Πορτοφόλι Best Stellar Lumens: 9 τρόποι για να διατηρήσετε το XLM σας ασφαλές

Το έτος 2017 ήταν το έτος των κρυπτονομισμάτων. Χάρη στο ράλι κρυπτογράφησης του 2017, έχουμε κρυπτονομίσματα όπως το Stellar Lumens. Όπως κάθε άλλο κρυπτογράφηση, οι χρήστες κρυπτογράφησης αντιμετωπίζουν την πρόκληση του είδους του πορτοφολιού που θα χρησιμοποιήσουν. Αυτό το άρθρο επικεντρώνεται στο καλύτερο πορτοφόλι Stellar Lumens που οι χρήστες θα βρουν ασφαλή και χρήσιμα. 

Σχετικά με το Stellar Lumens

καλύτερο πορτοφόλι αστρικών lumens

Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι συγχέουν το Stellar Lumens με το Ripple. Έχουν κάποιες ομοιότητες, αλλά το αστρικό Lumen δεν είναι ένα πιρούνι του Ripple. Ένας από τους λόγους της σύγχυσης είναι ότι ο ιδρυτής του Stellar Lumens. Ο Jed McCaleb, ο οποίος είναι ο ιδρυτής της ανταλλαγής Mt.Gox, δημιούργησε τον Stellar. Επίσης, ο Τζεντ ήταν ο συνιδρυτής του Ripple. Ωστόσο, η Λευκή Βίβλος των Ripple και Stellar θα σας δείξει τις τεράστιες τεχνικές διαφορές μεταξύ των δύο κρυπτονομισμάτων. 

Για να προσθέσετε περισσότερες διευκρινίσεις, το Ripple σχεδιάστηκε το 2012 από έναν Αμερικανό προγραμματιστή. Ο στόχος ήταν να δοθεί η δυνατότητα στις τράπεζες να μεταφέρουν χρήματα διεθνώς σε λίγα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας το σύστημα πληρωμών SWIFT χωρίς κόστος. Από την άλλη πλευρά, το Stellar είναι ένα σύστημα πληρωμών που επιτρέπει στις τράπεζες και τους ανθρώπους να μεταφέρουν χρήματα χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο κατανεμημένου καθολικού. 

Το αστρικό παραμένει στο κορυφαία δέκα κρυπτονομίσματα με ανώτατο όριο αγοράς. Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, το αστρικό έχει ανώτατο όριο αγοράς 1.167.383.778 USD, το οποίο είναι περίπου 144.111 BTC για να δείξει ότι το Stellar εξακολουθεί να είναι πολύτιμο κρυπτογράφηση. 

Μερικά από τα κριτήρια που οι χρήστες λαμβάνουν υπόψη όταν αναζητούν το καλύτερο πορτοφόλι Stellar Lumens περιστρέφονται γύρω από την ασφάλεια. Οι χρήστες θέλουν να είναι σίγουροι ότι τα νομίσματά τους θα είναι ασφαλή και θα πληρώνουν λιγότερα για μεταφορές σε άλλα πορτοφόλια. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα Πορτοφόλια στα οποία μπορείτε να βασιστείτε:

Κορυφαία πορτοφόλια για τη συγκράτηση αστρικών Lumens

Όνομα Πορτοφολιού  Χαρακτηριστικό 1 Χαρακτηριστικό 2 Βαθμολογία εκδοτών 
Καθολικό Nano X Πορτοφόλι υλικού Το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο
Πορτοφόλι Lobstr Λειτουργεί όπως μια τράπεζα κινητής τηλεφωνίας Ειδοποίηση τιμολόγησης και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Πορτοφόλι Stella Desktop Hot Wallet Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας κλειδιά μόνοι σας
Πορτοφόλι Stargazer Πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα Διατίθεται για χρήστες Android, Windows, Mac και Linux
Πορτοφόλι Astra  Πορτοφόλι Ιστού κρυπτογράφηση δεδομένων με AES-256,
Ηλιακό πορτοφόλι  Πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας Διπλασιάζεται ως ανταλλαγή 
StellarTerm Πλατφόρμα συναλλαγών μέσω διαδικτύου  Χρεώσεις συναλλαγών χαμηλού κόστους
BlockEQ Διατίθεται σε IOS, MAC και παράθυρα  Έλεγχος νομισμάτων μέσω της φράσης ανάκτησης
Ατομικό πορτοφόλι πορτοφόλια πολλαπλών κερμάτων Ανώνυμες συναλλαγές

Καθολικό Nano X

καθολικό nano x

Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι προτιμούν να αποθηκεύουν τα κρυπτονομίσματα τους εκτός σύνδεσης ως τρόπο ασφάλειας. Το Ledger Nano X προσφέρει στους χρήστες του ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, διατηρώντας τα κέρματά σας εκτός δικτύου και μακριά από χάκερ. Αυτή η συσκευή υποστηρίζει περισσότερα από 1000 κρυπτονομίσματα από Bitcoin, Dash, Ripple, Litecoin κ.λπ.. Καθολικό Nano X κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2019. Το Nano X έχει βελτιωμένο σχεδιασμό και λειτουργία που διαφέρει πολύ από την προηγούμενη συσκευή, το Ledger Nano S.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Nano X περιλαμβάνουν: 

  • Bluetooth: Το Nano X επιτρέπει στους χρήστες να ζευγαρώσουν και να στείλουν το Stellar μέσω smartphone με ασφαλή τρόπο.
  • Μεγάλη οθόνη: Το Nano X έχει πλήρη οθόνη σε σύγκριση με την έκδοση nano S, η οποία διευκολύνει τη λειτουργία.
  • Ασφάλεια: Το τσιπ ασφαλείας του νέου Nano καθολικού διαθέτει ένα βελτιωμένο κεντρικό στοιχείο που το καθιστά πιο ασφαλές. 
  • Μπαταρία: Η συσκευή διαθέτει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να βοηθήσει την κινητικότητα. 

Διαβάστε επίσης: Ledger Nano S εναντίον Trezor

Πορτοφόλι αστακού

Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε το καλύτερο πορτοφόλι Stellar Lumens με το πορτοφόλι Lobstr. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή, λήψη και διαχείριση συναλλαγών ομαλά και αποτελεσματικά. Πορτοφόλι αστακού διαθέτει εφαρμογές για κινητά και ιστούς. Δημιουργήθηκε από τον ίδιο προγραμματιστή που σχεδίασε το Ripple και ξεκίνησε επίσης την ίδια χρονιά με το Stellar project. 

Το Πορτοφόλι δημιουργήθηκε για την αποθήκευση μόνο νομισμάτων XLM. Δημιουργήθηκε για το un-bank, οπότε το Πορτοφόλι λειτουργεί ακριβώς όπως μια τράπεζα κινητής τηλεφωνίας. Έρχεται με τιμοκατάλογο, ειδοποίηση μέσω email και πολλές άλλες δυνατότητες που το καθιστούν ένα μοναδικό και έξυπνο πορτοφόλι. Με το Lobstr, παραμένετε 100% στον έλεγχο των νομισμάτων σας. 

Πορτοφόλια Stellar Desktop

Αυτό είναι ένα καυτό πορτοφόλι που σημαίνει ότι τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, σε σύγκριση με άλλα πορτοφόλια είναι εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παρέχετε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των αστρικών σας κερμάτων. 

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό anti-virus. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα τείχη προστασίας είναι ανέπαφα για να προστατεύσετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά από κλοπή από χάκερ. Εάν ο υπολογιστής σας είναι πλήρως προστατευμένος, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς τα επιτραπέζια πορτοφόλια είναι αρκετά ασφαλή σε σύγκριση με τα πορτοφόλια ιστού. 

Τα πλεονεκτήματα του αστρικού επιτραπέζιου πορτοφολιού είναι ότι τα προσωπικά σας κλειδιά αποθηκεύονται στον προσωπικό σας υπολογιστή. Επίσης, το Stellar επιτραπέζιο πορτοφόλι υποστηρίζει περισσότερα από ένα κρυπτονομίσματα. Έχει εξίσου ενεργή ομάδα ανάπτυξης και χωρίς κόστος απόκτησης.

Πορτοφόλι Stargazer

Αυτό είναι ένα άλλο αξιοπρεπές πορτοφόλι για αποστολή, λήψη και αποθήκευση των Stellar Lumens. Πρώτον, το stargazer είναι ένα πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να επαληθεύσει τον πηγαίο κώδικα του Πορτοφολιού. Διαθέτει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως πολλαπλά στοιχεία, πολλαπλές υπογραφές, ενοποιημένη διεύθυνση, εισαγωγή και εξαγωγή λογαριασμών, ετικέτες στη συναλλαγή κ.λπ.. 

Υπήρξαν πολλές καταγγελίες για διαφορετικά σφάλματα στο παρελθόν με το πορτοφόλι stargazer. Αυτά τα παράπονα έκαναν πολλούς χρήστες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το Πορτοφόλι. Αλλά πρόσφατα, οι προγραμματιστές μπόρεσαν να διορθώσουν τα σφάλματα. Από τότε, το Πορτοφόλι λειτουργεί σωστά. Επίσης, δεν υπήρξαν ποτέ καταγγελίες για ρήξη ασφαλείας.

Με το stargazer, έχετε τα χρήματά σας καθώς μπορείτε να επαναφέρετε γρήγορα το Πορτοφόλι σας με τα μνημονικά εργαλεία ανάκτησης. Πιστέψτε με όταν λέω ότι μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά με το Πορτοφόλι. Έχει μερικά μοναδικά λειτουργικά χαρακτηριστικά που είναι δύσκολο να ληφθούν από άλλα πορτοφόλια. Το Stargazer είναι διαθέσιμο για χρήστες Android, Windows, Mac και Linux. 

Πορτοφόλι Astra

Για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα πορτοφόλι Ιστού, το Astra πρέπει να είναι μια επιλογή. Οι προγραμματιστές δημιούργησαν το Astra για να βελτιώσουν την ασφάλεια της αποθήκευσης Stellar νομισμάτων προσθέτοντας μια επιπλέον ευκολία να μην χρειάζεται να αποθηκεύσετε ιδιωτικά κλειδιά. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Astra δυσκολεύουν την παραβίαση. 

Τα επίπεδα ασφαλείας που κωδικοποιούνται στο πορτοφόλι ιστού περιλαμβάνουν: κρυπτογράφηση δεδομένων με AES-256, επίπεδο ασφαλούς υποδοχής, έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων για όλους τους λογαριασμούς και κωδικούς πρόσβασης, με τον Argon2 νικητή του διαγωνισμού κατακερματισμού 2015. 

Εκτός αυτού, τα πορτοφόλια Astra επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να λαμβάνουν αστρικό από μια ομοσπονδιακή διεύθυνση και επίσης μέσω email μέσω του [email protected]*astralwallet.io και επίσης παρέχουν πρόσθετη υποστήριξη πελατών μέσω email. Η Astra υποστηρίζει XLM, MOBI, SLT και θα προσθέσει περισσότερα αστέρια στο μέλλον. 

Ηλιακό πορτοφόλι

ηλιακό πορτοφόλι

Είναι ένα πορτοφόλι ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε από την SaotohsiPay. Το Stellar Wallet είναι ένα φιλικό πορτοφόλι με ισχυρή ασφάλεια και εξαιρετική ταχύτητα. Δεν είναι δύσκολο να ανοίξετε έναν λογαριασμό πορτοφολιού στο Ηλιακό πορτοφόλι. Ως επιτραπέζιο πορτοφόλι, τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται στον προσωπικό υπολογιστή του χρήστη. Τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται με κρυπτογραφημένο τρόπο χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο κατακερματισμού SHA256 και PBKDF2. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν υπάρχει τρόπος ανάκτησης του XLM, εκτός εάν ο χρήστης έχει δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας. 

Το ηλιακό πορτοφόλι έχει άλλα χαρακτηριστικά, όπως λειτουργίες πολλαπλών πάρτι. Υπάρχει επίσης μια εσωτερική αποκεντρωμένη αστρική ανταλλαγή που ονομάζεται (DEX)

Υποστήριξη Testnet. Επίσης, το ηλιακό πορτοφόλι είναι καλά σχεδιασμένο με ένα ασφαλές στρώμα ασφαλείας για τον μετριασμό των επιθέσεων από χάκερ. Αν ψάχνετε για ένα πορτοφόλι που έχει σχεδιαστεί ρητά για το αστρικό δίκτυο, το Solar Wallet είναι μια τυπική επιλογή για εσάς.

StellarTerm

Αν ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι Stellar Lumens, τότε σκεφτείτε το StellerTerm. Είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή που αναπτύχθηκε από την ομάδα του Lobstr. Η ανταλλαγή δημιουργήθηκε για να έχει διπλές λειτουργίες. μια πλατφόρμα συναλλαγών και ένα πορτοφόλι για αποθήκευση και αποστολή κρυπτονομισμάτων. Είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή χτισμένη πάνω από το Stellar δίκτυο, γι ‘αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πορτοφόλι. 

Ως μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών μέσω διαδικτύου, σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να στέλνετε, να λαμβάνετε και να ανταλλάσσετε νομίσματα Stellar ανεξάρτητα από την εμπειρία σας. Με το StellarTerm, κάποιος θα μπορούσε να αγοράσει περισσότερα από ένα στοιχεία με (XML) και χωρίς επιπλέον κόστος, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες συναλλαγών. Είναι μη κερδοσκοπικός και δεν χρεώνει τους χρήστες για τις υπηρεσίες που τους παρέχουν. Έχει το χαμηλό κόστος συναλλαγών ως κύριο πλεονέκτημά του. Ένας χρήστης θα πρέπει να πληρώσει 100 στάσεις που είναι 0,00001 XLM ανά συναλλαγή.

Πρόκειται για μια σημαντική πλατφόρμα συναλλαγών η οποία μακροπρόθεσμα θα έχει παγκόσμια οικονομική επίδραση. Αυτή είναι μια κατάλληλη πλατφόρμα για όσους αναζητούν πλατφόρμες για αποστολή, λήψη και εμπορία XLM.

BlockEQ

Το BlockEQ είναι ένα άλλο εξαιρετικό πορτοφόλι για την αποθήκευση των Stellar νομισμάτων σας. Με αυτό το Πορτοφόλι, μπορείτε εύκολα να στείλετε, να λάβετε, να αποθηκεύσετε τα κέρματά σας με μια επιπλέον λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν XLM στο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο του Stellar.

Με τη φράση ανάκτησης 12-24, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών σας. Το BlockEQ διαθέτει μια βελτιωμένη λειτουργία ασφαλείας που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον κωδικό PIN για να αποθηκεύσετε τα πορτοφόλια σας. Είναι διαθέσιμο σε iOS, MAC και παράθυρα που είναι καλά νέα για όσους κατέχουν αστρικά νομίσματα. 

Ατομικό πορτοφόλι

ατομικό πορτοφόλι

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Changelly Konstantin Gladych δημιούργησε το ατομικό πορτοφόλι. Αυτό το πορτοφόλι στοχεύει τις τρεις σημαντικές απαιτήσεις στον χώρο κρυπτογράφησης.

  • Ανώνυμη συναλλαγή
  • Αποκέντρωση
  • Ασφάλεια

Το ιδιωτικό κλειδί του Ατομικό πορτοφόλι αποθηκεύεται στη συσκευή του χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι κανείς στην ομάδα ανάπτυξης ατομικών πορτοφολιών δεν έχει πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα.

Αυτό το Πορτοφόλι επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν άμεσα κρυπτογράφηση απευθείας μεταξύ τους, από ομότιμο. Αλλά αυτό δεν είναι διαθέσιμο για όλα τα νομίσματα. Οι προγραμματιστές έχουν ενσωματώσει την υπηρεσία ανταλλαγής Changelly και Shapeshift για να υποστηρίξουν οποιοδήποτε κρυπτογράφηση χωρίς τη λειτουργία atomic swap. Το Atomic swap wallet είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια πολλαπλών νομισμάτων στην αγορά και υποστηρίζουν Stellar lumens. 

συμπέρασμα 

Μπορεί να είναι δύσκολο να διαλέξετε μια επιλογή από τον πολυάριθμο κατάλογο Πορτοφολιών στο αστρικό δίκτυο. Ωστόσο, εάν αναζητάτε το καλύτερο πορτοφόλι Stellar Lumens, μπορείτε να επιλέξετε από τα πορτοφόλια που αναφέρονται παραπάνω. 

Όσοι ενδιαφέρονται για τα πορτοφόλια υλικού θα βρουν το Ledger Nano X κατάλληλο. Οι λάτρεις των πορτοφολιών ιστού, των καυτών πορτοφολιών και των πορτοφολιών που βασίζονται σε κινητά θα βρουν ένα που ταιριάζει. Ομοίως, τα περισσότερα από αυτά τα πορτοφόλια υποστηρίζουν τόσο Stellar Lumens όσο και Ripple. Γνωρίζουμε ήδη ότι και οι δύο εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Έτσι, εάν χρειάζεστε το καλύτερο Stellar Lumens Wallet, ελπίζω να βρείτε την επιλογή σας. 

Διαβάστε περισσότερα:

  • Τα καλύτερα πορτοφόλια IOTA
  • Καλύτερα πορτοφόλια μετρητών Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner