Οι καλύτερες επιλογές IRA Crypto και Bitcoin – μια λεπτομερής κριτική

Το Cryptocurrency και το Bitcoin IRA έχουν γίνει ένας δημοφιλής τρόπος επένδυσης στην αναδυόμενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, αποκομίζοντας ταυτόχρονα ορισμένα φορολογικά οφέλη που συνήθως συνδέονται με λογαριασμούς συνταξιοδότησης. Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε σε βάθος το bitcoin IRA και θα ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, καθώς και να συγκρίνουμε και να συγκρίνουμε μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες IRA κρυπτογράφησης. 

Τι είναι το bitcoin και το cryptocurrency?

Το Bitcoin είναι το πρώτο κρυπτογραφικά ασφαλές νόμισμα peer-to-peer του είδους του. Για πρώτη φορά, τα κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin επιτρέπουν σε δύο άγνωστα μέρη να πραγματοποιούν συναλλαγές peer-to-peer μεταξύ τους χωρίς την ανάγκη τρίτου να επαληθεύσουν και να νομιμοποιήσουν τις συναλλαγές τους. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και τα bitcoin, υπάρχει πληθώρα πληροφοριών στον ιστό που δεν θα καλύψουμε εδώ σε αυτόν τον οδηγό. Ωστόσο, σας ενθαρρύνουμε ακόμα να βυθίσετε αυτήν την τρύπα κουνελιών και να μάθετε περισσότερα. 

Τι είναι ο IRA?

Ο IRA είναι ένας επενδυτικός λογαριασμός που επιτρέπει σε άτομα να εξοικονομήσουν χρήματα για συνταξιοδότηση με αφορολόγητη ανάπτυξη ή σε αναβαλλόμενη φορολογική βάση. Ένα bitcoin ή cryptocurrency IRA δεν διαφέρει ουσιαστικά από ένα παραδοσιακό. Ωστόσο, σε ένα crypto IRA, τα υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία στα οποία επενδύετε είναι κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin, αντί για μετοχές / ομόλογα / ή άλλες επενδύσεις.

Δεν είναι κοινή γνώση ότι μπορείτε να βάλετε μια ποικιλία εναλλακτικών περιουσιακών στοιχείων στο λογαριασμό συνταξιοδότησης, όπως ακίνητα, πολύτιμα μέταλλα, ιδιωτικές τοποθετήσεις και άλλα. Αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με τους κανόνες των αυτοκατευθυνόμενων IRA, οι οποίοι αποκλείουν μόνο συγκεκριμένους τύπους επενδύσεων. Όταν το IRS όρισε τα ψηφιακά νομίσματα ως προσωπική ιδιοκτησία το 2014, το Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα έγιναν αμέσως επιλέξιμα για τοποθέτηση εντός ενός αυτοκατευθυνόμενου IRA.

Για ιδιώτες που έχουν συνείδηση ​​φόρου, το bitcoin IRA μπορεί να είναι ελκυστικό καθώς δεν ενεργοποιείτε φορολογητέα γεγονότα όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε αυτούς τους λογαριασμούς, όπως θα κάνατε συνήθως όταν διαπραγματεύεστε σε ένα κανονικό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης. Όλο το εισόδημά σας είναι αναβαλλόμενο φόρο ή αφορολόγητο (στην περίπτωση Roth IRA).

Ποιες είναι οι καλύτερες πλατφόρμες Bitcoin και Cryptocurrency IRA?

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες IRA κρυπτογράφησης εκεί έξω σήμερα. Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε τη δική σας έρευνα όταν αποφασίζετε ποια πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς. Ωστόσο, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους ηγέτες της αγοράς παρακάτω.

Το καλύτερο crypto IRA

BitIRA

BitIRA είναι ένας κορυφαίος πάροχος bitcoin IRA. Παρόμοια με άλλα άτομα σε αυτήν τη λίστα, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό και να αρχίσετε να αποθηκεύετε το bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα σας με αναβαλλόμενη φορολογία.

Το BitIRA παρέχει ασφάλεια από άκρο σε άκρο για τα κρυπτονομίσματά σας που είναι αποθηκευμένα στην πλατφόρμα. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης ψυχρής φύλαξης που αξιοποιεί την τεχνολογία πολλαπλών υπογραφών, έτσι ώστε το crypto σας να μπορεί να διατηρηθεί στη δική σας συσκευή. Αυτό βοηθά στη διατήρηση των ιδιωτικών κλειδιών σας ασφαλή.

Το BitIRA είναι επίσης πλήρως συμβατό με το IRS από φορολογική άποψη. 

Το BitIRA συνεργάζεται με την Preferred Trust Company (PTC), έναν αδειούχο θεματοφύλακα που ειδικεύεται ειδικά σε αυτοκατευθυνόμενους IRA. Ως θεματοφύλακας σας, η PTC γνωρίζει ακριβώς πώς να διαχειρίζεται τα διοικητικά καθήκοντα του λογαριασμού συνταξιοδότησής σας, προκειμένου να διασφαλίσει ότι το IRA σας παραμένει συμβατό με το IRS. Επιπλέον, όλες οι καταθέσεις μετρητών στην PTC είναι ασφαλισμένες έως και 250.000 $ ανά λογαριασμό.

Το καλύτερο Bitcoin IRA

Bitcoin IRA

Bitcoin IRA ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που άρχισαν να παρέχουν μια λύση κλειδί που επιτρέπει στους επενδυτές να πραγματοποιούν συναλλαγές και να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin σε έναν λογαριασμό IRA. Η εταιρεία διαθέτει τη μεγαλύτερη βάση χρηστών στον κλάδο που αποτελεί απόδειξη της ευκολίας χρήσης της. Όταν χρησιμοποιείτε το Bitcoin IRA, στην πραγματικότητα χρησιμοποιείτε αρκετούς διαφορετικούς παρόχους λύσεων για να διευκολύνετε το IRA σας. Το Bitcoin IRA συνδέει όλους αυτούς τους παρόχους για να σας δώσει το χρήστη μιας στάσης για να ενεργοποιήσετε το IRA σας.

Σε αυτούς τους συνεργάτες περιλαμβάνονται οι Kingdom Trust IRA, BitGo και Lloyd’s of London. Συνδέοντας όλους αυτούς τους παρόχους, το Bitcoin IRA είναι σε θέση να σας προσφέρει μια ασφαλή πλατφόρμα για αποθήκευση, ασφάλιση και διευκόλυνση του IRA σας.

Με το BitcoinIRA, μπορείτε να επενδύσετε σε πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash και Ethereum Classic.

Ένα πράγμα που οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν με το Bitcoin IRA είναι τα υψηλά τέλη συναλλαγής και τα τρέχοντα τέλη λογαριασμού σε σύγκριση με άλλα άτομα σε αυτήν τη λίστα.

Rocket Dollar Crypto IRA

Δολάριο πυραύλων

Δολάριο πυραύλων σάς επιτρέπει να ανοίξετε ένα αυτοκατευθυνόμενο IRA ή αυτόνομο σόλο 401K που σας επιτρέπει να επενδύσετε σε μια ποικιλία περιουσιακών στοιχείων στο λογαριασμό συνταξιοδότησής σας – περιλαμβάνονται κρυπτονομίσματα. Αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό για προχωρημένους επενδυτές που θέλουν τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού συνταξιοδότησής τους με τη δυνατότητα να επενδύσουν σε επιπλέον περιουσιακά στοιχεία όπως ακίνητα ή σε νεοσύστατες επιχειρήσεις.

"Όχι τα κλειδιά σας, όχι το crypto σας," δεν είναι πρόβλημα με το Rocket Dollar. Έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε τις επιλογές αποθήκευσης και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό ελέγχου Rocket Dollar LLC για να αγοράσετε είτε ένα ζεστό είτε κρύο πορτοφόλι, καθώς και φυσικές συσκευές αποθήκευσης.

Σε σύγκριση με άλλους σε αυτήν τη λίστα, η τιμή του Rocket Dollar είναι πολύ ανταγωνιστική. Για ένα βιβλίο επιταγών IRA, πληρώνετε απλώς 360 $ για τη ρύθμιση και μια σταθερή μηνιαία χρέωση 15 $. Δεν υπάρχουν χρεώσεις AUM. Από εδώ, η επιλεγμένη πλατφόρμα σας ορίζει έξοδα συναλλαγών, φύλαξης και εγγραφής.

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το Rocket Dollar δεν έχει δημιουργηθεί για έναν ολοκαίνουργιο επενδυτή κρυπτογράφησης. Κατά τη στιγμή αυτής της γραφής, δεν υπάρχει πύλη συναλλαγών κρυπτογράφησης στον πίνακα ελέγχου του Rocket Dollar. 

καλύτερη εταιρεία για bitcoin IRA

iTrust Capital

iTrust Capital προσφέρει μία από τις πλατφόρμες IRA κρυπτογράφησης και bitcoin χαμηλότερου κόστους. Εκτός από το crypto, μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε φυσικό χρυσό στους λογαριασμούς του IRA / 401K. 

Σύμφωνα με το iTrust, τα τέλη τους καταλήγουν να κοστίζουν έως και 90% λιγότερο από άλλους παρόχους IRA. Πολλές εταιρείες Cryptocurrency IRA χρεώνουν έως και 15% τέλη συναλλαγής. Πολλές φυσικές εταιρείες Gold IRA χρεώνουν 30% spread. Το iTrust ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση και χρεώνει μόνο 1% στα τέλη συναλλαγής.

Τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων διατηρούνται με το Curv, μια λύση διαχείρισης πορτοφολιών κρυπτογράφησης πολλαπλών αδειών που επιτρέπει στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να διατηρούν ασφαλή τα χρήματά τους με απαράμιλλη ασφάλεια.

Το Φυσικό Χρυσό αποθηκεύεται στα εξαιρετικά ασφαλή θησαυροφυλάκια στο Royal Canadian Mint.

Φόροι κρυπτονομισμάτων

Στις περισσότερες χώρες (συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ), τα κρυπτονομίσματα αντιμετωπίζονται ως ιδιοκτησία για φορολογικούς σκοπούς και όχι ως νόμισμα. Ακριβώς όπως και άλλες μορφές ιδιοκτησίας – μετοχές, ομόλογα, ακίνητα – υφίστανται απαίτηση φορολογικής δήλωσης όταν πουλάτε, διαπραγματεύεστε ή διαθέτετε με άλλο τρόπο την κρυπτογράφηση σας για περισσότερο ή λιγότερο από ότι την αποκτήσατε για. 

Υπό αυτήν την έννοια, η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων μοιάζει με τις συναλλαγές αποθεμάτων για φορολογικούς σκοπούς. 

Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε 0,2 Bitcoin για $ 2.000 τον Μάιο του 2018 και στη συνέχεια το πουλήσατε δύο μήνες αργότερα για 3.000 $, θα έχετε κέρδος κεφαλαίου 1.000 $. Αναφέρετε αυτό το κέρδος στη φορολογική σας δήλωση και ανάλογα με το τι φορολογικό όριο εμπίπτει, πληρώνετε ένα ορισμένο ποσοστό φόρου επί του κέρδους. Οι τιμές κυμαίνονται βάσει του φορολογικού σας ορίου καθώς και ανάλογα με το αν ήταν βραχυπρόθεσμο έναντι μακροπρόθεσμου κέρδους. Αυτό ισχύει για όλα τα κρυπτονομίσματα.

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους η επένδυση μέσω ενός IRA μπορεί να είναι τόσο ισχυρή. Μπορείτε να αποφύγετε πολλές από τις φορολογικές συνέπειες που υπάρχουν κατά την κανονική διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης.

φόροι IRA crypto

Λογισμικό Crypto Tax

Λογισμικό φόρου κρυπτονομισμάτων όπως CryptoTrader.Tax χρησιμοποιείται από δεκάδες χιλιάδες επενδυτές κρυπτογράφησης για την αυτοματοποίηση του συνόλου αναφορά φόρου κρυπτογράφησης επεξεργάζομαι, διαδικασία. Είναι σαν το TurboTax για επενδυτές σε κρυπτονομίσματα. 

Απλώς συνδέστε τις ανταλλαγές σας και εισαγάγετε το ιστορικό συναλλαγών σας. Η εφαρμογή θα χειριστεί όλο τον αριθμό και θα δημιουργήσει αυτόματα συμπληρωμένα έντυπα φόρου για εσάς με το πάτημα ενός κουμπιού. Εισαγάγετε αυτές τις φόρμες στο προτιμώμενο λογισμικό κατάθεσης φόρου, όπως TurboTax ή TaxAct ή δώστε τα στον φορολογικό σας λογιστή.

Το να ξεκινήσετε με τους φόρους κρυπτογράφησης είναι εντελώς δωρεάν με το CryptoTrader.Tax.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner