Breadwallet Review 2021: Το πιο ασφαλές κινητό Crypto Wallet;

Η εύρεση ενός ασφαλούς πορτοφολιού για την αποθήκευση του κρυπτονομίσματός σας μπορεί να είναι αρκετά μικροδουλειά. Πώς καθορίζετε το πορτοφόλι που θα είναι ασφαλές για τα χρήματά σας; Αυτές οι ερωτήσεις και περισσότεροι αγωνίζονται στα μυαλά των χρηστών πορτοφολιών κρυπτογράφησης. Ωστόσο, αυτή η αναθεώρηση Breadwallet θα διευκολύνει την εργασία σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε μια επιλογή σχετικά με το πορτοφόλι που θα χρησιμοποιήσετε για τη συγκράτηση της κρυπτογράφησής σας. 

Τι είναι το Breadwallet?

Τα θεμέλια του Breadwallet βασίζονται στο θέμα της οικονομικής ελευθερίας. Το πορτοφόλι έχει ακόμη και το δικό του φυσικό νόμισμα, το Ψωμί (BRD) να υποστηρίξει το σημείο της ελευθερίας του. Η έδρα του Breadwallet βρίσκεται στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Το πορτοφόλι είναι επίσης κατασκευασμένο για να διασφαλίζει το απόρρητο των χρηστών του. Βασικά, το Breadwallet είναι ένα πορτοφόλι Bitcoin που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα bitcoin σας σε ETH, BCH και συγκεκριμένα μάρκες ERC20.

αναθεώρηση breadwallet

Ιδρύθηκε από τους Aaron Voisine και Adam Traidman το 2015, η εφαρμογή πορτοφολιού bitcoin λειτουργεί αυτήν τη στιγμή σε περισσότερες από 160 χώρες και έχει τους περισσότερους πελάτες της στη Βόρεια Αμερική. Δεδομένου ότι το iOS έχει επιπλέον κατάσταση ασφαλείας, το Breadwallet δημιουργήθηκε αρχικά για χρήστες iOS. Τώρα, το πορτοφόλι έχει μια έκδοση Android. Τα χρήματά σας είναι εξασφαλισμένα από τρίτους καθώς έχετε τον πλήρη έλεγχο των συναλλαγών τους σε bitcoin.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι ιδρυτές επέλεξαν την πλατφόρμα iOS είναι η προστασία των χρηστών της από κλοπή, καθώς δεν υπάρχει διακομιστής για hack. Αυτή η κριτική για το πορτοφόλι ψωμιού θα αποκαλύψει τα μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας του πορτοφολιού που δίνουν στους χρήστες τον έλεγχο των χρημάτων τους. Το πορτοφόλι χρησιμοποιεί επίσης την απλοποιημένη επαλήθευση πληρωμής (SPV) που σας επιτρέπει να συνδεθείτε απευθείας στο δίκτυο bitcoin. Επίσης, το SPV σάς επιτρέπει να συνδεθείτε στο δίκτυο bitcoin με κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας γρήγορη απόδοση. 

Υποστηρίζονται νομίσματα στο Breadwallet

Το Breadwallet είναι ουσιαστικά ένα πορτοφόλι Bitcoin. Ωστόσο, το Bread υποστηρίζει Ethereum, Bitcoin Cash, True USD (ERC-20 stable coin) και όλα τα ERC-20 νομίσματα.

νομίσματα ψωμιού

Τέλη Breadwallet 

Τα τέλη συναλλαγής του Πορτοφολιού δεν είναι σταθερά και μερικές φορές υπολογίζεται με βάση τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο πορτοφόλι. Κατά την αποστολή κερμάτων στο Breadwallet, απαιτείται να πληρώσετε μια χρέωση δικτύου. Συνήθως, οι χρήστες των οποίων οι λογαριασμοί αποστέλλουν και λαμβάνουν τεράστιες ποσότητες BTC θα χρεώνονται με χαμηλότερες χρεώσεις. Από την άλλη πλευρά, η αγορά κερμάτων μέσω του Breadwallet συνεπάγεται χρέωση 5% όταν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα.

Επιβαρύνεστε επίσης με τραπεζικές χρεώσεις για την αγορά νομισμάτων στο Bread χρησιμοποιώντας ένα από τα ακόλουθα νομίσματα fiat USD, EUR, Krone Δανίας, CAD και GBP. Το ψωμί είναι ένα ζεστό πορτοφόλι και δεν χρειάζεται να πληρώσετε καμία αμοιβή για να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι. Είναι δωρεάν λήψη και μπορείτε να αγοράσετε bitcoin, Ethereum και DAI στο πορτοφόλι. 

Είναι εύχρηστο το Breadwallet?

 Ένα ελκυστικό και κατανοητό περιβάλλον εργασίας χρήστη σε ένα πορτοφόλι επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται εύκολα στο πορτοφόλι. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα πορτοφόλια ικανά να δημιουργήσουν ένα πορτοφόλι που είναι εύκολο στην πλοήγηση. Το Breadwallet, από την άλλη πλευρά, είναι απλό στη χρήση. Το πορτοφόλι είναι εύκολο να δημιουργηθεί ειδικά για αρχάριους, καθώς τα περισσότερα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του βρίσκονται στην αρχική σελίδα. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη στερείται σύνθετων γραφημάτων που θα ήταν περίπλοκο για έναν αρχάριο να κατανοήσει. Η τιμή του Bitcoin είναι προσβάσιμη σε ανταλλαγές και οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα υπόλοιπα και άλλες λειτουργίες στην αρχική σελίδα. Το πορτοφόλι είναι τόσο απλό ώστε τα χρήματα να μπορούν να μεταφερθούν χρησιμοποιώντας έναν κωδικό QR. 

Τα παρακάτω βήματα περιγράφουν πώς μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Breadwallet


 • Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής από το Apple Store στο iPhone σας.
 • Ρυθμίστε το εφεδρικό κλειδί και τον κωδικό PIN, γράψτε τους. 
 • Το πορτοφόλι σας έχει ρυθμιστεί. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς QR και διευθύνσεων.
 • Τώρα μπορείτε να στείλετε και να λάβετε Bitcoin, το Breadwallet σας έχει ρυθμιστεί 

διεπαφή χρήστη του breadwallet

Κριτική Breadwallet: Απόρρητο 

Το Breadwallet έχει έναν τρόπο να διατηρεί τα δεδομένα των χρηστών του ασφαλή. Το Bread προσπαθεί να μεγιστοποιήσει την ικανοποίηση των χρηστών και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πορτοφόλι προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία των πελατών του. Από αυτήν την κριτική του πορτοφολιού ψωμιού, ίσως έχετε συνειδητοποιήσει ότι το πορτοφόλι δεν κοινοποιεί τις πληροφορίες των χρηστών στους διακομιστές του ή ακόμη και σε διακομιστές τρίτων. Οι χρήστες συνδέονται απευθείας στο δίκτυο bitcoin από την εφαρμογή. Οι χρήστες έχουν τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων τους. Επίσης, σε αντίθεση με άλλα πορτοφόλια, δεν χρειάζεται να παρέχετε έγγραφα όπως ταυτοποίηση. Αυτό καθιστά εύκολο να ανοίξετε γρήγορα ένα πορτοφόλι με ψωμί, ειδικά όταν έχετε χρήματα έκτακτης ανάγκης. 

Είναι ασφαλές το Breadwallet?

Η αναθεώρησή μας στο Breadwallet δεν θα ήταν πλήρης αν δεν αξιολογήσουμε την ασφάλεια του πορτοφολιού. Σε τελική ανάλυση, αυτό είναι όλο το σημείο ενός καλού πορτοφολιού, σωστά?

Δεδομένου ότι το Bread είναι ένα πορτοφόλι που δεν είναι φύλαξη, είστε ο μόνος που έχει πρόσβαση στο ιδιωτικό σας κλειδί. Παρόλο που το πορτοφόλι δεν χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων, ασφαλίζει τον λογαριασμό σας με μια καρφίτσα. Το πορτοφόλι μπορεί να αποκατασταθεί με τη φράση σπόρου, εάν ο χρήστης ξεχάσει την καρφίτσα του.

Δεν υπάρχει έκδοση Breadwallet για επιτραπέζιους υπολογιστές ή για κινητά. Είναι αυστηρά ένα κινητό πορτοφόλι και ως εκ τούτου οι χρήστες έχουν προσθέσει προστασία από κακόβουλο λογισμικό και κλοπή. Το πορτοφόλι προστατεύεται από τα ακόλουθα πρότυπα

 • Το πορτοφόλι είναι ασφαλισμένο με κρυπτογράφηση υλικού AES και υπογραφές κώδικα. 
 • Ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας είναι το αναγνωριστικό αφής και η εξαψήφια ενσωμάτωση του πορτοφολιού που ενσωματώνεται ως ασφάλεια. 
 • Η χρήση απλοποιημένης επαλήθευσης πληρωμής (SPV) για να διασφαλιστεί ότι οι συναλλαγές πραγματοποιούνται χωρίς την παρέμβαση τρίτων. 
 • Όλες αυτές οι λειτουργίες ασφαλείας καθιστούν το Breadwallet ασφαλές και εύχρηστο.

Πλεονεκτήματα του Breadwallet

 • Οι χρήστες έχουν τον έλεγχο των κεφαλαίων τους λόγω της αποκεντρωμένης φύσης του πορτοφολιού.
 • Η ανάκτηση δεδομένων είναι εύκολη και απλή μέσω της λειτουργικότητας ανάκτησης φράσεων σπόρου.
 • Οι συναλλαγές εκτελούνται με διαφάνεια μεταξύ του χρήστη και του πορτοφολιού Bitcoin χωρίς την ανάγκη τρίτου.
 • Η απλή λειτουργία επαλήθευσης πληρωμής το καθιστά μοναδικό.
 • Δεδομένου ότι οι λειτουργίες του είναι αποκεντρωμένες, υπάρχει περιορισμένη καθυστέρηση συναλλαγής καθώς το Breadwallet επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές με γρηγορότερες ταχύτητες.
 • Το πορτοφόλι χρησιμεύει ως ασφαλής αποθήκευση με την ψηφιακή του ασφάλεια, τους κωδικούς pin, τον έλεγχο ταυτότητας και τις ιδιωτικές κλειδαριές.  
 • Ένα απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας χρήστη που δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της στην αρχική του σελίδα

Μειονεκτήματα του Breadwallet

 • Το πορτοφόλι δεν διαθέτει τη δυνατότητα πολλαπλών sig. Αυτή η δυνατότητα διασφαλίζει ότι ο χρήστης έχει τον έλεγχο όλων των συναλλαγών που πραγματοποιούνται στο πορτοφόλι.
 • Τα τέλη πορτοφολιού του μπορεί να είναι υψηλά ειδικά όταν τα τέλη συναλλαγής

Εναλλακτικές λύσεις Breadwallet

Οι χρήστες μπορούν να βρουν το Breadwallet για λήψη στο Google Play και στο Apple Store. Ο ιστότοπός τους περιέχει επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε. Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια εναλλακτική λύση για το Breadwallet, ίσως χρειαστεί να στραφείτε στους αντιπάλους του.

Ορισμένες εναλλακτικές λύσεις Breadwallet περιλαμβάνουν:

 • Bitpay
 • Νομισματική βάση
 • Bitstamp

Αυτά τα πορτοφόλια δεν είναι μόνο εναλλακτικές λύσεις, αλλά ένθερμοι ανταγωνιστές της Breadwallet, καθώς το ετήσιο εισόδημά τους μπορεί να αποδείξει την ανταγωνιστικότητά τους. 

Κριτική Breadwallet: Συμπέρασμα

Αυτή η κριτική Breadwallet αποκαλύπτει μερικές περίπλοκες λεπτομέρειες του πορτοφολιού. Οι χρήστες του iOS θα βρίσκουν αυτό το πορτοφόλι κατάλληλο. δεδομένου ότι είναι πλέον διαθέσιμο για χρήστες Android, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για την πλατφόρμα. Το Bread συνεχίζει να ενισχύει το πορτοφόλι του μέσω συνεργασιών. Για παράδειγμα, έχει την υποστήριξη του Ιαπωνικού Ομίλου Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών SBI Holdings. 

Εάν αναζητάτε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που είναι ανοιχτού κώδικα, φιλικό προς το χρήστη, ασφαλές, τότε αυτό το πορτοφόλι μπορεί να είναι ακριβώς αυτό. Ωστόσο, για τους έμπειρους εμπόρους, το Breadwallet μπορεί να μην είναι αρκετά εξελιγμένο. Ομοίως, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το κρύο χώρο αποθήκευσης για τη διατήρηση μεγάλων ποσοτήτων κρυπτογράφησης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map