λειτουργεί ώστε ένας μεσίτης να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας με επιτυχία. Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα: 

 • Κατάθεση

Αν και δεν υπάρχει μέγιστο ποσό που μπορείτε να καταθέσετε, σας συνιστούμε να διατηρήσετε την ελάχιστη κατάθεση Є250. Αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από τη μέση κατάθεση σε αυτόν τον τομέα. Επιτρέπει επίσης σε οποιονδήποτε να κάνει συναλλαγές χωρίς να περιμένει μεγάλα ποσά στην πρώτη σας επενδυτική προσπάθεια. 

 • Επίδειξη λογαριασμού 

Η δυνατότητα επίδειξης λογαριασμού είναι πραγματικά ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του BitQS. Είναι ένα αντίγραφο της πραγματικής ζωντανής συναλλαγής. Θα μπορείτε να εξασκηθείτε και να τοποθετήσετε εικονικές συναλλαγές σε αυτές τις δυνατότητες, βάσει ιστορικών δεδομένων. Είναι προαιρετικό να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό επίδειξης, αλλά σας συμβουλεύουμε να το κάνετε. 

 •  Ζωντανός λογαριασμός συναλλαγών

Ο ζωντανός λογαριασμός συναλλαγών είναι τόσο εύκολος στη χρήση όσο η έκδοση του λογαριασμού επίδειξης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε με τη βοήθεια του διαχειριστή του λογαριασμού σας είναι να ορίσετε τις παραμέτρους του λογαριασμού σας και να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του πότε να ανοίξετε και να κλείσετε τις συνεδρίες συναλλαγών και να ορίσετε το όριο διακοπών. 

Είναι το ξεκίνημα πραγματικά τόσο εύκολο όσο φαίνεται; Ναί.

Διαπιστώσαμε ότι η έναρξη με το BitQS είναι γρήγορη και εύκολη μόλις βρεθείτε στην πλατφόρμα. Αυτά είναι υπέροχα νέα, ειδικά για νέους χρήστες που δεν γνωρίζουν πώς λειτουργούν οι εφαρμογές συναλλαγών.

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας φορητός υπολογιστής, ένας επιτραπέζιος υπολογιστής ή ένα smartphone και μια ασφαλής σύνδεση στο Διαδίκτυο. Πολλοί χρήστες στο Διαδίκτυο προτιμούν να παρακολουθούν τους λογαριασμούς τους από το smartphone τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παρακολουθούν τις εμπορικές τους διαδικασίες από όλο τον κόσμο. Απαιτείται αρχική κατάθεση πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε συναλλαγή. Το καλό είναι ότι η κατάθεση είναι πολύ προσιτή. Όλες οι ανάγκες ενός νέου χρήστη είναι 250 €. Αυτή η κατάθεση χρησιμοποιείται στη συνέχεια ως αρχική επένδυση. Το BitQS δεν χρεώνει καμία εγγραφή ή συνδρομή. Αυτό είναι βασικά το μόνο που πρέπει να ξεκινήσει ένας νέος χρήστης. Εάν υπάρχουν προβλήματα, οι διαχειριστές λογαριασμών και το προσωπικό υποστήριξης πελατών είναι πολύ ευαίσθητοι.

Πώς λειτουργεί το Σύστημα Συναλλαγών

Το BitQS εξαρτάται πλήρως από τον αλγόριθμο και την τεχνητή νοημοσύνη που σαρώνει τις αγορές, τα παγκόσμια και οικονομικά νέα, για να βρει τις πιο κερδοφόρες συναλλαγές για εσάς. Τα καλά νέα είναι ότι οι αλγόριθμοι και η τεχνητή νοημοσύνη είναι πλέον περιζήτητοι και γρήγορα γίνονται η μέθοδος επιλογής κατά τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα. Αυτοί οι αλγόριθμοι είναι γρήγοροι και τοποθετούν τις συναλλαγές σε λίγα δευτερόλεπτα. Περιττό να πούμε ότι η χειροκίνητη διαπραγμάτευση δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ένα σύστημα συναλλαγών που έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε χρόνο ρεκόρ. Αυτοί οι αλγόριθμοι επίσης δεν είναι σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τα συναισθήματα. Χρησιμοποιούν απλώς σύνθετους μαθηματικούς τύπους και AI για την εκτέλεση συναλλαγών. Αυτό μειώνει τον κίνδυνο απώλειας κερδών και εξαλείφει τον ανθρώπινο παράγοντα σφάλματος.

Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες του BitQS 

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το BitQS είναι ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα ζωντανών συναλλαγών που είναι αρκετά νέο στην αγορά. Το σύστημα είναι αξιόπιστο και αξιόπιστο. Βρήκαμε μερικές περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας που θα σας βοηθήσουν. 

Βασικές πληροφορίες λογαριασμού

 • Δωρεάν λογαριασμός επίδειξης
 • Υποστήριξη τεσσάρων γλωσσών: EN, ES, FR, DE, IT, NL
 • Ελάχιστη κατάθεση: 50250 USD

Ζεύγη συναλλαγών Crypto

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Κυματισμός
 • Litecoin

Σημαντικές διαδικτυακές δυνατότητες

Έχοντας μια επιτυχημένη ζωντανή συνεδρία συναλλαγών και συνολική εμπειρία με το BitQS. Βρήκαμε πολλές σημαντικές δυνατότητες συναλλαγών κατά τη δοκιμή του συστήματος και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. 

Ακολουθούν ορισμένες από τις διαδικτυακές δυνατότητες που πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε: 

 • Δυνατότητα πληρωμής 

Το BitQS διαθέτει μια αυτόματη δυνατότητα πληρωμής. Αυτά είναι υπέροχα νέα, επειδή ένα αυτοματοποιημένο σύστημα πληρωμών λειτουργεί χωρίς προτροπή. Αφού λήξει η ζωντανή συνεδρία συναλλαγών, το σύστημα πληρωμών υπολογίζει αυτόματα τα κέρδη σας και τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό σας. 

 • Ανάληψη του κέρδους σας 

Με το BitQS, τα χρήματα που κερδίζετε μπορούν να αποσυρθούν εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ολοκληρώσετε ένα αίτημα ανάληψης και τα χρήματα θα χρειαστούν 24 ώρες για να προβληθούν στον παρεχόμενο τραπεζικό λογαριασμό σας. 

 • Επίδειξη συναλλαγών 

Μόλις εγγραφείτε, έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό επίδειξης συναλλαγών αυτόματα. Είναι απολύτως δωρεάν και σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές χωρίς να χρειάζεστε χρήματα. Η επίδειξη συναλλαγών που πραγματοποιείτε θα βασίζεται σε ιστορικά δεδομένα. Θα μπορείτε να αποκτήσετε πολύτιμες πληροφορίες από τη χρήση του λογαριασμού επίδειξης και θα σας συμβουλεύαμε ότι όλοι οι νέοι έμποροι κάνουν χρήση του λογαριασμού επίδειξης. 

 • Εξυπηρέτηση πελατών

Από τη δοκιμή μας, ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών σε δευτερόλεπτα. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό. Στείλτε και στείλτε email ή ξεκινήστε ζωντανή συνομιλία μέσω του ιστότοπου. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας. 

Συχνές ερωτήσεις

Είναι ασφαλείς οι πληροφορίες μου BitQS?

Αναφέρεται ότι το BitQS χρησιμοποιεί ένα πιστοποιητικό SSL που είναι ένα διαδικτυακό πρωτόκολλο ασφαλείας που κρυπτογραφεί εμπιστευτικές πληροφορίες στον ιστότοπο.

Ποιο είναι το τέλος για το άνοιγμα του νέου λογαριασμού?

Δεν υπάρχει χρέωση για το άνοιγμα ενός νέου λογαριασμού BitQS. Είναι εντελώς δωρεάν.

Μπορούν τα Bitcoin να αποσυρθούν από την εφαρμογή διαπραγμάτευσης αφού κερδίσουν κέρδος?

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι δυνατό. Η εφαρμογή συναλλαγών μετατρέπει τα κέρδη σας σε τοπικό νόμισμα και τα κέρδη σας κατατίθενται στον τραπεζικό λογαριασμό που συνδέεται με τον λογαριασμό σας BitQS.

Υπάρχουν εναλλακτικές πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης?

Ναί. Υπάρχουν παρόμοιες πλατφόρμες συναλλαγών όπως το Bitcoin Code, το Bitcoin Revolution και το Bitcoin Era, μεταξύ άλλων αξιόπιστων πλατφορμών συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Υπάρχει ένα μέγιστο όριο κέρδους που μπορώ να κάνω?

Όχι. Δεν υπάρχουν όρια στο πόσα κέρδη έχετε στο Bitcoin.

Είναι BitQS ένα σχήμα πυραμίδας?

Όχι. Αναφέρεται ότι το BitQS είναι ένα βραβευμένο λογισμικό που σας επιτρέπει να κάνετε κερδοφόρες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Πόσος χρόνος θα πρέπει να κάνω σε αυτό?

Υπολογίζεται ότι ο μέσος χρήστης ξοδεύει τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα σε αυτήν την πλατφόρμα συναλλαγών.

Συνιστάται να επενδύσετε όλα τα χρήματά σας BitQS?

Όχι, μην επενδύετε ποτέ χρήματα που χρειάζεστε ή δεν μπορείτε να χάσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο διαθέσιμο εισόδημα. Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ευμετάβλητη και ευαίσθητη στο χρόνο, καθιστώντας την υψηλού κινδύνου και υψηλή ανταμοιβή Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε μικρά. Όπως με κάθε επένδυση, υπάρχουν κίνδυνοι, αλλά το χαρακτηριστικό stop-loss προστατεύει τους πιθανούς επενδυτές από τεράστιες απώλειες.

Μπορούν οι νέοι χρήστες να γίνουν πλούσιοι με το BitQS?

Είναι δυνατό για νέους χρήστες να δημιουργήσουν σημαντικό ποσό πλούτου με το BitQS. Έχουμε κάνει εμπεριστατωμένη ανάλυση αυτής της εφαρμογής συναλλαγών και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το BitQS διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να βοηθήσει έναν νέο χρήστη να είναι επιτυχής.

Έχουμε συγκεντρώσει μερικές συμβουλές για να βοηθήσουμε έναν νέο χρήστη να γίνει επιτυχημένος στην πλατφόρμα:

 • Χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό επίδειξης: Όταν αρχίσετε να μελετάτε πώς λειτουργεί ο λογαριασμός επίδειξης, θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη κατανόηση της αυτόματης διαπραγμάτευσης στην αγορά συναλλάγματος και πώς να επιλέξετε τα καλύτερα ζεύγη νομισμάτων κατά τη διάρκεια ζωντανών συναλλαγών.
 • Κάντε την έρευνα: Εγγραφείτε σε ψηφιακά φόρουμ όπου αναλύεται η αγορά κρυπτογράφησης και ενημερωθείτε για τις τρέχουσες τάσεις.
 • Ξεκινήστε με την ελάχιστη κατάθεση: Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινήσετε το επενδυτικό σας ταξίδι με την ελάχιστη κατάθεση 250 €. Αφού πραγματοποιήσετε το πρώτο σας κέρδος, μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά την επένδυσή σας.

Το συμπέρασμα μας:

Έχουμε προσθέσει το BitQS στη λίστα των πιο αποτελεσματικών και αξιόπιστων εφαρμογών αυτόματης διαπραγμάτευσης. Η εμπειρία μας στο BitQS ήταν ευχάριστη. Επιβεβαιώνουμε ότι αυτή η εφαρμογή συναλλαγών διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να κάνει την εμπειρία κάθε χρήστη εξαιρετική. Το BitQS ανοίγει νέες δυνατότητες για νέους χρήστες που επιθυμούν να κερδίσουν χρήματα στην αγορά κρυπτογράφησης.

Άλλα εμπορικά συστήματα

 1. Bitsignal
 2. Άμεσο Bitcoin
 3. Όφελος Bitcoin
 4. Κύκλος Bitcoin
 5. Ελευθερία Bitcoin
 6. Δύναμη Bitcoin
 7. Κέρδος Bitcoin
 8. BitQL
 9. BitQS
 10. BitPremium
 11. Έμπορος Brexit
 12. Βρετανικό κέρδος Bitcoin
 13. Crypt EX
 14. Συμβάσεις Crypto
 15. Crypto Group
 16. Κέρδος Crypto
 17. Φινλανδική φόρμουλα
 18. Άμεσο κέρδος
 19. Πρωταρχικό πλεονέκτημα
 20. Επανάσταση κερδών
 21. Μυστικό κέρδους
 22. Κβαντικές συναλλαγές
 23. Φόρμουλα Σιγκαπούρης
 24. Αστρικό Κέρδος
 25. Μέθοδος αποθεμάτων
 26. Πίνακας πλούτου
 27. Big Money Rush
 28. BitTrader
 29. Bitcoin Capital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner