Πρόβλεψη τιμής κυματισμού: Πρόβλεψη XRP 2021-2025

Σήμερα σε αυτό το άρθρο, θα παρέχουμε έναν χρήσιμο οδηγό για τους αγοραστές και τους εμπόρους να εξερευνήσουν το Πρόβλεψη τιμής κυματισμού τόσο για βραχυπρόθεσμες όσο και για μακροπρόθεσμες επενδύσεις έως το 2030. Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες και τις προβλέψεις που απαιτούνται για τον προσδιορισμό της σημασίας του Κυματισμός και εάν είναι λογικό να επενδύσετε στο Ripple.

Αυτός ο οδηγός είναι χρήσιμος για όσους ενδιαφέρονται για τις επενδύσεις και το εμπόριο. Κρατήστε τη μνησικακία και ας εξερευνήσουμε τη δυναμική.

Τι είναι το Ripple (XRP)?

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κυματισμός είναι να γνωρίζουμε ότι είναι και ένα νόμισμα και μια πλατφόρμα. Για να μπορεί να κάνει τις συναλλαγές πιο γρήγορες και ακριβείς, το ripple παρέχει ένα περιβάλλον ανοιχτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

Ο σκοπός της δημιουργίας αυτών των μηχανών συναλλαγών δεν ήταν ποτέ να είναι σαν bitcoin. Έπρεπε να κυβερνήσει παγκοσμίως σε σχέση με ταχύτερες διεθνείς συναλλαγές. Αυτό είναι αρκετά φιλόδοξο. Δεν είναι; Αλλά γνωρίστε πότε θα εξελιχθεί αυτή η αγορά και φαίνεται ότι ο πίνακας γυρίζει.

Τι είναι το Ripple; (Επεξήγηση XRP, IOUs, Gateway και Validators)

Μια σύντομη εισαγωγή των RippleNet και XRP

Πρώτον, αν θέλετε να καταλάβετε τι είναι το RippleNet με απλές λέξεις, ας υποθέσουμε ότι είναι κόμβος ή μπορείτε να πείτε ένα σημείο της συνάντησης, όπου όλες οι υπηρεσίες παροχής πληρωμής όπως και οι επιχειρήσεις που κάνουν υπηρεσίες χρημάτων, λιανικές και τράπεζες κ.λπ. συναντηθείτε σε ένα κοινό σημείο για να εργαστείτε σε μια λύση χρήστη που δημιουργήθηκε από μια μεμονωμένη οντότητα που ονομάζεται Ripple.

Σε ένα σύστημα στο οποίο ζούμε, είναι σχεδόν αδύνατο για οποιαδήποτε επιχείρηση να συνεργαστεί με μια τέτοια κύρια ανάπτυξη, αλλά Ripple.

Επιπλέον, το δίκτυο σάς επιτρέπει να κάνετε μεταφορές σε οποιοδήποτε νόμισμα, όπως το Bitcoin, και έχει εσωτερική ελάχιστη προμήθεια 0,00001 $. Ακούσατε σωστά, είναι σε μηδενικά. Ο λόγος για τον οποίο δεν είναι δωρεάν είναι απλώς η αποφυγή επιθέσεων από το DDoS.

Μιλώντας για το XRP, είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που εκδόθηκε το 2012 από την Ripple Inc. είναι ο ίδιος οργανισμός που χειρίζεται τα διασυνοριακά συστήματα πληρωμών που ονομάζονται RippleNet για τα οποία έχουμε συζητήσει παραπάνω. Αν και η εταιρεία έδωσε πράγματι πολύ περισσότερη προσοχή στο διασυνοριακό σύστημα πληρωμών παρά στο ψηφιακό νόμισμα.

  1. Πρόβλεψη τιμής Tezos (XTZ) για το 2021-2025
  2. Πρόβλεψη τιμής Dogecoin 2021-2025 | Μπορεί το DOGE να χτυπήσει ποτέ $ 1?

Ανάλυση ιστορικών τιμών του Ripple (XRP)

Το δίκτυο Ripple δεν χρησιμοποιήθηκε όπως προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί. Το διακριτικό XRP ήταν περιορισμένο στην προσφορά και δεν εξορύσσεται με τον τρόπο εξόρυξης bitcoin και Ethereum. Αν και το νόμισμα κυκλοφόρησε αρχικά στην αγορά το 2012, δεν κέρδισε καμία φήμη μέχρι το 2018.

Το αρχικό ράλι του XRP στις αρχές του 2018 ήταν ένα μεγάλο χτύπημα. ο το νόμισμα έφτασε σε τιμή 3,40 $ στο πρώτο ράλι. Αυτή ήταν η στιγμή που το Ripple (XRP) αναγνωρίστηκε και παρουσιάστηκε σωστά στο κοινό. Αλλά σύντομα μετά από αυτό, απέτυχε να συμμετάσχει στην αναμέτρηση της τιμής όπου τόσο το Ethereum όσο και το bitcoin απολάμβαναν την ανάκαμψη της κορυφαίας αγοράς.

Το εύρος νομισμάτων 52 εβδομάδων ήταν περίπου 0,151 $ -0,7680 $ τα τελευταία χρόνια. Ενώ οι καθημερινές τιμές ήταν κατά μέσο όρο από 0,33 $ σε 0,364 $. Το ρύζι της XRP δεσμεύτηκε μετά το 2018 στα χαμηλά του $ 0,15. Αλλά το διακριτικό πάλευε να εξαπολύσει την τιμή σε σχεδόν 0,30 $. Η τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης του XRP είναι 0,3367 $.

Το διακριτικό έχει αγωνιστεί να κερδίσει το πολύ χαμένο έδαφος του. Αν και επιτρέπει εφαρμογές Defi, το διακριτικό έχει αγνοηθεί. Οι τιμές XRP τείνουν να κινούνται σύμφωνα με άλλα κρυπτονομίσματα. Αυτό σημαίνει ότι εάν οι τιμές του bitcoin αυξάνονται ή μειώνονται, θα έχει μεγάλη επίδραση σε άλλα κρυπτονομίσματα. Οι τιμές του XRP συμπεριφέρονται πλήρως στη ρευστότητα της παγκόσμιας αγοράς και της κατεύθυνσης.

Η πρόβλεψη τιμών The Ripple (XRP) 2021-2022

Εάν τα fractals δεν είναι λάθος, η πρόβλεψη ήταν 0,50 $ μέχρι το τέλος του 2020. Ο στόχος επιτεύχθηκε κάπως. Αν και είναι απλώς μια απώλεια 16% από τις τιμές-στόχους, ωστόσο κάλυψε ένα μεγάλο μέρος των προβλεπόμενων τιμών.

Λέγεται ότι η XRP θα δει μια εκρηκτική κίνηση στην τιμή της όταν οι επενδυτές και οι έμποροι θα μπουν να επενδύσουν. Είναι λογικό ότι το XRP θα επιτύχει το επίπεδο των 1,00 $ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Κοιτάζοντας τις προηγούμενες τιμές του και το νόμισμα έχει συμπεριφερθεί τα τελευταία δύο χρόνια, λένε πολλοί αναλυτές ότι το XRP θα βγει τελικά από το κέλυφος του για να φτάσει σε νέο σημείο 1,00 $. Η τελευταία φορά που το crypto πήρε υψηλές τιμές ήταν δύο χρόνια και από τότε βλέπουμε ως επί το πλείστον το μειονέκτημα. Λοιπόν, τα δάχτυλα είναι σταυρωμένα.

Ripple (XRP) Πρόβλεψη τιμής 2023, 2024, 2025

Παρ ‘όλες τις δοκιμές που αντιμετωπίζει το XRP εδώ και χρόνια, είναι πλέον καιρός για το token να βγει από το βούτυρο της αγοράς ταύρων. Ο χρόνος που το bitcoin και τα άλλα νομίσματα διαμορφώνουν μια απότομη άνοδο.

Το nibble έχει ήδη ξεκινήσει καθώς υπάρχουν και άλλα νομίσματα που αποδίδουν καλά και κυριαρχούν στο bitcoin. Εάν η αγορά ταύρων διατηρηθεί στα έτη 2021 και 2022, αναμένεται ότι το χαμένο δυναμικό του XRP θα αποκτηθεί έως το 2025.

Σύμφωνα με το εκτιμώμενο συμπέρασμα και εκτίμηση, το ενεργητικό κρυπτογράφησης θα είναι στο σήμα των 6 $ ανά XRP. Η τιμή είναι μια εκτίμηση και αν η αγορά των ταύρων έχει αυξηθεί το επόμενο έτος, αναμένεται να φτάσει τα 8 $ στα τέλη του 2025.

Ripple (XRP) Πρόβλεψη τιμής 2030

Καθώς το στέλεχος του COVID τελειώνει τελικά. Η αγορά θεραπεύεται αργά, αλλά υπάρχει πρόοδος ότι η αγορά κρυπτογράφησης θα ξεκινήσει μια νέα εποχή επιτευγμάτων. Σίγουρα, η μακροπρόθεσμη πρόβλεψη του XRP θα φτάσει σε νέα ύψη καθώς εξακολουθεί να υπάρχει ελπίδα ότι το νόμισμα θα πάρει πολύ περισσότερη προσοχή από ό, τι έχει λάβει.

Το ποσοστό υιοθέτησης και οι έμποροι και οι επενδυτές σχεδιάζουν να επενδύσουν, πρόκειται να είναι μια μεγάλη αλλαγή για την κοινότητα Ripple περισσότερο από ό, τι μπορούμε ποτέ να φανταστούμε. Θα ανεβεί κατάταξη στη σειρά και ποιος ξέρει ότι θα γίνει το αγαπημένο όλων των εποχών μέχρι το τέλος του 2030.

Η μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμής προβλέπει ότι το XRP θα φτάσει σε δυνητικά υψηλό επίπεδο 30.0478 $ το 2030. Η μέση τιμή θα είναι σχεδόν 17 $. Αλλά ελπίζουμε ότι η συνομιλία τιμών θα εξελιχθεί.

Παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές του Ripple (XRP)

Η ουσία και το κύριο ερώτημα είναι τι θα οδηγήσει την τιμή Ripple (XRP) τα επόμενα χρόνια. Δεδομένου ότι όλοι γνωρίζετε ότι τα Cryptos είναι αποκεντρωμένα και οι επενδυτές αναρωτιούνται ποιο πράγμα θα κάνει τις τιμές του XRP να ανεβούν στα ύψη.

Λοιπόν, δεν υπάρχει καμία απόδειξη για το ότι αυτό θα συμβεί ή όχι σε πραγματικό χρόνο, αλλά υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή του. Είτε η τιμή θα πάει GAGGA είτε θα αντιμετωπίσει και πάλι τη νεκρή πλευρά. Ας μιλήσουμε για μερικούς από τους παράγοντες που πιστεύουμε ότι αξίζει να αντιμετωπιστούν

  • Προσφορά και ζήτηση – παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αύξηση της αξίας. Είτε είναι Ripple (XRP) είτε οποιοδήποτε άλλο crypto, η ζήτηση για το crypto είναι το κύριο πράγμα. Νωρίτερα έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το Ripple δεν παίρνει τόσο μεγάλη προσοχή σε σύγκριση με άλλα Cryptos. Τα νέα και τα επιτεύγματα της εταιρείας είναι η μεγαλύτερη επιρροή που μπορούν να απομείνουν στους χρήστες.
  • Η προηγούμενη ανάλυση τιμών είναι το κεντρικό μέρος. Εάν πρόκειται να επενδύσετε σε κυματισμούς, τότε θα σκεφτόσασταν αν το κέρμα αξίζει να επενδύσετε ή όχι. Θα ελέγξετε τα 10 χρόνια ιστορικών δεδομένων του. Δυστυχώς, το Ripple (XRP) δεν έχει παραμύθια ή ιστορίες επιτυχίας για να δείξει. Η οικονομική κρίση κάνει τους επενδυτές και τους εμπόρους να υποχωρούν.
  • Η δύναμη των μέσων μπορεί να στρέψει τη βοήθεια ή να βλάψει οποιοδήποτε crypto όσο θέλει. Είναι το είδος των κυλίνδρων που προκαλούν τη φωτιά μεταξύ επενδυτών και εμπόρων. Επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη ζήτηση για Cryptos όταν τα μέσα ενημέρωσης γράφουν ή μιλούν για αυτό. Παίζει έναν πολύ θετικό ρόλο έμμεσα μιλώντας για πράγματα όπως η παροχή γνώσεων, βασικοί 101 οδηγοί και δίνοντας ελκυστικά νέα.
  • SEC δίκη – Τον Δεκέμβριο, η SEC που παλαιότερα ήταν γνωστή ως Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς υπέβαλε αγωγή εναντίον της Ripple Labs, Inc. και δύο από τους αξιωματούχους της για συγκέντρωση άνω των 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων με την εξασφάλιση μη καταχωρημένων προσφορών ασφαλείας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Σύμφωνα με την αγωγή, η εταιρεία αψήφησε τους ομοσπονδιακούς νόμους ασφαλείας με την πώληση νομισμάτων XRP χωρίς να τα εγγράψει ως ασφάλεια.
  • Το XRP χτυπήθηκε από βόμβα μετά από μήνυση της SEC. Εάν η SEC κερδίσει την υπόθεση, είναι πιθανό το Ripple να θεωρείται ως ασφάλεια στις Ηνωμένες Πολιτείες ούτε ως νόμισμα. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει άλλα κρυπτονομίσματα ώστε να χαρακτηριστούν ως ασφάλεια.
  • Ένα πράγμα που οι επενδυτές δεν τους αρέσει είναι η αβεβαιότητα. Αυτή η αγωγή Ripple διαρκεί πιθανώς ένα χρόνο ή περισσότερο. Το XRP θα είναι μια από τις πιο αβέβαιες επενδύσεις στην κοινότητα κρυπτογράφησης πριν διευθετηθεί η αγωγή SEC εναντίον του Ripple. Αυτό μπορεί να επηρεάσει άσχημα την εικόνα του νομίσματος.

Το Ripple είναι διαφορετικό από άλλα κρυπτονομίσματα

Η πρόσφατη αύξηση τον Νοέμβριο κατά 50 σεντ στην τιμή κυματισμού έχει κρυώσει λίγο από τότε. Κάνοντας μια δήλωση ότι το XRP είναι διαφορετικό από άλλα ότι αυτό το crypto δημιουργεί ένα δίλημμα για να προσελκύσει πιθανούς επενδυτές. Συγκριτικά, με χαμηλό κόστος από άλλα νομίσματα, το XRP είναι αρκετά ελκυστικό για επενδυτές και εμπόρους.

Για κάποιον που επενδύει 1000 $ στο Ripple, ξαφνικά οι τιμές αυξάνονται κατά 50 σεντ. Αυτή η αναστάτωση κάνει μια σημαντική διαφορά για το συγκεκριμένο άτομο. Εν τω μεταξύ, για τους επενδυτές bitcoin, αυτό δεν θα μπορούσε να αυξήσει το φρύδι.

Το 2020 μπορεί να είναι κακό για κάποιους άλλους λόγους, αλλά για το XRP ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Σε καλό σημείο, το XRP είναι πιο διαθέσιμο στο κοινό. Είναι πολύ πιο προσβάσιμο και ευμετάβλητο ακόμη και σε μικρές παραλλαγές.

Πώς να αγοράσετε το Ripple (XRP)?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αγοράσετε το Ripple (XRP). Μπορείτε είτε να αγοράσετε το νόμισμα μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών είτε να τα πάρετε από οποιαδήποτε αξιόπιστη ανταλλαγή. Η αγορά απευθείας από το USD είναι ο ευκολότερος τρόπος, καθώς τα περισσότερα από τα χρηματιστήρια δεν υποστηρίζουν νομίσματα. Επίσης, η συναλλαγματική ισοτιμία τους σήμερα δεν είναι τόσο καλή που προτιμούμε τις υπηρεσίες τους. Υπάρχει όμως ένας άλλος τρόπος που πιστεύουμε ότι δεν είναι πολύ περίπλοκος εάν έχετε βασικές γνώσεις για την ανταλλαγή.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό σε οποιαδήποτε ανταλλαγή και αγοράστε ένα Cryptocurrency τρίτου μέρους, δηλαδή την Ether. Από αυτό το crypto, μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε το crypto που θέλετε.

Συνήθεις ερωτήσεις για την πρόβλεψη των τιμών Ripple

Το XRP θα φτάσει τα 100 $?

Η πιθανότητα αύξησης του XRP κατά 100 $ είναι πολύ πιο αισιόδοξη σε 10 χρόνια. Αλλά ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί το επόμενο έτος όσον αφορά την κρυπτογράφηση.

Είναι το XRP μια καλή επένδυση?

Το νόμισμα υιοθετείται πολύ περισσότερο στην αγορά από ό, τι ήταν ποτέ. Προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από τους καλύτερους χρηματοοικονομικούς παράγοντες στην αγορά. Υπάρχει ένα περιθώριο ανάπτυξης του Ripple και αυτό σημαίνει ότι είναι ένα καλό νόμισμα για να επενδύσετε.

Γιατί οι τιμές XRP είναι τόσο χαμηλές?

Ο κύριος και πιθανός λόγος είναι ο όγκος των κερμάτων. Ο όγκος κυματισμών στην αγορά είναι μικρότερος από το bitcoin. Πρόσφατα αντιμετώπισε αγωγές στις ΗΠΑ για το συνδεδεμένο διακριτικό. Αλλά σύντομα θα ανακάμψει για να επιστρέψει στην αγορά.

Η ετυμηγορία μας για το σενάριο πρόβλεψης και ποιο είναι το μέλλον του κυματισμού?

Έχουμε δει τα χρόνια ότι ο κυματισμός έχει τη δυνατότητα να διαταράξει τις βιομηχανίες. Το νόμισμα έχει την υποστήριξη των ρυθμιστικών αρχών και διαχειρίζεται επαγγελματικά από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και επενδυτών που εργάζονται σκληρά για να ωθήσουν το νόμισμα και να αυξήσουν το ποσοστό υιοθέτησης από ποτέ. Αυτός ο οδηγός είναι οι αυτοαξιολογήσεις μας που καταλήγουν στο πώς η απόδοση του κέρματος στο μέλλον και ποιες είναι οι πιθανότητες.

Βεβαιωθείτε ότι πριν από την επένδυση, κάντε την έρευνά σας και κάντε συμπεράσματα για λογαριασμό σας. Αλλά αν είστε επενδυτής και θέλετε να επενδύσετε ελάχιστα, τότε αυτό το νόμισμα είναι το καλύτερο για εσάς. Ακόμη και η παραμικρή αύξηση σεντ μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα κέρδη. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το ιστολόγιο με τους φίλους σας που έχουν ανάγκη να ακούσουν καλά από την πλευρά μας. Έχετε κάποια εμπειρία ή θέλετε να μοιραστείτε μια ιστορία επιτυχίας; Σας έχουμε καλύψει.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner