Evercoin Review 2021 – Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Πορτοφολιού Cryptocurrency

Η καθημερινή χρήση του κρυπτονομίσματος έχει γίνει πιο προσωπική καθώς οι κύριες χρήσεις αυξάνονται δραματικά. Έτσι, αυξάνεται η ανάγκη για μεγαλύτερη προσωπική συμμετοχή στη διαχείριση ψηφιακών στοιχείων. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο λίγα πορτοφόλια ή ανταλλαγές εκεί έξω που παρέχουν στους χρήστες την ευελιξία να χειρίζονται το ψηφιακό χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων τους χωρίς σημαντικές ανταλλαγές μεταξύ ασφάλειας και ρευστότητας. Εδώ, θα κάνουμε μια αναθεώρηση Evercoin για να παρουσιάσουμε μερικές από τις δυνατότητες που κάνουν την πλατφόρμα να ξεχωρίζει και να παρέχουν πληροφορίες για την ασφάλειά της.

κριτική evercoin

Μέχρι τώρα, οι χρήστες κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να χρησιμοποιούν διαφορετικά πορτοφόλια για διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να είναι δυσκίνητα στη διαχείριση. Επιπλέον, η ανταλλαγή ενός περιουσιακού στοιχείου με ένα άλλο μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση σε πολλές περιπτώσεις. ας πούμε, για παράδειγμα, ο Μπομπ και η Αλίκη έχουν μια συναλλαγή μεταξύ τους και ο Μπομπ ζητάει ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο που δεν έχει σήμερα η Αλίκη, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει μια ανταλλαγή για να μετατρέψει ό, τι περιουσιακό στοιχείο έχει στο σχετικό περιουσιακό στοιχείο του Μπομπ.

Το κοινό πρόβλημα με το παραπάνω παράδειγμα είναι η ανάγκη αντιμετώπισης χρεώσεων συναλλάγματος, χρεώσεων συναλλαγών blockchain, χρόνου επιβεβαίωσης blockchain, καθυστερήσεων KYC (όπου είναι απαραίτητο, υποθέτοντας ότι η Alice δεν έχει επί του παρόντος λογαριασμό με την ανταλλαγή τόκων), συναλλαγματικές ισοτιμίες και τελικά ο χρόνος που απαιτείται για ολόκληρη τη διαδικασία. Αυτό μπορεί να κάνει τη χρήση του κρυπτονομίσματος μάλλον μη ελκυστική. Ωστόσο, με τους λάτρεις του Evercoin, το εμπόδιο στη διαχείριση και τη μεταφορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μεταξύ συναδέλφων μειώνεται σημαντικά.

Τι είναι το Evercoin?

τι είναι το evercoin

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς η Coinbase έγινε η εφαρμογή για τους κατοίκους των ΗΠΑ όταν πρόκειται για τη χρήση κρυπτογράφησης. Το γεγονός είναι ότι διευκόλυνε τους περισσότερους χρήστες κρυπτονομισμάτων να διαχειρίζονται, να ανταλλάσσουν ή να μεταφέρουν τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία με λίγα απλά βήματα, ωστόσο, υποστηρίζει μόνο λίγα περιουσιακά στοιχεία και κρατά τα ιδιωτικά κλειδιά για τα χρήματα των χρηστών, απομακρύνοντας έτσι τον έλεγχο από ο χρήστης.

Εκτός από το Coinbase, υπάρχουν πολλά άλλα πορτοφόλια κρυπτογράφησης εκεί έξω, αλλά μόνο μερικά με τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στο Πλατφόρμα Evercoin. Τι είναι λοιπόν το Evercoin, κάποιος μπορεί να ρωτήσει, ειδικά όταν υποστηρικτές όπως οι Gumi Cryptos Capital, Roger Ver, Ross Mason, Marc Fleury, John Pigott, Eman Pulis, πρόσφατα συγκέντρωσαν 1 εκατομμύριο δολάρια για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη της πλατφόρμας; Σε αυτήν την κριτική Evercoin, ελπίζουμε να διερευνήσουμε τι κάνει την πλατφόρμα ενδιαφέρον για μεγάλα ονόματα στον κλάδο κρυπτονομισμάτων.

Το Evercoin είναι ένα προϊόν της Silicon Valley, ένα που μπορεί να θεωρηθεί ως υβρίδιο πορτοφολιού που προσφέρει τις υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και πορτοφολιού. Ιδρύθηκε το 2017 από τον Talip Ozturk μαζί με 5 άλλους συμπαίκτες του. Η Talip λέγεται ότι αξιοποίησε την εμπειρία του στη δημιουργία του Hazelcast – μιας ανοιχτής πηγής βάσης δεδομένων στη μνήμη που είναι δημοφιλής μεταξύ πολλών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων – για την ανάπτυξη της εφαρμογής Evercoin, έχοντας δει πόσο διαταραχές μπορεί να είναι το δυναμικό των τεχνολογιών ανοιχτού κώδικα όταν συνδυάζεται με κατανεμημένες τεχνολογίες.

Η πλατφόρμα Evercoin επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο των ψηφιακών στοιχείων τους εν κινήσει. Προς το παρόν, μπορεί να προσεγγιστεί μέσω μιας εφαρμογής Android ή iOS. Η πλατφόρμα επιδιώκει να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων καθώς και τις πλατφόρμες φύλαξης για την παροχή της μέγιστης εμπειρίας για τον εν κινήσει χρήστη κρυπτογράφησης.

Η εφαρμογή Evercoin

Η εφαρμογή Evercoin έχει μια κομψή πράσινη σχεδίαση που περιλαμβάνει αγορά, πορτοφόλι, ανταλλαγή κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση σε πραγματικό χρόνο και αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων που επιτρέπει στον χρήστη να πλοηγείται ομαλά στο ιστορικό χρήσης του. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα σύστημα υποστήριξης εντός εφαρμογής που διευκολύνει τον χρήστη να επικοινωνεί με την τεχνική υποστήριξη στην πλατφόρμα σε περίπτωση που αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία κατά τη διαχείριση των στοιχείων του.

Εγκαταστήστε το Evercoin σε iOS

Εγκαταστήστε το Evercoin σε iOS

Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής της αξιολόγησης Evercoin, η εφαρμογή υποστηρίζει επί του παρόντος περίπου 19 κρυπτονομίσματα, όπως:

 • Νόμισμα USD (USDC)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Κυματισμός (XRP)
 • EOS (EOS)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin SV (BSV)
 • Παύλα (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Monero (XMR)
 • Zcash (ZEC)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Διαστρεβλωμένο (DCR)
 • Qtum (QTUM)
 • BitTorrent (BTT)
 • Digibyte (DGB)
 • TRON (TRX)

Η πλατφόρμα έχει επίσης υποσχεθεί να προσθέσει υποστήριξη για περισσότερα διακριτικά ERC-20.

Αναθεώρηση Evercoin: Τα πλεονεκτήματα

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει είναι ότι η εφαρμογή είναι ένα μη πορτοφόλι πορτοφόλι που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο των κεφαλαίων τους καθώς ελέγχουν το ιδιωτικό κλειδί.

Η πλατφόρμα εξαλείφει το εμπόδιο εγγραφής περιορίζοντας συχνά τους περισσότερους χρήστες που δεν θέλουν να μοιραστούν τα προσωπικά τους δεδομένα με ανταλλαγές. Με άλλα λόγια, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία της πλατφόρμας εν κινήσει, καθώς σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο ανωνυμίας. Ωστόσο, υπάρχουν όρια λογαριασμού που μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο όταν διαγραφούν τα επίπεδα KYC.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων ή υπηρεσίες πορτοφολιού που ζητούν εγγραφή και επαλήθευση ταυτότητας πριν χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες στην πλατφόρμα, η εφαρμογή Evercoin επιτρέπει στους χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία κατά τη λήψη χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από τον πόνο να περιμένουν την εγγραφή τους ή το KYC να ολοκληρωθεί η διαδικασία επαλήθευσης.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι μια οριακή εντολή, μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να καθορίσουν σε ποια τιμή θα πρέπει να ανταλλάσσεται ένα περιουσιακό στοιχείο εάν η τρέχουσα τιμή αγοράς είναι δυσμενής, όπως η αγορά χαμηλού και η υψηλή πώληση, ένας δροσερός τρόπος για να αποκομίσετε κέρδη σε ένα ευμετάβλητο πανί. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ένα σπάνιο αγαθό στα περισσότερα πορτοφόλια για κινητά και σίγουρα ξεχωρίζει αυτό το υβριδικό πορτοφόλι.

Οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από τη λειτουργία ειδοποίησης τιμών για να τους επιτρέψουν να παρακολουθούν τις αλλαγές τιμών αντί να κοιτάζουν όλη την ημέρα στο γράφημα. Ζωντανή υποστήριξη εντός εφαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες να κοινοποιούν τα προβλήματά τους σε πραγματικό χρόνο και όχι απαραίτητα να βγουν από την εφαρμογή.

Αναθεώρηση Evercoin: Τα μειονεκτήματα

Η δομή των τελών δεν είναι καλά διατυπωμένη, καθώς τα τέλη συναλλάγματος συχνά τιμολογούνται στις τιμές κατά την ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων και μια παρανόηση από τους αρχάριους στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια τεράστια απενεργοποίηση. Σε τελική ανάλυση, ποιος θέλει να πληρώσει υψηλότερα τέλη; Κανένας!

Η δεύτερη απενεργοποίηση μπορεί να είναι το γεγονός ότι υπάρχουν περιορισμένες πύλες για μετατροπή μεταξύ fiat και cryptocurrency. Η αγορά κρυπτονομισμάτων με τη χρήση του fiat (USD) είναι προς το παρόν προσβάσιμη μόνο από 10 πολιτείες των ΗΠΑ συνδέοντας την τραπεζική κατάθεση του χρήστη. Παρόλο που η πλατφόρμα υπόσχεται να διαθέσει περισσότερες τράπεζες στο μέλλον, ωστόσο, αυτό θα μπορούσε εν τω μεταξύ να στείλει τους χρήστες σε άλλες πλατφόρμες για να αγοράσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και στη συνέχεια να επιστρέψουν και να αποθηκεύσουν στην εφαρμογή Evercoin – λίγο υπερβολική ταλαιπωρία.

Είναι το Evercoin ασφαλές?

Ως μέρος των μεγάλων προκλήσεων στον κλάδο της κρυπτογράφησης – παρά την υπόσχεση αποκέντρωσης και την ατελείωτη δυνατότητα συναλλαγών απρόσκοπτα με μεγαλύτερη ταχύτητα και λιγότερα τέλη από τα κατεστημένα χρηματοπιστωτικά συστήματα. η ασφάλεια και ο έλεγχος των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σε μια κεντρική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων ήταν πάντα μια ανησυχία για τους τρέχοντες χρήστες και τεράστιο αποτρεπτικό για τους νέους χρήστες επίσης.

Πριν από την πληθώρα εφαρμογών πορτοφολιών για κινητά ή σκληρών πορτοφολιών, οι περισσότεροι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων έπρεπε να εμπιστεύονται τα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης για να κρατήσουν τα χρήματά τους και αυτό είχε πολλά προβλήματα, καθώς εκθέτει τον χρήστη σε κινδύνους όπως απώλεια χρημάτων μέσω εισβολής ή ίσως οφείλεται στην ρευστότητα. Επομένως, οποιαδήποτε υπηρεσία κρυπτογράφησης ή ανταλλαγής θα πρέπει να πληροί ένα συγκεκριμένο πρότυπο για να θεωρείται ασφαλής για χρήση.

Λοιπόν, είναι ασφαλές για χρήση το Evercoin; Αφού περάσετε από αυτήν την κριτική του Evercoin, ο καλύτερος τρόπος για να το προσδιορίσετε σίγουρα είναι να σκεφτείτε τι προτείνει η πλατφόρμα και, στη συνέχεια, να τα συνδυάσετε με εμπειρίες χρηστών σε πραγματικό χρόνο που μπορεί να είναι το τέλειο μέτρο για να υπογραμμίσετε τα πλεονεκτήματα ή τις αδυναμίες της πλατφόρμας.

Η έκδοση iOS της εφαρμογής έχει λάβει πολλές διακρίσεις με βαθμολογία 4,7 στα 5 από 2,6 χιλ. Βαθμολογίες στο Apple App Store. Στην πλατφόρμα Android, μια μέση βαθμολογία 4,0 από 5 από 132 κριτικές, με λίγες μόνο καταγγελίες σχετικά με σφάλματα τα οποία αντιμετώπισε η Υποστήριξη θα μπορούσαν να διορθωθούν ενημερώνοντας την εφαρμογή, ενώ άλλα παραπονέθηκαν επίσης για απώλεια χρημάτων λόγω υψηλών χρεώσεων, ίσως λόγω έλλειψης σαφήνειας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της δομής των τελών στην πλατφόρμα.

Συνολική ετυμηγορία

Διεπαφή χρήστη: Φιλικό και εύκολο στη χρήση.

Ασφάλεια κεφαλαίων: Οι χρήστες κατέχουν και έχουν τον έλεγχο του ιδιωτικού κλειδιού.

Ρευστότητα: Χρησιμοποιείται στιγμιαία συμπλήρωση παραγγελίας, εκτός από τη λειτουργία Limit Order.

Υποστήριξη: Ζωντανή και ενεργή υποστήριξη.

Απαιτήσεις KYC: Ναι, για υψηλότερες συναλλαγές.

Όρια συναλλαγών:

 • Για το Επίπεδο 1, Ανταλλάξτε 0 $ / ημερησίως
 • Για το επίπεδο 2, ανταλλαγή 100.000 $ / ημερησίως. Η τράπεζα αγοράζει 1.000 $ / εβδομαδιαία. Αναλήψεις τραπεζών 1.000 $ / ημερησίως [απαιτείται επαλήθευση ταυτότητας].

Έξοδα Evercoin: Η χρέωση ενσωματώνεται στη συναλλαγματική ισοτιμία και κυμαίνεται από 0,5-0,8% της συναλλαγής.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας USD

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner