Coinone Review 2021: Το καλύτερο κορεατικό Crypto Exchange;

Σε αυτήν την κριτική Coinone, θα αναλύσουμε τα πιο σημαντικά στοιχεία της διάσημης ανταλλαγής της Νότιας Κορέας όπως: ασφάλεια, διεπαφή χρήστη, επιλογές χρηματοδότησης και άλλα…

Με αυτό είπε, ας πάμε κατευθείαν σε αυτό!

Τι είναι το Coinone?

Το Coinone exchange είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων της Νότιας Κορέας που έχει εγγραφεί στη Σεούλ ως Coinone Inc. με την αποστολή να δημιουργήσει ένα πολύ διαφανές οικοσύστημα στο χώρο blockchain, το οποίο τα κρυπτονομίσματα χρειάζονται απεγνωσμένα για να ευδοκιμήσουν.

κριτική coinone

Η ανταλλαγή Coinone έχει πάνω από πενήντα τόσο επαληθευμένες όσο και μη επαληθευμένες αγορές που διαπραγματεύονται κυρίως έναντι του KRW (κέρδισε η Κορεατική Δημοκρατία) και του BTC (Bitcoin) με συνολικό ανώτατο όριο αγοράς 7.070 BTC και 53.055.569 δολάρια ΗΠΑ σύμφωνα με coinmarketcap. Έχει μέσο όρο συναλλαγών 24 ωρών 2.060.019 BTC, με μηνιαία έσοδα άνω των 20 δισεκατομμυρίων γουόν και πάνω από 600.000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Η Coinone ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 από τον Myunghun Kevin Cha, έναν από τους πιο διάσημους και παγκόσμιους λευκούς χάκερ που κέρδισαν βραβεία στη Νότια Κορέα. Σύμφωνα με τους ιδρυτές και τη διαχείριση του Coinone exchange, ο στόχος της Coinone είναι να οδηγήσει τον νέο κόσμο των χρηματοοικονομικών μέσω της τεχνολογίας blockchain ενεργώντας ως μέσο μέσω του οποίου το blockchain φέρνει στον κόσμο.

Το Coinone exchange είναι ένα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στη Νότια Κορέα, προς το παρόν, είναι ιδιαίτερα το τρίτο μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στην Κορέα και παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες σε διάφορες κατηγορίες που περιλαμβάνουν στους τομείς των Bitcoin, Cryptocurrency, FinTech, Payments, Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, εξυπηρέτηση πελατών και Διαδίκτυο. Οι υπηρεσίες που σχετίζονται με blockchain και κρυπτονομίσματα περιλαμβάνουν την εξυπηρέτηση ως κέντρο για ξένα εμβάσματα και επίσης ως κέντρο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων.

Το Coinone exchange και το πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι κατασκευασμένο για τοπική χρήση και προορίζεται ρητά για υιοθετητές, εμπόρους και χρήστες που έχουν την κατοικία τους στην περιοχή της Νότιας Κορέας. Δεν είναι για διεθνείς χρήστες.

Ωστόσο, στο πλαίσιο της αποστολής της να φέρει το blockchain στον κόσμο, η Coinone δημιούργησε το Coinone Indonesia προκειμένου να βοηθήσει στην επέκταση των δραστηριοτήτων του στα σύνορα της Ασίας και πέραν αυτής. Παρόλο που έκλεισε το χρηματιστήριο με έδρα τη Μάλτα στις 18 Σεπτεμβρίου 2018, τα χρηματιστήρια της Νότιας Κορέας και της Ινδονησίας συνέχισαν να παραμένουν ενεργά. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην αρχική σελίδα του Coinone Indonesia εδώ.

κριτική coinone Ινδονησία

Η Coinone εξαγόρασε επίσης μια θυγατρική – IFunFactory, στις 4 Σεπτεμβρίου 2018. Το IFunFactory είναι μια κορυφαία τεχνολογία διακομιστή εντός παιχνιδιού η οποία παρέχει μια μηχανή διακομιστή παιχνιδιών και μια πλατφόρμα λειτουργίας παιχνιδιών.

Η Coinone Inc. ξεκίνησε επίσης την πρώτη της υπηρεσία εμβασμάτων και πληρωμών στο εξωτερικό – Cross τον Δεκέμβριο του 2018, μια εφαρμογή εμβασμάτων που χρησιμοποιεί το προϊόν xCurrent της Ripple για να διευκολύνει τις γρήγορες διασυνοριακές πληρωμές.

σταυρός συνεργασίας coinone

Περισσότερα για το Coinone…

Το Coinone exchange είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων της Νότιας Κορέας όπου τα υποστηριζόμενα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης κατά του KRW κυρίως και στη συνέχεια του BTC.

Το κύριο επίκεντρο είναι η τοπική αγορά της βιομηχανίας κρυπτογράφησης της Νότιας Κορέας, αλλά δεν υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί στη χρήση της από διεθνείς χρήστες / εμπόρους. Διαθέτει περίπου πενήντα διαφορετικά νομίσματα και αυτά που δεν έχουν πολλά ζεύγη νομισμάτων που προσφέρονται για διαπραγμάτευση ως αποτέλεσμα των αυστηρών διαδικασιών εισαγωγής ως μέρος των μέτρων της για να αποφευχθεί η εγγραφή έργων απάτης και με τη σειρά τους να προστατεύουν τα κεφάλαια των πελατών της.

ανταλλαγή κριτικών coinone

Εκτός από τις αυστηρές απαιτήσεις καταχώρισής της, η Coinone έχει επίσης τη δική της Επιτροπή Αξιολόγησης Καταχωρήσεων, η οποία διαχειρίζεται απευθείας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο που δεσμεύεται να ελέγχει αυστηρά όλες τις καταχωρίσεις χρησιμοποιώντας τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες προτού καταχωριστούν στο χρηματιστήριο.

Υποστηριζόμενα νομίσματα Coinone:

Τα νομίσματα που υποστηρίζονται και διαπραγματεύονται στο Coinone περιλαμβάνουν Bitcoin, Ethereum, Ripples, Bitcoin Cash ABC, EOS, BSV, Vanta, Luna, Litecoin, Cosmos, TRON, Qtum και άλλα.

Το πορτοφόλι Coinone παρέχει διευκολύνσεις και υπηρεσίες πορτοφολιού που επιτρέπουν τις καταθέσεις, την αποθήκευση και τη διαπραγμάτευση των επιθυμητών νομισμάτων πελατών που αναφέρονται στο χρηματιστήριο.

Διεπαφή χρήστη Coinone:

Η Coinone διαθέτει ένα εξαιρετικό UI / UX που επιτρέπει γρήγορη και ασφαλή συναλλαγή για τους πελάτες τους. Διαθέτει επίσης το εργαλείο Prochart, το οποίο οι έμποροι χρησιμοποιούν για μια εις βάθος ανάλυση των νομισμάτων κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους.

Μέθοδοι χρηματοδότησης λογαριασμού Coinone:

Η κύρια μέθοδος χρηματοδότησης για την ανταλλαγή Coinone είναι οι καταθέσεις σε crypto, αλλά δέχεται επίσης καταθέσεις fiat μέσω τραπεζικών εμβασμάτων σε KRW. Ωστόσο, δεν δέχεται καταθέσεις μέσω πληρωμών μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας, καθώς επίσης και ως ανταλλαγή κρυπτογράφησης στην τοπική αγορά, οι επενδυτές των ΗΠΑ δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το Coinone.

Στην ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία blockchain και κρυπτογράφησης στη Νότια Κορέα, η Coinone υπήρξε μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες, που ήταν η πρώτη που εισήγαγε τόσο το Ethereum όσο και το IOTA, καθώς επίσης και την πρώτη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που ίδρυσε το Κέντρο Ερευνών που δημοσιεύει αναλυτικές και αναλυτικές αναφορές σχετικά με την κρυπτογράφηση με σκοπό την παροχή διαφάνειας και σταθερότητας στην αγορά.

Ως ανταλλαγή, η Coinone έχει επίσης μια πολύ ισχυρή και ενεργή υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών που βοηθά με τεχνικές δυσκολίες και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εγγεγραμμένοι χρήστες της.

Τέλη ανταλλαγής Coinone:

Η Coinone έχει σταθερή χρέωση συναλλαγής 0,10% τόσο για τους κατασκευαστές όσο και για τους αγοραστές σε κάθε εμπορική συναλλαγή, η οποία σε σύγκριση είναι σημαντικά χαμηλότερη από τον συνολικό μέσο όρο του κλάδου 0,25%. Έχει επίσης χρέωση συναλλαγής 0,03% για όλα τα νομίσματά της που έχουν εισαχθεί αργότερα από τις 21 Μαρτίου 2019, δίνοντας ένα καλό κίνητρο για συναλλαγές κερμάτων που έχουν πρόσφατα εισαχθεί.

τέλη ανάληψης κερμάτων

Το Coinone δεν έχει καμία προμήθεια κατάθεσης, αλλά έχει ένα τέλος ανάληψης 0,0015 BTC ανά 1 BTC ανάληψη. Αυτό είναι υψηλό σε σύγκριση με αυτό των άλλων χρηματιστηρίων, αλλά είναι αποδεκτό λόγω των χαμηλών προμηθειών συναλλαγών που φαίνεται να εξισορροπούν τη συνολική διάρθρωση των τελών τους. Έχει χρέωση ανάληψης 0,01 ETH ανά 1 Ethereum και 0,0005 BCH ανά 1 Bitcoin Cash ABC.

Ασφάλεια Coinone & Συνεργάτες

Αυτή η κριτική στο Coinone δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της.

Σύμφωνα με την Παρατηρητήριο Mozilla, Η βαθμολογία ασφαλείας του Coinone κατατάσσεται στο D +, το οποίο είναι αποδεκτό σε σύγκριση με τη μέση ζήτηση ασφάλειας του κλάδου σε κρυπτογραφικές ανταλλαγές.

Η Coinone έχει την προστασία των περιουσιακών στοιχείων των πελατών ως κορυφαία προτεραιότητά της και είναι επίσης αφιερωμένη στην παροχή του ασφαλέστερου επενδυτικού περιβάλλοντος για τους πελάτες της. Διαθέτει ισχυρά πρωτόκολλα ασφαλείας που εφαρμόζουν επαληθεύσιμα μέτρα, περιλαμβάνουν τη χρήση του συστήματος ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, των πορτοφολιών πολλαπλών υπογραφών και της επαλήθευσης ταυτότητας για τη διασφάλιση της ασφάλειας των λογαριασμών και των χρημάτων των πελατών τους.

Το Coinone λειτουργεί και δραστηριοποιείται από το 2014 και το Coinone Indonesia από τον Αύγουστο του 2018 και μέχρι στιγμής, δεν έχουν προκύψει ή καταγραφεί προβλήματα ή θέματα σχετικά με την ασφάλειά του στα χρήματα των πελατών και την πρόσβαση σε λογαριασμούς.

Συνεργασία Coinone με Certik & Xangle

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της, η Coinone έχει συνεργαστεί με την Certik και την Xangle. Η Xangle (πρωτίστως εταιρεία γνωστοποιήσεων) θα συνεργαστεί με την Coinone στην παροχή προστασίας για τους επενδυτές κρυπτογράφησης καθώς και τη διαφάνεια των έργων.

Η Certik, από την άλλη πλευρά, είναι μια εταιρεία ελέγχου ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που θα παρέχει ελεγκτικές πληροφορίες, οι οποίες θα λειτουργούν ως βοήθημα κατά ζητημάτων με εκμεταλλεύσεις ασφάλειας κώδικα, καθώς και για την αναθεώρηση έργων σε επίπεδο κώδικα, καθώς και άλλες υπηρεσίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σε έργα που παρατίθενται ή να αναφέρονται στο Coinone.

Συνεργασία Coinone με την Temco

Στην προσπάθειά της να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, την υιοθέτηση και επίσης τα έσοδά της, η Coinone συνεργάστηκε με άλλες εταιρείες κρυπτογράφησης και FinTech.

Ένα παράδειγμα είναι η Temco να βοηθήσει να φέρει τις συναλλαγές της Temco στους επενδυτές λιανικής και το Ripple να επιτρέψουν πληρωμές στην παγκόσμια εφαρμογή εμβασμάτων και υπηρεσιών πληρωμών στο εξωτερικό, Cross. Η Moneygram συνεργάζεται επίσης με τους Ripple και Coinone.

Εναλλακτικές λύσεις Coinone

Αυτή η κριτική Coinone εξετάζει επίσης τις διάφορες βασικές εναλλακτικές λύσεις για το Coinone.

Μεταξύ των τοπικών εναλλακτικών λύσεων, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής είναι ο Bithumb, ακολουθούμενος από τους Korbit, Coinreal, Gopax και Upbit.

Στην παγκόσμια βιομηχανία κρυπτογράφησης, οι εναλλακτικές λύσεις του Coinone περιλαμβάνουν το Dex-trade, το OceanEx, το Braziliex, το Coinbe και το BirakeNetwork.

Περίληψη αναθεώρησης Coinone

Το Coinone, στον παγκόσμιο κόσμο της κρυπτογράφησης, είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα κορυφαία χρηματιστήρια και είναι μια μεγάλη δύναμη που υπολογίζεται στη βιομηχανία κρυπτογράφησης της Νότιας Κορέας.

Με το εξαιρετικό UI / UX, τα εξαιρετικά μέτρα ασφαλείας και τα πολλαπλά νομίσματα που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο, το Coinone παραμένει ένα ιδιαίτερα προτεινόμενο χρηματιστήριο για χρήστες και εμπόρους κρυπτογράφησης στη Νότια Κορέα και εντός των ασιατικών συνόρων.

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι απλώς να πάει στο Coinone Korea’s αρχική σελίδα και εγγραφείτε με την ανταλλαγή με προσωπικό email και ισχυρό κωδικό πρόσβασης, επιβεβαιώστε το email και τον αριθμό τηλεφώνου και μετά ολοκληρώστε την επαλήθευση ταυτότητας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner